“Am plecat in Italia dupa Revolutie, in martie ’90, printr-o agentie, cu un contract de impresariat artistic pe care l-am avut pentru vara, pe o luna de zile. Nu planuiam decat sa stau cat dura contractul. Chiar inainte sa plec din Romania am rupt contractul pentru ca mi-era frica, dar o prietena m-a incurajat si mi-a spus sa merg inainte, sa ma duc totusi in Italia pentru o luna de zile, sa vad cum e si apoi pot sa ma intorc.

Eram un pic mai fricoasa, pe atunci aveam in tara o prezenta artistica si nu stiam ce o sa gasesc in Italia. Imi aduc aminte ca la inceputurile mele in Italia am fost ceruta de sotie de un macelar. M-a amuzat foarte tare situatia aceea… Era plin de lanturi de aur si inele. Rad si acum cand imi amintesc…”, a spus Ramona, pentru sandy-bell.com. Vedeta mai marturiseste ca nu i-a fost deloc usor sa se acomodeze in Italia.

“Mi-a fost foarte greu sa-mi construiesc o viata in strainatate, avand in vedere ca am plecat nu de la zero, ci de la minus in Italia. Nu stiam deloc limba, am invatat-o singura pe parcurs. Multumita originii mele de olteanca, prind lucrurile din zbor”.
Ar vrea o cariera si in Romania

Ramona a mai povestit despre proiectele ei actuale, legate de muzica, si spune ca si-ar dori sa dezvolte o cariera si in tara natala, insa nu primeste propuneri. “Lucrez acum la discul meu, pe care urmeaza sa-l inregistrez cu trupa Millenium, la Chisinau. "