Info
x
Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut
|
Fosta membra 9am.ro 475 mesaje Membru din: 4/05/2015 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 10:23
De la: Black_Friday_, la data 2015-05-16 19:32:06De la: 9am_5164, la data 2015-05-16 08:36:16De la: 9am_1454, la data 2015-05-16 08:28:39S-au dat dovezi la vremea respectiva prostilor cu tupeu ce sunteti gabi-multinationalul. Bolșevicule,citește putoare multinaționala,citește apoi graiește! REGULAMENTUL CAMERELOR spune așa cretinule! Sefii Camerelor se pot inlocui doar de catre( ori cu acordul) grupul parlamentar care ia numit. Si seful mafiei PSD ,Adrian Nastase a fost menținut cu toate ca majoritatea era de alta coloratura politica. Dar ce sa-mi mai bat capul cu un multinational penibil?
|
|
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 10:26
De la: Black_Friday_, la data 2015-05-18 10:17:49De la: 9am_5164, la data 2015-05-18 10:11:16De la: Black_Friday_, la data 2015-05-17 19:40:09Da, idiotul si infectul esti tu, cel limbricul care si acum ii este devotat trup si suflet chiorului interlop. Citește boule multinational si apoi vomita! PS. Esti varza multinaționalule!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 260 mesaje Membru din: 20/04/2015 |
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 12:00
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat intr-un interviu acordat ARD ca: Combaterea coruptiei nu este un hobby de-al meu sau al altora care vor asta neaparat, ci o necesitate in Romania, daca vrea sa se dezvolte mai departe.Romania se gaseste, in acest moment, intr-o faza intensa a combaterii coruptiei. Si asta nu e usor nici pentru tara, nici pentru procurori si, bineinteles ca nu e usor nici pentru politicienii care nu vor ca unele lucruri sa iasa la lumina. De cativa ani avem in Romania o combatere a coruptiei relativ eficienta. Lupta impotriva coruptiei este una din prioritatile mele, am anuntat asta si in campania electorala. Drept urmare, intensitatea combaterii coruptiei a crescut. Depinde acum pe cine intrebati apropo de lupta impotriva coruptiei, pentru ca politicienii se arata des nemultumiti de intensitatea acestor actiuni. Oamenii insa sunt multumiti ca, in sfarsit, cineva face actiuni eficiente pentru combaterea fenomenului pe termen scurt, si, pe termen mediu si lung, sa il anihileze. Succesele combaterii coruptiei din Romania au avut ecouri dincolo de granitele noastre, tarile vecine vor sa afle reteta noastra si pregatesc actiuni similare. Cred ca suntem in faza in care combaterea coruptiei are prime rezultate importante. Pentru ca unii politicieni s-au decis sa incerce sa calce pe frana acestor actiuni, m-am decis, in urma cu cateva zile, sa adresez din nou acest subiect public. Am spus ca, in primul rand, combaterea coruptiei trebuie sa continue pana cand coruptia dispare cu totul. Nu exista alternativa. Coruptia este o problema uriasa pentru o tara ca Romania si este un impediment major in dezvoltarea Romaniei. Reporter ARD : Ponta si fostul presedinte Basescu critica justitia, iar acum a trecut prin Senat o propunere legislativa care ar ingreuna combaterea coruptiei si care mai degraba intimideaza procurori si judecatori. Daca legea va trece de Parlament vine la dumneavostra la promulgare. O veti promulga? Cred ca tentativele de modificare a legilor existene nu sunt deloc binevenite. In aceasta faza nu trebuie umblat la legi. Voi incerca sa ma exprim si public impotriva acestor initiative, ceea ce am si facut deja. Dar exista si multe alte instrumente la indemana presedintelui pentru a stopa astfel de actiuni sau, in cel mai rau caz, de a le amana pana cand pagubele sunt minimizate. Orice lege poate fi retrimisa in Parlament pentru rediscutare, iar daca acest pas nu functioneaza, am si posibilitatea de atacare la Curtea Constitutionala. Iau in considerare foarte serios aceasta posibilitate pentru ca nu vreau ca modificarea legilor sa aiba loc in aceasta faza intensa a combaterii coruptiei. Peste cativa ani, cand sper ca numarul cazurilor de coruptie sa se reduca dramatic, atunci se poate disucta despre modificarea legilor, dar doar atunci cand practica va arata ca o modificare este necesara. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 12:08
De la: Black_Friday_, la data 2015-05-17 22:09:18 Te-ai lasat inselat ? Tot asa te-ai lasat inselat si de copistul mincinos , de varanul puscarias and. co. pentru a le accepta scenariul puciului si acuzele mincinoase din acel preambul fantasmagoric prin care, implicit, te invinovatesc direct ca: fost militant fundamentalist basisto-PDL-ist? Esti penibil, lipsit de principii, fripturist sau labil psihic? Cine este I. D. I. O. T. U. L !?
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 12:56
Sictir, gunoiule! Tu esti ultimul indreptatit sa vorbeasca despre principii.
In baza caror principii refuzi dreptul celorlalti semeni de a crede in ceea ce vor? In baza carui principiu terfelesti o femeie mai in varsta decat tine, terfelind-o in ultimul hal, bai dejectie umana? In baza caui principiu doresti moartea romanilor in cazul unui cutremur major? Vrei sa iti mai arat ce mizerie esti? Tu ai principii? Tu esti doar un rebut, o secatura!
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 13:37
De la: 9am_5164, la data 2015-05-18 10:11:16De la: Black_Friday_, la data 2015-05-17 19:40:09Da, idiotul si infectul esti tu, cel limbricul care si acum ii este devotat trup si suflet chiorului interlop. Mars de aici, " democratule din nascare" , ca ti-am mai spus o data : un presedinte JUCATOR nu exista-n Constitutia acestei tari , iar Obsesia ta cu Desfiintarea Stingii, inseamna ca PLURIPARTITISMUL, esenta unei Democratii, inceteaza sa mai existe ! mai pune mina pe o carte si mai documenteaza-te ce inseamna DEMOCRATIE , ca altfel esti doar un caraghios ce-si inchipuie despre sine ca-i extraordinar de inteligent si NU ESTI ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 13:42
De la: _Haak0n_, la data 2015-05-18 12:08:49De la: Black_Friday_, la data 2015-05-17 22:09:18 da' chiar nu ti-e jena, ma basistule care esti si-mi spuneai ca daca nu-l votez pe Basescu nu-mi mai suna postasul la usa ? ptuiiii
|
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 14:07
1. idiotule, SIKTIR GUNOIULE, este o sintagma pe care ti-am adesat-o dupa o lunga perioada in care ti-ai deversat si mi-ai adesat toate infectiile care iti zac in tigva , cat si, in monentul in care am constatat si am fost ferm convins de ticalosia, nesimirea si prostia pe care le etalezi cotidian cu o evidenta inconstienta.
2. in baza unei sentinte judecatoresti prin care se demonstreaza foarte calar si se condamna de instanta de judecata ca: ceea ce crezi tu, contravine cadrului legal intr-un stat democraic, este infractiune si se pedepseste conf. legii, ai inteles ? 3. la ce femeie te referi? in spatiul virtual este egalitate deplina intre sexe, drepturi, obligatii si responsabilitati asemeneaacea, iar daca te referi la acea ticaloasa si nesimtita raspandaca provocatoare/instigatoare care minte, jigneste si deverseaza numai inteptii iinfecte si cariuia tu, ii porti de grija, ducandu-i zilnic serbeleul cu rahat sau completandu-i cu succes mizeriile pe care ea nu a reusit sa le posteze, atunci esti intr-o grava eroare pe care o poate comite numai un idiot. 4. in baza acelui principiu de minim bun smt in care orice persoana responsabila este obligata inati sa gandeasca si apo sa deverseze ineptii verzi si uscate , iar el nu a fost in stare o viata-ntreaga sa-si realizeze o resedinta in care sapoata supravietui in cazul producerii unor dezastre naturale insa stie sa debiteze numai ineptii la adresa altra sau sa lanseze ipoteze aberante despre altii fara sa ii cunoasca personal si intr-o totala necunostinta de cauza. ai inteles, idiotule !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 14:21
De la: _Haak0n_, la data 2015-05-18 12:08:49De la: Black_Friday_, la data 2015-05-17 22:09:18 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 14:39
De la: 9am_1454, la data 2015-05-18 14:21:26De la: _Haak0n_, la data 2015-05-18 12:08:49De la: Black_Friday_, la data 2015-05-17 22:09:18 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 14:46
De la: gabigabi2, la data 2015-05-18 13:42:47De la: _Haak0n_, la data 2015-05-18 12:08:49De la: Black_Friday_, la data 2015-05-17 22:09:18 Aberatia pe care mii-o atribui si pe care o tot postezi cu o insistenta bolnavicioasa, este vreo metoda prin care doresti sa fii bagata in seama? Ei bine, hai sa te bag, stii tu unde , DAR, iti ofer si un bonus CONSISTENT, pentru efortul pe care il depui PENTRU A POSTA o asemenea aberatie, SIKTIR ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 18:57
Curtea Constitutionala a aprobat interimatul lui Antonescu. Suspendarea presedintelui Traian Basescu, validata de CCR
9 iulie, 2012 - 08:10 PMAutor: Anonim UPDATE: Curtea Constitutionala a validat suspendarea presedintelui Traian Basescu si a aprobat interimatul lui Crin Antonescu la Presedintia Romaniei. Magistratii au admis, cu majoritate de voturi, inadmisibila cererea formulata de presedintele Traian Basescu. CCR a constatat ca procedura privind suspendarea lui Basescu a fost legala. Totodata, au fost respinse si contestatiile facute de Vasile Blaga, fost presedinte al Senatului, si de Roberta Anastase, fost presedinte al Camerei Deputatilor. Cei 2 au fost schimbati zilele trecute. In sedinta din ziua de 9 iulie 2012, Plenul Curtii Constitutionale, investit in temeiul art.146 lit.g) din Constitutia Romaniei si al art.44 din Legea nr.47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, a examinat cererea privind constatarea existentei imprejurarilor care justifica interimatul in exercitarea functiei de Presedinte al Romaniei. In urma deliberarilor, cu majoritate de voturi, Curtea Constitutionala a hotarat: 1. Constata ca procedura privind suspendarea din functia de Presedinte al Romaniei a domnului Traian Basescu a fost respectata. 2. Constata existenta imprejurarilor care justifica interimatul in exercitarea functiei de Presedinte al Romaniei. 3. Constata ca, in conformitate cu dispozitiile art.98 alin.(1) din Constitutie, interimatul functiei de Presedinte al Romaniei se asigura de presedintele Senatului, domnul George-Crin-Laurentiu Antonescu. Argumentatia retinuta in motivarea solutiei pronuntate de Curtea Constitutionala va fi prezentata in cuprinsul hotararii, care se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I. Hotararea este definitiva si general obligatorie si se comunica Parlamentului si Guvernului, se arata in comunicatul CCR. Magistratii aveau insa mai multe puncte pe ordinea de zi. Ramane sa mai ia o decizie cu privire la organizarea referendumului si la Avocatul Poporului. ______ Magistratii Curtii Constitutionale decid, luni, daca sunt indeplinite conditiile pentru constatarea interimatului functiei de presedinte al Romaniei. Pe rolul Curtii este si sesizarea presedintelui suspendat Traian Basescu. Acesta sustine ca Parlamentul nu a respectat procedura legala. Sedinta dureaza destul de mult, deoarece judecatorii se pronunta si cu privire la modificarile aduse legii referendumului si de organizare a Curtii Constitutionale. Traian Basescu a fost la CCR in dupa-amiaza zilei de luni pentru a se apara. Dupa jumatate de ora a plecat la Cotroceni pentru a astepta raspunsul magistratilor. www.opiniatimisoarei.ro/curtea-constitutionala-a-aprobat-interim... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 19:19
Asa cum exista nostalgici ceausisti, asa exista si nostalgicii lui basescu.
Pe forumul asta au mai ramas 3: kaka0n, buleftricianul si atarnatorul. Trei doamne si toti trei... Unul mai plin de principii decat celalalti, asa cum e plina broasca de par! Kakanel injura ca la usa cortului in care a copilarit, mai ales femeile, in baza dreptului lui de a fi porc pe internet, fara sa tina cont de sex, de varsta, de faptul ca Gabi nu l-a injurat niciodata. Injura pentru ca asa a invatat el in primii 7 ani de viata traiti probabil prin vreo satra de minoritari. Bulefticianul, alta mare figura, ragaind de atatea principii corecte, o injura pentru ca l-a ajutat intr-un moment in care lui i-a fost greu. Asa ca merita din plin Gabi sa o injure de Pastele mamei ei, decedata de ceva timp. Cel mai tantalau dintre cei trei mari democrati, Invartitorul Notarial de Mop, o injura pentru ca primeste pensie, pentru ca dupa mintea lui putina dar odihnita, Gabi ar trebui sa mai renunte la drepturile obtinute dupa o viata de munca, dand astfel mai multe sanse tinerilor care nu pot sa isi faureasca un drum in viata din cauza pensionarilor. Asta in timp ce el o capuseaza pe propria lui fiica, fiind salariatul ei la firma proprie, care mai are inca doi angajati in afara de el, deci nu o firma mare, unde un salariu in plus nu conteaza asa de mult. Ba hahalerelor, voi sunteti sanatosi la cap? Nu va crapa naibii ramasita aia de obraz de rusine sa mai dati lectii cand voi sunteti in asa hal de decazuti, zbatandu-va intr-o asemenea mizerie morala? Cum e turcul si pistolul, sau cum zic francezii, :tel maitre, tel valet". Daca zeul lor e un porc si se inchina la el pupandu-l sub coada de dimineata pana seara, de ce nu ar fi si ei de aceasi speta mizerabila? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 19:35
De la: Black_Friday_, la data 2015-05-18 18:57:14Curtea Constitutionala a aprobat interimatul lui Antonescu. Suspendarea presedintelui Traian Basescu, validata de CCR Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 19:49
De la: Black_Friday_, la data 2015-05-18 18:57:14Curtea Constitutionala a aprobat interimatul lui Antonescu. Suspendarea presedintelui Traian Basescu, validata de CCR Curtea Constitutionala a decis ca procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu a fost respectata. PROCEDURA , I D I O T U L E, insa USL-ul nu a probat, demonstrat sau justificat, niciodata veridicitatea acuzelor pe care le-a invocat impotriva presedintelui si prin intermediul carora , au declansat procedura de demitere a presedintelui. Citeste documentul ofcial, idiotule, si ai sa observi exact la ce se refera CCR-ul in hotararea pe care a publicat-o in mof. citez: "Prin Adresa nr.1/1.023/VZ din 5 iulie 2012, cele două Camere ale Parlamentului Românieiau înaintat Curții Constituționale propunerea de suspendare din funcția de Președinte alRomâniei a domnului Traian Băsescu, în vederea emiterii avizului consultativ.Adresa a fost înregistrată la Curtea Constituțională sub nr.4.617 din 5 iulie 2012, formândobiectul Dosarului nr.1.200H/2012. Cele două Camere ale Parlamentului au solicitat CurțiiConstituționale, în temeiul dispozițiilor art.146 lit.h) din Constituție și ale art.42 și 43 din Legeanr.47/1992, să dea aviz consultativ cu privire la propunerea de suspendare a domnului TraianBăsescu din funcția de Președinte al României.Luând în dezbatere propunerea de suspendare a domnului Traian Băsescu din funcția dePreședinte al României, Curtea Constituțională a dat Avizul consultativ nr.1 din 6 iulie 2012.În conformitate cu dispozițiile art.43 alin.(3) din Legea nr.47/1992, Avizul consultativ nr.1 din6 iulie 2012 a fost comunicat Președintelui României, președinților celor două Camere aleParlamentului, cu Adresa nr.4.690 din 6 iulie 2012, iar, potrivit stenogramei ședinței comune acelor două Camere ale Parlamentului din 6 iulie 2012 și Adresei nr.1/1.070/VZ din 9 iulie 2012, afost difuzat, de îndată, membrilor birourilor permanente, liderilor grupurilor parlamentare șicelorlalți parlamentari. Totodată, în conformitate cu prevederile art.11 alin.(3) din Legeanr.47/1992, a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.456 din 6 iulie 2012.În temeiul dispozițiilor art.95 din Constituție și ale art.66 și 67 din Regulamentul ședințelorcomune ale Camerei Deputaților și Senatului, propunerea de suspendare din funcție aPreședintelui României, domnul Traian Băsescu, inițiată de 154 de deputați și senatori a fostprezentată în ședința comună a celor două Camere ale Parlamentului din 5 iulie 2012.Președintelui României i s-a adus la cunoștință de către președinții celor două Camere aleParlamentului depunerea propunerii de suspendare din funcție prin scrisoarea transmisă la datade 4 iulie 2012, prin care a fost înștiințat asupra datei ședinței comune a celor două Camere din 5iulie 2012, ora 10,00 pe a cărei ordine de zi a fost înscrisă cererea de suspendare.Propunerea de suspendare din funcție a Președintelui României, domnul Traian Băsescu, afost dezbătută în ședința comună a celor două Camere ale Parlamentului din data de 6 iulie2012. Prin Adresa nr.1/1.035/VZ din 6 iulie 2012, în conformitate cu prevederile art.95 dinConstituția României, domnul Traian Băsescu a fost invitat să participe la dezbatere.Dând curs acestor două invitații, Președintele României a participat la ședințele celor douăCamere ale Parlamentului din 5 și 6 iulie 2012, dând explicațiile necesare cu privire la faptele ce ise impută.Prin Hotărârea nr.33/2012 privind suspendarea din funcție a Președintelui României,adoptată de Camera Deputaților și de Senat în ședința comună din 6 iulie 2012, s-a hotărât:"Art.1. - Domnul Traian Băsescu se suspendă din funcția de Președinte al României.Art.2. - Hotărârea se comunică Curții Constituționale pentru a constata existențaîmprejurărilor care justifică interimatul în exercitarea funcției de Președinte al României."Proiectul de hotărâre privind suspendarea domnului Traian Băsescu din funcția dePreședinte al României a fost supus votului secret, exprimat prin bile. Din procesul-verbal referitor la rezultatul votului asupra proiectului de hotărâre privindsuspendarea din funcție a Președintelui României, încheiat la data de 6 iulie 2012, rezultăurmătoarele:- numărul total al deputaților și senatorilor: 432- numărul deputaților și senatorilor prezenți: 374- numărul total de voturi exprimate: 372- numărul de voturi anulate: 2- numărul total de voturi valabil exprimate: 370, din care:- voturi pentru adoptarea proiectului de hotărâre: 256- voturi contra proiectului de hotărâre: 114În conformitate cu prevederile art.95 alin.(1) din Constituția României, propunerea desuspendare din funcție a Președintelui României se adoptă cu votul majorității deputaților șisenatorilor, ceea ce înseamnă minimum 217 voturi.Ca urmare a faptului că, din totalul de 432 de deputați și senatori, și-au exprimat votulvalabil 370, din care 256 au votat pentru, iar contra 114, ceea ce reprezintă majoritatea voturilordeputaților și senatorilor cerută de Constituție, Proiectul de hotărâre privind suspendarea dinfuncție a domnului Traian Băsescu, președintele României, a fost adoptat.Procesul-verbal din 6 iulie 2012 este semnat de membrii birourilor permanente ale celordouă Camere ale Parlamentului.Având în vedere dispozițiile art.146 lit.h) și g) și ale art.98 alin.(1) din Constituție, precum șiale art.11 alin.(1) lit.B.b), art.44 și 45 din Legea nr.47/1992, cu majoritate de voturi, CURTEA CONSTITUȚIONALĂÎn numele legiiHOTĂRĂȘTE: 1. Constată că procedura privind suspendarea din funcția de Președinte al României adomnului Traian Băsescu a fost respectată." CONSTATA ca PROCEDURA A FOST respectata, SI NIMIC ALTCEVA despre acuzele invocate de USL prin care au declansat procedura de demitere a presedintelui, CCR nu hotaraste daca ele au fost veridice sau nu, daca au fost probate sau nu, daca au fost demonstrate si justficate sau nu, de PUCISTII socilisti condusi de mincinosul plagidottor Puie Monta, TI-E CLAR, I D I O T U L E ? ! Motivatia politica, acuzele, DECIZIA si actiunea USL au fost un VERITABIL PUCI al comunistilor vopsiti in socialisti cuibariti, prin fraudarea votului si mituirea electoratului, in Parlamentul ROMANIEI. SIKTIR, gunoiule! Este pentru a treia oara cand prezinti ACEASTA SPETA ca un dobitoc si pentru a treia oara cand iti demonstrez ca esti un IDIOT habarnist. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 20:20
Zic balele triste ca motivele suspendarii chiorului in 2012 nu ar fi existat si ca suspendarea ar i fost o lovitura de stat. Cine va indreptateste pe voi bai maimutoilor sa emiteti judecati de asemenea valoare? Aveti studii juridice la baza, sunteti vreo autoritate a Statului?
Din moment ce CCR-ul insusi nu se poate pronunta decat printr-un aviz care este DOAR consultativ, decizia de a-l suspenda pe presedinte, sau nu, apartine Parlamentului. Asta este Constitutia, democratilor! Nu am facut-o eu si orice cetatean trebuie sa o respecte, haimanalelor. "EMITEREA AVIZULUI PENTRU SUSPENDAREA DIN FUNCȚIE A PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI Sediul materiei Curtea Constituțională, în temeiul art.146 lit.h) din Constituție și al art.42 și art.43 din Legea nr.47/1992, are atribuția de a da aviz consultativ pentru propunerea de suspendare din funcție a Președintelui României. Legislație incidentă: art.95 din Constituție Autorii sesizării Propunerea de suspendare din funcție a Președintelui României, împreună cu dovezile pe care se întemeiază, se trimit în copie Curții Constituționale, de președintele care a condus ședința comună a celor două Camere. Obiectul sesizării În cazul săvârșirii de către Președintele României a unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituției - art.95 alin.(1), Curtea este consultată cu privire la calificarea faptelor care se impută Președintelui României, exprimându-și opinia asupra gravității acestora, în sensul art.95 din Constituție. Curtea Constituțională intervine ulterior inițierii de către cel puțin o treime din numărul deputaților și senatorilor a unei propuneri de suspendare din funcție a Președintelui României. Procedura Președintele Curții, primind cererea, va desemna judecătorul-raportor. Președintele României va fi încunoștințat asupra datei fixate pentru dezbaterea de către Curtea Constituțională a propunerii de suspendare, oferindu-i-se posibilitatea de a da explicații cu privire la faptele ce i se impută. Tipul actului emis În cadrul acestei atribuții, Curtea Constituțională emite, în conformitate cu prevederile art.11 alin.(1) lit. c. din Legea nr.47/1992, un aviz consultativ pentru suspendarea din funcție a Președintelui României. Acesta se ia cu votul majorității judecătorilor Curții. Comunicarea avizului După emiterea avizului, acesta este comunicat președinților celor două Camere ale Parlamentului și Președintelui României, pentru continuarea procedurii suspendării din funcție, potrivit art.95 din Constituție. Efectele avizului Având caracter consultativ, Parlamentul nu este obligat să țină seama de avizul emis de Curtea Constituțională. Acesta reprezintă o analiză juridică independentă a propunerii de suspendare cu privire la faptele ce se impută Președintelui." https://www.ccr.ro/Emiterea-avizului-pentru-suspendarea-din-func... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 20:50
Ai ramas blocat pe procedura . Repeta pe silabe : PRO-CE-DU-RA .
" în ziua de 3 iulie, Vasile Blaga, președinte al Senatului, a fost înlocuit prin votul plenului cu Crin Antonescu (PNL), prevederile regulamentului Senatului spunând că președintele senatului poate fi revocat din funcție la propunerea a 1/3 din senatori dacă încalcă grav sau în mod repetat prevederile regulamentului senatului[3]. Roberta Anastase a fost revocată din funcția de președinte al Camerei Deputaților pentru modul în care a condus, în anul 2011, o ședință de plen. În locul ei este numit prin vot Valeriu Zgonea. Atât Vasile Blaga cât și Roberta Anastase au atacat decizia la Curtea Constituțională care le-a respins ca inadmisibile, motivația fiind că guvernul emisese cu câteva zile înainte o OUG ce revoca dreptul Curții să judece hotărârile parlamentului. Această OUG a fost declarată neconstituțională câteva zile mai târziu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 20:57
Mda , cineva imi sterge din mesajul postat .
bravo ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 21:06
De la: Black_Friday_, la data 2015-05-18 20:20:47Zic balele triste ca motivele suspendarii chiorului in 2012 nu ar fi existat si ca suspendarea ar i fost o lovitura de stat. Cine va indreptateste pe voi bai maimutoilor sa emiteti judecati de asemenea valoare? Aveti studii juridice la baza, sunteti vreo autoritate a Statului? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Mai 2015, ora 21:48
De la: 9am_4421, la data 2015-05-18 20:57:22Mda , cineva imi sterge din mesajul postat . 4! Asa kaka0n, suna adunarea postacilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 07:49
De la: 9am_1454, la data 2015-05-18 21:06:07De la: Black_Friday_, la data 2015-05-18 20:20:47Zic balele triste ca motivele suspendarii chiorului in 2012 nu ar fi existat si ca suspendarea ar i fost o lovitura de stat. Cine va indreptateste pe voi bai maimutoilor sa emiteti judecati de asemenea valoare? Aveti studii juridice la baza, sunteti vreo autoritate a Statului? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 08:54
De la: Black_Friday_, la data 2015-05-18 21:48:57De la: 9am_4421, la data 2015-05-18 20:57:22Mda , cineva imi sterge din mesajul postat . Atunci cand 4 persoane iti spun ca esti IDIOT si tu nu intelegi rezulta ca: esti intr-o situatie si postura cu mult mai descalificanta decat a IDIOTULUI consacrat . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 09:32
De la: 9am_1454, la data 2015-05-18 19:35:49 Astia 2 nu vor fi in stare sa raspunda niciodata. Este o intrebare pe care o adresezi neantului, intr-atat de idiotizati si ticalositi sunt cei doi raspandaci nesimtiti. Ei privesc si vorbesc continuu despre un trecut abject si fals pe care l-a turnat in tgvele lor un sclav propagandist care beneficiaza de un canal media prin care, in schimbul unei indemnizatii fabuloase comparata cu venitul lunar al celor pe care ii imbecilizeaza, ruseste sa submineze institutiile de drept ale statului si sa denigreze magistrati romani si sa imbeclizeze, sa ticaloseasca indivizi de teapa celor doi, avand un singur scop, servirea intereselor economice si de imagine ale celui care finanteaza canalul media , iar acest finantator nu este altceva decat un politruc mafiot condamnat de justitia romaneasca la executarea unei pedepse de 10 ani intr-o puscarie. Foarte multi dintre cei care l-au votat pe Iohannis la 16 Noiembrie par dezamagiti de prestatia actualului presedinte sau considera ca pot merge sa doarma linistiti vreo cinci ani, EROARE ! Nu comiteti aceeasi eroare pe care ati comis-o in timul mandatelor lui Traian Basescu, O democratie veritabila se bazeaza pe ACTIUNE civica, totul se rezuma la actiune si implicare de facto in viata socio-politica, a indivizilor care se considera onesti, responsabili, exigenti si dedicati principiilor democratice si a statului de drept in vederea imprimarii unor curente de opinie prgresiste si in acelasi timp constrangerea repezentantilor alesi sau numiti sa le administreze si/sau sa le reprezinte interesele penru a-i determina sa-si respecte intcmai programele electorale pe care le-au expus cetatenilor si in baza carora au fost votati de electoratul majoritar. Presedintele Iohannis nu poate lupta singur impotriva celor 500 de parlamentari,in majoritate penali, tot asa cum nici Traian Basescu nu a putut lupta singur cu increngatura mafiota si coruptia endemica din Romania, luati-va gandul de a opozitia parlamentra, PNL-ul este la fel de corupt si ticalosit exact cum este si PSD-ul Singura opozitie veritabila la hotile politrucilor din Parlamentul Romaniei, este D N A -ul si S R I-ul, acestui "binom" ( cum ii place sa-l numeasca gazetarul gainilor violate) i s-a alaturat presedintele Iohannis insa, ar fi cazul sa i se alature si acea majortate cetateneasca din 16 Noiembrie care a votat corect si responsabil pentru un viitor in care princpiile democratice si statul de drept vor genera efecte benefice: libertate garantata, onoare si demnitate, proseritate etc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 09:39
De la: Black_Friday_, la data 2015-05-18 12:56:20Sictir, gunoiule! Tu esti ultimul indreptatit sa vorbeasca despre principii. Refuz dreptul prostilor de a trai din agoniseala mea in numele unui socialism care pentru a se mentine la putere sustine nemunca si hotia. Voi nu aveti principia cum nu aveti trecut si nici viitor dar aveti drepturi peste nivelul vostru de intelegere. Sunt convins ca si tu esti un limbric intestinal ,dependent de ajutorul social, fara trecut ,fara viitor si nu inteleg de ce mai faci umbra pamantului? Un individ care in 89 avea in jur de 20 de ani nu poate avea o gandire socialista decat in situatia mai sus mentionata. Voi sustinatorii acestui socialism dement sunteti copii fidele dar la scara mai mica al maimutoilor cretini care ne-au incalecat incepand cu 1947si nici acum nu vreti sa inteleageti ca locul vostru este la groapa de gunoi a istoriei. Un stat nu poate progresa cu un coefficient de peste 80% de lepre socialiste carora nu le place munca. Voi sunteti cancerul care distruge viitorul Romaniei Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 09:51
De la: 9am_4421, la data 2015-05-18 20:50:26Ai ramas blocat pe procedura . Repeta pe silabe : PRO-CE-DU-RA . Nu conteaza, leprele socialiste nu au mama ,nu au tata si lupta cu invesunare pentru supravietuire. Ei nici acum nu au inteles ca sunt o specie pe cale de disparitie! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 11:13
intr-o tara in care palavrageala imunda este o preocupare cotidiana a toparlanilor imbecilizati de o media tabloida, dar mai ales de puzderia televiziunilor private care au reusit in ultimul sfert de secol sa manelizeze si tiganizeze o masa majoritara de indivizi , ale caror creiere au fost spalate de servii politrucilor ante si post decembristi, Klaus Iohannis vorbeste foarte putin spre deloc, -iar acest aspect este ofensator pentru aceasta majortate imbecilizata din ultimii 75 de ani.
insa, acesti imbecili care incep a fi minoritari, nu realizeaza si nici nu pot realiza ca, acest comportament retiut, -de a emite afirmatii sau declaratii de presa din abundenta si pentru orice eveniment mai mult sau mai putin important-, pe care il practica Klaus Iohannis, este exact atitudinea si comportamentul pe care le practica politicienii occidentali. acesti imbecilizati de media tabloida si de politrucii ante si post decembristi, consdera si sunt ferm convinsi , in prostia si imbecilitatea lor , ca Iohannis ar fi fost IMPUS presedine de vreo INALTA POARTA, nimic mai fals si in acelasi timp dezgustatoare o asemenea afirmatie. voturile care au facut diferenta si au constituit victoria electorala a candidatului Klaus Iohannis , au fost inregistrate la urnele de vot DIN Romania, iar aceasta evidenta electorala a votului, nu o poate nega nici un singur imbecil idiotizat de media romaneasca, mai mult, acesti imbecilizati nu pot observa si intelege fenomenul care este in desfasurare chiar sub prvirile lor, priviri orbite de acea media tabloida si subversiva. ei nu pot realizafaptul ca, prin evidenta votului si castigarea scrutinului de Klaus Iohannis, romanii din Romnia au inclinat o balanta dinspre un romanism flecar,- in care palavrageala, barfa ieftina si mistourile badaranesti, sunt la ordinea zilei,- spre un occidentalism euroatlantic in care oliticianul nu palavrageste, in care atitudinea si comportamentul politicianului occidental este responsabila, critica , rezervata , iar limbajul exprima idei si concepte corect, coerent si concis. Alegerea lui Klaus Iohannis este un semn prin care o majoritate romaeasca din Romania au inclinat defiitiv balanta catre principiile statului de drept si ale democariei de tip euratlantic insa aceste ramasite minoritare imbecilizate si idiotizate sunt incapabili sa perceapa si sa ineleaga ca, ei sunt trecutul si in scurt timp vor mai fi nimicuri. Noile generatii, cele care au decis, sunt acele generati care traiesc prin ccident sau au vazut civiizatia occidentala la ea acasa, au inceput sa compre ceea ce au trait in Romania cu ceea ce au gasit sau cu ceea ce traesc in occident, au reusit sa inteleaga diferentele si sa-si aseze ideile si conceptiile pe valorile si rincipiile civilizatiilor occidentale, ei sunt ei care au prdus diferenta si au determinat alegerea lui Klaus Iohannis PRESEDINTE, iar acest aspect ar trebui sa fie foarte bine observat si inteles de cei care inca mai baiguie afirmatii de genul celor pe care l vehculeaza cei doi expirati imbecilizati cu creierii spalati de o media tabloida care i-a indobitocit, tiganizat si manelizat. reiterez: Singura opozitie veritabila la hotile politrucilor din Parlamentul Romaniei, este D N A -ul si S R I-ul, acestui "binom" ( cum ii place sa-l numeasca gazetarul gainilor violate) i s-a alaturat presedintele Iohannis insa, ar fi cazul sa i se alature si acea majortate cetateneasca din 16 Noiembrie care a votat corect si responsabil pentru un viitor in care princpiile democratice si statul de drept vor genera efecte benefice: libertate garantata, onoare si demnitate, prosperitate etc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Edelweis 528 mesaje Membru din: 31/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 11:50
FAPTE , NU VORBE!
Asta cred si remarc eu ca este motto-ul domnului presedinte al tuturor românilor de pretutindeni!
Raporteaza abuz de limbaj
''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan
''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu
''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
|
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 13:01
Dovada ca idiotii sunt cei care inca il mai slujesc cu credinta pe chiorul interlop:
"Traian Băsescu are 67 de dosare penale Autor: Lucian Negrea, Reporter Publicat: 10/05/2015 basescu În cei 10 ani cât a fost președinte, Traian Băsescu a fost implicat în 68 de dosare penale, iar șapte dintre acestea încă sunt în curs de soluționare, arată datele Parchetului General. În plus, fostul președinte este urmărit penal în alte două dosare noi. Este vorba despre dosarul de șantaj la adresa Gabrielei Firea, dar și retrocedarea ilegală a 67 de apartamente unde este cercetat pentru abuz în serviciu, informează Antena 3. Recent, procurorul general a cerut și redeschiderea dosarului Băsescu-Cășuneanu, unde fostul președinte ar putea fi anchetat pentru spălare de bani. Între timp, i se mai pregătește și un al patrulea dosar privind răpirea jurnaliștilor în Irak. Presedintele Traian Basescu spunea, în iunie 2012, că nu are niciun dosar penal și că atacurile pe această temă reprezintă simple minciuni." Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 13:03
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 13:11
De la: AxiAdS, la data 2015-05-19 11:50:29FAPTE , NU VORBE! adica o prosteala pe fata...vorbe nu...ca nu prea le are la el...si fapte canci....fiindca nu prea stie sa faca ceva bun...numai vacsuieli ca-n nemtoteia ...un fel de sarba pe loc ca la sibiu....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
|
|

mina pe o carte si mai documenteaza-te ce inseamna DEMOCRATIE , ca altfel esti doar un caraghios ce-si inchipuie despre sine ca-i extraordinar de inteligent
cind pe Stinga- cind pe Dreapta, c-asa se joaca hora pe la noi !
acelasi Bercea....nici traficul de influenta in numele fratelui mai mare, ptr. acelasi Bercea , nu s-ar fi facut !