back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


De ce inselam ?

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
 
Greenie

4535 mesaje
Membru din: 13/04/2009
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 16:24

De la: kiki, la data 2008-12-09 16:36:33
De la: gabitzusan, la data 2008-12-09 15:49:27sal!eu consider ca daca iti iubesti partenera ..nu inseli ..asta numai daca si ea te iubeste cu adevarat.Dar cum in ziua de azi cam se joaca fff bine teatru ..e cam riscant.Am 23 de ani si nu am inselat pana acum ..dar in schimb am fost la greu inselat.Eu am mers pe principiul "ce tie nu-ti place altuia nu-i face" bine doar eu celelalte se pare ca nu...dar asta e ...asa e viata.Am suferit mult dupa urma unor proaste...dar sunt sigur ca D-zeu are grija de toti..


Mor de curiozitate daca peste 2-3 ani vei mai avea aceeasi parere.
Aveam un amic f bun, care era fidelitatea intruchipata si "alegea" numai fete cumintzele, la un momentdat a cunoscut o fata super oky, a fost numai lapte si miere cam un an si ceva, pana cand a inceput sa se plictiseasca si sa caute si celalalt gen de fete( mai putin cuminti), vroia sa mai experimenteze si el, pt ca, a considerat ca nu o facuse suficient pana la varsta lui. Mi-a spus ca o iubeste pe tipa asta, dar e de parere ca a cunoscut-o prea devreme, pt ca el vrea sa-si traiasca viata si sa fie liber.

Morala: Sa speram, in numele fetelor care te vor avea ca iubit, ca nu va veni un timp in care sa-ti dai seama ca ai fost prea cuminte pana acum si sa vrei sa mai "golanesti".


mi se pare perfect normal!
de ce sa iti iei un angajament de la varsta de 20-23 de ani?????

tocmai acum ma simt tanara, libera, si invat sa fiu independenta atat financiar, stabila emotional, si sentimental. echilibrul alaturi de o persoana, va veni cand stiu ca ma apropii de limita "golaniei" cum zici si tu.. desi alt cuvant mai potrivit..... care ar fi?


Greenie

4535 mesaje
Membru din: 13/04/2009
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 16:28

De la: lucianospaleti, la data 2008-12-09 18:23:12pentru m_camelia



iubita sa fim seriosi , esti cu prietenul la o plimbare prin parc si trece pe lanaga tine un baiat aratos ,frumos bla bla,sigur te gandesti ..iuii ce partida buna ar fi cu el,,si seara in discoteca vine la tine si ti face avansuri ,,,in prima seara nu cedezi dar,daca intr o luna insista si te ia cu frumosul asa cum va place voua ,,eu sunt sigur ca ai cedat fara dar si poate ,,,


sa ma ia cu frumosul si sa'mi pierd si eu timpul cu el, si el cu mine????? what for??!!

intrebi si tu din prima "wanna f*ck??
varianta a) DA / varianta b) NU

bbye!


ce atata tam tam... tot la aia se ajunge.... ce pierzi asa timpu?


Raporteaza abuz de limbaj
Greenie

4535 mesaje
Membru din: 13/04/2009
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 16:35

De la: addidas, la data 2008-12-10 03:01:34Inselam pentru ca putem. Inselam pentru ca nu vrem sa ne refuzam nimic. Viata este frumoasa si buna si atunci cand iti ofera ceva trebuie sa accepti!


iti ofera o caramida in cap, o accepti?

