back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sfaturi practice pentru maini neindemanatice

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 12:31

tatal este pe mama

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Radu_b10

719 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 12:59

De la: daniela_, la data 2013-07-25 12:16:35
De la: Radu_b10, la data 2013-07-25 10:08:20Matematica serioasa – ca nu mai zic mãscarii !
Familia :
Mama este cu 21 de ani mai mare decat copilul ei. Peste exact 6 ani mama va avea de cinci ori varsta copilului .
Unde este acuma tatal copilului ?

la farmacie.... pana diseara baga prezervative

Ai aparut , blondo? Pai daca baga latexuri nu-i mai iese socoteala cu problema !
Pentru rebusurile tale :
Care este orijinea substantivului lichid " horinca " si ce a substantivului de orijine aviara "uliu " ?
E de povestit !

Raporteaza abuz de limbaj
Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 13:02

De la: Black_Friday, la data 2013-07-25 12:31:09tatal este pe mama

Brava ma !
Incerc sa trimit si demonstratiunea matematica ca sa priceapa tot cititorul !

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 13:05

Familia :
Mama este cu 21 de ani mai mare decat copilul ei. Peste exact 6 ani mama va avea de cinci ori varsta copilului .

Demonstratiune :

Apoi e musai sa scriem propozitiunile in limbajul matematicii :
Sa notam cu M varsta mamei si cu C varsta copilului si atunce putem scrie :
M = C+21 Adica acuma si
M+6 = 5 (C+6) Adica peste 6 ani
Daca despartim muma de prunc :
M = C + 21
M = 5 ( C+6 ) – 6
Acu punem mana pe boata si incepem a calcula :
M = C + 21
M = 5C + 30 – 6
Adica
M= C + 21
M = 5C + 24
Acu le scadem una din alta ca sa scapam de muma :
0 = 4C + 3 => 4 C = - 3 = > C ( adica varsta pruncului ) = - 3 / 4
Na, ca mi-o dat varsta cu minus !?! Da nu-i nimic ca eu mi-s capos si mer mai departe !
Apoi daca o dat cu fractiuni numarul de ani inseamna ca e vorba de luni de zile si nu de ani intregi . Si iar merem sa calculam varsta pruncului in luni :
C = - 12 x ( 3 / 4 ) adica pruncul are in acest moment varsta de – 9 luni !
Apoi semnul minus si lojica fireasca a lucrurilor ne spun ca musai in acest moment tatal lui este ... pe muma-sa !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 14:11

De la: Radu_b10, la data 2013-07-25 12:59:56
De la: Radu_b10, la data 2013-07-25 10:08:20Matematica serioasa – ca nu mai zic mãscarii !
Familia :

Ai aparut , blondo? Pai daca baga latexuri nu-i mai iese socoteala cu problema !
Pentru rebusurile tale :
Care este orijinea substantivului lichid " horinca " si ce a substantivului de orijine aviara "uliu " ?
E de povestit !

dupa ce dai dusca o horinca, numai uliuuuuuuuu !!! poti sa zici

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 14:12

De la: Radu_b10, la data 2013-07-25 13:05:59Familia :

Demonstratiune :

Apoi e musai sa scriem propozitiunile in limbajul matematicii :
Sa notam cu M varsta mamei si cu C varsta copilului si atunce putem scrie :
M = C+21 Adica acuma si
M+6 = 5 (C+6) Adica peste 6 ani
Daca despartim muma de prunc :
M = C + 21
M = 5 ( C+6 ) – 6
Acu punem mana pe boata si incepem a calcula :
M = C + 21
M = 5C + 30 – 6
Adica
M= C + 21
M = 5C + 24
Acu le scadem una din alta ca sa scapam de muma :
0 = 4C + 3 => 4 C = - 3 = > C ( adica varsta pruncului ) = - 3 / 4
Na, ca mi-o dat varsta cu minus !?! Da nu-i nimic ca eu mi-s capos si mer mai departe !
Apoi daca o dat cu fractiuni numarul de ani inseamna ca e vorba de luni de zile si nu de ani intregi . Si iar merem sa calculam varsta pruncului in luni :
C = - 12 x ( 3 / 4 ) adica pruncul are in acest moment varsta de – 9 luni !
Apoi semnul minus si lojica fireasca a lucrurilor ne spun ca musai in acest moment tatal lui este ... pe muma-sa !
da, mai...ca el o stat pe muma-sa toata luna, ca sa-i iasa socoteala

Daniela
Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 14:26

De la: daniela_, la data 2013-07-25 14:11:07
Familia :

Pentru rebusurile tale :
E de povestit !

Ma da' superficiala mai esti ! Tare te mai grabesti !
- Daca bei horinca e musai ca incepi sa horesti , ca pretenu ista al meu :
www.youtube.com/watch?v=pIgiGPoMXNw
- Pe uliu l-a facut Domnutu pasare rapitoare si io zis - Ma te las sa ajungi pe Tera si de acolo sa-mi spui cum vrei sa te cheme !
Ista, cum o coborat pe Pamant o vazut un soarece si s-o repezit sa-l mance .
Da era lipsit de antrenament si cum n-o tras de mansa cand trebuie ca sa revie la orizont o dat cu outele de pamant de-o strigat - " Ulliiuuuuu" .
Si atunce Domnutu o zisa :
- Daca Uliu vrei sa te cheme, atunce ase sa fie !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 15:36

De la: Radu_b10, la data 2013-07-25 14:26:39
De la: daniela_, la data 2013-07-25 14:11:07
Familia :

Pentru rebusurile tale :
E de povestit !

Ma da' superficiala mai esti ! Tare te mai grabesti !
- Daca bei horinca e musai ca incepi sa horesti , ca pretenu ista al meu :
www.youtube.com/watch?v=pIgiGPoMXNw
- Pe uliu l-a facut Domnutu pasare rapitoare si io zis - Ma te las sa ajungi pe Tera si de acolo sa-mi spui cum vrei sa te cheme !
Ista, cum o coborat pe Pamant o vazut un soarece si s-o repezit sa-l mance .
Da era lipsit de antrenament si cum n-o tras de mansa cand trebuie ca sa revie la orizont o dat cu outele de pamant de-o strigat - " Ulliiuuuuu" .
Si atunce Domnutu o zisa :
- Daca Uliu vrei sa te cheme, atunce ase sa fie !
sa stii ca nu-s superficiala..... .....mereu
Chiar m-am documentat si am vazut ca "horinca" est un termen mai nou, dat initial bauturii de gen "posirca". Astazi e folosit ca varianta la palincii, tuica, rachiu (depinde de zona). Se mai presupune ca denumirea ii vine si de la faptul ca de la bautura iti vine a "hori" (cum se zice in Maramures)...a giuca, a dansa... Asa ca, numai a "hori" nu poti spune despre cantecul lui Lese....dar daca il asculti dupa o palinca buna, mai mai ca-ti vine a planje....
Cat despre uliu...cred ca ai dreptate.

Daniela
Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 15:53

Maa, nu te lua numa dupa dex-uri ca multe sunt proaste rau !
Exemplu :
POLIȚÍST, -Ã, polițiști, -ste s. m., adj. 1. S. m. Agent de poliție (1), funcționar de poliție. 2. Adj. Polițienesc................ – Din germ. Polizist.
Pe dracu !!! Vine din grecescul polis = oras, adica om care are grija de oras !
In Maramu' a hori = a doini si nu are legatura cu jucatul horei !
In dictionare poti gasi si adjectivul pronominal negativ , care este o imbecilitate lingvistica !

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 16:01

Nu ma fa sa incep o demonstratiune pe tema "ce iaste gramatica" si cu ce se manca ea, ca tre sa intru pe topicul dureros al cretei capitaliste si nu vreu !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 18:28

De la: Radu_b10, la data 2013-07-25 16:01:35Nu ma fa sa incep o demonstratiune pe tema "ce iaste gramatica" si cu ce se manca ea, ca tre sa intru pe topicul dureros al cretei capitaliste si nu vreu !
eu n-am zis de gramatica, dar daca-i musai.... Si poti intra pe topicul cu pricina, ca nu musca

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 18:33

De la: Radu_b10, la data 2013-07-25 15:53:11Maa, nu te lua numa dupa dex-uri ca multe sunt proaste rau !
Exemplu :
POLIȚÍST, -Ã, polițiști, -ste s. m., adj. 1. S. m. Agent de poliție (1), funcționar de poliție. 2. Adj. Polițienesc................ – Din germ. Polizist.
Pe dracu !!! Vine din grecescul polis = oras, adica om care are grija de oras !
In Maramu' a hori = a doini si nu are legatura cu jucatul horei !
In dictionare poti gasi si adjectivul pronominal negativ , care este o imbecilitate lingvistica !
bine ma!!! nu ma mai documentez ca-i naspa

Daniela
Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 19:06

De la: daniela_, la data 2013-07-25 18:28:37
De la: Radu_b10, la data 2013-07-25 16:01:35Nu ma fa sa incep o demonstratiune pe tema "ce iaste gramatica" si cu ce se manca ea, ca tre sa intru pe topicul dureros al cretei capitaliste si nu vreu !
eu n-am zis de gramatica, dar daca-i musai.... Si poti intra pe topicul cu pricina, ca nu musca

Acolo mi-am permis sa intru numa de doua ori si pentru asta m-am sters pe picioare ca am vazut ca-i casa de om cu civilizatiune, nu-i pentru tat ciurdarul !
Cred ca se putea baga o fatuca de la mine din sat ! Dar pe aia o ucis-o coana Clona (Pyrrhocoris apterus ) !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 19:37

De la: Radu_b10, la data 2013-07-25 19:06:29

Acolo mi-am permis sa intru numa de doua ori si pentru asta m-am sters pe picioare ca am vazut ca-i casa de om cu civilizatiune, nu-i pentru tat ciurdarul !
Cred ca se putea baga o fatuca de la mine din sat ! Dar pe aia o ucis-o coana Clona (Pyrrhocoris apterus ) !
vad ca si-acuma s-au dat pe politice

Daniela
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 20:03

De la: Radu_b10, la data 2013-07-25 19:06:29

1 Nu consider ca a ucis-o cineva pe fatuca in chestie..tot timpul m-au mirat reactiile ei, am catalogat-o o persoana complicata si am tratat-o ,,cu manusi".
2 Cum bine stii, prefer postarile tale.
3 Mi-ar placea mult sa scrieti si voi pe acel topic, sunt sigura ca nu numai eu gasesc disonante in vorbirea romanului - observatia cu DEX-ul imi place mult, ar avea un loc bun acolo, la cuvinte care te doare.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 21:44

Poveste despre clone :
Poate sa para cam aiurea, dar .......
Pentru a crea un personaj se cere putina daruire de sine si , fara falsa modestie , ceva .... talent !
Este usor sa faci o suta de clone care au o personalitate unica ( injura la fel ), dar este complicat pentru mine, ca scenarist, sa apar cu doua personaje distincte avand aceeasi “ capacitate cognitiva” dar care sa se poata exprima din planuri diferite !
Uciderea spirituala a unui personaj , muncit, mi se pare un act de barbarie !
Intre postarile Rabdaului si cele ale Mariei au trecut cateva luni ! ( si invers) :
Pentru a schimba “chelea”, pentru a te identifica spiritual cu personajul, pentru ai creea ticurile verbale, un mod propriu de exprimare, o alta tema de abordat, un alt limbaj ..... sunt lucruri care nu se pot face in fiecare zi !
Este extrem de complicat pentru un actor , fie el si virtual, sa treaca de la Hamlet la rolul bufonului, sa treaca de la Shakspeare la Moliere !
( Cred ca va trebui sa-mi scriu “biografia” de .... scenarist, din spatele scenei ! Acei care “vorbesc” cu mine pe E-mail o cunosc)
Deci .... Maria_x este spiritual ucisã pentru ca nu va mai putea sã se ia “ in beþe “ cu Tycuu sau cu Symi ori sa scrie poezele despre tei sau Vatra Dornei !
Pe Rabdu nu-l las eu sa faca asa ceva , pentru ca el are alta misiune !
De asta nu-l las pe ciurdar sa se bage pe topicurile care þin de raposata Maria_x !
Ma puteti injura pe :
valicoj@yahoo.com
Poate am sa va povestesc si ce Nu spune bos-ul forumului ( tot numa cu un”s” ), desi asta-i curata lipsa de modestie !

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 22:41

De la: Legemeton, la data 2013-07-25 22:10:29 Ia spune-ne Radule ce NU ZICE boshitul forumului , adica pelteaua cu pile la admin numita BlackHoleFriday -- FeketePentek

MULTA LUI BLACK FRIDAY SI FAMILIEI LUI !

Apoi cu mata nu pot vorbi, ca pentru mine esti factor alergen !
Si eu mi-s bolnav tare la de astea !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 23:10

De la: Radu_b10, la data 2013-07-25 21:44:28Poveste despre clone :
Poate sa para cam aiurea, dar .......
Pentru a crea un personaj se cere putina daruire de sine si , fara falsa modestie , ceva .... talent !
Este usor sa faci o suta de clone care au o personalitate unica ( injura la fel ), dar este complicat pentru mine, ca scenarist, sa apar cu doua personaje distincte avand aceeasi “ capacitate cognitiva” dar care sa se poata exprima din planuri diferite !
Uciderea spirituala a unui personaj , muncit, mi se pare un act de barbarie !
Intre postarile Rabdaului si cele ale Mariei au trecut cateva luni ! ( si invers) :
Pentru a schimba “chelea”, pentru a te identifica spiritual cu personajul, pentru ai creea ticurile verbale, un mod propriu de exprimare, o alta tema de abordat, un alt limbaj ..... sunt lucruri care nu se pot face in fiecare zi !
Este extrem de complicat pentru un actor , fie el si virtual, sa treaca de la Hamlet la rolul bufonului, sa treaca de la Shakspeare la Moliere !
( Cred ca va trebui sa-mi scriu “biografia” de .... scenarist, din spatele scenei ! Acei care “vorbesc” cu mine pe E-mail o cunosc)
Deci .... Maria_x este spiritual ucisã pentru ca nu va mai putea sã se ia “ in beþe “ cu Tycuu sau cu Symi ori sa scrie poezele despre tei sau Vatra Dornei !
Pe Rabdu nu-l las eu sa faca asa ceva , pentru ca el are alta misiune !
De asta nu-l las pe ciurdar sa se bage pe topicurile care þin de raposata Maria_x !
Ma puteti injura pe :
valicoj@yahoo.com
Poate am sa va povestesc si ce Nu spune bos-ul forumului ( tot numa cu un”s” ), desi asta-i curata lipsa de modestie !
Te inteleg....si am cunoscut starea. Am incercat si eu candva sa creez un personaj, menit sa distreze pe toti, sa nu fie luat in serios de nimeni, drept pentru care sa nu fie criticat de nimeni (caci, nu-i asa...un personaj caricatura trebuie tratat ca un pamflet). Jucam in tandem cu alt user care initiase ideea si se incadrase la fel de bine in rol, iar scopul sau era doar sa se amuze si sa amuze la randul sau. Cand s-a aflat cine era coechipierul (o clona contestata si huiduita datorita modului brutal cu care se facuse cunoscut pe alte topice), conflictele au ajuns la apogeu, iar acesta si-a sters contul si-a disparut definitiv. Mai mult, indirect am fost invinuita ca m-am coalizat cu dusmanul poporului.
N-am crezut o clipa ca lumea n-o sa-mi recunoasca stilul, dar ca un gest de fair-play, in particular, am spus multora ca eu sunt in acea clona, ca sa nu am parte de surprize gen agatamente sau propuneri dubioase. La un momentdat cineva mi-a ras in fata ca m-a "ginit", ca m-am dat de gol din greseala si m-a facut cu ou si cu otet..... Atunci a murit si personajul meu, i-am sters contul si am ramas cu ce fusesem. Multi mi-au spus ca ar vrea-o inapoi si dupa ceva timp am incercat, dar n-a mers de nicio culoare.
Dupa o vreme am facut alt personaj, care nu voia decat sa schimbe monotonia de pe site.... Am deschis un topic gen "aceste cuvinte ne doare"... la care a marsat cu voie buna o mare parte din userii cu simtul umorului si al ridicolului.. . carora le placea sa joace un "rol". S-a trezit cineva sa iste certuri chiar pe acel topic. A murit si acel personaj.
Asa ca, te inteleg cand spui ca Maria nu mai poate aparea cu aceleasi costume si sa joace in alta piesa... Cred ca si Ingrid stie.

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 23:13

De la: Legemeton, la data 2013-07-25 22:52:25
De la: Radu_b10, la data 2013-07-25 22:41:51
De la: Legemeton, la data 2013-07-25 22:10:29 Ia spune-ne Radule ce NU ZICE boshitul forumului , adica pelteaua cu pile la admin numita BlackHoleFriday -- FeketePentek

MULTA LUI BLACK FRIDAY SI FAMILIEI LUI !

Apoi cu mata nu pot vorbi, ca pentru mine esti factor alergen !
Si eu mi-s bolnav tare la de astea !

Ma scuzi nene, eu speram sa se umfle capu' lu' Blaculea de alergie
da' tu de ce umbli cu polenu' p-acilea? Ia da manutele la control sa vedem sunt indemanatice ori ba?

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 23:24

De la: Legemeton, la data 2013-07-25 23:17:57
Multumesc de propunere dar nu pot ! S-ar "gini" multi postaci basisto - securisti camuflati in babutze liberale despre "indentitatea" mea
atunci iti dau un "sfat practic" ... scoate verigheta

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2013, ora 23:41

De la: Legemeton, la data 2013-07-25 23:28:38 Nu poci maica ! Legamantul meu scris pe piele de emigrant :)) in 2011 e sa-l incurc pe Blaculea , cate zile oi avea
pai aici nu gasesti decat frigidere defecte, pingele sarite, pikup-uri cu potentiometru dus, si niste pahare goale in care odata fu horinca Daca-i cazul le mai umplem, da' butoiul e la Radu

Daniela
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2013, ora 10:06

in sfirsit : a dat Dumnezeu si ai recunoscut ca eu NU am Mintit si ca tu esti acel @valicoj, Tatal Mariei si al lui Rabdu ....sa-ti traiasca copiile si sa te bucuri de ei pe cit ti-e voia ! joaca-te cit vrei, eu nu te voi mai deranja, dar iti multumesc ptr. ca ai avut curajul sa spui Adevarul !

indiferent insa, de motivatia invocata de voi ca justificare ptr. clonele voastre , din punctul meu de vedere este o aiureala de zile mari ce frizeaza un pic anormalul , dar am mai spus si repet : fiecare dintre noi este un unicat si fiecare isi are propriul sistem de valori si al meu nu coincide cu al vostru , asta-i tot !
o zi buna !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2013, ora 11:45

Sa-i taiem capul!!!!!!!!!! La ghilotina cu el!!
Mai ales ca atat Maria cat si Radu s-au comportat execrabil, mizerabil, grotesc, detestabil, oribil, infiorator, sub orice critica, de ultima speta, jignitor, malitios, rautacios, trivial, obscen, indecent, vulgar, scabros, agresiv, brutal, impulsiv, crancen, etc, etc....
(Pe Valicoj nu l-am citit, asa ca nu pot sa ma pronunt )

Daniela
Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2013, ora 11:54

Na, cã iar o aparut coana Cloana sa faca reclamã la produsele Ducipalului !
Ca doarã e este bos-ul forumului ( tãt numa cu un singur “s” , ca pe latineºte tãt la numele de Pyrrhocoris apterus o ramas ), adica ca sa inteleaga tot ciurdarul – Baba Paranoica ! Si iar mi-o starnit alergia !

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2013, ora 12:09

Uneori gasesti in lumea reala solutii pentru probleme virtuale :
DACA gabigabi2 , ADICA GABRIELA POPESCU, FOST DESENATOR TEHNIC, MAI PUBLICA CEVA CARE ARE LEGATURA CU PERSOANA MEA ( REALA SAU VIRTUALA ) VOI FACE PUBLICE ADRESA DE E-MAIL SI NUMARUL EI DE TELEFON PENTRU CA TOT FORUMISTUL SA-I POATA MUTUMI PERSONAL PENTRU CONTRIBUTIA ADUSA AICI .
Iar tre sa mer la doftor sa scap de " alergie la prostie" !

Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2013, ora 12:21

Pentru a scuti zaluda sa caute pe google :
Bos ( cu un singur “s” ) vine de la latinescul bos-bovis care inseamna vita .
Pyrrhocoris apterus vine sa clarifice domeniul de existenta = Vaca Domnului ( popular)- ca vaca dracului n-am stiut scrie ! Este o insecta care ase cum scrie la Wikipedia este inzestrata cu un “aparat bucal pentru înțepat și supt “ fapt de care va puteti convinge daca-i cititi postarile !

Ca magar prost e usor sa fii !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2013, ora 13:52

De la: Radu_b10, la data 2013-07-26 12:09:41Uneori gasesti in lumea reala solutii pentru probleme virtuale :
DACA gabigabi2 , ADICA GABRIELA POPESCU, FOST DESENATOR TEHNIC, MAI PUBLICA CEVA CARE ARE LEGATURA CU PERSOANA MEA ( REALA SAU VIRTUALA ) VOI FACE PUBLICE ADRESA DE E-MAIL SI NUMARUL EI DE TELEFON PENTRU CA TOT FORUMISTUL SA-I POATA MUTUMI PERSONAL PENTRU CONTRIBUTIA ADUSA AICI .
Iar tre sa mer la doftor sa scap de " alergie la prostie" !

afla ca n-ai dezvaluit nici-un secret ! stie ,cine vrea sa-mi stie, numarul de telefon si asta cam de multisor si Nu am nimic de ascuns !
ce regret este ca Nu ai inteles ca am mai intrat pe acest topic, Doar ptr. ca sa-ti MULTUMESC ptr. ca ai avut curajul sa spui Adevarul !

in rest, iti faci singur caracterizarea !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2013, ora 21:06

Am vrut sa cer un sfat practic, dar am uitat despre ce era vorba Oricum, Radu nu mai e disponibil....
Pacat!...imi placea topicul asta.

Daniela
Radu_b10

719 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2013, ora 10:44

De la: daniela_, la data 2013-07-27 21:06:59Am vrut sa cer un sfat practic, dar am uitat despre ce era vorba Oricum, Radu nu mai e disponibil....

Uite ca pentru tine fac un sacrificiu si revin la probleme :
Stii care este superlativul pentru "prostie" ?

- Ce zici ? Ca substantivele nu au grade de comparatie ?
Lasa naibi cartea aia si aplica o gandire de forumist daca vrei sa gasesti raspuns ! ! !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2013, ora 11:14

De la: Radu_b10, la data 2013-07-28 10:44:50
De la: daniela_, la data 2013-07-27 21:06:59Am vrut sa cer un sfat practic, dar am uitat despre ce era vorba Oricum, Radu nu mai e disponibil....

Uite ca pentru tine fac un sacrificiu si revin la probleme :
Stii care este superlativul pentru "prostie" ?

- Ce zici ? Ca substantivele nu au grade de comparatie ?
Lasa naibi cartea aia si aplica o gandire de forumist daca vrei sa gasesti raspuns ! ! !
prostioaie, prostiloanca, prostolaneala, prosticolos,

Daniela
Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sfaturi practice pentru maini neindemanatice
Mergi la: