La 70 de ani, Israela nu subscrie acestor vorbe si se lauda cu varsta ei, dar mai ales cu formele remodelate cu greu in urma unui regim de slabire draconic. Blonda este fericita ca a reusit sa scape de cele 100 de kilograme care au chinuit-o ani intregi si se mandreste acum cu o silueta de top-model.

In urma cu cativa ani, Israela cantarea putin peste 150 de kilograme si avea grave probleme de sanatate. De doua ori a fost in moarte clinica si a ajuns chiar sa fie imobilizata in scaunul cu rotile, cei dragi temandu-se pentru viata ei in nenumarate randuri.

Cu multa ambitie si dragoste de viata, blonda a inceput un regim drastic menit sa-i topeasca grasimea acumulata in exces, dar nu a uitat nici de marea ei pasiune: salsa. In cativa ani, animata de o puternica dorinta de a se pune pe picioare, Israela a reusit sa slabeasca 100 de kilograme, adica dublul greutatii ei de acum. “Am o silueta de top-model.

Imi vine ca si turnata o rochie creata de Catalin Botezatu si care a fost purtata intr-o prezentare de moda de Monica Columbeanu .