back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2015, ora 15:22

nu mai e !
dar, cred ca are o legatura cu admin. si asta ptr. ca NU e banat ptr. toate porcariile scrise si ptr. ca, in schimb, nu-mi apar mie postarile, desi cuvintul " prost " e un biju pe linga mizeriile lui !

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2015, ora 15:46

De la: gabigabi2, la data 2015-05-09 14:34:40

tu cel mai prost dintre prosti ,
esti mortal de Prost, IMBECILULE !

De la: gabigabi2, la data 2015-05-08 15:28:59

IMBECILULE !
ceea ce Vrei tu, IMBECILULE

De la: gabigabi2, la data 2015-05-07 14:44:31

baaaa, tu esti Uluitor de Prost !

De la: gabigabi2, la data 2015-05-11 14:08:49
acolo chiar ca se purtau panaramele !

De la: gabigabi2, la data 2015-05-11 15:27:36
musiu flatulenta , zis si cacareaza ,

De la: gabigabi2, la data 2015-05-11 15:48:17
asta-i laba intelectuala :

O nesimtita mahalagioaica mincinoasa impreuna cu diliul ghiolban ipocrit au distrus primul topic pe care l-am deschis pe acest forum, exemplificarile abjectiilor pe care aceste doua scursuri umane le-au postat pe acel topic, se regasesc in arhiva acestui forum.

Ati distrus orice dialog s-ar fi infiripat intre doi utilizatori rationali, pe orice topic sau tema pe care au poposit aceste doua scursuri sociale infectioase, si-au deversat rastalmacirile, minciunile, abjectiile, insultele si jignirile infecte, iar pentru a-mi rgumenta afirmatia, o sa descoperiti pe fiecare topic in arhiva acestui forum, o sinteza simlara celei de mai sus in care veti regasi, aceleasi invective abjecte, etichetari infecte, atacuri la persoana josnice, epitete si comparatii mizerabile, pe care aceste doua scursuri sociale fudule le-au adresat diferitilor utilizatori 9am.

Ai si ati distrus topicul acestui utilizator, in numai 3 pagini ai reusit sa ii adresezi si sa imi adresezi invective abjecte si etichetari decrepite cu o nonsalnta si inconstienta care iti evidentiaza perfect lipsa de caracter si educatie, atat tie, o mincinoasa meschina, cat si tembelului ipocrit ghiolbanizat.

Ati distrus cu interventiile voastre abjecte, topicul -Klaus iohannis: Romania lucrului bine facut,- cu acleasi atacuri la persoana, insulte abjecte , fabulatii infecte si jigniri de cea mai joasa speta,- un alt rezumat al mizerilor pe care aceste doua scursuri sociale le-au postat si adresat fara pic de jena, se afla si in arhiva acestui topic, pentru conformitate, oricine poate recapitula si verifica topicul pentru a se convinge pana unde si cat de jos pot fi acesti doi nesimtiti infecti..

Despre mesajele private pe care acesti doi neispraviti infecti le adresau si amenintau, injurau ca la usa cortului sau despre cele care musteau de trivialitati si obscenitati etc. nici nu doresc a le reitera.

In fine, imi voi respecta promisiunea pe care le-am facut-o acestor doua scursuri umane de-o meschinarie, prostie nesimtire si ipocrizie abjecte inimaginabile si le raspund de fiecare data in acelasi limbaj pe care ei il initiaza, iar acest aspect se va intampla, pana in momentul in care acesti doi paraziti socio-virtuali abjecti vor fi eliminati de administratorul acestui forum.

In concluzie, minciuna, prostia, ipocrizia, meschinaria si fariseismele acestor scursuri socio-virtuale infecte, nu vor invinge adevarul si ratiunea umana , atat timp cat postez pe acest forum si nici nu vor avea posibilitatea sa posteze ultimul cuvant abject adresat cuiva pe acest forum, le voi raspunde similar si pe intelesul acestor initiatori/provocatori abjecti, acestor mahalagii gholbanizati infecti.

SIKTIR!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2015, ora 15:53

De la: Black_Friday_, la data 2015-05-13 15:16:14

Tu esti barbat, bai fleandura?!!

Arschloch...

De la: _Haak0n_, la data 2015-05-13 14:23:27
De la: Black_Friday_, la data 2015-05-13 12:43:18
Arschlecker!

Iar esti nesimtit si demonstrezi ca esti un prostalau habarnist, se adreseaza unei femei, nu unui barbat, TANTALAULE, SIKTIR ba' scursura bipeda infecta !

...ti-ai etalat ignoranta si prostia, m-ai convins si nu insita, de-acum, ar fi cazul s-o sugi, lingi si-nghiti cu spor, ca un fomist falos, NESIMTITULE GHIOLBAN infect!

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2015, ora 16:40

De la: gabigabi2, la data 2015-05-13 15:09:03@ H...daca ai ajuns sa si crezi MINCIUNILE astea pe care le-nsiri si ti se pare ca a constata prostia unui om si a-i spune , e mai Groaznic decit toata aceste cuvinte purulente puse-n pagina forumului , de tine, de niste amar de ANI de zile la adresa tuturor , inseamna ca esti o cauza pierduta ptr. umanitate si te pling !; ; NU VEZI CA TOTI MANIPULEAZA COINTERESAT-PERVERS,IAR IN SCHIMB POPORUL TRAIESTE PROST?!.

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2015, ora 17:44

In prostia, nesimtirea si nemernicia ta, ai ajuns sa nu-ti recunosti abjectiile si ineptiile evidente pe care le-ai initiat, postat si adresat, tuturor celor care nu iti impartasesc blablaurile decrepite, iar atunci cand primesti raspunsuri intr-un limbaj similar si pe masura nesimtirii si ticaosiei pe care le etalezi si demonstrezi insistent, in special , in ultimii 2 ani si jumatate, te dai lovita si incepi sa chirai ca ultima tzatza proasta si nesimtita de prin mahalalele bucurestiului, SIKTIR cursura sociala infecta !

Ce cauti pe acest topic si tema, daca nu ai nimic de spus,daca nu poti prezenta o opinie pertinenta referitoare la tema sau subiectul momentului postat pe topic ?

Ce vrei in fond, sa stii cine sunt, sa-ti ofer CNP-ul sau nat.insurance number, sria si nr. pasapoartelor, ce doresti?

Nu poti sa dormi, esti stresata, obsedata, psihopata, schizofrenica, si daca nu stii cine iti raspunde smilar: nesimirii, prostiei si ticalosiei pe care le initiezi si intreti de peste doi ani, intri in coma ?

Vei primi in continuare exact ceea ce meriti, promisiunea mi-o respect atat timp cat vei fi prezenta pe acest forum si indiferent de cate ori ma vei raporta pentru a fi banat, am sa revin pentru a-ti oferi replica binemeritata, si portia de: SIKTIR !

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Mai 2015, ora 21:51

Daca e vorba de toape, pai tu esti singura de pe aici, kakanele.

Uite, asta esti tu, barbatul kaka0n, cel care isi pune poalele in cap, scuipa cu fkl si isi revarsa laturile mintii lui:

mantzy.ro/wp-content/uploads/2013/08/tiganca_7463f61fb2.jpg

Cand te-am ignorat si discutam cu gabi pe topicul asta despre tineri, cum stau ei cu parintii, te-ai bagat ca prostul in discutie, pentru ca nu rezistai sa nu te iei la injuraturi cu cineva, asa ca nu te mai vaita ca o femeiusca ieftina, ca altii ti-au terfelit onoarea de dama de consumatie de coltul strazii.

De cand ai venit pe forumul asta nu ai cautat decat scandal, ai jignit si ai provocat pe toata lumea. Cred ca nu rezisti daca nu iti iei in fiecare zi o palma peste ochi, bolnavule.

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2015, ora 23:36

Serios!?

'AI DE CAPUL TAU !

De la: _Haak0n_, la data 2015-05-09 16:42:07
De la: 9am_5164, la data 2015-05-08 17:24:52
De la: 9am_1454, la data 2015-05-08 10:30:50
De la: 9am_5164, la data 2015-05-07 21:31:47Ai dreptate dar prefer sa raman optimist,
In momentul in care generațiile imbecilizate(5-6 MILIOANE) nu vor mai avea un cuvant greu la urne si ponderea o vor avea cei nascuti dupa anii 60 vom asista la o renastere a Romaniei.
Asta nu insemna ca printre cei nascuti inainte de anii 60 nu sunt si veritabili democrati dar putini la numar in fata carora ma inclin respectuos.

La generatiile anilor 60 nu prea a prins comunismul iar evenimentele din 89 I-au prins la o varsta la care inca nu erau viciati de sindromul ,,omului prost,,
Generatiile nascute dupa anii 60 au beneficiat in perioada adolescentei de fenomenul video care a ajutat mult in ajustarea principiilor democratice si inca sunt active au joburi si inteleg ca doar capitalul privat poate dezvolta tara.
Asta nu insemna ca printre ei nu sunt si bolovani gen acest Black dar sunt putini, restul doresc cu siguranta o democratie autentica.
Acesta este motivatia mea in sensul ca in 5-10 ani viata politica va fi deparazitata iar tara va avea sanse reale de dezvoltare.

PS. Dupa datele statistice in Romania ,,predau echipamentul,, cam 400000 de indivizi.
Dzeu sa-i ierte !

Te citesc si incerc sa-ti impartasesc optimismul.
Regret dar nu pot s-o fac.
Tanara generatie pare sa fie si mai naspa decat cea despre care vorbesti. Prostii de genul lui Black au fost indobitociti sa creada ca trebuie sa munceasca cu sacrificii, pentru tara, pentru propasirea, pentru bunastarea generala, numai a lor individuala nu !
Comunistii de atunci, ca si capitalistii de azi, spuneau ca bunastarea va veni candva in viitor si ca aceasta bunastare iluzorie nu poate fi cladita decat prin munca si suferinta. Aceste idei erau valabile, evident, pentru oricine in afara de ei ! Ca si popii, propovaduiau numai pentru altii, lor nu li se aplica suferinta si munca pe degeaba !
Nu intamplator, in scoala noastra elevii sunt indobitociti de mici cu Miorita si Mesterul Manole. De ce toate realizarile noastre trebuiesc cladite pe jertfe de sange, dracu sa-i inteleaga pe cei care tot promoveaza astfel de idei !
Cum arata tanara generatie in care tu iti pui toata nadejdea ?
Cam varza, din pacate ...
Daca aia de gen Gabi sau Black se multumesc cu micul si berea sau mamaliga, astia nu, nene.
Alde Gabi astepta cinci ani sa-i vina Dacia 1300 dupa ce-o platea integral, munceau o viata ca sa aiba mobila si electrocasnice in casa ... asa indobitociti cum erau ... astia tineri vor masina si casa si mobila din prima, de la ta-su sau ma-sa sau de la patron sau de unde-o fi, nu-i intereseaza. Beleaua e ca nici vre-o meserie nu prea-si bat capul sa invete pentru ca ... ce dracu sa faca cu ea ? Pentru ce sa invete, pentru 1.000 lei pe luna ?
Sa fim seriosi ...
Tanara generatie e foarte tampita pentru ca noi, vechea generatie a lasat ca acest lucru sa se intample. Si se pare ca, dupa 1945 si ce-a urmat nici nu se putea intampla altfel.
Cretini ca Stalin, Hitler, Napoleon ... isi puna amprenta pe istorie pentru zeci sau sute de ani.

Si te mai contrazic intr-o privinta: NATO, SUA, UE, cine vrei tu, ne vor abandiona cat ai zice peste daca la Washington va veni un tip ca paraliticul care ne-a vandut rusilor ca pe vite, FDR !
Daca pentru englezi Winston Churchil e un erou, pentru mine e un criminal, un ticalos. Pentru ca pe mine ca roman m-a vandut unui descreierat ca Stalin, m-a mai pus sa platesc si despagubiri de razboi 20 de ani in timp ce Franta la fel de colaborationista ca Romania lu Antonescu, ba chiar mai slugarnica as zice (nu dau doi bani pe povestile lor cu rezistenta franceza si cu toate idilele tesute pe tema asta, noi n-am fost in stare nici balade de-astea mincinoase sa creem ... ), in timp ce Italia lui Musolinii i-a cantat in struna lui Hitler mai mult ca Romania si Franta la un loc, ei semneaza sentinte de moarte pentru popoare ca al meu cu ... Stalin.
Si a iesit ce se vede.
Eu estimez cam la 50-100 de ani schimbarea cu conditia s-o apucam in directia buna.
Ori, cata vreme nu se inventeaza si in Romania salariul decent, adica o retributie care sa-i asigure existenta unui absolvent a oricarei forme de invatamant, nimic nu se va schimba din sclavagismul actual. Toate nu vor fi decat vorbe goale si acuzatii reciproce.
Cata vreme UE va impune doar tarife "ca la ei" si munca va fi platita "ca la noi" pe motiv de concurenta neloiala uitand ca si cheltuielile cu munca vie care fac parte din costuri reprezinta tot o concurenta neloiala, cata vreme UE va avea texte din care va rezulta ca doar cetatenii din tarile occidentale trebuuie sa aiba un anumit nivel de trai si regim de munca iar cei din est niciodata nu face destul, nu indeplinesc conditii care nu se mai termina, toata tarasenia nu va fi decat o alta forma de jaf organizat. Ca asta la care asistam in prezent ...

In rest, imi place cum scrii ...

Buna ziua!
Din pacate eu sunt un optimist incurabil si cred sincer in tanara generatie,

Uite,eu prin profesie am contact direct, zilnic cu zeci de tineri si sincer nu prea am descoperit la ei caracterizarile facute de tine si de Hakon.
.

M-ar interesa sa-mi precizezi:
- varsta tinerilor,
- domeniul si nivelul profesional/de competente in/la care interactionezi cu acei tineri...

Ba', tu esti un IDIOT nesimtit senil SAU CUM ?

SIKTIR !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2015, ora 06:26

De la: _Haak0n_, la data 2015-05-13 23:36:45Serios!?

'AI DE CAPUL TAU !

Exact ce iti spuneam! Raspuns de mahalagioaica.

Edelweis

528 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Mai 2015, ora 11:13

De la: AxiAdS, la data 2015-05-13 12:16:49Hakon, Black, ce ar fi sa va dati mana frateste si sa purcedem la drumul României bine facute impreuna?

Sunteti oameni maturi si destepti. Este dureros sa va vad sfasiindu-va reciproc pentru .... chiar asa, nici nu stim de ce va spintecati intre voi? Nici nu trebe sa cautam de ce, haideti sa facem pace si sa armonizam intrevederile noastre de aici, vreti?

O zi frumoasa tuturor ! Viata este frumoasa! Ne ramane sa fim buni, doar astfel nu vom putea da gres!

Va multumesc, baieti, ca faceti totul posibil sa nu mai intru pe acest topic!

Respectele mele!

Imi este indiferent daca veti continua sau veti face armistitiu! Pariez chiar ca veti continua a umple paginile forumului , exact cum ne-ati obisnuit, dragi concetateni demni de o Romanie a lucrului BINE FACUT!

Inca odata, ultima sa fie, RESPECTELE MELE!

''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan ''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu ''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2015, ora 14:58

De la: AxiAdS, la data 2015-05-14 11:13:06
De la: AxiAdS, la data 2015-05-13 12:16:49Hakon, Black, ce ar fi sa va dati mana frateste si sa purcedem la drumul României bine facute impreuna?

Sunteti oameni maturi si destepti. Este dureros sa va vad sfasiindu-va reciproc pentru .... chiar asa, nici nu stim de ce va spintecati intre voi? Nici nu trebe sa cautam de ce, haideti sa facem pace si sa armonizam intrevederile noastre de aici, vreti?

O zi frumoasa tuturor ! Viata este frumoasa! Ne ramane sa fim buni, doar astfel nu vom putea da gres!

Va multumesc, baieti, ca faceti totul posibil sa nu mai intru pe acest topic!

Respectele mele!

Imi este indiferent daca veti continua sau veti face armistitiu! Pariez chiar ca veti continua a umple paginile forumului , exact cum ne-ati obisnuit, dragi concetateni demni de o Romanie a lucrului BINE FACUT!

Inca odata, ultima sa fie, RESPECTELE MELE!

da' io nu te-nteleg : de ce te-mpiedici d'un ciot pe nume Hakon si nu spui ce ai de zis, Daca ai ceva de adus la tema propusa ?

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2015, ora 15:09

De la: Black_Friday_, la data 2015-05-14 06:26:24
De la: _Haak0n_, la data 2015-05-13 23:36:45Serios!?

