Info
x
Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut
|
Fosta membra 9am.ro 13 mesaje Membru din: 31/10/2016 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2016, ora 16:50
sunt clare numai in reveatiile tale si in elucubratiile pe care le deversezi.
o persoana rationala care cerceteaza si analizeaza onest, poate sa iti demonstreze oricand: esti o mincinoasa ipocrita, o impostoare nesimtita, o meschina stulta patentata si o mizera ingalata dovedita. ramane exact asa cum am constatat si afirmat: esti o stulta fudula cu mult mai proasta si nesimtita decat prevad legile naturii si o sa dai ortul popii cu mult mai proasta decat te-ai nascut. vei primi exact ceea ce ti-am promis, (dupa cele 6 luni de zile in care v-a suportat stoic toate nsultele , injuriile , jignitile si etichetarile abjecte) atat tie, miasmato ingalata, cat si gunoiului janghinos |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2016, ora 16:15
De la: gabigabi2, la data 2016-11-03 16:21:25vorbe ..... ramine asa cum am vorbit, Hakoane si de " dovedit " n-ai fost in stare sa dovedesti absolut nimic : nici ca-s mincinoasa, nici ca-s ramolita, nici imputita ....ca am comedoane si -s laiata si am unghiile murdare nimic din toate astea , doar balivernele si halucinatiile mintii tale chinuite , atit ai dovedit !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2016, ora 17:54
dovezile exista, aici pe forum.
oricarui interesat si orcand, pot sa prezint, atat sursele cat si dovezile pecare imi fundamentez sustin si justific afirmatiile. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2016, ora 14:51
da' nu te prinzi ca NU intereseaza pe nimeni altcineva decit pe tine ? cei care ma Cunosc in Real , intilnindu-ma cu ei la o bere sau cafea si cu care ne-am simtit atit de bine incit am si repetat intilnirea , NU au de ce sa se uite-n gura ta, mai om rau si irational pe deasupra !
chiar nu intelegi lucrul asta , ca ce au vazut ochii lor nu coincide cu ce repeti tu in nestire , in delirul tau nascut din ura ? himmmm, credeam ca esti mai inteligent, totusi !
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2016, ora 15:17
pastreaza-ti goangele pentru naivi sau fraieri, bre, miasmato mincinoasa.
de aceea, te citez: ,,m-au dat dracu prietenele de o viata", nu !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2016, ora 16:08
cit de prost si ticalos poti fi, mai distrusule !
cind am facut afirmatia asta, mai fitil cam scurt ? cind intrase Dihonia Basesciana intre oameni de se certau sotii-ntre ei si se stricasera si prietenii vechi de'o viata ca a mea, da ? DA ! norocul nostru ca si-au dat si ele seama ca jupin base' e si el efemer in functia de zmeul- zmeilor si le- au trecut bizdicii tin sa te anunt ca si acum 0 Luna am iesit impreuna la o pizza !
|
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2016, ora 16:15
si, mai fitil scurt : o prietenie de 50 ani nu se strica ptr. nici-un basesc sau johannesc, sa stii !
dar n-ar fi rezistat atitia amar de ani daca eram o mincinoasa si-o-ngalata, noi fiind si colege de serviciu, deci verificarea onestitatii si a seriozitatii a fost facuta acolo, la IPROMET , in anii aia in care se facea cincinalul in 4 ani jumate , cu zeci de ore suplimentare si munca patriotica ! |
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2016, ora 15:20
ai primit ieri, de la pomana mortilor ceva mai multa bautura , le-ai amestecat si ai intrat in delir, nebunule ? esti incoerent total, betivule
mai incearca o data dupa ce-ti revi !
|
|
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2016, ora 02:12
Buna, n-ma mai intrat de ani buni pe forum. Daca esti gabigabi pe care o stiu, ti-am lasat un mesaj pe profilul vechi..daca nu, scuze de interventie.
Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2016, ora 15:35
De la: super_green_frog, la data 2016-11-07 02:12:48Buna, n-ma mai intrat de ani buni pe forum. Daca esti gabigabi pe care o stiu, ti-am lasat un mesaj pe profilul vechi..daca nu, scuze de interventie. broscuta mea frumoasa, sigur ca-s eu - cea veche , dar acum sunt gabigabi 2, intrucit nu stiu ce s-a-ntimplat cu celalalt cont ca nu l-am mai putut accesa, dar nici sterge ! asa ca, ceea ce mi-ai scris pe acel cont, scrie -l pe asta de acum, ca d'abia astept sa-l citesc ! P.S Daca-ti spun ca ieri m-am gindit la tine, ma crezi ?
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Noiembrie 2016, ora 19:29
Te pup gabi. Ti-am dat vesti despre mine pe fostul profil in mesaj privat. Iti scriu si pe asta.
All Things Grow With Love
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 8 Noiembrie 2016, ora 06:05
De la: gabigabi2, la data 2016-11-07 15:35:03De la: super_green_frog, la data 2016-11-07 02:12:48Buna, n-ma mai intrat de ani buni pe forum. Daca esti gabigabi pe care o stiu, ti-am lasat un mesaj pe profilul vechi..daca nu, scuze de interventie. Si io ma bucur sa va vad regasiti! Sa fiti sanatosi! Asa te-ai gandit,Gabi, la Broscuta, cum m-am trezit io mai inainte- nu ca as fi dormit tare mult si tare bine- gandindu-ma la domnul Nastase! Suntem legati intre noi, unii cu altii si toti in final! Io...nu am disparut, doar ca ... trec vremuri grele, de incercari! Insa mereu Dumnezeu ramane alaturi! Caut avion direct pe Baia Mare, sau macar pe Cluj, ca din Buc am mult de mers in tren,am fost o data si e lung si obositor. Tre sa o salvez pe mama, pe de o parte, pe de alta parte tre sa fiu langa prunc si langa sot care e si el internat. Problema e ca am de tzopait intre doua spitale situate la 2000 km! Daca aveti solutii, io le studiez cu drag! In masina nu merg, e tare lung! Dumnezeu sa ne tina puternici! Aveti grija de voi, viata e scurta! Sotul meu a avut aorta infundata 95% si i s-a pus direct un stent la 42 de ani. Este cel mai tanar pacient cu stens, cred ca va dati seama! Il iubesc si i-am zis lui Dumnezeu ca prefer sa ia viata mea decat pe cea a sotului sau a mamei! Sa va mai spun ca sfaturile voastre sincere si din suflet le receptionez cu drag? Gasim o solutie, am pus pamantul in miscare! Nimic fara Dumnezeu! Va tin la curent siva multumesc din suflet! Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2016, ora 19:09
De la: Musetel, la data 2016-11-08 06:05:51De la: gabigabi2, la data 2016-11-07 15:35:03De la: super_green_frog, la data 2016-11-07 02:12:48Buna, n-ma mai intrat de ani buni pe forum. Daca esti gabigabi pe care o stiu, ti-am lasat un mesaj pe profilul vechi..daca nu, scuze de interventie. ahhhh, acum am inteles motivul lacrimilor tale ! Dumnezeu cu tine si, daca mama ta e transportabila, ia-o la tine, asa cum si-ti doreai, de fapt, din primavara si-i ai pe toti adunati pe linga tine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Noiembrie 2016, ora 04:23
Nu v-ati plictisit sa va tot balacariti?
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2016, ora 14:38
De la: sirboby, la data 2016-11-09 04:23:05Nu v-ati plictisit sa va tot balacariti? hoooopa, ce balacareala Sirule ? e doar o balaceala, nu te-ngrijora ! dar ce mai faci tu ? m-am tot gindit la tine de cind cu brexitul, dar nu te-am " strigat " pe forum , gindind ca ai acum alte probleme ! ce faci , cum iti este ?
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Noiembrie 2016, ora 03:55
De la: gabigabi2, la data 2016-11-09 14:38:05Personal nu am probleme! Poate doar ca a mai scazut lira! Vrajeala e ca s-au camjucat cu c...l gol pe langa ........si acum nu stiu cum sa scape virgini! Sunt intr-o situatie cam...incurcata sa zic asa! Daca ies nu stiu ce fac scotienii! Daca nu ies........nu respecta votul.....!De la: sirboby, la data 2016-11-09 04:23:05Nu v-ati plictisit sa va tot balacariti? Raporteaza abuz de limbaj
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2016, ora 13:54
De la: sirboby, la data 2016-11-10 03:55:10De la: gabigabi2, la data 2016-11-09 14:38:05Personal nu am probleme! Poate doar ca a mai scazut lira! Vrajeala e ca s-au camjucat cu c...l gol pe langa ........si acum nu stiu cum sa scape virgini! Sunt intr-o situatie cam...incurcata sa zic asa! Daca ies nu stiu ce fac scotienii! Daca nu ies........nu respecta votul.....!De la: sirboby, la data 2016-11-09 04:23:05Nu v-ati plictisit sa va tot balacariti? oooo, da, s-au cam jucat si acum dau din colt in colt....chiar sunt curioasa de ce vor face pe mai departe?! ..... mare vinzoleala-n lumea asta si i-a venit rindul Americii sa se agite ! ma bucur ca ti-e bine si te mai asteptam pe aici , cu o parere, o critica, o sugestie ! sa ai sanatate !
|
Fosta membra 9am.ro 8 mesaje Membru din: 10/11/2016 |
Postat pe: 10 Noiembrie 2016, ora 15:55
se bucura, sicofanta latrinizata.
te-au imbecilizat latrinistii, iesi din casa si plimba-te prin realitatea cotidiana, pramatie lumpenstalinista miasmata. |
|
Fosta membra 9am.ro 142 mesaje Membru din: 15/06/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Noiembrie 2016, ora 21:04
SIBERIA scrie pe tine
Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
|
|
9am_17655 329 mesaje Membru din: 28/09/2016 |
Postat pe: 16 Noiembrie 2016, ora 15:01
Da , mi-ar placea si mie sa-i vad pe toti neispravitii astia antieuropeni cum s-ar descurca ei pe o piata contingenta dupa ce n-au fost in stare de nimic intr-o piata libera . Mi-ar placea sa-i vad pe toti nemultumitii astia bazati si capabili cum vor prospera ei cu libertati ingradite si din ce li se vor mari lor salariile si cum vor scadea ei brusc preturile
tare mult mi-ar placea sa-i vad pe desteptaciosii astia guristi sa ne faca o demonstratie a valorii lor .
|
9am_17655 329 mesaje Membru din: 28/09/2016 |
Postat pe: 16 Noiembrie 2016, ora 19:20
De la: 9am_4057, la data 2016-11-16 18:44:45MARS LA MUNCA PUTOAREO Trolltrotilato , intr-atat esti de beata incat ai uitat ca tu esti aia nemultumita ? Mars tu la munca , nu mai manca rahat pe forumuri ! |
|
Fosta membra 9am.ro 223 mesaje Membru din: 14/11/2016 |
Postat pe: 18 Noiembrie 2016, ora 19:21
De la: 9am_17655, la data 2016-11-16 19:20:58 . da, acesta este nivelul forumului 9am. chiar daca vei reposta dovada prin care probezi prostia,insulta triviala sau injuria obscena care ti-au fost adresate prin mesageria privata a contului de utilizator 9am, pentru a demonstra : nesimtirea,vulgaritatea si ticalosia individei respective, adminul 9am iti va elimina textul si va continua sa fie in cardasie tacita cu aceste scursuri sociale trolliste si foarte bine imbecilizate. lumpenstalinistele putiniste calaresc acest forum si lanseaza diverse afirmatii subversive pentru a submina firavul stat de drept,atrofiata democratie si insignifianta libertate ale unui stat membru al uniunii europene, cu acceptul adminului 9am. insa, daca isi vor indeplini misiune si realiza scopul,nici nu stiu ceea ce ii asteapta in csi viitor urss. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 09:30
Si te oftici ca vreau sa traiesc in dictatura ?????
Si te oftici cand injuriile circula in ambele sensuri ???? De ce ????? Pentru ca tu esti singura STALINISTA de pe acest forum , tu ai inceput prima sa injuri si sa ameninti cu bataile jandarmilor atunci cand scriam contra lui Basescu ! Te stiu cine esti , lumpenlumpenisto , bantui acest forum de aproape 7 ani de zile sub diferite nume ! Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
|
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 09:31
Ispravito , ti-am raspuns data trecuta fara injurii , de ce mi-ai sters raspunsul ???????
|
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 15:57
iar ai mancat, mananci mult si miasmezi forumul cu elucubratii paranoide, spala-te pe dinti nesimtito lumpencolhoznica putinista, ticalosita.
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 16:22
nu, nu, TU esti cel care a miasmat acest forum, transformindu-l intr-un maidan plin de balarii si scirnavii !
ai agresat, injurat, insultat, presat si amenintat pe toti membri utilizatori , doar ptr. ca nu-l iubeau pe base' al tau ! acum vorbesti despre Dictatura si deplingi Lipsa Statului de Drept , amenintind cu urss ? ha ! Multumeste-i iubitului tau conducator Base, mai noul cetatean al rep. Moldova !
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 16:32
minti ca o stioalfa sovromista , bre, hodoroago meschina.
aveti grija sa nu va contraziceti, cocalarelor miasmate. siktir scursurilor lumpenstaliniste, duhniti a prostie absoluta,ticalosie fabuloasa, mahoarca si basamac marxist-leninist, naparstoacelor kmucilaginoase. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 16:53
Q.E. D
asta e ! demonstratia ta si ghinionul nostru ca te avem printre noi !
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 16:56
De la: HAAK00N, la data 2016-11-04 17:54:57dovezile exista, aici pe forum. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 17:05
poi, tocmai asta-i buba : ca nu poti sa dovedesti nimic si asta te face sa turbezi !
hai, pa mai insulti si miine !
|
|
|

nimic din toate astea , doar balivernele si halucinatiile mintii tale chinuite , atit ai dovedit !
himmmm, credeam ca esti mai inteligent, totusi !
mai incearca o data dupa ce-ti revi !
broscuta mea frumoasa, sigur ca-s eu - cea veche , dar acum sunt gabigabi 2, intrucit nu stiu ce s-a-ntimplat cu celalalt cont ca nu l-am mai putut accesa, dar nici sterge ! asa ca, ceea ce mi-ai scris pe acel cont, scrie -l pe asta de acum, ca d'abia astept sa-l citesc !
SIBERIA scrie pe tine
! Nu mai sta aici sa postacesti ...
Multumeste-i iubitului tau conducator Base, mai noul cetatean al rep. Moldova !