Desi se obisnuieste ca dulciurile sa se consume la sfarsitul mesei, printul Charles a inceput cu dulceturile. I-au facut cu ochiul si nu a putut rezista, minunandu-se de savoarea gemului de macese si a celui de corcoduse galbene.
Abia pe urma a zarit carnatii, din care a luat putin, din dorinta de a putea gusta din toate bunatatile de pe masa: lipie de Saschiz, cozonac, paine de casa, branza, dar si miere de albine.
Primarul i-a daruit o sticla cu palinca, din care printul nu a baut, preferand sa o ia pentru drum. Sambata, la Saschiz, mostenitorul Coroanei britanice si-a incheiat periplul in localitatile transilvane, dupa ce a tras peste noapte la conacul grofului Kalnoki din Covasna, unde s-a plimbat cu caruta prin sat, de aceasta data departe de ochii lumii.
Cina de la conac a fost lejera: salata de legume cu maioneza udata cu vin rosu, pe fundal de muzica medievala.
Abia pe urma a zarit carnatii, din care a luat putin, din dorinta de a putea gusta din toate bunatatile de pe masa: lipie de Saschiz, cozonac, paine de casa, branza, dar si miere de albine.
Primarul i-a daruit o sticla cu palinca, din care printul nu a baut, preferand sa o ia pentru drum. Sambata, la Saschiz, mostenitorul Coroanei britanice si-a incheiat periplul in localitatile transilvane, dupa ce a tras peste noapte la conacul grofului Kalnoki din Covasna, unde s-a plimbat cu caruta prin sat, de aceasta data departe de ochii lumii.
Cina de la conac a fost lejera: salata de legume cu maioneza udata cu vin rosu, pe fundal de muzica medievala.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Printul Charles, topit dupa gemul de corcoduse.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Printul Charles, topit dupa gemul de corcoduse.