'AI DE CAPUL TAU !

Ba', tu esti un IDIOT nesimtit senil SAU CUM ?

SIKTIR !

Exact ce iti spuneam! Raspuns de mahalagioaica.

Ai cosmaruri umede, ghiolbanule nesimtit, plagiaza integral, daca tot te-ai reprofilat pe minciuni fudule si urechisme ieftine, habarnistule!

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2015, ora 15:16

Klaus Iohannis: Da, mi se pare o declarație foarte curioasă. Recunosc că am luat act cu surprindere de această declarație. Afirmă la televizor tânărul prim-ministru că ar avea el informații de la servicii cum că oameni din anturajul meu s-ar fi întâlnit cu diferiți reprezentanți ai unor procesatori de lemn și lasă se înțeleagă că ar exista un fel de trafic de influență la nivelul Președintelui. Acest lucru este, deopotrivă, surprinzător și fals.

Am verificat la nivelul Administrației Prezidențiale și nu a existat nicio discuție, nici cu lobby-iști, nici măcar cu foști colegi din PNL pe această temă. Atunci când am retrimis Codul Silvic în Parlament, a existat un document pe care ne-am bazat, este documentul care ne-a fost transmis, fără să fie cerut, de către Consiliul Concurenței, prin care ne-a atras atenția că este, există riscul de infringement pentru România, deci există riscul să nu fie conformă legea cu legislația europeană.

Mi s-a părut un lucru foarte serios. Și vreau să subliniez în acest context că nu numai Președintele, ci și primul-ministrul are datoria să vegheze ca legislația românească să fie în concordanță cu legislația europeană.

Eu nu mă joc cu legile României. Nu a existat niciun indiciu că cineva ar fi intervenit pentru această chestiune, la mine oricum nu, și nici la nivelul Administrației Prezidențiale. În consecință, luând act de declarațiile primul-ministrului de aseară, de la un post de televiziune, am rugat organele abilitate să verifice de ce fel de informații dispunea prim-ministrul, dacă ele se confirmă sau nu.

Dacă se confirmă să se ia, evident, de urgență, măsurile care se impun, dar, dacă nu se confirmă, atunci prim-ministrul va răspunde pentru aceste afirmații. Astfel de afirmații de insinuare a unui trafic de influență la nivelul Președintelui nu pot fi clasificate ca simple afirmații prin care vrea să pară interesant la televizor, sunt mult mai grave și vor fi tratate ca atare. Sper ca această scăpare să nu indice o revenire la logica din campania electorală, promovată atunci de candidatul Ponta și care a fost la un nivel inacceptabil de jos.

Departamentul de Comunicare Publică
14 Mai 2015

www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=15701&_PRID=

Traian Băsescu
2 ore · editat ·

Plagiatorul mincinos este și ticălos

Tata socru, fostul ministru al Agriculturii Ilie Sîrbu, a patronat semnarea, în 2003, a unui contract pe zece ani cu austriecii de la Schweighofer.

La semnarea contractului, șeful corpului de control era actualul premier, VV Ponta.
Actualul director general de la ROMSILVA, domnul Adam Crăciunescu, protejat al lui tata socru, era secretar de stat, responsabil cu pădurile în Ministerul Agriculturii atunci cînd s-a semnat contractul cu austriecii.

În 2013, cînd contractul pe zece ani al austriecilor a expirat, VV Ponta era prim ministru, Adam Crăciunescu era director la ROMSILVA, iar tata socru devenise celebru samsar al codrilor și terenurilor agricole ale României. Niciunul nu a făcut nimic pentru a pune frînă lăcomiei austriecilor.

Mai mult, ticălosul plagiator și mincinos face aluzie la faptul că, în susținerile lui, are argumente primite de la servicii de informații, lucru absolut imposibil fără informarea simultană a președintelui, avînd în vedere magnitudinea subiectului .

Și pentru că urmare a reacției societății, se strînge lațul în jurul politicienilor care au patronat jaful pădurilor, ca orice ticălos, Ponta încearcă să arunce mortul peste gardul Cotrocenilor, profitînd de faptul că președintele a fost suficient de inabil să nu explice public motivul întoarcerii la Parlament a Codului Silvic.

Este drept că, dincolo de gardul Cotroceniului, se află și sforarul Dan Mihalache, dar totuși... Ponta, vezi că mortul este în familia ta, în administrația ta și în clientela ta politica, vezi Hrebenciuc, Adam, Ilie Sîrbu etc

https://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu?fref=ts

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2015, ora 15:30

si uite cum don base, bagindu-se-n vorba , isi da iar cu stingul in dreptul, caci Multe subiecte de la vremea lui au avut magnitudinea unui cutremur si el zice ca NU stia ! ca
Nu a fost informat de servicii , nici despre subiectul Bercea , Bica, Cocos, Udrea , ca sa nu mai spunem de ALRO !
in tara noastra draga , ORICE se poate intimpla : si neinformari si complicitati si chiar interese strict personale , asa ca trebuie clarificata problema si Stopata taierea padurilor Ro !

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2015, ora 18:47

De la: Black_Friday_, la data 2015-05-11 19:16:49
De la: 9am_5164, la data 2015-05-11 13:59:41
De la: gabigabi2, la data 2015-05-11 13:44:19
De la: 9am_5164, la data 2015-05-11 13:35:26
De la: gabigabi2, la data 2015-05-11 13:29:38 daca taceai filozof ramineai dar , nuuuu, tu vrei neaparat sa ne confirmi cit de inteligent esti, desi unii dintre noi stim exact cite parale faci si asta ptr. ca doar ce ne spusesi cum ti-a dat fiica-ta o piine de mincat , angajindu-te la firma ei ce se ocupa cu detoatele !
dar tu nu te intimida, da-i' nainte !

Prostovanco,a munci la propria firma nu cred ca este o rușine.
Rușinos este modul in care traiești tu cu tot nemul tau de asistați sociali!
OFTICOASO!

" propria firma" inseamna firma facuta de fiica ta acu' 2- 3 ani ?
da' pina atunci ai fost un domn somer sau ai lucrat la negru pe ici- pe colo ?
DACA ai fi fost vreun mare specialist in ceva, nu conteaza-n ce si erai bine ancorat pe picioarele tale , nu trebuia sa ajungi la mina/ mila copilului tau...INTELEGI , imbecilule , despre ce-i vorba ?

Nu zbanghio, pana atunci am lucrat la un notariat daca asta te intereseaza și inca mai lucrez part/time.
Daca copii tai vor sa-ți vanda casa pot sa-i ajut.

Tataie, plimba ursul! Ce puii mei faci tu la notariat? Dai cu mopul, tunzi iarba sau schimbi becurile?

Ca sa lucrezi ca notar trebuie sa fii licentiat in drept, ori la cat de agramat te exprimi, nu e cazul de asa ceva.

SCARBA MULTINAȚIONALA, așa de dragul artei, pentru ați arata ca mananci rahat mi-am postat o fotografie cu ambele legitimații.
Prima incepand cu 2008 si alta din 2015 cand au fost schimbate.
Pacat ca nu o mai am pe prima din 2000.
Acum asa pentru credibilitate ar trebui sa arații și tu ceva similar . Intra in contul meu la fotografii și te vei lamuri care dintre noi da cu mopul.

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2015, ora 18:58

De la: Black_Friday_, la data 2015-05-11 19:38:53
De la: 9am_5164, la data 2015-05-11 14:07:18
De la: gabigabi2, la data 2015-05-11 13:29:38 daca taceai filozof ramineai dar , nuuuu, tu vrei neaparat sa ne confirmi cit de inteligent esti, desi unii dintre noi stim exact cite parale faci si asta ptr. ca doar ce ne spusesi cum ti-a dat fiica-ta o piine de mincat , angajindu-te la firma ei ce se ocupa cu detoatele !

OFTICOASO!

DACA ai fi fost vreun mare specialist in ceva, nu conteaza-n ce si erai bine ancorat pe picioarele tale , nu trebuia sa ajungi la mina/ mila copilului tau...INTELEGI , imbecilule , despre ce-i vorba ?

Tu zbanghio nici mila propriilor copii nu o ai.
Faptul ca vrea sa-ți vanda casa este relevant.
Acum sa-i raspund și ,,multinaționalului,,
Tu esti multinational deoarece tatal este evreu,mama piranda iar pe tine te-a facut cu un neamț?
Ok neamțule , la firma ficei mele sunt pe post de administrator.
Mai vrei ceva?

Clar! Deci tu dai cu mopul.

Nu crezi ca tu, cel care trambiteaza pe aici ca varstnicii ar trebui sa se dea la o parte si sa lase tinerii sa-si faca drumul in viata, ar trebui sa dai primul un exemplu in acest sens? Tu iti capusezi propria fiica, incasand salariu de la ea, impovarandu-i firma cu un post ocupat din cele trei.
Retrage-te tataie si las-o sa isi vada de viata ei. Nu o mai cocosa!

Boule, eu nu capușez pe nimeni, din contra am reușit cu ajutorul fetei sa-mi vad visul cu ochii,acela de a nu mai fi sluga așa cum ești tu bugetarule.
Dar ce pot sa-i explic unui cretin care se da mare scula si care in realitate este un amarat cu salariul minim pe cartea de munca.

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2015, ora 19:43

De la: _Haak0n_, la data 2015-05-14 15:16:01Klaus Iohannis: Da, mi se pare o declarație foarte curioasă. Recunosc că am luat act cu surprindere de această declarație. Afirmă la televizor tânărul prim-ministru că ar avea el informații de la servicii cum că oameni din anturajul meu s-ar fi întâlnit cu diferiți reprezentanți ai unor procesatori de lemn și lasă se înțeleagă că ar exista un fel de trafic de influență la nivelul Președintelui. Acest lucru este, deopotrivă, surprinzător și fals.

Am verificat la nivelul Administrației Prezidențiale și nu a existat nicio discuție, nici cu lobby-iști, nici măcar cu foști colegi din PNL pe această temă. Atunci când am retrimis Codul Silvic în Parlament, a existat un document pe care ne-am bazat, este documentul care ne-a fost transmis, fără să fie cerut, de către Consiliul Concurenței, prin care ne-a atras atenția că este, există riscul de infringement pentru România, deci există riscul să nu fie conformă legea cu legislația europeană.

Mi s-a părut un lucru foarte serios. Și vreau să subliniez în acest context că nu numai Președintele, ci și primul-ministrul are datoria să vegheze ca legislația românească să fie în concordanță cu legislația europeană.

Eu nu mă joc cu legile României. Nu a existat niciun indiciu că cineva ar fi intervenit pentru această chestiune, la mine oricum nu, și nici la nivelul Administrației Prezidențiale. În consecință, luând act de declarațiile primul-ministrului de aseară, de la un post de televiziune, am rugat organele abilitate să verifice de ce fel de informații dispunea prim-ministrul, dacă ele se confirmă sau nu.

Dacă se confirmă să se ia, evident, de urgență, măsurile care se impun, dar, dacă nu se confirmă, atunci prim-ministrul va răspunde pentru aceste afirmații. Astfel de afirmații de insinuare a unui trafic de influență la nivelul Președintelui nu pot fi clasificate ca simple afirmații prin care vrea să pară interesant la televizor, sunt mult mai grave și vor fi tratate ca atare. Sper ca această scăpare să nu indice o revenire la logica din campania electorală, promovată atunci de candidatul Ponta și care a fost la un nivel inacceptabil de jos.

14 Mai 2015

Traian Băsescu
2 ore · editat ·

Tata socru, fostul ministru al Agriculturii Ilie Sîrbu, a patronat semnarea, în 2003, a unui contract pe zece ani cu austriecii de la Schweighofer.

La semnarea contractului, șeful corpului de control era actualul premier, VV Ponta.
Actualul director general de la ROMSILVA, domnul Adam Crăciunescu, protejat al lui tata socru, era secretar de stat, responsabil cu pădurile în Ministerul Agriculturii atunci cînd s-a semnat contractul cu austriecii.

În 2013, cînd contractul pe zece ani al austriecilor a expirat, VV Ponta era prim ministru, Adam Crăciunescu era director la ROMSILVA, iar tata socru devenise celebru samsar al codrilor și terenurilor agricole ale României. Niciunul nu a făcut nimic pentru a pune frînă lăcomiei austriecilor.

Mai mult, ticălosul plagiator și mincinos face aluzie la faptul că, în susținerile lui, are argumente primite de la servicii de informații, lucru absolut imposibil fără informarea simultană a președintelui, avînd în vedere magnitudinea subiectului .

Și pentru că urmare a reacției societății, se strînge lațul în jurul politicienilor care au patronat jaful pădurilor, ca orice ticălos, Ponta încearcă să arunce mortul peste gardul Cotrocenilor, profitînd de faptul că președintele a fost suficient de inabil să nu explice public motivul întoarcerii la Parlament a Codului Silvic.

Este drept că, dincolo de gardul Cotroceniului, se află și sforarul Dan Mihalache, dar totuși... Ponta, vezi că mortul este în familia ta, în administrația ta și în clientela ta politica, vezi Hrebenciuc, Adam, Ilie Sîrbu etc

Acest PSD are in componența lui mafioți sovietizați și nu va scapa pana la urma de justiție idiferent cat va incerca sa tergiverseze și sa arunce vina pe alte guvernari.
Este foarte clar ca PSD este furnizorul de instabilitate politica și economica iar in randurile lui se ascund cei mai mari vanzatori de țara.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2015, ora 20:06

De la: 9am_5164, la data 2015-05-14 18:47:52

OFTICOASO!

Nu zbanghio, pana atunci am lucrat la un notariat daca asta te intereseaza și inca mai lucrez part/time.

Tataie, plimba ursul! Ce puii mei faci tu la notariat? Dai cu mopul, tunzi iarba sau schimbi becurile?

Ca sa lucrezi ca notar trebuie sa fii licentiat in drept, ori la cat de agramat te exprimi, nu e cazul de asa ceva.

SCARBA MULTINAȚIONALA, așa de dragul artei, pentru ați arata ca mananci rahat mi-am postat o fotografie cu ambele legitimații.
Acum asa pentru credibilitate ar trebui sa arații și tu ceva similar . Intra in contul meu la fotografii și te vei lamuri care dintre noi da cu mopul.

Asa, si?
Functie de secretara. Aduni actele in dosar, neaparat cu sina...redactezi pe computer in Word actele pe care ti le da notarul (asta se invata inca din scoala generala), tii evidenta si indosariezi decizii, faci cafele.
Iar si la sfarsitul zilei ridici scaunele pe mese si dai cu mopul.

De aici pana la laudarosenia ta ca intocmesti succesiuni, e cale lunga bai tataie!

Nu zic ca nu ai putea, facand copy-paste dupa documente mai vechi, dar nu ai dreptul, mosule. Nu ai competenta legala si nici profesionala si daca te pune sa o faci, poti sa ajungi la parnaie.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2015, ora 20:10

De la: 9am_5164, la data 2015-05-14 18:58:35

OFTICOASO!

Tu esti multinational deoarece tatal este evreu,mama piranda iar pe tine te-a facut cu un neamț?
Mai vrei ceva?

Nu crezi ca tu, cel care trambiteaza pe aici ca varstnicii ar trebui sa se dea la o parte si sa lase tinerii sa-si faca drumul in viata, ar trebui sa dai primul un exemplu in acest sens? Tu iti capusezi propria fiica, incasand salariu de la ea, impovarandu-i firma cu un post ocupat din cele trei.

Boule, eu nu capușez pe nimeni, din contra am reușit cu ajutorul fetei sa-mi vad visul cu ochii,acela de a nu mai fi sluga așa cum ești tu bugetarule.
Dar ce pot sa-i explic unui cretin care se da mare scula si care in realitate este un amarat cu salariul minim pe cartea de munca.

Vita batrana, datoria parintilor este sa-si ajute copii, nu sa ii exploateze. Fiica ta te-a angajat ca sa te ajute cu bani, nu pentru competentele tale profesionale. Daca erai asa de bun, aveai slujba ta, nu atarnai ca un pietroi de gatul fiicei tale.

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2015, ora 20:24

De la: Black_Friday_, la data 2015-05-14 20:06:35

OFTICOASO!

Asa, si?
Functie de secretara. Aduni actele in dosar, neaparat cu sina...redactezi pe computer in Word actele pe care ti le da notarul (asta se invata inca din scoala generala), tii evidenta si indosariezi decizii, faci cafele.

De aici pana la laudarosenia ta ca intocmesti succesiuni, e cale lunga bai tataie!

Nu zic ca nu ai putea, facand copy-paste dupa documente mai vechi, dar nu ai dreptul, mosule. Nu ai competenta legala si nici profesionala si daca te pune sa o faci, poti sa ajungi la parnaie.

Așa pentru cultura ta generala multinaționalule.
In primul rand am spus ca lucrez la un notariat si cum bine ai priceput sunt secretar.
Ai tupeu, dar sti cu ce se ocupa un secretar de notariat si cata scoala are?
Oricum ceva mai multa decat ai tu.
Apoi redactarea unor acte are la baza cunostințe temeinice dar pana la urma nu mai conteaza in fața unui țoparlan bolșevizat.
Mai mult ,daca priveai cu atentie legitimațiile ințelegeai ca sunt pentru acces la ANCPI si OCPI.
Ce fac eu acolo?Reprezint notariatul in spețele respective.
Pai prosule,acolo cu siguranța nu intra cei de teapa ta!

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2015, ora 20:31

De la: Black_Friday_, la data 2015-05-14 20:10:31
De la: 9am_5164, la data 2015-05-14 18:58:35

OFTICOASO!

Mai vrei ceva?

Vita batrana, datoria parintilor este sa-si ajute copii, nu sa ii exploateze. Fiica ta te-a angajat ca sa te ajute cu bani, nu pentru competentele tale profesionale. Daca erai asa de bun, aveai slujba ta, nu atarnai ca un pietroi de gatul fiicei tale.

Boule sovietizat,a avea o firma care produce insemna ca acolo se desfasoara o activitate profitabila si nu se trage chiulul .
Daca doresti iti pot da lectii atat in Protectia Muncii cat si la capitolul Publicitate Tipografica.
Daca te intereseaza avem si o mica revista one-line.
Dar nu uita multinaționalule ca am doua joburi, asa ca mucles asistatule!

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2015, ora 20:56

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2015, ora 20:56

Gandire de "multinational", daca ar fi angajat la o multinationala sau daca a fost angajat la o firma particulara eventual daca ar fi un angajat bugetar, deraiatul habarnist, care se mai si lauda ca a fost si ar fi un angajat pe o functie de conducere, se considera un pietroi atarnat de gatul patronului sau actionariatului si este angajat pentru a fi ajutat cu bani.

Ba' urecistule habarnist, esti foarte da-shtept, dar stii sa minti pe-ntelesul celor de teapa ta, natantocule.

Dupa emiterea unor asemenea afirmatii sau dupa celebra maxima, in care postulai fudul ca, "stiinta confirma afirmatiile religiei", pe care ai vehiculat-o pe acest forum, cine draku te mai poate crede ca esti angajat la o multinationala pe o functie de conducere, probabil te pot crede cei de teapa ta sau cei de teapa partonetei ramolite, in rest...mtf!

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2015, ora 21:08

De la: _Haak0n_, la data 2015-05-14 20:56:36Gandire de "multinational", daca ar fi angajat la o multinationala sau daca a fost angajat la o firma particulara eventual daca ar fi un angajat bugetar, deraiatul habarnist, care se mai si lauda ca a fost si ar fi un angajat pe o functie de conducere, se considera un pietroi atarnat de gatul patronului sau actionariatului si este angajat pentru a fi ajutat cu bani.

Ba' urecistule habarnist, esti foarte da-shtept, dar stii sa minti pe-ntelesul celor de teapa ta, natantocule.

Dupa emiterea unor asemenea afirmatii sau dupa celebra maxima, in care postulai fudul ca, "stiinta confirma afirmatiile religiei", pe care ai vehiculat-o pe acest forum, cine draku te mai poate crede ca esti angajat la o multinationala pe o functie de conducere, probabil te pot crede cei de teapa ta sau cei de teapa partonetei ramolite, in rest...mtf!

L-am mirosit imediat ca este doar un coate-goale care se da mare asa cum fac majoritatea socialistilor asistati!

Fosta membra 9am.ro

260 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2015, ora 21:18

De la: 9am_5164, la data 2015-05-14 19:43:28
De la: _Haak0n_, la data 2015-05-14 15:16:01Klaus Iohannis: Da, mi se pare o declarație foarte curioasă. Recunosc că am luat act cu surprindere de această declarație. Afirmă la televizor tânărul prim-ministru că ar avea el informații de la servicii cum că oameni din anturajul meu s-ar fi întâlnit cu diferiți reprezentanți ai unor procesatori de lemn și lasă se înțeleagă că ar exista un fel de trafic de influență la nivelul Președintelui. Acest lucru este, deopotrivă, surprinzător și fals.

14 Mai 2015

Traian Băsescu
2 ore · editat ·

Acest PSD are in componența lui mafioți sovietizați și nu va scapa pana la urma de justiție idiferent cat va incerca sa tergiverseze și sa arunce vina pe alte guvernari.
Este foarte clar ca PSD este furnizorul de instabilitate politica și economica iar in randurile lui se ascund cei mai mari vanzatori de țara.

Nu conteaza cine rosteste ADEVARUL, conteaza cel care rosteste MINCIUNILE pe care prostimea doreste sa le auda de la cel pe care il simpatizeaza!

Insa, prostimea nu stie si nici nu intelege, de ce afirmatiile simpatizatului mincinos sunt convingatoare iar cel care rosteste adevarul este ignorat sau hulit !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2015, ora 21:31

De la: 9am_5164, la data 2015-05-14 20:24:37

OFTICOASO!

Asa, si?

In primul rand am spus ca lucrez la un notariat si cum bine ai priceput sunt secretar.
Apoi redactarea unor acte are la baza cunostințe temeinice dar pana la urma nu mai conteaza in fața unui țoparlan bolșevizat.
Mai mult ,daca priveai cu atentie legitimațiile ințelegeai ca sunt pentru acces la ANCPI si OCPI.

Mars ma de aici cu vrajelile astea! Pe legitimatiile alea scria DELEGAT.

Idiotule, uite care sunt cerintele postului:

Delegat notarial

B.N. CONFIDES
Cele mai noi locuri de munca - B.N. CONFIDES
Vezi detalii companie
Tip oferta raquo; Job
Nivel cariera raquo; Middle
Oras(e) raquo; BUCURESTI, Sector 3
Domenii oferta raquo;
Institutii / profesii liberale

- indeplinirea formalitatilor de publicitate imobiliara la ANCPI - Oficiul de cadastru competent (verificare, intocmire dosar client, depunere cereri, ridicare extrase de carte funciara pentru autentificare/informare, inscrieri, notari in Cartea funciara, monitorizare inscrieri in cartea funciara),
- efectuarea programarii clientilor si si monitorizarea eliberarii documentatiilor depuse la ANCPI-OCPI catre clienti,
- redactarea/multiplicarea actelor/cererilor/opiniilor necesare in dosarul publicitatii imobiliare sau conexe acestuia,
- arhivarea documentelor,
- redactarea actelor notariale cu grad redus de dificultate.

Cerinte
- experienta in activitatea notariala (delegat notarial) de minim 2 ani
- abilitati operare PC – Microsoft Office (Word, Excel nivel avansat)
- disponibilitate de deplasare
- atentie la detalii

www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-delegat-notarial/477605/1

Redactarea actelor notariale cu grad redus de dificultate!!!!
Ma intreb care naiba sunt cu grad redus de dificultate pentru tine, care esti paralel cu limba romana, schilodind "fregvent" sarmana limba....
Cred ca si daca scrii "Ana are mere" te trec toate transpiratiile, agramatule!

Scuteste-ma! Felul in care scrii pe aici iti tradeaza educatia precara, chiar daca te dai drept ceea ce nu esti.

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2015, ora 21:31

Simplu,simpatizanții PSD au minciuna in sange,așa au trait și așa vor murii.
Minciuna ii hranește și nu pot trai decat așa iar alesul inimii lor intrunește acesta calitate
Cand Base ieșea la ora 18 și le spunea adevaruri au hotarat sa-l suspende.

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2015, ora 21:35

De la: Black_Friday_, la data 2015-05-14 21:31:15
De la: 9am_5164, la data 2015-05-14 20:24:37

OFTICOASO!

Asa, si?

Mars ma de aici cu vrajelile astea! Pe legitimatiile alea scria DELEGAT.

Idiotule, uite care sunt cerintele postului:

Delegat notarial

B.N. CONFIDES
Cele mai noi locuri de munca - B.N. CONFIDES
Vezi detalii companie
Tip oferta raquo; Job
Nivel cariera raquo; Middle
Oras(e) raquo; BUCURESTI, Sector 3
Domenii oferta raquo;
Institutii / profesii liberale

- indeplinirea formalitatilor de publicitate imobiliara la ANCPI - Oficiul de cadastru competent (verificare, intocmire dosar client, depunere cereri, ridicare extrase de carte funciara pentru autentificare/informare, inscrieri, notari in Cartea funciara, monitorizare inscrieri in cartea funciara),
- efectuarea programarii clientilor si si monitorizarea eliberarii documentatiilor depuse la ANCPI-OCPI catre clienti,
- redactarea/multiplicarea actelor/cererilor/opiniilor necesare in dosarul publicitatii imobiliare sau conexe acestuia,
- arhivarea documentelor,
- redactarea actelor notariale cu grad redus de dificultate.

Cerinte
- experienta in activitatea notariala (delegat notarial) de minim 2 ani
- abilitati operare PC – Microsoft Office (Word, Excel nivel avansat)
- disponibilitate de deplasare
- atentie la detalii

www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-delegat-notarial/477605/1

Redactarea actelor notariale cu grad redus de dificultate!!!!
Ma intreb care naiba sunt cu grad redus de dificultate pentru tine, care esti paralel cu limba romana, schilodind "fregvent" sarmana limba....
Cred ca si daca scrii "Ana are mere" te trec toate transpiratiile, agramatule!

Scuteste-ma! Felul in care scrii pe aici iti tradeaza educatia precara, chiar daca te dai drept ceea ce nu esti.

Daca fac o fotocopie a Cartii de Munca unde se vede clar funcția atunci iți ceri public scuze ?
Ia zi multinaționalule?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2015, ora 21:36

De la: _Haak0n_, la data 2015-05-14 20:56:36Gandire de "multinational", daca ar fi angajat la o multinationala sau daca a fost angajat la o firma particulara eventual daca ar fi un angajat bugetar, deraiatul habarnist, care se mai si lauda ca a fost si ar fi un angajat pe o functie de conducere, se considera un pietroi atarnat de gatul patronului sau actionariatului si este angajat pentru a fi ajutat cu bani.

Kakanele, tu pricepi greu si uiti repede! Normal pentru o chivuta mahalagioaica ca tine....

Am zis ca am avut functie de conducere in sistemul de stat. Acum nu mai am, dar sunt multumit financiar, cu mult mai mult si sunt si relaxat.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2015, ora 21:37

De la: 9am_5164, la data 2015-05-14 21:08:05

L-am mirosit imediat ca este doar un coate-goale care se da mare asa cum fac majoritatea socialistilor asistati!

Coate-goale...dar independent financiar. Nu traiesc ca o capusa pe spatele copiilor!

Fosta membra 9am.ro

475 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2015, ora 21:38

Multinaționalule,acum este randul tau sa postezi diploma de 10 clase!

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: