back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sfaturi practice pentru maini neindemanatice

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 16:54

De la: Radu_b10, la data 2013-07-18 16:49:22
De la: _Ingrid, la data 2013-07-18 16:31:27Foarte frumos povestit sistemul, cred ca pe fii-miu l-ar amuza si mai tare, ei stiind sa vorbeste curent in X si 0...pardon! in 1 si 0.
...si asta cu scrijeleala pe boata ca sa ajungi la sistemul binar e o ttrecere foarte pitoreasca!

Stii vorba aia manipulatoare...usor schimbata: invata-ne, invata-ne, chiar de nu se lipeste, ceva tot ramane.

Chiar daca ai chiulit sper sa fi citit si prima parte a "biografiei" mele !
N-am vrut sa te supar dar m-am uitat ca esti creata si din Bucuresti ( adica din capitala = capitalista )

Citiiit! lasa ca m-a reprezentat Daniela, a pus fix ce intrebari as fi avut si eu
Imi place mult cum iti mere condeiul numai sa nu te lehametesti de blonzeala noastra, ca ai ridicat stacheta cam sus pentru niste umaniste!

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 16:56

De la: Radu_b10, la data 2013-07-18 16:38:32
De la: gabigabi2, la data 2013-07-18 10:29:58

m-ai lasat neterminata la problema asta ! cum e ?

Apoi ase cum ziceam, doamna draga, o propozitie logica are efecte numai raportat la cel care o primeste . Ddica dejaba-ti zic eu matale ca ghezasu de la Aiud catre Simeria are azi 13 minute intarziere, ca nu te intereseaza !
Asa este si aici : sfericitate oualor mele ( adica de la galinaceele mele) nu este ABSOLUT deloc influientata de paralelismul dintre 1075 si 184 !

Adica i se rupe daca @1075 e @184 sau nu!

Raporteaza abuz de limbaj
Radu_b10

719 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 18:58

De la: _Ingrid, la data 2013-07-18 16:54:42
De la: Radu_b10, la data 2013-07-18 16:49:22
De la: _Ingrid, la data 2013-07-18 16:31:27Foarte frumos povestit sistemul, cred ca pe fii-miu l-ar amuza si mai tare, ei stiind sa vorbeste curent in X si 0...pardon! in 1 si 0.
...si asta cu scrijeleala pe boata ca sa ajungi la sistemul binar e o ttrecere foarte pitoreasca!

Stii vorba aia manipulatoare...usor schimbata: invata-ne, invata-ne, chiar de nu se lipeste, ceva tot ramane.

Chiar daca ai chiulit sper sa fi citit si prima parte a "biografiei" mele !
N-am vrut sa te supar dar m-am uitat ca esti creata si din Bucuresti ( adica din capitala = capitalista )

Citiiit! lasa ca m-a reprezentat Daniela, a pus fix ce intrebari as fi avut si eu
Imi place mult cum iti mere condeiul numai sa nu te lehametesti de blonzeala noastra, ca ai ridicat stacheta cam sus pentru niste umaniste!

Incerc sa formulez ceva propozitii logice (sper eu), chiar daca nu in sens Boolean :
A : Nu incerc sa ma dau shogor si nici shogun pe forum . Mi se pare normal ca scopul unui topic sa fie schimbul de informatie ( eu te citesc pe la " aceste cuvinte ne doare" si bag la tartacuta ! )
A = > B ( adica B este o propozitie implicata de prima) - Nu dau "lectii" , comunic informatii ( mai mult sau mai putin utiile)
C: Am sesizat ( pentru tine si Daniela ) caracterul umanist-uman si de aia am schimbat tonul ! ( Se pare cu succes)
D. Numa o horinca-mi trebe ca sa-ti dau si tie mesaj privat !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 19:40

Nu era nici un repros cu lectiile, ma bucur mult cand se iveste cineva care ne mai impartaseste din lucrurile pe care le stie.
Si in mod sigur sunt multe alte persoane care citind matematica asta hatra se distreaza si isi lamureste unele lucruri.
Dar de ce iti trebe horinca pentru mesaj, e un gest de curaj sau simti nevoia sa iti par frumoasa?

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 19:52

De la: _Ingrid, la data 2013-07-18 19:40:29Nu era nici un repros cu lectiile, ma bucur mult cand se iveste cineva care ne mai impartaseste din lucrurile pe care le stie.
Si in mod sigur sunt multe alte persoane care citind matematica asta hatra se distreaza si isi lamureste unele lucruri.
Dar de ce iti trebe horinca pentru mesaj, e un gest de curaj sau simti nevoia sa iti par frumoasa?

Am trimis mesaj ! Este mai mult un act de incredere decat de curaj !
Ai grja la plombe !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 20:08

De la: Radu_b10, la data 2013-07-18 19:52:01
De la: _Ingrid, la data 2013-07-18 19:40:29Nu era nici un repros cu lectiile, ma bucur mult cand se iveste cineva care ne mai impartaseste din lucrurile pe care le stie.

Ai grja la plombe !

Of, Doamne, toti suntem de incredere aici pe forum, cu o marja de eroare de +/- 90%

Multumesc, esti un dragut, apreciez!

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 20:15

De la: _Ingrid, la data 2013-07-18 20:08:04

Ai grja la plombe !

Of, Doamne, toti suntem de incredere aici pe forum, cu o marja de eroare de +/- 90%

Stai bine ! Danielei i-o chicat tastatura in poala precum corcodusa !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 20:36

De la: Radu_b10, la data 2013-07-18 20:15:31
De la: _Ingrid, la data 2013-07-18 20:08:04

Ai grja la plombe !

Stai bine ! Danielei i-o chicat tastatura in poala precum corcodusa !
nu-i adevarat

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 20:47

De la: Radu_b10, la data 2013-07-18 16:13:59Poveste despre sistemul de numeratie binar si la ce-i bun !
Apoi, drajele mele, vãd ca tare incãrcat aveti cujetul de pãcate dacã lumea bântuie mai mult pe la biserica virtualã a pãcatosului cela de popã decat sa vinã pe la ºcoala me ( adica a creþei capitaliste)!
Vouã va stã mintea mai mult la romanþuri cu biografii deºuchete despre orijinea poporului român , a sistemelor de coordonate carteziene si mai polare si a altor orijini , aºe ca am sa-mi dezvolt biografia care bag eu sama ca v-o plãcut !
Pãi eram eu prin clasele primare la ºcoala din Straßburg am Mieresch, adica mai pe romaneste la Aiud, cand ne vine un coleg nou de clasa . Intra doamna cu el si zâce :
- Asta este noul vostru coleg . Il cheama George Boole si-i venit de departe ca sa-nvete carte aici la noi, la Aiud .
Cum o venit pauza ne-am strans in jurul lui ca sa aflam ce si cum .
Nu zici ca rupea binisor romaneste da’ le mai amesteca cu o þâra de nemteste sau ungureste.
Ne zice el ca-i nascut pe Marea Britanie.
Acu am priceput noi de ce venise el la Aiud – cã ºcoli pe mare nu prea sunt iar el voia sa fie ficior cu carte .
La restu materiilor mai mergea el da la aritmeticã tare zãlud mai era . Stãte in banca cu pumnul drept strans si numa cu degetu ãla mijlociu ridicat in sus si se uita la el ca la minuni.
Recapitulam despre adunare si toti aveam briºca si boata pregatite pentru ceva exerciþiuri complicate, adica la care rezultatul era mai mare ca 9 am ( ca dimineata invatam)
Bula a nostru ave numa brisca si degetul sus cum va spuneam . Si-apoi noi toti stiam a raspunde :
- Rabdule, cat face 7 + 5 ?
apoi eu socoteam repedi si dupa nici 5 minute raspundeam mintenaº :
- Apoi fac doua degete si-un semn pe boata dragã doamna, adica 12 cum ar zice tot ºcolerul cu civilizatiune .
Si-apoi il ia usor pe Bula :
- Ma Georgicã , mã , ia zi tu cat fac zero si cu zero ?
Bula ascunde degetul in pumn si raspunde mintenas :
- Apoi zero doamnã dragã !
- Brava ! Acu zi-mi tu cat fac zero si cu unu ?
Bula scoate deºtu aratator din pumn, se holbeaza la el cateva minute si iute zice :
- Apoi 1 doamna !
- Brava ma ficior, panã aici e bine. Zi tu acu cat fac 1 + 1 ?
Se uita Bula la deget, il baga-n pumn , scoate brisca si harºti un semn cu briºca pe banca , dupa care zâce mandru :
- D’apoi un semn pe boata si zero degete , adica 1 0 cum zic romanii pe la noi ! (?)
Acu minþea el o þârã cã boatã n-ave da’ numa un deget folosea.
Ce zicea el, voia sa citim unu-zero ( ca la fotbal), nu zece ca tot romanul cu carte .
O vazud doamna de aritmetica ca-i zalud rau si-o-nceput sa-l cerce :
- Si daca mai pui unu cat face ?
Scoate Bula deºtu de la locul lui si zice :
- Poi un semn pe boata si un deget , adica 1- 1 ( tãt ca la fotbal citea)
- Si daca mai pui unu ? Zice doamna ca sa-l cerce !
Asta, nebun rau de tot , ce-mi face ?
Rade prima banca si harºti un semn cu briºca pe banca a doua, dupa care zâce fãlos :
- Apoi un semn pe a doua boata ( da’ el n-ave niciuna) , 0 semne pe prima si 0 degete , adica 1 0 0 ! Acu cite ca rezultatul la fotbal cu trei echipe pe teren : unu-zero-zero .
- Pai, zice doamna, de ce n-ai scrijalit tot banca ta ?
- Poi era mai mult de un semn si eu numa pana acolo stiu numara !
O vazut doamna cã ista stricã averea ºcolii da se facuse curioasa mai ceva ca o fata mare :
- Ia pune tu mana pe cridã si scrie la tabla tãt ce ai zis, si chiar mai departe !
Asta nu pricepe unde sa treaca ca nu vide niciun “sheet ” prin clasa, da pân-la urmã o priceput si-o-nceput a scrie :
zero 0 0 0
+ 1 =
unu 0 0 1
+ 1 =
doi 0 1 0
+ 1 =
trei 0 1 1
+ 1 =
patru 1 0 0
+ 1 =
cinci 1 0 1
+ 1 =
sase 1 1 0
+ 1 =
sapte 1 1 1
La care doamna curioasa zice :
- Pai scrie si opt !
- Doamna dragã , pentru asta tre sa mai scrijalesc o banca, ca eu cu un deget si doua banci numa pana aici pot scrie .
E ca la voi cand spuneti 135 , dar din trei cifre nu puteti numara decat pana la 999 , adica 10 la puterea 3 (simboluri) = 1000 de simboluri ca si zero intra la socoata chiar de nu va uitati voi la el .
Apoi eu, care stiu doar douã ( zero si unu ) pe trei locuri ( degetul si doua banci) numa 8 numere pot scrie ( ca si la mine zero e numar) Adica 2 ( baza de numeratie) la puterea a treia ( 3= cate banci pot scrijeli fara a folosi si degetul)
Dupa ce o ramas doamna cu degetu in gura cam 5 minute l-o-ntrebat blândã :
- Poi bine mã vitã , da pe 2, 3, 4 ....... 8, 9 de ce nu le-nveti ?
- Pai la mine in Mare nu mi-s de folos cand comunica doua vapoare .
- ?
- Pai sa zicem ca eu am trei felinare pe barca mea . Trece un cu vaporul si eu vreu sa-i zic “ take a five “ ( nu-º ce-i asta da doamna o inteles ca stia ungureste ). Aprind felinarul unu si pe al treilea .Adica
1 0 1 si ala pricepe . Matale cum poti sa scrii 5 numa cu trei felinare ?
Cu patru felinare pot arata de la zero – la 15 ! Mata cum faci, cu toate degetele matale ?
Io daca ridic o mana cu un deget sus , unul jos, unul sus ... adica 1 0 1 0 1 am zis 21 pe limba voastra . Si daca ridic toate degetele de la o mana pot sa-l arat si pe 31 .
- S-o crucit doamna da’ i-o dat dreptate ! Ca e mai mult de zece nu pute duce pe degetenici cu doua manuri ! Dupa care intreaba :
- Bun ! Da cand vreti sa scrieti ceva la alt vapor, cum faceti ?
- Pai noi cand vrem a scrie o facem cu aºchii !
- Stai bolândule ca acu chiar nu pricep nimic ! Hogy a faszba ? ( cum dracu’ - pt. ãia de nu stiu ungureste)
- Poi ne-or invatat americanii sa vorbim in ASCII (American Standard Code for Information Interchange) si cu 7 biti ( 7 felinare) si-n ungureste stim a injura ! Ca la fiecare literã ori semn ( , ? ! . * - ..... ) i-am dat cate un numar . Chiar mai mult : cand eu aprind felinare pentru trei
( 0 0 0 0 0 1 1 ) ala stie ca am spus „ end of text ” !

Va urma ( eventual !)
m-ai ametit ...eu de-aicea nu mai raspund pentru faptele mele ... Daca ti-ai pus in gand sa scapi de castravetii mei, sa stii ca esti pe drumul cel bun....

Daniela
Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 20:56

De la: daniela_, la data 2013-07-18 20:47:25
De la: Radu_b10, la data 2013-07-18 16:13:59Poveste despre sistemul de numeratie binar si la ce-i bun !
Apoi, drajele mele, vãd ca tare incãrcat aveti cujetul de pãcate dacã lumea bântuie mai mult pe la biserica virtualã a pãcatosului cela de popã decat sa vinã pe la ºcoala me ( adica a creþei capitaliste)!
Vouã va stã mintea mai mult la romanþuri cu biografii deºuchete despre orijinea poporului român , a sistemelor de coordonate carteziene si mai polare si a altor orijini , aºe ca am sa-mi dezvolt biografia care bag eu sama ca v-o plãcut !
Pãi eram eu prin clasele primare la ºcoala din Straßburg am Mieresch, adica mai pe romaneste la Aiud, cand ne vine un coleg nou de clasa . Intra doamna cu el si zâce :
- Asta este noul vostru coleg . Il cheama George Boole si-i venit de departe ca sa-nvete carte aici la noi, la Aiud .
Cum o venit pauza ne-am strans in jurul lui ca sa aflam ce si cum .
Nu zici ca rupea binisor romaneste da’ le mai amesteca cu o þâra de nemteste sau ungureste.
Ne zice el ca-i nascut pe Marea Britanie.
Acu am priceput noi de ce venise el la Aiud – cã ºcoli pe mare nu prea sunt iar el voia sa fie ficior cu carte .
La restu materiilor mai mergea el da la aritmeticã tare zãlud mai era . Stãte in banca cu pumnul drept strans si numa cu degetu ãla mijlociu ridicat in sus si se uita la el ca la minuni.
Recapitulam despre adunare si toti aveam briºca si boata pregatite pentru ceva exerciþiuri complicate, adica la care rezultatul era mai mare ca 9 am ( ca dimineata invatam)
Bula a nostru ave numa brisca si degetul sus cum va spuneam . Si-apoi noi toti stiam a raspunde :
- Rabdule, cat face 7 + 5 ?
apoi eu socoteam repedi si dupa nici 5 minute raspundeam mintenaº :
- Apoi fac doua degete si-un semn pe boata dragã doamna, adica 12 cum ar zice tot ºcolerul cu civilizatiune .
Si-apoi il ia usor pe Bula :
- Ma Georgicã , mã , ia zi tu cat fac zero si cu zero ?
Bula ascunde degetul in pumn si raspunde mintenas :
- Apoi zero doamnã dragã !
- Brava ! Acu zi-mi tu cat fac zero si cu unu ?
Bula scoate deºtu aratator din pumn, se holbeaza la el cateva minute si iute zice :
- Apoi 1 doamna !
- Brava ma ficior, panã aici e bine. Zi tu acu cat fac 1 + 1 ?
Se uita Bula la deget, il baga-n pumn , scoate brisca si harºti un semn cu briºca pe banca , dupa care zâce mandru :
- D’apoi un semn pe boata si zero degete , adica 1 0 cum zic romanii pe la noi ! (?)
Acu minþea el o þârã cã boatã n-ave da’ numa un deget folosea.
Ce zicea el, voia sa citim unu-zero ( ca la fotbal), nu zece ca tot romanul cu carte .
O vazud doamna de aritmetica ca-i zalud rau si-o-nceput sa-l cerce :
- Si daca mai pui unu cat face ?
Scoate Bula deºtu de la locul lui si zice :
- Poi un semn pe boata si un deget , adica 1- 1 ( tãt ca la fotbal citea)
- Si daca mai pui unu ? Zice doamna ca sa-l cerce !
Asta, nebun rau de tot , ce-mi face ?
Rade prima banca si harºti un semn cu briºca pe banca a doua, dupa care zâce fãlos :
- Apoi un semn pe a doua boata ( da’ el n-ave niciuna) , 0 semne pe prima si 0 degete , adica 1 0 0 ! Acu cite ca rezultatul la fotbal cu trei echipe pe teren : unu-zero-zero .
- Pai, zice doamna, de ce n-ai scrijalit tot banca ta ?
- Poi era mai mult de un semn si eu numa pana acolo stiu numara !
O vazut doamna cã ista stricã averea ºcolii da se facuse curioasa mai ceva ca o fata mare :
- Ia pune tu mana pe cridã si scrie la tabla tãt ce ai zis, si chiar mai departe !
Asta nu pricepe unde sa treaca ca nu vide niciun “sheet ” prin clasa, da pân-la urmã o priceput si-o-nceput a scrie :
zero 0 0 0
+ 1 =
unu 0 0 1
+ 1 =
doi 0 1 0
+ 1 =
trei 0 1 1
+ 1 =
patru 1 0 0
+ 1 =
cinci 1 0 1
+ 1 =
sase 1 1 0
+ 1 =
sapte 1 1 1
La care doamna curioasa zice :
- Pai scrie si opt !
- Doamna dragã , pentru asta tre sa mai scrijalesc o banca, ca eu cu un deget si doua banci numa pana aici pot scrie .
E ca la voi cand spuneti 135 , dar din trei cifre nu puteti numara decat pana la 999 , adica 10 la puterea 3 (simboluri) = 1000 de simboluri ca si zero intra la socoata chiar de nu va uitati voi la el .
Apoi eu, care stiu doar douã ( zero si unu ) pe trei locuri ( degetul si doua banci) numa 8 numere pot scrie ( ca si la mine zero e numar) Adica 2 ( baza de numeratie) la puterea a treia ( 3= cate banci pot scrijeli fara a folosi si degetul)
Dupa ce o ramas doamna cu degetu in gura cam 5 minute l-o-ntrebat blândã :
- Poi bine mã vitã , da pe 2, 3, 4 ....... 8, 9 de ce nu le-nveti ?
- Pai la mine in Mare nu mi-s de folos cand comunica doua vapoare .
- ?
- Pai sa zicem ca eu am trei felinare pe barca mea . Trece un cu vaporul si eu vreu sa-i zic “ take a five “ ( nu-º ce-i asta da doamna o inteles ca stia ungureste ). Aprind felinarul unu si pe al treilea .Adica
1 0 1 si ala pricepe . Matale cum poti sa scrii 5 numa cu trei felinare ?
Cu patru felinare pot arata de la zero – la 15 ! Mata cum faci, cu toate degetele matale ?
Io daca ridic o mana cu un deget sus , unul jos, unul sus ... adica 1 0 1 0 1 am zis 21 pe limba voastra . Si daca ridic toate degetele de la o mana pot sa-l arat si pe 31 .
- S-o crucit doamna da’ i-o dat dreptate ! Ca e mai mult de zece nu pute duce pe degetenici cu doua manuri ! Dupa care intreaba :
- Bun ! Da cand vreti sa scrieti ceva la alt vapor, cum faceti ?
- Pai noi cand vrem a scrie o facem cu aºchii !
- Stai bolândule ca acu chiar nu pricep nimic ! Hogy a faszba ? ( cum dracu’ - pt. ãia de nu stiu ungureste)
- Poi ne-or invatat americanii sa vorbim in ASCII (American Standard Code for Information Interchange) si cu 7 biti ( 7 felinare) si-n ungureste stim a injura ! Ca la fiecare literã ori semn ( , ? ! . * - ..... ) i-am dat cate un numar . Chiar mai mult : cand eu aprind felinare pentru trei
( 0 0 0 0 0 1 1 ) ala stie ca am spus „ end of text ” !

Va urma ( eventual !)
m-ai ametit ...eu de-aicea nu mai raspund pentru faptele mele ... Daca ti-ai pus in gand sa scapi de castravetii mei, sa stii ca esti pe drumul cel bun....

Ma fato nu te da mai blonda decat pari ca acu ma fac Marin de la Dolj si te-ntreb cat timp o durat razbelul de 100 de ani si numa tu o sa stii ! Da no sa raspunzi !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 21:33

De la: Radu_b10, la data 2013-07-18 20:56:59
Ma fato nu te da mai blonda decat pari ca acu ma fac Marin de la Dolj si te-ntreb cat timp o durat razbelul de 100 de ani si numa tu o sa stii ! Da no sa raspunzi !

e-adevarat....omul cat traieste....albeste

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 21:34

....si sa stii ca de data asta mi-am gresit culoarea ....mi-a iesit mai negru

Daniela
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 21:40

De la: daniela_, la data 2013-07-18 21:33:13
De la: Radu_b10, la data 2013-07-18 20:56:59

e-adevarat....omul cat traieste....albeste
Tare asta!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 21:58

De la: _Ingrid, la data 2013-07-18 16:56:14

Apoi ase cum ziceam, doamna draga, o propozitie logica are efecte numai raportat la cel care o primeste . Ddica dejaba-ti zic eu matale ca ghezasu de la Aiud catre Simeria are azi 13 minute intarziere, ca nu te intereseaza !
Asa este si aici : sfericitate oualor mele ( adica de la galinaceele mele) nu este ABSOLUT deloc influientata de paralelismul dintre 1075 si 184 !

bine ca nu i se sparge

Daniela
Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 22:15

De la: daniela_, la data 2013-07-18 21:58:45bine ca nu i se sparge

Sau nu i se falfaie... Apropos, prin jud. Mures tot vedeam panouri publicitare pe marginea drumului: "Noua ni se falfaie!" Era reclama unei fabrici de steaguri!

Doruletz
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 22:26

De la: Doruleatza, la data 2013-07-18 22:15:37
De la: daniela_, la data 2013-07-18 21:58:45bine ca nu i se sparge

Sau nu i se falfaie... Apropos, prin jud. Mures tot vedeam panouri publicitare pe marginea drumului: "Noua ni se falfaie!" Era reclama unei fabrici de steaguri!

Daaa...o stiu si eu! Cea care a facut si steagul record!

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2013, ora 09:45

De la: daniela_, la data 2013-07-18 21:34:14....si sa stii ca de data asta mi-am gresit culoarea ....mi-a iesit mai negru

inseamna c-a fost zmeul mai nigerian oleaca....n'asa....???

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2013, ora 15:04

De la: _Ingrid, la data 2013-07-18 16:56:14

si mie, idem, dar e bine ca s-a facut confirmarea ca sa n-avem vorbe !

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2013, ora 17:01

Una pe zi – de la Rabdu !

D’apoi drajele mele, mã vãd nevoit sã trec de la chestiunile de lojicã matematicã la cele de lojicã formalã, pentru ca asta, cum bag eu sama, are mai mare cautare pe forum, deºi este mult mai complicatã decat cea a ºogorului meu ( si coleg de scoala vreme de 8 ani in clasele primare ) Boole !
Vad eu ca se discutã mult despre multimea clonelor de pe forum, care este departe de a fi vidã ( adica aia care contine zero elemente), ase ca pun manurile si barbia pe boata si incep a cujeta, dupa cat mã taie pe mine glagoria dupã aproape 35 de ani de scoala ( ca eu tãt anul l-am repetat – numa aºe, spre recapitulaþiune!)
Pai ca sa stim cum arata un castravete ( cum ar zice proful meu din liceu – D-ul Marius Chicos Rostogan , sau pretena me Daniela) prima data si intaia oara trebe sa stim, musai, ce iaste un castravete .
Sau cum ar fi spus pretenarul Bula , trebuie sa definim domeniul de existenta al multimii ( de clone) :
Propozitia A: O clona este o persoana care prin schimbarea esteticii ( parului) se substituieste incercand sa para o alta persoana , fara asi schimba, in sine, felul lui naturel ( adica naravul) de a fi ! ( aci puteti defini cum vreti voi – da’ lojic sa fie )
Chiar si din logica formala A: poate implica ( A: =>) avem numa doua variante disjunctive de raspuns lojic implicat :
A: => B: v C : ( adicatele B: sau C: ) , unde
B: = Acesta e un lucru bun sau
C: = Acesta e un lucru rau
Pai sa apelam la o demonstraþiune de lojicã formalã, care implicã ºi aplicaþiune in cotidian ( adicã in viata noastra zilnicã – cum am zice noi, ciurdarii ), ca altfel nu m-oi pricepe sã dau raspuns nice la doamne si nici la domniºori !
Poi pentru asta tre sa fac musai niste ipoteze ( adica niste presupuneri ajutatoare) pe care le voi nota cu P:
Fie P1 = Presupun ca o clona reala este un actor care interpreteaza mai multe roluri ori un scenarist care scrie textul pt. mai multi actori sau un scriitor care publica sub mai multe pseudonime ori .......
Pai lojic vorbind, asta nu-i un lucru rau ( daca le face bine ! ) !
Adica B: = 1 – adevarata si C:=0 , adica falsa !
Fie P2: = Presupun ca o clona reala este unul care-si pune masca de huhurez si mã pradã la drumu’ mare, dupa care se-mbracã in urs si-mi da cu boata in cap sau isi trage fusta si catalige ca sa ma poata injura pe dupe gard !
Apoi atunce abstractiunea logico-formal-intuitiva ce ne zice nouã ?
Zice musai ca B: = 0 ( false) si numa C : = 1 ( adicatele ramane true)
De dragul abstractiunii lojico- matematice vin si cu altã ipotezã :
P3: = Ala de injura pe toate forumurile si spurcã pe tot romanul este un “ om cinstit “ daca ne arata “parul “ lui si naravul lui orijinal !
Acu vin eu si vã-ntreb, voi pe cine vreti sa cititi pe forum ?
Pe Rabdu care-i clona lu’ Ingrid, care-i clona Danielei, care-i clona lu’ Maria _x, care-i clona lu’ Doruletza, care-i clona lu’ MyriamBozen, care-i clona lu’ ...........
Ori pe aia care va injurã peste tot avand, cinstit, un singur nume ?
NOTA : INCEPAND CU P1: - TOATE SUNT SIMPLE IPOTEZE !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2013, ora 17:48

ehhh, ce vrei sa -ti spun ? ca asa cum muzica e ceea ce gidila in mod placut urechile, care va sa zica Nu apar sunete dizarmonice, tot asa-i si cu discutiile dintre userii de pe forum ? si ca in momentul in care apar 2-3 avataruri ce cinta fals, zgirie urechea si ochiul si , in mod normal, vrei sa-ndepartezi disonanta ?
de ce s-or dedubla oamenii , chiar nu inteleg ?! aaaaa, pe un actor il inteleg si-l pretuiesc ptr. capacitatea de a intra in pielea unui personaj fictiv ; un autor , un regizor ...da, ala le este talentul, dar aici nu suntem pe scena , chit ca unchiu-tu ienglezu' a zis ca Toata Lumea e o scena si noi actorii ei ....dar una-i una- alta-i alta, sa nu le mai amestecam ca nu mai intelege nimenea nimicuta !
oare nu au curajul sa spuna atunci cind nu le place ceva, ca nu sunt de acord ?
de ce un avatar tre' sa fie cit de cit onorabil si alter ego.ul lui sa -si puna blana de urs si sa te scirnaveasca ?
io asta nu numai ca nu accept , dar nici nu-i las sa creada ca de super- cognitivi ce sunt ei , prostimea functioneaza cu ce-a ramas de la ei !
clar ? acu' gindeste-te si baga tu in ecuatie , ca io nu stiu d'astea !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 09:45

Eeee..he.hee...Rabdule, umbli cu cartoful fierbinte...de obicei discutia asta se termina cu paruiala si iesiri furtunoase de pe forum.

Nu suntem la unison in intelegerea ideii de ,,clona"
Eu nu consider clona aparitia profilului unui user care a mai fost pe forum, a plecat si revine chiar si cu alt nume, daca:
- are un singur profil
- are aceeasi comportare
In aceasta categorie suntem destul de multi dintre noi, stersi de voie sau nevoie si reintrupati, care nici nu negam ,,vietile" anterioare - caci aici exista viata dupa moarte

In mintea mea ,,clona" este a doua, a treia.....a ,,n"-a intrupare a cuiva care EXISTA deja ca persoana activa pe forum si o percep intr-un anumit fel, am o parere despre acea persoana, am o idee despre modul in care ma percepe, un istoric relational.
Tot ,,clona" imi apare si userul nou aparut, care arata ca stie totul despre forum si forumisti, dar nu isi declina vechea identitate, preferand sa foloseasca unilateral istoricul relatiilor pe care le-a avut cu noi.
Aceasta optiune mi-o explic numai prin faptul ca ori a gresit ceva in vechea ,,intrupare", ori are intentii ostile si are nevoie de anonimat.
Mai exista si clonele simpatice, create de careva dintre noi pentru a juca un rol, pentru a destinde atmosfera, si aici o mentionez pe neuitabila Syster Katy

..simple pareri, desigur, fara baza stiintifica.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 10:08

De la: _Ingrid, la data 2013-07-20 09:45:08Eeee..he.hee...Rabdule, umbli cu cartoful fierbinte...de obicei discutia asta se termina cu paruiala si iesiri furtunoase de pe forum.

Eu nu consider clona aparitia profilului unui user care a mai fost pe forum, a plecat si revine chiar si cu alt nume, daca:
- are un singur profil
- are aceeasi comportare
In aceasta categorie suntem destul de multi dintre noi, stersi de voie sau nevoie si reintrupati, care nici nu negam ,,vietile" anterioare - caci aici exista viata dupa moarte

In mintea mea ,,clona" este a doua, a treia.....a ,,n"-a intrupare a cuiva care EXISTA deja ca persoana activa pe forum si o percep intr-un anumit fel, am o parere despre acea persoana, am o idee despre modul in care ma percepe, un istoric relational.
Tot ,,clona" imi apare si userul nou aparut, care arata ca stie totul despre forum si forumisti, dar nu isi declina vechea identitate, preferand sa foloseasca unilateral istoricul relatiilor pe care le-a avut cu noi.
Aceasta optiune mi-o explic numai prin faptul ca ori a gresit ceva in vechea ,,intrupare", ori are intentii ostile si are nevoie de anonimat.
Mai exista si clonele simpatice, create de careva dintre noi pentru a juca un rol, pentru a destinde atmosfera, si aici o mentionez pe neuitabila Syster Katy

io sunt clona mea.....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 10:17

De la: Fl_Orion999, la data 2013-07-20 10:08:27

io sunt clona mea.....

Sa bem pentru asta!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 10:22

De la: _Ingrid, la data 2013-07-20 10:17:44

io sunt clona mea.....

Sa bem pentru asta!

youtu.be/H3ZbJge3ZHc

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
myriam_bozen

4016 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 10:39

io sunt clona mea.....

Sa bem pentru asta!

Si io...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 10:45

De la: myriam_bozen, la data 2013-07-20 10:39:57

io sunt clona mea.....

Sa bem pentru asta!

Si io...

Treci la pupat prima data!

myriam_bozen

4016 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 11:05

De la: _Ingrid, la data 2013-07-20 10:45:32

io sunt clona mea.....

Sa bem pentru asta!

Si io...

Sa speram ca nu se supara Rabdu ca ne pupacim pe topicul sau...

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 11:49

De la: gabigabi2, la data 2013-07-19 17:48:53ehhh, ce vrei sa -ti spun ? ca asa cum muzica e ceea ce gidila in mod placut urechile, care va sa zica Nu apar sunete dizarmonice, tot asa-i si cu discutiile dintre userii de pe forum ? si ca in momentul in care apar 2-3 avataruri ce cinta fals, zgirie urechea si ochiul si , in mod normal, vrei sa-ndepartezi disonanta ?
de ce s-or dedubla oamenii , chiar nu inteleg ?! aaaaa, pe un actor il inteleg si-l pretuiesc ptr. capacitatea de a intra in pielea unui personaj fictiv ; un autor , un regizor ...da, ala le este talentul, dar aici nu suntem pe scena , chit ca unchiu-tu ienglezu' a zis ca Toata Lumea e o scena si noi actorii ei ....dar una-i una- alta-i alta, sa nu le mai amestecam ca nu mai intelege nimenea nimicuta !
oare nu au curajul sa spuna atunci cind nu le place ceva, ca nu sunt de acord ?
de ce un avatar tre' sa fie cit de cit onorabil si alter ego.ul lui sa -si puna blana de urs si sa te scirnaveasca ?
io asta nu numai ca nu accept , dar nici nu-i las sa creada ca de super- cognitivi ce sunt ei , prostimea functioneaza cu ce-a ramas de la ei !
clar ? acu' gindeste-te si baga tu in ecuatie , ca io nu stiu d'astea !

Raspund in ordine :
Asa cum pui mata problema iesim din sfera abstractiunilor logico-matematice ca sa intram in cea a realului cognitiv, adica acela care dicteaza si gusturile si unde eu nu pot argumenta dar pot zice :
Mi-mi place sa ma duc la un bal mascat unde o cloana de-a lu Robin Hood discuta filosofie cu o cloana de-a Scufitei Rosii sau cloana lu’ Harap Alb povesteste istorii hazlii la cloana une vulpi !
Matale, bag eu sama, ca-ti place mai mult la Crasma Stanei, unede tãt drumetul se recomanda cand intra
- Eu mi-s Ion a lu’ Mihai si vreu doua glaje de horinca !
- Eu mi-s Pop Gheorghe, ciurdar la Huedin, si vreu trii glaje de horinca !
- Eu mi-s Vasile Gug zis si 314 zis si Pi !
Si dupa ce termina ei cu recomandarile de oameni cinstiti incep mintenas a se baga unul pe altul in originea politica si aia materna dupa care incep sa-si manifeste cunostintele lingvistice dobandite la lectiile de injurat de pe maidan !
Apoi fiecare cu cognoscibilul si gusturile lui !

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 11:54

De la: _Ingrid, la data 2013-07-20 09:45:08Eeee..he.hee...Rabdule, umbli cu cartoful fierbinte...de obicei discutia asta se termina cu paruiala si iesiri furtunoase de pe forum.

- are un singur profil
- are aceeasi comportare

In prostia me, uneori, imi place sa ma joc si cu cartofii fierbinti !
Diferentele de opinie sunt inevitabile . Cum spune cineva " daca toti ar gandi la fel, nu ar mai gandi nimeni" !

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 11:57

De la: myriam_bozen, la data 2013-07-20 11:05:14
De la: _Ingrid, la data 2013-07-20 10:45:32

io sunt clona mea.....

Sa bem pentru asta!

Si io...

Sa speram ca nu se supara Rabdu ca ne pupacim pe topicul sau...

Topicul este a cretei capitaliste, da eu la pupacit ma bag oricand !
Bun venit ! .
( La halba sa o iei domol ca e cu horinca )

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sfaturi practice pentru maini neindemanatice
Mergi la: