back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nu stiu ce sa mai fac

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

INSOL_V_ENTUL

553 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:32

De la: Haps, la data 2009-09-09 06:18:07
De la: Greenie, la data 2009-09-07 00:13:23Partea asta cu "dreptul la fericire" imi aduce aminte de MIRCEA RADU Mirceaaaaaaaa

"dreptul la fericire" e vreun "drept de smecher" sau ce ?

oare ca orice drept are si o obligatie corelativa?
a calca pe cadavre?
a face pe altii nefericiti?
etc.?

Iubirea este un exil al omului in lume
bicaallin

527 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:35

De la: yuppy006805, la data 2009-12-21 14:32:47
De la: Greenie, la data 2009-09-07 00:13:23Partea asta cu "dreptul la fericire" imi aduce aminte de MIRCEA RADU Mirceaaaaaaaa

a calca pe cadavre?
etc.?

logic da.... ilogic.. tot da

Raporteaza abuz de limbaj
INSOL_V_ENTUL

553 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:37

cand nu stii ce sa faci, nu fa nimic!!!
pentru ca orice ai face in acest caz nu te va multumi...
desi a fi spectator la propria-ti piesa montata de un regizor debutant ce nu a inteles nici macar textul, e cel mai imposibil lucru de facut!!!

INSOL_V_ENTUL

553 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:38

De la: bicaallin, la data 2009-12-21 14:35:18
De la: yuppy006805, la data 2009-12-21 14:32:47

a calca pe cadavre?
etc.?

logic da.... ilogic.. tot da

atunci prefer (i)logica!!!!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 19:24

dc o fem nu te injura intr-o zi inseamna ca nu te iub

INSOL_V_ENTUL

553 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 08:41

De la: dasca777, la data 2009-12-21 19:24:23dc o fem nu te injura intr-o zi inseamna ca nu te iub

si daca te blesteama inseamna ca te iubeste insuportabil de mult?!?

hawk_eye

402 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 14:00

E o rascruce in viata ta si a ei, nu are rost sa incerci sa reinvii mortii ci mai degraba sa privesti spre viitor cu incredere si cu un plus de intelepciune castigata. Lasa-i calea libera si tu vezi de a ta, dar, precum au subliniat unii din antelocutori, atentie la copil, pentru ca acesta sa aiba cat mai putin de suferit...! In rest, totul e in regula si nu ai pierdut nimic (real), da-i inainte!

manumarius2004

60 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 18:19

Nu-i normala problema voastra , eu vad urmatoarele variante ;
1. aveti niste probleme pe care tu nu le constientizezi iar ea refuza sa le discute , ceea ce este foarte grav , se pare ca ea nu mai spera in revenirea ta sau sa fii ce isi doreste ea , normal ar fii sa traga un semnal de alarma ca totul merge in directia gresita.
2.aceasta este cred cea mai plauzibila ...are un alt barbat care ii ofera mai mult in plansentimental fizic , material.
3. aveti pe cineva care se ocupa cu prostii , va face vraji ? atunci e grav , nu o lua in gluma , eu am patit niste chestii la viata mea de ai ramane cu gura cascata...
o solutie care te poate lumina , dar este totusi un pacat este sa cauti una tare in ghicit , dar nu vreo tiganca din ziare , alea sunt bandite si-ti iau si haina de pe tine ..totusi i-a in considerare ca este un pacat.
esti credincios ? du-te la biserica , cauta o biserica cu har , vb cu un preot si pune un acatist si roaga-te cu credinta , du-te frecvent la biserica , nu-l mai uita pe d-zeu de acum in colo , chiar de-ti v-a fii bine sau rau.
Altceva , tu te simti o.k. fata de ea ? ia evaluiaza-te , de cand nu i-ai mai facut un compliment ? sau de cate ori ii spui pe zi ca o iubesti , ca o adori ? ce naiba femeia asta ti-a daruit un copil...sti ce este aia o cina romantica , un gest frumos , tandru , pun pariu ca aceste lucruri le-ai uitat de mult si nu ai decat 3 ani de casnicie , daca ai o sotie romantica si tu ai uitat niste lucruri elementare iar un altul ti-a sedus-o ...ai o mare problema.I-a incearca si schimba-te de tot , surprinde-o , ia-o in brate , invit-o la dans prin casa , sarut-o cand se imbraca , spune-i admirativ ce bine-i sta cu ceva anume , invit-o la o cina romantica , gateste-i tu o data , fa ceva sa iesi din rutina , daca acum v-ati banalizat relatia , ce ve-i face peste 10-15 ani ?Eu totusi cred ca tu esti cheia si nu constientizezi unde ai sau gresesti.Am dreptate ?daca mai vrei sfaturi poti intra pe privat si te mai luminez eu , daca imi dai datele voastre de nastere iti pot spune mai multe .

Fosta membra 9am.ro

596 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 19:17

De la: manumarius, la data 2010-04-09 18:19:34 Nu-i normala problema voastra , eu vad urmatoarele variante ;
1. aveti niste probleme pe care tu nu le constientizezi iar ea refuza sa le discute , ceea ce este foarte grav , se pare ca ea nu mai spera in revenirea ta sau sa fii ce isi doreste ea , normal ar fii sa traga un semnal de alarma ca totul merge in directia gresita.
2.aceasta este cred cea mai plauzibila ...are un alt barbat care ii ofera mai mult in plansentimental fizic , material.
3. aveti pe cineva care se ocupa cu prostii , va face vraji ? atunci e grav , nu o lua in gluma , eu am patit niste chestii la viata mea de ai ramane cu gura cascata...
o solutie care te poate lumina , dar este totusi un pacat este sa cauti una tare in ghicit , dar nu vreo tiganca din ziare , alea sunt bandite si-ti iau si haina de pe tine ..totusi i-a in considerare ca este un pacat.
esti credincios ? du-te la biserica , cauta o biserica cu har , vb cu un preot si pune un acatist si roaga-te cu credinta , du-te frecvent la biserica , nu-l mai uita pe d-zeu de acum in colo , chiar de-ti v-a fii bine sau rau.
Altceva , tu te simti o.k. fata de ea ? ia evaluiaza-te , de cand nu i-ai mai facut un compliment ? sau de cate ori ii spui pe zi ca o iubesti , ca o adori ? ce naiba femeia asta ti-a daruit un copil...sti ce este aia o cina romantica , un gest frumos , tandru , pun pariu ca aceste lucruri le-ai uitat de mult si nu ai decat 3 ani de casnicie , daca ai o sotie romantica si tu ai uitat niste lucruri elementare iar un altul ti-a sedus-o ...ai o mare problema.I-a incearca si schimba-te de tot , surprinde-o , ia-o in brate , invit-o la dans prin casa , sarut-o cand se imbraca , spune-i admirativ ce bine-i sta cu ceva anume , invit-o la o cina romantica , gateste-i tu o data , fa ceva sa iesi din rutina , daca acum v-ati banalizat relatia , ce ve-i face peste 10-15 ani ?Eu totusi cred ca tu esti cheia si nu constientizezi unde ai sau gresesti.Am dreptate ?daca mai vrei sfaturi poti intra pe privat si te mai luminez eu , daca imi dai datele voastre de nastere iti pot spune mai multe .

o sa revin la postare asta e interesanta da acuma trebuie sa vorbesc cu nevasta

Nu capul care a creat problema o rezolva ....
BabyCriss

2181 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2010, ora 12:47

De la: dan2000009, la data 2008-12-17 11:27:32am 28 de ani dupa 3 ani de caznicie si 1 copil de 2 anisori am ajuns la divort.Ma doare sufletul enorm nu stiu ce sa mai fac iubesc copilul ca pe sufletul meu si ia vrea sa divortam ca nu mai ne intelegem si gata.Am intrebato daca are ceva sa-mi reproseze si a zis nimic asat ma inebusneste cel mai tare.Ma terminat si fizic si psihic.

pai las-o sa faca ce vrea..nu incerca sa o intelegi, ca nu are rost, tu vei fi singurul care se va consuma, in timp ce ea va fi bine mersi cu decizia pe care a luat-o :)
asta pana in momentul in care automat va realiza ce greseala a facut..

pacat insa de saracul copilash..

Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza…
berila

1111 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2010, ora 12:56

original post: 2008-12-17, cred ca saracul om are harem pana acu

What's cookin`, good lookin`?
Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului nu stiu ce sa mai fac
Mergi la: