Info
x
Sfaturi practice pentru maini neindemanatice
|
Fosta membra 9am.ro 678 mesaje Membru din: 9/09/2013 |
Postat pe: 15 Octombrie 2013, ora 20:16
De la: Maria_x, la data 2013-10-15 15:37:30Cum Rabdu e in carantina ( dupa ciorba) incerc sa ma bag eu in priza ! Ai subtilizat textul pe care dorea sa-l posteze Rabdu ieri, seara, Marioario, ti-ai varat unghiutele in arhiva world office-ul lui Rabdu si-acum te dai mare experta si ne faci educatie econonico-financiar-civica Marioaro, dar aici nu-i gandelul de sub basmaua ta, este microprocesorul si HDD-ul lui Rabdu, in fine : Transmite-i un chapeau, lui Rabdu! iar tu, Marioaro, pregatese-te sa-ti electocuteze subconstientul
|
|
Radu_b10 719 mesaje Membru din: 17/03/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Octombrie 2013, ora 20:27
De la: Daphne, la data 2013-10-15 20:08:28De la: Radu_b10, la data 2013-10-15 19:48:38Logice : Sunt numai glumite cu iz logic, preluate de pe net ! Despre mine : www.youtube.com/watch?v=U4Si6k68w5g Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 15 Octombrie 2013, ora 23:43
De la: Radu_b10, la data 2013-10-15 20:27:58De la: Daphne, la data 2013-10-15 20:08:28De la: Radu_b10, la data 2013-10-15 19:48:38Logice : Scuze, Radule! Pentru mine trebe sa pui o steluta in spatele careia sa explici ca....urmeaza gluma.... No..... Despre noi : www.youtube.com/watch?v=VV_HVdUwMkc
Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 15:01
Istorie + Politica + Logica !
Aparent singura legatura intre cele trei substantive consta in faptul ca istoria este deformata de politic fara a tine cont de logica ! Incerc , dupa cat ma taie pe mine glagoria, sa analizez si sa pricep evolutia europoizilor din ultimii 30 de ani . Ipoteze : A. Incepand cu anii ‘80 tarile bogate ale Europei ( nu vreau sa le spun “dezvoltate” ca nici noi nu stateam in palmier) incep sa se confrunte cu o criza de materii prime, energie, forta de munca si, mai ales, piata de desfacere ! Au experienta anilor ’40, cand Hitler a incercat sa rezolve problema prin forta ! B. Tarile sarace ( comuniste) se apropiau de finalizarea datoriilor externe. Deci nici dobanzile nu mai reprezentau o sursa de venit . C. Pe langa “razboiul rece” exista un pericol mai mare, de natura economica : U.S.A , care detinea singura “valuta forte” pe care o jongla cum doreau muschii ei ! Multiple paranteze : Sa nu uitam ca jongleria dolarului a dus, prin anii 70, la aparitia O.P.E.C.-ului (organizatia tarilor exportatoare de petrol) care negociau barilul de petrol la pretul unei tone de grau si , prin modificarea cursului, castigau grau pentru doua paini la barilul lor. ( Recomand sa cititi Jean-Jacques Servan-Schreiber, “"Le defi americain" , “ Sfidarea mondiala” ..... ca era tare !) D. Colosul comunist era in cadere totala, plin de oameni dispusi sa vanda si sa se vanda ! Nu mai era un pericol real, dar putea fi folosit . Acu’ ase cum am invatat la scoalele de lojica purcedem sa disecam si sa analizam : Cam prin anii 500 I.Hr ( i.e.n. – pentru atei), un filosof chinez, Confucius (Kong Fu Zi – pre limba lor) scris-a ceva “ despre arta razbelului” – valabil si acuma ! Aplicatiune practica pe Marele Preten de la Rasarit : 1982 – Dupa cinci ani de domnie raposeaza L. Brejnev . 1982 – 1984 – Apare la domnia CCCP tovarasul I. Andropov, care raposeaza dupa 16 luni din motive de .... necorespunzator interesului vestic . 1984 – 1985 – domneste tov. Cernenko care decedeaza dupa numai 13 luni .... pentru ca europoizii din vest se grabeau ! ( Suspect ?) 1985 – vine la putere tov. Gorbaciov, care doreste sa fie un domn, si procedeaza in consecinta. Deci – era omul potrivit la locul potrivit pentru interesul potrivit . Premiul Nobel ! Europoizii vestici se pregateau pentru faza asta de prin ’58 ! Macar pentru ca sa le dea peste nasuc la pretenii de peste ocean ! Au stat, s-au gandit, au chitit : baii, daca dam cu boata in fostii comunist nu castigam nimic ! Hai sa purcedem la diplomatiune : - Drajii nostri est-europoizi, ex-comunisti, noi am facut U.E. ! Daca vreti sa va dam si voua U.E. trebe sa platiti bir greu ! Pentru ca sunteti mici si prosti va vom gospodari noi resursele ( petrol, gaze –chiar si de sist, padurile, carbunele – poa’ sa fie si turba, nu-i musai lignit, adica “ tot ce misca-n tara voastra / raul, ramul ....” Sa stiti ca pentru noi sunteti rentabili doar atunci cand munciti gratis, ne dati tot ce aveti si cumparati tot ce va vindem ! Si alt-cumva sa nu faceti ca o sa vedeti Schengen cand nici aer nu mai aveti de vandut ! Sa nu spuneti ca la noi nu e democratie : va dam voie sa fiti reprezentati de ceva pitipoance ( ca si Berlusconi) si de doi-trei cocalari ! Dar aia atunci cand vorbesc sa taca ! Va urma ( poate ! ) Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 15:24
nota 10 !
intrebarea care ma chinuieste este alta : de ce dintre toate tarile din blocul fost comunist, numai Romania s-a facut pres de sters pe picioare ? de ce Polonia a putut face o alta politica de Stat si Ro nu ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 15:45
De la: Radu_b10, la data 2013-10-16 15:01:25Istorie + Politica + Logica ! Mai Rabdu, ce-o fo s-o dus, ce este cunoastem, ceea ce vine este numai bun de dat cu boata sau de stat pe ciuci cu nadrajii dingios de genunci, amu, no, lojic ar fi fost sa bagati de zeama din vreme, amu tot romanu-i distept si logician de frunce, dar ii cam ghiortaie matigusele. Comunismul a facut totul si a promis totul intr-un viitor luminos si de Soare plin, un singur lucru n-a stiut, sa promoveze copetenta, competitia si valoarea adaugata pentru a realiza profit, de-aia a si succombat subit, iar cei care le-au promovat scursurile imediat dupa marea buimaceala, le-mpartasesc aceeasi soarta pe care au avut-o si realizarile economce ale celor care se pricepeau la detoate si faceau totul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 15:58
o fi cum spui tu, dar s-au priceput al naibii de bine sa faca transferul din buzunarul Statului in buzunarul propriu a intregii- aproape- avutii nationale !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 16:03
De la: gabigabi2, la data 2013-10-16 15:24:15nota 10 ! Raspunsul este simplu : De ce Turcia nu a primit U.E. iar Grecia - Da ? O mare parte din politica U.E. este dictata de o mica tara aflata .... in Roma ! Citeste (reciteste) " Codul lui Da Vinci" a lui Dan Brown ! Turcia nu primeste U.E. pentru ca este , preponderent, musulmana ! Grecia ( capitalista de mult timp), Romania si Bulgaria sunt la coada sapei : crestini dar de rit (majoritar) ortodox ! Polonia, Ungaria .... sunt tari crestine de rit catolic, deci pot evolua corespunzator ! Ai pricipit acu ? Credeai ca sub raport 'telectual lumea a evoluat fata de cruciade si inchizitie ? Eroare ! A devenit, numai, mai diplomata ! Papa Ioan Paul al II-lea a incercat sa faca ceva in sensul asta ! Fie si macar pentru asta merita trecut in randul sfintilor tuturor religiilor crestine !!! Destept, diplomat, credincios ..... !!! Problematica este asa de complexa si cu atatea valente incat se pot scrie cateva volume pe chestia asta ! Maria nu vrea iar eu sunt axat pe tehnic si nu prea am timp sa barfesc soarta omenirii ! Ating lucruri sensibile pe care multi NU vor sa le priceapa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 16:07
Rabdu, zambesc, dar nu-i zambetul meu este ca si cum ar fi al vostru, un ranjet conspirationist politico-financiar-religios, mai sa fie , chiar asa?
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 16:13
De la: Radu_b10, la data 2013-10-16 16:03:37De la: gabigabi2, la data 2013-10-16 15:24:15nota 10 ! mda, nu pot nega evidenta ! basca educatia si o rapacitate romaneasca, de'ai zice ca flaminzind in comunism, au ramas oamenii c'un fix : sa adune, sa adune ,sa ia tot , sa nu ramina nimic ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 16:21
De la: _1075_, la data 2013-10-16 15:45:15De la: Radu_b10, la data 2013-10-16 15:01:25Istorie + Politica + Logica ! Monserule, apropos de promovarea valorilor de catre societatea capitalista: Ai idee cam ce avere avea Nikola Tesla cand a raposat ? Zic eu : zero ! Si era cu doua clase peste Edison ( cu multe inventii furate) dar care stia sa faca ....profit si reclama ! Nu fac apologia comunismului aplicat ! Poate ca incep sa cred in "Capitalul" lui Marx, si sa-i dau dreptate ( nici macar nu a fost"comunist" ) Mi se pare anormal ca o "banca" sau "orange-vodafone etc", E.on, sa castige fara sa faca, aproape, nimic !!! Mi se pare anormal ca cel care "inventeaza" = descopera ceva, sa castige mai putin decat acel care comercializeaza ! Mi se pare anormal ca niste imbecili sa ne exporte graul , spre tara ta adoptiva, la un pret de rahat, pentru ca atunci cand nu mai avem nici de coliva sa-l importam la pret triplu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 16:50
De la: _1075_, la data 2013-10-16 16:07:55Rabdu, zambesc, dar nu-i zambetul meu este ca si cum ar fi al vostru, un ranjet conspirationist politico-financiar-religios, mai sa fie , chiar asa? Shogore, este demonstratiune geometrica derivata din praxa, cum ar fi spus pretenul Spinoza ! Daca poti sa tragi in opiniunile mele, logic-argumentat, promit sa nu ma supar ! Caci, ase cum o zis pretenul Seneca " ERRARE HUMANUM EST " ! Dar - " ..... SED PERSEVERARE DIABOLICUM " si nu vreu sa cad nestiutor in prapastia lui ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 18:30
da' ma munceste-un gind : si totusi , Germania, Anglia, Belgia si intr-o oarecare masura chiar si Franta cu hughenotii ei , sunt tari cu populatie preponderent protestanta, calvinista, reformata si totusi ele tin steagul sus , unite-n prosperitatea lor dar, tot catolicii au cea mai bogata si influenta biserica....cum asta ? apropo de diferentierea facuta, evident , usor dispretuitoare fata de ortodoxie ....desi, offff, mama ce multe as avea de spus aici , despre cine cui i se-nchina , dar stiu ca nu-ti plac asemenea discutii ,asa ca , zic pas !
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 19:01
Incerc, inevitabil, sa aduc subiectul spre “tarisoara noastra draga” , cum ar fi spus conu Iancu Caragiale :
Dupa ce am stat cu sufletul la gura sa vedem care pe care impusca, dupa ce am trait bunavointa ajutoarelor vestic-expirate, dupa momentele de pauza publicitara exprimate prin mineriade ( avand ca unic scop demonstrarea faptului ca suntem incapabili sa ne guvernam singuri), dupa momentele tragi-comice de guvernare Iliesciana ( plin de bunavointa individul, dar prea mic pentru un razbel asa de mare !) urmate de incompetenta universitara a tapului (ispasitor) geolog, am inceput sa pricepem ca suntem la mana LOR ! Prin mila premierului Petre Roman am fost informati ca vindem otelul si fonta la un pret prea mic ! Deci C.S. Galati, Iasi, Cluj vor fi inchise / vandute pentru a face loc partenerilor, preteni, externi ! Eram .... prea rentabili ! Hunedoara si Resita erau poluante, Aluminiu – Slatina consuma prea mult .... Paranteza : obtinerea aluminiului pur, prin electroliza, este “dictata” de pe la 1850 de legile lui Faraday , pe care nu le putem calca ca ne spargem ... in figuri . Deci eficienta producerii de Al = Vax Albina, Cavaler Pasta ! Adica si europoizii de vest faceau la fel! Numai ca Bauxita ( minereul din care scoti Al ) era pe la noi, nu la ei ! Deci nu eram rentabili ! Incet , incet, poate si citind (unii) “ Shogun”-ul lui James Clavell incepem (unii) sa ne trezim . Inevitabila paranteza : Pe vremea shogunatului englezii donau lampa cu petrol jappilor luminati seara numai de opaitul cu ulei de balena ! Pretul pentru petrol si fitil de schimb era imens !!! Pot cumpara o imprimanta-scaner-copiator la “numai “ 300 de lei ! Ca sa schimb “cartusul” color+alb-negru , ma costa “numai” ...... 299 lei ! ( evident exagerez ... putin). Dar ceva parca seamana ........ Revenim la oile noastre, la scumpa noastra patrie : Ase cum scria nenea Confucius : Ca sa distrugi o tara distruge-i traditiile ( Sf. Valentin – nu Dragobete , rusii spuneau Mos Gerila – nu Mos Craciun), dupa ce-i faci sa moara de foame – trage in ei cu paine, nu cu ghiulele, cauta ( spionaj) sa-i pui in frunte conducatori incompetenti sau care pot fi cumparati, fa-i sa le fie rusine de obarsia lor, de steagul lor, de datinile lor, fa-i sa se urasca pe criterii arbitrare ( unguri, tigani, homosexuali, plecati din tara, bruneti sau blonde ....) Va urma ? ( depinde de voi !) Destept Confucius asta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 19:27
De la: gabigabi2, la data 2013-10-16 18:30:08 sunt tari cu populatie preponderent protestanta, calvinista, reformata si totusi ele tin steagul sus , unite-n prosperitatea lor dar, tot catolicii au cea mai bogata si influenta biserica....cum asta ? Rabdu, incearca un raspuns rational,logic, si realist pragmatic, la intrebarea lui Madam Tigaie. si ai sa gasesti exponentialul "n" al trinomului dat.: CUM ASA . a-stat b-cetatean c-religie n € N (a+b+c)^n = ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 19:29
De la: gabigabi2, la data 2013-10-16 18:30:08da' ma munceste-un gind : si totusi , Germania, Anglia, Belgia si intr-o oarecare masura chiar si Franta cu hughenotii ei , sunt tari cu populatie preponderent protestanta, calvinista, reformata si totusi ele tin steagul sus , unite-n prosperitatea lor dar, tot catolicii au cea mai bogata si influenta biserica....cum asta ? apropo de diferentierea facuta, evident , usor dispretuitoare fata de ortodoxie ....desi, offff, mama ce multe as avea de spus aici , despre cine cui i se-nchina , dar stiu ca nu-ti plac asemenea discutii ,asa ca , zic pas ! Atata timp cat discutia se poarta la nivel decent si logic argumentat nu ma deranjeaza nimic ! Deci : Sunt crestin ortodox (prin botez ), nepracticant ( am dat pe la sf. Biserica numai la botez-spun unii -, ceva cununii , imormantarea unor neamuri .si rar pe la niste manastiri unde cunosc calugarite destupate la minte) Am citit biblia de cel putin trei ori, la varste si capcitati diferit de a intelege ! Mi-am facut, si cred in ea, o "religie" proprie, din imbinarea "Eticii" Spinoziene peste "Criticile" lui I. Kant, la care am adaugat ceva din Marx , dupa gust, avand pe fundul cratitei ceva din filosofii antici ! Nu o propovaduiesc pentru ca este greu de priceput de oamenii normalli ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 19:33
De la: _1075_, la data 2013-10-16 19:27:49credinciosule da tu nu sti altceva decat sa fi ironic? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 19:34
De la: _1075_, la data 2013-10-16 19:27:49 Raspuns ferm : radical din minus 2 ! Ase rasouns la ase intrebaciune ! Ca si eu pot fi irational !
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 20:00
De la: Radu_b10, la data 2013-10-16 19:34:46De la: _1075_, la data 2013-10-16 19:27:49 Rabdu, pana si Sarmanul enorias Minciune, ca bun samaritean, i ncearca sa te ajute , din nefericire , tocmai el, Sarmanul Minciunel, cufundat abisal in studiul bibliei, si-a rezervat perioade diferite de timp si ne-a oferit din abundenta limitata a cartuliei respective tot felul de citate impanate cu minciunele infuriate, pana si din textele sfintilor parinti ne-a oferit jdemii de copy/paste, pasa si cu pariul lui Pascal ne-a blagoslovit, dar n-a gasit timpul necesar studierii triunghiului sau piramidei lui Pascal, pe cale de consecinta, Sarmanul Minciunel nu te poate ajuta, degeaba are vointa si putirinta daca n-are otarica de stiinta, matentatica.
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 20:12
credinciosule din pacate tu nu dai dovada nici ca ai sti vreo matematica sau altceva ,iar eu de pariul lui pascal nu ti am zis nici unde decat probabil in visul tau de azi noapte,,lucrul de care dai tu dovada cu parere de rau eu vad ca este doar sa fi ironic
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 20:24
De la: 9am_750, la data 2013-10-16 20:12:00credinciosule din pacate tu nu dai dovada nici ca ai sti vreo matematica sau altceva ,iar eu de pariul lui pascal nu ti am zis nici unde decat probabil in visul tau de azi noapte,,lucrul de care dai tu dovada cu parere de rau eu vad ca este doar sa fi ironic www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=czEfLn_ifIU
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 20:34
asa cum am zis,,nu dai dovada decat de ironie
iar ppariul lui pascal nu se ppoate implica in credinta,,asta daca ai avea ,,,stiinta,,de care vorbesti,,pentru ca daca crezi in dumnezeu doar ca sa nu se intampșe opusul inseamna ca n ai nici o credinta
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 20:50
Mai Minciunel, daca tot nu poti sa-l ajuti pe Rabu sa rezolve trinomul buclucas, cel putin lasa-l sa se concentreze, nu-l faulta religios ca-ti croieste cateva rigle logaritmice la palmute si-o sa te usture bataturile de pe deste.
Hai, calmeaza-te, si treci pe topicul mincinosilor notorii, stii tu care, sezi mumos acolousiea , please Minciunel ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 20:56
incearca si altceva decat ironii credinciosule
|
Postat pe: 16 Octombrie 2013, ora 23:53
De la: Radu_b10, la data 2013-10-16 19:34:46De la: _1075_, la data 2013-10-16 19:27:49 Buna Dimineata, ROMANI ! ...21.00 Multimea a aclamat Academia Romana cand a trecut pe langa sediul acesteia de pe Callea Victoriei. S-a scandat "Academia salveaza Romania" Miercuri, 16 octombrie 2013, 17:55 Actualitate www.hotnews.ro/galerie?galleryId=15818222 Cateva mii de protestatari au cerut demisia lui Ponta la Guvern si la sediul PSD. Protestatarii au strigat Iesi afara javra ordinara la Ministerul de Interne. Cateva mii de bucuresteni (numarul e greu de estimat, dar sint peste 2000) protesteaza miercuri seara in fata Guvernului in semn de solidaritate cu protestatarii anti-gaze de sist din satul vasluian Pungesti. 18.15 In Piata Universitatii, la Fantana, circa 50 de persoane. Se scandeaza "Pungesti venim!" si "Opriti gazele de sist" 18.52 Protestatarii au intrat pe carosabil, circulatia s-a blocat la Universitate 18.25 S-a pomenit in piata de demiterea sefului de la Institutul Geologic al Romaniei. S-a huiduit si s-a strigat "Rusine, rusine!". S-a mai strigat: "Jos guvernul criminal, jos guvernul tradator!" 18.50 Se discuta in grupuri sa se plece din seara asta spre Pungesti. Se strang bani, se fac chete. Se tine moment de reculegere fata de mortul de la Pungesti (n.r. informatia care circula referitoare la moartea unui protestatar nu este confirmata) 18.54 Circa 200 de persoane au ocupat carosabilul. Se scandeaza impotriva Jandarmeriei si se striga "Militarii, militarii" 19.08 Jandarmii sunt infierati la portavoce pentru ca ar fi omorat "deja" doi oameni la Pungesti 19.21 Se scandeaza "Uniti salvam toata Romania". Este chemat seful Institutului Geologic in Piata, alaturi de manifestanti. Se anunta la portavoce ca utilajele Chevron s-au retras si multimea izbucneste in urale. Se discuta in continuare in Piata despre deplasari in aceasta seara catre Pungesti, totul pe cont propriu, fiecare cu ce masini gaseste 19.25 Se repeta obsesiv de la portavoce ca doi oameni au murit 19.28 Sunt in jur de 300-350 de oameni pe carosabil si rasfirati in zona Universitatii 20.00 Se scandeaza "Pungesti, nu uita, tara e de partea ta". Din cand in cand, sunt luati iar jandarmii la tinta cu scandarile. Se striga "Strada e a noastra" si "Uniti salvam toara Romania". Sunt in jur de 400 de oameni in zona Fantanii-bd. Balcescu-Teatrul National 20.17 In Piata. Se scandeaza "Jos Guvernul tradator" 20.22 Lumea se pune in miscare, in coloana, pe bd. Magheru spre Romana. Multimea se indreapta catre Piata Victoriei si Guvern 20.30 Protestatarii au ajuns in fata Ministerului de Interne si scandeaza impotriva Jandarmeriei, strigand "Demisia, demisia" 20.33 In Piata Revolutiei sunt peste 1.000 de persoane. Protestatarii sunt incadrati de doua cordoane de jandarmi. Spiritele sunt incinse 20.35 Se striga: "Stroe, get the f... out!" si "Iesi afara, javra ordinara" 20.55 Circa 1.400 de protestatari marsaluiesc spre Piata Victoriei, strigand "Iesiti din casa, daca va pasa", "Demisia", "Hotii". Manifestantii s-au oprit si in fata Ministerului Economiei, unde au strigat "Demisia" 21.06 Se scandeaza incontinuu "Trebuie razbunati mortii de azi". Multimea ajunge la Piata Victoriei. Se striga "Rosia si Pungesti, doua inimi romanesti" 21.23 Se striga "Ponta, get the f... out!", apoi "si Basescu, si Antonescu, si Stroe" si alte nume de politicieni 21.37: Protestatarii au plecat de la Guvern spre Bd. Kiseleff si o parte din ei s-au ciocnit cu jandarmii care au incercat sa blocheze deplasarea. Ei au aruncat cu sticle si cu ketchup in jandarmi si au spart in cele din urma barajul, pornind pe Bd. Kiseleff 21.44: Manifestantii au strigat in trecere prin fata resedintei ambasadorului SUA "Daca nu rezolvati problema, Bucuresti devine Atena!". Militari americani inarmati pazesc resedinta 21.48: Manifestantii au strigat in trecere prin fata sediului PSD: PSD si USL aceeasi mizerie si Nu mai emigram 21.59: Manifestantii au ajuns la Arcul de Triumf si s-au incolonat pentru a trece toti pe sub Arc 22.23 In zona cladirilor de birouri de la Charles de Gaulle s-a scandat "Nu corporatia face legislatia". Marsul ajunge acum la TVR Ora 22.27 Manifestantii scandeaza in fata TVR: "Presa romana, plina de minciuna". In fata sediului televiziunii publice e un cordon mare de jandarmi 22.57 Coloana s-a pus in miscare. Traficul va fi reluat in intersectie. Se scandeaza "Poanta si cu chioru' au distrus poporul" www.HotNews.ro Many thanks! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2013, ora 01:20
Cuie cu virful invers unde gasesc?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2013, ora 10:33
@Radule, m-am asezat comod in scaun si cat formula de inceput, in asa fel incit sa ma fac bine inteleasa si, eventual , acceptata teoria mea ! pornesc de la afirmatia -intrebare : "cine cui i se-nchina " din postarea de ieri !
DACA acceptam ideea ca Maria este Simbolul materialitatii noastre -ea fiind Trupul matern- iar Isus este Dumnezeu intrupat in corp -Simbol si Confirmare a creeatiei noastre divine , atunci Diferenta dintre cele doua biserici : cea ortodoxa si cea catolica, este Imensa ! Catolicismul are in prim-plan pe Maria , iar ortodoxia pe Isus ! catolicismul slujeste partea noastra materiala, iar ortodoxia, cea spirituala si, in virtutea acestui fapt, catolicismul este cu mult mai implicat - direct si activ prin partea sa militanta,inca de la inceputurile ei ,incepind cu cruciadele si cuceririle de noi teritorii ,jefuindu-le de bogatiile lor cu Arma intr-o mina si crucea in cealalta ! de aici si diferenta dintre tarile preponderent catolice si bogatiile adunate si gestionate de ele si-n plus, orgoliul de a se crede mai presus decit tarile de rit ortodox caci, asta e si nu avem ce face : Pamintul este un spatiu in care este Stapina Materialitatea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2013, ora 11:04
Contextual formularilor lui Madam Tigaie, si a acelei intrebari exclamativ-interogative: "cum asa?" , Rabdu, am sa-ti propun sa-ti imaginezi, sau sa incerci o analiza comparativ-realista, "la rece", si sa-mi formulezi o concluzie personala la intrebarea: ce a insemnat Secularizarea Occidentala in comparatie cu Secularzarea Romaneasca?
Pentru incepuut, Rabdu, am sa-ti propun o minilectura, nu, nu din KHMarx, ci din Max Weber, on line: la ceas de seara, biblio- nonexhaulstiv: eugenfrunza.files.wordpress.com/2009/10/max-weber-etica-protesta... "Capitalismul a apãrut într-o anumitã parte a lumii - Europa occidentalã - ºi s-a extins treptat, ajungând un sistem de organizare economicã de cuprindere mondialã/ Cum se explicã faptul.cã el a apãrut într-o anumitã zonã, cã a reuºit doar în anumite societãþi, iar în altele nu? Acestea sunt întrebãrile principale la care Weber oferã un rãspuns în lucrarea sa. Rãspunsurile date_de Weber au dobândit în ultimii ani o actualitate nebãnuitã Þãrile foste socialiste sunt în prezent în faþa unor noi opþiuni în ceea ce priveºte modelele de dezvoltare. Dintre aceste modele, capitalismul este privit drept una dintre cele mai sigure posibilitãþi. Va reuºi însã capitalismul în þãrile est-europene, la fel de bine cum a reuºit în Europa de vest, în Statele Unite ale'Americii, Canada, Australia, Japonia sau în alte þãri cuprinse în categoria celor puternic dezvoltate? " si mai vedem... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Octombrie 2013, ora 12:51
N-am ce, sa vad.
Madamei , evidentTigaie, i-au taiat cablistii net-ul pentru neplata facturii, iar Rabdu, este cufundat intr-o abisala lectura "pernicioasa". Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 18 Octombrie 2013, ora 13:09
Salut Plugusor! Ce mesteresti azi?
Sa te adresezi mumos la Transparenta, ca sa transpara haleala ce o servesc la pranz si sa se desfasoare in conditii optime procesul de digestie. Apropos..... ai reusit sa scoti petele de nes.....ala de aseara? Iti trimit niste spray sau ai fost istet si ai pus macar sare imediat pe pete....asa , pana la spalare, poate scoti din pete....
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
|
|

iar tu, Marioaro, pregatese-te sa-ti electocuteze subconstientul
Pentru mine trebe sa pui o steluta in spatele careia sa explici ca....urmeaza gluma....
No..... Despre noi :
este cufundat intr-o abisala lectura "pernicioasa".