Angela Similea i-a incantat pe cei prezenti la premiile VIP cu o piesa interpretata live, ceea ce i-a facut pe multi dintre invitati sa inteleaga ce au avut Parazitii impotriva artistilor care au facut playback la premiile MTV Romania.Revenirea interpretei pe piata muzicala a fost premiata, in cadrul celei de-a 59 editii a premiilor acordate lunar de revista VIP. Ca de obicei, vedetele s-au prezentat la apel, unele pentru a fi rasplatite cu o diploma, altele doar pentru a bifa inca un eveniment monden in agenda.

Mama Zina a urcat pe scena avertizand ca este foarte zorita de inceperea unei emisiuni tv la care trebuie sa ajunga, ceea ce nu a impiedicat-o sa se lanseze intr-un discurs intrerupt intr-un tarziu de Cristian Brancu, directorul revistei VIP, care s-a intrebat retoric daca nu cumva a inceput emisiunea.
Mircea Geoana s-a aratat atat de impresionat de interpretarea live a Angelei Similea incat a declarat ca abia acum a inteles de ce Parazitii aveau o problema cu cei care au facut playback la gala MTV Romania.

Actorul Ion Lucian a primit, la 81 de ani, premiul de excelenta pentru o cariera de 65 de ani in teatru. Cu lacrimi in ochi, maestrul a apelat la intelegerea lui Adriean Videanu, pentru a-l ajuta sa-si vada implinit ultimul vis al vietii: realizarea unui teatru destinat tinerilor si copiilor. "In sase ani de zile nu am reusit sa pun prima caramida la temelia ultimului vis al vietii mele", a implorat Ion Lucian.Regizorul Segiu Nicolaescu nu a reusit sa ajunga pentru a inmana premiul pentru serialul "Baieti buni".

Locul i-a fost luat de luptatorul K1, Ciprian Sora, care a recunoscut ca in ring ii vine mult mai usor sa se exprime cu pumnii si picioarele, decat pe scena cu vorbele.La eveniment au mai fost prezenti: Ruxandra Sararu, Peter Imre - fara Diana Lascarescu -, Leonard Doroftei, Ion Cristoiu, Crina Matei, Tandarica, interpreta Anne’s, Mihai Mitoseru, fostul model Melek Amet, Nico, Cornelia Catanga, Silviu Petcu (Divertis), compozitorul Ovidiu Komornik, actrita Cristina Stamate, Emanuel etc.