Info
x
Sfaturi practice pentru maini neindemanatice
|
Radu_b10 719 mesaje Membru din: 17/03/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 11:58
De la: Fl_Orion999, la data 2013-07-20 10:22:25De la: _Ingrid, la data 2013-07-20 10:17:44De la: Fl_Orion999, la data 2013-07-20 10:08:27 Hai ca dau si eu unul ! Sa traiesti ! |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 11:58
De la: Radu_b10, la data 2013-07-20 11:57:20 Ei, ca doara nu mi-l iau acasa! Ia, azi ce mi-ai adus?
Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
myriam_bozen 4016 mesaje Membru din: 7/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 12:13
De la: Radu_b10, la data 2013-07-20 11:57:20 Asa deci..iti place... Bine ca mi-ai zis ca-i horinca. Stomacul meu refuza bauturi super-alcoolice.O fi lipsa de antrenament.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 12:19
De la: _Ingrid, la data 2013-07-20 11:58:49De la: Radu_b10, la data 2013-07-20 11:57:20 ia d'aci.... youtu.be/rJumUqLxDvk Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 12:25
De la: Fl_Orion999, la data 2013-07-20 12:19:13De la: _Ingrid, la data 2013-07-20 11:58:49De la: Radu_b10, la data 2013-07-20 11:57:20 ..,,stati asa..mai portret, nu landscape"
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 15:23
De la: Radu_b10, la data 2013-07-20 11:49:09De la: gabigabi2, la data 2013-07-19 17:48:53ehhh, ce vrei sa -ti spun ? ca asa cum muzica e ceea ce gidila in mod placut urechile, care va sa zica Nu apar sunete dizarmonice, tot asa-i si cu discutiile dintre userii de pe forum ? si ca in momentul in care apar 2-3 avataruri ce cinta fals, zgirie urechea si ochiul si , in mod normal, vrei sa-ndepartezi disonanta ? eiiii, eu iti vorbesc despre Shakespeare, tu-mi vorbesti de Crisma Stanei ....intr-adevar , e just : "fiecare cu conoscibilul si gusturile lui " !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 18:15
De la: gabigabi2, la data 2013-07-20 15:23:05De la: Radu_b10, la data 2013-07-20 11:49:09De la: gabigabi2, la data 2013-07-19 17:48:53ehhh, ce vrei sa -ti spun ? ca asa cum muzica e ceea ce gidila in mod placut urechile, care va sa zica Nu apar sunete dizarmonice, tot asa-i si cu discutiile dintre userii de pe forum ? si ca in momentul in care apar 2-3 avataruri ce cinta fals, zgirie urechea si ochiul si , in mod normal, vrei sa-ndepartezi disonanta ? Tot e bine ca am ajuns la aceeasi propoziþiune finalã ! Ca eu cu mintea me slabã de ciurdar care ºtie a numara numa panã la unu, cand vorbesc cu matale parcã mai scap de modestie ! Deci in concluziune : comeata este cloana unui caºtravete, care este cloana unei curcubitacee care este disjuncta de galinacee . Galinaceea este aia care se foloseste ca element de comparatie pentru cei care se uita in fondul forestier dupa ce e defriºat ! Obs. Este preferabil sa nu vorbesti in numele ei atunci cand subiectul propozitiei eaºte caºtravetele pentru a nu creea confuzii ! Hai, sa traiesti 100 de ani fara reparatii capitale ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 18:33
din pacate, nu numai cu modestia stai prost
dar si cu obrajorul !ti-am raspuns frumos si la obiect la intrebarea ta si , cu logica ! evident , personalizata, caci fiecare se exprima aici pe sine insusi si felul in care o face , spune - cui vrea sa auda si sa inteleaga, bineinteles - esentialul despre acea persoana ! @Ingrid a exprimat si ea un punct de vedere, complementar cu al meu ....tu ,ai preferat mistocareala tocmai potrivita virstei declarate de 72 ani ! hai sa traiesti inca multi ani si poate vei afla ca obrazul subtire cu buna-cuviinta se tine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 18:52
Am zis eu ca e fierbinte cartoful...discutiile astea duc la sucareala, haideti sa revenim la jocuri, sau la reparatii
Ia zi Radule, o stii pe blonda aia nesociabila din avion? Într-un avion stã alãturi de o blondã un avocat. Acesta din urmã, ca sã treacã timpul mai repede ºi ca sã facã miºto de blondã, îi zice: - Domniºoarã, vã propun un concurs - eu vã pun o întrebare ºi Dvs dacã nu ºtiþi rãspunsul, îmi daþi 5 Euro. Dupã aceea Dvs îmi puneþi o întrebare ºi dacã eu nu ºtiu rãspunsul - vã dau 500 de EUR! - De acord, zice blonda. - OK, prima întrebare - care este distanþa dintre Pãmânt ºi Lunã?! Evident, blonda nu ºtia rãspunsul ºi i-a dat 5 Euro avocatului. Venise rândul blondei: - Ce urcã pe munte pe trei picioare ºi coboarã pe patru? A trecut câteva ore ºi avocatul nu gãsea rãspunsul - a sunat toþi prietenii, a cãutat pe internet, dar fãrã rezultat. Evident, avocatul a fost nevoit sã îi dea acei 500 de Euro promiºi. - ªi totuºi, care e rãspunsul corect? Întreabã avocatul. - Nu ºtiu nici eu, zice blonda ºi scoate 5 Euro din acei 500 primiþi ºi îi dã avocatului. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 18:54
De la: gabigabi2, la data 2013-07-20 18:33:56din pacate, nu numai cu modestia stai prost Brava , aci m-ei placut ! " fiecare se exprima aici ,pe sine insusi si felul in care o face spune- cui vrea sa auda si sa inteleaga, bineinteles - esentialul despre acea persoana ! " Dupa cum te-ai lamurit eu nu pot fi un ficior serios, si recunosc asta ! Ca eu si aritmetica numa in gluma am invatat ! Las pe alelelte 2 la puterea 3 = 8 cloane ale mele sa fie serioase, ca eu nu pot ! Pai crezi tu ca atingem venerabila varsta de 72 de primaveri daca luam toate lucrurile ( multime care include si pe 9am) in serios ? Pai crapau prapurele-n mine si voi nu mai aveti de cine rade ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 19:20
|
Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 19:37
De la: _Ingrid, la data 2013-07-20 18:52:02Am zis eu ca e fierbinte cartoful...discutiile astea duc la sucareala, haideti sa revenim la jocuri, sau la reparatii " Nu toate proastele e blonde " - citat de pe o pancarta de la protestul blondelor contra discriminarii : Pe scurt : Blonda, avion , cu om scolit dornic sa intre in vorba cu ea : - Nu doresti mata sa vorbim despre influienta maselor protoplasmatice asupra fluxului mezonic ? Numa aºe ca sa ne treaca vremea ! - ? - Apoi , domnita draga, atunci poate vrei sa vorbim despr ceva notiuni de mecanica relativista ? ( ca voia el sa se dea destept !) - Da mata stii de ce cacareaza de oaie e ca maslina si aia de bivolita-i ca o placinta ? - ? - Apoi daca nici despre cacareze nu stii nimic, de ce te bagi in fizica atomica si nucleara ? Bonus ( ca eram dator ) : www.youtube.com/watch?v=tbg3iXSkFiI Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 20:00
De la: _Ingrid, la data 2013-07-20 18:52:02Am zis eu ca e fierbinte cartoful...discutiile astea duc la sucareala, haideti sa revenim la jocuri, sau la reparatii Pai dau eu raspunsul : - Pe munte urca in trei picioare ciurdarul cu doua glaje de horinca la brau : doua picioare lasate de la Domnu' si boata de care se sprijineste ! Dupe ce urca el pe munte si be doua glaje de horinca coboara in patru labe , lasate de bunul Dumnezau, ca boata o chierdut-o ! Cine-mi da 5 euroi ? Ca ardeleanu-i mai ocos ca blonda ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 20:09
De la: Radu_b10, la data 2013-07-20 19:37:04 Faaaaain, imi place mult de Gyuri, multumesc!
|
|
Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 20:15
De la: Radu_b10, la data 2013-07-20 20:00:31De la: _Ingrid, la data 2013-07-20 18:52:02Am zis eu ca e fierbinte cartoful...discutiile astea duc la sucareala, haideti sa revenim la jocuri, sau la reparatii yeee!!! te-ai inspirat din ghicitoarea Sfinxului, brava! da sa pup si eu horinca aia, ca-i sarbatoare!
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2013, ora 09:58
Apoi, drajele mele, dupã ce am analizat din punct de vedere sintactico-morfolojic ce iaste gramatica, m-am intors pe Mures si pe Tarnave ca sa va mai zic o poveste, despre un stramos de a lui Boole ala ( tãt Bula-l chema si pe cela ! ) :
Apoi traia cela pe la curtea unui mare imparat de pe nu stiu care mare . Si tare iubit mai era el de catre imparatul pentru multele sale fapte de credinta si vitejie . Se certase el cu toti ecologistii pana o obtinut aprobare si-o starpit toti balaurii si zmeii din imparatie, inventase plasa de muºte care-i facea viata imparatului mai usoara, si cate si mai cate nu facuse el . Numa ca-ntr-o zi l-o prins imparatul ca se naravise la fata lui. ( dreptu-i ca nici e nu o zis ba !) Apoi ci sa faca ista ? De drag ii era drag da’ asemenea fapte nu puteu ramane fara pedeapsa . - Ma Bula ma, ma pretene, pentru ca mi-ai starnit fata da n-ai terminat treaba eu n-am ce face si la moarte te trimit, cu executiune publica prin decapitare ori spanzurare ! Pentru ca-mi esti preten te las pe tine sa alegi si sa te gandesti pana in ultima clipa . Colo in ograda, in vazul multimii, o sa vina cãlaul cu butucul si satârul si ala cu spanzuratoarea . Eu atunce o sa te las sa zici cateva , ultime, vorbe . Daca zici un adevar – voi pune sa fii decapitat ! Daca zici o minciuna – voi pune sa fii spanzurat ! Priceput-ai tu, mã ? Zis si facut ! Se fac toate pregatirile, se-aduna multimea, se aseaza imparatul pe tron ( pe la noi asa-i mai zice si la copârºeu ). - Apoi acu zi mã, ce ai de zis pentru apararea ta . Si Bula ista numa ce zice - ............................................................................ Sta imparatul, si sta si cujeta si iar stã si face la semne pe toiag ( asta-i o boata imparateasca) Dupa numa un ceas zice : - Apoi lasati-l liber pe ista , ca-i bolund rau de tot si m-o bolunzit si pe mine cu ce-o zis ! Acu, drajele mele, stiti voi ce o spus Bula asta ? Ca eu n-am tinere de minte de cand muma m-o facut ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Iulie 2013, ora 10:12
Ce putea zice ca sa-l incurce? ..ceva in legatura cu alegerea propusa.
Cred ca l-a dat peste cap zicand - Vei pune sa ma spanzure! ..ca daca face asta, inseamna ca a spus un adevar. Dar pentru adevar trebuie sa-l decapiteze. Dar daca-l decapiteaza inseamna ca a spus o minciuna, ..si pentru minciuna trebuie spanzurat... ..al naibii Bula asta al tau, Rabdule!
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2013, ora 10:20
Mi-ai adus aminte un fragment dintr-un roman istoric..
La curtea unui rege englez era un bufon cam ca si cognitivu. Pe toti nobili ii jignea si ii poreclea si ii hartuia in fel si chip, lucru care il amuza la culme pe suveran. Pe ceilalti insa nu ii amuza deloc si i-au spus ca nu va trai mult, cum scapa de sub garda regelui, cum va dona sange. Asta nu-i prea dadea liniste bufonului, asa ca i-a spus regelui ca ar lasa-o mai moale cu batjocurile, ca vrea sa traiasca mai mult. - Stai linistit, i-a spus regele iti promit solemn, ca daca te ucide careva, dupa cinci minute va muri si el - Multumesc Maria ta, dar as vrea sa moara cu cinci minute inainte! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2013, ora 10:26
De la: _Ingrid, la data 2013-07-21 10:12:14Ce putea zice ca sa-l incurce? ..ceva in legatura cu alegerea propusa. Nu degeaba esti tu creata !
|
Postat pe: 21 Iulie 2013, ora 10:27
De la: _Ingrid, la data 2013-07-21 10:20:24Mi-ai adus aminte un fragment dintr-un roman istoric..
|
Postat pe: 21 Iulie 2013, ora 10:38
vad ca am mancat un i - * nobilii
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2013, ora 12:56
Una pe zi de la Rabdu ! – azi am zis mai multe (da’ recuperez eu)
CRITICA : 1. Aºe cum spuneam : nici nu apuca omul sa scoata cucuruzul din desaga ca si vine una de aia cu mintea creata, rau de tot, si-l mananca ! Pai tu crezi ca eu toate astea le am in “ recycle bin” – cum ii zic ardelenii de pe Marea Britanie ? Muncesc macar o juma de ceas ca sa le gasesc o formulaþiune acceptabila – care dupa alta juma de ceas nu-mi mai place si vad ca pute fi mai buna ! Iar tu trosc-pleosc, tragi cu raspunsul ! 2. Dupa cum ai vazut la acele cuvinte care ne doare ( cred ca “doar o vorba sati mai spun” ar fi fost mandru de numele asta) eu cujet la ce zici tu acolo, da raspund numa dupa cateva ceasuri sau chiar zile, ca unul care judeca repede ca tãt ardeleanul ! Desi am declarat numa una pe zi , tre sa povestesc, ca-i tare : - Eram cu ºogorul Ghio’ in ghezãºul care mere spre Cluj, cand se aseaza langa noi unul negru la culoare ! Da negru, negru nu gluma ! Si numa ce zice Ghio’ catre mine - Mã Rabdule, ce neam o fi asta de parca-i electrocutat de enerjia buleftrica ? Si numa ce se baga ala in vorba ! Si vorbe romaneste mai bine ca sogorul Boole : - Apoi mi-s roman de-a vostru mã . Si de loc mi-s din Apahida ! Si unde nu incepe a povesti : - Pai tata, un negru din Arkansas, in al II-lea mondial, era pilot pe un B52 si o fo trimis sa distruga sondele de petrol de la Ploiesti . Da’ antiaeriana era la Kolozsvár, adicatele la Cluj ! Or dat aia cu bombardeaua in el si l-or doborât . Atunci tata ce sa faca ? O sarit din avion, o deschis cortelul agatat de nadraji (= umbrela = parasuta) si-o purces, volens nolens, spre Terra ! Adica , ca sa fiu mai precis, spre un lan de cucuruz ! Muma era acolo, adica in lan, si dãde cu prasitoarea aia manuala, de-i mai zice si sapa ! Apoi tatane-meu o vazut-o de sus si cand o luat contact cu solul patriei noastre o inceput a o fugari ! Cã dupa trii ani di razbel tare mai era dornic de o muiere . Si fuje el si fuje ea si ..... si-apoi drajilor, eu tre sa cobor c-am ajuns la Apahida ! Apoi drajii mei, nu’s decat trei ani de cand eu si varu Ghio’ ne-ntrebam : O fi prins-o negru de tatane-su pe muma-sa ? Voi ce credeti ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Iulie 2013, ora 13:16
De la: Radu_b10, la data 2013-07-21 12:56:48Una pe zi de la Rabdu ! – azi am zis mai multe (da’ recuperez eu) Eu cred ca muma-sa fugea ca asa or invatat-o acasa, dar intre timp mai tragea cu ochiul in spate sa vaza de ce fuge...,,tulai Doamgne, de unde-o picat si gaboru' asta, ca n-am vazut nici o satra pe aici...ioi! da' nu e slinos si-i imbracat chiar fain, cu haine intregi si potrivite..si vad ca are ochii rotunji, iar parul e cret cret marunt, ca la negri. Tulai!!! da asta-i chiar negru, ca se vede si dupa gura si dupa nas..ce-or sa zica fetele cand le-oi spune ca m-a fugarit un negru...ca nici una n-a patit asa ceva, ca doara Africa ii dincolo de Cluj, mult...si dincolo de Ungaria, si Austria, ca mi-a zis si Floarea, adica Fifi cum isi zice acu', de cand umbla pe la Bucuresti. Da oare in afara de ochi si par, in rest o fi la fel ca omu, negru asta? ...ioi da crez ca-i obosit ca fuje destul de incet...si nici nu e frumos sa fugi de un oaspete, ce-o sa creada despre ardeleni, daca m-am intors cu spatele de cum l-am vazut?..." ..Mna, nu stiu ce sa zic, dar am banuiala ca ardeleanca noastra din cauza ca era framantata de ganduri a pierdut din viteza Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2013, ora 19:35
Numa una sa mai spun :
Pleaca pretenarul ala a meu impreuna cu doi fârtaþi in tari straine . Se opresc ei undeva sa caute gazda si gasesc ! Ala le zice : - Va dau o camera la toti trei si va costa 30 de euroi . Bine? - Bine ! Dau 30 de euroi, scriu numele la registru si pleaca in camera condusi de o “ executive manager” . Adica de aia care era menajera la hanul cela ! Vine menajera inapoi si jeneralul menajer o intreaba : - Apoi i-ai cazat la camera 101 ? - I-am cazat la 110 . Ca la 101 nu gurje apa si Water Closed-ul e defect si el . Menajerul baiet cinstit – ca de aia ajunsese el jeneral- numa ce zâce : - Poi ia tu 5 euro de aici si-i du la oamenii ceia ca gazduirea la 110 e numa 25 de euroi pe noapte. Ia muierea cei 5 euro si pleaca. Da pe drum se gandeste ca aia n-or sti cum sa imparta 5 euro la trei oameni . ( ca era romanca de-a noastra, pripasita pe acolo, si stie a gandi ca tat romanul) Ase ca vâra 2 euro euro in pozonar si la da la aia numa trii . Pana vine ea inapoi jeneralul s-o uitat in registru si-o vazut cine erau drumetii – Boole, Bole si cu Bula !!! Cand vine muierea inapoi aista zice : - Ma fata , ma , stii tu cine-s astia care ne-o onorat cu prezenta ? Sunt aia mai prima din lume in materie di lojica binara ! - Tre s-avem grija cum facem cu ei ca au in jamantane niste laptopuri la care ei le zic boate si cu ele afla tãt ce-i “true” si tãt ce-i “false” pe lumea asta . Ei deja stiu acu ca noi nu avem aici decat 6 camere da’ le numaram in binar ca sa para mai multe. Mai, cand aude fatuca de boatele binare pe spinare ( ca ase cum am zis, romanca era), o apuca tremuriciul si zice tot ce-o facut ! Incepe si jeneralul menajer sa tremure ( in rezonanta cu ea) si zice : - Apoi acu numa una-i de facut. Sa merem la ei, sa le povestim ce si cum, inainte ca sa scoata aia laptopurile lor si sa-nceapa a ne numara ! Zis si facut ! Se duc ei, povestesc si asteapta cu plecaciune osanda . Boole al’ batran cand aude scoate boata si incepe a numara si a grai : - Poi noi am platit prima data 30 de euroi ! Adica 10 de fiecare clop ! Dreptu-i ? - Da ! - Am primit cate un euroi inapoi ! Deci am platit numa numa 9 euroi de clop ! Dreptu-i ? - Da ! - Ca 2 euroi i-o luat muierea menajera . Dreptu-i ? - Da ! - Atunci sa stam si sa cujetam : - 3 clopuri care dau cate 9 euro fac taman 27 de euro . Si cu 2 euro pe care i-o luat menajera dau taman 27 + 2 = 29 de euroi ! Apoi vin eu si va intreb : - un euro unde-i ? Ca ala e taman de-o cinzeaca de horinca ! Care te bagi ? Ca eu am scos horinca pe masa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Iulie 2013, ora 20:23
Ei au platit 27 de lei cu tot cu "ciubucul" romancei menajere... Ca ciubucul
era tot din banii lor. Deci au platit camera 25 lei + (plus) ciubuc 2lei = 27 lei.
Daniela
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2013, ora 20:35
De la: daniela_, la data 2013-07-21 20:23:59Ei au platit 27 de lei cu tot cu "ciubucul" romancei menajere... Ca ciubucul Heiii..mi-ai lipsit, am batut campii toata ziua!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Iulie 2013, ora 20:43
De la: gabigabi2, la data 2013-07-19 17:48:53ehhh, ce vrei sa -ti spun ? ca asa cum muzica e ceea ce gidila in mod placut urechile, care va sa zica Nu apar sunete dizarmonice, tot asa-i si cu discutiile dintre userii de pe forum ? si ca in momentul in care apar 2-3 avataruri ce cinta fals, zgirie urechea si ochiul si , in mod normal, vrei sa-ndepartezi disonanta ?da' eu cand gust varza matale si spun ca-i mmmmmm.....buna buna..... oare sunt sincera sau e doar de complezenta?...ca prin ecran nu mi-a venit nici macar mirosul, dar'mi-te farfuria cu curechi. Asa cum nici baietii nu m-au vazut inca dansand la bara (ca pe masa m-o mai vazut ). Oare nu cumva majoritatea interpreteaza un rol?
Daniela
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2013, ora 20:44
De la: _Ingrid, la data 2013-07-21 20:35:10De la: daniela_, la data 2013-07-21 20:23:59Ei au platit 27 de lei cu tot cu "ciubucul" romancei menajere... Ca ciubucul .... am vazut ca i-ai dus dorul lui syster
Daniela
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2013, ora 20:48
De la: daniela_, la data 2013-07-21 20:44:25Da mai, asa o fata sufletista, care muncea pe branci, mai rar!De la: _Ingrid, la data 2013-07-21 20:35:10De la: daniela_, la data 2013-07-21 20:23:59Ei au platit 27 de lei cu tot cu "ciubucul" romancei menajere... Ca ciubucul Raporteaza abuz de limbaj
|
|
myriam_bozen 4016 mesaje Membru din: 7/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Iulie 2013, ora 20:50
De la: daniela_, la data 2013-07-21 20:44:25De la: _Ingrid, la data 2013-07-21 20:35:10De la: daniela_, la data 2013-07-21 20:23:59Ei au platit 27 de lei cu tot cu "ciubucul" romancei menajere... Ca ciubucul S-a intors blonda ...??
|
|
|

Sa bem pentru asta!
.
)
....intr-adevar , e just : "fiecare cu conoscibilul si gusturile lui " !
dar si cu obrajorul !
vad ca am mancat un i - * nobilii
era tot din banii lor. Deci au platit camera 25 lei + (plus) ciubuc 2lei = 27 lei.