Raporteaza abuz de limbaj
salamy

11 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: Timisoara

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 19:52

Greenie draga nush cum vrei tu sa invetzi sa fi independenta financiar si nush ce legatura are asta cu o relatie. Chestia cu independentza financiara puteai sa o spui daca era vorba despre parinti, dar nici decum despre o relatie cu un baiat in cazu tau. Daca nu ai suficient timp pentru o relatie la 20 si ceva de ani din cauza "carierei" atunci fi sigura ca no sa ai niciodata. Cat despre libertate, nush ce inseamna pt tine libertatea, sa nu fi legata de nimeni? Si cu "legatu" de cineva la 20 de ani ii deja o idee preconceputa. Am prieteni care nici nu vor sa auda de asa ceva si la care le pun intrebarea fireasca din curiozitate "de ce" si singuru raspuns ii ceva de genu "esti nebun, am 23 de ani" so what? Aceeasi prieteni (nu toti) sambata seara: "ba, ii sambata seara, TREBE sa mergem si noi undeva" so what ca-i sambata seara, o amica "TREBUIE sa-mi construiesc o cariera" de ce TREBUIE intreb, raspuns "pentru ca asa TREBUIE, ce vrei sa nu am ce sa le pun la copii pe masa"(persoana in cauza nu stie ce inseamna sa ai un prieten, ce sa mai vorbim de sot si copii). Si toate astea, nu neaparat ca TREBUIE dar sunt la "moda" ca sai zic asa, "moda" dictata de cine? de mass-media show-uri, filme stiri si toate cele.Cu inselatu la fel, e ceva normal, e la "moda"

Raporteaza abuz de limbaj
george_george

1 mesaj
Membru din: 3/12/2008
Oras: Brasov

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 21:34

inselam deoarece omul este schimbator de la cer la pamant si vrea ce este mai bine in viata numai ca nu gandesc inainte de a insela pentru ca omul gandeste doar dupa ce face greseala

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 00:28

treaba cu inselatul sta cam asa:ne dorim cu patos o persoana iar cand o avem ne multumim un timp, cativa ani(lucru constatat de medici)iar apoi involuntar ne dorim altceva deoarece nu mai simtim emotia de la inceput.E drept ca multe relatii tin o viata intreaga dar pana la urma tot ne dorim altceva.daca avem intelepciunea si ne dam seama ca nu vom gasi ce va mai bun atunci dar si atunci cu mare dificultate reusim sa fim fideli.Si mai ales daca nu suntem capabili sa cucerim pe altcineva .E ceva gen" daca nu ai carne de caprioara te multumesti si cu cartofi prajiti"

Raporteaza abuz de limbaj
Greenie

4535 mesaje
Membru din: 13/04/2009
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 01:01

De la: salamy, la data 2008-12-10 19:52:16Greenie draga nush cum vrei tu sa invetzi sa fi independenta financiar si nush ce legatura are asta cu o relatie. Chestia cu independentza financiara puteai sa o spui daca era vorba despre parinti, dar nici decum despre o relatie cu un baiat in cazu tau. Daca nu ai suficient timp pentru o relatie la 20 si ceva de ani din cauza "carierei" atunci fi sigura ca no sa ai niciodata. Cat despre libertate, nush ce inseamna pt tine libertatea, sa nu fi legata de nimeni? Si cu "legatu" de cineva la 20 de ani ii deja o idee preconceputa. Am prieteni care nici nu vor sa auda de asa ceva si la care le pun intrebarea fireasca din curiozitate "de ce" si singuru raspuns ii ceva de genu "esti nebun, am 23 de ani" so what? Aceeasi prieteni (nu toti) sambata seara: "ba, ii sambata seara, TREBE sa mergem si noi undeva" so what ca-i sambata seara, o amica "TREBUIE sa-mi construiesc o cariera" de ce TREBUIE intreb, raspuns "pentru ca asa TREBUIE, ce vrei sa nu am ce sa le pun la copii pe masa"(persoana in cauza nu stie ce inseamna sa ai un prieten, ce sa mai vorbim de sot si copii). Si toate astea, nu neaparat ca TREBUIE dar sunt la "moda" ca sai zic asa, "moda" dictata de cine? de mass-media show-uri, filme stiri si toate cele.Cu inselatu la fel, e ceva normal, e la "moda"


eh hai si tu acu....

ia spune'mi, ai o relatie bazata pe incredere, intelegere reciproca, iti spune in fiecare zi ca te iubeste si esti cu el inca din perioada liceului, asa-i?
cazuri de genul asta sunt cate din cate???
nu erai tu cu procentul in definitii?


Raporteaza abuz de limbaj
salamy

11 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 08:42

Treaba cu "Te iubesc" ii si ea deja rasuflata ca sa-i zic asa, prea usor se zice te iubesc astazi, cred ca ii ca un tic nervos...vorbe vorbe si doar vorbe fara fapte. Nu generalizez, dar am auzito de la o gramada de fete si mo impresionat usurintza cu care spun "Te iubesc" ii ca si cand ar fi spus Ceau. Sa nu spun de ultima prietena care la ora 4 dupa-amiaza imi spune "te iubesc enorm" si la ora 7 seara (dupa 3 ore) "vreau sa ne despartim" , nici nu stiu daca sa rad sau sa plang. Oare cu ce o mintit, cu "te iubesc" sau cu "vreau sa ne despartim"? Aveti doar o incercare :) Eu unu nu mai cred in expresia "Te iubesc".

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: Suceava

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 12:35

YO IUBESC ACUM UN SINGUR OM...PE CATALIN!CAND SUNT INDRAGOSTITA DAU TOT DE LA MINE SI UN MINUT NU-MI TRECE PRIN CAP CA L-AS INSELA VREODATA.INSA IN ULTIMUL TIMP.AM OBSERVAT CA NU NUMAI CATALIN E IN STARE SA MA FACA FERICITA...E SENSUL OPUS AL LUI CATALIN SI PLUS DE ASTA E DE CULOARE.eSTE ENGLEZ.SOFER PE AUTOBUZ,ARE O CARISMA CARE MA FACE SA UIT DE MINE CAND NE PRIVIM.DAR NU...NU VREAU SAL SCHIMB PE CATALIN CU ALTCINEVA...NE VOM CASATORI LA ANUL...AR INSEMNA SA PIERDEM TOT CE A FOST FRUMOS ODATA,IUBIREA CE NE LEAGA...DUMNEZEU VREA SA FIM IMPREUNA,DRAGOSTEA MA PUS LA INCERCARE.NU-MI PIERD CAPUL,NU MERITA SA INSELI DACA IUBESTI CU ADEVARAT...

Raporteaza abuz de limbaj
salamy

11 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 13:40

Bravo tie ralucutzza, pari o fata care stie ce vrea si cu tentatiile, atata timp cat le privesti de departe cred ca e ok. Tentatii vor fi tot timpu, totu e sa stii ce VREI, ca in dragoste trebe si ceva vointza, ca daca te bazezi doar pe sentiment totu-i relativ, il iubesti pentru ca-i frumos, pt ca-i destept, pt ca te face happy, da sigur mai sunt n indivizi mai frumosi, mai destepti care te pot face mai happy si atunci ce faci, tot cauti tot cauti pana cand? tot pana in punctu cand vei zice VREAU, il iubesc si vreau sa raman cu el pt tot restu vietii. Poti sa zici la primu si poti sa zici la al 20-lea. Asa ca dupa parerea mea, persoanele care iubesc pe cineva si tot cauta in continuare ceva mai bun, is persoane care nu stiu ce vor cu adevarat si care nici nu stiu ce cauta cu adevarat (poate doar o iluzie, o fantezie). Excluse cazurile cand iti prinzi femeia cu altu

Raporteaza abuz de limbaj
Greenie

4535 mesaje
Membru din: 13/04/2009
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 16:03

ralucuta il iubeste pe catalin!


casa de piatra si numai bine! atat am avut de adaugat.



Raporteaza abuz de limbaj
aprov

221 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 16:21

Mai RALUCUTZZA, nici nu te-ai casatorit cu el(cu Catalin) si ti-a trecut un gand marsav prin minte pt englezul cate ,,te infioara" numai cand te priveste. Eu zic ca ai toate sansele ca peste 10-15 ani sa te mai infioare cineva (englezul sau chiar altul).
Daca inca de acum ai simtit asta , crede-ma n-ai nici o sansa sa ramai credicioasa unui singur barbat.Atractia scade odata cu trecerea anilor.Valabil si pt barbati si pt femei.E normal , e natural, e omeneste.
Bineinteles ca vor sari puritanii si vor zice: dar valorile morale, dar morala crestina? Texte ! Cu inima nu te joci.Niciodata nu vei reusi sa-i dictezi tu ei.Doamne fereste sa te loveasca damblaua dragostei, ca vei da de pamant cu toate valorile morale si te vei cobora atat de mult pe scara acestor valori incat nu te vei mai recunoaste.

Raporteaza abuz de limbaj
Sunt irezistibil,inamovibil, iresposabil, irecuperabil. Vorbesc Braille, si daca vreau trimit totul la dracu. Tocmai am ,,reusit" sa sterg Recycle Bin.
radhookoo

1009 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 18:10

De la: %aprov%, la data 2008-12-11 16:21:59Mai RALUCUTZZA, nici nu te-ai casatorit cu el(cu Catalin) si ti-a trecut un gand marsav prin minte pt englezul cate ,,te infioara" numai cand te priveste. Eu zic ca ai toate sansele ca peste 10-15 ani sa te mai infioare cineva (englezul sau chiar altul).
Daca inca de acum ai simtit asta , crede-ma n-ai nici o sansa sa ramai credicioasa unui singur barbat.Atractia scade odata cu trecerea anilor.Valabil si pt barbati si pt femei.E normal , e natural, e omeneste.
Bineinteles ca vor sari puritanii si vor zice: dar valorile morale, dar morala crestina? Texte ! Cu inima nu te joci.Niciodata nu vei reusi sa-i dictezi tu ei.Doamne fereste sa te loveasca damblaua dragostei, ca vei da de pamant cu toate valorile morale si te vei cobora atat de mult pe scara acestor valori incat nu te vei mai recunoaste.


am mai zis-o: cu natura nu te pui...

raaalu and caata, sittin' in a tree...

Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
sayid_27

8 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 20:33

KIKI draga crede-ma ..eu am suferit mult dupa urma unor asemenea specimene ...si da stiu nu trebuia ..dar asta imi este firea ..nu pot sa insel ..nu imi sta in caracter ...Acum am o iubita cu care m-am logodit si la vara avem nunta ...suntem impreuna de 2 ani ..si nu as insela aceasta fata pentru nimik in lume ..dupa cum am zis .."ce tie nu-ti place altuia nu face"..la un momendat tot raul se intoarce asupra ta ...asa ca........

Raporteaza abuz de limbaj
san

48 mesaje
Membru din: 14/11/2007
Oras: Iasi

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 21:55

De la: petronela, la data 2008-12-10 02:09:06
De la: san, la data 2008-12-09 23:21:17Oamenii inseala cand sunt saraci cu duhul.



cred ca e gresit. nu inteligenta te face sa fii fidel. e exact invers. eu insel pentru ca as fi saraca cu duhul sa accept toate porcariile partenerului doar de dragul de a ma numi femeie fidela. asa ca pornesc in cautari ca sa descopar ceea ce stiu deja: exista cineva mai bun decat el cu care as putea fi macar putin mai fericita.


La barbati e simplu: nu si-o pot tine in pantaloni / e stiintific dovedit ca pentru ei tentatia e mult mai mare, hormonii lucreaza altfel decat la femei.
Am primit de la un barbat un raspuns foarte concis:
BARBATII INSEALA PENTRU DIVERSITATE, FEMEILE INSEALA PENTRU UN MOTIV
Let"s think about it!!!!


Am folosit o expresie care ma amuza. Da, inselam cand nu avem o gandire matura. Stiu la ce te referi, ca inselatul e normal, e un instinc dat de la natura, am citit si o carte despre barbat si femeie, diferentetele dintre, despre masculul dominant si apararea tribului, dupa care au aparut biserica, regi, stat, legi, impunerea monogamiei, casatoria, si de aici toate dilemile si neintelegerile de astazi, miscari feministe, societatea consumatoare. Dar, personal am patit ceva, inca sunt de acord ca omul e plin de instincte animalice, m-am regasit in ele, pana acu vreo 2 ani si uite asa cu timpul nu mai simt nevoia sa insel pentru ca felul meu de a gandi si actiona, ma fac sa nu ajung in situatia de a insela, fara sa-mi refulez instinctele. Iar la acest nivel ajungi prin vointa, si prin dorinta de a te simti om, ci nu un animal cu pretentii de om. Cand ajungi sa te cunosti pe tine, atunci esti pregatit sa incepi o relatie, sa oferi.

Raporteaza abuz de limbaj
Greenie

4535 mesaje
Membru din: 13/04/2009
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 00:20

exact!
si citez si eu ceva ce imi place mult
"its important to figure out your own life, BEFORE involving someone else"


si ref. la topic, inselam pt ca nu suntem indeajuns de satisfacuti de partener (poate nu sexual, dar oricum ar fi..tot gasim o nemultumire) poate e din cauza firii noastre nehotarate, si a fricii de a te pierde pe tine insuti.
tocmai de aceea, e important sa te cunosti suficient de bine pe tine, ca om, ca pers, ce aspiratii ai, nelamuriri, inainte de a implica pe cineva in viata ta....

oricum, la 20 de ani, de ce m'as gandi la un viitor de pe acum alaturi de un partener cu care ma voi marita peste 7 ani???
ca sa ajung la 7 ani intr'o relatie si sa'mi dau seama ca nu e ce mi'am dorit?
ca am avut ocazii si le'am pierdut? oportunitati?

prefer sa risc de acum!!




Raporteaza abuz de limbaj
p_cosmyn

43 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Tg Mures

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 00:25

mai nush voi cum sunteti dar eu unul nu pot sa insel nush dc dar atata rimp cat am avut prietena nu am simtit niciodata nevoia sa fac escapade

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: Suceava

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 01:10

oRICE A-TI SPUNE VOI...SUNT STAPANA PE SINE,STIU CE VREAU DE LA VIATA,aM RECUNOSCUT MI-A PLACUT,,,NIMIC MAI MULT.SUNT FERICITA CU CATALIN,SUNT O NOROCOASA CA IL AM:E DE LA TARA EL,DAR TRAIESTE PE PRINCIPII ENGLEZESTI...FEMEIA E RESPECTATA,NU E GENUL DE BARBAT CARE ZICE:FA,CE AI FACUT AZI DE MANCARE?E MANIERAT!AMANDOI AM AVUT UN TRECUT TUMULTOS,CU VIOLENTA IN FAMILIE.oMUL DIN GRESELI INVATA;SUNT NISTE TRAUME CARE NU-TI MAI DORESTI SA LE INTALNESTI IN VIATA;IL IUBESC SI SUNT SIGURA PE MINE CA NU AM SA-L INSEL VREODATA...ORICE ATI SPUNE.CE-I FRUMOS SI LUI DUMNEZEU II PLACE...YO NU MA ARUNC SINCER DUPA VORBA ASTA...POOP

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: Suceava

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 01:15

CAT DESPRE ENGLEZ NU M-AM CULCAT CU EL,POATE MAM EXPRIMAT GRESIT,DOAR MA SALUTA CAND SE NIMERESTE SA MERG PE RUTA LUI...PE BUNE!

Raporteaza abuz de limbaj
kiki_yuppy

23 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 09:56

De la: gabitzusan, la data 2008-12-11 20:33:32KIKI draga crede-ma ..eu am suferit mult dupa urma unor asemenea specimene ...si da stiu nu trebuia ..dar asta imi este firea ..nu pot sa insel ..nu imi sta in caracter ...Acum am o iubita cu care m-am logodit si la vara avem nunta ...suntem impreuna de 2 ani ..si nu as insela aceasta fata pentru nimik in lume ..dupa cum am zis .."ce tie nu-ti place altuia nu face"..la un momendat tot raul se intoarce asupra ta ...asa ca........


Pai...FELICITARI, casa de piatra si sa ramai cu aceleasi conceptii.
Nu vreau sa fiu feminista,dar trebuie sa recunoastem realitatea: procentajul celor care inseala este mai mare in randul barbatilor!

Raporteaza abuz de limbaj
Greenie

4535 mesaje
Membru din: 13/04/2009
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 10:20

De la: Ralukutzza, la data 2008-12-12 01:10:49oRICE A-TI SPUNE VOI...SUNT STAPANA PE SINE,STIU CE VREAU DE LA VIATA,aM RECUNOSCUT MI-A PLACUT,,,NIMIC MAI MULT.SUNT FERICITA CU CATALIN,SUNT O NOROCOASA CA IL AM:E DE LA TARA EL,DAR TRAIESTE PE PRINCIPII ENGLEZESTI...FEMEIA E RESPECTATA,NU E GENUL DE BARBAT CARE ZICE:FA,CE AI FACUT AZI DE MANCARE?E MANIERAT!AMANDOI AM AVUT UN TRECUT TUMULTOS,CU VIOLENTA IN FAMILIE.oMUL DIN GRESELI INVATA;SUNT NISTE TRAUME CARE NU-TI MAI DORESTI SA LE INTALNESTI IN VIATA;IL IUBESC SI SUNT SIGURA PE MINE CA NU AM SA-L INSEL VREODATA...ORICE ATI SPUNE.CE-I FRUMOS SI LUI DUMNEZEU II PLACE...YO NU MA ARUNC SINCER DUPA VORBA ASTA...POOP


io am impresia ca traiesti o fantezie cu el.
vrei un topic numai pentru tine??
sunt sigura ca toti ar avea cate ceva de spus ref. la relatia ta cu Catalin!
apropo, ai facut cunostinta cu catalin pana acum????

Raporteaza abuz de limbaj
Greenie

4535 mesaje
Membru din: 13/04/2009
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 10:22

De la: Ralukutzza, la data 2008-12-12 01:15:03 CAT DESPRE ENGLEZ NU M-AM CULCAT CU EL,POATE MAM EXPRIMAT GRESIT,DOAR MA SALUTA CAND SE NIMERESTE SA MERG PE RUTA LUI...PE BUNE!



sa inteleg ca ce?????????



il saluti? =))
DAR ai grija, daca cunosti altul mai bun, sa nu cumva sa'i dai cu sutu in fund englezului!! he's YOUR man!!!


Raporteaza abuz de limbaj
sunriser

30 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: Iasi

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 16:10

De inselat cineva mai devreme sau mai tarziu tot va insela ori ea ori el.





Ca e el, ca e ea, nu mai conteaza.





Poate sa fie cat de perfecta, de armonioasa de nu-stiu-cum relatia voastra....





Inainte, oamenii mai aveau principii santoase si nu se mai uitau si in ograda vecinului. Si-a luat omul de nevasta femeie gospodina cu aia murea de gat chiar daca i se acrea dupa o bucata de timp de cicaleala sau dulcegariile ei.





Acum, toti cauta ce si cum este mai corect pentru EL (INDIVIDUL) fie brune si inalte (pentru el), fie musculosi si cat mai abili si rezistenti in dormitor (pentru ele); fara sa se gandeasca la ceilalti si la consecintele actului (inselarii partenerului) in sine si repercursiunile lui asupra celorlalti (copii, familie, rude, prieteni, colegi).





Totul este scris in ADN-ul nostru, care ne predispune la astfel de lucruri dar parintii nostri au avut si au in continuare o serie de principii de la care nu s-au abatut nici o secunda in laturi asa cum nici noi nu ar trebui.





Nu imi cereti sa vi le enumar ca desi am 32 de ani nu am reusit sa-mi insusesc aceste principii in totalitate de la ai mei.





Parintii nostri au reusit prin VOINTA si cu ajutorul acestor PRINCIPII sa se abata de la aceasta practica care desi placuta tine mai mult de partea...animala a omului.





Cred ca tine de dinamica relatiei barbat-femeie, barbatul fiind mai putin dezvoltat psihic la o varsta cronologica egala cu a partenerei sale (sa zicem 22 de ani), pe cand ea la aceeasi varsta are gandirea de femeie de 26 de ani.





Si mai este vorba in cuplu si in ce perioade a vietii se afla fiecare individ: prima tinerete - 20-30, a doua tinerete - 30-40 , fiecare cu nevoile si caracteristicile ei.





Plus ca femeile prin natura lor au toate simturile mai ascutite si simt inclusiv senzatia de nesiguranta si atunci logica ii dicteaza:





Ce ofera in zilele noastre siguranta? Se uita in jur si spune imi trebuie papa, casa, sex (masculul care sa o protejeze vine la pachet cu nevoia de sex si protectie), protectie deci pt. asta am nevoie de: banii, multi bani (asta dupa 1 sau 2 relatii esuate).





Barbatii fac lucrul acesta mai tarziu, cand ajung ei insusi la 26 - 28 de ani.


Ar mai fi un lucru: nu sunt biolog dar, daca suntem "programati" biologic de a ne simti atrasi unul de celalalt pe criterii de sex, rasa, culoare, forma a fetei, lucruri egale sau opuse fata de noi, la diferite momente in timp, etc.; tocmai pentru a avea o biodiversitate cat mai mare si an nu converge spre un singur set de caractere genetice pentru care in timp sa existe pericolul sa degenereze in vulnerabilitati la agentii patogeni (virusi, bacterii) din mediu iar apoi in disfunctii genetice ale unor organe sau sisteme care sa se mosteneasca pe baza unui fond genetic slabit si saracit de caracteristici puternice.

P.S.: Am vazut un doocumentar Discovery pe tema aceasta.

Raporteaza abuz de limbaj
balasoiu_mihai

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 11:13

De la: Eu_atat, la data 2008-12-04 15:41:21
De la: gabi8ma, la data 2008-11-30 19:04:23
De la: Eu_atat, la data 2008-11-18 10:00:22
De la: kelemenraluca, la data 2008-09-17 11:15:14Eu sunt casatoritade 2 ani dar sincera sa fiu nu sunt in stare sa imi insel sotul nici prin minte nu imi trece asa ceva.Avem impreuna o fetita de 5 lunijumate si eu nu sunt de acord sa iti snseli jumatatea ce putin asta este parerea mea.Dar de obicei parerile sunt impartite.CAnd iubesti cu adevarat pesoana cu casi tinere convietuiesti clar ca nu o inseli.


ai numai 2 ani,mai vb dupa 20 ani...
iti spun sigur,iubirea nu va tine 20 ani.


uite eu sunt de 10 si tine


Eu am spus cam 20.Poate pe tine esti sigura,dar bagi mana in foc si pt el?

Raporteaza abuz de limbaj
balasoiu_mihai

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 11:13

De la: Eu_atat, la data 2008-12-04 15:41:21
De la: gabi8ma, la data 2008-11-30 19:04:23
De la: Eu_atat, la data 2008-11-18 10:00:22
De la: kelemenraluca, la data 2008-09-17 11:15:14Eu sunt casatoritade 2 ani dar sincera sa fiu nu sunt in stare sa imi insel sotul nici prin minte nu imi trece asa ceva.Avem impreuna o fetita de 5 lunijumate si eu nu sunt de acord sa iti snseli jumatatea ce putin asta este parerea mea.Dar de obicei parerile sunt impartite.CAnd iubesti cu adevarat pesoana cu casi tinere convietuiesti clar ca nu o inseli.


ai numai 2 ani,mai vb dupa 20 ani...
iti spun sigur,iubirea nu va tine 20 ani.


uite eu sunt de 10 si tine


Eu am spus cam 20.Poate pe tine esti sigura,dar bagi mana in foc si pt el?

Raporteaza abuz de limbaj
balasoiu_mihai

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 11:13

De la: Eu_atat, la data 2008-12-04 15:41:21
De la: gabi8ma, la data 2008-11-30 19:04:23
De la: Eu_atat, la data 2008-11-18 10:00:22
De la: kelemenraluca, la data 2008-09-17 11:15:14Eu sunt casatoritade 2 ani dar sincera sa fiu nu sunt in stare sa imi insel sotul nici prin minte nu imi trece asa ceva.Avem impreuna o fetita de 5 lunijumate si eu nu sunt de acord sa iti snseli jumatatea ce putin asta este parerea mea.Dar de obicei parerile sunt impartite.CAnd iubesti cu adevarat pesoana cu casi tinere convietuiesti clar ca nu o inseli.


ai numai 2 ani,mai vb dupa 20 ani...
iti spun sigur,iubirea nu va tine 20 ani.


uite eu sunt de 10 si tine


Eu am spus cam 20.Poate pe tine esti sigura,dar bagi mana in foc si pt el?

Raporteaza abuz de limbaj
peninsula

2 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 18:01

hello

dap rebecca ai dreptate...sunt putini care iubesc decat o singura data. si cred ca e cel mai frumos asa... cand intalnesti persona potrivita nu te ma intereseze de nimeni altcineva si deja nu te mai gandesti la nimic "rau"(inselat) de cat la relatia voatra frumoasa.
spun rau pentru ca eu nu sunt de acord cu inselatul... e cel mai important lucru la care tin si la care am pretentia sa nu mi se intample.
revenind la subiect...e clar de ce inselam...atat barbatii cat si femeile. se inseala din 3 motive :
1.dorinta de a afla ceva nou,
2.din cauza plafonarii relatiei si
3.din proasta alegere de a se razbuna.
cam astea ar fi motivele inselarii la general numai ca fiecae isi stie propria viata si o mai face si cu mana lui."cum iti asterni asa dormi" e ceva normal.
see you! bye and have a nice day

Raporteaza abuz de limbaj
mihai
Tudorache_Ciprian

1 mesaj
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 12:32


Raporteaza abuz de limbaj
sunriser

30 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: Iasi

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 17:17

Felicitari celor care au reusit sa nu-si insele partenerul. Mai vorbim peste 20-30 de ani la un ceai cu gogosi depanand amintiri ;-)

Raporteaza abuz de limbaj
radhookoo

1009 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 15:09

De la: sunriser, la data 2008-12-14 17:17:45Felicitari celor care au reusit sa nu-si insele partenerul. Mai vorbim peste 20-30 de ani la un ceai cu gogosi depanand amintiri ;-)


nu cred sa fie atat de rar fenomenul asta al fidelitatii.. :) gandeste-te ca multi nu inseala de frica. de frica faptului ca daca se duc la alta/altul (chiar si pentru o noapte) in cazul in care afla partenerul stabil e posibil sa plece. :) e o frica de a iesi din locul ala confortabil.. de-aia ajung sa insele cateodata.. pentru ca nu vor sa se desparta.. sper ca m-am exprimat destul de coerent.. o sa-l citesc in 15 min postul si daca nu e coerent il mai scriu o data. PROMIT!

Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce inselam ?
Mergi la: