back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nu stiu ce sa mai fac

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

dan2000009

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 11:27

am 28 de ani dupa 3 ani de caznicie si 1 copil de 2 anisori am ajuns la divort.Ma doare sufletul enorm nu stiu ce sa mai fac iubesc copilul ca pe sufletul meu si ia vrea sa divortam ca nu mai ne intelegem si gata.Am intrebato daca are ceva sa-mi reproseze si a zis nimic asat ma inebusneste cel mai tare.Ma terminat si fizic si psihic.

berila

1111 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 14:24

asa din senin? stati si voi de vorba ca oamenii intai, si dupaia divort daca tot nu tine...

Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 14:36

daca nu merge o dicutie sincera...atunci ar trebuie sa teo bisnuiesti cu ideea ca doare mai rau daca te opui

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 15:49

De la: dan2000009, la data 2008-12-17 11:27:32am 28 de ani dupa 3 ani de caznicie si 1 copil de 2 anisori am ajuns la divort.Ma doare sufletul enorm nu stiu ce sa mai fac iubesc copilul ca pe sufletul meu si ia vrea sa divortam ca nu mai ne intelegem si gata.Am intrebato daca are ceva sa-mi reproseze si a zis nimic asat ma inebusneste cel mai tare.Ma terminat si fizic si psihic.

baga-ti pwla...balta are peste...pacat de copii..ea ori are vreo toana(e pe ciclu sau ceva),,e femeie ,deci nebuna,ori nu mai merge rel si at..ia-ti alta...da-o draqului...sunt fem...si ma repet ,dar asta e pacat de copii ia-i u

jarod_083

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 11:59

cel mai mult va suferi copilu. Mai mut nu ai ce face ai grija de copil. Si cu nevasta dc nu merg nu mai are rost sa trageti de casnicie, ca copilu va suferi mai mult

vonicadragos

4 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 16:15

NU MAI MERGE ASTA E,TU NU TREBUIE SA TE CALUGARESTI,AFLA CAUZA.DE CE ASA DINTR-O DATA NU MAI ESTI BUN?FA-TI O AUTOEVALUARE ESTI TU CEL CE POARTA VINA?AI CEVA SA-TI REPROSEZI?ARE PE ALTUL?IN CAZUL ASTA DISCUTATI POATE I S-AU REVOLTAT HORMONII.ORICE AR FI GANDESTE-TE LA COPIL.NU E ACELASI LUCRU PENTRU UN COPIL SA CREASCA CU UN PARINTE SAU CU AMANDOI.NU E ACELASI LUCRU SA ITI VEZI COPILUL DOAR PRIN HOTARARE JUDECATOREASCA.DACA NU MAI PUTETI FI SOTI FITI MACAR PRIETENI DE DRAGUL LUI.SUNT PLINE ORFELINATELE SI TRIBUNALELE.NU FACETI DIN COPILUL VOSTRU UN "CAZ" SI DIN RODUL DRAGOSTEI VOASTRE "DOSARUL NUMARUL...".MAI GANDITI-VA.

moldovanup

42 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 15:36

salut
tre sa fii tare incearca sa nu te umilesti in fata ei.
fa tot posibilul sa ii iei tu copilu daca il iubesti atat de mult (asa e si normal ).daca s-a si ajuns la divort inseamna ca pe ea nu o prea intereseaza de soarta copilului ca sa nu mai vorbim de soarta ta.
''zoe fii barbata''
multa bafta in ceea ce vei face .

mihaitzu_m

10 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 16:42

Sfatul meu este sa mai incerci sa discuti. Poate si a gasit pe altcineva, cine stie... femeile pot fi destul de bizare uneori...

ciurean_flo

66 mesaje
Oras: Oltenita

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 20:03

citeste topicul iubire nebuna si noi doi mai vb

martak64

3 mesaje
Oras: Campulung Muscel

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 09:12

Cand o femeie incepe sa faca pe nebuna inseamna ca i s-a urat cu binele
Ori are prea mult timp liber , ori are prea multzi bani pe mana , oritu ai inceput sa faci cam multe din treburile ei (ceea ce nu este rau sa o ajutzi ) si atunci are timp liber prea mult , ori........a gasit pe altul care i-a sucit mintzile .
Musai sa discutatzi si sa vedetzi miezul problemei

Ps. E clar k nu ii pasa de copil daca sa gandit la divortz

id_florentin

431 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 23:54

Daca nu are ce sa-ti reproseze atunci e grav!!!!!!!!!
Daca inteleg bine, ea nu este suparata pe tine, tu nu ai gresit cu nimic. Se mai intampla si din astea. Asta se intampla cand femeia nu stie ce vrea de la viata, cand nu e sincera. Tea luat de sot din dragoste, din curiozitate, din datorie? Ea probabil nu stia ca a te casatori inseamna sa-ti imparti viata cu cineva.
Asta este.... mai incearca si in alta parte.
Asigurate ca ai incercat tot ce este posibil sa o determini sa ramana cu tine, asfel nu vei avea remuscari.

Incearca sa-i spui ca indiferent daca va despartiti in ochii lui Dumnezeu tot sot si sotie veti ramane, nici o hotarare judecatoreasca nu poate schimba asta. Va-ti luat in biuserica, in fata lui Dumnezeu va-ti depus juramintele si acum vreti sa le incalcati?

Incearca sa-i zici toate astea de mai sus si vezi ce reactie are.
Daca nu merge treci pe algoritmul de salvare a cheltuielilor, incearca sa scoti cat mai mult din efortul depus in tot anii astia. Pastreaza copilul, doar ea vrea sa plece, sa vina ea in vizita sa vada cum se simte cand i-si vede copilul in brate la alta femeie, cand i-si vede fostul sot fericit cu alta, cand vede casa curata, mancarea facuta, totul ok.....sa vada ea atunci...

Tare as vrea sa aud si parerea ei. Din cate inteleg eu ea nu este fericita, cauta ceva ce ai lipseste. Tu nu poti decat sa o ajuti.

Sa-i multumesti ca te paraseste acum dupa doar 3 ani, sa-i multumesti ca te paraseste acum cat esti puternic si nu esti bolnav sau la pat sau cine stie in ce datorie. Sa-i multumesti pentru toate astea si sa nu fii suparat pe ea. Saraca e confuza, nu as vrea sa dau cu presupusu ce anume a putut sa o zapaceasca asa de tare.

Cred ca am zis destule, vezi si tu ce faci,cum faci, sa nu ai remuscari...
Multa bafta

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 12:15

CRED CA ALUAT-O RAZNA , ORI S-A INDRAGOSTIT DE ALTU ' SI E CONFUZA . SANTETI OAMENI MATURI ACUM SI AVETI RESPONSABILITATI, LAS-O SI TU IN PACE SA VEZI CE FACE .POATE ISI REVINE , DAC BAGA DIVORT DE TINE ASTA E. DACA NU TE MAI SUFERA LANGA EA , CAUTA-TI O AMANTA .POATE AVETI FARMECE FACUTE DE DUSMANI.ITI TREBUIE RABDARE SI TIGARI , TIMPUL LE VINDECA PE TOATE

Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 02:21

m-am despartit de femeia cu care eram de 4 ani acum cateva zile, in ultimile luni nu mai mergea nimic si la fel fara nici un motiv, dupa ce incerci tot ce-ti sta in putere sa faci(asta daca o iubesti) si nu merge nimic incearca sa treci peste , eu in ultimele luni am incercat si nu a mers nimic, si fara sa aiba vreun motiv intemeiat sa vrea sa se termine si am renuntat, asta e........treci peste

Ianuarie

89 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 20:12

dan 200009 ( nu stiu daca am pus toate zerourile acolo ) problema numarul unu in cuplu este comunicarea neadecvata sau mai grav lipsa de comunicare! trebuie sa o asculti si sa o faci sa iti vorbeasca, sa spuna ce o nemultumeste si invers...poate exista o remediere! trebuie sa va ganditi la copil dar si la o sansa casniciei voastre
mult noroc!

alindanielx

84 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 16:18

dani incearca o metoda si vezi cum ar putea sa se manifeste iubirea ei fata de tine, macar de copii, Uite incearca si inbracate fa-ti manechiura incearca sa iti sune tel mai mult puneti prieteni sa te sune incearca sa o Regulezi cu mai multa pasiune, daruiestei o floare cat de eftina ar fii eu daca as fii in situatia ta sincer asa, as face daca nu ar tine, nu stiu dar totusi sunt niste ani la mijloc, si totusi sar putea ca certurile tale sa intervina de la gelozi de la banii, de la tinpul petrecul unul cu altul,

Alin Chinezu
eastside

179 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 23:09

Vrei sa-i intorci "servicul"?.... Fa pe dracu-n patru si ia tu copilul.........

Cr1ss

4 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:42

Daca nu mai vrea sa discute si spune ca nu are nimic sa-ti reproseze, nu mai este nimic de facut. Cu cat vei incerca mai mult sa rezolvi problema, cu atat mai mult te va durea. Daca s-a ajuns la divort, inseamna ca femeia nu mai vrea sa stea cu tine. Intrebari, presupuneri, scenarii...din ce ti le faci mai mult, din aia iti vor face viata mai infernala iar raspunsurile, omule, sant doar in capul ei. Parerea mea este ca, chiar daca doare cumplit, sa te impaci cu ideea...Insistand sa discutati, poate, o poti face sa se razgandeasca, dar cu siguranta, nu va mai fi aceeasi relatie, nici pentru tine, nici pentru ea sau, o poti face sa se incapataneze mai rau si sa insiste sa divortati. Inca nu ai inteles ca una care iti spune ca vrea sa divorteze, are si se gandeste la altcineva ? Pacat pentru copil, el va suferi cel mai mult in acesta situatie...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 16:16

daca inca nu ai divortat mai exista o sansa nu?ea te iubeste?daca te iubeste incearca tot ce e posibil..uimeste-o in fiecare zi,fa ceea ce crezi ca isi doreste si mai ales incearca sa comunici cat mai mult..daca ea nu te iubeste nu te merita..

mannuukk

1 mesaj
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 18:00

Eu iti recomand sa mergeti la o terapie de cuplu. Daca ea e confuza si nu are ce sa ti reproseze inseamna ca nu e constienta de nevoile ei din aceasta etapa a vietii voastre in care ati devenit de curand parinti. Este o etapa cu multe provocari in care trebuie sa invatati sa fiti parinti , dar in acelasi timp sa nu uitati sa fiti sot si sotie, sa nu va neglijati. Eu sunt terapeut in formare si cred din tot sufletul ca un terapeut de cuplu v-ar putea ajuta sa intelegeti ce se intampla in casnicia voastra. A apela la un psiholog nu este o garantie ca iti vei salva casnici, insa vei alege in cunostinta de cauza. Daca ea nu doreste sa mergeti la un terapeut de cuplu si familie, mergi tu singur, insa sfatul meu e sa cauti unul cu orientare sistemica pentru ca acesta lucreaza cu orice membru al familiei vine in terapie.

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 22:08

inceputul....sfarsitului...

david...romantic incurabil
gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 23:08

cand o femeie spune "nu-i nimic" , "n-am nimic sa-ti reprosez" , nu-i adevarat , are ceva si inca f grav , si nu poate sa treaca peste asa ca inchide usile in tacere

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
costinel_dinca_yuppy

11 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 22:25

De la: dasca777, la data 2008-12-17 15:49:03
De la: dan2000009, la data 2008-12-17 11:27:32am 28 de ani dupa 3 ani de caznicie si 1 copil de 2 anisori am ajuns la divort.Ma doare sufletul enorm nu stiu ce sa mai fac iubesc copilul ca pe sufletul meu si ia vrea sa divortam ca nu mai ne intelegem si gata.Am intrebato daca are ceva sa-mi reproseze si a zis nimic asat ma inebusneste cel mai tare.Ma terminat si fizic si psihic.

baga-ti pwla...balta are peste...pacat de copii..ea ori are vreo toana(e pe ciclu sau ceva),,e femeie ,deci nebuna,ori nu mai merge rel si at..ia-ti alta...da-o draqului...sunt fem...si ma repet ,dar asta e pacat de copii ia-i u

Las-o sa de-a divort, dar aduna probe sa ramana copilul cu tine , asa o sa ai parte de ce-a mai mare razbunare, mai sunt femei nu treb sa disperi dupa ea, a fost frumos dar daca nu mai merge asta e viata e prea frumoasa sa stai sa suferi si sa regreti .Creste copil , fi sanatos, ai o viata inainte , dar ei fa-i cel mai mare rau si obtine un ordin judecatoresc sa vada copilul doar in weekend

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 11:31

Dumnezeule dar ce aveti in suflet cei care numai sfaturi de razbunare ii dati lui dan200009? Ia-i copilul, cauta-ti amanta, baga-ti p...e femeie si e nebuna,n-o lasa sa-si vada copilul numai in weekend etc.
Cu alte cuvinte daca femeia isi doreste sa divorteze trebuie sa o desfiintezi pt hotararea ei, fie ea buna sau rea?
Dane, asa cum spuneau cativa antevorbitori ai mei, incearca cu calm sa stati de vorba, propune-i sa mergeti la un consilier pe probleme de cuplu iar daca va accepta inseamna ca inca se mai gandeste sa dea o sansa relatiei voastre.Nu poti sti ce s-a intamplat, e posibil sa fii tu de vina sau si tu si ea, iar tu sa nu realizezi unde e buba.Oricum nu vina cuiva conteaza acum ci sa incercati o reluare a relatiei pe alte coordonate.Propune-i asta si vezi ce reactie are.Daca este hotarata sa divorteze las-o sa plece,nu rezolvi nimic intinzand coarda.De multe ori atunci cand se desfasoara un proces de divort, cel care inainteaza divortul realizeaza in acea perioada ca greseste si ca poate nu a facut tot posibilul pt ca relatia aceea sa functioneze.
In niciun caz nu te razbuna chiar daca asta este primul impuls.
Doare asa este, insa eu nu cred ca sotia ta s-a maritat cu tine din alt motiv decat dragostea, a mai facut si un copil doar asa sa aiba un copil si apoi brusc s-a razgandit ca relatia asta nu mai merge.
Cati ani are ea?
Cat de mult esti acasa cu ea si copilasul, cat de mult o sprijini in treburile casnice,cat de tandru esti cu ea...sunt o gramada de intrebari pe care trebuie sa vi le puneti in sinea voastra sau fiecare altuia si sa si raspundeti la ele.
Trei ani de casnicie sunt prea putini pt a spune ca este o relatie matura.Poate e doar un hop in maturizarea voastra ca si cuplu peste care o sa treceti comunicand si transmitandu-va unuia altuia sentimentele fara masca, fara refugii dupa cuvinte fara esenta.

baytu_ionut

485 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 09:05

Dane, vezi tu! cand nu mai merge o relatie nu e neaparat doar e vina ei! de obicei sunteti de vina amandoi,undeva s-a rupt ceva!stai linistit si ea iubeste copilul si cu siguranta nu si-ar dori sa-si vada copilul crescand fara tatal natural,hai sa fim seriosi e rodul dragostei voastre, deja sunteti casatoriti pe viata,scapare nu mai avti,sfatul meu k al celorlalti e sa comunicati nu exista sa nu se fi intamplat ceva, vezi tu o femeie chiar dak ai facut o mica belea ea o tine minte si cand se aduna clacheaza!

v_monica

4 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 10:21

Ar fi foarte gresit sa folositi copilul ca sa va platiti "polite". El va suferi, oricum, cel mai mult... (asta pentru Bodoest). Cei doi nu par ca se joaca. Asa ca nu cred ca ar fi sfatul cel mai potrivit... Trebuie sa discute si sa vada de ce s-a ajuns unde s-a ajuns si daca mai exista vreo posibilitate de a remedia... Totul depinde de ei doi.

9am028497

11 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 22:21

DIVORTEAZA FRATE IA VIATAN PIEPT DE LA ANCEPUT DACA NU VA ANTELEGETI NU AI CE SA PIERZI DECAT SA SUFERI SI PENTRU CE POTI SAI OFERI UN VIITOR MAI BUN LA COPIL ASA ESTI TOT DISPERAT NU MAI GANDESTI SI NICI NU MAI STI CUM SA FACI SA FIE MAI BINE RUPEO DACA CREZI CA NU VA MAI ANTELEGETI

9am028497

11 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 22:22

FI barbat ma ca nu esti papadie cred sau fi tare prietene nu te lua dupa v.....

9am028497

11 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 22:24

sa nu fi nepot prietene credema am o ciuda pe femei

9am028497

11 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 22:24

sa nu fi nepot prietene credema am o ciuda pe femei