back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fÃcut

Pagini: << 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2016, ora 15:11

...nici tigva ta, de stulta ce esti.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2016, ora 15:26

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2016, ora 14:47

aiiiii, don presedinte a prins chef de vorba si se arata pe sticla mult mai des decit de obicei , ati observat ? pare ca a intrat in campanie electorala ptr. partidul lui , la fel ca si Jupin Base' la vremea lui .....nu-i bine, don presedinte, nu-i bine !....caci,
mai si fura un pic startul, basca faptul ca ' mnealui NU mai are un "partid al lui " .... dar, deh , asa-i in tenis !
si, intorcindu-ma la chestia cu cheful de vorba capatat de la un timp - dupa parerea mea - mai bine tacea , caci a cazut de pe piedestal direct in noroiul vorbelor negindite bine !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2016, ora 15:18

poiii, daca ai Admirat, iubit si stimat JAVRA de base', de ce n-ai admira si impostorul astalalalt , ca doar fatada e alta, esenta e aceeasi ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2016, ora 15:32

hahaha ! ei sa stii ca Exact la efectele benefice ale DNA/ului s-a gindit baselu' !
a creeat institutia si a hranit-o ca p'un monstrulet si acum i-a venit rindul .....asta regreta ....de fapt, ii i-e cam frica !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2016, ora 15:49

sarmane om .....stii si tu citeva fraze si le toooot repeti pina la satietate, sperind ca poate - poate devin si realitate sau, te crede cineva .....dar nu prea sunt, Hakoane.....nu prea sunt decit umori d'ale tale urit mirositoare !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2016, ora 15:59

De la: gabigabi2, la data 2015-02-02 15:24:22fitilist de cind te stiu !

domnu' , sa-ti spun ceva tie si basistilor tai :
Kovesi NU e DNA ....
Coldea NU e SRI
Blejnar NU e ANAF
si nici Bica NU e DIICOT....

astea-s niste persoane obediente si venale ajunse / puse acolo de catre Jupin si Nimeni nu are nimic cu nici -una din institutiile amintite de tine, dar cu Oamenii pusi de Base ' la conducerea lor, construind prin ei un sistem mafiot- securist, DA SI PE CARE ACUM , Nuuuuu ca l-ar regreta Base' - creeatorul lui - dar de care a inceput sa se Teama ca ar putea ajunge si la el !

Institutiile unui Stat de Drept asa cum, teoretic, se intituleaza Romania , ar trebui sa -i cerceteze pe acei oameni care le- au Minjit si Deturnat de la rostul lor Democratic si sa-i judece dupa cum merita fiecare, dar Actualul presedinte a ajuns si el la concluzia ca e bine sa ai o ghilotina si o foloseste ca atare , ceea ce , inevitabil , va ajunge- mai devreme sau mai tirziu si la el !

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2016, ora 16:09

COMUNICAT
www.pna.ro/faces/comunicat.xhtml?id=7770

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secţia de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest la domiciliu, a inculpatului OLTEANU BOGDAN, la data faptei preşedinte al Camerei Deputaţilor, pentru săvârșirea infracţiunii de trafic de influență.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

În perioada iulie - noiembrie 2008, inculpatul Olteanu Bogdan, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a solicitat și primit de la un om de afaceri suma de 1.000.000 de euro și sprijin electoral, constând în servicii de marketing și consultanță, în schimbul efectuării de demersuri pe lângă primul ministru de la acea dată, astfel încât o anumită persoană să fie numită pe postul de guvernator al Deltei Dunării.

Banii au fost remiși de către omul de afaceri, printr-un intermediar, la sediul unui partid politic.
Ulterior, ca urmare a diligențelor depuse de inculpatul Olteanu Bogdan, persoana respectivă a fost numită la data de 18 septembrie 2008 în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

Astfel, la data de 31 iulie 2008, a avut loc o întâlnire între Bogdan Olteanu și omul de afaceri într-o localitate situată în Delta Dunării, prilej cu care inculpatul i-a cerut omului de afaceri suma de 1 milion de euro în schimbul influenței pe care urma să o exercite asupra primului ministru în vederea numirii unei persoane agreate de omul de afaceri pe postul de guvernator al Deltei Dunării; în același sens, inculpatul a acceptat și promisiunea omului de afaceri de a-i oferi sprijin electoral constând în prestarea servicii electorale în campanie.

Ulterior, activitatea infracțională a continuat cu remiterea, către inculpatul Olteanu Bogdan, a sumei de un milion de euro, prin intermediar, într-o zi din intervalul 31 octombrie - 7 noiembrie 2008, la sediul unui partid politic. În perioada august – noiembrie 2008, s-au prestat efectiv şi serviciile electorale promise (analize politice, sondaje, analize media, rapoarte de analiză, profilul candidatului, monitorizări media, documentare statistice referitoare la profilul alegătorilor din colegiul în care candida inculpatul, simulări referitoare la rezultatul votului și la alocarea mandatelor de parlamentar).

Având în vedere necesitatea de a evita ascunderea, înstrăinarea sau sustragerea de la urmărire a bunurilor deţinute de inculpat pentru a servi la confiscarea prin echivalent a sumei de un milion de euro, precum şi dispoziţiile art. 20 din legea 78/2000, care prevăd că în situaţia infracţiunilor de corupţie, luarea măsurilor asigurătorii este obligatorie, s-a dispus instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului pe bunurile mobile şi imobile aflate în proprietatea inculpatului.

S-a dispus disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor faţă de alte fapte şi alte persoane.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, cu propunere de a se menține măsurile asigurătorii dispuse în cauză. Totodată, procurorii solicită înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar.

FELICITARI D.N.A. - Kovesi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2016, ora 16:25

s-o feliciti atunci cind va recunoaste ca a PLAGIAT si e si ea o impostoare !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2016, ora 15:13

ce faci, ti-ai imbogatit vocabularul tau repetitiv cu inca un cuvint ? cataoanco ? de pe care maidan de sat prafuit l-ai achizitionat ?
vezi sa nu te ia cu ameteala vrajei cuvintelor si sa te-ncurci in ele , ca deja dai semne de aiurit ! ai grija , poliglotule !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2016, ora 14:09

iar disparusi ca magaru' n ceata, deontologule de partid ? nu mai corespunzi ca text ? esti depasit, este ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2016, ora 14:52

De la: _HAAKQN_, la data 2016-10-21 14:41:17este si iar mananci kkt, spurcaciune latrinista imbecila!

daca " ESTE " si TU esti depasit ca text , inseamna ca ce spun eu este corect si nu mint, ceea ce se STIE de la bun inceput , adica de cind sunt pe acest forum !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2016, ora 14:55

da' cum se face oare , ca nici tu si nici polixenia NU apareti la " Activitate " , desi aveti citeva postari ?

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Octombrie 2016, ora 17:58

De la: gabigabi2, la data 2016-10-21 14:55:32 da' cum se face oare , ca nici tu si nici polixenia NU apareti la " Activitate " , desi aveti citeva postari ?

pai nici janghinosu' ala cu nume de taran alias religiosus primitivus n-apare...asta nu inseamna nimic...e simplu, nu s-anregistrat pan' la capat...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2016, ora 14:21

De la: Fl_Orion999, la data 2016-10-21 17:58:07
De la: gabigabi2, la data 2016-10-21 14:55:32 da' cum se face oare , ca nici tu si nici polixenia NU apareti la " Activitate " , desi aveti citeva postari ?

pai nici janghinosu' ala cu nume de taran alias religiosus primitivus n-apare...asta nu inseamna nimic...e simplu, nu s-anregistrat pan' la capat...

nu prea pricep cum vine asta, ptr. ca daca nu urmezi toti pasii la inregistrarea contulu, NU esti functional !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2016, ora 14:09

raspunsul la-ntrebarea de mai sus desi nu veni ,mai pun una : de ce-i asa un Scump presedintele nostru ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2016, ora 15:57

si , urmarind namoloasa noastra clasa politica, continui sa cred ca ALTA era soarta Romaniei daca atunci, in 90 , reveneam la Monarhie !

La Multi Ani Majestatii sale regele Mihai la cei 95 ani impliniti azi ! NIHIL SINE DEO !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2016, ora 15:02

asa -ti pare tie , ca are atitudine si comportament monarhic ? ai' pa cuvintu' tau ?
cum/ cind ti-ai dat seama , cind s-a asezat cu fundul pe Masa Tacerii , asteptind aplauze ?

P.S
nici nu ma mai mir de ce-ti pare tie ca eu as fi nu stiu cum, cind TOATE Valorile tale sunt rasturnate si deformate ! Cine ti-a storcosit in asa hal psihicul , neica ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 Octombrie 2016, ora 17:37

Oglinduta, oglinjoara, care dintre Gabi si Hakon or hi mai mumosi in lume, ha?

Mai, voi ingropati forumul, mai! In sensul ca voi, prin duelul vostru interminabil, veti duce, LA BUN SFARSTIt- sper!!!!- acest forumel, avand in vedere ca noi, astia cu ..... capricii mai simpliste, ne daduram la o parte din actul spintecator al domniilor voastre nobile...

Hai, sa fiti mereu pozitivi si buni! Pacevoua si numa' bine!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2016, ora 15:26

De la: Musetel, la data 2016-10-30 17:37:33Oglinduta, oglinjoara, care dintre Gabi si Hakon or hi mai mumosi in lume, ha?

Mai, voi ingropati forumul, mai! In sensul ca voi, prin duelul vostru interminabil, veti duce, LA BUN SFARSTIt- sper!!!!- acest forumel, avand in vedere ca noi, astia cu ..... capricii mai simpliste, ne daduram la o parte din actul spintecator al domniilor voastre nobile...

intrebarea ta se refera, cred , la aspectul fizic, ptr. ca altfel raspunsul il sti deja, gindindu-te la CINE Huleste si batjocoreste ; insulta si denigreaza Creeatia si pe Dumnezeu !
si cind o sa intelegi Acest lucru, atunci o sa stii de ce ma cert eu cu el , dar s-ar putea ca tu sa te-ntrebi Cum si De CE il poti admira si Apara pe acest @ H ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2016, ora 16:44

si apropo de ce-i de vazut prin Bucuresti, dar nu numai, iaca vazui niste Afise ELECTORALE cu dl. Ciolos , inaltate - frate - pe 2 etaje , asa-s de mari ! incepu campania electorala si lipsii eu de la informarea asta sau nu mai conteaza nimic, deja ? si pe astea cine le plateste ? iar vom afla, cindva, despre niste Penali carind cu sacosa milioane la partid ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2016, ora 18:05

De la: gabigabi2, la data 2016-10-31 15:26:02
De la: Musetel, la data 2016-10-30 17:37:33Oglinduta, oglinjoara, care dintre Gabi si Hakon or hi mai mumosi in lume, ha?

intrebarea ta se refera, cred , la aspectul fizic, ptr. ca altfel raspunsul il sti deja, gindindu-te la CINE Huleste si batjocoreste ; insulta si denigreaza Creeatia si pe Dumnezeu !
si cind o sa intelegi Acest lucru, atunci o sa stii de ce ma cert eu cu el , dar s-ar putea ca tu sa te-ntrebi Cum si De CE il poti admira si Apara pe acest @ H ?!

1. Vehiculezi un concept fals, Gabi! Nu l-am admirat niciodata pe dracon, sa fie clar! Ceea ce voi interpretati (unii!!!!) este total eronat! Este prima si ultima data ca ma justific! Trebuie sa reglam acum si aici aceasta problema de comprehensiune eronata! Niciodata nu am admirat nimic la Hak'! Am incercat sa il schimb...;DA! L-am provocat sa se schimbe IN BINE? DA! Afirmativ! PAna am inteles ca nu io tre' sa il schimb , ci el insusi! De acolo l-am lasat in plata Domnului inclusiv cu eventuala urmarire generala pentru hartuire!

2. Un om este frumos prin ceea ce este , prin ceea ce simte si transmite! Evident ca intrebarea mea de mai sus era o gluma, era o alta tentativa de a va provoca sa faceti PACE, astfel ati fi frumosi amandoi, ca iubitori ai pacii si a convivialitatii, dand dovada de respect reciproc.... Dar iar nu e treaba mea, va las intr-ale voastre!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2016, ora 15:32

"mitzulica pufos", iar iti dai peste degete ? ce Dumnezeu faci, bre ? incepi prin a o insulta s'apoi continui fraza insultind-o c-a uitat cine o insulta ? TU, mai pufosenie....TU , care ai ajuns sinonim cu rautatea si insulta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2016, ora 15:39

De la: Musetel, la data 2016-10-31 18:05:27
De la: gabigabi2, la data 2016-10-31 15:26:02

1. Vehiculezi un concept fals, Gabi! Nu l-am admirat niciodata pe dracon, sa fie clar! Ceea ce voi interpretati (unii!!!!) este total eronat! Este prima si ultima data ca ma justific! Trebuie sa reglam acum si aici aceasta problema de comprehensiune eronata! Niciodata nu am admirat nimic la Hak'! Am incercat sa il schimb...;DA! L-am provocat sa se schimbe IN BINE? DA! Afirmativ! PAna am inteles ca nu io tre' sa il schimb , ci el insusi! De acolo l-am lasat in plata Domnului inclusiv cu eventuala urmarire generala pentru hartuire!

2. Un om este frumos prin ceea ce este , prin ceea ce simte si transmite! Evident ca intrebarea mea de mai sus era o gluma, era o alta tentativa de a va provoca sa faceti PACE, astfel ati fi frumosi amandoi, ca iubitori ai pacii si a convivialitatii, dand dovada de respect reciproc.... Dar iar nu e treaba mea, va las intr-ale voastre!

infrumusetarea unui om incepe prin acceptarea faptului ca poate gresi....ca se poate insela .....ca poate avea capacitatea de a-si intelege eroarea, de a si-o recunoaste si nicidecum sa caute Scuze ptr. eroarea lui, MINTIND, Musetelule...MINTIND ! caci " conceptul " meu nu e fals, ci doar scuza ta care devine , in fapt, o acuza si e tristtttt ce faci si-i in afara lui Dumnezeu ! mai gindeste-te !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2016, ora 16:49

ca de obicei, MINTI ! MINTI si nici gind se pare ca n-ai sa-ti analizezi pozitia in care ai ajuns din cauza Agresiunii verbale,a denigrarilor, amenintarilor si a presiunii puse pe TOTI membri acestui forum, asta fiind si motivul ptr. care ai fost Banat de atitea ori, tu avind cel mai multe avataruri !
si, bine ai face daca ai recunoasta ca ai Intretinut cu buna stiinta Confuzia, copiind cuvinte si expresii , mai ales de la Mytcor cu care, este drept, si acum continui sa cred ca esti !
DACA nu este asa , imi cer Scuze , desi in ultima parte a activitatii lui ncepuse sa derapeze / deraieze exact in directia in care tu deja ai excelat !
ca atare, nenicule, " insultele " mele n-au fost altceva decit o reactie, un raspuns, la mizeria declansata de catre tine si-mi pare doar rau ca n-am avut atita stapinire de sine ca sa nu ma las provocata , coborind la nivelul tau !

Fosta membra 9am.ro

13 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2016, ora 17:13

De la: HAAK00N, la data 2016-11-01 16:02:28oligofreno miasmata, incepe cu faptul ca ai gresit confundandu-ma cu marotele si obsesiile pe care le-ai toott vehiculat, addmmite ca ai gresit atunci cand ai initiat si m-ai insultat,jignit si etichetat abject, fara vreun motiv sau fara a fi prealabil insultata, admite ca ai gresit atunci cand in cardasie cu gunoiul janghinos ati comtinuat a ma insulta si provoca chiar si dupa ce mi-am sters contul 9am, recunoaste ca ai gresit insinuand ca as fi cine nu sunt, admite ca gresesti atat timp cat nu esti in stare sa iti argumentezi afirmatiile pe care le emiti sau vehiculezi, recunoaste ca gresesti si ai gresit, pana atunci, ramane exact cum am constatat si afirmat: esti o stulta fudula cu mult mai proasta si nesimtita decat prevad legile naturii si o sa dai ortul popii cu mult mai proasta decat te-ai nascut.

pana atunci,vei primi exact ceea ce ti-am promis, atat tie, miasmato ingalata, cat si gunoiului janghinos

demonstreaza ca, citez: ,,mint"

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Noiembrie 2016, ora 19:47

De la: gabigabi2, la data 2016-11-01 15:32:19"mitzulica pufos", iar iti dai peste degete ? ce Dumnezeu faci, bre ? incepi prin a o insulta s'apoi continui fraza insultind-o c-a uitat cine o insulta ? TU, mai pufosenie....TU , care ai ajuns sinonim cu rautatea si insulta !

...si cu schizofrenia

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2016, ora 15:24

si cu Isteria , ca sa nu mai spun de IRATIONAL !

isi citeaza propria mizerie care-i de la un cap las altul tot o insulta la adresa mea , dar si a ta si apoi ce face ? imi cere sa-i demonstrez ca MINTE atunci cind afirma ca NU el a initiat acest razboi al insultelor, ci eu ..... e chiar simpatic !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2016, ora 16:21

vorbe .....
vorbe....
vorbe .....

draga Hakon :
faptele sunt clare ptr. oricine vrea sa vada si mai si gindeste la ceea ce vede : esti un tip nevricos, cu accente de paranoia si antisocial !
INSULTA e loc comun ptr. tine , de unde si faptul ca dintr-o postare de 50 de cuvinte, 49 sunt insultatoare, nu te ingrijoreaza si ti se pare ca esti atit de gingas ca nici c-o floare nu ne atingi !
eu nu mai trebuie sa demonstrez absolut nimic in legatura cu CINE INSULTA, AMENINTA si PRESEAZA , o faci tu asa de bine, incit m-ai scutit pe mine de o asa neplacere !
ti-aduci aminte ca asa ai inceput campania de minimalizare si denigrare ? cu " madam Tigaie " !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2016, ora 16:24

don Base' si-a-ntins ghearele pina-n Rep. Moldova, al carui cetatean a devenit de azi !
sa ne apere Dumnezeu !

Pagini: << 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FÃCUT
Mergi la: