back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Se mai merita sa te implici intr-o relatie in ziua de azi?

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

alexluchi30

21 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 23:06

DarkChild???!!!???!!!???!!!!!!!!!! Cred ca e mai potrivit DarkBrain.

kontelle

10 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 18:13

Mda...ce sa zic, cam tarziu si eu in post...Tot pe la 19-20 de ani am trait si eu o poveste foarte asemanatoare cu a ta si din pacate, atunci cand iubesti cu adevarat si nu vrei sa pierzi acea persoana, esti in stare sa accepti orice lucru care in mod normal ti s-ar parea inadmisibil.Am facut si eu multe compromisuri atunci, mai ales ca era si prima dragoste...concluzia, la care vei ajunge si tu pana la urma, e ca intr-adevar nu se merita. Si decizia asta n-o vei lua ca ti-o spun altii, o vei lua cand o vei simti ca poti.Incearca sa privesti in urma, la cate ti-a facut si gandeste-te daca chiar meriti asa ceva.Mandria si respectul de sine iti vor arata cate de gresita e situatia.Nu-ti face griji, timpul le rezolva pe toate, incearca sa te detasezi incet incet si restul va veni de la sine
Toate cele bune

Raporteaza abuz de limbaj
vaduva_simona

7 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 23:38

E o persoana instabila psihic si parerea mea ca ar trebui sa-ti faci o viata a ta si numai a ta.Sau cum vor spune majoritatea pe acest site ca este o C---A perversa care se foloseste de tot ce ii iese in cale.Tu pari un baiat extrordinar,deci meriti sa fi respectat si iubit iar situatia de fata nu e deloc una normala.MULT SUCCES SI AI GRIJA DE TINE.

deranj

1 mesaj
Postat pe: 13 August 2009, ora 04:05

sal lome poate imi sugereaza cineva si mie o ideie in legatura cu povestea mea......am cunoscut-o la inceput d clasa a 11 a,m-am indragostit d ea p loc iar dupa cateva zile ne-am combinat.ne-am inteles bn km o luna knd am iesit cu ea si colegele ei la un concert,acolo m-am intalnit cu niste preteni si am plecat cu ei fara sa-i zik nik,nici nb.peste cv timp ne-am impacat dar intr-o seara am knd veneam la ea se plimba cu un alt tip,pur si simplu a trecut pe langa mine fara s zik nimic.nu stiam ce sa fac sa il bat pe el,pe ea sau pe amndoi,oricum pana sa ma hotarasc ce sa fac nu i-am mai vazut.knd m-am intors aksa am primit mesaj de la ea k nu e cea ce cred si poate sa imi explice.i-am trimis mesaj inapoi cu injuraturi si tot felu de jigniri despre ea si mama ei.dupa km 2 luni ea m-a cautat si ne-am combinat iar, dar nu a durat decat o saptamana. se lasase iar cu injuraturi.k sa ii fac in ciuda si s am o noua prietena m-am combinat cu o colega dea ei cu kre nu se intelege deloc,relatia asta chiar a tinut vro 3 luni.la km 10 luni dupa ce o cunoscusem imi doream enorm de mult sa fiu cu ea,eram in stare sa fac multe pentru ea.ea zicea k si ea vrea sa fie cu mine numai k nu ne intalneam.o sunam tot timpu si vb cu ea,ii ziceam cat de mult o iubesc si cat de mult imi doresc sa fiu cu ea dar nu a iesit nimik.s-a intamplat sa ne mai combinam de cateva ori dar nu mai mult de cateva saptamani sau zile,oricum aflasem cv k are pe cineva cu kre are relatie serioasa si nu am vrut sa mai am deaface cu ea niciodata.dupa bacalaoreat am plecat din tara si nu mai stiam nik de ea.km acum 2 luni am inceput sa vb pe mess,i-am zis k ink e in mintea mea si o iubesc dar vreau sa o uit.dupa cateva zile mi-a zis k recunoaste k ma iubeste si isi doreste foarte mult sa fie cu eu k ar fi in stare sa vina dupa eu pana la capatu pamantului numai sa fie cu eu.si eu imi doream mult sa fiu cu ea mai ales la spusele ei.ne faceam o gramada de planuri despre viitoru nostru.credeam k nimik nu ne poate sta in cale dar mi-a zis k e cv despre kre trebuie sa vb.nu stiam la ce se refera.a doua zi mia zis k e km bolnavioara,un pik mai tare k are cancer si trebuie sa se duca in spania sa se opereze.problema e k de multe ori imi da impreseia k defapt nu are nimik si e posibil sa mai fie ink cu cineva.de cateva zile e in spania dar nu am prea mai vb cu ea,defapt nu mi-a raspuns la tel.......e posibil sa ma minta k e bolnava,k ma iubeste si toate celelante chestii?

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 13 August 2009, ora 23:58

astazi nu. poate in decembrie.

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

593 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 14 August 2009, ora 16:42

De la: Haps, la data 2009-08-13 23:58:51astazi nu. poate in decembrie.

cu ...... Mos Craciun

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 14 August 2009, ora 18:38

De la: dudulik, la data 2009-08-14 16:42:48
De la: Haps, la data 2009-08-13 23:58:51astazi nu. poate in decembrie.

cu ...... Mos Craciun

sper sa te violeze sadic si sa te omoare mosul

grozadutu

3 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 10:11

ca te ai indragostit ii una
da ce fel de om esti ?
ea se culca cu altii si nu este nici un pic de respect intre voi
orice relatie implica DOI

grozadutu

3 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 10:14

NU AVETI O RELATIE
o profitoare si un fraier , du te mai departe si uit o ii greu la inceput da asta i

grozadutu

3 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 10:16

o sa fie greu , da adunate si renunta la ea ,nu te mai codi ca tot acolo ajungi
ai viata in fata
nu te lasa coplesit de o poveste pe care singur ai creat o

alx_bejan

947 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 03:12

Telefoanele mobile...si femeile nu sunt o investitie buna in ziua de azi... ramai cu buza umflata cand te astepti mai putin...ba pica softul...ba i se pune pata pe altul...asa ca life is short...don`t waste it...

Fosta membra 9am.ro

616 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 02:32

De la: alexluchi30, la data 2009-07-05 23:06:58DarkChild???!!!???!!!???!!!!!!!!!! Cred ca e mai potrivit DarkBrain.

Alex, nu ti-o zic personal ci pt toti. Nu ii mai gasiti atatea epitete, id-uri si nu il mai atacati atat. Are 19 ani, abia de acum incolo il vor incerca probleme vietii si va prinde experienta necesara.
Cat despre povestea ta, Darkchild...si eu sunt parte feminina...si stiu de ce suntem capabile cand ne punem ceva in cap (de multe ori si fara sa intentionam facem ravagii, sa le zic asa). Ai toate dovezile ca nu esti decat o "statie" pentru ea, plus ca...am o intrebare: cat de mult se respecta pe ea insasi tipa de care te-ai indragostit daca si-o trage pana si cu fratele prietenei (si iti garantez ca ea habar nu are asta). Cat de mult te respecta pe tine (sa zicem ca de prietenul tau si fratele prietenei ei chiar ar fi/ar fi fost - indragostita, desi nu cred) daca iti zice ca trebuie sa isi ia un test de sarcina ca e posibil sa fi ramas cu altul?!?!
Toate ca toate...nu suntem perfecti...avem toane, suntem prinsi de tentatii si ispite, mintim, putem avea opinii diferite si sa gresim enorm fata de celalat....dar daca nu ai pic de respect pentru cellalalt...chiar nu se merita nimic...oricat de...sau de...ar fi ea.
Viata e ca un supermarket...nu te lasa orbit de ambalaje, promotii sau discount-uri

Love...and do whatever you want!
areku

7604 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 08:05

De la: Sharkygirl_26, la data 2009-09-15 02:32:14
De la: alexluchi30, la data 2009-07-05 23:06:58DarkChild???!!!???!!!???!!!!!!!!!! Cred ca e mai potrivit DarkBrain.

Alex, nu ti-o zic personal ci pt toti. Nu ii mai gasiti atatea epitete, id-uri si nu il mai atacati atat. Are 19 ani, abia de acum incolo il vor incerca probleme vietii si va prinde experienta necesara.
Cat despre povestea ta, Darkchild...si eu sunt parte feminina...si stiu de ce suntem capabile cand ne punem ceva in cap (de multe ori si fara sa intentionam facem ravagii, sa le zic asa). Ai toate dovezile ca nu esti decat o "statie" pentru ea, plus ca...am o intrebare: cat de mult se respecta pe ea insasi tipa de care te-ai indragostit daca si-o trage pana si cu fratele prietenei (si iti garantez ca ea habar nu are asta). Cat de mult te respecta pe tine (sa zicem ca de prietenul tau si fratele prietenei ei chiar ar fi/ar fi fost - indragostita, desi nu cred) daca iti zice ca trebuie sa isi ia un test de sarcina ca e posibil sa fi ramas cu altul?!?!
Toate ca toate...nu suntem perfecti...avem toane, suntem prinsi de tentatii si ispite, mintim, putem avea opinii diferite si sa gresim enorm fata de celalat....dar daca nu ai pic de respect pentru cellalalt...chiar nu se merita nimic...oricat de...sau de...ar fi ea.
Viata e ca un supermarket...nu te lasa orbit de ambalaje, promotii sau discount-uri

this shark has eaten a lot of fishes :P felicitari

live your life so u have nothing to regret
lucian_vaduva

2 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2009, ora 08:17

daca as mai avea 19 ani.. as bea bere toata ziua, si as cauta cat mai multe curbe. :)) serios acu, da-o dreaq, sunt destule femei. ba chiar m-as orienta sa gasesc una de prin europa de vest.

alx_bejan

947 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2009, ora 10:23

De la: Sharkygirl, la data 2009-09-15 02:32:14

Ce bine era dak citeam acest post acum vreo 5 ani...cam ai dreptate, dar pana nu te lovesti cu capul de sus..nu vezi pragul de jos...

vs57sni

2 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 08:52

Trezestete baiete ,lumea a inceput cu o femeie dar de terminat nu se va termina cu una,chiar nu ai nici un pic de mandrie,de dmnitate?chiar poti fi presul de sters picioarele al unei parasute si inca al uneia cu tupeu?asta nu merita nici macar sa-i scuipi in urma,mai multa valoare are o prostituata decat asta,cel putin prostituata din asta traieste si o face in cele mai dese cazuri silita dupa care devine obisnuinta.
Sfatul meu este sa te scuturi ca dupa un cosmar si s-o iei de la capat fara a-ti dezvalui sentimentelede la prima vedere ,ai tot timpul din lume sa gasesti pe cea care te merita si inca ceva ce nu trebuie sa uiti :"FEMEIA SI COPILUL SA -I IUBESTI SI SA-I SARUTI DOAR CAND DORM"altfel si ea si el s-ar putea sa profite de slabiciunea ta.

alx_bejan

947 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 12:01

De la: deathkid, la data 2008-12-26 10:20:39Las`o ca e mai bine.....femei sunt in galatiul ala multe si bune din cate am vazut eu, asa ca, cauta`ti pe cineva care sa merite ;)

Asa e...sunt fete frumoase in galati...

cristinablackeyes

467 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 15:33

nu se mai merita ..pui suflet ,te implici si cand crezi ca totul e ok afli de fapt ca nimic nu e cum ti-ai imaginat tu...deci clar NU SE MAI MERITA .

alx_bejan

947 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 10:47

De la: cristinablackeyes, la data 2009-10-19 15:33:29nu se mai merita ..pui suflet ,te implici si cand crezi ca totul e ok afli de fapt ca nimic nu e cum ti-ai imaginat tu...deci clar NU SE MAI MERITA .

Va iesi soarele si pe strada noastra...

cristinablackeyes

467 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 12:08

De la: Azzido, la data 2009-10-24 10:47:16
De la: cristinablackeyes, la data 2009-10-19 15:33:29nu se mai merita ..pui suflet ,te implici si cand crezi ca totul e ok afli de fapt ca nimic nu e cum ti-ai imaginat tu...deci clar NU SE MAI MERITA .

da,dar pana iese mai ud multe haine din cauza ploii ?

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 12:14

Va iesi soarele si pe strada noastra... [/quote]

da,dar pana iese mai ud multe haine din cauza ploii ? [/quote]

Alunga monotonia, ploaia, udatura, hainele si cumpara-ti o umbrela colorata

alx_bejan

947 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 12:15

De la: Spyder, la data 2009-10-24 12:14:02

Alunga monotonia, ploaia, udatura, hainele si cumpara-ti o umbrela colorata [/quote]

Uite un om optimist....

cristinablackeyes

467 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 12:16

De la: Spyder, la data 2009-10-24 12:14:02

Alunga monotonia, ploaia, udatura, hainele si cumpara-ti o umbrela colorata [/quote]

asa o sa fac

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 12:16

Uite un om optimist.... [/quote]

Optimistul este un pesimist bine informat

yoana_u

50 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 18:51

De la: dasca777, la data 2008-12-17 11:59:43p.s. nu se mai merita sa te implici...chiar deloc

ete na ..atunci stai singur cuc

yoana_u

50 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 19:06

"vai cat esti de prost" ...sau altele asemenea, oare chiar isi au rostul?
e doar un pusti care va invata.......

LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 21:36

De la: fall_and_rise, la data 2009-11-03 19:06:45"vai cat esti de prost" ...sau altele asemenea, oare chiar isi au rostul?

de ce nu?
omul cat traieste invata, nu?
numai ca tinerelul se pare ca nu mai traieste mult, ca e disperat

SFAT: mergi si tu tinere prin tari mai civilizate (franta, de exemplu) acolo se practica si menage a trois...

si nu doar cazul tau - doi barbati cu o femeie...

" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra" Nichita Stanescu
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 22:42

De la: LeonKing, la data 2009-11-03 21:36:23
De la: fall_and_rise, la data 2009-11-03 19:06:45"vai cat esti de prost" ...sau altele asemenea, oare chiar isi au rostul?

de ce nu?

SFAT: mergi si tu tinere prin tari mai civilizate (franta, de exemplu) acolo se practica si menage a trois...

De ce neaparat in Franta?
Aici nu se aplica aceleasi tratamente?

LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 22:43

De la: Greenie, la data 2009-11-03 22:42:06
De la: LeonKing, la data 2009-11-03 21:36:23

de ce nu?

De ce neaparat in Franta?
Aici nu se aplica aceleasi tratamente?

unde? ca ma bag si eu...

" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra" Nichita Stanescu
Marutz

26 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 06:24

poi tzi-ai raspuns singur la toate intrebarile :)...dupa ce am citit adik bani shi mashina frumoasa nu tzi-ar fi greu sa iti gasesti altele nu alta ;) pt k din pacate in ziua de azi numai la asta se uita ele iar asta e motivu pt kre nu tre sa te mai implici niciodata iar eu deabia akm am intzeles asta shi deaia ink sunt virgin!!! deci o duc mai rau k tn :) pt k am vrut mereu acea rel serioasa :)) shi ink nu imi vine sa cred k nu mi-am dat seama pana akm :) well....life goes on

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Se mai merita sa te implici intr-o relatie in ziua de azi?
Mergi la: