Info
x
Klaus iohannis: rom�nia lucrului bine f�cut
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Mai 2015, ora 11:42
Cum func�ioneaz� justi�ia pentru magistra�ii cu func�ii importante
Falsuri grosolane �n rechizitoriul cazului "Livia Stanciu vs Mariana Rarinca" Pre�edintele Senatului, C�lin Popescu T�riceanu, a solicitat pre�edintelui ��rii demisia Codru�ei Kovesi, �efa DNA, �i a Liviei Stanciu, pre�edinta �CCJ, din cauza Dosarului �Mariana Rarinca�, �n care aceasta a fost arestat� preventiv 191 de zile, fiind apoi achitat�. Unii poate cred c� e un motiv minor. Nici pe departe! Site-ul www.luju.ro a publicat Rechizitoriul complet al acestui dosar care este deja considerat cea mai mare eroare judec�toreasc� a ultimilor ani. Spunem eroare judec�toreasc�, �ntruc�t �n prim� instan��, Mariana Rarinca a fost condamnat� la 3 ani de �nchisoare cu suspendare de c�tre Tribunalul Bucure�ti, fiind apoi achitat� de Curtea de Apel Bucure�ti dup� ce a stat �n arest preventiv 191 de zile! Cronologia Dosarului �Livia Stanciu vs Rarinca� Pentru cei care nu cunosc am�nuntele acestui caz, prezent�m o sintez� a principalelor sale momente: - �n ziua de 4.06.2014, Livia Stanciu, pre�edinta �CCJ, depune o pl�ngere la DNA, �n care o acuz� pe Mariana Rarinca de �antaj, preciz�nd c� aceasta �i solicit� suma de 20.000 euro, altfel va da publicit��ii date compromi��toare referitoare la familia sa - �n aceea�i zi, 4.06.2014, procurorul �ef adjunct al DNA, Marius Iacob (acela�i care a instrumentat �Cazul Elodia�), dispune ca doi procurori s� se ocupe de caz - �n 9.06.2014 se efectueaz� perchezi�ia la domiciliul din Gala�i al Marianei Rarinca, aceasta fiind adus� imediat la DNA Bucure�ti - �n 10.06.2014, ora 3.40, Mariana Rarinca este re�inut� prin Ordonan�a 224/P/2014 - tot �n 10.06.2014, prin �ncheierea din Dosarul 19725/3/2014, Tribunalul Bucure�ti dispune arestarea preventiv� a inculpatei - �n 30.06.2014 DNA, prin Rechizitoriul �ntocmit de procurorii Iulian P�ncescu �i Carmen Damian, o trimite �n judecat� �n stare de arest preventiv pe Mariana Rarinca - �n 18.12.2014, prin Sentin�a penal� 2973, Tribunalul Bucure�ti o condamn� pe Mariana Rarinca la 3 ani de �nchisoare cu suspendare - prin aceea�i sentin�� din 18.12.2014 se dispune punerea �n libertate a Marianei Rarinca - �n 21.05.2015, Curtea de Apel Bucure�ti dispune prin sentin�� definitiv� �i executorie ACHITAREA Marianei Rarinca. Re�inem c� Mariana Rarinca a fost arestat� �n perioada 10.06-18.12.2014, adic� 191 de zile. Iat� ce prevede Constitu�ia Rom�niei, la capitolul �Libertatea individual�: Observ�m c� legea fundamental� a ��rii precizeaz� c� ��n cursul urm�ririi penale� perioada arestului preventiv nu poate dura dec�t cel mult 180 de zile! Urm�rirea penal� �n Dosarul Rarinca s-a derulat �ntre 10.06 �i 30.06.2014, deci a durat 20 de zile, dup� care dosarul a fost trimis �n judecat�. Deci, arestul preventiv din cursul urm�ririi penale s-a �ncadrat �n termenul prev�zut de Constitu�ie. Numai c�, din moment ce urm�rirea penal� s-a �ncheiat �i dosarul a fost trimis la instan��, oare de ce a mai fost prelungit� starea de arest? V� rog s� observa�i c� ea s-a men�inut p�n� la Sentin�a primei instan�e, c�nd a fost condamnat� la �nchisoare cu suspendare, �nsum�ndu-se p�n� la data de 18.12.2014 un num�r de 191 de zile de arest preventiv, adic� mai mult dec�t maximul prev�zut de Constitu�ie dac� Mariana Rarinca ar fi fost �n toat� aceast� perioad� �n faza de urm�rire penal�! Pe tot parcursul procesului, procurorii DNA au solicitat prelungirea st�rii de arest, iar Tribunalul Bucure�ti le-au �ncuviin�at toate cererile, cu toate c� Mariana Rarinca a formulat mereu cereri de �nlocuire a acestei m�suri extreme, ultima av�nd termen cu doar o zi �nainte de prima sentin��, aceea prin care a fost condamnat�! Cineva se temea ca Mariana Rarinca s� stea m�car o zi �n libertate �nainte de o condamnare care s-o potoleasc�! Dac� Tribunalul Bucure�ti ar fi condamnat-o la �nchisoare cu executare, Mariana Rarinca ar fi r�mas �nc� doi ani �n penitenciar, av�nd de pl�tit �i suma de 11.000 RON pentru �tehnica� folosit� �mpotriva ei! Cu at�t mai important� este sentin�a curajoas� a judec�torilor Cur�ii de Apel, care, prin achitarea Marianei Rarinca au devoalat public acest abuz de propor�ii comis �n interesul personal al pre�edintei �naltei Cur�i de Casa�ie �i Justi�ie! Chiar martorul sub acoperire al DNA demonstrase nevinov��ia Marianei Rarinca Chiar �n ziua �n care Livia Stanciu a depus pl�ngerea la DNA, procurorii emit Ordonan�a 224/P/2014, prin care au dispus folosirea unui martor sub acoperire, care cap�t� numele conspirativ POPESCU MIHAELA. Rolul acestuia era de a o face pe Mariana Rarinca s� vorbeasc� despre sumele solicitate de la Livia Stanciu. Dup� cum ve�i vedea, schimbul de mesaje SMS dintre �Popescu Mihaela� �i Mariana Rarinca demonstreaz� exact contrariul, c� inculpata nu cerea altceva dec�t sumele datorate, adic� 2.000 euro! Dar, mai �nt�i, s� vedem toate aceste mesaje, a�a cum s�nt redate �n Rechizitoriul DNA: - 4.06.2014, ora 19:00. POPESCU: �D-na Mariana, am primit mai multe mesaje de la dvs., pe care nu le-am �n�eles foarte clar. Eu s�nt o persoan� foarte ocupat� �i nu am timp de ghicitori. V� rog s�-mi spune�i ce bani, ce datorie, ce pres�? - 4.06.2014, ora 20:47:16. RARINCA: �Sunte�i datoare la mine cu 1.600 euro, 2.000 lei �i 1.800 lei �n afar� de ce mi-a�i dat �i �n afar� de al�i bani pentru care am lucrat dar nu i-am primit, am de g�nd s� �i iau pentru informa�ii pe care le voi da la pres�, V� trimit informa�ii pe fax�. - 5.06.2014, ora 8:44. POPESCU: �Doamna Mariana, sunt o persoan� ocupat� �i vreau s� se termine o dat� povestea asta�. - 5.06.2014, ora 13:27:46. RARINCA: �Ocupat� sau nu, ave�i o datorie la mine pe care refuza�i s� o pl�ti�i. Dac� vre�i, v-am spus c� v� trimit pe fax toate am�nuntele ca s� �ti�i despre ce vorbim�. - 5.06.2014, ora 17:15:32. POPESCU: �Doamn�, din c�te �tiu nu am vreo datorie la dvs. Pentru c� �nainte mi-a�i cerut zeci de mii de dolari, iar �n mesajul de ieri vorbi�i despre alte sume, chiar dac� nu �tiu pentru ce ar trebui s� pl�tesc ace�ti bani, vreau s� �tiu concret ce anume dori�i de la mine�. - 5.06.2014, ora 17:16:38. RARINCA: �Dac� nu ave�i este �n regul�. Nu o s� v� sup�ra�i c�nd voi face dovada �n mod public. V-am spus mereu c� tot ce sus�in argumentez �i �mi asum r�spunderea�. - 5.06.2014, ora 17:22:22. RARINCA: �Nu am cerut niciodat� zeci de mii. Citi�i scrisorile �i mesajele �i vede�i c� vorbim de acelea�i sume dar dv. nu a�i considerat c� merit aten�ie �i nu a�i fost atent�. Considera�i c� a�i ajuns prea sus pentru a mai da importan�� celor mici�. - 5.06.2014, ora 17:28:01. POPESCU: �Nu �tiu la ce scrisori v� referi�i dar vreau s� termin odat� povestea asta pentru c� nici nu mai �tiu ce vre�i de la mine�. - 6.06.2014, ora 9:44:18. RARINCA: �Dv. nu vre�i s� termin�m. Pl�ti�i datoria �i este �n regul�. Orice voi face cunoscut public voi face �n prezen�a dv. �i nu pe la spate. Eu trebuie s� recuperez banii mei �i dac� nu-i recuperez de la dv. atunci �i iau de la un post de TV�. - 6.06.2014, ora 14:25:48. POPESCU: �C�nd am vorbit mi-a�i cerut 20 de mii de euro apoi a�i �n�irat mai multe sume la care se adaug� al�i bani. Mesajele s�nt confuze iar la tel nu vre�i s� r�spunde�i... Despre ce sum� vorbim? Ori m� l�muri�i, ori m� l�sa�i �n pace!� - 6.06.2014, ora 15:29. RARINCA: �Nu am cerut 20 mii euro. Banii �tia i-am dat avans pt. cas� �i pt c� v�nz�torul nu a f�cut actele instan�a mi-a refuzat cererea de restituire a avansului. Nu ave�i nici o leg�tur� cu asta. Dv. ave�i datorie la mine exact c�t v-am scris multe mes �i scrisori�. - 7.06.2014, ora 11:47:08. RARINCA: �Urm�ri�i faxul de la �nalta curte. Voi trimite luni toate datele de care ave�i nevoie s� v� l�muri�i, despre multe dezv�luiri pe care vreau s� le fac publice�. Acestea s�nt toate mesajele de tip SMS transmise �ntre �Popescu Mihaela�, martorul sub acoperire al DNA, �i Mariana Rarinca �n perioada 4-7 iunie 2014. Pentru a fi mai u�or �n�elese explica�iile extrem de importante ce vor urma, s� privim cu aten�ie calendarul lunii iunie a anului 2014 �i s� observ�m c� toat� opera�iunea DNA, de la depunerea pl�ngerii de c�tre Livia Stanciu �i p�n� la arestarea Marianei Rarinca, s-a derulat �ntre 4-10.06.2014: A�adar, Livia Stanciu, pre�edinta �CCJ, depune pl�ngerea la DNA �mpotriva Marianei Rarinca �n ziua de miercuri, 4 iunie 2014 �i, �n aceea�i zi, �Popescu Mihaela�, martorul sub acoperire al DNA, �i �i trimite Marianei Rarinca primul SMS! Poate c� acest schimb de SMS-uri ar fi continuat dac� Mariana Rarinca nu ar fi spus �n ultimul SMS, cel de s�mb�t�, 7 iunie 2014, ora 11:47:08: �Urm�ri�i faxul de la �nalta curte. Voi trimite luni toate datele de care ave�i nevoie s� v� l�muri�i, despre multe dezv�luiri pe care vreau s� le fac publice�. V�z�nd ce inten�iona Mariana Rarinca s� fac� luni, 9 iunie 2014, adic� s�-i trimit� Liviei Stanciu pe faxul de la �CCJ toate datele ce dovedeau datoria de 2.000 euro, DNA intr� �n panic�, opre�te ac�iunea martorului sub acoperire �i tocmai luni, 9 iunie 2014, descinde la locuin�a Marianei Rarinca pentru o perchezi�ie, dup� care o aduce cu duba la Bucure�ti pentru un interogatoriu ce �ine p�n� dup� miezul nop�ii, c�nd este emis� Ordonan�a de re�inere! A doua zi este dus� la instan�� �i se ob�ine mandatul de arestare preventiv� ce va fi mereu prelungit p�n� �n 18.12.2014! Aceast� succesiune a opera�iunilor desf�urate de DNA este cea mai clar� dovad� c� procurorii nu urm�reau aflarea adev�rului �n acest caz, ci doar satisfacerea dorin�ei pre�edintei �CCJ! Altfel, ar fi a�teptat s� vad� ce documente trimite Mariana Rarinca �n acea zi de luni, 9 iunie 2014, pentru a vedea dac� pl�ngerea Liviei Stanciu este sau nu �ndrept��it�. �Mi-a�i cerut 20.000 euro�, �nu am cerut 20.000 euro� Dar �i lectura atent� a SMS-urilor din cele patru zile �n care a fost folosit martorul sub acoperire arat� acela�i lucru: c� s-a urm�rit provocarea Marianei Rarinca s� rosteasc�, sub o form� sau alta, suma de 20.000 euro pentru a avea o prob� care s� se refere la ceea ce scrisese Livia Stanciu �n pl�ngere. Textul Rechizitoriului arat� c� singura persoan� care a dat declara�ie despre aceast� sum� a fost Stanciu Radu, �ns� el este cumnatul Liviei Stanciu, adic� fratele lui Andrei Stanciu, so�ul acesteia! S� urm�rim elementele principale ale �conversa�iei� dintre �Popescu Mihaela� �i Mariana Rarinca: �n prima zi, pe 4.06.2014, martorul sub acoperire �i cere s� spun� clar ce vrea: �V� rog s�-mi spune�i ce bani, ce datorie, ce pres�?� Mariana Rarinca �i r�spunde la fel de clar: �Sunte�i datoare la mine cu 1.600 euro, 2.000 lei �i 1.800 lei�. �n acest moment, procurorii ar fi trebuit s� �nchid� cazul c�ci aveau deja dovada c� Rarinca nu-i cerea reclamantei Livia Stanciu dec�t DATORIA, nicidecum vreo sum� ca �antaj! mai mult dec�t at�t, Rarinca precizeaz� �i �n SMS-ul de a doua zi ce vrea: �ave�i o datorie la mine pe care refuza�i s� o pl�ti�i�. Ba, chiar, se ofer� s� justifice ce reprezint� acea sum�: �Dac� vre�i, v-am spus c� v� trimit pe fax toate am�nuntele�. Procurorii ar fi trebuit s�-i cear�, prin martorul acoperit, s� trimit� aceste �am�nunte�, �ns�, se pare, aceste lucruri nu intrau �n sfera lor de interese! din contr�, martorul acoperit for�eaz� nota �i �ncearc� s-o provoace pe Rarinca s� vorbeasc� de �zeci de mii de dolari�: ��nainte mi-a�i cerut zeci de mii de dolari�, numai c� Rarinca �i r�spunde foarte clar: �Nu am cerut niciodat� zeci de mii�! �i �n fa�a acestui r�spuns, procurorii trebuiau s� �nchid� dosarul, mai ales c� Rarinca adaug�: �Pl�ti�i datoria �i este �n regul�. Orice voi face cunoscut public voi face �n prezen�a dv. �i nu pe la spate�. �n SMS-ul din 6.06.2014, martorul acoperit for�eaz� nota �i pronun�� suma de 20.000 euro: �C�nd am vorbit mi-a�i cerut 20 de mii de euro�, la care Rarinca reac�ioneaz� c�t se poate de clar, a�a cum se vede chiar �n fotografia de mai sus: �Nu am cerut 20 mii euro. Banii �tia i-am dat avans pt. cas�... Nu ave�i nici o leg�tur� cu asta�! Dac� ignorarea SMS-urilor anterioare ar putea fi justificat� de necesitatea altor am�nunte �n investiga�ie, ignorarea acestui r�spuns pe care Rarinca �l d� unei �ntreb�ri explicite reprezint� o ascundere de probe, o mistificare a acestora, c�ci, �n Rachizitoriu, procurorii fac referire la suma de 20.000 euro doar din punctul de vedere al Liviei Stanciu, f�r� a preciza �i r�spunsul Marianei Rarinca, de�i aveau chiar la dosar r�spunsul acesteia la provocarea martorului acoperit! bomboana pe coliv� este reac�ia procurorilor la SMS-ul Rarinc�i din 7.06.2014, �n care, s�mb�t� fiind, aceasta o avertizeaz� pe Livia Stanciu prin �acoperitul� DNA: �Urm�ri�i faxul de la �nalta curte. Voi trimite luni toate datele�. �n mod normal, procurorii ar fi trebuit s� a�tepte trimiterea acelui fax pentru a avea �probele� de care vorbe�te Rarinca, �ns�, din felul �n care s-a derulat ac�iunea lor, rezult� c� au dorit tocmai s� �mpiedice trimiterea acestora! Adic�, �n prima zi lucr�toare, 9.06.2014, au efectuat perchezi�ia, au re�inut-o �i apoi au cerut arestarea Marianei Rarinca. �n numai dou� zile! Ca �i cum, v�z�ndu-i hot�r�rea de a demasca �n�el�ciunea Liviei Stanciu, Mariana Rarinca trebuia oprit� cu orice pre�! Mai ales c� duminic�, 8.06.2014, procurorii au interceptat un telefon dat de aceasta la Antena 3, la care, fiind zi liber�, a r�spuns robotul telefonic. Acest lucru se pare c� a urgentat reac�ia nefireasc� a procurorilor, tem�ndu-se c� dac� Rarinca ie�ea �n public pentru a demasca faptul c� Livia Stanciu nu vrea s�-i �napoieze datoria, nu mai puteau s-o ajute pe pre�edinta �CCJ. �i au ac�ionat! Trebuie s� amintim c�, exact �n acea perioad�, fuseser� aresta�i prin acel �frangran� cei din familia lui Bercea Mondialul tot sub acuza�ia de ��antaj�, de�i, la fel ca Rarinca, ace�tia �i cereau lui Mircea B�sescu s� le returneze datoria binecunoscut�! Poate c� Livia Stanciu a crezut c� acel dosar este o bun� oportunitate �i pentru ea de a-�i rezolva �n mod similar propriul conflict! Se pare c� �n ambele �f�c�turi� ale procurorilor, finalitatea este aceea�i: s-au f�cut de r�s. Textul integral al Rechizitoriului din Cazul �Livia Stanciu vs. Mariana Rarinca� poate fi citit �n facsimilul publicat de jurnali�tii de la luju.ro. Faptul c� pre�edintele Senatului �i pre�edinta Asocia�iei Magistra�ilor cer demisia Liviei Stanciu nu reprezint� altceva dec�t reac�ia fireasc� �n fa�a unui caz clar de folosire �n interes personal a Justi�iei de c�tre Livia Stanciu, din postura de conduc�tor al celei mai mari instan�e judec�tore�ti. R�m�nerea ei �n fruntea �CCJ risc� s� aduc� atingere onorabilit��ii institu�iei, ceea ce ar fi extrem de grav. La fel �i cu Laura Codru�a Kovesi, care trebuie s� r�spund� de ac�iunea unora dintre subalternii s�i, a�a cum a primit toate laudele �i decora�iile pentru succesele altora. Poate c� a�a �n�elege �i dumneaei unde duc �suspiciunile rezonabile�. De asemenea, Codru�a Kovesi ar trebui s� �tie c� acea solicitare c�tre Senat de a fi trimise la DNA toate documentele din ultimii doi ani, adic� tocmai de c�nd este pre�edinte T�riceanu, cel care-i cere demisia, ar putea fi u�or �ncadrate �n Codul penal. �n privin�a reac�iei din partea liberalilor din fostul PNL nu e nimic de comentat, c�ci, de o vreme, se pare c� nu pedeli�tii au devenit liberali, ci invers. www.cotidianul.ro/falsuri-grosolane-in-rechizitoriul-cazului-liv... |
|
Fosta membra 9am.ro 260 mesaje Membru din: 20/04/2015 |
Postat pe: 31 Mai 2015, ora 12:05
Esti batut in cap ba' Cacander !
Singura ENTITATE COMPETENTA, care se poate pronunta in ceea ce priveste legaliatea in urma analizarii spetei rarinca, este CSM-ul, decervelatule ! Insa, constat ca esti un plagiator insistent. Tu esti batut in cap, ipocrit si nesimtit, nu ai opinii si nici despre ceea ce sa opinezi pertinent n-ai, nu esti in masura si nici ceva, o bruma de competente sau cnostinte generale, n-ai dovedit a avea, ramai la umbra si devoreaza-ti in liniste propriul cacander, distrusule ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Mai 2015, ora 12:38
IMPOZITARE EXCESIVA
Km. AUTOSTRADA - 0 ( ZERO IN 3 ANI) FINANTARI NOI INVESTITII - 0 (zero) Ministru Finante - ARESTAT si trimis in fata INSTANTEI de JUDECATA Next MINISTRU FINANTE - ANALFABET INVESTITII straine IN ECONOIE - sub 200Mil. �/ an ( cel mai scazut nivel de investitii dintre toate economiile UE) Ponta: "Rom�nia este �ntr-o situa�ie economic� extraordinar de bun�"- fugi te-mpusca buey MASCARICIULE PENAL ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Mai 2015, ora 13:30
De la: _Haak0n_, la data 2015-05-31 12:05:48Esti batut in cap ba' Cacander ! CSM entitate competenta in acest caz? Cine din CSM va judeca corect? Livia Stanciu? Vasilica Danilet, cel care care a iesit la TV si s-a antepronuntat aruncand niste speculatii mizerabile ca in santajul la Livia Stanciu (anulat de decizia definitiva de achitate a Curtii de Apel!!!) ar fi implicati jurnalisti. "�i-o s� va dau o �tire, c� s� spun a�a, �n exclusivitate: s-ar putea s� descoperi�i �i ni�te ziari�ti care �mpreun� cu persoan� �n cauza au pus la cale �antajul �mpotriva doamnei Stanciu. Dar �n momentul de fa�� avem o investiga�ie �ntr-adev�r, disciplinar�, se fac verific�ri cu privire la modul de solu�ionare a acestui dosar �i s-ar putea c� �i anumi�i colegi de-ai dumneavoastr� din pres� s� fie interesa�i de derularea acestei cauze" Ce informatii are tiripliciul asta mentinut abuziv la CSM dupa ce a fost demis de votul majoritatii judecatorilor din Romania, inainte ca ancheta CSM sa inceapa? Asta va judeca corect in cazul Rarinca, dupa ce s-a pronuntat? Pacaliciul asta a emis urmatoarea ineptie, pentru care orice student la Drept ar fi picat cu nota 2 examenul: "Instan�a a stabilit �n mod definitiv c� persoana care a fost chemat� �n judecat�, trimis� �n judecat� de c�tre procurori a comis o fapt�, repet a comis o fapt�, �ns� nu este vinovat� de aceast� fapta pentru a fi tras� la r�spundere pentru infrac�iunea de �antaj. �n viziunea judec�torilor din completul de apel, fapta respectiv� nu constituie infrac�iunea de �antaj, dar s-a comis ceva, pentru c� acesta a fost de fapt �i motivul arest�rii respectivei persoane. Oana Haineala-Schmidt? Asta a trimis un om nevinovat la inchisoare, la fel ca in cazul Rarinca! www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/statul-dat-in-judecata-pentru-ins... Alina Ghica? Alaturi de mascariciul Vasilica Danilet, a fost revocata din CSM dar s-a intors pe usa din dos pentru ca este sluga lui basescu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Mai 2015, ora 16:35
PRAF IN OCHI PENTRU PROSTIME � CSM pretinde ca va ancheta procurorii si judecatorii care au aruncat-o si tinut-o in arest timp de 6 luni pe Mariana Rarinca. In 2014, Mariana Rarinca s-a plans chiar la CSM, acuzand modul abuziv in care a fost arestata si tinuta dupa gratii. Inspectia Judiciara a clasat lucrarea si a ingropat dosarul. Ultimul demers CSM apare ca fiind menit doar sa adoarma opinia publica (Document)
Duminic�, 31 mai 2015 12:19 | Scris de George TARATA Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat zilele trecute ca va sesiza Inspectia Judiciara in scandalul �Rarinca Gate� - cazul femeii tinute 6 luni in arest dupa o plangere a Liviei Stanciu si achitata apoi definitiv - , pentru anchetarea procurorilor si judecatorilor care au avut tangenta cu acest dosar. Mai exact, vor fi verificati procurorii care au retinut-o si apoi trimis-o in judecata pe Mariana Rarinca, precum si judecatorii care au tinut-o timp de 6 luni in arest, pentru ca apoi femeia sa fie achitata definitiv. Intr-un comunicat al CSM din 27 mai 2015, in care i se plangea de mila sefei ICCJ Livia Stanciu, care ar fi fost �stigmatizata public� si in care se puneau la zid politicienii si jurnalistii care au comentat acest abuz, se anuntau urmatoarele: �De asemenea, Consiliul Superior al Magistraturii, in conformitate cu dispozitiile art. 97 din Legea nr. 303/2004, va sesiza Inspectia Judiciara in vederea dispunerii de verificari privind activitatea si conduita procurorilor si judecatorilor implicati in solutionarea cauzei�. Demersul CSM nu este insa altceva decat praf in ochi, in opinia noastra. Spunem asta intrucat Inspectia Judiciara a mai verificat o data legalitatea masurilor privative in cazul Rarinca, stabilind ca totul a fost conform legii. Or, cum ar putea acum Inspectia Judiciara sa isi calce in picioare propria hotarare? Inspectia deja s-a antepronuntat. Rarinca a fost trimisa la plimbare Astfel, in vara anului 2014, dupa ce a fost arestata ca urmare a plangerii Liviei Stanciu, Mariana Rarinca s-a plans la CSM, care la randul sau a sesizat Inspectia Judiciara, mai exact Directia de Insopectie Judiciara pentru judecatori. Mariana Rarinca a acuzat repartizarea aleatorie a dosarelor privind masurile preventive luate impotriva sa, acuzand astfel ca este tinuta abuziv in arest si nelegal. Nu vom insista asupra primului aspect, ci va vom prezenta concluziile Inspectiei Judiciare cu privire la solutiile judecatorilor privind arestarea preventiva a Marianei Rarinca. Veti putea observa cum Inspectia Judiciara, si de aceasta data, a apelat la acelasi argument pentru a-i proteja pe magistratii vizati de sesizare, argument potrivit caruia nu se pot pune in discutie solutiile pronuntate prin hotarari judecatoresti. In rezolutia din 26 septembrie 2014, Inspectia Judiciara a concluzionat ca exercitarea dreptului de sesizare a CSM nu poate pune in discutie solutiile pronuntate prin hotarari judecatoresti, iar in sesizare nu pot fi criticate solutiile instantelor de judecata. Potrivit Inspectiei, este nevoie sa fie indicate aspecte clare din care sa reiasa o posibila abatere disciplinara. In aceeasi rezolutie, se precizeaza ca Inspectia Judiciara nu are rolul unei suprainstante de control judiciar si nici nu poate cenzura rationamentul judecatorilor ori sa anuleze solutiile acestora. Asa stand lucrurile, ne intrebam: cum se va desfasura ancheta din cazul Rarinca, anuntata zilele trecute de CSM? Cum vor putea analiza cei de la Inspectie arestarea si tinerea Marianei Rarinca in arest, daca solutiile instantelor nu se comenteaza si nici nu se critica? Cum ar putea ajunge Inspectia Judiciara la concluzia ca Mariana Rarinca a fost tinuta abuziv in arest si sa isi contrazica propria hotarare din 2014? Prezentam pasaje din rezolutia de clasare a sesizarii Marianei Rarinca privind nelegalitatea masurilor preventive privative de libertate dispuse de TMB si de CAB impotriva sa in perioada iunie-august 2014: �In ceea ce priveste nemultumirea exprimata de petenta relativ la solutiile pronuntate in dosarele de mai sus, se impune a se preciza ca, din perspectiva alin.(2) al art.97 din Legea nr.303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata si modificata, exercitarea dreptului de sesizare a CSM nu poate pune in discutie solutiile pronuntate prin hotararile judecatoresti, care sunt supuse cailor legale de atac ordinare/ extraordinare, prin urmare, prin sesizare nu pot fi criticate, de plano, solutiile instantelor de judecata, ci este necesara indicarea acelor aspecte care sa fie apte a conduce la constatarea existentei indiciilor savarsirii unei abateri disciplinare, in legatura cu o anumita cauza. Astfel, pentru a se putea proceda la verificari, respectiva sesizare trebuie sa prezinte in concret date individual-determinate din activitatea profesionala a unui anume judecator, cu aratarea faptei si a circumstantelor sale de timp, de loc etc. presupus a fi savarsita, respectiv o conduita ilicita concreta a magistratului si in directa legatura cu modalitatea de exercitare a functiei de judecator, care sa se circumscrie vreunei abateri disciplinare, in lipsa acestor elemente esentiale, neputand fi facute verificari prealabile. Pe de alta parte, trebuie subliniat ca Inspectia Judiciara nu indeplineste rolul unei suprainstante de control judiciar, care sa cenzureze rationamentul logico-juridic al judecatorilor, ori sa anuleze rezultatul activitatii instantei de fond ori a instantei de control judiciar, in ipoteza in care petenta este nemultumita de modalitatea, diferita de a sa, in care acestea au interpretat si aplicat normele legale materiale sau procedurale pe parcursul solutionarii cauzelor in care a avut calitatea de parte. In acest sens, exercitarea si solutionarea cailor de atac impotriva hotararilor pronuntate in prima instanta reflecta aplicarea intocmai a principiului legalitatii, potrivit cu care hotararile judecatoresti pot fi analizate ori cenzurate sub aspectul legalitatii si temeiniciei doar prin intermediul cailor de atac, fara insa ca admiterea/ respingerea vreuneia sa atraga, de plano si fara alte indicii concrete, concluzia ca judecatorilor le-ar putea fi imputata reaua-credinta sau lipsa de obiectivitate ori de impartialitate in pronuntarea solutiilor adoptate. Pe cale de consecinta, in temeiul art.45 alin.(4) lit.b) din Legea nr.317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata, dispun Clasarea sesizarii formulate de petenta Rarina Marinca, sub aspectul savarsirii vreunei abateri disciplinare dintre cele prevazute de art.99 din Legea nr.303/2004�. *Cititi aici integral rezolutia de clasare a sesizarii depuse de Mariana Rarinca la Inspectia Judiciara www.luju.ro/institutii/csm/praf-in-ochi-pentru-prostime-csm-pret... Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 31 Mai 2015, ora 18:58
De la: Black_Friday_, la data 2015-05-31 13:30:53De la: _Haak0n_, la data 2015-05-31 12:05:48Esti batut in cap ba' Cacander ! niste mascarici am o sila nemarginita fata de toti acesti oameni care, dupa 25 ani de la inlaturarea unui Sistem ce-i invatase pe oameni Duplicitatea, Obedienta si Oportunismul, au reaparut in peisaj ! sa-i multumim lui Base' ptr. marele lui talent "politic " de smenar uns cu toate alifiile , ca i-a Dibuit la fix pe toti astia si i-a folosit ! Tragedia este ca si Ponta ii foloseste dar si Iohannis ! unde suntem noi in toata povestea asta ? in sintagma : VAX populi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Mai 2015, ora 20:53
"vecinul se plange la tigan ca baiatul lui ia furat un pui. tiganul zice: -stai domnu ca il chem aici de fata Juntandel hai aici amo ciorditai ciricliu? -ciordiles teteo ciordiles ! la care tiganul, no vezi ca nu la luat el nici nu la vazut" ! astia sunteti aka vax pulimea, ADICA, eterni manipulabi imbecilizati ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Mai 2015, ora 23:24
De la: _Haak0n_, la data 2015-05-31 20:53:18 Amintiri din copilarie. Cand iti spuneam ca tu esti de etnie, tu nu, Batman, Batman.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 01:41
De la: Black_Friday_, la data 2015-05-31 23:24:27De la: _Haak0n_, la data 2015-05-31 20:53:18 haide ma, ce rau esti....a vrut si el sa-si mai dea afara din frustrarile adunate in anii cand era judecat de stabor pt . gainarii....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 08:12
Adrian Toni Neacsu May 29 at 7:25pm � Edited � "Intr-o Cronica de la Consiliul Superior al Magistraturii, pe care nu o voi scrie probabil niciodata, as spune ca exista o forta sinistra de reactie rapida pe orice tema se da alarma, din care fac parte cam aceleasi persoane, institutii publice, institutii de presa, diplomati si asa zisi reprezentanti ai societatii civile. Se lucreaza coordonat, sub o comanda unica, intotdeauna pe aceleasi canale media si intotdeauna pregatind terenul pentru actiuni judiciare in forta. In deschidere este trimis pentru a pregati terenul unul din fanfaronii fara egal ai sistemului judiciar, un saltimbanc care are singura misiune de a induce indoiala si de a testa gradul de acceptabilitate din partea opiniei publice. Urmeaza jurnalistii de salon, simbriasii fara onoare ai internetului si sfarseste prin a fi pus in miscare mecanismul greoi dar nemilos al institutiilor. Ce se intampla zilele acestea am vazut de nenumarate ori din interior in ultimii ani. Pentru mine lucrurile sunt clare, s-a dat semnalul, clovnul a fost trimis la televiziuni, jurnalistii au fost asmutiti, urmeaza executiile sumare ale sistemului." ..."simbriasii fara onoare ai internetului"... Kakanele, iti spune ceva chestia asta?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 08:20
deci, am zis bine mai ieri- alaltaieri , cind constatam Cirdasia dintre "justitia independenta ", premier, min. de justitie, partide, parlament si presedentie !
sa ne traiasca Democratia si Statul de Drepti ! avem fix ce ne trebuie !
|
Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 11:17
Da, Amintiri in copilarie!De Ion Creanga.
In amintirile mele, din copilarie, tiganii erau considerati niste paria sociali, nu fecventau scolile, cerseau,puteau de la fumul satrei si zdrentele mizerabile pe care le imbracau, umblau cu ghicitul si incercau sa-i pacaleasca pe naivi ca, le prezice problemele pe care le vor avea de rezolvat in viitor, certau, blestemau, furau... Din nefericire, astazi, romanii au ajuns sa fie consderati paria sociala in Romania si Europa. Indiferent de studiul sociologic care se intreprinde si indiferent de cine ar intreprinde un asemenea studiu, Romania si Romanii sunt pe ultimul sau intr-un caz deosebit de fericit, pe penultimul loc . Ce parere sa am ba'Cacander nesimtit? Ai plagiat o alta ineptie, ai copiat o alta tampenie a unei farfarale slugarnice ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 17:36
mafia politica transpartinica VS MAGISTRATI, fie ei procurorii DNA sau JUDECATORI .
storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3928/14368000/9/psd-gif... "De�i s-a ferit s� o spun� public, mul�i pesedi�ti vorbesc despre faptul c� arestarea preventiv� a lui Dan �ova ar putea avea efecte negative �i asupra premierului Ponta Pozi�ia lui Ponta contrasteaz� profund cu cea din februarie 2015 c�nd promitea c� PSD va vota toate cererile procurorilor, chiar �i pe cele privind arestarea preventiv�. Totul p�n� la �ova." www.gandul.info/politica/reforma-lui-ponta-in-psd-a-tinut-doar-o...
|
Postat pe: 1 Iunie 2015, ora 17:59
De la: _Haak0n_, la data 2015-06-01 11:17:21Da, Amintiri in copilarie!De Ion Creanga. salut bey neispravitule.... avem aici inca doua dovezi [daca mai era cazu' sau cineva se mai indoia ] ca esti un vasilica clovn de praf, un coate goale mizerabil si fanfaron care nu cunoaste deloc limba romana....,, amintiri [in] copilarie'' in loc de [din] si ,,farfarale'' un plural folosit la singular....www.dictionarroman.ro/?c=farfarale drept urmare te cadorisesc cu un mare SICTIR....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 00:14
De la: _Haak0n_, la data 2015-06-01 19:17:29Mai Ciordau Cersau, mai du-te-n plm, ramai la umbra si ia un suge-mi-o cu spor, linge si-nghite ba' nulitate absoluta ! un cretin mai mare ca tine nici c-o sa gasesc vreodata....oricat de mult as umbla in toata romania...in lume sigur exista altii mai dobitoci ca tine ....doar cati satrari ati umplut lumea si e de-ajuns....pacat c-ai avut o mama care nu te-a invatat bunacuviinta si respectul ...APROPO de minte si alte cele pe care nu le posezi si nici nu le vei putea dobandi vreodata [datorita orgoliului excesiv ce-ti umple glanda] ....poate vrei sa ne explici ce aia a mamitichii tale inseamna cuvantul ,,DECERVELAT''....
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 06:34
De la: _Haak0n_, la data 2015-06-01 19:17:29Mai Ciordau Cersau, mai du-te-n plm, ramai la umbra si ia un suge-mi-o cu spor, linge si-nghite ba' nulitate absoluta ! buey bagabontule...asta-i scoala de taran beat...o cacealma de prost gust...ce te-ntreb io si ce-mi raspunzi tu...hahalera cu matele fripte....si ia spune-mi bai ,,doctore''....ce cauta ,,din copilarie'' intre virgule....care-i scopul si durata vizitei primei virgule ma fonfaitule....???
|
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 13:16
CINEVA,BLOCHEAZA INTRAREA PE SUBIECTELE REVISTEI?! ,..CINE,ARE INTERES CA NUMELE DE NATIONALITATE DE ROMAN,CA SA FIE CONFUNDAT CU CEL DE ETNIE TIGAN SPALAT IN ROM , SPALATA PRIN CONFUZIE CU NATIONALITAEA ROMANA ),,SI ASTFEL CA SA SUFERE ROMANII DIN STRAINATATE,FIIND ASTFEL CONFUNDATI-PERCEPUTI CU INFRACTIONALII TIGANI,ZIS IN CONFUZIE PERVERS ROM=ROMAN, ?!,..
|
Postat pe: 4 Iunie 2015, ora 08:25
Ce mai face presedintele faptelor si nu al vorbelor? Face vizite neoficiale la Neptun!
www.realitatea.net/pre-edintele-klaus-iohannis-intr-o-vizita-neo... Daca vizita era oficiala, oare ce presupunea? Intalniri protocolare cu seful de sala de la Ciresica? Consfatuiri de lucru cu dizeuza preferata a lui basescu? Cam multe vacante Herr Iohannis! De cand te-au ales fra..desteptii care si-au luat tara inapoi, ai ars-o mai mult prin vacante, prin Palm Beach, Madeira, acum te duci si la Neptun in cursul saptamanii... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iunie 2015, ora 16:23
De la: Black_Friday_, la data 2015-06-04 08:25:44Ce mai face presedintele faptelor si nu al vorbelor? Face vizite neoficiale la Neptun! ei, vezi tu cum ne-a obisnuit Base , rau , ca era si premier si ministri si parlament si, de toate ? conf. Constitutiei Ro , presedintele are un rol limitat, mai mult reprezentativ, as spune.... DAR , constat si eu ca NU FACE nici cit si ce are dreptul sa faca si baltim in mocirla noastra de toate zilele ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iunie 2015, ora 18:54
Pre�edintele Rom�niei reprezint� statul rom�n �i este garantul independen�ei nationale, al unit��ii �i al integrit��ii teritoriale a ��rii. Pre�edintele Rom�niei vegheaz� la respectarea Constitu�iei �i la buna func�ionare a autorit��ilor publice. �n acest scop, Pre�edintele exercit� func�ia de mediere �ntre puterile statului, precum �i �ntre stat �i societate. (Articolul 80 - Constitu�ia Rom�niei)
Functie de mediere intre puterile statului si intre stat si societate? Cum mediaza el in vacanta? Sare repede si critica decizia senatului ca nu a votat arestarea lui Sova, dar tace malc atunci cand vine vorba de omul simplu strivit de capii Justitiei... Asta nu e presedinte. Romania nu are presedinte, nu are prim ministru si nici Guvern.
|
Postat pe: 4 Iunie 2015, ora 19:37
De la: Black_Friday_, la data 2015-06-04 18:54:03Pre�edintele Rom�niei reprezint� statul rom�n �i este garantul independen�ei nationale, al unit��ii �i al integrit��ii teritoriale a ��rii. Pre�edintele Rom�niei vegheaz� la respectarea Constitu�iei �i la buna func�ionare a autorit��ilor publice. �n acest scop, Pre�edintele exercit� func�ia de mediere �ntre puterile statului, precum �i �ntre stat �i societate. (Articolul 80 - Constitu�ia Rom�niei) intr-adevar , Romania nu are nimic din ce-ai spus, in schimb are un Program ce-i dus la indeplinire prin functionarii pusi pe colo - pe colo, prin partile esentiale , caci asta-i soarta coloniilor sau dominioanelor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 26 mesaje Membru din: 2/06/2015 |
Postat pe: 5 Iunie 2015, ora 11:17
dottore Ponta la DNA !
Rompetrol S.A. si-a cerut insolventa de unde va recupera Ponta fondul de investitii , MILIARDUL de $ pe unde va scoate camasa Ponta pentru cei 400 MILOANE de $ facuti cadou Kazahilor de unde mai recupereaza Ponta cei 200 MILIOANE de $ pe actiunile Rompetrol Hai DNA, ca se poate ! de la bombonel si pana la dottorel, baga-i pe toti la zdup ! Odata cu declararea insolventei Rompetrol, traseul spagilor se poate descoperii foarte usor,iar paguba produsa statului ROMAN de smekerii care au instrainat Rompetrol este de peste 2 MILIARDE de $ ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iunie 2015, ora 12:19
05 iunie 2015
Nr. 1026/VIII/3 COMUNICAT �n dosarul mediatizat prin comunicatul nr. 494/VIII/3 din 13 martie 2015, privind presupuse acte asimilate corupției s�v�rșite la companiile energetice Turceni și Rovinari �n leg�tur� cu �ncheierea unor contracte de asistenț� juridic�, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat s� transmit� urm�toarele: 1.Procurorii din cadrul Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urm�ririi penale faț� de Ponta Victor-Viorel, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat �Ponta Victor-Viorel�, �n prezent prim-ministru al Rom�niei, cu privire la s�v�rșirea infracțiunilor de: - fals �n �nscrisuri sub semn�tur� privat� (17 infracțiuni) - complicitate la evaziune fiscal� �n form� continuat� - sp�larea banilor ............................ Suspectului Ponta Victor-Viorel i s-au adus la cunoștinț� calitatea procesual� și acuzațiile anterior descrise, �n conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedur� penal�. 2.�n aceeași cauz�, procurorii au constatat c� se impune continuarea urm�ririi penale faț� de Ponta Victor-Viorel și sub aspectul s�v�rșirii a trei infracțiuni de conflict de interese, dintre care una �n form� continuat� (dou� acte materiale) fapte aflate �n leg�tur� cu funcția sa de prim-ministru al Rom�niei, av�nd �n vedere c�, �n acest moment, exist� aspecte din care rezult� suspiciunea rezonabil� ce contureaz� urm�toarea stare de fapt: �n calitate de prim-ministru al Rom�niei, Ponta Victor-Viorel l-a desemnat pe Șova Dan-Coman, �n luna august 2012, �n funcția de ministru pentru Relația cu Parlamentul, �n luna decembrie 2012, �n funcția de ministru delegat pentru Proiecte de infrastructur� de interes național și investiții str�ine, �n luna februarie 2014, ca ministru interimar al Transporturilor și �n luna martie 2014 ministru al Transporturilor, �n condițiile �n care Ponta Victor-Viorel a beneficiat �n trecut de foloase din partea lui Șova Dan-Coman, const�nd �n sume de bani (�n total aprox. 250.000 lei) și dreptul de folosința gratuit� a unui autoturism. Probele administrate au relevat faptul c� Ponta Victor-Viorel a beneficiat, lunar, �n perioada octombrie 2007 - decembrie 2008, de sume de bani cuprinse �ntre 7.900 lei și 14.000 lei, �n total 181.439,89 lei, �n temeiul unei convenții fictive de conlucrare profesional� �n domeniul juridic �ncheiat� �ntre SCA �Șova și Asociații� reprezentat� de Șova Dan-Coman și Cabinetul de Avocat �Ponta Victor-Viorel� reprezentat de Ponta Victor-Viorel, iar �n perioada noiembrie 2008 - iunie 2009 a beneficiat �n mod gratuit de dreptul de folosinț� al autoturismului marca Mitsubishi Lancer Evo 10, achiziționat de SCA �Șova și Asociații� �n sistem de leasing financiar de la Romstal Leasing (rate �n valoare de aprox. 6.000 lei/lun�), iar ulterior, �n luna iunie 2009, de sumele de bani reprezent�nd avansul și alte cheltuieli aferente contractului de leasing �n momentul prelu�rii acestuia de c�tre Ponta Victor-Viorel, �n total suma de 79.641,11 lei. Prin urmare, �n conformitate cu prevederile legale și constituționale, procurorul șef al DNA inițiaz� procedura de sesizare a Camerei Deputaților, pentru formularea cererilor de efectuare a urm�ririi penale faț� Ponta Victor-Viorel, deputat, care �n perioada �n care se presupune c� a s�v�rșit infracțiunile de conflict de interese a �ndeplinit funcția de prim-ministru. BRAVO , D . N. A !
|
Postat pe: 5 Iunie 2015, ora 14:04
Declarația de pres�
a Președintelui Rom�niei, domnul Klaus Iohannis (5 iunie 2015) Președintele Rom�niei, domnul Klaus Iohannis, a susținut vineri, 5 iunie a.c., la Palatul Cotroceni, o declarație de pres�. V� prezent�m textul declarației de pres�: �Bun� ziua. Ast�zi Direcția Național� Anticorupție a comunicat public c� prim-ministrul Victor Ponta este �nvinuit de fapte penale. Dup� p�rerea mea, este o situație imposibil� pentru Rom�nia ca prim-ministrul s� fie �nvinuit de fapte penale. Pe de alt� parte, pentru Rom�nia cel mai r�u lucru care s-ar putea �nt�mpla acum este o criz� politic�. Av�nd �n vedere toate acestea, solicit demisia prim-ministrului Victor Ponta. Aceste considerațiuni și solicitarea de demisie, le-am comunicat prim-ministrului �ntr-o discuție pe care am avut-o acum c�teva minute! V� mulțumesc!� www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=15778&_PRID= Departamentul de Comunicare Public� 05 Iunie 2015
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 5 Iunie 2015, ora 14:14
- Nu raspund decat in fata Marii Adunari Nationale, zicea Ceausescu pe cand incepuse urmarirea penala impotriva lui ...
- Numai Parlamentul poate sa ma demita, zice Ponta pe cand s-a inceput urmarirea penala impotriva lui. Amandoi se bazau pe faptul ca avusesera grija ca in forurile invocate sa-si fi pus, cu grija, oameni devotati lor, oameni care, vezi doamne, reprezentau poporul ... Ponta stia sa ceara demisia altora pentru lucruri mult mai putin importante, chiar pentru lucruri imaginare. Ponta e un om de nimic, un borfas ordinar caruia tocmai i s-a terminat cariera politica. Sa ne uitam nitel la cei care faceau spume urland impotriva presedintelui Basescu pe cand era in functie si cam cate parale fac ei. Asa o sa intelegem si ce-i mana pe ei in lupta impotriva �regimului Basescu�. Despre prostii care au pus botul la ura viscerala impotriva lui Basescu, numai de bine ! Poate pricep pe cine au adus la putere ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 5 Iunie 2015, ora 14:46
Cica ar fi falsificat 14 sau 16 documente prin metoda ... ce sa vezi ? .... copy-paste.
Sa se confirme chestia cu fiecare pasare care moare pe limba ei ? Se pare ca da ... Cica niste baroni PSD vin din provincie sa-l sustina pe liderul Maxim, Marele Ponta ! Poate or sa-i ia la bataie si pe procurori ... te pomenesti ... A inceput sa fie frumos... In maximum 6 luni Ponta va fi dupa gratii. Mai mult decat Nastase. Mult mai mult. Ca prea si-a dorit-o, prea s-a straduit ... Si-al dracu Basescu asta, rade la ei ... se uita la ei cum sucomba rand pe rand pe dupa gratii. Mai acum o luna Ponta zicea, la oha, bineinteles, ca daca va fi pus sub urmarire penala, crezand ca nu va fi niciodata pentru ca organizase bine de tot apararea lui Sova de catre fraierii din PSD. Numai ca �oamenii lui Basescu� nesimtiti cum ii stim, l-au invinuit, l-au pus sub urmarire penala. Ce-ar fi ca tocmai Sova sa fi dat deja cu subsemnatul pentru a-l baga pe Ponta in cremenal ? Ca sa scape de bubele lui ... Ce nu poate nimeni, c-asa au facut legile, se pare ca poate DNA-ul ! Cum de le-a fi scapat legislatia privitoare la DNA de nu l-au creat fara texticule ? Mari dobitoci, vorba lui Hrebe. Vedeti ce-nseamna sa nu fi atent la ce votezi ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iunie 2015, ora 15:53
De la: 9am_1454, la data 2015-06-05 14:46:30 Intr-atat de incompetent si lipsit de scrupule a fost si este acest dottore ponta incat a fost nevoit sa plagieze pana si metoda prin care a furat ! BRAVOS NATIUNE, HALAL PESEDIST SI PRIM MINISTRU V-ATI MAI ALES SA VA REPREZINTE SI ADMINISTREZE INTERESELE CETATENESTI. SPALATI-VA PE CAP CU EL CU TOT ! @Silvica, daca mai poti articula vreo critica la adresa clasei politice romanesti, atunci cand incerci sa abordezi vreo tema politica sau sociala, am rugaintea de-a lua in considerare la modul cel mai serios, urmatoarele premise : 1 Parlamentul Romaniei a devenit o Cooperativa a Penalilor 2 Clasa politica romaneasca este compusa din clanuri si organizatii mafiote, nu din partide cu ideologii si doctrine politice. concluzia, iti apartine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iunie 2015, ora 17:59
De la: 9am_1454, la data 2015-06-05 14:14:32- Nu raspund decat in fata Marii Adunari Nationale, zicea Ceausescu pe cand incepuse urmarirea penala impotriva lui ... deci , tu te feliciti in continuare ca l-ai mentinut la Putere pe Don Basescu, chiar daca te-a JEFUIT si Facut, ca la carte ! ca prin actiunea DNA . ului se aduce un prejudiciu de Imagine a Ro si ca se putea rezolva acum 5-6 ani acest lucru , cand Ponta nu era nici macar seful PSD .ului , nu te duce mintea ! si nici la faptul ca , presedintele K. Iohannis il putea chema la Cotroceni si, punindu-i dosarele in fata, sa-l someze sa - si dea DEMISIA, in numele apararii Ro si a consecintelor ce vor decurge dintr-o criza politica de anvergura..... deja Leul a luat-o la vale si euro la deal ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iunie 2015, ora 18:05
De la: 9am_1454, la data 2015-06-05 14:18:52De la: Black_Friday_, la data 2015-06-04 08:25:44Ce mai face presedintele faptelor si nu al vorbelor? Face vizite neoficiale la Neptun! ....pe Basescu, Udrea, Cocos.... G. Sandu, Pinalti....Blejnar si Bica ....Georgescu si Ion Oltean....ehe si asa mai departe ..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Iunie 2015, ora 11:39
De la: gabigabi2, la data 2015-06-05 17:59:13De la: 9am_1454, la data 2015-06-05 14:14:32- Nu raspund decat in fata Marii Adunari Nationale, zicea Ceausescu pe cand incepuse urmarirea penala impotriva lui ... Extraordinar , apai cu dosarele in vazu' intregii planete spune ca nu isi da demisia , s-ar fi speriat de o sueta verbala cu Iohannis ? si atata v-ar fi trebuit voua , postacilor antenisti , sa-l acuzati pe Iohannis de santaj sau ca si-a bagat nasul in dosarele justitiei ...Iohannis e vinovat de fluctuatia cursului valutar ? p.s. Acum 5-6 ani , nici macar mentorul Nastase nu picase ...
|
|
|

am o sila nemarginita fata de toti acesti oameni care, dupa 25 ani de la inlaturarea unui Sistem ce-i invatase pe oameni Duplicitatea, Obedienta si Oportunismul, au reaparut in peisaj ! sa-i multumim lui Base' ptr. marele lui talent "politic " de smenar uns cu toate alifiile , ca i-a Dibuit la fix pe toti astia si i-a folosit !
avem aici inca doua dovezi [daca mai era cazu' sau cineva se mai indoia ] ca esti un vasilica clovn de praf, un coate goale mizerabil si fanfaron care nu cunoaste deloc limba romana....,, amintiri [in] copilarie'' in loc de [din] si ,,farfarale'' un plural folosit la singular....
,..CINE,ARE INTERES CA NUMELE DE NATIONALITATE DE ROMAN,CA SA FIE CONFUNDAT CU CEL DE ETNIE TIGAN SPALAT IN ROM , SPALATA PRIN CONFUZIE CU NATIONALITAEA ROMANA ),,SI ASTFEL CA SA SUFERE ROMANII DIN STRAINATATE,FIIND ASTFEL CONFUNDATI-PERCEPUTI CU INFRACTIONALII TIGANI,ZIS IN CONFUZIE PERVERS ROM=ROMAN, ?!,..