back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Se mai merita sa te implici intr-o relatie in ziua de azi?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

ursumunte

51 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 23:21

frate ca incurajare multi am avut dragoste vieti sau prima ...
treci peste si te implici in alta relati si alta si alta o sa uiti .
trecio peste si mergi mainu merita !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 21:49

Cred ca te inteleg perfect ce simti.Povestea ta seamana foarte mult cu povestea mea. El fiind iubitul prietenei mele, cu timpul am devenit foarte apropiati,eram cei mai buni amici, desi poate nimeni nu ma crede, dar pana in clipa in care el mi-a spus ce simte pt mine,pana atunci nu aveam nici cel mai mic gand ca ar putea fi ceva mai mult intre noi decat o simpla amicitie.Pt mine pana in momentul acela mi se parea ceva imposibil, nici nu imi putea trece prin cap asa ceva.In clipa in care mi sa destainuit, prima mea reactie a fost sa incep sa plang, pt ca stiam ca atunci a inceput sfarsitul.
TE INTELEG PERFECT
si pot spune ca aceeasi greseala am facut si eu ca si tine, am acceptat o astfel de relatie. Eu eram intotdeauna pe locul doi, nu eram niciodata prioritatea lui,trebuia sa "astept" sa isi faca datoria de iubit fata de iubita lui.Ajunsesem sa ies si la 3 noaptea doar ca sa-l in vad pt 10 minute si multe alte prosti de genul asta...
Ma simteam prinsa intr-un cerc vicios din care nu puteam iesi oricat de mult m-ar fi ranit nu puteam sa-l las, pt ca il iubeam.
Dar in timp iubirea dispare, oricat de greu ti s-ar parea acuma. Eu simteam ca nu o sa reusesc niciodata sa scap de acele sentimente si de acea situatie, simteam ca nu am sa ies niciodata la suprafata, simteam ca nu o sa ma mai pot uita la niciun baiat, dar nu a fost asa si sti de ce, pt ca mi-am impus sa merg mai departe, si sa las in urma tot ce imi intuneca sufletul.
Gandeste-te ca din moment ce nu a renunta la el pt tine, e clar ca nu te iubeste, si mai este clar un lucru si anume ca NU TE MERITA si NICI NU MERITA ca din cauza ei sa lasi sa treaca viata pe langa tine, mai ales ca ai 19 ani, o varsta la care nu ar trebui sa accepti toate "prostiile astea" de la o femeie. astea sunt deja copilarii. Asa ca NU MERITA CREDE-MA.
Mi-ar placea sa pot sa te ajus sa nu treci si tu prin ce am trecut eu.
Nu uita ca tu si sufletul tau trebuie sa fi PRIORITATEA in lumea asta.
Gandeste-te ca poate in timp ce tu stai si tanjesti dupa ea, ai putea sa pierzi exact persoana care te-ar putea face fericit, pt ca exista un proverb foarte adevarat "Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista" credema nu merita efortul fata aceea.
Asa ca arata-i ca nu e ea centrul universului, si ca nu in jurul ei se invarte Pamantul
Imi doresc sa aud vesti bune de la tine.

Raporteaza abuz de limbaj
9am076742

35 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 15:54

Hey, in primul rand mersi mult pentru sfaturi. Vreau sa va zic ca am terminat-o definitiv cu ea, si merg mai departe. Imi este foarte greu dar trebuie sa o fac... Nici nu va spun prin ce am trecut de sarbatori, dar asta-i viata. Aveti dreptate nu se merita, dar ce sa-i faci, pana mi-am dat si eu seama mi-a trebuit un pic. Laly_laura_1985 ai dreptate, in timp iubirea dispare si asa s-a intamplat si aici, a disparut si parca imi este mai usor sa ma indepartez de ea acum ,fata de acum cateva luni cand acest lucru mi se parea imposibil de realizat.
Inca o data va multumesc si declar topicul inchis.

nyk_03k

1 mesaj
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 00:54

frate...e serioasa treaba...dar eu zik k nu are rost...veziti de treaba ta si dai paci o sa iti gasesti u alta nuti fa probleme...o sa ai vreo 2 sau max 3 ani probleme...dar o sa o uiti k timpu...gandestet kate femei te asteapta sa dai pe ele...nu te limita de acum numai la una...doar nu ai inebunit...sper k nu t suparat...dar asta e parerea mea...si o sustin pana mor...si eu am patit...asta e...capul sus ..ale bune...mon amie

adnana_yuppy

510 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 15:28

Ma bucur tare mult sa aud ca ai incheiat acel capitol al vietii.

Laly_laura_1985 (adica Adnana)

yoana_u

50 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 11:55

se merita, dar nu cu orine

NuStiuNimic

226 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 12:01

Dupa 25 d ani da....shi doar daca ai avut o viatza foarte activa...daca ejti un trist shi jumate...potzi sa te-apuci d la 16...:-j

9am060141

90 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 14:11

De la: deathkid, la data 2008-12-26 10:20:39Las`o ca e mai bine.....femei sunt in galatiul ala multe si bune din cate am vazut eu, asa ca, cauta`ti pe cineva care sa merite ;)

dupa referendumuri, statistici si prelucrari date s-a constatat ca sunt mai multe femei decat barbati unui barbat ii revin SAPTE!!! femei tu ai mai avea SASE deci treci la urmatoarea . NU FII FRAIER ! mai alesca acum castigi bibisor mai bine una pe interes dar sa fie cu tine si numai cu tine decat una cu mai multi

9am136759

30 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 14:28

Nu exsita dragoste la prima vedere, din pacate... ne manipulam noi cu chestia asta;)

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 19:57

De la: just_laura87, la data 2009-02-12 14:28:21Nu exsita dragoste la prima vedere, din pacate... ne manipulam noi cu chestia asta;)

laura, esti fenomen!!!
aiaiaia amoreee

oanceavaleriu

21 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 12:44

nu merita frate laso balta ca-ti manininca zilele

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 14:15

e-heee, la 19 ani, orice gaurica e dragoste la prima vedere
Ai fost fletz ca ai renuntat la ea ... Eu as fi pastrat-o ca pe o jucarie sexuala si cautam mai departe

lolozaur_the_slayer

54 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 17:51

De la: Greenie, la data 2008-12-22 21:28:51
De la: dasca777, la data 2008-12-22 19:34:42scrisesm ceva interesant de iubire...in fine nu s-a salvat...ideea in mare e ca at cand muriti sg lucru ce il luati cu voi e iubirea si chiar dc doare,sau va despartiti...nu pierdeti sperant in iubire si in voi..restul..cariera,bani ...nu conteaza...sunt beat ..dar oamenii beti spun adev...cred...deci...iubiti-va atat aveti in viata ,restul...nu conteaza...nu va pierdeti viata ca altii,,,sex,bani,batai...ca so sa regretati....credeti in voi si in iub,si chiar dc nu o gasiti,cautatik pt asat ne nastem si pt asta traim...s aiubim...sa avem pe cineva aproape sea ne spuna nb si buan dim si sa ne sarute si sa ne tina in brate cand avem pb sau suntem tristi....asta comntteaza...restul e efemer..altii au ales calea luptei,a razboiului si a violentei...au ajuns in varf,dar nu e nimeni sa ii vada...voi alegeti iubirea...e mai simpla...bp...am luat-o razna...sarb fericite

nebunule mic

Asta e alt dasca care vb aici ?? ce ai patit ?? ce face iarba din om ii da stare de iubire ..
!! aici glumeam la faza cu iarba

Despre modestia mea.. as putea vorbi ore in sir..
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 20:43

se merita sa te implici,doar daca pers cealalta se implik mai mult decat tine:))

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 20:57

implicare,implicare/care nu mai e in stare/ vai ce prost e unul oare/
pai sa le-o bage intre picioare.....

david...romantic incurabil
yuppytza

14 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 09:34

Mda..destule comentarii si prea putin timp sa le citesc pe toate..Dar..
My opinion: Singur spui ca ai fost alaturi de ea de cate ori a avut nevoie..Logic ca asta cauta la tine.Stie ca esti acolo mereu, ca treci cu vederea orice greseala a ei, ca o tratezi asa cum vrea pt ca indirect te face ea sa fi asa.Imi pare rau sa-ti spun, dar esti..la picioarele ei..Si ea stie asta..si profita..V-ati despartit cand a aflat ca ai iesit cu alta..Dap,pt ca a simtit ca si-ar putea pierde influenta asupra ta..
Anyway, ceva imi scapa..daca ai doar 19 ani, cand ai avut timp sa avansezi incat sa castigi "cativa banuti"??..

gabflor73

11 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 16:56

intradevar sunt putini ca tine si ea nu realizeaza de ce are linga ea...alege pina culege.nu-si da seama ca are parte de cel mai bun si main esential lucru in viata.ca nimic nu-ti trebuie mai mult ca sa fii fericit.mare pacat ...sunt alaturi de tine si iti doresc sa-ti gasesti linistea...meriti sa fii iubit.

gabflor73

11 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 16:58

si nu trebuie sa faci alte sacrificii pt ea ceea ce ii oferi tu e totul.

gabflor73

11 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 16:58

si nu trebuie sa faci alte sacrificii pt ea ceea ce ii oferi tu e totul.

jimmyhumuhumunukunukuapua_ro06

38 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 14:58

38 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 15:07

38 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 15:07

chandler

15 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 15:24

Omule ..credeam ca EU sunt cel mai mare fraier de pe planeta asta dar vad ca ma contraziciiii.......tu nu iti dai seama ca femeia aia te foloseste cum vrea ea ,cum p... s a incurcat cu inca unul si tu ii tii lumanarea...mama ei de curba penala , revino-ti si cauta pe alta .Ce esti tu roata de rezerva pt curbe penale daca nu merge esti bun si tu ....da-i jet,alta ...
Sunt atatea care asteapta nu trebuie sa iti complici viata cu o penala .Si chiar daca o iubesti sa stii si tu "Iubirea nu este un sentiment, ci o calitate a unei relatii" ...deci .

" nu exista dragoste doar senzatia de atasare"

pistyy

3 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 19:59

depinde de cum o vezi , si catre dragul 9stu care a trecut prin o ex neagra, esti tanar frate laso-n pisici iei de fata cai gradina mare, laso sa sufere de frumusestze si sashi imbete pretenele cu sange tau.o viatza ai. move on

cs_iceprinc3ss

20 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 20:23

gandeste-te ca accepta sa fie doar cu tine .Trec cateva zile , saptamani in care totul e ok.Imaginatia ta ,va reconstrui tot felul de ipostaze si momente care au fost si se pot intampla in clipa urmatoare.Vei ajunge sa ii reprosezi si la fiecare gest , cuvant ,absolut orice.
Un final fericit nu exista.Uit-o si treci mai departe.Asta e genu ei de fata , si nu se va lasa de "meserie".GET OVER IT>
Si ca sa iti fie mai usor , iesi in oras , cu alta lume ,alt anturaj , alti prieteni , cunoaoste oameni noi , fete noi.Gaseste ti pe alta ca sunt la tot pasul.Vei trece mai ushor ,si vei uita.
Cum mi-a zis mie cineva odata , nu te agita acum, agita-te peste 1 an...abia atunci vei incepe sa uiti.Si nu am crezut , dar am ajuns la vorba lui.
Va dura ceva,dar vei trece mai departe.So ENJOY the life.Sunt fete care merita , dar ea nu e una din ele
Good Luck.

monaco

1609 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 15:53

ESTI BEBE, BEBE necopt , fraier . Ia o pastiluta de uitare ca altfel o sa fii toata viata un CATELUS care face pe plac unei fetite razgaiate!!!!!!!!!!!!!!!

.........auzi.. ..da tu esti nascut pe TERRA.... ..? Ia descoasei un pic pe ai tai...

"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..." Daca se simte ..cineva....: atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti... TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 10:31

De la: monaco, la data 2009-06-09 15:53:27 ESTI BEBE, BEBE necopt , fraier . Ia o pastiluta de uitare ca altfel o sa fii toata viata un CATELUS care face pe plac unei fetite razgaiate!!!!!!!!!!!!!!!

.........auzi.. ..da tu esti nascut pe TERRA.... ..? Ia descoasei un pic pe ai tai...

ai gresit ceva...nu e Terra e vb de univers:P

9am076742

35 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 11:18

Ehee...
multe s-au mai intamplat. Nu are rost sa povestesc, topicul il consider inchis si ce pot sa va spun este k acum ii sunt cel mai mare dusman si am facut-o sa sufere enorm, si mi-a placut, iar acum o duc mult mai bine, ies in oras cu o fata super de treaba cu care sper sa am o relatie iar fostei ii multumesc k mi-a deschis ochii si nu am sa mai fac aceeasi greseala! Si voua va multumesc din inima!
TOPIC INCHIS!

tolerant

32 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 18:12

dragule relatia ta de acum e ca mersul pe motoreta daca nu esti atent i-ti rupi gitul si nu cred ca se merita ca la virsta ta sa incepi cu stingul , fluturi in stomac ai sa simnti de fiecare data cind ai sa cunosti o fata dar stai naibii si vezi ce-i poate capul ,cunoaste-i cercul de prieteni si dupa aceea aprindete

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 17:27

De la: dasca777, la data 2009-03-16 20:43:06se merita sa te implici,doar daca pers cealalta se implik mai mult decat tine:))

si uite asa... si tot asa...

"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Se mai merita sa te implici intr-o relatie in ziua de azi?
Mergi la: