Info
x
Micsorarea pretului la carburant
|
Fosta membra 9am.ro 1134 mesaje Membru din: 6/03/2013 |
Postat pe: 13 Iulie 2013, ora 09:48
Exproprierea abuziva a terenurilor prop. privata printr-o legislatie in care se va introduce faradelegea in vederea exploatarii gazelor de sist de catre chevrom, va convine tema?
Cum va vezi opune abuzului legislativ initiat de guvernul Ponta ? Ce stiti si ce nu stiti despre o asemenea tehnica de exploatare a gazelor de sist, fracking ? |
|
Muncitoru__Gheorghe 17 mesaje Membru din: 27/10/2009 |
Postat pe: 15 August 2013, ora 17:35
Acu' eu nu zic... da' vreau sa spun! Prin anii '70, cand a izbucnit prima criza a petrolului toata lumea urla ca in maximum 20-25 de ani petrolul dispare. Uite ca, 40 de ani mai tarziu si la o productie cu mult mai mare ca atunci, n-a disparut. Cred ca si epuizarea petrolului e ca si incalzirea globala - e doar un mijloc de a justifica preturi crescute si taxarea suplimentara. Ca nu-i asa? Cu totii am vazut cum e cu "Tara lui Andrei" si cum o sa ramana fara apa si aer copiii nostri. Fapt e ca, pe masura ce continutul de CO2 in atmosfera creste, plantele prospera. Si mai e ceva: cantitatea totala de CO2 pe care o degaja activitatea umana agro-industriala (alta decat respiratia) e echivalenta cu ce se degaja intr-o noapte de pe o suprafata de cca. 10.000 de Km de ocean. Adica 100 x 100 Km. Ha??? Chiar credeti ca asta ajunge ca sa modifice clima terestra? Ar mai fi ceva... Se pare (spun paleontologii) ca in ultimele 2,58 mil. de ani, glaciatiile au aparut aproximativ ciclic. Cele mai bune informatii de care dispunem acum, spun ca, daca nivelul de CO2 scade la 210 parti per milion (acum e de cca. 400) urmatoarea era glaciara ar putea veni in mai putin de 15000 de ani. Daca in schimb va creste la cca. 750, de urmatoarea era glaciara s-ar putea sa ne desparta mai bine de 50.000 de ani. Acum... dvs. chiar va doriti o noua era glaciara?!?
Sursa:en.wikipedia.org/wiki/Quaternary_glaciation Raporteaza abuz de limbaj |
|
RATAVA 888 mesaje Membru din: 18/02/2013 |
Postat pe: 15 August 2013, ora 17:58
De la: Muncitoru__Gheorghe, la data 2013-08-15 17:35:51Acu' eu nu zic... da' vreau sa spun! Prin anii '70, cand a izbucnit prima criza a petrolului toata lumea urla ca in maximum 20-25 de ani petrolul dispare. Uite ca, 40 de ani mai tarziu si la o productie cu mult mai mare ca atunci, n-a disparut. Cred ca si epuizarea petrolului e ca si incalzirea globala - e doar un mijloc de a justifica preturi crescute si taxarea suplimentara. Ca nu-i asa? Cu totii am vazut cum e cu "Tara lui Andrei" si cum o sa ramana fara apa si aer copiii nostri. Fapt e ca, pe masura ce continutul de CO2 in atmosfera creste, plantele prospera. Si mai e ceva: cantitatea totala de CO2 pe care o degaja activitatea umana agro-industriala (alta decat respiratia) e echivalenta cu ce se degaja intr-o noapte de pe o suprafata de cca. 10.000 de Km de ocean. Adica 100 x 100 Km. Ha??? Chiar credeti ca asta ajunge ca sa modifice clima terestra? Ar mai fi ceva... Se pare (spun paleontologii) ca in ultimele 2,58 mil. de ani, glaciatiile au aparut aproximativ ciclic. Cele mai bune informatii de care dispunem acum, spun ca, daca nivelul de CO2 scade la 210 parti per milion (acum e de cca. 400) urmatoarea era glaciara ar putea veni in mai putin de 15000 de ani. Daca in schimb va creste la cca. 750, de urmatoarea era glaciara s-ar putea sa ne desparta mai bine de 50.000 de ani. Acum... dvs. chiar va doriti o noua era glaciara?!? De multe ori ni se vehiculeaza vrute si nevrute doar cu scopul de a creea panica. Multe persoane, mai slabe , auzind ca urmeaza vreun sfarsit de lume, isi iau viata, ba mai determina si pe altii sa plece inainte de vreme. Cu o moarte toti suntem datori. Dar fiecare pleaca la tipul sau. Eu nu cred in sfarsit de lume. Nu se poate sfarsi o astfel de creatie! Nu in totalitate!Raporteaza abuz de limbaj
Lasati fluturii sa zboare!
|
|
tp_necalai 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 August 2013, ora 10:51
cel ma bun joc de strategie online la nivel global unde poti converti moneda facuta in joc in euro,incerca si tu: www.marketglory.com/strategygame/jacamar
Raporteaza abuz de limbaj |
|
redfury 6 mesaje Membru din: 30/06/2012 |
Postat pe: 13 Septembrie 2013, ora 14:57
Cand mai auziti pe unul care zice ca Romania are cele mai mici preturi la carburant sa-i dati ce ce apucati peste gura. In Franta acum 2 sapt am bagat motorina cu 1.334/1.388 E per litru de la Total,am bagat ambele variante evident cea mai scumpa mergea mai bine dar si ce ieftina era ok. In Austria, inaceeasi perioada am bagat de la BP si Shell cu 1.35/1.38 E per litru, aceeasi motorina depinde de localizarea statiei, insa calitatea mult peste cea de la Total si fara termen de comparatie cu cea din Romania, mai ales cea de la BP, indiferent de firma de la care alimentezi in Romania. Asta inseamna la cursul de astazi de circa 4.47 un pret de 5.98-6.15 RON/litru. Sa va zic ca ieri am bagat ce mai ieftina motorina de la OMV si am dat 6.31 RON/l?
Putem sa ignoram cumva aspectul veniturilor in cele 3 tari? Este adevarat ca pe autostrazi in Ungaria/Austria/Germania/Franta pretul motorinei este undeva la 1.6E/l indiferent (in general) de numele producatorului, cred ca este un fel de intelegere dar alea sunt pt puturosi/cei pt care 10-12E/plin nu conteaza si nu vor sa iasa 2-3 km de pe autostrada. In Franta am sesizat de asenea o diferenta de vreo 25-30 centi/litru in plus la benzina, benzina este mult mai scumpa acolo comparat cu motorina iar tendinta se mentine si la celelalte tari dar nu atat de pregnant ca in Franta, la noi benzina este mai ieftina decat motorina !! Asa ca puneti tunurile pe hotii din industria petrochimica de la noi care ne jecmanesc vara pic de rusine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 28 Septembrie 2013, ora 07:58
De la: 9am_552, la data 2013-09-13 14:57:04Cand mai auziti pe unul care zice ca Romania are cele mai mici preturi la carburant sa-i dati ce ce apucati peste gura. In Franta acum 2 sapt am bagat motorina cu 1.334/1.388 E per litru de la Total,am bagat ambele variante evident cea mai scumpa mergea mai bine dar si ce ieftina era ok. In Austria, inaceeasi perioada am bagat de la BP si Shell cu 1.35/1.38 E per litru, aceeasi motorina depinde de localizarea statiei, insa calitatea mult peste cea de la Total si fara termen de comparatie cu cea din Romania, mai ales cea de la BP, indiferent de firma de la care alimentezi in Romania. Asta inseamna la cursul de astazi de circa 4.47 un pret de 5.98-6.15 RON/litru. Sa va zic ca ieri am bagat ce mai ieftina motorina de la OMV si am dat 6.31 RON/l? Ai zis bine ce-i zis, pana la final. Explica-ne cu mama dracului am putea sa punem tunurile, individual sau in grup, pe hotii din industria petrochimica ? De ce n-ai spus "sa punem" ? Spui "ne jecmanesc" adica si pe tine si pe mine si pe toti romanii, dar, cand e de facut ceva, noi da, tu nu ! Nu-mi place deloc chestia asta. Detest oamenii care au astfel de indemnuri. Doar pentru ceilalti ... Ca sa nu mai spun ca, practic, chiar nu vad ce am putea face, individual sau in comun.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2013, ora 14:32
Am spus "puneti" la modul general, cum romanii nu se pot organiza, din pacate, merge si individual :) Sa "punem" tunurile pe ei insemna ca eu sa organizez ceva in sensul acesta, ceea ce nu era in intentia mea, cel putin pe moment. Ca sa faci ceva inseamna sa ai CU CINE. Iar eu n-am convingerea acum ca AM CU CINE! In loc sa detesti oamenii care pun problema la modul la care am pus-o eu, adica nu cu vorbe goale ci cu ARGUMENTE mai bine "organizezi" ceva..Spre exemplu o campanie de mass mailing catre hoti si protectorii lor (companiile petroliere ce actioneaza in Romania si GuvernulRomaniei) prin care sa aratam ca asa nu mai merge/ca asa nu mai vrem/etc etc. Sa primeasca cateva zeci de mii de mailuri zilnic pana le cad serverele si atunci poate avem o reactie din parte lor. Un pret mai mic/corect/adaptat la realitatile din Romania. Te bagi?
|
Postat pe: 8 Octombrie 2013, ora 14:57
Later edit:
iata niste adrese utile: office@petrom.com office@omv.ro office@romania.lukoil.com www.eni.com/portal/tools/processContatti.do?locale=ro_RO&menu2=p... www.molromania.ro/ro/produse/relatii_clienti/contactati_ne/ drp@gov.ro pentru petitii/reclamatii Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
greta 12 mesaje Membru din: 5/01/2011 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2013, ora 10:14
Interesante raspunsuri
|
greta 12 mesaje Membru din: 5/01/2011 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2013, ora 10:17
De la: nastasemihail, la data 2011-02-05 22:33:27Masini electrice, hibride doar de tranzitie. Masinile electrice viitorul? Poate, dar nu unul prea bun. Din nu stiu cate sute de kilometri in nu stiu cate sute de kilometri, trebuie sa te oprest sa alimentezi - in cat timp se incarca? Sa zicem ca vrei sa ajungi din Constanta in Vatra Dornei - cate pauze faci pe drum? Asta in primii ani, dar ca orice echipament, se uzeaza, si va trebui sa incarci tot mai des cu energie, deci pauze tot mai dese. O sa te trezesti ca piesele de schimb sunt aproape cat o masina noua! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2013, ora 14:20
In prezent o masina electrica costa undeva pe la 36.000 euro.
Autonomie de cca 150 km. Bateriile tin cam 4 ani si costa cel putin 1.000 euro pentru a fi inlocuite. Nu e buna decat pentru naveta zilnica de maxim 140 km dus-intors si se incarca in cca 8 ore fara sa fie fortate bateriile. La preturile astea, cand o masina buna, second, e 5.000, trebuie sa fi complet idiot sa mai dai restul de 31.000 euro pe una electrica. Cu banii astia iti poti cumpara benzina sau motorina la un pret de trei ori mai mare decat in prezent ... Masinile electrice ar trebui sa fie mai ieftine decat cele clasice, dar nu se vrea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 6 Noiembrie 2013, ora 09:19
De la: 9am_1454, la data 2013-11-04 14:20:19In prezent o masina electrica costa undeva pe la 36.000 euro.Curat murdar,a crescut pretul la benzina,benzina a sarit de 6 lei litrul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 18:20
Cu ajutorul neprecupetit al guvernului cel mai cinstit, am gasit solutia pentru scaderea pretului la carburanti: Scaderea accizei !
Asta e parerea mea. Numai ca onoratul guvern crede ca e exact invers. El crede ca pretul carburantilor va scadea prin CRESTEREA ACCIZEI ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 207 mesaje Membru din: 2/12/2013 |
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 18:30
(+) + (+) = (-) logica BOULEANA
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 22:02
De la: 9am_1454, la data 2013-12-06 18:20:30Cu ajutorul neprecupetit al guvernului cel mai cinstit, am gasit solutia pentru scaderea pretului la carburanti: Scaderea accizei ! Crestem acciza si exploatam productia proprie cu sursele romanesti atat cele subterane cat si financiare.
Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 22:04
De la: _hakon_, la data 2013-12-06 18:30:27(+) + (+) = (-) logica BOULEANA ...linistit putem aplica modul de minus si obtinem rezultatul scontat!
Raporteaza abuz de limbaj
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 22:05
De la: Tramp, la data 2013-11-06 09:19:57De la: 9am_1454, la data 2013-11-04 14:20:19In prezent o masina electrica costa undeva pe la 36.000 euro.Curat murdar,a crescut pretul la benzina,benzina a sarit de 6 lei litrul. In Franta si Belgia este campe la 1.32 euros per litru.... paritatea habar nu am....in ceea ce priveste echivalentul unui euro in lei.... ...stai ca io iti zisei petul la diesel....benzina e mai scumpa cred ca e la 1.5 per litru Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 00:57
De la: -1075-, la data 2013-07-13 09:48:13Exproprierea abuziva a terenurilor prop. privata printr-o legislatie in care se va introduce faradelegea in vederea exploatarii gazelor de sist de catre chevrom, va convine tema? Asta e unul din cele mai mari abuzuri legislative. O firma particulara sa poata expropia ca sa ravaseasca terenul pe unde vrea. O solutie la asta nu stiu, dar ar trebui sa gindeasca cei platiti ptr asta....legiuitorii. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 01:04
De la: 9am_1454, la data 2013-11-04 14:20:19In prezent o masina electrica costa undeva pe la 36.000 euro. Preturile masinilor electrice sint prohibitive. In realitate sint cele mai ieftine automobile ca pret de cost cum spui si tu. Ar putea ajunge usor la noi la doar 2000-4000 euro. Atit. Nu o spun eu, ci un fost director de la general motors din SUA. Spunea ca sint cele mai ieftine masini, dar lumea stie ca sint cele mai scumpe. Si asa e pretul actual. Alimentarea bateriilor e problema. O combinatie de baterii, cu panouri solare pe capota, lipite ca un scotch, e solutia ideala. Stati de alimentare sint ca si inexistente. Posibil sa se urneasca la un moment dat sistemul asta, cind pretul benzinei va deveni insuportabil. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 03:39
De la: Daphne, la data 2013-12-06 22:02:58Cresterea taxelor ar trebui sa micsoreze consumul.De la: 9am_1454, la data 2013-12-06 18:20:30Cu ajutorul neprecupetit al guvernului cel mai cinstit, am gasit solutia pentru scaderea pretului la carburanti: Scaderea accizei ! Atit doar ca la noi nici nu mai poti traversa strazile prin orase, de masini. Circulatia e din ce in ce mai deasa. Tocmai acum constatam ca am asteptat vreo 2-3 minute la trecere de pietoni pe prelungirea Ghencea, ca sa trec. Inca nu am patit asta, si e in afara orasului. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2013, ora 19:02
Io-te-te la ei, ce harnici sunt ...
De luni de zile nu v-a mai interesat subiectul ... Cum am scris si eu, hop si filozofii ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 11:02
De la: nastasemihail, la data 2013-12-07 03:39:10De la: Daphne, la data 2013-12-06 22:02:58Cresterea taxelor ar trebui sa micsoreze consumul.De la: 9am_1454, la data 2013-12-06 18:20:30Cu ajutorul neprecupetit al guvernului cel mai cinstit, am gasit solutia pentru scaderea pretului la carburanti: Scaderea accizei ! Nu, nene, nu poti traversa pentru ca sunt strazile mici si proaste ... nu pentru ca ar fi masini multe. La noi sunt si masini mai putine decat la ei si strazi mai putinie, mai prost facute decat la ei. In plus, noi stam si mai prost cu vederea ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
2010AD 4 mesaje Membru din: 8/01/2014 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2014, ora 23:23
Cat timp cumparam combustibil EI nu vor micsora pretul. Nici cu boicotul nu merge. O solutie ar fi sa blocam accesul restului de clienti fideli, prin blocarea "financiara" a pompelor. Adica alimentam de 1 leu, si platim cu o bancnota de 100 lei. Si tot asa, pana cand caseriile nu mai au bani marunti, dar nici nu pot elibera pompa, deoarece nu au dat rest la client, adica noua.
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2014, ora 15:55
Si cand blocam pompa, pe cine blocam in afara de ei, pe mine care mai iau dupa tine, sau pe tine care pari a fi un stupid ?
Si, dupa ce facem grozavia asta, ne pierdem slujbele sau ce mai facem ? Ne culcam acolo in statiile peco ? Ne aducem si copii, punem cortul ... ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Ianuarie 2014, ora 16:02
De la: 9am_1454, la data 2014-01-10 15:55:00Si cand blocam pompa, pe cine blocam in afara de ei, pe mine care mai iau dupa tine, sau pe tine care pari a fi un stupid ? Nu ne fac pe noi niste slujbe...putem incepe cu asta, ca apoi nici benzina nu ne mai trebuie. Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Ionescu_Gheorghe_1 2 mesaje Membru din: 19/11/2012 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 12 Ianuarie 2014, ora 22:23
Eu nu mai alimentez la OMV de peste un an de zile și nici n-o s mai alimentez dac nu-și schimb politica prețului !
|
2010AD 4 mesaje Membru din: 8/01/2014 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2014, ora 00:39
"Si cand blocam pompa, pe cine blocam in afara de ei, pe mine care mai iau dupa tine, sau pe tine care pari a fi un stupid ?
Si, dupa ce facem grozavia asta, ne pierdem slujbele sau ce mai facem ? Ne culcam acolo in statiile peco ? Ne aducem si copii, punem cortul ... ?" Pai ei trebuiesc blocati in activitate nu? Care e scopul acestui reply ca nu inteleg?! Logic ca si noi vom fi blocati acolo, dar cum crezi tu ca poti duce o lupta cu ei? Stand in fata TV-ului si vizionand Schimb de Mame? Probabil tu esti un client fidel al acestei emisiuni, fiindca nu te vad luptand pentru tine si pentru alti semeni de-ai tai. De ce sa iti pierzi slujbele? Intentia nu este sa stai cu cortul pe acolo, ci sa blochezi fizic o pompa deoarece nu se poate elibera pompa pana ce nu se incaseaza de la client alimentarea cu combustibil, respectiv dupa ce se ofera rest. Dar cine te obliga sa "locuiesti" acolo? Iti poti muta masina in parcare, fiindca si asa pompa este blocata, si cine vine dupa tine NU poate alimenta. Sincer tind sa cred ca acest post este mult prea mult pentru nivelul de inteligenta ale unor persoane de pe aici. Rog sa raspunda la afirmatiile mele doar cei cu IQ care nu ma obliga sa scriu alte 10 randuri de explicatii. Multumesc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2014, ora 15:18
De la: 2010AD, la data 2014-01-23 00:39:19"Si cand blocam pompa, pe cine blocam in afara de ei, pe mine care mai iau dupa tine, sau pe tine care pari a fi un stupid ?Imi pare rau, dar cred ca tu nu ai slujba, nu ai unde te duce zilnic , nu te asteapta nimeni nicaieri ... Propunerea ta este utopica ca sa nu spun complet tampita. Nu te pune nimeni sa explici nimic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 14:15
Pana cand ne hotaram noi cum facem sa scada pretul la pompa, Ponta a descoperit cum sa creasca.
Si, desi toti sperau ca Basescu, cu galagia lui, va bloca faimoasa acciza suplimentara ... nu s-a intamplat si am luat-o cu toti in freza. Ponta dovedeste un retard accentuat dpdv mental. Cam ca cei care l-au votat si care acum sunt ingroziti. Cel mai hazliu este faptul ca cei care au votat USL sunt cei care suporta cel mai acum masurile tampite pe care le-au luat alde Ponta ... Si stupefinat este ca ninci acum, dupa ce Ponta a dovedit ca este un ametit si habar nu are pe ce lume este si ce face, alegatorii lui tot nu inteleg cine este Ponta si de ce este in stare. Carburantul din Romania a ajuns mai scump ca in Austria si Germania. Foarte tare ! Si oamenii tot il voteaza pe Ponta si PSD ... Pai, nu merita ? Ba da, merita ... merita cu varf si indesat .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 7 Mai 2014, ora 18:35
De la: 9am_1454, la data 2014-04-04 14:15:10Pana cand ne hotaram noi cum facem sa scada pretul la pompa, Ponta a descoperit cum sa creasca.Totul este .....la FIX................Fix PIX!!
|
|
|

Nu se poate sfarsi o astfel de creatie! Nu in totalitate!