Info
x
Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 6 Iunie 2015, ora 13:51
De la: 9am_4421, la data 2015-06-06 11:39:42De la: gabigabi2, la data 2015-06-05 17:59:13De la: 9am_1454, la data 2015-06-05 14:14:32- Nu raspund decat in fata Marii Adunari Nationale, zicea Ceausescu pe cand incepuse urmarirea penala impotriva lui ... asa e, Nastase Inca NU fusese bagat la puscarie, dar Voi erati la Puterea Totala si Absoluta si nimic nu va statea in cale, devreme ce Base tocmai ne ciuruise ! - dar nu te mira deloc, deloc , faptul ca DACA dosarele astea erau facute pe documente si fapte reale , Base ' ca presedinte avea tot dreptul si indreptatirea sa Refuze numirea lui Ponta ca premier in 2012 si sa-l si trimeata-n judecata ? acu' nu va mai bate nimic la ochi , ca-n 2012 numai lovituri de stat vedeati ? acu' nu mai vedeti nimic- nimic ? |
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Iunie 2015, ora 16:03
De la: gabigabi2, la data 2015-06-06 13:51:37De la: 9am_4421, la data 2015-06-06 11:39:42De la: gabigabi2, la data 2015-06-05 17:59:13De la: 9am_1454, la data 2015-06-05 14:14:32- Nu raspund decat in fata Marii Adunari Nationale, zicea Ceausescu pe cand incepuse urmarirea penala impotriva lui ... Esti lovita-n aripa de tot bagi placa cu "voi aveati puterea totala si absoluta " ? Daca citesti un pic stirile , probele au aparut abia la sfarsitul lunii aprilie , dupa perchezitiile facute la Casa de avocatura SOVA . In presa au transpirat zvonuri de ceva timp , daca nu ma insel , se prea poate , cei de la RISE PROJECT au publicat contractele de asistenta juridica ale lui Sova cu companiile energetice ROVINARI si TURCENI . Asa ca ...schimba placa cu lovitura de stat , vezi cate rude ,neamuri are Ponta prin institutii cheie . Presiunea a fost foarte mare . Si va mai fi . Si cum adica "sa-l trimita Base pe Ponta in judecata " ? Unde te trezesti ? Stii cine era seful SRI atunci ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iunie 2015, ora 17:30
Buleftriciene, muist esti tu, dizabilitatule! Asa sa vorbesti cu aia care te accepta asa mitocan si bou. Cu mine, ciocul mic, taranoiule, ca nu am pascut caprele impreuna in Valenii de Munte!
Tu si toata gasca ta de lingai basisti....Ati luat de la basescu pana v-a iesit si pe nas, loaze idioate si ticaloase ce sunteti. Presedintele tau este din aceeasi rasa de jigodii imputite care calca pe cadavre ca sa isi atinga scopurile. Tonta plateste pentru faptul ca a fost un fricos fara coloana vertebrala si o merita, dar ca sa vina inapoi scarbele lui basescu, asta este de neimaginat. Este noaptea mintii tot ce se intampla. Sunteti disperati de le faceti pe toate pe fata acum, fara nicio jena, cu ajutorul dna si sri. Sa va fie de cap, jigodiilor! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 7 Iunie 2015, ora 08:26
Imi cer scuze pentru ca Ponta si cu Sova au furat banuti de la Turceni,
In mod evident, in urma cu 7-8 ani au facut asta cu aprobarea directa a lui Basescu care, asemeni unui dictator, stia tot ce se fura si aproba sa fiu jefuit. Ponta, Sova si Dragnea trebuiau sa fure ca o contrapondere la cat furau pedelistii, este evident. Iar tartorul Basescu patrona jaful organizat. Iar astia de furau, astia de la PSD, urlau si injurau la Base, la oha, sa nu se prinda lumea ca ei, de fapt, erau pe felie cu Basescu. In capul unora ca Black sau Cororoanta, evident asa stau lucrurile ! Si daca nu stau, le aseaza ei de asa maniera incat sa iasa cum ca tot Basescu e de vina. Ca si cum ne-ar fi bine de nu mai putem cu PSD-istii si exista pericolul de a reveni la putere odiosii pedelisti deghizati acum in penelisti si totul se va duce de rapa. Ca si cum de trei ani ne-am scalda in bunastare ... Eu nu postez, adesea, in ciuda cuiva. Spun doar ce-mi trece prin minte, despre o chestie publica aparuta pe scena politica ... Si, mai mereu, desi nu-i vizez, nu fac referiri la ei, apar cei doi cretinei deveniti celebri, Cotoroanta si cu Black, care, in cel mai pus stil nazist-comunist sar la gatul meu de parca eu as fi comis faptele despre care se vorbeste pe piata. Mi se pun mie in sarcina nu stiu ce actiuni de-ale lui Base (nu stiu daca ati observat dar in povestea cu urmarirea penala a lui Ponta, Base n-are nici o treaba, dar absolut nici una, chiar daca, ca orice animal politic, n-a scapat ocazia sa-i spuna lui Ponta sa plece si el ca si altii) si se deturneaza discutia despre javra de Ponta readucandu-se in prim-plan eternul subiect despre Basescu. Cotoroanto, Black, ascultati ce va spun, sunteti bolnavi mintal (daca nu sunteti platiti pentru ce scrieti) In rest, despre Ponta sper s-auzim numai de bine. De binele nostru ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2015, ora 08:31
De la: 9am_4421, la data 2015-06-06 16:03:49De la: gabigabi2, la data 2015-06-06 13:51:37De la: 9am_4421, la data 2015-06-06 11:39:42De la: gabigabi2, la data 2015-06-05 17:59:13De la: 9am_1454, la data 2015-06-05 14:14:32- Nu raspund decat in fata Marii Adunari Nationale, zicea Ceausescu pe cand incepuse urmarirea penala impotriva lui ... Atunci, cind, madam ? pina de curind, sef la SRI a fost Maior si tot Coldea facea si dregea, fiind omul de incredere a lui base sau nu stii lucrul asta ? chestia asta cu Ponta a aparut cu mult inainte si ANAF.ul lui Blejnar a dat NUP ! iar acum SRI .ul spune ca el nu are niciun amestec in ce se-ntimpla acum, ceea ce-nseamna ca actiunea e facuta de DNA si are rostul de a Rasturna Guvernul, Ponta fiind doar pirghia de care se foloseste Iohannis ptr. a-si indeplini dorinta : sa aibe un guvern al lui, cu un alt parlament si un alt program ! ceea ce vad eu ca omu' simplu de pe strada, este ca , daca mai performeaza mult aceasta guvernare , rade orice sansa in alegerile din 2016 a noului partid liberal ceea ce este de neconceput in Planul avut ptr. Romania a Stapinilor nostri !....ca doar nu degeaba au Fortat Iesirea PNL.ului din USL si trecerea peste noapte si pe sest de la ALDE la Populari si fuziunea cu PDL !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2015, ora 08:45
Trepanatii lui basescu, care au devenit de nevoie cretinii lui Johannescu, cer demisia lui Ponta pentru ca a fost invinuit de DNA de nu stiu ce chestii intamplate acum 7 ani.
De data asta, idiotii vor demisia pe loc si nu doar demisia primului ministru, ci plecarea PSD-ului de la guvernarea pe care au ineput-o in urma rezultatelor alegerilor din 2012. Pai bine bai jartelelor, pe Ponta il vreti demisionat fara drept de apel in baza unor invinuiri, necondamnat inca de judecatori, dar in cazul femeii tinuta abuziv 6 luni in puscarie, lucru demonstrat prin declararea ei nevinovata de catre completul curtii de apel, nu vreti demisia monumentului de moralitate, ciumafaia livia Stanciu si nici a sefei DNA, Kovesi. Uite de aia imi este o sila imensa de voi, jigodiilor!
|
Postat pe: 7 Iunie 2015, ora 09:30
De la: Black_Friday_, la data 2015-06-07 08:45:17Trepanatii lui basescu, care au devenit de nevoie cretinii lui Johannescu, cer demisia lui Ponta pentru ca a fost invinuit de DNA de nu stiu ce chestii intamplate acum 7 ani. ei si tu, acus' ca parca procedeul lui Base & Mircica de a face Denunt Mincinos la DNA si a-i acuza pe tigani de Santaj, n-ar fi fost deja validat cu succes ?! si de ce nu l-ar fi folosit cu acelasi succes si muntele ala de nesimtire crasa Livia Stanciu, secondata de mama DNA.ului , Luluta cea nurlie ?! s-a Jenat cumva don Base ca fra' su a facut Trafic de influenta in numele lui , pe bani grei si si-a dat Demisia , desi i s-a cerut ? si daca a pus Romania intro situatie Penibila si delicata, ce daca ? s-au ofuscat basistii, vreunul , de mizeria familiei prezidentiale ? ei , pe nu stiau cum sa inventeze scuze care mai de care mai prostesti ! mi-e si scirba de dubla lor masura !P.S dar, una peste alta, Ponta si acest guvern si-o merita din plin ! au ce-au vrut , caci in prostia lor, au crezut ca daca merg pe blat cu Base, cu Kovesi si SRI , nu vor fi deranjati prea mult ! baaaa, as vrea sa-i deranjeze pe Toti, inclusiv pe T. B si astept pe Blaga, Berceanu, Predoiu si mai nou pe Gorghiu , la fel de implicata ca si Ponta in dosarul lui Sova ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2015, ora 09:41
De la: 9am_1454, la data 2015-06-07 08:26:51Imi cer scuze pentru ca Ponta si cu Sova au furat banuti de la Turceni, ma distreaza cum spui tu de fiecare data ca , desi nu ne bagi in seama, noi aparem si-ti stricam tie ziua....bre, Silviule, NU exista postare de'a ta in care sa nu bati un apropo la " muistii " care nu-l iubesc pe don baselu tau , asa ca, ma scuzi si tu pe mine ca folosesc dreptul la replica !
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 26 mesaje Membru din: 2/06/2015 |
Postat pe: 7 Iunie 2015, ora 11:32
Ba trepanatilor, voi chiar nu puteti observa si intelege ca: "politicienii"romani va considera niste prosti, niste dobitoci? Si nu va considera niste dobitoci sau prosti, de ieri sau de astazi, "politicienii" va considera prosti sau dobitoci de 25 de ani !
Singurul politician, care v-a spus-o cu subiect si predicat ca, citez: " rolul politicianului in campaniile electorale este sa va minta si sa va mituasca, -cu un pix , o sapcuta , 1 Kg. de zahar etc.- pentru a va obtine votul, apoi, dupa ce ajung in parlament sau la putere, politicienii isi vad linistiti numai de interesele si afacerile lor", a fost Elena Udrea. Asta a fost si inca este, DEMOCRATIA ORIGINALA, pe care v-a instaurat-o ILIESCU, continuata de Constantinescu si Basescu. In care stat cu o demcratie veritabila: un prim ministru, un ministru, un parlamentar sau un inalt functionar al statului, atunci cand este instiintat de o institutie a statului abilitata in acest sens, ca respectivul este urmarit penal si acel prim ministru, ministru, parlamentar sau inalt functionar al statului, NU DEMISIONEAZA din functia pe care o detine sau din parlament pentru a se pune la DISPOZITIA JUSTITIEI ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2015, ora 11:35
De la: __HAAK0N__, la data 2015-06-05 15:53:19 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2015, ora 11:49
Ba cretinule, in care dintre statele Uniunii Europene ai mai auzit sau citit, ca cetatenii se impart in : MERKELISTI SI ANTI-MERKELISTI, CAMERONISTI SI ANTI-CAMERONISTI, HOLLANISTI SI ANTI-HOLLANISTI etc?
Ba i diotule, ati fost imbecilizati , atat de A3, cat si de toate televiziunile finantate au sponsorizate politic, ba idiotule ! Daca un cetatean onest si nealniat politic in vreun partid, sustine o decizie sau o declaratie politica pe care o emite un politician X iar aceasta decizie sau declaratie politica este benefica si de interes social general, tu, idiotule patentat, il etichetezi instant pe cetateanul respctiv a fi IXULIST? Du-te ba' idiotule si-mpuscate, nesimtitule ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2015, ora 12:12
De la: __HAAK0N__, la data 2015-06-07 11:32:50Ba trepanatilor, voi chiar nu puteti observa si intelege ca: "politicienii"romani va considera niste prosti, niste dobitoci? Si nu va considera niste dobitoci sau prosti, de ieri sau de astazi, "politicienii" va considera prosti sau dobitoci de 25 de ani ! In acelasi stat in care un individ care a participat la vanzarea copiilor poate sa ajunga presedinte. In acelasi stat in care acelasi individ are un proces pe rol si cu toate astea tu l-ai votat! In acelasi stat, un presedinte derbedeu refuza sa demisioneze dupa ce fratele lui a ajuns in puscarie pentru ca a luat mormanul de bani de la tigani ca sa le obtina cu sjutorul fratelui presedinte eliberarea unui interlop, iar tu, cognitivul lui peste nu aveai nicio retinere sa il iubesti fierbinte si apasat pe acel presedinte. In acelasi stat, un om a stat nevinovat in puscarie timp de 6 luni, dupa un sir de abuzuri ale conducerilor DNA si ICCJ, inimaginabil intr-o democratie autentica, iar voi, democratii de kkt ati tacut din gura si v-ati facut ca ploua, in frunte cu presedintele vanzator de copii... ....asa ca, ba kakanele, sictir bestie! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2015, ora 12:20
De la: Black_Friday_, la data 2015-06-07 12:12:21De la: __HAAK0N__, la data 2015-06-07 11:32:50Ba trepanatilor, voi chiar nu puteti observa si intelege ca: "politicienii"romani va considera niste prosti, niste dobitoci? Si nu va considera niste dobitoci sau prosti, de ieri sau de astazi, "politicienii" va considera prosti sau dobitoci de 25 de ani ! reproduci cu o deosebita acuratete sloganurile din mizera campanie electorala a lui Ponta, idiotule , iar Ponta si-a cerut scuze publice de la Johannis pentru aceste minciuni si toate minciunile pe care le-a deversat in campania electorala. tu, esti mai prost decat prostii , esti idot ! siktir. nesimttule ! orice eroare comisa de justitie se corecteaza tot in justitie, de aceea exista caile de atac impotriva unei H J, tu, pampalaule, nu poti conexa o eroare din justitie cu o speta in care se afla un prim ministru, ministru, vreun politiian sau inalt functionar al statului. vezi cazul sepp blatter, proaspat ales presedinte fifa, si-a depus demisia! nu a invocat votul celor care l-au ales, s-a aflat ca va fi pus sub invinuire sau ca a fost pus sub invinuire, IMEDIAT, si-a depus DEMISIA ! N-O MAI SCALDATI IN BALCANISME IEFTINE si NESIMTIRE CRASA, ba'idiotule, daca doriti sa nu mai fiti considerati PARIA Europei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2015, ora 13:04
Romanian PM under criminal investigation, rebuffs resignation calls www.reuters.com/article/2015/06/05/us-romania-primeminister-corr... Romania PM Victor Ponta quizzed over alleged corruption www.bbc.com/news/world-europe-33020675 Le Premier ministre roumain visé par les procureurs anticorruption pour complicité d'évasion fiscale et blanchiment d'argent www.rfi.fr/contenu/ticker/le-premier-ministre-roumain-vise-procu... Le premier ministre roumain visé par une enquête pour corruption. www.lemonde.fr/europe/article/2015/06/05/le-premier-ministre-rou... Romania’s president urges prime minister to resign over corruption allegations www.washingtonpost.com/world/europe/romanias-president-urges-pri... BUCHAREST, Romania — Romania's president on Friday urged Prime Minister Victor Ponta to resign over corruption allegations including tax evasion and money laundering. Ponta refused, saying that only Parliament could dismiss him. www.nytimes.com/aponline/2015/06/05/world/europe/ap-eu-romania-p... Romania Premier Under Pressure to Quit Over Corruption Probe www.bloomberg.com/news/articles/2015-06-05/romanian-prime-minist... Romanian PM faces calls to step down over corruption allegations www.theguardian.com/world/2015/jun/05/romanian-prime-minister-fa... Romania PM Victor Ponta quizzed over alleged corruption Romanian prosecutors have questioned Prime Minister Victor Ponta, who is suspected of forgery, tax evasion and money laundering. The case, concerning Mr Ponta's work as a lawyer in 2007-2008, is being handled by the anti-corruption agency DNA. President Klaus Iohannis has urged Mr Ponta to resign, saying it was "an impossible situation for Romania". But Mr Ponta, who denies any wrongdoing, said only parliament can dismiss him. He is accused of using forged invoices from a law firm, Sova and Associates, to buy two luxury apartments and a Mitsubishi Lancer car, Romanian media report. The president, a centre-right politician, cannot suspend Mr Ponta without the approval of parliament, where Mr Ponta's centre-left Social Democratic Party (PSD) and its allies have a majority. The PSD emerged out of the old Communist Party and Mr Ponta took office in 2012. www.bbc.com/news/world-europe-33020675 Pentru cine mai are dubii in ceea ce priveste PSD-ul : The PSD emerged out of the old Communist Party and Mr Ponta took office in 2012. Mai aveti tupeul sau nesimtirea sa clampaniti dupa o asemenea revista a presei ? Voi chiar nu puteti intelege situatia grava si penibila postura in care va aflati cu un PLAGIATOR DOVEDIT SI UN PREZUMAT INFRACTOR in funcia de PRIM MINISTRU ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2015, ora 15:04
kakanele, cazul Tundrea a fost o eroare judiciara. Cazul Rarinca este un abuz clar de putere, comis de ciumafaia Livia Stanciu prin denuntul ei mincinos si apoi de catre conducerea DNA care nu avea ce sa caute in aceasta speta.
Cei vinovati de acest abuz trebuie sa plateasca, lucru de neimaginat pentru lingaii basisti si pentru presedintele tau cu 6 case cumparate din leafa de profesor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2015, ora 15:17
De la: __HAAK0N__, la data 2015-06-07 11:32:50Ba trepanatilor, voi chiar nu puteti observa si intelege ca: "politicienii"romani va considera niste prosti, niste dobitoci? Si nu va considera niste dobitoci sau prosti, de ieri sau de astazi, "politicienii" va considera prosti sau dobitoci de 25 de ani ! si, adicatelea ce vrei sa spui : ca numai in Romania politicienii ne mint de 25 ani ? HAHAHA , ce-mi plac glumele tale, la fel de mult ca ale lui T. B ! Politicienii mint de cind e lumea lume si dintotdeauna, dar asta-i jocul ce-l jucam.....chiar si-n comunism il jucam, desi Stiam ca tot Sistemul e Mincinos ! da, cind se-ntimpla asa ceva , respectivul isi da demisia DACA Nu traieste-n Romania unde se Fabrica probe si dosare ca Arme in jocul politic ! in rest, n-am auzit / citit ca pe vreundeva, un prim- ministru sa fi fost pus in postura lui Ponta in Timpul mandatului sau ; dupa terminarea lui, da ....dar nu atunci ! P.S si, nici nu cred sa se mai intimple pe vreundeva ca 2 presedinti de tzara sa intre in mandatul prezidential cu tinichele agatate de coada : Basescu si Iohannis, doi luptatori foarte aprigi in lupta impotriva coruptiei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2015, ora 15:24
De la: Black_Friday_, la data 2015-06-07 15:04:32kakanele, cazul Tundrea a fost o eroare judiciara. Cazul Rarinca este un abuz clar de putere, comis de ciumafaia Livia Stanciu prin denuntul ei mincinos si apoi de catre conducerea DNA care nu avea ce sa caute in aceasta speta. pfiiii, eu ii admir pe oamenii astia : nu uita sa bata moneda pe cuvintul Eroare umana , dar UITA cu desavirsire ca o eroare se intimpla din neatentie, din graba....oricum, NEINTENTIONAT ....ori Livia Stanciu a Intentionat arestarea acelei femei ca sa scape de banii datorati ! deci nici vorba de eroare, caci L. S a Comis -o in mod Voit si a facut si Uz de influenta pe linga Kovesi , alta hahalera, pozind in mod fals in victima ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2015, ora 18:25
Strategia de tip Ponta: sunt nevinovat, totul e legal, e o razbunare politica, sunt o victima, Basescu, Udrea, Iohannis, opozitia, n-am facut nimic, cele doua apartamente au costat 900.000 lei, totul este o minciuna, eu sunt o victima, Basescu lauda procurorii cand ma acuza pe mine dar Udrea e acasa si acum e multumit de procurori cand era Udrea la arest era nemultumit de procurori dar acum procurorii sunt buni, parlamentul ma sustine, totul este o inscenare, procurori sunt rai, dusmanii politici sunt rai, eu sunt o victima, am proiecte pentru popor, numai bine o sa fac dar nu ma lasa dusmanii politici !
Jalnic ! Amarata tara . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iunie 2015, ora 07:56
De la: 9am_1454, la data 2015-06-07 18:25:52Strategia de tip Ponta: sunt nevinovat, totul e legal, e o razbunare politica, sunt o victima, Basescu, Udrea, Iohannis, opozitia, n-am facut nimic, cele doua apartamente au costat 900.000 lei, totul este o minciuna, eu sunt o victima, Basescu lauda procurorii cand ma acuza pe mine dar Udrea e acasa si acum e multumit de procurori cand era Udrea la arest era nemultumit de procurori dar acum procurorii sunt buni, parlamentul ma sustine, totul este o inscenare, procurori sunt rai, dusmanii politici sunt rai, eu sunt o victima, am proiecte pentru popor, numai bine o sa fac dar nu ma lasa dusmanii politici ! amarit popor si jalnici politicieni ! da' esti din ce in ce mai distractiv, mai Silviule ! da' chiar nu Recunosti textele lui Base' in postura de primar al capitalei , cind tipa ca nu-i lasat sa faca pe ghem si Cerea Imperativ sa i se dea consilierii pe care-i voia el si bucurestenii l-au mai votat inca o data, dindu-i consiliul dorit si posibilitati nemasurate ptr. a face ce vor muschii lui ? si in 2007 a folosit acelasi text cind " Demisionez in 5 min. " si, tot in 5 min. s-a razgindit, invocind Misiunea ce o avea de indeplinit ! si am vazut ce-a facut si acum tragem ponoasele !
|
Postat pe: 8 Iunie 2015, ora 08:04
dar, DA ! poate ca trebuia sa demisioneze si probabil ca asa se va intimpla , insa :
daca-si inchipuie cineva ca motivul acestei actiuni este ptr. ca Ponta are niste bube , cind toti sunt bubosi , se-nseala amarnic si reiau ceea ce-am spus la vremea alegerilor prezidentiale : e o lupta pe viata si pe moarte intre Populari si Socialisti , cu miza mentinerii UE care este din ce in ce mai discutata/ contestata si Dorinta Maxima ca Romania prin K. Iohannis - Impus Special ptr. asta - sa nu iasa din sfera de influenta a PPE , devenind astfel factor de sprijin ptr. Populari ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 475 mesaje Membru din: 4/05/2015 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iunie 2015, ora 09:08
De la: 9am_4421, la data 2015-06-06 11:39:42De la: gabigabi2, la data 2015-06-05 17:59:13De la: 9am_1454, la data 2015-06-05 14:14:32- Nu raspund decat in fata Marii Adunari Nationale, zicea Ceausescu pe cand incepuse urmarirea penala impotriva lui ... Se pare ca la sedinta PSD au fost luate masuri de urgentare cu orice risc a unei ordonante de urgenta care sa amnistieze toata clasa politica si ca va fi pusa in practica chiar saptamana acesta. PSD este un partid care trebuie eliminat definitiv. Cat timp vom mai avea in Parlament acest partid de turnatori ,securisti si puscariabili,Romania nu are nicio sansa de scapa de coruptie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iunie 2015, ora 10:59
De la: gabigabi2, la data 2015-06-08 07:56:47De la: 9am_1454, la data 2015-06-07 18:25:52Strategia de tip Ponta: sunt nevinovat, totul e legal, e o razbunare politica, sunt o victima, Basescu, Udrea, Iohannis, opozitia, n-am facut nimic, cele doua apartamente au costat 900.000 lei, totul este o minciuna, eu sunt o victima, Basescu lauda procurorii cand ma acuza pe mine dar Udrea e acasa si acum e multumit de procurori cand era Udrea la arest era nemultumit de procurori dar acum procurorii sunt buni, parlamentul ma sustine, totul este o inscenare, procurori sunt rai, dusmanii politici sunt rai, eu sunt o victima, am proiecte pentru popor, numai bine o sa fac dar nu ma lasa dusmanii politici ! In capul tau tot ce se intampla in univers are legatura cu Basescu cand era el pe nu stiu unde si facea nu stiu ce. Aci e vorba despre Sova si Ponta si ce nazdravanii au facut ei pe vrema cand nu erau ce au devenit furand, mintind si injurandu-l pe Basescu. Nu e vorba despre Basescu, mamaita ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iunie 2015, ora 11:42
“Cred că, dacă se face un dosar în care faţă de mine începe urmărirea penală, nu am cum să rămân în funcţia de prim-ministru”
"anonim" prezumat infractor .
|
Postat pe: 8 Iunie 2015, ora 14:08
De la: 9am_1454, la data 2015-06-08 10:59:14De la: gabigabi2, la data 2015-06-08 07:56:47De la: 9am_1454, la data 2015-06-07 18:25:52Strategia de tip Ponta: sunt nevinovat, totul e legal, e o razbunare politica, sunt o victima, Basescu, Udrea, Iohannis, opozitia, n-am facut nimic, cele doua apartamente au costat 900.000 lei, totul este o minciuna, eu sunt o victima, Basescu lauda procurorii cand ma acuza pe mine dar Udrea e acasa si acum e multumit de procurori cand era Udrea la arest era nemultumit de procurori dar acum procurorii sunt buni, parlamentul ma sustine, totul este o inscenare, procurori sunt rai, dusmanii politici sunt rai, eu sunt o victima, am proiecte pentru popor, numai bine o sa fac dar nu ma lasa dusmanii politici ! moiiii Silviule, moi ! poi daca spui ca Strategia lui Ponta e jalnica , da-mi voie sa-mi aduc aminte ca si Strategia lui Basescu a fost la fel de jalnica ! dar, pe ala il iubeai si nu i-ai vazut mizeria si lasitatea, pe asta il urasti si ti se pare groaznic ...." asta e " ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iunie 2015, ora 14:38
De la: gabigabi2, la data 2015-06-08 08:04:59 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iunie 2015, ora 16:31
De la: gabigabi2, la data 2015-06-08 14:38:51De la: gabigabi2, la data 2015-06-08 08:04:59 Asa este, UE este sprijinita de populari iar socialistii trag la țarușul Rusiei. Mai mult socialistii au dinamitat constat UE pentru ca toate partidele socialiste sunt subventionate de catre Rusia si apara interesele imperiului sovietic fara a tine cont de nimic. Socialistii intodeauna au fost tradatori. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iunie 2015, ora 17:11
De la: 9am_5164, la data 2015-06-08 16:31:13De la: gabigabi2, la data 2015-06-08 14:38:51De la: gabigabi2, la data 2015-06-08 08:04:59 aham, asa e , stiam ca Anglia e subventionata de Socialisti , adica de Rusia !
|
Postat pe: 9 Iunie 2015, ora 09:46
De la: gabigabi2, la data 2015-06-08 17:11:18De la: 9am_5164, la data 2015-06-08 16:31:13De la: gabigabi2, la data 2015-06-08 14:38:51De la: gabigabi2, la data 2015-06-08 08:04:59 Prostovanco,Anglia inca este un mare imperiu,ceva mai mare chiar decat Rusia si este normal sa ridice pretentii,in schimb noi ca tara suntem un mare ,,rahat cu ochi,, si niciodata nu am fost independenti in intelesul profund al cuvantului,asa ca avem toate motivele sa ne integram in UE ,singura forma statala care ne poate proteja dar si dezvolta. Rusia a dictat timp de 40 de ani si unde am ajuns? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iunie 2015, ora 11:41
Premisa majora : Clasa politica romaneasca este compusa din clanuri si organizatii mafiote.
Premisa minora : Parlamentul Romaniei a devenit o Cooperativa a Penalilor Concluzie : toti politicenii romani sunt PENALI ! Intrebari: Parlamentarii romani ii reprezinta pe romani? Parlamentarii romani promoveaza si apara interesele cetatenilor romani? Pe cine reprezinta si ale cui interese promoveaza si apara parlamentarii romani ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iunie 2015, ora 12:34
Președintele României, domnul Klaus Iohannis, face următoarea declarație cu privire la votul de marți, 9 iunie a.c., din Parlamentul României: „Îmi mențin punctul de vedere conform căruia Parlamentul nu ar trebui să obstrucționeze actul de justiție. Regret faptul că astăzi coaliția de guvernare a impus o decizie în sens contrar. Regret, totodată, faptul că Parlamentul s-a transformat într-un scut de protecție pentru persoana Victor Ponta, bănuită de fapte penale. Este o dovadă de maximă iresponsabilitate și de sfidare la adresa cetățenilor faptul că parlamentarii ce alcătuiesc majoritatea împiedică justiția să-și facă datoria, sunt dispuși să distrugă instituția Parlamentului, așa cum ar trebui ea să funcționeze într-un stat de drept, și să afecteze imaginea României pentru a salva politic o singură persoană. Majoritatea parlamentară refuză să accepte semnalul dat de cetățeni, care a fost unul foarte clar: stop corupției, politică făcută cu integritate și responsabilitate. În continuare consider că soluția pentru ieșirea din actuala situație este demisia domnului Victor Ponta din funcția de prim-ministru.” Departamentul de Comunicare Publică 09 Iunie 2015 www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=15790&_PRID= Herr W E R N E R, daca o s-o tii tot asa, tare ma tem ca va incepe sa adie un vant de SUSPENDARE dinspre parlamentarii mafioti ai PSD-ului !Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

si atata v-ar fi trebuit voua , postacilor antenisti , sa-l acuzati pe Iohannis de santaj sau ca si-a bagat nasul in dosarele justitiei ...
acu' nu mai vedeti nimic- nimic ?
ceea ce este de neconceput in Planul avut ptr. Romania a Stapinilor nostri !....ca doar nu degeaba au Fortat Iesirea PNL.ului din USL si trecerea peste noapte si pe sest de la ALDE la Populari si fuziunea cu PDL !
nu stiau cum sa inventeze scuze care mai de care mai prostesti !
ma distreaza cum spui tu de fiecare data ca , desi nu ne bagi in seama, noi aparem si-ti stricam tie ziua....bre, Silviule, NU exista postare de'a ta in care sa nu bati un apropo la " muistii " care nu-l iubesc pe don baselu tau , asa ca, ma scuzi si tu pe mine ca folosesc dreptul la replica !
da' chiar nu Recunosti textele lui Base' in postura de primar al capitalei , cind tipa ca nu-i lasat sa faca pe
si am vazut ce-a facut si acum tragem ponoasele !