back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Se mai merita sa te implici intr-o relatie in ziua de azi?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

rudweiler88

1 mesaj
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 10:34

Care din voi din,marii literati ai netului,a scris titlul topicului?
Invatati sa vorbiti si sa scrieti corect romaneste agramatilor!
Oricum am urmarit uneori titlurile discutiilor si sunt penibile-voi chiar nu aveti ce face pe acasa de trebuie sa stati si sa scrieti ineptii prin care sa pareti destepti,implicati si atotatestiutiori?
Penibil...

Fosta membra 9am.ro

21 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 10:45

De la: dasca777, la data 2008-12-17 11:59:43p.s. nu se mai merita sa te implici...chiar deloc

Dasca777 sunt fanul tau, bine? Si nu cumva sa parasesti acest forum, ca nu stiu ce se intampla, probabil nu o sa mai citesc nimic dc dspari, ok? Good.
Ai dreptate si, chiar modul al dracului de agresiv cu care ai spus-o, este cel care trebuie folosit in astfel de cazuri batrane.

Sa ai 19 ani, sa ai ceva stabilitate materiala si sa plangi dupa o boarfa? E penal rau de tot. Ceea ce trebuie el sa faca este sa se afiseze cu cele mai tari fete pe care le poate agata, si sigur ca le poate agata... si sa-i faca lui boarfa aia in ciuda ...
.. de ce am impresia ca ea o sa-l alerge dupa asta ...? poate gresesc ... ?

hai bafta.

Raporteaza abuz de limbaj
ushergabi

31 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 11:34

pertinent? ai doar 19 ani cumetre, astfel de bagaboante sunt cu sutele in Romania, din pacate ele ne fac sa simtim ca traim... ce sfat iti dau eu tie: mah frate, ai bani , ai masina, esti tanar, ce iti mai trebuie, bagaboante sunt pe toate drumurile, nici nu se pune problema ca te iubeste, te-ar fi iubit sau o sa te iubeasca... sufletul ei tot asa o sa ramana, presupun ca e o pustoaica sau femeie fff frumoasa, bvo ei, m-as baga si eu pe ea, sa vedem cz, e ca un test hai sarbatori fericite si LA MULTI ANI tuturor

tomescu_tudor

3 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 11:35

Uit-o si mergi mai departe. Ai fost fraier destul timp...

Fosta membra 9am.ro

23 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 11:42

DarkChild nu stiu ce ai inteles sau ce ai vrea tu sa-ti spunem noi... e usor sa vb din afara, noi nu suntem implicati cu nimic
o sa incer sa-mi dau si eu cu parerea... pt ea..esti un fel de mantaua de vreme rea...un fel de rezerva cum imi place mie sa zic... pe scurt gandestete bine daca vrei cu adevarat sa fii cu ea, spui k o iubesti... pai gandestete k o sa ramai cu ea...o sa fii cu ea zi si noapte, o sa fie mama copiilor tai... ai putea sa o accepti... la prima vedere ai fi tentat sa spui DA dar gandestete bine... NARAVUL DIN FIRE NU ARE MANTUIRE si nici leac... am trecut prin ceva asemanator tot pe la varsa ta... si cand a spus DA am fost socat nu am dormit o noapte intreaga gandinduma cum sa scap de ea... la tine in fara de dragoste e si orgoliu, daca e dragoste sa nu fie obsesie, gandestete daca o iubesti cu adevarat si ea este cu adevarat fata cu care vrei sa-ti petreci tot restul vieti... am incercat o explicatie cat de cat pt varsta ta... cu inaintarea in varsta lucrurile se vad altfel, o sa ai timp sa mai iubesti si sa suferi... in viata NU TRAIM DECAT PT A IUBY SI NU IUBYM DECAT PANA MURIM....

cypryus79cypryus

4 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 11:46

salutare....eu am 29 de ani si iti spun k asemenea specimene(fetelor va rog sa ma scz de asemenea vb nu sunte-ti toate la fel) o sa intalnesti la tot pasul ma refer la fete, vrajestele, tragele pentruca nu vor decat bani,bani si iar bani, si dupa spunele sa inchida usa pe dinafara,distreazate k esti tanar, dak nu i-ai dat papuci la aia nu ezita, trimite-o la plimbare.
iar cand ai sa intalnesti una care o sa crezi tu k te merita cu adevarat,oferai si luna de pe cer.

bafta!

cry_n1

10 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 11:48

tre sa sti cand sa spui STOP.
ei ii convine cu 2....putin de la el..putin de la tine.
din cate ai descris-o pare o tarfa penala...da-i jet si cautati alta numa` pt tine

raduseu

1 mesaj
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 12:00

Este foarte dureros sa treci prin asemenea test,dar nu uita ca ce nu te doboara te intareste.Incearca sa te pui totdeauna in ipostaza celuilalt ca sa gasesti mai multe raspunsuri.In cazul tau este foarte greu sa mai faci si pasul de a te pune in locul ei dar merita.Apoi,accepta decizia pe care ai aflat-o de la prietenul tau(adica de la tine) si vei ajunge mult mai rapid sa intelegi ca acolo nu e dragoste).E altceva dar nu este in nici un caz dragoste. sa stii ca cel mai greu de gestionat sunt sentimentele iar ele nu se gestioneaza cu ratiunea deoarece cand iubesti e greu sa-ti folosesti ratiunea .tocmai de aceea e bine sa nu mai ceri parerea nimanui si sa rezolvi tu problemele deoarece esti foarte capabil pentru asta cu atat mai mult cu cat ai avut puterea sa-ti destainui celor-lalti problemele personale.Din pacate lumea nu se implica in asemenea cazuri din doua motive.
1.pentru ca e egoista
2.pentru ca oricine s-ar implica de obicei iese cu capul spart chiar daca doreste sa-ti dea o mana de ajutor va sfarsi acest ajutor cu reprosuri si jigniri.
Eu cred ca singurul care stie si care poate sa rezolve problema esti tu. Pentru asta eu cred ca ar fi bine sa iesi din cadru adica sa nu mai stai nici o secunda in a afla o modalitate de rezolvare a problemei atata timp cat esti si tu in acela-si cadru.Deci:
A.iesi din cadru urgent pentru asta cauta-ti forme de actiune si de implicari sociale in alta parte decat in zona in care ai actionat pana acum.Atat de la prietenipana la dusmani.
B.Raspunsul o sa-l gasesti dupa o luna ,maxim doua de supravietuire in alt cadru de lucru.Atunci ti se va deschide mintea cu totul diferit si vei intelege ca nu ai nici o vina in povestea pe care o traiesti.Iar pe ea o vei intelege in felul tau dar cel putin nu o vei mai ura si nici tu nu vei mai suferi ca un caine.S-ar putea sa doreasca sa se intoarcadin nou la tine.Parerea mea este ca din nou decizia ta conteaza cel mai mult. E usor sa fi rau si e greu sa fi bun totodata e greu sa definesti bunatatea si e usor sa definesti rautatea .Dar daca vei fi mai profund vei avea toate sansele sa ajungi cu echilibrul acolo unde tu de altfel poti ajunge prin forte propri.

Cu respect Radu

MoshEne

2 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 12:00

esti prost rau, treci peste, viata merge inainte !

costeamihai2006

2 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 12:03

Am si eu o poveste, si sper sa gasesc niste raspunsuri aici. In urma cu un an jumate am cunoscut-o. A fost dragoste la prima vedere (stiu ca suna siropos dar asa a fost, m-am indragostit pe loc). problema era ca ei ii placea de cel mai bun prieten al meu si lui ii placea de ea. Eu, fiind baiatul bun i-am promis lui k nu o sa ma bag intre ei si a trebuit sa ma abtin de la orice comentariu. Ma durea enorm de mult sa ii vad impreuna, dar taceam si inghiteam in sec. intre timp am devenit cel mai bun prieten al ei, doar un amic(dar cu totii stim k nu exista asa ceva intre o fata si un baiat) iar prietenul meu a plecat din tara, lasand-o in grija mea. inevitabil ne-am apropiat iar intr-o seara ne-am sarutat (se intampla in noiembrie 2007). de revelion s-a intors prietenul meu din Italia si a aflat de sarut, nu stiu cum si nu stiu de la cine, insa nu mi-a reprosat nimic, doar mi-a spus k stie. Tot de revelion s-au despartit, iar eu i-am fost aproape k intotdeauna. bineinteles k prietenul meu cel mai bun nu a mai vrut sa mai aibe nimic de vorbit cu mine si asa l-am pierdut(dupa 2 sapt a plecat din nou in Italia si din cate am inteles nu mai are de gand sa se intoarca).Lucrurile au evoluat dar prin martie s-a cam racit relatia noastra, nu am mai vorbit vreo 2 luni. intre timp ea a inceput o relatie cu o veche pasiune de-a ei, iar eu am ramas pe afara din nou. NU pot sa zic cat de tare m-a durut knd am aflat, dar am tacut din gura si am mers mai departe. Iarasi am inceput sa vorbim, sa ne apropiem iar in iunie mi-a oferit sansa sa fiu cu ea. problema este k mi-a zis de la inceput k nu o sa renunte la celalalt deocamdata, si dak vreau sa am o relatie cu ea in timp ce e si cu el, ok, dak nu nu. Eu o iubeam asa k pentru mine nu a fost o alegere, am zis da din instinct. Am fost cu ea foarte fericit, mai fericit decat fusesem vreodata, problema era k eram ros pe dinauntru de gelozie. El locuia la 3 etaje mai sus si era fratele celei mai bune prietene a ei, asa k ea se putea duce la el oricand. De fiecare data knd o lasam acasa si plecam spre casa mea imi apareau in gand tot felul de scenarii, dar nu am avut ce face... La un moment dat nu am mai suportat si, contand pe faptul k ma iubeste (asa cum imi spusese) i-am cerut sa aleaga.Nu a putut sa o faca si nici eu nu am putut sa renunt la ea, asa k am mai continuat pentru cateva luni. Eu trebuia sa accept faptul k ea se vede cu el si sa nu spun nimic. Chiar imi daduse voie sa ies cu altele in timp ce ea era cu el. Intr-o seara am decis sa ies cu alta. Paradoxal a fost foarte usor sa ajung cu ea in pat in seara aia, insa in ultimul moment mi-am dat seama k nu puteam sa ii fac asta prietenei mele. O iubeam prea mult k sa o insel. Dupa ce a aflat si ea de ce am facut ne-am despartit. o luna nu am mai vorbit insa ne-am impacat, si eu , k prostu am acceptat in conntinuare ca ea sa fie si cu el si cu mine in acelasi timp. Dupa inca o luna, knd eram in oras mi-a spus sa opresc la o farmacie sa cumpere ceva. Knd am intrebat-o ce, mi-a raspuns candid ca un test de sarcina. In momentul ala cazuse cerul pe mine, eu stii k ultima oara knd o facusem fusese acum 4 saptamani (fusese make up sexul de care vorbeste toata lumea) si nici macar nu terminasem... Atunci am rabufnit. Stiu k nu trebuia sa o fac, dar am si eu o limita. din seara aceea ne-am despartit si i-am spus k o voi astepta pana va putea sa fie numai a mea, din cauza k inca o iubesc si nu voi putea trece usor peste asta. Problema este k viata trece pe langa mine si nu stiu daca ea va renunta vreodata la el. cat sa o mai astept? se merita oare? Si daca ne impacam , cum pot sti k nu o sa mai faca asta si data viitoare? Multi prieteni mi-au spus sa o las, sa merg mai departe, k statea cu mine doar pentru bani. Dar eu nu cred asta, knd am cunoscut-o eram sarac, intre timp, am inceput sa castig cativa banuti, destul cat sa o duc bine, sa am o masina foarte buna, sa pot sa ii fac si ei poftele(eram in stare sa fac orice,numai sa ii fac pe plac), asa k faza cu banii nu prea o cred. dar nu stiu ce sa fac, sa o mai astept? Imi cer scuze k am scris atat, dar vroiam sa stiti toate aspectele relatiei pentru a va putea da o parere cat mai pertinenta. Va rog sa raspundeti serios, chiar am nevoie de o parere, nu mai stiu ce sa fac, probabil din cauza k am 19 ani si nu prea multa experienta. Va multumesc pentru timpul acordat.

Imi pare rau dar eu spun nu,nu si nu este spre binele tau.Cauta si u o fata SINGURA...si asa intre barbati fie vorba cand o fata te ia de amant vrea doar sa isi faca iei poftele.Nu stiu ce sa mai zic...aaaa incearca frate sa te impaci cu pretenul tau ca nu merita sa te certi cu un PRETEN pt o fufa.Prietenii sunt greu de gasit dar fufe gasesti in orice club,dico,birt ori unde.
Peace & Happy New Year

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 12:15

nu ma pot abtine sa nu raspund aici.. frate si eu am iubit... ama vut inspiratia si respectul reciproc incat sa ne despartim inainte sa ne f*tem cu altii..
ce faci tua cum... se numeste ca ti-ai lasat sufletul la ea.. iar ea l-a bagat intr-o cutie si l-a uitat pe acolo...
sfatul meu.. cand o vezi pe strada ocoleste-o... arat-i indiferenta... fi demn... incearca sa te uiti in oglinda si sa iti inchipui ca e in fata ta si spune-i "dute'n mo******tii de curba penala..."

ai o viata nu os trica pe o parasuta...

lonenly_wolf2007

40 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 12:22

Astfel de femei,( care din pacate sunt majoritare),nu merita nici o ceapa degerata,nu spun ca nu sunt si femei cu care ai ce sa discuti si sa te simti bine , dar genul asta e foarte rar , cam 10% dn totalitatera feeilor din Romania,restul sunt niste ahtiate dupa bani, avere si pozitie sociala...si sunt in stare sa faca orice lucuru marsav ca sa isi atinga scopurile...Sfatul meu este ca inainte sa te arunci cu capul in psicina, verifica daca e plina cu apa sau nu ....

dremy_06

1 mesaj
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 13:08

frate...esti orb ?! nu vezi k isi bate joc de tine
tu eshti animalutzul ei de companie...uit-o !!!
iar referitor la faptul k "ai ratat cu poarta goala" cu tipa aia, imi pare sincer rau pentru tine, eu nu as fi facut-o si cred k multi din masculii care scriu aici. sa nu mai faci asa ceva in toata viatza ta ! bafta

sorin559

171 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 13:27

frate INCEARCA SA ITI VEZI DE VIATA ! ! ! nu fi "PROST"

yoyo_rally

14 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 13:28

De la: DarkChild, la data 2008-12-17 11:22:55Am si eu o poveste, si sper sa gasesc niste raspunsuri aici. In urma cu un an jumate am cunoscut-o. A fost dragoste la prima vedere (stiu ca suna siropos dar asa a fost, m-am indragostit pe loc). problema era ca ei ii placea de cel mai bun prieten al meu si lui ii placea de ea. Eu, fiind baiatul bun i-am promis lui k nu o sa ma bag intre ei si a trebuit sa ma abtin de la orice comentariu. Ma durea enorm de mult sa ii vad impreuna, dar taceam si inghiteam in sec. intre timp am devenit cel mai bun prieten al ei, doar un amic(dar cu totii stim k nu exista asa ceva intre o fata si un baiat) iar prietenul meu a plecat din tara, lasand-o in grija mea. inevitabil ne-am apropiat iar intr-o seara ne-am sarutat (se intampla in noiembrie 2007). de revelion s-a intors prietenul meu din Italia si a aflat de sarut, nu stiu cum si nu stiu de la cine, insa nu mi-a reprosat nimic, doar mi-a spus k stie. Tot de revelion s-au despartit, iar eu i-am fost aproape k intotdeauna. bineinteles k prietenul meu cel mai bun nu a mai vrut sa mai aibe nimic de vorbit cu mine si asa l-am pierdut(dupa 2 sapt a plecat din nou in Italia si din cate am inteles nu mai are de gand sa se intoarca).Lucrurile au evoluat dar prin martie s-a cam racit relatia noastra, nu am mai vorbit vreo 2 luni. intre timp ea a inceput o relatie cu o veche pasiune de-a ei, iar eu am ramas pe afara din nou. NU pot sa zic cat de tare m-a durut knd am aflat, dar am tacut din gura si am mers mai departe. Iarasi am inceput sa vorbim, sa ne apropiem iar in iunie mi-a oferit sansa sa fiu cu ea. problema este k mi-a zis de la inceput k nu o sa renunte la celalalt deocamdata, si dak vreau sa am o relatie cu ea in timp ce e si cu el, ok, dak nu nu. Eu o iubeam asa k pentru mine nu a fost o alegere, am zis da din instinct. Am fost cu ea foarte fericit, mai fericit decat fusesem vreodata, problema era k eram ros pe dinauntru de gelozie. El locuia la 3 etaje mai sus si era fratele celei mai bune prietene a ei, asa k ea se putea duce la el oricand. De fiecare data knd o lasam acasa si plecam spre casa mea imi apareau in gand tot felul de scenarii, dar nu am avut ce face... La un moment dat nu am mai suportat si, contand pe faptul k ma iubeste (asa cum imi spusese) i-am cerut sa aleaga.Nu a putut sa o faca si nici eu nu am putut sa renunt la ea, asa k am mai continuat pentru cateva luni. Eu trebuia sa accept faptul k ea se vede cu el si sa nu spun nimic. Chiar imi daduse voie sa ies cu altele in timp ce ea era cu el. Intr-o seara am decis sa ies cu alta. Paradoxal a fost foarte usor sa ajung cu ea in pat in seara aia, insa in ultimul moment mi-am dat seama k nu puteam sa ii fac asta prietenei mele. O iubeam prea mult k sa o insel. Dupa ce a aflat si ea de ce am facut ne-am despartit. o luna nu am mai vorbit insa ne-am impacat, si eu , k prostu am acceptat in conntinuare ca ea sa fie si cu el si cu mine in acelasi timp. Dupa inca o luna, knd eram in oras mi-a spus sa opresc la o farmacie sa cumpere ceva. Knd am intrebat-o ce, mi-a raspuns candid ca un test de sarcina. In momentul ala cazuse cerul pe mine, eu stii k ultima oara knd o facusem fusese acum 4 saptamani (fusese make up sexul de care vorbeste toata lumea) si nici macar nu terminasem... Atunci am rabufnit. Stiu k nu trebuia sa o fac, dar am si eu o limita. din seara aceea ne-am despartit si i-am spus k o voi astepta pana va putea sa fie numai a mea, din cauza k inca o iubesc si nu voi putea trece usor peste asta. Problema este k viata trece pe langa mine si nu stiu daca ea va renunta vreodata la el. cat sa o mai astept? se merita oare? Si daca ne impacam , cum pot sti k nu o sa mai faca asta si data viitoare? Multi prieteni mi-au spus sa o las, sa merg mai departe, k statea cu mine doar pentru bani. Dar eu nu cred asta, knd am cunoscut-o eram sarac, intre timp, am inceput sa castig cativa banuti, destul cat sa o duc bine, sa am o masina foarte buna, sa pot sa ii fac si ei poftele(eram in stare sa fac orice,numai sa ii fac pe plac), asa k faza cu banii nu prea o cred. dar nu stiu ce sa fac, sa o mai astept? Imi cer scuze k am scris atat, dar vroiam sa stiti toate aspectele relatiei pentru a va putea da o parere cat mai pertinenta. Va rog sa raspundeti serios, chiar am nevoie de o parere, nu mai stiu ce sa fac, probabil din cauza k am 19 ani si nu prea multa experienta. Va multumesc pentru timpul acordat.

Fara sa mai citesc ce raspunsuri ti-au dat si altii,fara sa ma abtin sa zic ceea ce vreau sa spun , iti zic ca esti prost. Nu o zic ca sa te superi, si eu sun EXACT la fel ca tine, un prost. M-am indragostit lafel de o fata de care nu trebuia ... Stiu ce simti ,stiu prin ce treci .... dar frate , tot prosti suntem ... Stiu ca e ffff greu sa renunti atunci cand iubesti, orice ar face ea. Sunt sigur ca esti constient ca ar fi mai bine sa renunti,stiu ca le dai dreptate prietenilor tai cand iti spun sa o lasi. Asa fac si eu ... imi dau seama ca ar fi mai bine sa o las , dar nu pot. Singuru raspuns la problema ta ar fi sa incerci sa o uiti ... dar asta iti zic toti . Uite cum incerc eu sa fac .... am inceles ca tu ai vrut sa stai cu o alta fata ... Nu cred ca e cea mai buna solutie . Daca te indragostesti si de asta ... daca apare alta si patesti lafel. La fel si pt. mine a fost dragoste la prima vedere, eram nebun dupa ea inca din prima zi. Ea a avut nevoie de ceva timp pana sa ma cunoasca si sa ma iubeasca ... dar pana sa se intample asta ea facuse deja multe chestii care pe mine ma deranjau ... enorm. Mi-am dat seama ca nu se merita. In fine .. ideea e sa nu cauti o alta relatie ..eu incerc sa uit de ea iesind cu prietenii mei , ma distrez cu ei ... fac orice ca sa nu imi stea gandu la ea. Si asta e destul de greu pt. ca nu pot sa ies din starea asta , mereu trist , mereu cu gandu la ea . Incerc sa nu ma duc pe acolo pe unde ma duceam cu ea , sa nu fac ce faceam cu ea .. ... e greu , f greu.Cand ti-se face dor de ea , si ai vrea sa o vezi, incearca sa-ti amintesti de toate lucrurile rele pe care ea ti le-a facut ... si atunci intreaba-te daca se merita. Sunt sigur ca iti dai si tu seama ca nu se merita. Apropo ... eu am 20 de ani, asa ca suntem cam de aceeasi varsta. Bafta ! .. treci peste, las-o ! daca a facut toate astea inseamna ca nu te merita !

pspuma_silviu

2 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 13:32

Nenea DarkChild, hai sa iti spuna Sprite ceva: Laso tata ca tu nu esti de indurat si ea nu va fii vreodata de maritat, sau poate va fi da nu cu tine, cu vreunu din alt orash sau ceva de genu, vreunu care nu o cunoaste sii nu stie ce`i de capu ei... Mai sufera putin pana uiti, nu uita ca esti barbat si ai orgoliu......iar la un moment dat apare alta, de obicei cand te astepti mai putin.
SPOR!!!

pruni74

16 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 13:36

Ma numesc...FRAIERA!

Traiesc aceeasi poveste doar personajele sunt diferite.

Am fost si eu amanta un an si jumatate. Amanta unei femei.

Teoretic este acelasi lucru.

Ea il iubeste pe el, ea ma iubeste pe mine, eu o iubesc pe ea, el o iubeste pe ea, eu cu el ne uram de moarte, eu stiu de el, el nu stie de mine.

Telenovela curata!

L-a inceput totul a fost bine si frumos. BIG LOVE! Inimioare,ciripit de pasarele, bla bla.

Cica s-a saturat de el ca de mere paduretze si vrea sa scape din relatia care nu ii face bine si o sufoca.

FRAIERA isi face iluzii, ca iubirea ei va fi doar a ei.

Incep scandalurile intre ei.Speranta creste in...FRAIERA.

El primeste papucii si...se taraste in genunchi in fatza ei.

Si cu toate ca era "ferm hotarata sa scap de el"...el era castig de cauza.

Si atunci FRAIERA isi pune intrebarea:"Ce dracu fac? De ce ma chinui in "relatia" asta?"

Fraiera se hotaraste sa isi vada de viata ei.

Ii reuseste...3 luni dupa care iar explodeaza "buba" din sufletul ei.

In urma cu 2 luni imi declara ca ma iubeste mai mult decat cred si totusi nu raspunde declaratiilor mele de dragoste.CU TOATE CA MA IUBESTE "12" PE O SCARA DE LA 1 LA 10.

Le intelege cineva pe femei?

El este badaran, vorbeste uneori urat cu ea [ex: curb(v)a dracului, sa imi sugi p..a, te bag in...(de unde a iesit), du-te dracului, si alte cuvinte "frumoase" de care ne dor urechile].

Eu i-am oferit liniste sufleteasca, dragoste, mangaiere, vorbe frumoase.

Si ea pe cine a ales?

Evident pe el.

S-ar putea sa nu fiu singura...FRAIERA?

Problema este ca o iubesc mai mult decat as vrea si din cauza asta nu pot inca sa ma rup de ea.

Nu merg la ea dar trebuie sa ii aud vocea cel putin o data pe zi.Uneori nu imi este suficient dar ma multumesc si cu atat.

Am bufeuri de panica, "valuri" ciudate in tot corpul, stari de agitatie, si ce este cel mai rau mi se incrancena toti muschii doar la gandul ca el o are si eu nu.

Inteleg faptul ca, in Romania, relatia noastra este una iesita din standardele conservatorismului iar ea da pe "gura lumii" dar nu inteleg de ce se lasa calcata in picioare de un badaran.

FRAIERA incearca sa isi vada de viata ei...deocamdata fara sense de izbanda. Este o lupta grea cand iubesti.

De multe ori ar fi bine sa putem fi reci si rigizi sentimental (asta in momentele cand ne simtin "sfasiati" de dragostea neimpartasita).

Eu sunt femeie dar repet: le intelege cineva pe femei?

EU NU!

zizo

1 mesaj
Oras: Bacau

fratele meu nu o lasa.....dar incearca sa scapi de dragostea asta fatza de ea!!!!! shi spun nu o lasa pt k ar trebiu sa se invarta roata acum dupa cate pareri ai citit shi sa incepi sa fii cat mai pervers posibil cu ea shi sa ii dai injoseala chestii din astea p care p femei le afecteaza rau chear dak nu recunosc!!!! in rest c sa itzi zic ai grija shi tu cu dragostea asta k e bele cu ea;)!!!! bafta

the_lord

1 mesaj

Prietene, nu prea postez eu pe forumul asta, mai mult citesc ce spun altii, dar acum m-am hotarat sa scriu. Esti copil si nu e de condamnat faptul ca gandesti asa. Vreau sa spun ca varsta ta e o circumstanta. Dar ia-o logic, crezi ca ea ar fi acceptat ca ea sa te aibe in timp ce tu esti cu alta? Odata ce ti-a spus ca daca vrei sa fi cu ea accepti faptul ca mai e cu unu...ai devenit din iubitul ei fraierul ei. Nu mai exista egalitate in relatie si asta e rau. Ea e sefa si tu pisoiul. Nu intelege gresit, se merita sa faci unele sacrificii de dragul persoanei iubite, insa iti jur ca eu asa ceva nu as face in ruptul capului si cred ca nici cand aveam 19 ani nu as fi facut-o. O relatie...fie ea si la 19-20 de ani implica respect omule, iar ea daca o "arde" in acelasi timp si cu tine si cu altul, si culmea, tu mai si sti...nu te respecta nici macar cat Africa ta de sub unghii. Si partea nashpa e ca nici macar tu nu te respecti daca accepti situatie asta...
Get over it...! Pamantu-i plin de fete! Zau asa...

edy_sword

166 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 13:48

bai omule las o dracu de fata si cauta una pe masura dragostei tale nu fii prost si astepta sa te iubeasca ea ca te dfuci cu capu asa ca mergi si distreazate la disco sau club si vezi ti de viata ta schimba fete pina ai sa dai de aia care sa merite sa o iubesti sarbatori frumoase

claussynia

3 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 13:58

parerea mea e ca nu te merita......din cate observ eu din poza ta esti student la AP,anul 1 si din cate imi amintesc de la cursuri esti destul de inteligent asa ca pana la urma o sa-ti dai singur seama ce e bine pt tine,dar totusi nu te mai lasa calcat in picioare

kagula1990

2 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 14:02

Frate .. si eu am trecut prin aceeasi experienta ca si tine in urma cu un an si chiar am fost tentat sa accept sa fie si cu mine si cu inca un tip in acelasi timp. M-am certat cu multi prieteni din cauza asta pentru ca toti imi spuneau sa "ii dau jet" dar eu eram prea orbit de dragostea pe care i-o purtam. Pana la urma nu am acceptat propunerea ei si ne-am despartit. Am suferit destul de mult dar cu ajutorul prietenilor am trecut peste. Pana la urma viata merge mai departe si lumea e plina de femei . Sfatul meu e sa incerci sa te desparti de ea si sa o uiti. Nu are rost sa te stresezi sau sa nu dormi noaptea pentru o femeie k ea ;) nu te merita si poate k dupa ceva timp o sa isi dea si ea seama ce a pierdut, dar atunci va fi prea tarziu. sper k totul o sa fie bine pana atunci sarbatori fericite si la multi ani

myth_busters_2006

10 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 15:18

yoyo parerea mea stii care eeee:ai spus ca ai 19 ani ai toata viata inainte.., si nu mai gasesti alte fete decat pe ea.nu suport fetele care stau din interes asa ca gaseste alta fata.asta eee parerea mea

ony_barosanu

1 mesaj
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 15:19

Auzi, acum ca tot veni vorba de parasute.. lumea e mica .. stii nu? si cum io nu as vrea sa dau de una chiar in halul asta, desi orice e posibil, pune si tu o poza cu ea aici ca sa facem un fel de FERITI-VA DE MAGARUS!!!

ca bine zici...poate o bagam in concursul "Tirfa anului"... cred ca are sanse la titlu...

Alinaa

5 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 15:32

Buna! Nu stiu cu ce te mai ajuta ce iti spun eu, dupa cate sfaturi ai primit deja, dar las`o balta!!! Am trecut si eu prin asa ceva...am inchis de prea multe ori ochii, dar pentru ce? Sa ajung sa ma mint singura? Nu merita sa iti consumi nervii pt o astfel de persoana... Incearca sa o uitzi, gandeste`te k nu te merita si incet, incet vei trece peste! Succes!

catalinutza23

2 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 15:42

Sincer...mergi mai departe ca nu merita...Poate k suferi acum..si o sa mai suferi un timp (o luna,1 an)...dar mai tarziu o sa vezi k a fost cea mai buna alegere.Un om care inseala si este iertat...MEREU o sa insele (asta am simtit-o si eu pe pielea mea....dupa ce l-am iertat de 2 ori..a 3 oara i-am pus "capac" relatiei..am suferit mlt timp..dar acum pot sa spun k-mi este bine :D..chiar ma bucur k am putut sa trec peste pt k in caz contrar as fi continuat sa fiu intr-o relatie care imi aducea multe suferinte si putine bucurii).
Sfatul meu este k mai bine suferi acum decat o viatza intreaga...si vorba aia:Lumea e plina de femei (barbati) :P...Asa k LIFE GO ON...si asa si noi ;)
Pupici

cory_5274

1 mesaj
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 15:42

CIAO...MA NUMESC MONICA SI AM CITIT MES TAU...SI AM SA FIU SINCERA CU TINE..PAREREA MEA ESTE CA TIPA DE CARE TE-AI INDRAGOSTIT NU MERITA SA FIE IUBITA DE NIMENI DACA A AVUT CURAJUL SA AIBA IN ACELASI TIMP DOUA RELATII, SI MAI ALES TU ,CARE ESTI TANAR, AI NEVOIE LANGA TINE DE O FEMEIE CARE SA STIE CE VREA DE LA VIATA, EA NU CRED CA STIE CE VREA CU ADEVARAT, SE DISTREAZA DOAR SI ATAT. VIATA E FRUMOASA DACA STII SA O TRAIESTI SI MERITA TRAITA DIN PLIN CACI E SCURTA SI CU ACESTI ANI NU TE MAI INTALNESTI NICIODATA..NICIODATA...! SE SPUNE CA" NU INIMA CI MINTEA SA TE CONDUCA-N VIATA, CACI INIMA TE-NSEALA DAR MINTEA NICIODATA!" USOR DE ZIS GREU DE FACUT!...STIU SI EU ACEST LUCRU!...DAR UNEORI E BINE SA VEDEM LUCRURILE AS CUM SUNT SI SA NU NE LASAM CONDUSI DE INIMA, PT CA NU FACEM ALTCEVA DECAT SA NE CONDAMNAM SINGURI LA SUFERINTA SI NU SE MERITA|
ESTI TANAR, AI DOAR 19 ANI, MERITA SA TE DISTREZI SA ITI TAIESTI VIATA IN LIMITELE NORMALULUI, FARA SA EXAGEREZI, DAR TOT CEEA CE FC SA TE FACA FERICIT NU SA SUFERI, PT CA NIMENI SI NIMIC NU MERITA SUFERINTA NOASTRA, IN AFARA DE CEI CARE NE SUNT RUDE, COPII SI PARINTI, EI MERITA ... ! CE N-AS DA SA MAI AM ACUM 19 ANI, EU AM 34, AS STI CU ADEVARAT CE SA FAC, TRIESTE-TI VIATA NU O LASA SA TREACA PE LANGA TINE, MERITA TRAITA DIN PLIN...MAI TARZIU VEI DESCOPERI CE E CU ADEVARAT DRAGOSTEA, A NU COFUNDA " A IUBI" CU " A DORI " SUNT DOUA LUCRURI TOTAL DIFERITE...INTREABA-TE DACA O IUBESTI SAU DACA O DORESTI? TE SALUT SI MULT NOROC SI SARBATORI FERICITE...DACA VREI S AMAI VB IMI POTI SCRIE PE cory_5274@yahoo.com....PA!

whisper

11 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 16:05

frate iti dau un sfat.....am trecut prin 2 relatii grele...deci am iubit de 2 ori!parerea mea este sa o lasi si sa iti vezi de viatza ta ca ai sa ajungi la o varsta si ai sa iti dai seama k au trecut cei mai frumosi ani timp in care tu ai trait cu speranta k persoana pe kare o iubesti o sa vina in bratele tale...de tot!!!nu te merita si dak ea ar tine la tine ar fi cu tine!!!asculta si nu mai pierde timpul aiurea....ti-ai pierdut si cel mai bun prieten...si ai sa mai ai de pierdut dak speri k intr-o buna zi ea se va intoarce la tine!cauta-ti pe altcineva si ai sa vezi ca totul o sa fie bine si o sa uiti de ea...credema!multa bafta si ai grija cf!

id_florentin

431 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 16:07

Mai baiete. Asculta aici. Am cu un an mai mult ca tine, deci asculta sfatu unui om batran. Cand doi oameni i-ti spun ca esti beat atunci dute si te culca. Toata lumea zice ca nu merita, (oare se inseala toata lumea?) Nici tu nu crezi ca ar trebui sa ramai cu ea, altfel nu mai cereai parerea celorlalti, ai indoielile tale si din cate am citit sunt justificate.
Stii ce ai de facut, nu? Cred ca ai tras o concluzie pana acum...
Multa noroc

piri_83_ro

1 mesaj
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 16:22

Salut,

Impresionant, ce poate sa faca o femeie dintr-un barbat, NU MERITA SA TE IMPLICI INTR-O RELATIE. Trec si eu prin aceeasi problema ca si tine, diferenta este ca eu din orgoliu nu mai pot sa fiu cu fata respectiva. Un singur lucru nu pot sa-mi explic, iti spune TE IUBESC si dupa 2 sau 3 zile auzi ca de fapt ea si-a gasit pe altcineva. E mai greu la inceput, dar o sa te obisnuiesti. DATA VIITOARE SA FI MAI ATENT CE ALEGI! Suflu si in iaurt de acum incolo :) doar ca sa nu ma ard

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Se mai merita sa te implici intr-o relatie in ziua de azi?
Mergi la: