back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Aceste cuvinte ne doare

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 August 2013, ora 13:41

De la: nastasemihail, la data 2013-08-02 13:25:09Cum dracu unora li se permite cuvinte porcoase si altora nu.
Si mai si spun ca unora care de altfel sint cuminti, li se intimpla nu stiu ce, din cauza ca...nu sint cuminti.
Vedeti ce cuvinte foloseste userita de mai sus, iar altii nu le pot folosi.
Sau e de la forum?
e o tehnica.... pentru fentat adminul Si eu o stiu

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 2 August 2013, ora 13:41

De la: nastasemihail, la data 2013-08-02 13:22:38Aia mi-au furat ideea.
Vroiam sa fac asta cu locatarii care arunca sau aruncau gunoi pe fereastra. De acum 2-3 ani vroiam, dar imi era ca o iau pe coaja.
Vroiam sa ii filez si sa le pun gunoiul aruncat de ei la usa.
Va dati seama ca cel care ar arunca gunoiul si se trezeste cu el la usa nu ar putea sa miriie.
Dar s-au mai civilizat.
exact asta am vrut sa postez si eu...dar nu mi-a luat comentariul

Daniela
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 August 2013, ora 14:44

Vroiam sa fac asta cu locatarii care arunca sau aruncau gunoi pe fereastra. De acum 2-3 ani vroiam, dar imi era ca o iau pe coaja.
Va dati seama ca cel care ar arunca gunoiul si se trezeste cu el la usa nu ar putea sa miriie.
Dar s-au mai civilizat.

partea nasoala e ca in timp ce strangi iti pot cadea alte gunoaie in cap.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 2 August 2013, ora 14:45

De la: daniela_, la data 2013-08-02 13:41:02
De la: nastasemihail, la data 2013-08-02 13:25:09Cum dracu unora li se permite cuvinte porcoase si altora nu.
Si mai si spun ca unora care de altfel sint cuminti, li se intimpla nu stiu ce, din cauza ca...nu sint cuminti.
Sau e de la forum?

Tie la ce-ti foloseste? Poate cand postezi vreo saxoneala din perioada albastra

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 August 2013, ora 14:50

De la: daniela_, la data 2013-08-02 13:41:02
Sau e de la forum?

sINT IN PROGRAM DE EXCLUDERE DE COMENTARII, CIND APAR ACELE CUVINTE.
dAR LA UNII APAR.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 August 2013, ora 14:52

De la: _Ingrid, la data 2013-08-02 14:44:09
Dar s-au mai civilizat.

Nu mai am de gind.
E destul de riscanta.
daca te vede cineva, ramii tu ca vinovat, nu ala ce arunca pe geam.
Mai bine lipsa.
sa arunce pina li se acreste.
Probabil ca asta cu gunoaiele, se vor rezolva la o greva generala.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 2 August 2013, ora 15:01

De la: nastasemihail, la data 2013-08-02 14:52:11
Dar s-au mai civilizat.

Nu mai am de gind.
E destul de riscanta.
Mai bine lipsa.

La mine la bloc s-a rezolvat foarte simplu - femeia de serviciu trebuie sa faca curatenie si in jurul blocului.
Femeia este si ea locatara. Sa dea naiba sa o sfideze cineva aruncand!!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 August 2013, ora 16:16

De la: _Ingrid, la data 2013-08-02 15:01:24
De la: nastasemihail, la data 2013-08-02 14:52:11
Dar s-au mai civilizat.

Nu mai am de gind.
E destul de riscanta.
Mai bine lipsa.

La mine la bloc s-a rezolvat foarte simplu - femeia de serviciu trebuie sa faca curatenie si in jurul blocului.
Femeia este si ea locatara. Sa dea naiba sa o sfideze cineva aruncand!!!

La noi in citiva ani s-au schimbat citeva.
penultima o tzi, stringea tot. Dar cam ingalata.
Asta rominca, nu stringe in jurul blocului, Dar e mai curat in bloc. Si cu desinfectant.
Eu am avut initiativa cu dezi.
Le-am tras de citeva ori cu var pe la coltuiri si clorura de var, de au luat ei initiativa.
Putea mai tare ca gunoiul clorura.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 August 2013, ora 16:26

De la: _Ingrid, la data 2013-08-02 10:51:37
De la: gabigabi2, la data 2013-08-02 09:19:53ieteteee : apare postarea-n fereastra patratelului, dar nu si in pagina ! de ce oare ?
spusesem @Ingrid, citindu-ti postarea care nu a aparut ,ca la noi ar fi imposibila actiunea celor din Spania din cel putin 2 motive :
1- ptr. ca nr comunitarilor cred ca-i la paritate cu cel al animalelor de casa
2- pfoaiiii ! baza de date cu ciini si stapini ? nexam !

3- lipsesc si voluntarii care s-ar ocupa de asa ceva.

intocmai !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 August 2013, ora 10:18

Ma intorc la discutia despre DEX...am observat ca unele cuvinte pe care nu le gasesc in DEX-ul meu, apar in alte dictionare, si definitiile nu se potrivesc neaparat, ba, arata cineva pe aici ca se intampla sa gasim si definitii incorecte sau aproximative.
Dar stiti ce cuvant este scris incorect in toate dictionarele?

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 4 August 2013, ora 10:39

De la: _Ingrid, la data 2013-08-04 10:18:37Ma intorc la discutia despre DEX...am observat ca unele cuvinte pe care nu le gasesc in DEX-ul meu, apar in alte dictionare, si definitiile nu se potrivesc neaparat, ba, arata cineva pe aici ca se intampla sa gasim si definitii incorecte sau aproximative.

" INCORECT " ! ( adj.)

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 August 2013, ora 10:50

De la: Radu_b10, la data 2013-08-04 10:39:32
De la: _Ingrid, la data 2013-08-04 10:18:37Ma intorc la discutia despre DEX...am observat ca unele cuvinte pe care nu le gasesc in DEX-ul meu, apar in alte dictionare, si definitiile nu se potrivesc neaparat, ba, arata cineva pe aici ca se intampla sa gasim si definitii incorecte sau aproximative.

" INCORECT " ! ( adj.)

Si uite-asa se demonstreaza ca e corect ,,incorect"

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 4 August 2013, ora 14:58

10 lucruri pe care ar trebui sã le învãþãm la ºcoalã

Nu o sã mã leg de sistemul românesc de învãþãmânt, încercând sã expun pãrerea mea despre ce materii ar trebui sã studiem, câte sau cum. Dar aº vrea sã vorbim despre niºte lucruri pe care ar trebui sã le învãþãm la ºcoalã ce þin de practic, nu de teoretic. De asemenea, vã invit încã de pe acum sã adãugaþi ºi voi la aceastã listã dacã vi se pare cã mi-a scãpat ceva.

1. Comunicare

Cum sã ascultãm, cum sã ne facem înþeleºi, cum sã ne susþinem punctul de vedere, cum sã interacþionãm corect cu prietenii, colegii, necunoscuþii, cei dragi. Mi se pare cã dincolo de câteva explicaþii trecãtoare, acest domeniu este evitat din plin. Poate dacã existã un ,,club de dezbateri''se mai rezolvã ceva, dar în general bate vântul!

2. Finanþe personale

Câteva concepte despre cum sã faci un buget, cum sã ai grijã de banii tãi, cum sã deschizi un cont curent sau un cont personal, în ce sã investeºti, cum sã economiseºti, toate acestea sunt instrumente utile ºi nu ar trebui sã le prindem din zbor. Dacã tot avem ore multe de economie, de ce sã nu învãþãm ºi lucruri practice?

3. Cum sã facem un CV ºi o scrisoare de intenþie

Nu, nu modelul acela de CV european care enerveatã toþi recrutorii! Un CV care sã ne punã în valoare abilitãþile ºi experienþa, însoþit de o scrisoare de intenþie. Da, putem gãsi pe net, ºtiu! Asta nu înseamnã cã nu ar fi frumos ca mãcar în ultimii ani de liceu sã vinã un om de HR sã explice cam cum stau lucrurile.

4. Importanþa activitãþilor extracuriculare

E important sã ai hobbyuri, pasiuni, practicã la o companie sau alta, un job de varã, un proiect personal cãruia sã i te dedici. Toate acestea se adaugã la CV ºi te fac sã pari mai mult decât un neica nimeni la sfârºitul a doisprezece ani de ºcoalã. De asemenea, este bine de ºtiut cum ºi unde poþi lucra dacã e nevoie. Sunt sigurã cã lanþurile fast food nu sunt singura opþiune!

5. Ce opþiuni ai dacã vrei sã studiezi în strãinãtate

Burse, formulare de înscriere, cerinþe, costuri, efort depus, cam ce înseambã sã pleci peste mãri ºi þãri pentru a-þi continua educaþia? Posibilitãþi sunt cât cuprinde, informaþia e însã puþinã ºi rãspânditã prin toate colþurile online-ului. Pânã la urmã, faptul cã elevii sunt acceptaþi de ºcoli de prestigiu (de la noi sau din strãinãtate) înseamnã o imagine mai bunã a respectivei instituþii de învãþãmânt!

6. Cum sã finanþezi un proiect

Sponsorii pot face multe. Vrei un ziar al ºcolii dar ai nevoie de echipament ºi finanþare? Nu ai putea vorbi cu toate posturile de radio ºi televiziune locale, cu companii din zonã, cu ziare ºi reviste? Te pot ajuta cu resurse, cu sfaturi ºi cu idei. Poate ºcoala nu are timp sã se ocupe, dar îºi poate învãþa elevii sã îºi caute singuri sponsori!

7. Educaþie sexualã

Ne putem pãcãli cã cei mici sunt puri ºi îºi vor începe viaþa sexualã dupã cãsãtorie, sau putem sã ne întoarcem la realitate. Încã din ºcoala generalã, educaþia sexualã e foarte importantã. Ar trebui sã i se acorde mai multã atenþie decât o lecþie rapidã la anatomie, sau ceva discursuri þinute de ONG-uri sau de vreun producãtor de diverse absorbante…

8. Drepturile ºi responsabilitãþile elevilor

Da, despre drepturile omului în general învãþãm câte ceva. Dar ce sã facem când sunt încãlcate, mai greu… Poate tot aici ar trebui sã învãþãm despre hãrþuire, discriminare ºi alte minunãþii care se întâmplã prin ºcoli ºi cu care nici adulþii nu ºtiu exact cum sã se descurce! Ce faci dacã eºti bãtut constant de un pãrinte? Cui i te adresezi când eºti chinuit de elevi? Cine soluþioneazã problema când profesorii abuzeazã de poziþia pe care o au? Toate acestea sunt întrebãri la care ar trebui sã învãþãm sã rãspundem.

9. Reguli de circulaþie

Teoretic le învãþãm de acasã. Practic, ar trebui reamintite ºi rafinate. Nu doar sã traversãm pe verde, dar ºi cum e cu regulile când mergem pe bicicletã, de exemplu. Când e vorba de siguranþã, dublarea unor învãþãminte de acasã nu stricã!

10. Etichetã ºi bunã purtare în diverse situaþii

Cum te porþi în situaþii cu care nu eºti obiºnuit, petreceri, întâlniri oficiale, ceremonii ºi altele asemenea? Care sunt regulile ºi cum diferã ele de la o situaþie la alta, de la o regiune la alta? Trãim într-o lume în care nu mai este ieºit din comun sã interacþionãm cu oameni de prin toate colþurile pãmântului, poate ar trebui sã ºtim câte ceva despre obiceiuri, sau mãcar cã acestea pot sã difere.

Acestea ar fi punctele cele mai importante. Voi ce aþi mai adãuga?

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 16:22

Imi baraie in timpane o reclama enorm de lunga..despre un fel de sutien.
Eroina principala zica ca l-a incercat si se simte usoara si confortabila
..culorile sunt geniale
...nu se chinuie sa-l incheie ca alte sutienuri

www.youtube.com/watch?v=oSozqbPCEfA

Aoleu...

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 16:40

Sunt putine locuri "exclusiv pentru Gândaci " si-mi pare rau cand le vad pe pagina 2 , dupa "Caderea parului-cosmarul barbatilor tineri " , "Ejaculare precoce tratament " sau alte cretinatati !
Tin la " exclusivism"
Fl_Orion999 a incercat sa ne aduca, oarecum, pe calea cea dreapta, dar topicul era deja "invadat" !
Incerc sa ma apropii si eu de subiect .
Stiti de unde vin expresiiile :
- ........ de ai sa auzi cainii din Giurgiu !
- O sa fie .... la calendele grecesti !
sau ( echivalent )
- ... la pastele cailor !

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 18:33

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 18:47

De la: Radu_b10, la data 2013-08-11 18:33:59

povesteste-ne faza cu cainii din Giurgiu

Cu calendele se stie, dar pentru acuratete pun totusi explicatia:
,,calénde f. pl. (lat. calendae, d. calare, a chema, a anunța. V. clasã, nomenclaturã). O zi din primele zile ale luniĭ la Romanĭ. – Luna romanã se împãrțea în calende (primele 3 saŭ 5 zile), none (de la 5 saŭ 7 pînã la 13 saŭ 15) și ide (de la ziŭa asta în ainte [!]). La calendele greceștĭ, la paștele caluluĭ, nicĭ-odatã (cã Greciĭ nu numãraŭ zilele cu calendele). "

Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 18:59

E ceva legat de "migratia" oilor romanesti catre otomani, via Giurgiu... Da' il las pe maestrul Radu sa se produca...sau sa ma contrazica!

Doruletz
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 19:01

De la: _Ingrid, la data 2013-08-11 16:22:53Imi baraie in timpane o reclama enorm de lunga..despre un fel de sutien.
..culorile sunt geniale

Aoleu...

Reclame...unele bune, altele chiar tampite.
Pe mine continua sa ma streseze aia cu cavalerul care folosind un anume detergent, reuseste sa curete toate vasele si apoi devine regina palatului.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 19:04

De la: Black_Friday, la data 2013-08-11 19:01:51
De la: _Ingrid, la data 2013-08-11 16:22:53Imi baraie in timpane o reclama enorm de lunga..despre un fel de sutien.
..culorile sunt geniale

Aoleu...

Pe mine continua sa ma streseze aia cu cavalerul care folosind un anume detergent, reuseste sa curete toate vasele si apoi devine regina palatului.
Aia nu o mai pot urmari fara sa ma gandesc la tine

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 19:07

De la: _Ingrid, la data 2013-08-11 19:04:43
..culorile sunt geniale

Aoleu...

De aia nu mai spal vase...De ce sa risc?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 19:09

..culorile sunt geniale

Aoleu...

Pe mine ma uimeste cum au lasat-o pe tuta sa faca atatea greseli de vorbire..astea-s numai cateva.
Sa-i fi spus cineva care sta pe ea cat e de confortabila, pluralul de la sutien, topica frazei si cam ce inseamna ,,genial"

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 19:11

De la: Black_Friday, la data 2013-08-11 19:07:16
De la: _Ingrid, la data 2013-08-11 19:04:43
..culorile sunt geniale

Aoleu...

Eu spal cu ravna, fara sa stiu ce noroc ma poate lovi...

Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 19:12

Cred ca ti-ar sta bine in minijup cantand "I want to break free"...

Doruletz
Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 19:14

De la: _Ingrid, la data 2013-08-11 19:09:27

Pe mine ma uimeste cum au lasat-o pe tuta sa faca atatea greseli de vorbire..astea-s numai cateva.
Sa-i fi spus cineva care sta pe ea cat e de confortabila, pluralul de la sutien, topica frazei si cam ce inseamna ,,genial"

Pai asta e tot spilul...reclama nu e pentru carcotasi de-alde noi, ci pentru... o anumita categorie...

Doruletz
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 19:17

De la: Doruleatza, la data 2013-08-11 19:12:22

www.youtube.com/watch?v=o-Zo4AVL7AE

Si nu trebuie sa renunte la mustata!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 19:42

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 19:43

De la: _Ingrid, la data 2013-08-11 19:17:46

www.youtube.com/watch?v=o-Zo4AVL7AE

Si nu trebuie sa renunte la mustata!

Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 19:50

De la: Black_Friday, la data 2013-08-11 19:42:40

Doruletz
Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 21:32

De la: Doruleatza, la data 2013-08-11 18:59:19E ceva legat de "migratia" oilor romanesti catre otomani, via Giurgiu... Da' il las pe maestrul Radu sa se produca...sau sa ma contrazica!

Perfect corect ! Giurgiu - punct de granita cu Imperiul Otoman ! Veneau ciobanii cu turma de oi, faceau afacerea cu Osmanlaii si plecau acasa fara caini ( nici turcii nu-i papau , nici pacurarii nu mai aveau nevoie de ei).
In scurt timp era plin de potai parasite in Giurgiu !

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Aceste cuvinte ne doare
Mergi la: