Info
x
Micsorarea pretului la carburant
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 7/05/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 18:46
De la: 9am_1454, la data 2014-04-04 14:15:10Pana cand ne hotaram noi cum facem sa scada pretul la pompa, Ponta a descoperit cum sa creasca. Romania se inprumuta cu 1400000 euro pe ORA !!30800000 pe ZI..! Foarte priceput plagiatorul! |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 17 Iulie 2014, ora 17:24
N-am putut sa reduc pretul carburantului ...
Va rog sa ma scuzati ... Asa incat am facut credit si mi-am luat o masina noua pe benzina-GPL din fabrica, cu de toate, pilot automat, limitator de viteza, eco, alea, alea ... de la mama lor ... Sunt incantat de noul meu Logan MCV laureat 1,2 ... GPL. Consuma cat scrie la carte. 6,2% GPL. Altceva n-am gasit ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 21:22
in Romania dobandirea permisului de conducere este la indemana orcui indiferent de aptitudini sex varsta (peste 18 ani pana la adanci batraneti),scolarizare (poti sa fi si analfabet bani sa ai),stare de sanatate (poti sa fi diliu nu conteaza) .Din aceste motive enumerate mai sus coraborat cu usurinta de a achizitiona un autoturism indiferent de vechime si stare tehnica la preturi modice din ziua de azi ,daca s-ar ieftini carburanti si sar elimina acele taxe suplimentare rele pentru buzunarul cumparatorului de carburanti dar bune pentru alte cheltuieli bugetare necesare pentru dezvoltarea tari,s-ar produce o adevarata catastrofa si am sa va explic dece..Sa presupunem ca de azi eliminam taxele suplimentare si carburanti se vand la pompa cu2 lei pe litru in loc de 6 lei si ceva se va intimpla urmatorul fenomen .Datorita orgoliului ce caracterizeaza finta umana in maxim sase luni toata lumea va vrea sa aibe si sa conduca un autoturism din acest motiv orasele vor paraliza si se vor sufoca in poluared chiar daca se va restrictiona a circula in zile cu sot si fara sot marea majoritate vor avea grije sa detina 2 autoturisme cu numere cu sot si fara sot, si atunci cand mai ajungrm la serviciu si cand mai ajungem acasa vom pleca de acasa la ora 4 AM si ne vom intoarce acasa la 21-22 PM va surade idea mai ganditiva.In final vei pierde timp pretios din viata ta in loc sa fi alaturi de familie si vei plati prin consum de carburant mai mult decat la pretul actual cu teraficul si asa de aglomerat din ziua de azi.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Septembrie 2014, ora 21:31
De la: gaby_lotreanu, la data 2014-09-13 21:22:20 in Romania dobandirea permisului de conducere este la indemana orcui indiferent de aptitudini sex varsta (peste 18 ani pana la adanci batraneti),scolarizare (poti sa fi si analfabet bani sa ai),stare de sanatate (poti sa fi diliu nu conteaza) .Din aceste motive enumerate mai sus coraborat cu usurinta de a achizitiona un autoturism indiferent de vechime si stare tehnica la preturi modice din ziua de azi ,daca s-ar ieftini carburanti si sar elimina acele taxe suplimentare rele pentru buzunarul cumparatorului de carburanti dar bune pentru alte cheltuieli bugetare necesare pentru dezvoltarea tari,s-ar produce o adevarata catastrofa si am sa va explic dece..Sa presupunem ca de azi eliminam taxele suplimentare si carburanti se vand la pompa cu2 lei pe litru in loc de 6 lei si ceva se va intimpla urmatorul fenomen .Datorita orgoliului ce caracterizeaza finta umana in maxim sase luni toata lumea va vrea sa aibe si sa conduca un autoturism din acest motiv orasele vor paraliza si se vor sufoca in poluared chiar daca se va restrictiona a circula in zile cu sot si fara sot marea majoritate vor avea grije sa detina 2 autoturisme cu numere cu sot si fara sot, si atunci cand mai ajungrm la serviciu si cand mai ajungem acasa vom pleca de acasa la ora 4 AM si ne vom intoarce acasa la 21-22 PM va surade idea mai ganditiva.In final vei pierde timp pretios din viata ta in loc sa fi alaturi de familie si vei plati prin consum de carburant mai mult decat la pretul actual cu teraficul si asa de aglomerat din ziua de azi. Da-da , tanti , sa stii ca d'aia a marit Pontacu' acciza , mai nou e ecologist si daca dracu' doamne fereste nu va mai avea loc coloana prezidentiala pe soselele patriei !?
|
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 12:13
De la: gaby_lotreanu, la data 2014-09-13 21:22:20 in Romania dobandirea permisului de conducere este la indemana orcui indiferent de aptitudini sex varsta (peste 18 ani pana la adanci batraneti),scolarizare (poti sa fi si analfabet bani sa ai),stare de sanatate (poti sa fi diliu nu conteaza) .Din aceste motive enumerate mai sus coraborat cu usurinta de a achizitiona un autoturism indiferent de vechime si stare tehnica la preturi modice din ziua de azi ,daca s-ar ieftini carburanti si sar elimina acele taxe suplimentare rele pentru buzunarul cumparatorului de carburanti dar bune pentru alte cheltuieli bugetare necesare pentru dezvoltarea tari,s-ar produce o adevarata catastrofa si am sa va explic dece..Sa presupunem ca de azi eliminam taxele suplimentare si carburanti se vand la pompa cu2 lei pe litru in loc de 6 lei si ceva se va intimpla urmatorul fenomen .Datorita orgoliului ce caracterizeaza finta umana in maxim sase luni toata lumea va vrea sa aibe si sa conduca un autoturism din acest motiv orasele vor paraliza si se vor sufoca in poluared chiar daca se va restrictiona a circula in zile cu sot si fara sot marea majoritate vor avea grije sa detina 2 autoturisme cu numere cu sot si fara sot, si atunci cand mai ajungrm la serviciu si cand mai ajungem acasa vom pleca de acasa la ora 4 AM si ne vom intoarce acasa la 21-22 PM va surade idea mai ganditiva.In final vei pierde timp pretios din viata ta in loc sa fi alaturi de familie si vei plati prin consum de carburant mai mult decat la pretul actual cu teraficul si asa de aglomerat din ziua de azi. Avand in vedere logica d-voastra rezulta ca ar fi mai bine ca pretul carburantului sa fie 10 euro/ litru. Soselele ar fi libere, nu ne-ar mai trebui autostrazi, mediul ar fi protejat, am sta toti acasa si am manca dude pentru ca mediul ar fi atat de protejat incat locuri de munca nu vor mai exista pentru ca produsele ar deveni necompetitive. Pensionarii ar primi pensiile in continuare de la bec pentru ca nimeni n-ar mai contribui la fondul de pensii. Dar, vestea buna este ca se vor indexa ! Nu vom mai perde timpul in traficul infernal pentru ca nu va mai exista trafic pentru ca nu vom mai avea unde ne duce. Stazile vor fi pline de pensionari care vor umbla capiati pe strazi cautand magazine unde se vinde ceva cu zece bani mai ieftin. Painea va fi cam la 50 lei/bucata. Cu TVA-ul redus la zero. O sa fie bine de tot ... Sunteti cumva mama lui Sova sau macar membru PSD ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 349 mesaje Membru din: 18/09/2014 |
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 13:24
un cacul simplu, arithmetic, iti poate indica ce fel e mijloc de transport poti folosi pentru a-ti reduce acele cheltuieli cu deplasarea zilnica spre job sau diferite necesitati cotidiene. atunci cand pretul achitat / Km parcurs intr-un mijloc de transport personal il depaseste pe cel practicat / afisat pe tiket de un oarecare operator de servicii din transportul in comun, decizia poate fi pana si la mintea unui cocos !
|
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 13:26
cre' ca-i mama lui Stefan cel Mare, al care se preadistra si deplasa calare !
|
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 15:40
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-27 13:24:23 Nu am mijloace de transport in comun la si de la locul de munca. Sau, mai bine zis, folosindu-le din bucati si cu mersul pe jos as face vre-o patru ore la dus si tot atata la intors iar la bani ar fi aproape dublu. Asa ca varianta unei masini noi Logan MCV pe GPL din fabrica, care consuma 18 lei / 100 km parcursi la 60 km/h e cea mai economica pentru o naveta de 75 km zilnic parcursi in cca 45-50 min. si vara si iarna. Pentru mine e cea mai buna varianta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 15:52
De la: 9am_1454, la data 2014-09-27 15:40:13De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-27 13:24:23 eeeee, cine stie armetica, stie, cine nu, plateste dupa cat poa' sa-l duca mintea !
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2015, ora 00:11
Ete ca s-a miscorat si pretul la carburant.
Nu la jumatate ca petrolul, cam cu 20%. Tot e bine si cu atat. Evident, lor le e si mai bine ... Cui ? Petrolistilor, statului ... Nasol o sa fie cand pretul petrolului va reincepe sa creasca. Ia sa vedeti cat de prompt si repede va creste si pretul la pompa ... Si la celelalte marfuri, ca de se scumpest benzina. Acum au uitat lozinca asta, nu mai reduce nimeni preturile precum le-au crescu pe motivul asta. E corect ? Nu e ! Si ce daca ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2015, ora 08:17
De la: 9am_1454, la data 2015-01-24 00:11:17Ete ca s-a miscorat si pretul la carburant. De fiecare data cand a crescut pretul carburantilor, s-au scumpit toate produsele, incepand de la alimente pana la ace, brice si ca...rioce, pentru ca toti distribuitorii au invocat motivul existentei in preturile produselor a unor cote importante reprezentand transportul lor. Acum, cand s-au ieftinit carburantii a mai scazut vreun pret la alte produse? Si asta nu e doar in Romania. Si in Germania pretul la pompa este in general cam 1.09 euro pentru un litru de motorina, in schimb toate preturile au crescut in magazine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Viorel62 1 mesaj Membru din: 16/02/2015 Oras: Calarasi |
Postat pe: 16 Februarie 2015, ora 18:51
De la: adrian_sandu74, la data 2011-01-17 13:38:39Salutare Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2015, ora 08:11
S vedeți cnd ne-o scoate Ponta supra acciza pe care ne-a pus-o tot el, ce-o s scad prețul carburantului.
S te ții nenic bunstare pe noi. Cel mai grozav manager pe anul trecut ghici cine a fost ? Exact d-na Gheorghe de la PETROM. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 595 mesaje Membru din: 7/01/2015 |
Postat pe: 28 Martie 2015, ora 12:52
Nenea, Partoneta, STII TU CARE- "aia mai proasta decat prevede legea" ne-a informat ca te-ai fi intituland Silviu, de profesie: BULEFTRICIAN.
Asa ca, nene Silviule, imi permit sa conexez cele doua specialitati din domeniul energetic si sa te-ntreb: Mataluta, ca buleftrician profesionist, (virgula, ia o pauza si respira adanc!) incasezi numai pretul energiei electrice indicata pe contor si folosita de beneficiar/consumator, fara altete accize,impozite taxe si diferite mishmashuri pecuniare introduse de govern in pretul pe Kw/h ? Dar onor OMV-Pertom-ului, ii CONTORIZEAZA cineva extractia de petrol si gaze de pe teritoriul ROMANIEI ? AAAA !?POI!?
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 28 Martie 2015, ora 14:15
De la: H44ko0n, la data 2015-03-28 12:52:52Nenea, Partoneta, STII TU CARE- "aia mai proasta decat prevede legea" ne-a informat ca te-ai fi intituland Silviu, de profesie: BULEFTRICIAN. MINTI asa cum respiri : nu te-am informat de niciun fel, intrucit Habar n-am ce meserie are Silviu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2015, ora 14:51
De la: gabigabi2, la data 2015-03-28 14:15:34De la: H44ko0n, la data 2015-03-28 12:52:52Nenea, Partoneta, STII TU CARE- "aia mai proasta decat prevede legea" ne-a informat ca te-ai fi intituland Silviu, de profesie: BULEFTRICIAN. De la: gabigabi2, la data 2015-01-19 16:10:59
|
Postat pe: 28 Martie 2015, ora 15:13
MINTI !
eu nu folosesc cuvintul " buleftrica " si, cu atit mai putin, cuvintul " bugetar " ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2015, ora 15:17
De la: gabigabi2, la data 2015-03-28 15:13:34MINTI ! BESTIA DARKULUI, nu vrei sa-ti asumi afirmatia si EVIDENTA ACELEI POSTARI, nesimtito? Caut-o pe topicul lui iOHANNIS, MINCINOASO, siktir! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2015, ora 15:41
De la: H44ko0n, la data 2015-03-28 15:17:28De la: gabigabi2, la data 2015-03-28 15:13:34MINTI ! mai mizerie umana, topicul lui Iohannis e deschis de tine pe data de 30 ianuarie ! cum papucii tai sa fi postat eu pe 19 ian. pe un topic inexistent ? te doare capul , ce ai ?
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 28/01/2015 |
Postat pe: 28 Martie 2015, ora 16:05
De la: H44ko0n, la data 2015-03-28 14:51:42De la: gabigabi2, la data 2015-03-28 14:15:34De la: H44ko0n, la data 2015-03-28 12:52:52Nenea, Partoneta, STII TU CARE- "aia mai proasta decat prevede legea" ne-a informat ca te-ai fi intituland Silviu, de profesie: BULEFTRICIAN. Poate se pupa in grup si d'aia nu mai stie . Gabi , zi repede cine mai posteaza din contul tau ?
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Martie 2015, ora 16:07
De la: H44ko0n, la data 2015-03-28 15:17:28De la: gabigabi2, la data 2015-03-28 15:13:34MINTI ! ca intotdeauna taranu' se crede buricu' pamantului---o fii buric , da' probabil unu' jegos de tigan de satra----pe topicu' lu' iohannis a scris tembelu' ceva care i-a fost sters de admin din cauza de ,,lexic bogat si elevat'' , iar gabi i-a raspuns asa: gabigabi2 Avatarul lui gabigabi2 25374 mesaje Membru din: 13/10/2011 Postat pe: 19 Ianuarie 2015, ora 16:10 Citeaza Raspunde la " buleftrica " si " bugetar " si-l mai si pup in fund ? despre cine aiurezi matale ? cam asta-i despre ,,buleftrica'' si ,,bugetar''...da' cretinelu' a sters ce i-a convenit si-a postat cum i-a placut... MARS la GARLA de te SPALA....JEGOSULE KAKANEL....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 28 Martie 2015, ora 16:10
De la: Indecipherable, la data 2015-03-28 16:05:20De la: H44ko0n, la data 2015-03-28 14:51:42De la: gabigabi2, la data 2015-03-28 14:15:34De la: H44ko0n, la data 2015-03-28 12:52:52Nenea, Partoneta, STII TU CARE- "aia mai proasta decat prevede legea" ne-a informat ca te-ai fi intituland Silviu, de profesie: BULEFTRICIAN. Tanti marghiolito...tu cumva esti o alta tuta care nu stie sa se documenteze inainte de-a arunca cu mucii-n ciorba...??? fugi repede la popa de te spovedeste de pacatele multe pe care le-ai acumulat in totii anii astia de cand iei de la chioru'....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 28 Martie 2015, ora 16:57
De la: Indecipherable, la data 2015-03-28 16:05:20De la: H44ko0n, la data 2015-03-28 14:51:42De la: gabigabi2, la data 2015-03-28 14:15:34De la: H44ko0n, la data 2015-03-28 12:52:52Nenea, Partoneta, STII TU CARE- "aia mai proasta decat prevede legea" ne-a informat ca te-ai fi intituland Silviu, de profesie: BULEFTRICIAN. ei, vezi madam ce-nseamna MANIPULAREA si cum tu, cu toata speranta exprimata mai ieri- alaltaiieri, pui botul repejor - repejor si-o-nghiti pe nemestecate ? DACA ai fi fost de buna credinta si te-ai fi dus sa vezi postarea mea, ai fi vazut ca acest hakon a scos ghilimelele de la cuvintele citate de la el si-l intreb DESPRE CINE VORBESTE , modificind in felul acesta tot sensul acelei postari , ba chiar Insistind cu Minciuna si insultindu-ma iar ?! dar, deh : de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere si tu esti la fel de rea ca si el !
|
Postat pe: 28 Martie 2015, ora 17:07
acu' ce faci bai jegule ordinar...incepusi sa reproduci scarbele altui retardat mintal...???
vezi ca ala e departe...era un militian prost pe post de paznic de noapte---la fel cu ilustra-ti faptura---si-a bagat intr-o seara trei kile de-nghetata si gata ...i-a stat inima...ceea ce-ti doresc si tie , CREATURA JEGOASA ....
|
|
Postat pe: 28 Martie 2015, ora 18:32
Am scris si eu despre Ponta si smecheria lui cu accizele si uite ce a iesit ...
N-am nici o treaba cu pretul curentului, cu accizele si taxele pe energie. Eu vorbeam de politica guvernului, voi de-abia ati asteptat sa va injurati. De ce nu va luati voi o camera ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2015, ora 21:02
De la: 9am_1454, la data 2015-03-28 18:32:13Am scris si eu despre Ponta si smecheria lui cu accizele si uite ce a iesit ... pai ce sa facem cu camera daca n-avem masina....???
|
|
Postat pe: 29 Martie 2015, ora 09:30
De la: 9am_1454, la data 2015-03-28 18:32:13Am scris si eu despre Ponta si smecheria lui cu accizele si uite ce a iesit ... tot e bine ca tu n-ai marsat pe mizeria aruncata de hakon in spatiul asta , incercind sa te implice intro cearta cu mine , ca el din asta se hraneste : din zavistie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2015, ora 13:50
De la: gabigabi2, la data 2015-03-29 09:30:48De la: 9am_1454, la data 2015-03-28 18:32:13Am scris si eu despre Ponta si smecheria lui cu accizele si uite ce a iesit ... Da, da, sigur ca da, tu esti inocenta, i .... maculata. Cu zavistia asta ce faci, te antrenezi pentru dialoguri sovietice ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 69 mesaje Membru din: 29/03/2015 |
Postat pe: 29 Martie 2015, ora 15:08
De la: gabigabi2, la data 2015-03-29 09:30:48De la: 9am_1454, la data 2015-03-28 18:32:13Am scris si eu despre Ponta si smecheria lui cu accizele si uite ce a iesit ... "Fa" Cretino, te-am avertizat , atat pe tine cat si pe infectul Ciorditor Cersau , sa avei grija ce tip de kkt mancati dupa ce plec, dar n-ti rezistat tenatiei si v-ati infruptat din belsug cu tot kkt-ul CITEZ: gabigabi2 Postat pe: 29 Iunie 2013, ora 08:28 ... am oprit buleftrica, dar am lasat oala pe ochiul aragazului .... ....................................................................................... Black_Friday_, la data 2014-11-19 14:16:07 9.04...9.11...11.23...12.39... Silvica, pe la tine la Buleftrica SA, de cand a iesit iohannis, nu mai aveti de munca sau te-au numit din sefulet mai mic in secretar de partid, sef cu propaganda sau agitator pe net? Hai, curaj, mai da si din labute, ca noi iti platim salariul din taxele si impozitele noastre! Seara de ce nu intri pe forum, ca sa putem sa avem un dialog? E mai bun net-ul de la munca pentru ca e moca? Black_Friday_,: 11 Decembrie 2014, ora 06:36 Ce e cu tine mugetarule de te-ai trezit asa devreme? Probleme cu buleftrica? Se da prima de porc si te duci sa iti lasi rand? ....... Black_Friday_,pe: 16 Decembrie 2014, ora 14:58 Nea Silvica, pana una-alta, vad ca marii experti pe aici sunteti voi doi, tu si kakanel Oi fi tu sef la buleftrica ta, dar de unde naiba te pricepi tu la aviatie? ......incheiat citate. De unde stia Balck cine il putea informa despre faptul ca: Silvica lucreaza la "buleftrica S.A" si este "mugetar", daca Silvica nu s-a inalnit niociodata cu Black si nici nu sunt amici virtuali pe forumul 9am? Pe cine cunoaste Silvica intr-atat de bine, pe acest forum, incat a reusit sa-i povesteasca in ce domeniu lucreaza si ce profesie are? Partoneto, tu, nu ai folosit si nu foloseti termenul : "buleftrica", asa este sau MINTI cu o NESIMTIRE paroxistica ? concluzia si raspunsul logic: gabigabi2 Postat pe: 29 Iunie 2013, ora 08:28 ... am oprit buleftrica, dar am lasat oala pe ochiul aragazului .... addendum "Fa", HODOROAGO MINCINOASA , TICALOASA si NESIMTITA, prostia, nesimtirea, ipocrizia si ticalosia, iti definesc acel caracter abject, meschin si las, de oligofrena schizofrenica obsedata, SIKTIR , babaciune santarlie escroaca si INGALATA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2015, ora 15:32
De la: 9am_1454, la data 2015-03-29 13:50:10De la: gabigabi2, la data 2015-03-29 09:30:48De la: 9am_1454, la data 2015-03-28 18:32:13Am scris si eu despre Ponta si smecheria lui cu accizele si uite ce a iesit ... POFTIM, ce vorba-i asta ? si DA, sunt Inocenta si cind un om minte privindu-ma-n ochi, mor cu el de git ! cind ti-a spus tie ca eu am zis ca lucrezi la " buleftrica" si esti " bugetar " i-am spus Clar si Raspicat : MINTI ! si ce-a facut ? a Insistat si s-a scufundat si mai mult in Minciuna, dind o postare MODIFICATA a mea ! de ce a procedat asa stiind ca Oricine poate verifica autenticitatea afirmatiilor unuia dintre noi, Nu stiu ?! tot asa cum nu stiu de ce ai spus tu acum vorba asta cu " dialoguri sovietice " , dar ma gindesc c'o fi primavara asta atit de tulbure, de vina ! daca ziceam de paranghelie , ma-ntrebai daca ma pregatesc de dialoguri eleno- romine ? da' daca ziceam de zaiafet ?
|
|
|

Da-da , tanti , sa stii ca d'aia a marit Pontacu' acciza , mai nou e ecologist si daca dracu' doamne fereste nu va mai avea loc coloana prezidentiala pe soselele patriei !?
te doare capul , ce ai ?
tot asa cum nu stiu de ce ai spus tu acum vorba asta cu " dialoguri sovietice " , dar ma gindesc c'o fi primavara asta atit de tulbure, de vina ! daca ziceam de paranghelie , ma-ntrebai daca ma pregatesc de dialoguri eleno- romine ? da' daca ziceam de zaiafet ?