back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Se mai merita sa te implici intr-o relatie in ziua de azi?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

baby_laurik

1 mesaj
Oras: Ploiesti

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 23:43

chiar daca o iubesti la nebunie,este inadmisibil sa accepti o astfel de relatie!Tu nu te gandesti ca iti faci rau tie?crezi ca se merita sa iti irosesti viata pentru o asa fata?IGNOR-o.....nu poti lasa pe nimeni sa aiba control asupra ta sub niciun chip...ai 19 ani,din cate am inteles ai prieteni,ai bani,esti un baiat bun si capabil sa iubeasca cu adevarat...crede-ma ca sunt mii de fete care te-ar putea face mult mai fericit decat aceea tipa,fara a fi nevoit sa si suferi!
Si sa nu crezi ca daca nu o sa fi cu ea se prabueste cerul pe tine!in viitor...vei descoperi alte iubiri si placerea permanenta de a fi cu persoana iubita ....Cand o vei intalni pe EA, o sa vezi ca SE MERITA SA TE IMPLICI INYTR-O RELATIE!!!!!

S3by_1987

6 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 00:49

De la: DarkChild, la data 2008-12-17 11:22:55Am si eu o poveste, si sper sa gasesc niste raspunsuri aici. In urma cu un an jumate am cunoscut-o. A fost dragoste la prima vedere (stiu ca suna siropos dar asa a fost, m-am indragostit pe loc). problema era ca ei ii placea de cel mai bun prieten al meu si lui ii placea de ea. Eu, fiind baiatul bun i-am promis lui k nu o sa ma bag intre ei si a trebuit sa ma abtin de la orice comentariu. Ma durea enorm de mult sa ii vad impreuna, dar taceam si inghiteam in sec. intre timp am devenit cel mai bun prieten al ei, doar un amic(dar cu totii stim k nu exista asa ceva intre o fata si un baiat) iar prietenul meu a plecat din tara, lasand-o in grija mea. inevitabil ne-am apropiat iar intr-o seara ne-am sarutat (se intampla in noiembrie 2007). de revelion s-a intors prietenul meu din Italia si a aflat de sarut, nu stiu cum si nu stiu de la cine, insa nu mi-a reprosat nimic, doar mi-a spus k stie. Tot de revelion s-au despartit, iar eu i-am fost aproape k intotdeauna. bineinteles k prietenul meu cel mai bun nu a mai vrut sa mai aibe nimic de vorbit cu mine si asa l-am pierdut(dupa 2 sapt a plecat din nou in Italia si din cate am inteles nu mai are de gand sa se intoarca).Lucrurile au evoluat dar prin martie s-a cam racit relatia noastra, nu am mai vorbit vreo 2 luni. intre timp ea a inceput o relatie cu o veche pasiune de-a ei, iar eu am ramas pe afara din nou. NU pot sa zic cat de tare m-a durut knd am aflat, dar am tacut din gura si am mers mai departe. Iarasi am inceput sa vorbim, sa ne apropiem iar in iunie mi-a oferit sansa sa fiu cu ea. problema este k mi-a zis de la inceput k nu o sa renunte la celalalt deocamdata, si dak vreau sa am o relatie cu ea in timp ce e si cu el, ok, dak nu nu. Eu o iubeam asa k pentru mine nu a fost o alegere, am zis da din instinct. Am fost cu ea foarte fericit, mai fericit decat fusesem vreodata, problema era k eram ros pe dinauntru de gelozie. El locuia la 3 etaje mai sus si era fratele celei mai bune prietene a ei, asa k ea se putea duce la el oricand. De fiecare data knd o lasam acasa si plecam spre casa mea imi apareau in gand tot felul de scenarii, dar nu am avut ce face... La un moment dat nu am mai suportat si, contand pe faptul k ma iubeste (asa cum imi spusese) i-am cerut sa aleaga.Nu a putut sa o faca si nici eu nu am putut sa renunt la ea, asa k am mai continuat pentru cateva luni. Eu trebuia sa accept faptul k ea se vede cu el si sa nu spun nimic. Chiar imi daduse voie sa ies cu altele in timp ce ea era cu el. Intr-o seara am decis sa ies cu alta. Paradoxal a fost foarte usor sa ajung cu ea in pat in seara aia, insa in ultimul moment mi-am dat seama k nu puteam sa ii fac asta prietenei mele. O iubeam prea mult k sa o insel. Dupa ce a aflat si ea de ce am facut ne-am despartit. o luna nu am mai vorbit insa ne-am impacat, si eu , k prostu am acceptat in conntinuare ca ea sa fie si cu el si cu mine in acelasi timp. Dupa inca o luna, knd eram in oras mi-a spus sa opresc la o farmacie sa cumpere ceva. Knd am intrebat-o ce, mi-a raspuns candid ca un test de sarcina. In momentul ala cazuse cerul pe mine, eu stii k ultima oara knd o facusem fusese acum 4 saptamani (fusese make up sexul de care vorbeste toata lumea) si nici macar nu terminasem... Atunci am rabufnit. Stiu k nu trebuia sa o fac, dar am si eu o limita. din seara aceea ne-am despartit si i-am spus k o voi astepta pana va putea sa fie numai a mea, din cauza k inca o iubesc si nu voi putea trece usor peste asta. Problema este k viata trece pe langa mine si nu stiu daca ea va renunta vreodata la el. cat sa o mai astept? se merita oare? Si daca ne impacam , cum pot sti k nu o sa mai faca asta si data viitoare? Multi prieteni mi-au spus sa o las, sa merg mai departe, k statea cu mine doar pentru bani. Dar eu nu cred asta, knd am cunoscut-o eram sarac, intre timp, am inceput sa castig cativa banuti, destul cat sa o duc bine, sa am o masina foarte buna, sa pot sa ii fac si ei poftele(eram in stare sa fac orice,numai sa ii fac pe plac), asa k faza cu banii nu prea o cred. dar nu stiu ce sa fac, sa o mai astept? Imi cer scuze k am scris atat, dar vroiam sa stiti toate aspectele relatiei pentru a va putea da o parere cat mai pertinenta. Va rog sa raspundeti serios, chiar am nevoie de o parere, nu mai stiu ce sa fac, probabil din cauza k am 19 ani si nu prea multa experienta. Va multumesc pentru timpul acordat.

man uite care e treaba...nu se merita...desi o iubesti..inteleg...dar NU SE MERITA...dak m-ar insela a mea...as incerca in sec 2 sa aflu dak ala stie de mine...dak da..le rup picioarele la amundoi...dak nu...numai ei...si gata...NU SE MERITA...femei este multe de iubit

Raporteaza abuz de limbaj
SValentin

2 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 01:14

Ca bine zici ! Trebuie neaparat facut un astfel de site in care sa punem la zid pe cei ce inseala. Pana se dau legi si pedepse capitale si pentru cei ce provoaca suferinta sufleteasca, facem si noi ce putem. Imi mai spunea lumea ca sa ma pun si in locul ei. Si asa am facut de cand ma stiu si nu numai cu persoana iubita. Am avut si eu ocazii dar n-am facut-o. Asa ca din punctul meu de vedere, cine inseala si nici macar nu recunoaste chiar si cu inregistrare, n-ai cum sa ierti pe veci asa ceva chiar daca ai vrea. In fine ... o las in plata Domnului ca e mai bine asa. Timp de un an dupa ce m-am fript in asemenea hal as fi putut fi in stare de orice tampenie. Si totusi raman cu o intrebare : care e scopul divin ca majoritatea din noi sa trecem prin asemenea mizerii ???

jejnk

138 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 13:56

cum a dat-o QUATTRO(pe pagina 2), BV BV BV, numai plictisiti fara viata stau si deschid topicuri de toata jena, si in plus fata de asta, ati stat cu totii si ati scris commentarii, pagini la rand cu tot si fel de fel de sfaturi..si ? nici nu cred ca mai e de actualitate

tya

1 mesaj
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 22:47

pe scurt..nu te iubeste..tine la tine dar nu te iubeste,am trecut si eu prin ceva asemanator..sunt fata si crede-ma k stiu cum gandesc fetele..dak iubesti p cineva nu poti si nici nu te lasa inima sa mai umbli cu ink cineva..si sincera sa fiu cred k nici p celalalt nu il iubeste cu adevarat

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 23:01

scuzati-ma ca va intrerup dar nu pot sa nu observ ca nenea cu povestea n-a mai scris un rand

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
morpheus_albertiny

1 mesaj
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 23:23

Doamneeeeee Cum sa stai frate cu asta..Ideea e k multi isi dau cu parerea cum fac si eu si mie imi e usor sa iti spun renunta la ea ca nu este a mea...Dar u stii cel mai bn...Cum poti sa o tii in brate pe cea care io mai trage si altul in acelasi timp. Am un prieten care a fost in aceeasi situatie.. si a stat cu o fata kre avea prieten de mult timp..Si tot il mintea k o sa renunte la prietenul ei pt el...Acum dupa vre-o 2 ani imi spune mereu cand aducem vb dsp asta ca dk ar intalni-o pe cea care la facut sa piarda atata timp( el nu mai vedea pe altele car "era cu ea" ) ar jignio ar bate-o i-ar trage-o in toate modurile posibile si apoi ar dao si altor prieteni sa o ia ca pe o tarfa....3...4...5.. odata... Deci isi bate joc de tine ...si nu poti sa vezi asta pt k tii la ea...Nush dk aici e vb de iubire sau de oftica k sta cu altu si nu cu tn...Trebuie sa o ignori si atunci iti vei da seama cel mai mult ce vrea...II spui simplu ..Ai renuntat la ala?? zice nu..sau incearca sa te ia cu ate vb ii spui simplu..Pa...Si chiar dk a renuntat si vrea sa fie doar cu tn esti constient ca nu o sa te poti impaca cu gandul ce a fost si la un moment dat o sa vrei sa te razbuni..Suntem oameni..Nu o mai cauta..Stiu ca o sa iti fie greu.. E normal..Dar trebuie..U esti cel care sufera aici..Ea castiga d la amn2.. Depinde de cine are chef...Doar u ai d pierdut dk stai dupa o taratura...scz d limbaj dar asta e viata... Si sunt sigur k de atatea ori ai zis in gandul tau..ce tarfa..pt k nu esti din fier si asa ceva nu e de trecut cu vederea.. Ai grija de tine..Pa-pa

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 18:22

19 ani ai ma?..:)) la varsta aia le refuzam pe toate...s e rugau de mine:)... mi-am luat si yo o teapa da mai tarziu..:D
frate..
distreaza-te go go go... iesi in twice de craciun agata tipe make up cu ele toata noapte.. trezeste-te mancancand cartofi prajiti la ele acasa:)) ai grija doar de tine... priveste-le in ochi.. fi barbat..
o sa ai timp sa fi si bou mai tarziu..:)
nu e cazul de acum:)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 19:53

Salut,

O fata care sta cu doi baieti nu este una care iubeste. Nu poti sa iubesti si sa te imparti in doua. Dragostea adevarata e numai una. Daca te iubeste asa cum pretinde ar trebui sa fie numai cu tine si sa renunte la celalalt. In caz contrar nu se merita gaseste alta fata. Sunt o multime singure. Prietenul tau care a plecat in Italia a fost destept :

Fratzica

82 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 05:01

DarkChild pe 2008-12-17 11:22:55
Am si eu o poveste, si sper sa gasesc niste raspunsuri aici. In urma cu un an jumate am cunoscut-o. A fost dragoste la prima vedere (stiu ca suna siropos dar asa a fost, m-am indragostit pe loc). problema era ca ei ii placea de cel mai bun prieten al meu si lui ii placea de ea. Eu, fiind baiatul bun i-am promis lui k nu o sa ma bag intre ei si a trebuit sa ma abtin de la orice comentariu. Ma durea enorm de mult sa ii vad impreuna, dar taceam si inghiteam in sec. intre timp am devenit cel mai bun prieten al ei, doar un amic(dar cu totii stim k nu exista asa ceva intre o fata si un baiat) iar prietenul meu a plecat din tara, lasand-o in grija mea. inevitabil ne-am apropiat iar intr-o seara ne-am sarutat (se intampla in noiembrie 2007). de revelion s-a intors prietenul meu din Italia si a aflat de sarut, nu stiu cum si nu stiu de la cine, insa nu mi-a reprosat nimic, doar mi-a spus k stie. Tot de revelion s-au despartit, iar eu i-am fost aproape k intotdeauna. bineinteles k prietenul meu cel mai bun nu a mai vrut sa mai aibe nimic de vorbit cu mine si asa l-am pierdut(dupa 2 sapt a plecat din nou in Italia si din cate am inteles nu mai are de gand sa se intoarca).Lucrurile au evoluat dar prin martie s-a cam racit relatia noastra, nu am mai vorbit vreo 2 luni. intre timp ea a inceput o relatie cu o veche pasiune de-a ei, iar eu am ramas pe afara din nou. NU pot sa zic cat de tare m-a durut knd am aflat, dar am tacut din gura si am mers mai departe. Iarasi am inceput sa vorbim, sa ne apropiem iar in iunie mi-a oferit sansa sa fiu cu ea. problema este k mi-a zis de la inceput k nu o sa renunte la celalalt deocamdata, si dak vreau sa am o relatie cu ea in timp ce e si cu el, ok, dak nu nu. Eu o iubeam asa k pentru mine nu a fost o alegere, am zis da din instinct. Am fost cu ea foarte fericit, mai fericit decat fusesem vreodata, problema era k eram ros pe dinauntru de gelozie. El locuia la 3 etaje mai sus si era fratele celei mai bune prietene a ei, asa k ea se putea duce la el oricand. De fiecare data knd o lasam acasa si plecam spre casa mea imi apareau in gand tot felul de scenarii, dar nu am avut ce face... La un moment dat nu am mai suportat si, contand pe faptul k ma iubeste (asa cum imi spusese) i-am cerut sa aleaga.Nu a putut sa o faca si nici eu nu am putut sa renunt la ea, asa k am mai continuat pentru cateva luni. Eu trebuia sa accept faptul k ea se vede cu el si sa nu spun nimic. Chiar imi daduse voie sa ies cu altele in timp ce ea era cu el. Intr-o seara am decis sa ies cu alta. Paradoxal a fost foarte usor sa ajung cu ea in pat in seara aia, insa in ultimul moment mi-am dat seama k nu puteam sa ii fac asta prietenei mele. O iubeam prea mult k sa o insel. Dupa ce a aflat si ea de ce am facut ne-am despartit. o luna nu am mai vorbit insa ne-am impacat, si eu , k prostu am acceptat in conntinuare ca ea sa fie si cu el si cu mine in acelasi timp. Dupa inca o luna, knd eram in oras mi-a spus sa opresc la o farmacie sa cumpere ceva. Knd am intrebat-o ce, mi-a raspuns candid ca un test de sarcina. In momentul ala cazuse cerul pe mine, eu stii k ultima oara knd o facusem fusese acum 4 saptamani (fusese make up sexul de care vorbeste toata lumea) si nici macar nu terminasem... Atunci am rabufnit. Stiu k nu trebuia sa o fac, dar am si eu o limita. din seara aceea ne-am despartit si i-am spus k o voi astepta pana va putea sa fie numai a mea, din cauza k inca o iubesc si nu voi putea trece usor peste asta. Problema este k viata trece pe langa mine si nu stiu daca ea va renunta vreodata la el. cat sa o mai astept? se merita oare? Si daca ne impacam , cum pot sti k nu o sa mai faca asta si data viitoare? Multi prieteni mi-au spus sa o las, sa merg mai departe, k statea cu mine doar pentru bani. Dar eu nu cred asta, knd am cunoscut-o eram sarac, intre timp, am inceput sa castig cativa banuti, destul cat sa o duc bine, sa am o masina foarte buna, sa pot sa ii fac si ei poftele(eram in stare sa fac orice,numai sa ii fac pe plac), asa k faza cu banii nu prea o cred. dar nu stiu ce sa fac, sa o mai astept? Imi cer scuze k am scris atat, dar vroiam sa stiti toate aspectele relatiei pentru a va putea da o parere cat mai pertinenta. Va rog sa raspundeti serios, chiar am nevoie de o parere, nu mai stiu ce sa fac, probabil din cauza k am 19 ani si nu prea multa experienta. Va multumesc pentru timpul acordat.
Am o intrebare ? Esti masochist ?Daca da , te inteleg ca-ti pierzi vremea cu ea !

SS (ober HH)
Fratzica

82 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 05:07

Esti foarte suparata pe viata , fata mosului De cite secole nu ti-ai mai pus-o ? Stii vorba ceea Nu-ti place nu te uita Nu-ti convine nu intra , Nu te obliga nimeni !

SS (ober HH)
Fratzica

82 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 05:12

De la: Fratzica, la data 2008-12-30 05:07:46Esti foarte suparata pe viata , fata mosului De cite secole nu ti-ai mai pus-o ? Stii vorba ceea Nu-ti place nu te uita Nu-ti convine nu intra , Nu te obliga nimeni !

Asta apropo de quattro !

SS (ober HH)
Fratzica

82 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 05:20

Prima care s-a prins daca reuseste moshul sa scape de la @dasca probabil eu primesc cele mai multe cadouri .

N-as prea crede ! dai dovada de inteligenta ceea ce nu da tocmai bine Nu stii vorba ceea cu cei saraci cu duhu` Au parte primii Asta asa in compensatie Iar aici darkchild conduce detasat !

SS (ober HH)
Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 13:46

Aaragon

Salut,
O fata care sta cu doi baieti nu este una care iubeste. Nu poti sa iubesti si sa te imparti in doua. Dragostea adevarata e numai una. Daca te iubeste asa cum pretinde ar trebui sa fie numai cu tine si sa renunte la celalalt. In caz contrar nu se merita gaseste alta fata. Sunt o multime singure. Prietenul tau care a plecat in Italia a fost destept :

foarte adevarat:)... si sti care e partea proasta?.. egoul, mandria ei de femeie o face sa creada ca e bine daca iti spune ca te ibeste si te tine asa.. in lat.. sti care e chestia?... daca vei avea vreodata vreo sansa sa o recuceresti.. desi nu te sfatuiesc... aceasta sansa s-ar numi indiferenta ta.. asa ca da-o'n masa de treaba esti tanar... fi om nu maimuta dresata....
daca iti gaseseti pe cineva pe care sa iubesti si sa fi iubit intradevar vei sti. vei simti... nu va fi doar din partea ta. ci de amandoua partile....

Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 02:17

HA!!foarte tare, am trait chestia asta pe la 20 de ani, c-am acelasi lucru , iubeam o fata mai mult decat orice pe lume numai ca ea era cu mine si cu altcineva de mai demult, a fost cu amandoi vreun an si ceva si nu renunta la nici unul, nu am facut decat sa ma chinui si sa-mi fac rau singur..mai tarziu am realizat cat de rau am gresit ....renunta,nu merita s-o lungesti iti spun din experienta nu din povesti...

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 15:45

fratzica.. mai lasa si pe altii sa vorbeasca...

mateipool

1 mesaj
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 10:37

nu dispera ,recastiga-ti increderea in tine ,fa tot ce poti si
las-o ,si ,poate vei avea surpriza sa alerge ea dupa tine . asta in caz ca isi va da seama de cat de mult ai iubit-o din alte expierente . nu uita ca barbati sunt mai putini decat femei ! salut.pool.

francisc3

1 mesaj
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 14:31

FI MANDRU!!!AI LANGA TINE O FATA DESTEAPTA!!!AI DE UNDE SA MAI INVETI CATE CEVA,NOROCOSULE

k_ryu_kai

8 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:32

De la: nick_titi, la data 2008-12-19 16:47:12nu am avut rabdare sa citesc toata povestea dar iti raspunda la intrebare ...da , se merita sa te implici cum spunea cineva "divorturile sunt atat de costisitoare penru ca se merita sa treci prin ele"

chiar trebuia sa citesti raspunsul este clar NU!!!
nu te mai tine dupa... nici nu vreau sa ma pronunt..stiu ca este greu si eu am patit-o..dar nu in sensul asta, eu doar fusesem inselat si aflasem pana la urma de la ea..si eu ca prostu' tot mai voiam sa fiu cu ea dar pana la urma m-a lasat ea ca sa zicem dupa discutia aia si a durat ceva pana mi-am dat seama ca nu are rost, am cautat si in alte parti si am vazut ca exista mult mai multe femei in adevaratul sens al cuvantului asa ca sincer..ia-ti gandul de la T**** aia si vezi-ti de viata ta ..cum am mai zis-o..iesi la o bere[chiar daca bei sau nu ] ca pe urmatoare s-ar putea sa o intalnesti] asa ma patit yo asa canu te mai stresa cu asta, iesi in parc si da o tura...

VYP3R

53 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 13:32

Mda, stii e o vorba "Bro's before hoes" ai pierdut un prieten pt o tarfa, nu o poti numi prietena pt k nu era a ta, si nici daca era prietena ta nu se merita sa-ti pierzi un prieten pt o pi*da !! Scuze fetelor dar asta, in ziua de azi meritati doar o p*la si atat

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 13:35

De la: VYP3R, la data 2009-01-22 13:32:44Mda, stii e o vorba "Bro's before hoes" ai pierdut un prieten pt o tarfa, nu o poti numi prietena pt k nu era a ta, si nici daca era prietena ta nu se merita sa-ti pierzi un prieten pt o pi*da !! Scuze fetelor dar asta, in ziua de azi meritati doar o p*la si atat

o sa presupun ca te-ai referit doar la tipele care fac cum a facut cea din cazul prezentat de DarkChild si nu la toate!!!
cand o sa invatati sa nu mai generalizati?!?!?

kill4billy

33 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 13:36

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:44

De la: DarkChild, la data 2008-12-17 11:22:55Am si eu o poveste, si sper sa gasesc niste raspunsuri aici. In urma cu un an jumate am cunoscut-o. A fost dragoste la prima vedere (stiu ca suna siropos dar asa a fost, m-am indragostit pe loc). problema era ca ei ii placea de cel mai bun prieten al meu si lui ii placea de ea. Eu, fiind baiatul bun i-am promis lui k nu o sa ma bag intre ei si a trebuit sa ma abtin de la orice comentariu. Ma durea enorm de mult sa ii vad impreuna, dar taceam si inghiteam in sec. intre timp am devenit cel mai bun prieten al ei, doar un amic(dar cu totii stim k nu exista asa ceva intre o fata si un baiat) iar prietenul meu a plecat din tara, lasand-o in grija mea. inevitabil ne-am apropiat iar intr-o seara ne-am sarutat (se intampla in noiembrie 2007). de revelion s-a intors prietenul meu din Italia si a aflat de sarut, nu stiu cum si nu stiu de la cine, insa nu mi-a reprosat nimic, doar mi-a spus k stie. Tot de revelion s-au despartit, iar eu i-am fost aproape k intotdeauna. bineinteles k prietenul meu cel mai bun nu a mai vrut sa mai aibe nimic de vorbit cu mine si asa l-am pierdut(dupa 2 sapt a plecat din nou in Italia si din cate am inteles nu mai are de gand sa se intoarca).Lucrurile au evoluat dar prin martie s-a cam racit relatia noastra, nu am mai vorbit vreo 2 luni. intre timp ea a inceput o relatie cu o veche pasiune de-a ei, iar eu am ramas pe afara din nou. NU pot sa zic cat de tare m-a durut knd am aflat, dar am tacut din gura si am mers mai departe. Iarasi am inceput sa vorbim, sa ne apropiem iar in iunie mi-a oferit sansa sa fiu cu ea. problema este k mi-a zis de la inceput k nu o sa renunte la celalalt deocamdata, si dak vreau sa am o relatie cu ea in timp ce e si cu el, ok, dak nu nu. Eu o iubeam asa k pentru mine nu a fost o alegere, am zis da din instinct. Am fost cu ea foarte fericit, mai fericit decat fusesem vreodata, problema era k eram ros pe dinauntru de gelozie. El locuia la 3 etaje mai sus si era fratele celei mai bune prietene a ei, asa k ea se putea duce la el oricand. De fiecare data knd o lasam acasa si plecam spre casa mea imi apareau in gand tot felul de scenarii, dar nu am avut ce face... La un moment dat nu am mai suportat si, contand pe faptul k ma iubeste (asa cum imi spusese) i-am cerut sa aleaga.Nu a putut sa o faca si nici eu nu am putut sa renunt la ea, asa k am mai continuat pentru cateva luni. Eu trebuia sa accept faptul k ea se vede cu el si sa nu spun nimic. Chiar imi daduse voie sa ies cu altele in timp ce ea era cu el. Intr-o seara am decis sa ies cu alta. Paradoxal a fost foarte usor sa ajung cu ea in pat in seara aia, insa in ultimul moment mi-am dat seama k nu puteam sa ii fac asta prietenei mele. O iubeam prea mult k sa o insel. Dupa ce a aflat si ea de ce am facut ne-am despartit. o luna nu am mai vorbit insa ne-am impacat, si eu , k prostu am acceptat in conntinuare ca ea sa fie si cu el si cu mine in acelasi timp. Dupa inca o luna, knd eram in oras mi-a spus sa opresc la o farmacie sa cumpere ceva. Knd am intrebat-o ce, mi-a raspuns candid ca un test de sarcina. In momentul ala cazuse cerul pe mine, eu stii k ultima oara knd o facusem fusese acum 4 saptamani (fusese make up sexul de care vorbeste toata lumea) si nici macar nu terminasem... Atunci am rabufnit. Stiu k nu trebuia sa o fac, dar am si eu o limita. din seara aceea ne-am despartit si i-am spus k o voi astepta pana va putea sa fie numai a mea, din cauza k inca o iubesc si nu voi putea trece usor peste asta. Problema este k viata trece pe langa mine si nu stiu daca ea va renunta vreodata la el. cat sa o mai astept? se merita oare? Si daca ne impacam , cum pot sti k nu o sa mai faca asta si data viitoare? Multi prieteni mi-au spus sa o las, sa merg mai departe, k statea cu mine doar pentru bani. Dar eu nu cred asta, knd am cunoscut-o eram sarac, intre timp, am inceput sa castig cativa banuti, destul cat sa o duc bine, sa am o masina foarte buna, sa pot sa ii fac si ei poftele(eram in stare sa fac orice,numai sa ii fac pe plac), asa k faza cu banii nu prea o cred. dar nu stiu ce sa fac, sa o mai astept? Imi cer scuze k am scris atat, dar vroiam sa stiti toate aspectele relatiei pentru a va putea da o parere cat mai pertinenta. Va rog sa raspundeti serios, chiar am nevoie de o parere, nu mai stiu ce sa fac, probabil din cauza k am 19 ani si nu prea multa experienta. Va multumesc pentru timpul acordat.

tocmai pt ca iubesti nu poti accepta sa mai fie cu altcineva......
si ea daca tear iubi nu sar duce cu altul

se merita sa ai o relatie ...doar ca este greu de gasit o pers serioasa in ziua de azi...cauta ceva mai bun si nu te multumii cu resturi

Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 16:18

De la: mihaitza2, la data 2008-12-31 15:45:07fratzica.. mai lasa si pe altii sa vorbeasca...

fratica cu mine vorbeai??

kudd

4 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 16:39

De la: francisc3, la data 2009-01-06 14:31:41FI MANDRU!!!AI LANGA TINE O FATA DESTEAPTA!!!AI DE UNDE SA MAI INVETI CATE CEVA,NOROCOSULE

va simtiti inteligente cand faceti chestii de astea? sa ii duceti de nas pe baietii care sunt putin mai naivi? afla ca orice nas isi are nasul, asa ca pregateste-te si u sa inveti de la ceva baieti care sunt mai destepti ca tine!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 21:39

pt toti de pe forum: pls dati-mi adresele sa vin la voi acasa sa va omor:)...e ceva interesant si asa mai scap de plict...pls,,vreau coliva si pt asta v-as omori pe toti...si m-as pisa pe oasekle voastre

blu3_sky

76 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 01:51

hmmm...frumos topic....ar dura o vesnicie sa discutam pe aceasta tema..acum depinde de fiecare dintre noi...am ajuns la concluzia ca totul tine de noroc..mai rau e ca multi au noroc dar nu stiu sa pastreze

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 11:02

se merita sa te implici,daca se implica si ea...dar intotdeauna e bn ca baietii sa se implice mai putin sentimental ca fetele,asta pt ca sunt baiat,dc eram fata era invers ...o zi buna la toti...va pup

Junkx

5 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 11:05

oooooooooookk

Nnono.
adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 20:44

da-ti doua alme sa-ti revii...

david...romantic incurabil
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Se mai merita sa te implici intr-o relatie in ziua de azi?
Mergi la: