back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sfaturi practice pentru maini neindemanatice

Pagini: << 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 22:00

De la: Radu_b10, la data 2013-10-02 18:11:14POVESTE CU MULTE PARANTEZE

Pentru ca topicurile incep sa devina tot mai fleoºcaite incerc o reanimare, cu riscul de a permite politicienilor de mahala sa intervina si pe aici cu toate ca ce incerc sa lamuresc este numai ... o analiza semantica, menita sa lamureasca sensul evolutiei capitalismului romanesc spre “societatea imperialista multilateral dezvoltata “ ( parca seamana cu o lozinca mai veche, nu ?)
Pentru a taia vantul din eoliana celor care latra la muste mi se pare corect sa declar din start ca NU am fost membru P.C.R. ! Fara a incerca sa ma dau pasta de dinti Dizi-Dent ( marca omologata) , am avut numai doua refuzuri de primire in partid ( unul verbal ) .
Fac o prima ( ? ) paranteza in povestea a carei final inca nu-l cunosc nici eu ( pur si simplu scriu ce-mi trce prin cap ) :
Daca refuzul verbal a ramas ca o discutie “amicala” , cel scris a avut ca efect o cafea bauta la ... Secu .... :
El - Numele meu este locotenent major C.G. , avand functia de ( nu mai stiu care dar suna pompos) Stii unde si de ce ai fost invitat ?
( comentarii in propria minte :
a. Oare asta si in buletin e trecut lt. maj. C. G. , de se “intituleaza” asa ?
b. Ma simt umilit ca nu au chemat macar un maior daca nu un colonel pentru “cazul” meu !
c. Chiar asa o moaca de imbecil am incat par ca nu stiu unde am fost ... “ invitat” ? )
EU – Rabdu . Fara grad si fara functzie - pe aici !
El – O cafea ?
Eu – Daca e naturela – da ! Ca eu, vezi mata, numa’ la nechezol am acces !
El iese pe hol, da comanda de cafea, si revine cu un aer de sfatuitor blajin ( eu aveam cam 21 de ani iar el era undeva intre 27 si 30 ) :
- Vreau sa te avertizez ca tot ce vorbim va fi inregistrat !
( si apasa o clapa a unui casetofon romanesc botezat “Star” – popular T.K. Cinel , marfa autohtona produs la Tehnoton Iasi ) , dupa care :
- Mai baiatule ( era mai plauzibil – avand in vedere diferenta da varsta - “ frate “ , ca tata a fost mascul tare la viata lui ) , de ce vrei tu sa-ti fie rau cand poate sa-ti fie bine ? Erai baut cand ai scris asta ? ( si scoate foaia cu pricina)
Eu – Nu eram baut ( prea tare!) dar n-are rost sa incurc niste oameni care cred in alte cele ! Eu nu ma bag in politica ca pute ! )
El - Vezi ca daca esti impertinent am si oameni care dau tare cu bastonul !
Eu – Vezi mata ca se inregistreaza si ce declari nu este constitutional ! Parca te vaz plotoner !
( Mi-a dat voie sa fumez la cafe’ desi nu era fumator )
Din vorba in vorba ( inclus futbol, filme, gagici ...... ) :
El – Ma baiatu’ tu nu esti prost ! ( Eu stiam asta dar eram bucuros ca aflase si el ! ) Nu vrei ( fara politica ) sa impiedici pe cei care vor sa faca rau tarii ? Cand te hotarasti suna la numarul asta si cere cu lt. maj. C.G. ( si-mi scrie un numar pe o bucata de hartie – vedeti voi , cat era el de lt. si de major nu avea macar un “business card “ )
Ne-am mai vazut dupa 3-4 ani ! ( inimaginabile sunt caile tale Doamne ) :
Eu – pieton printr-un cartier al orasului .
El ( in exercitziul functiunii) – Numele meu capitan C.G ! Trebuie sa facem o perchezitie aici si am nevoie de doi martori ! In numele legii va solicit colaborarea !
Eu – Va cunosc !
Si uite asa, volens-nolens, am ajuns ...... colaborator al securitatii comuniste !
Numai dracu poate da nastere la asemenea coincidente : acolo locuia un prieten de al meu (sincer : eram prieten mai mult cu sora lui - R , o blonda impecabila cu picioare pana la gat !)
Spre profunda mea tristete a gasit to’arasu corpul delict : un binoclu de uz militar prin care puteai, vag, distinge ce seamana sau culeg pretenii de peste Prut, din tara prietena, CCCP ! S-a confiscat “ in numele legii “ ! Fara repercursiuni pentru posesor !

Probabil ca paranteza declarata a fost mai lunga decat subiectul in sine !
“ Mais, revenons à notre moutons “ cum ar spune pretena dornica de energie vibratoare. Adica la chestiunea de semantica :
- Prin ‘ 90 era supranumit “Ucigasul” , “ Calaul “ , acuzat de “genocid ” !
Inevitabil, o noua paranteza :
Pana si imbecilul dictionar recunoaste ca :
“GENOCÍD, genocide, s. n. infracțiune sãvârșitã în scopul de a distruge deliberat și sistematic, în întregime sau în parte, o colectivitate sau un grup național, rasial, etnic sau politic [Pl. și genociduri] – Din fr. génocide. “
Deci este o crima in masa dar facuta dupa anumite criterii nationaliste, rasiale, etnice, politice etc ! Deci termen incorect folosit !
Putea fi acuzat pentru crima in masa, fara discriminare ! Nu de “genocid” !
Dar asta este o chestiune banala pentru care orice parlamentar roman merita pus la zid ! Fara discriminare ( ca sa nu fie “genocid” ). Fie si numai pentru Rosia Montana sau lipsa de medicamente !
Inchid paranteza pentru a reveni la evolutia semantica a subiectului, devenit dupa ‘ 95 ca substantiv comun – “impuscatul” , “ciuruitul” , “ plumbuitul” – ca romanii au ( macar) simtul umorului !
Incepusem sa realizam , vag, ca datoriile facute pentru locuinte, uzine de tractoare, camioane, flota ( navala si aeriana) etc , prin glorioasa perioada a anilor ‘ 60 – ‘ 70 , cand stateam cu tava de apa pe calorifer de prea multa caldura, trebuiau platite ! De noi !
Treptat am inceput sa “ evoluam “ spre apelativul de “Ceaºca” , tipic pentru Humorul national, macar dupa Nea Iancu Caragiale .
Putin umor, putin regret ! Putin subiectiv, zic eu : evident ca era mai bine urmarit de securitate la 25 de ani decat “liber” la 72 de ani ( declarati) !
Prin stradania alesilor, in mod democratic, am ajuns la “Regretatul” !
Asta da evolutie semantica !

Daca am “comentarii” avizate va spun si despre “politica externa “ !

Aha, deci subiectul era fostul, dictatorul cu fata umana.
Imi place cum povestesti, insa ma indoiesc destul de mult ca vei avea prea multe ecouri, daca ai bagat filtre la inceput.
Daca imi permiti o parere, fleoscaiala subiectelor cred ca vine tocmai din faptul ca in loc de conversatii avem judecati.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2013, ora 15:18

@ Radule, crezi ca in lumina a ceea ce se-ntimpla-n tara aste de 23 ani , cu jefuirea ei sistematica avind girul tuturor conducatorilor ei , urmeaza ca apelativul sa se transforme-n Patriotul ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2013, ora 15:25

eiii, @ Ingrid, eu cred ca flescaiala respectiva provine , tocmai, din prea repedea transformare a unui subiect -oricare- intr-o conversatie usurica, vesela si fara nici-o consistenta ....dar, nu insist pe subiect ca si anul trecut s-a iscat o oarecare suparare pe motiv de superficialitate si nu vreau sa se repete, asa ca forumam cu cita veselie mai avem !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2013, ora 15:54

De la: gabigabi2, la data 2013-10-02 14:01:00
De la: gabigabi2, la data 2013-10-01 15:27:19
De la: Radu_b10, la data 2013-09-30 19:06:04
De la: _1075_, la data 2013-09-30 18:25:36Rabdule, de ce nu-i oferi omului libertatea de-a fi, a se considera, a se simti, asa cum doreste?

Da tu ce te bagi in simbolistica tigaii ? S-ar putea chiar sa stie ca "radicalul" ala pe care ea copia 0,2 era un simbol de rugozitate si ca daca in dreptunghiuri desena doua cerculete aprox. concentrice , scria un A si mai punea si un numar la mijloc era o abatere de coaxialitate fata de suprafata A ! Nu cred ca stia ca daca in loc de cerculete desena doua linii era vorba de tigai paralele , iar un T cu fundul in sus spunea ca este abatere de la perpendicularitate !
Nici nu conta ! Esential era sa faca " copy-paste" dupa ce a schitat ala care avea proprietatea de a gandi ! Poi desen tehnic numai tigaia stie ( nu pricepe- dar asta-i alta varza in alta tigaie) !
Ca daca intreb ce fel de asamblare este arbore-alezaj, in camp de tolerante h6 / H6 , in sistem alezaj unitar, nu cred ca prosteaza ceva ! Ca nici gugalica nu-i da raspuns !
Ghinion : acum ceva ani eu proiectam ( in cunostinta de cauza ) lucruri pe care le copiau cei ca ea ( dar mai normali) !

iote ce noroc pe capu' vostru ca mai intrai si io p'aci, ca sa nu va las sa va spargeti capetele pe degeaba , baietasilor cognitivi ! consultai, mai , STAS 1919 , drept ii ca-i mai vechi si zice acolo'sa ca in sistemul alezaj unitar H6 se cupleaza cu h 5 si nu cu h 6, realizind ceea ce se cheama un alezaj alunecator !

!

H.B.O , ochila , ceea ce-n traducere inseamna : Holbeaza Bine Ochii la tema data !

Radule, Radule , ma asteptam sa intervii in discutia pe care tu ai provocat-o si -ti spui pctul de vedere....si, de nu-ti cade prea greu la printzipuri, sa recunosti ca ai gresit ....si nu ma supar daca schitezi si o scuza !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 13:26

HEHEHE, Madam Tingire, pardon Tigaie, ceea ce tie nu-ti place nici altuia nu-face, stipuleaza o proverbiala zicere BATARNEASCA cum este sa faci din negru alb dupa cheremul personal si s-o tii puia-gaia tot asa pana-l buiucesti de cap, sau pana se scarbeste interlocutorul , mmmmm !?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 15:02

vorbesti despre mine sau intr-un moment de neasteptata sinceritate , iti faci autocritica , caci doar cu citeva prostari mai sus duci vaca la pascut pe cele nebatute cimpuri ? eiii dar asta ar fi o noutate absoluta !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 15:13

Nu cumva ....
"Autocritica", este exact demonstratia de care aveai nevoie pentru a obseva postura in care te afli, Madam Tigaie ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 15:41

De la: _1075_, la data 2013-10-04 15:13:06Nu cumva ....
"Autocritica", este exact demonstratia de care aveai nevoie pentru a obseva postura in care te afli, Madam Tigaie ?

mai, domnule, da' esti cognitiv nu gluma ! adica tu tot freci postarea cu H6 si ma fluieri, bati din picior si ma somezi sa-ti raspund, desi aveai sub ochi postarile mele clare si fara echivoc si tot eu sunt cea care buiumacesc oamenii de cap ? hai ca esti simpatic !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 16:10

Iti spune omul ca ti-a aplicat aceeasi metoda pe care o aplici tu , din ignoranta si prostie, altora, si nici acum nu poti intelege si discerne intre postua pseudo in care te afli in desele interventii pe care le autogenerezi, comparativ cu postura si situatiile realiste in care se afla celalalt interlocutor.
Bravos, Madam Tigaie, demonstrezi de facto ceea ce era arhicunoscut, cel ce este si este, nu-si constientizeaza postura in care se afla, altfel spus:" prostul nu-si poate da seama ca-i prost."

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 16:19

Mda...judecati...judecati...

Gabi, eu totusi cred ca astea impiedica accesul la discutiil, nu glumitele. Acelea pot sa abata atentia de la tema doar.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 16:28

De la: _1075_, la data 2013-10-04 16:10:09Iti spune omul ca ti-a aplicat aceeasi metoda pe care o aplici tu , din ignoranta si prostie, altora, si nici acum nu poti intelege si discerne intre postua pseudo in care te afli in desele interventii pe care le autogenerezi, comparativ cu postura si situatiile realiste in care se afla celalalt interlocutor.
Bravos, Madam Tigaie, demonstrezi de facto ceea ce era arhicunoscut, cel ce este si este, nu-si constientizeaza postura in care se afla, altfel spus:" prostul nu-si poate da seama ca-i prost."

ce mai stii sa faci altceva decit sa fitilizezi sau sa acuzi, in corpore, pe altii de nemultumirile tale ?
dat fiindca Rabdu a lansat problema cu alezajul unitar, rizind de mine ca nici pe gugalica n-am sa gasesc raspunsul, mi s-ar fi parut firesc ca primind raspunsul corect la tema data si tu batind cimpii , asa cum faci de obicei , sa transeze problema !
n-a facut-o , sa-i fie de bine , dar nu-i o bila alba ptr. el aceasta atitudine....de altfel, solidaritatea barbateasca functioneaza si m-as fi mirat sa-l aud spunind ca el sau tu ati gresit !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 16:44

De la: _Ingrid, la data 2013-10-04 16:19:50Mda...judecati...judecati...

Gabi, eu totusi cred ca astea impiedica accesul la discutiil, nu glumitele. Acelea pot sa abata atentia de la tema doar.

"glumitele "devenite invariabil in ceva ce nu are legatura cu subiectul ,transforma orice topic intr-o forumeala , asa cum ii spui tu ! nu trebuie sa fie cu suparare aceasta remarca, dar nici-un topic ,oricit de serioasa tema a avut de inceput, n-a ramas neatins si s-a transformat in motiv de chatuiala !
stiu ca foarte multa lume considara de bon-ton stilul de conversatie iute ,cu vorbe preluate si schimbate /aruncate intr-o alta directie ca fiind expresia unei inteligente mobile ....si da si nu , pina la un anume punct....mai departe de el incepe sa-mi "miroasa " acest stil de "conversatie " o superficialitate lipsita de concentrarea pe un subiect !

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 16:47

Las-o balta Madam Tigaie, ai primit o lectie de-a lui ASA NU, si-acum o clatesti in toata apa Dunarii numai si numai pentru a nu iti recunoaste desele metode pe care le aplici altora si posturi in care te afli. comparativ-echivalent cu ale altora.
Hai, vezi acel JS6/h5, din prima mea postare, si apoi mai vedem ce si cum gandim in momentul in care dorim sa ne exprimam exact sau explicit.
Solidaritatea masculina este echivalenta celei feminine, evident, in majoritatea situatiilor insa, numai pana la un anumit nivel intelectual al ambelor sexse .
Iti amintesti citatul ( eronat ) atribuit lui A.Einstein ?... solidaritate feminina, sau prostie umana ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 16:54

De la: gabigabi2, la data 2013-10-04 16:44:55

"glumitele "devenite invariabil in ceva ce nu are legatura cu subiectul ,transforma orice topic intr-o forumeala , asa cum ii spui tu ! nu trebuie sa fie cu suparare aceasta remarca, dar nici-un topic ,oricit de serioasa tema a avut de inceput, n-a ramas neatins si s-a transformat in motiv de chatuiala !
stiu ca foarte multa lume considara de bon-ton stilul de conversatie iute ,cu vorbe preluate si schimbate /aruncate intr-o alta directie ca fiind expresia unei inteligente mobile ....si da si nu , pina la un anume punct....mai departe de el incepe sa-mi "miroasa " acest stil de "conversatie " o superficialitate lipsita de concentrarea pe un subiect !

Ai dreptate, este superficialitate, incontestabil. Insa sunt foarte multe subiecte ramase neatinse de glumite. Poti sa verifici, unele au subiecte foarte serioase, bine punctate, iar respectul cu care au fost tratate le-a ingropat efectiv. Reiese de aici ca nu forumeala a dus la sleirea lor.

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 17:08

remember cuconitelor, un fragment dintr-un text postat pe topicul basescian:
...........
Intr-o asemenea situatie evidenta a majoritatii populatiei, analfabetismul civic si absenta unei educatii civice in spiritul solidaritatii, fiecare incearca sa se descurce cum poate, mai cu o spaga sau cu traditionalul merge si-asa, un las' ca vad eu cum o dreg, sau ce si cum improvizez sa-mi iasa bine numai pentru mine, in rest, nu-mi pasa, nu stiu, sau nu ma intereseaza, da-i dreak de fraieri! hai sa ascultam manele, sa dezlegam integrame facile, poate jucam si-un septic, sau o canasta, vreun joc "de societate" in care ne stoarcem creierii la o spanzuratoare literata, postam infantil si-n prostie, dintr-un reflex mecanic, diferite cuvinte pe topicul fazanilor a la grandma, sau, cei mai elevati intelectual in ale "stiintelor" ezoterice incep a-si analiza si predictibiliza infantil viitorul "rezolvand" astrograme care mai de care pe cat de aiuritoare, pe atat de "complexe", si uite asa, se trece in cealalta extrema, a superstitiilor religioase, mai o rugaciune ca urmare a unei superstitii ancestrale, mai o socializare virtuala pe teme bisericesti de interes particular, eventual majoritar, pur si simplu absurd.
.....

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 17:18

Asa, si?

Hai sa tacem superior si sa dam cu pietre in cei care isi permit sa se destinda in analfabetismul lor.
In mod sigur lucrurile nu se vor indrepta, dar vor vedea ca NOI nu suntem asa, NOI suntem dãștepți

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 17:28

De la: _Ingrid, la data 2013-10-04 17:18:38

Asa, si?

autocontradictiv, autocontradictoriu, sau te contrazici inconstient si nonsalant?

Hai sa tacem superior si sa dam cu pietre in cei care isi permit sa se destinda in analfabetismul lor.

Intr-o asemenea situatie, mai poti avea pretentii, mai poti solicita actiuni, sau virtuti civice din partea cuiva ?
Hai sa fim seriosi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 17:28

De la: _Ingrid, la data 2013-10-04 16:54:31

Ai dreptate, este superficialitate, incontestabil. Insa sunt foarte multe subiecte ramase neatinse de glumite. Poti sa verifici, unele au subiecte foarte serioase, bine punctate, iar respectul cu care au fost tratate le-a ingropat efectiv. Reiese de aici ca nu forumeala a dus la sleirea lor.

sa-nsemne , oare, ca nu suntem oameni de cursa lunga sau ca ne plictisim prea repede ?!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 17:32

De la: _1075_, la data 2013-10-04 17:28:12

Asa, si?

autocontradictiv, autocontradictoriu, sau te contrazici inconstient si nonsalant?

Nu ma contrazic, incerc un echilibru si o atitudine degajata. De exemplu stiu sigur ca desi spun mereu ca nu e corect sa spui ,,servesc masa" in loc de ,,mananc", nici macar asta nu se retine, asa ca ma multumesc sa gasesc partea buna din ceea ce avem.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 17:37

De la: gabigabi2, la data 2013-10-04 17:28:25

sa-nsemne , oare, ca nu suntem oameni de cursa lunga sau ca ne plictisim prea repede ?!

Inseamna ca daca vrei sa respecti strict subiectul, dar nu detii informatii , nu scrii acolo.
Daca nu scrii acolo, nici macar o intrebare, sub forma de gluma, subiectul ramane nediscutat.
Asta nu inseamna nici plictiseala, nici cursa - lunga sau scurta- dar raspunde dorintei exprimate de uniele persoane de a nu se denatura tema.
Foloseste cuiva acest lucru?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 18:01

Asa, si?

Intr-o asemenea situatie, mai poti avea pretentii, mai poti solicita actiuni, sau virtuti civice din partea cuiva ?
Hai sa fim seriosi !

Sincer, nu te inteleg. Nu stiu cine a scris acel fragment, sigur eu nu.
Partea cu tacutul superior era o ironie, nu un indemn.
Partea cu pretentiile de asemeni nu mi se aplica mie, deci....cum spuneam, nu te inteleg.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 18:12

De la: _Ingrid, la data 2013-10-04 17:37:30

Inseamna ca daca vrei sa respecti strict subiectul, dar nu detii informatii , nu scrii acolo.
Daca nu scrii acolo, nici macar o intrebare, sub forma de gluma, subiectul ramane nediscutat.
Asta nu inseamna nici plictiseala, nici cursa - lunga sau scurta- dar raspunde dorintei exprimate de uniele persoane de a nu se denatura tema.

da, Ingrid, asa este si topicurile cu o tema prea stiintifica nu si-au gasit clinti !
in rest, toate celelalte s-au denaturat , unele devenind teren de bascalie groasa !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 18:24

De la: gabigabi2, la data 2013-10-04 18:12:51
De la: _Ingrid, la data 2013-10-04 17:37:30

da, Ingrid, asa este si topicurile cu o tema prea stiintifica nu si-au gasit clinti !
in rest, toate celelalte s-au denaturat , unele devenind teren de bascalie groasa !

Poate ca s-a spus totul pe subiectele respective, lumea a inteles bine subiectul si isi permite si discutii relaxate pe margini. Nu stiu la care te gandesti, dar sunt sigura ca o reabordare serioasa poate sa atraga raspunsuri serioase.

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 18:29

De la: _Ingrid, la data 2013-10-04 18:01:05

Asa, si?

Hai sa fim seriosi !

Sincer, nu te inteleg. Nu stiu cine a scris acel fragment, sigur eu nu.
Partea cu tacutul superior era o ironie, nu un indemn.
Partea cu pretentiile de asemeni nu mi se aplica mie, deci....cum spuneam, nu te inteleg.

Mai sa fie, chiar nu sti ceea ce ai scriiiiiis?

citez:

Asa, si?

In mod sigur lucrurile nu se vor indrepta, dar vor vedea ca NOI nu suntem asa, NOI suntem dãștepți

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 18:35

Mai sa fie, tu chiar nu stii sa citesti?
Am crezut ca se intelege ca e o ironie cu adresa directa la tine, cam asta este atitudinea ta obisnuita.
Vazand ca o iei ca un indemn, am specificat scris, mai sus, ca e o ironie.

Adica nu numai ca eu nu fac asta, dar nici nu consider ca ajuta.

Am zis ca nu stiu cine a scris chestia importata de tine de la topicul Basescian.

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 18:39

De la: _Ingrid, la data 2013-10-04 18:35:20

Am crezut ca se intelege ca e o ironie cu adresa directa la tine, cam asta este atitudinea ta obisnuita.

Am zis ca nu stiu cine a scris chestia importata de tine de la topicul Basescian.

citez, te citez:

" Sincer, nu te inteleg. Nu stiu cine a scris acel fragment, sigur eu nu."

este explicit, implicit, sau baiguitiv scaldata-n logica papuasului turmentat?
o cam dai cu capul de toti peretii, in fine...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 18:42

De la: _1075_, la data 2013-10-04 18:39:07

citez, te citez:

Da, bine, asa sunt eu, recunosc cu umilinta. Iti spun pentru ultima oara, cand am spus ca nu stiu cine a scris acel fragment, ma refeream la fragmentul adus de tine, cel cu ,,remember cuconitelor".

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 18:48

De la: _Ingrid, la data 2013-10-04 18:42:47
De la: _1075_, la data 2013-10-04 18:39:07

citez, te citez:

Da, bine, asa sunt eu, recunosc cu umilinta. Iti spun pentru ultima oara, ma refeream la fragmentul adus de tine, cel cu ,,remember cuconitelor".

Phai, n-are-n dotare ghilimele de rigoare si nici vreun autor, fie el si autor anonymous, nominalizat.
Asa ca, subtirica ironia si cu atat mai nereusita disimulativa utilizata.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 19:29

Deci vorbiram impreuna si ne inteleseram separat. ..mai bine zis eu tot n-am inteles ce-ai vrut sa spui/demonstrezi, dar stiu ca n-am nimic de disimulat.
Am incercat doar un dialog prietenos.
Oricum, daca vrei sa recunosc ceva, recunosc, nu-i problema, daca vrei sa-mi cer scuze imi cer...numa sa dormim linistiti la noapte

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2013, ora 20:37

De la: _Ingrid, la data 2013-10-04 19:29:53

..numa sa dormim linistiti la noapte

"sa dormim" no.tks u!
Sa dormi...

Sa dorm, oooh YEAH !

Pagini: << 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sfaturi practice pentru maini neindemanatice
Mergi la: