Info
x
Se mai merita sa te implici intr-o relatie in ziua de azi?
|
brealsouL 415 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 10:09
hai mai da o n ...frate,
da chiar asa, sa ti zica tie sa mergi cu ea sa si cumpere un test de sarcina din cauza lu`alalalt... inteleg ca ti se pare ca esti indragostit, da...cum ziceai si tu , toate au o limita.. adica, un pic de piele pe fata, un pic de demnitate...nik. femeile... |
|
augustinus 23 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Slobozia |
Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 11:53
Da, cu siguranta se merita sa te implici intr-o relatie.
Suntem oameni si suntem facuti sa traim in relatii, nu singuri cuc.E bine sa punem suflet, sa daruim tot ce-i mai bun din noi dar, ATENTIE!!!,niciodata cu amagirea ca relatia va dura vesnic(caci orice lucru care are inceput are si un sfarsit, e in legea firii).Din contra,sa ne bucuram la maxim de dragoste in fiecare zi ca si cum acea zi ar fi ultima iar daca se termina sa nu regretam ca s-a terminat ci sa ne bucuram ca s-a intamplat si am ramas cu amintiri frumoase. Raporteaza abuz de limbaj
Indescifrabil
|
|
yuppy007672 1 mesaj Membru din: 2/02/2010 |
Postat pe: 2 Februarie 2010, ora 22:10
buna ..am citit povestea ta si am ramas uimita.,nu styu ce sa ity spun p k styu k cuv mele nu o sa te faca sa uity clipele acelea dureroase., scz k zik asa dar este incredibil cat de falsa a putut fi fata de tine..in ziua de azi nu se gasesc usor baieti buni.;styu pt k am si eu o rel de un an si 3 luni si nu as accepta sa ma insele prt meu.mai ales sa il imp ..in fine...nu o mai cauta las-o pe ea sa isi deie seama cat greseste.,infrunta-ti sentimentele no lasa sa te calce in picioare .,iubeste-o in tacere .,.; incearca sa o eviti sa ii dai de inteles k nu ity place ideea de a o imparti,daca te iubeste k adv o sa se intoaca la tine si va fi doar a ta.,wow cat am scris .,fa ce simti ce ity dicteaza inima.eu doar ity dau un sfat nu trb neaparat sa si ti cont de ea,nb.:*
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am053783 9 mesaje Membru din: 17/05/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 07:46
De la: yuppy007672, la data 2010-02-02 22:10:05buna ..am citit povestea ta si am ramas uimita.,nu styu ce sa ity spun p k styu k cuv mele nu o sa te faca sa uity clipele acelea dureroase., scz k zik asa dar este incredibil cat de falsa a putut fi fata de tine..in ziua de azi nu se gasesc usor baieti buni.;styu pt k am si eu o rel de un an si 3 luni si nu as accepta sa ma insele prt meu.mai ales sa il imp ..in fine...nu o mai cauta las-o pe ea sa isi deie seama cat greseste.,infrunta-ti sentimentele no lasa sa te calce in picioare .,iubeste-o in tacere .,.; incearca sa o eviti sa ii dai de inteles k nu ity place ideea de a o imparti,daca te iubeste k adv o sa se intoaca la tine si va fi doar a ta.,wow cat am scris .,fa ce simti ce ity dicteaza inima.eu doar ity dau un sfat nu trb neaparat sa si ti cont de ea,nb.:*Aveti dreptate.O zi buna.Sarutmana Raporteaza abuz de limbaj
campinean
|
|
Fosta membra 9am.ro 6581 mesaje Membru din: 20/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 08:25
n-am citit povestea fiind prea lunga si veche deja dar am citit din cateva raspunsuri....ca sa raspund si eu la intrebare Da merita sa te implici in orice relatie daca tot te apuci si lucrurile se vor rezolva intr-un fel...am trait o experienta identica cu omu unde fata alerga dupa mai multi iepuri si dupa ce am incercat cateva tentative de a ramane singur am lasat-o in pace...atat ca nu-mi place vorba lunga.
Raporteaza abuz de limbaj
analizez, judec si dau verdicte
|