back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Micsorarea pretului la carburant

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2012, ora 19:39

-Vrem capul lui Motoc.......................................al de a fost? sau al de este .? macar unul sa cada . chiar nevinovat/

9am251462

39 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2012, ora 14:55

De la: 0773H, la data 2012-03-12 17:41:40te-ai offuscat, esti constient ca asa este, dar refuzi sa accepti adevarul, evidenta.
.... 15--->51!prices?... 1Kw= 1l co 98 in next days!
aceea este concluzia ta ?
esti penibil, si mult prea jos pentru a-ti raspunde cu acelasi verb.
continua , psihopatoparanoicii va vor, stii tu cum !

...."Tarifele reglementate la electricitate vor fi eliminate n ase etape pentru consumatorii industriali i n zece etape pentru consumatorii casnici, Guvernul urmnd ns s elimine ncepnd cu anul viitor i tariful social care protejeaz nc familiile srace de facturi ridicate la energia electric.

Tariful social pentru consumatorii vulnerabili va fi eliminat nc de la nceputul anului viitor pentru persoanele i familiile care vor fi ncadrate n prima tran de venit, n timp ce familiile din a doua tran de venit vor mai fi protejate doar un an, pn n ianuarie 2014, prin acest tarif social. Procesul va fi ncheiat n ianuarie 2015, cnd tariful social va fi eliminat i pentru celelalte familii vulnerabile.

Salariul minim pe economie este 700 de lei pe lun.

n Romnia sunt 8,36 milioane de consumatori casnici de electricitate i gaze naturale, iar numrul consumatorilor vulnerabili este estimat ntre 1,15 milioane i 1,4 milioane de clieni (14-17% din total ), astfel c ntre 6,9 i 7,2 milioane de consumatori ar urma s suporte majorrile de pre.

Categoriile de consumatori considerai vulnerabili i modalitile de protejare a acestora vor fi stabilite pn la sfritul lunii aprilie.

Alte msuri avute n vedere de Guvern sunt revizuirea n acest an a Codului comercial al pieei angro de energie electric, revizuirea tot n acest an a contractelor cadru de furnizare la consumatorii finali, finalizarea pn n iunie 2013 a aciunilor de cuplare a pieei cu cele din Ungaria, Cehia i Slovacia.

Preurile pltite de populaie sunt reglementate n prezent de Autoritatea Naional de Reglementare n domeniul Energiei (ANRE), din considerente de protecie social, dar Comisia European i Fondul Monetar Internaional au cerut Guvernului s liberalizeze preurile, pentru a le aduce la nivelul din blocul comunitar.

Anul viitor va ncepe i liberalizarea preului la gazele furnizate populaiei."

QED

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Martie 2012, ora 17:23

De la: 9am251462, la data 2012-03-14 14:55:35
De la: 0773H, la data 2012-03-12 17:41:40te-ai offuscat, esti constient ca asa este, dar refuzi sa accepti adevarul, evidenta.
.... 15--->51!prices?... 1Kw= 1l co 98 in next days!
aceea este concluzia ta ?
esti penibil, si mult prea jos pentru a-ti raspunde cu acelasi verb.
continua , psihopatoparanoicii va vor, stii tu cum !

...."Tarifele reglementate la electricitate vor fi eliminate n ase etape pentru consumatorii industriali i n zece etape pentru consumatorii casnici, Guvernul urmnd ns s elimine ncepnd cu anul viitor i tariful social care protejeaz nc familiile srace de facturi ridicate la energia electric.

Tariful social pentru consumatorii vulnerabili va fi eliminat nc de la nceputul anului viitor pentru persoanele i familiile care vor fi ncadrate n prima tran de venit, n timp ce familiile din a doua tran de venit vor mai fi protejate doar un an, pn n ianuarie 2014, prin acest tarif social. Procesul va fi ncheiat n ianuarie 2015, cnd tariful social va fi eliminat i pentru celelalte familii vulnerabile.

Salariul minim pe economie este 700 de lei pe lun.

n Romnia sunt 8,36 milioane de consumatori casnici de electricitate i gaze naturale, iar numrul consumatorilor vulnerabili este estimat ntre 1,15 milioane i 1,4 milioane de clieni (14-17% din total ), astfel c ntre 6,9 i 7,2 milioane de consumatori ar urma s suporte majorrile de pre.

Categoriile de consumatori considerai vulnerabili i modalitile de protejare a acestora vor fi stabilite pn la sfritul lunii aprilie.

Alte msuri avute n vedere de Guvern sunt revizuirea n acest an a Codului comercial al pieei angro de energie electric, revizuirea tot n acest an a contractelor cadru de furnizare la consumatorii finali, finalizarea pn n iunie 2013 a aciunilor de cuplare a pieei cu cele din Ungaria, Cehia i Slovacia.

Preurile pltite de populaie sunt reglementate n prezent de Autoritatea Naional de Reglementare n domeniul Energiei (ANRE), din considerente de protecie social, dar Comisia European i Fondul Monetar Internaional au cerut Guvernului s liberalizeze preurile, pentru a le aduce la nivelul din blocul comunitar.

Anul viitor va ncepe i liberalizarea preului la gazele furnizate populaiei."

QED

Asa, si ?
Am citit despre asta ...
Ce putem face ?
Nu ne-a intrebat nimeni daca vrem in NATO si UE ...
Si daca ne-ar fi intrebat, tot aia era, pentru ca suntem prosti.
Ni s-a spus ca ne va fi mai bine daca ne alime cu astia.
Majoritatea dintre noi, fara sa intrebam explicit pe cineva, am crezut ca o sa puna aia presiune pe ai nostri conducatori sa o ducem si noi ca ei ....
Fals.
Ne-am inselat.
Am crezut ca, vezi-doamne, capitalismul e mai bun decat comunismul ... asa ne-am imaginat noi, iesiti dintr-un comunism tembel ... de tip nord-corean.
Ne-am inselat.
Capitalismul, asta este !
Cine isi da seama pe ce lume traieste, supravietuieste, cine nu , .... aleluia !
Nu avem nici o sansa !
Al treilea razboi mondial a avut loc si noi l-a pierdut !
Ei, occidentalii, stiau despre ce e vorba, noi, nu !
Omul nou, creat de comunisti, a avut un rol principal in evolutia situatiei noastre !
Comunistii au apucat puterea si tot ei o detin si azi.
De la ei, nu putem astepta nimic bun.
Beleaua e la omul simplu.
El le tot da puterea celor care-l jefuiesc.
Cu galeata, cu kilul de ulei, voteaza pentru cei care-l vand fara sa cipeasca, oricui !
Vor mai trece cateva zeci de ani pana cand omul de rand va intelege ca trebuie sa se implice si sa-si defineasca dezideratele.
Asta e motivul pentru care au schimonosit, cu buna stiinta, sistemul de invatamant !
Pentru ca sa creeze prosti si idioti !
Ca sa amane !
Asta este !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am251462

39 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2012, ora 17:49

resemnare !?

fatalitate !?

nu, capitalismul ADEVARAT este un bun perfectibil !

in nato si ue competentii o duc bine, incompetentii sunt exclusi iar hotii sunt bagati la puscarie, in china sint executati in public.

majoritatea a fost inddobitocita prin manipulare informala, doarme inca.

puteati s-o duceti ca ei din momentul in care aveti sa procedati asa cum au procedat ei.

da, totusi, preferabil ar fi sa supravietuiti cat mai multi solidarizandu-va, altfel extinctia este inevitabila.

ati pierdut o batalie, deoarece ati fost tradati, razboiul inca nu s-a terminat, este in plina desfasurare.

nu pentru mult timp, criza epureaza, asaneaza teatrul de operatiuni.

omul simplu nu mai are de unde sa dea, povara fiscala este imensa.

zeci de ani, zeci de luni, sau zeci de zile pana in momentul in care omul simplu o sa-si ceara inapoi ceea ce a oferit.

sa te feresti din calea prostului furios.

nu, nu este !

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2012, ora 18:40

Crezi ca vor zbura ceva capete dupa liberalizarea totalaa?
Atunci sa vezi reforma / cea propusa de basescu va fi copilarie.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2012, ora 06:25

De la: 9am251462, la data 2012-03-14 17:49:09
resemnare !?

fatalitate !?

nu, capitalismul ADEVARAT este un bun perfectibil !

in nato si ue competentii o duc bine, incompetentii sunt exclusi iar hotii sunt bagati la puscarie, in china sint executati in public.

majoritatea a fost inddobitocita prin manipulare informala, doarme inca.

puteati s-o duceti ca ei din momentul in care aveti sa procedati asa cum au procedat ei.

da, totusi, preferabil ar fi sa supravietuiti cat mai multi solidarizandu-va, altfel extinctia este inevitabila.

ati pierdut o batalie, deoarece ati fost tradati, razboiul inca nu s-a terminat, este in plina desfasurare.

nu pentru mult timp, criza epureaza, asaneaza teatrul de operatiuni.

omul simplu nu mai are de unde sa dea, povara fiscala este imensa.

zeci de ani, zeci de luni, sau zeci de zile pana in momentul in care omul simplu o sa-si ceara inapoi ceea ce a oferit.

sa te feresti din calea prostului furios.

nu, nu este !

Ai dreptate, in teorie.
Te adresezi celor care au calculator, umbla pe net ...
Nici astia n-au acelesi pareri ...
Ceilalti ?
De ce nu sunt solidari saracii ?
Nivelul, nivelul lor de perceptie asupra a tot ce li se intampla este extrem de jos.
Sunt prosti si usor de pacalit.
Si foarte conservatori.
In prostia lor.

Am intalnit oameni carora li s-a oferit sansa sa faca o scoala mai buna, sa acceada la un post mai bine platit ... dar n-au fost in stare sa valorifice oportunitatea. Si se vaita ca sunt victime.
Nu este asa.
Sunt oameni care traiesc din munca lor, fara sa le pese de ce face guvernul. Nu le lipseste nimic !
Eu nu cred in asa zisii oameni saraci.
Poate pentru ca m-am dus pe la scoli, poate pentru ca mi-am construit casa, poate pentru ca mi-am dotat viata cu tot ce imi trebuie ca sa o duc bine ... stiu sa fac si sa repar totul pe langa o gospodarie ...
N-o sa ma solidarizez niciodata cu vecinii mei peste care cade gardul, carora le ploua in casa prin acoperis, pentru ca ei isi cheltuie banii pe plimbari si "trait viata" in timp ce eu muncesc si adaug mereu cate ceva in gospodaria mea ...
Si n-o s-o fac nici pentru ca ei intre ei nu se solidarizeaza.
Ce sa caut eu acolo ?
Sunt frumoase indemnurile tale, dar nu au efect asupra romanilor.
Pentru ca nu are cine sa le auda.

S-auzim de bine.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 18:34

Vecini nostri sint oameni ce au crezut i DREPTATE. totul a fost un balon de sapun / pe care niste mizerabili de politicieni de dreapta, de stinga , au transformat in interese personale. unii au facut averi ce numai nepotii si off- sorr-uri stiu de unde provin banutii /
PESTELE SE STRICA DE LA CAP...........................

9am248037

1 mesaj
Postat pe: 27 Martie 2012, ora 09:15

Sunt perfect de acord si ar trebui acest apelsa fie cunoscut de cat mai multi soferi.
Aseara am citit ca Petrom va anunta in curand ca a avut pe anul trecut profit record - facut pe seama noastra .
Protestul nostru trebuie sa fie punctual - PETROM- DOAR ASA VA AVEA EFECT !

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2012, ora 17:47

ROMANI. hai sa boicotam PETROM ,macar o zi /
Sa vedem ce se poate intimpla ? Pe 1 aprilie/

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2012, ora 10:28

Cunoastem absolut totul despre ceea ce au facut politicienii romani. nu este cazul sa emigram . vrem sa demonstram ca mai sintem inca o natie/

jaguaru_101

1 mesaj

Postat pe: 2 Aprilie 2012, ora 12:45

De la: 9am178165, la data 2011-01-15 15:55:27Prieteni, va rog sa va alaturati protestului national, si incepand cu 17 ianuarie va rog sa nu mai alimentati la OMV Petrom, pe termen nelimitat. Doamne ajuta ca lovind cu protestul nostru un mare producator la nivel national, sa obtinem micsorarea pretului la carburant.
Cred ca sunteti de acord ca deja s-a trecut de anumite limite.

9am251696

29 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2012, ora 17:49

on tontic !

...pretul ~real al carburantilor din romania ar trebui sa fie inte: 2,5-3,5 lei /l !...

...diferenta, inseamna profit excesiv al companiilor si spaga politica !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2012, ora 20:35

De la: 9am251696, la data 2012-04-02 17:49:16on tontic !

...pretul ~real al carburantilor din romania ar trebui sa fie inte: 2,5-3,5 lei /l !...

Cum ai calculat tu pretul asta ?
Dar la altii, cat ar trebui sa fie ?
Nu ti se pare ca bati campii ?

La ce ajuta jelania asta la nesfarsit ?

9am251696

29 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2012, ora 20:39

De la: Silviu, la data 2012-04-02 20:35:21
De la: 9am251696, la data 2012-04-02 17:49:16on tontic !

Cum ai calculat tu pretul asta ?
Dar la altii, cat ar trebui sa fie ?
Nu ti se pare ca bati campii ?

La ce ajuta jelania asta la nesfarsit ?

calculeaza-l Tu, onest, i contrazice-ma !

hai, istetule.

9am251714

45 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2012, ora 18:57

..bi, de ce ai eliminat postarea oligofrenului, dar pe-a imbecilului ?

jegiurilor, v deranjeaz fondul lexical din dex-ul Romanesc?

...poate am s v dau pe mna lui MRU, sau v nsciei benevol pe lista de ateptare pentru o ediie revzut i re-editat -Fondul principal al limbii romne, București, Editura Știintțfic, 1957- a lui Alexandru Graur, alias Alter Brauer

...'tu-i grijania m-tii de; Mocioflete !

9am187740

190 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2012, ora 12:12

SISTEMUL CAPITALIST E DE VINA.HOTI AU FACUT LEGEA PENRU EII, BUZUNARELE LOR,,NU LE PASA DE SARACI.NU VEDETI PE CIOCOI NOI IN PALATE CU SCAUNE EURITE, SFADAND MULTIMEA CARE A LUCRAT CINSTIT PESTE 40 ANI SI SUNT IN STRAE SA LE PUPE MANA LA ACESTI CIOCOI PENTRU 10 EURO??????????????????????CHIAR SUNTEM PROSTI.CAND TREBUIA SA PUPI MANA UNUI PRIM SECRETAR CA ACUM LA UN CIOCOI NOU DE EX, GIGI BECALI????NICIODATA.CAND AU VORBIT PRIMSECRETARI DESPRE OAMENI, CUM URLA PORUNBOIU, GIGI BECALI, SI FRATELE LUI LA TELEVIZOR IN DIRECT????NIMENI NU SPUNE UN CUVANT CA SUNT CUNPARAT.CAND A SCUIPAT CEUSESCU IN DIRECT UN COMENTATOR CUM FACEA BECALI???????NICIODATA.DAR NE CONPLACEM IN MOCARLA SOCIIALA A PARVENITILOR A OAMENILOR CARE NU AU BUN SIMT, NUMAI BANI FACUTI DUBIOSI.NIMENI NU POATE FACE ATATA AVERE IN 20 ANI CU -MUNCA CINSTITA- NIMENI NUMAI CU METODE MAFIOTE.

9am251729

24 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2012, ora 20:04

Cocosila, ce faci ma,....te-ai pitulat dupe salcam ?...
...te oftici ca ti-au eliminat mociofletii postarea?...lasca-ti trece, taie salcamu, ca te ia somnula umbra lui ! trai-ti-ar chevroletu, vezi c-au vandut astia rezerva de gaze, monteaza-i o instalatie pe biogaz c-altfel n-ai sa iesi la vaspea cu lovelele cheltuite pe propan/butan.

9am136986

1 mesaj
Postat pe: 5 Aprilie 2012, ora 00:11

minciuni gogosele de bufte aiurea in tranvai

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2012, ora 08:41

Motorina,la pret de 4 lei/litru

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2012, ora 11:28

De la: 9am251729, la data 2012-04-04 20:04:15Cocosila, ce faci ma,....te-ai pitulat dupe salcam ?...
...te oftici ca ti-au eliminat mociofletii postarea?...lasca-ti trece, taie salcamu, ca te ia somnula umbra lui ! trai-ti-ar chevroletu, vezi c-au vandut astia rezerva de gaze, monteaza-i o instalatie pe biogaz c-altfel n-ai sa iesi la vaspea cu lovelele cheltuite pe propan/butan.

Da, ce sens are sa mai scriu daca nu apare.

Trebuie ca iti e mare scarba de mine, amice ...
De ce te-oi fi obosind, nu stiu ...
Ai de injurat pe cineva si ti se pare ca m-ai gasit pe mine ...

9am251736

13 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2012, ora 12:00

De la: Silviu, la data 2012-04-05 11:28:09
De la: 9am251729, la data 2012-04-04 20:04:15Cocosila, ce faci ma,....te-ai pitulat dupe salcam ?...

...dimpotriv !...ca sarea-n bucate bat-te s te bat !...
...da' de cnd te-o fcut la portofel , ne...la card, nen-to adulatu', chiuleti de pe forum,...nu prea-i mai susii viguros inepiile economice pe care le-a-ntrepins pe scena politic tmboviean, i-ale cror efecte se reverbereaz devastatoar asupra nivelului de trai al simplului i onestului cetean romn, o cam scalzi mon cher, o cam coteti spit i tandru .

...Cocoil, ntr-o societate democrat, cine nu suport critica argumentat, ....
...are o problem,...aa-i Cocoil ?...o mare problem !

..aia n-o fo sudalm bre, te/ complementm contodent lexical reciproc, cine tp primu' e slab de nger , sau stresat!...

9am251736

13 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2012, ora 12:09

De la: Tramp, la data 2012-04-05 08:41:24Motorina,la pret de 4 lei/litru

Trampule, ce faci m, umfli preu' ?
...am spus , ptr. piaa ro. maxim 3,5 lei/ litru....nu-i e clar ?..vrei s-i trimit anre-ul, opc-ul i garda-n inspcie ?
...vezi-vezi, poate mai ncerci vreun fik-flak cu preul carburantilor, c te elimin din piaa tmboviean ct ai zice pete !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2012, ora 14:49

De la: 9am251736, la data 2012-04-05 12:00:37
De la: Silviu, la data 2012-04-05 11:28:09

...dimpotriv !...ca sarea-n bucate bat-te s te bat !...
...da' de cnd te-o fcut la portofel , ne...la card, nen-to adulatu', chiuleti de pe forum,...nu prea-i mai susii viguros inepiile economice pe care le-a-ntrepins pe scena politic tmboviean, i-ale cror efecte se reverbereaz devastatoar asupra nivelului de trai al simplului i onestului cetean romn, o cam scalzi mon cher, o cam coteti spit i tandru .

...Cocoil, ntr-o societate democrat, cine nu suport critica argumentat, ....
...are o problem,...aa-i Cocoil ?...o mare problem !

..aia n-o fo sudalm bre, te/ complementm contodent lexical reciproc, cine tp primu' e slab de nger , sau stresat!...

Ma plictisesti ingrozitor ... da sti cat de rau ... nu poti sa-ti imaginezi ...

9am251740

23 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2012, ora 17:22

...cunoastem, s-a-nregistrat i adnotat, bt-ul semnat, ... tocmai de aceea !

Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2012, ora 13:30

Cocoil, m' Cocoil, auzi m !?...cic n-au publicat n mof.ro. oug-ul cu majorarea accizelor ptr. carburani, nici majorarea redevenei,... b Cocoil, ia au scumpit carburanii tiid c oug-ul este nepublicat n mof. pi s nu-i vin s tai salcmul de ?

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2012, ora 06:53

De la: 9am_184, la data 2012-04-07 13:30:56Cocoil, m' Cocoil, auzi m !?...cic n-au publicat n mof.ro. oug-ul cu majorarea accizelor ptr. carburani, nici majorarea redevenei,... b Cocoil, ia au scumpit carburanii tiid c oug-ul este nepublicat n mof. pi s nu-i vin s tai salcmul de ?

Sau speriat . Mai tineti minte cind plingeau ca nu au bani la buget?
Vin alegerile. este nevoie de foarte mult banet.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2012, ora 19:18

De la: 9am251736, la data 2012-04-05 12:09:13

...am spus , ptr. piaa ro. maxim 3,5 lei/ litru....nu-i e clar ?..vrei s-i trimit anre-ul, opc-ul i garda-n inspcie ?
...vezi-vezi, poate mai ncerci vreun fik-flak cu preul carburantilor, c te elimin din piaa tmboviean ct ai zice pete !

Pata neagra,piata neagra sau pata libera,parol!!!???

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2012, ora 08:46

De la: Tramp, la data 2012-04-09 19:18:08
De la: 9am251736, la data 2012-04-05 12:09:13

Pata neagra,piata neagra sau pata libera,parol!!!???

A auzit cineva de controale pe la benzinari? baietii zburda pe cimpiile nesfirsite ale liberalizarii preturilor.............................................

Fosta membra 9am.ro

1400 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2012, ora 19:02

STN FR CINI !

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2012, ora 20:05

De la: 9am_184, la data 2012-04-10 19:02:54STN FR CINI !

Si toti numai pe linga putere/ acolo se dau avize de neincepere a urmariri penale/

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Micsorarea pretului la carburant
Mergi la: