Cu toate acestea, Razvan glumeste pe seama idilei prietenului sau si, in gluma, aspira la titlul de „iubit al unei dive”. Matinalul a pozat mandru langa varianta din carton a Angelinei Jolie si si-a ironizat subtil colegul: "Acum stiu si eu cum este sa stai langa o diva!”.

Chiar daca au pornit impreuna de la zero si au parcurs acelasi drum catre celebritate, Dani a reusit sa scoata din pachet cea mai norocoasa dintre carti: dama de pica, Mihaela Radulescu.

Combinatia magica i-a adus foarte multe avantaje, insa, o data cu acestea, si unele inconveniente. In schimb, Razvan si-a pastrat statutul de om obisnuit si tine presa la distanta in ceea ce priveste viata personala. Nici nu are paparazzi pe urme 24/24, nici nu-i sunt comentate hainele de cei mai vigilenti dintre stilisti si nici sotia sau copiii lui nu tin prima pagina a tabloidelor.

Publicitatea excesiva l-a facut pe Dani unul dintre cel mai bine platiti oameni din televiziune, personaj de reclame, de asemenea foarte banoase, dar, o data cu partea stralucitoare a monedei, a primit si reversul acesteia.

Otil se afla tot timpul in ochiul presei, nu poate face un singur pas fara a fi comentat si paracomentat indelung, iar atunci cand este insotit si de Mihaela, este deja prapad.