Info
x
Micsorarea pretului la carburant
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Aprilie 2015, ora 14:13
Rominia extrage spre 6 milioane de tone de titei, din deceniul 8, din cauza scaderii resurselor. Si importa vreo 6 milioane. Ca de aia s-a facut si datoria externa. Poate chiar din deceniul 7 sa fiscazut rezevele de titei din tara. Cam 1/3 din datorie a fost de la petrol, mai ales din Irak si Iran.
Aia cu vreo 15 milioane de tone extrase in tara a fost o data ca niciodata. Rezervele de petrol si gaze se refac, dar in ritm natural, nu cit vor oamenii. gazele mai repede.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2015, ora 14:23
De la: 9am_1454, la data 2015-04-02 08:47:13Vrei sa dezbati o idee ceva despre pretul carburantului, hop vine Cotoroanta cu tot alaiul ei de prieteni si de inamici si se balacaresc in voie, fara rusine, de te-apuca sila. Iar tu esti initiatorul scandalurilor fara de sfirsit pe politica. Numai parerea ta trebuie sa existe. Nimeni nu are drept la opinie inafara de a ta. Cum intri tu toti sa se insire sub curul tau Nu eu am deschis discutia pe alte teme pe aici, ci gabi. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2015, ora 14:31
De la: gabigabi2, la data 2015-03-31 17:30:02De la: nastasemihail, la data 2015-03-31 16:11:02Voi imi intrati pe topicele mele? Eu egoist? Du-te dracului si uita-te in ce hal intri numai pe topicele tizului tau Florin. Numai si numai pe ale lui. Va iubiti mai ceva ca tristan si Izolda. Cum a scos forumul citeva topice de la naftalina, cum hop si voi cu ale lui. Ca tu esti cu el. Si mai ai tupeul sa va ridic moralul lor. Intrati pe ale mele de vreo 1000 de ori mai putin decit pe ale lui. Nu ca ar fi cine stie ce cu intratul asta. dar voi si el mai ales tine la asa ceva. Nu eu si nu altii de pe forum. E innebunit sa i se intre numai pe ale lui. Toti sa se insire la spatele lui ca niste vasali. Sa va fie de cap. Eu am observat aceste manevre ale voastre, tu si Florin, cam prin 2011-2012. Altii au vazut de la inceput, 2009. Noi discutam pe toate topicele ale tuturor, si el si cu tine tineati sa deschideti pe orice subiect numai el. Si oricum forumul il incurajeaza fiindca in fata sint numai topicele lui si lasate. Orice discutie pe alte topice nu sint lasate in fata. Asta nu mai e forum de discutii, e forum florinistic. si gabistic. Toti oamnii vor sa se discute pe teme ce ii framinta, nu sa intre obligatoriu in gratiile teroristilor acestui forum. ce ati facut voi e incalificabil ptr un grup ce socializeaza si trebuie sa dea atentie tuturor membrilor lui. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 69 mesaje Membru din: 29/03/2015 |
Postat pe: 5 Aprilie 2015, ora 14:32
BA' NASTASE, ia si citeste ceea ce iti ransmite PARTONETA dilimanca, ba'adormitule obosit , apoi, poti sa-ti trantesti mucii in fasolea personala!
De la: nastasemihail, la data 2015-04-05 14:23:46De la: 9am_1454, la data 2015-04-02 08:47:13Vrei sa dezbati o idee ceva despre pretul carburantului, hop vine Cotoroanta cu tot alaiul ei de prieteni si de inamici si se balacaresc in voie, fara rusine, de te-apuca sila. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2015, ora 14:33
De la: nastasemihail, la data 2015-04-05 14:31:17De la: gabigabi2, la data 2015-03-31 17:30:02De la: nastasemihail, la data 2015-03-31 16:11:02Voi imi intrati pe topicele mele? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2015, ora 14:34
Considerati ca v-am facut reclama la topice cum mi-a facut si Florin si gabi la ale mele.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2015, ora 14:35
Oricum era petrolului e terminata. A tinut 100 de ani.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2015, ora 14:39
De la: nastasemihail, la data 2015-04-05 14:35:35Oricum era petrolului e terminata. A tinut 100 de ani. De la: nastasemihail, la data 2015-04-05 14:13:52 aduna-te Gheorghe, aduna-te Ioane, ca te-or imprastiat ELM-istii ! Pfffff, n-am epitete si nici comparatii disponibile pentru un asemenea specimen. !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 5 Aprilie 2015, ora 15:02
De la: nastasemihail, la data 2015-04-05 14:31:17De la: gabigabi2, la data 2015-03-31 17:30:02De la: nastasemihail, la data 2015-03-31 16:11:02Voi imi intrati pe topicele mele? BA DA, tu tii foarte mult "la intratul asta pe TOPICELE TALE " ! enervanta la culme aceasta precizare facuta prea ades si Nimeni nu a mai facut atita caz pe acest subiect , ca tine ! te-ai luat la Intrecere cu Florin care deschide cele mai multe topicuri si te-am si intrebat de citeva ori : TE PLATEST CINEVA ptr. nr. de topicuri deschise ? sau pentru cine are cele mai multe postari pe topicul LUI si nu mi-ai raspuns niciodata ! " Am alte metode sa ma remarc in societate " spui tu si din gindirea asta expusa atit de clar in aceasta fraza , ti se trage Nereusita atragerii pe " topicurile tale " si asta ptr. ca Nu te interesa discutia in sine ci, urmareai doar Reliefarea personalitatii tale - sa te REMARCI ! ....te-ai Dorit a fi un Guru al acestui forum si nu ti-a iesit deloc , ptr. simplul motiv ca n-ai Substanta necesara ptr. asta ! am intrat pe topicurile deschise de tine si dupa ce-am zis si eu de vreo 2-3 ori AAAAA, mi s-a parut atit de stupid, c-am renuntat aproape de tot sa mai intru pe acolo ! am mai intrat si pe alte subiecte deschise de tine, tocmai ca sa fiu echidistanta cu toata lumea si , dupa ce mi- ai dat niste raspunsuri total aiurea am renuntat, caci n-avea nici-un rost sa ma contrazic cu tine , tu stiind una- dupa ureche....eu, stiind alta, mai studiind cite ceva despre acel subiect care m-a si pasionat la un moment dat ! cam asta-i, Mihaile ! imi pare rau de supararea ta, dar ai fost lasat , pina la urma, cu topicurile tale , ca sa nu crezi ca ti le-a furat cineva ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Aprilie 2015, ora 15:30
Tin fiindca si voi tineti.
Nu mai intru pe aici ca nu am de ce. Nu eu am initiat cu obsesie intrarea numai pe topicele lui Florin. El mi-a atacat oamenii pe topicele mele si eu nu realizam. Cind am realizat, am actionat. Si am si plecat partial. Forumul e prabusit din cauza excesului de egoism al vostru. Si lipa de control total din partea userilor. Pe forumuri esti o papusa in mina forumului. Eu continui sa intru unde ma intereseaza, nu unde imi dicteaza mie altii. Nu veti mai avea nici un fel desustinere din partea mea cei ce ati abuzat de forum. Nu aveti nici un pic de obiectivitate. Pe pagina principala sint numai topice ale lui Florin si imi spuneti mie ca eu sint obsedat. Asta cum vine un singur personaj cu un topic, aduce citeva zeci de ale lui intr-o singura zi. Ma doare in pix ca nu am cistigat nimic cu forumurile. Doar citeva informatii destul de incerte. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Aprilie 2015, ora 15:32
Gabi daca sint stupide continua in stilul tau. Intra numai pe cafenea.
Si vei vedea unde ajungi. Ca ati lustruit cafeneaua aia mai ceva ca matelotii navele. Sinteti innebuniti numai voi sa aveti topice in fata. Sinteti de un egoism feroce. Tu si Florin. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 09:45
De la: 9am_1454, la data 2015-03-30 17:37:15 In piata internationala pretul perolului va continua sa scada, motivele sunt foarte bine cunoscute de cei care sunt interesati de acest aspect. Astazi, pretul per barillul de petrol are o variatie minima in jurul celor 55-58 de $/b si trend descendent, intr-un orizont e timp nu prea indepartat, pretul barilului de petrol,predictibil, poate fi injumatatit sau, diminuat pana la o valoare de 25-30$/b Extractia de petrol din Romnia este necontorizata, cifrele extractiei raportate de firme sunt neconcludente. Romania, in urma cu 25 de ani avea o extractie de petrol raportata de 13.000.000.000 t. anual, echivalentul a 100 Mld. barili anual. Astazi, cifrele vordesc despre o extratie de numai 5-6 Mil. t/an, ceea ce imi trezeste unele supiciuni. Contorizeaza cineva Extractia petrolului din zacamintele ROMAESTI? Aveti incedere 100% in cifrele pe care le raporteaza firmele care exploateaza zacaminele romanesti? "Fundamentarea" pretului la petrolul extras din Romania, majorarea artificiala a pretului per baril petrol extras din sonda romaneasca si echivalarea lui la pretul petrolului practicat pe piata internanionala, o alta gaselnita a firmei extractoare de a majora pretul petrolului obtinut din subsolul Romniei. Costurile achitate de firmele de exploatare a petrolului din Romania sunt incomparabil mai mici decat cele achitate de firmele care exploateaza zacamant petrolier prin perimetrele petrolifere internationale. Politica de redevente , accizare, impozitare si taxare, a extractiei de petrol, o alta gaselnita guvernamentala, care uita sa mentioneze/precizeze care sunt politicile altor state in ceea ce priveste expoatarile petroliere e pe teritoriul lor. Introducerea in pretul carburantilor diferite taxe, de la TVA si pana la cele de drum, de constructie autostrada, de recuperare a fraudei bancare, diferite formule de alcul ale accizelor pe 1000 de litri de iti sta minte-an loc etc. o alta gaselnita guvernului pentru a-si masca incompetenta si sursele de finantare ale partidelor in ampaniile elctorale. Si atunci, poti sa-ti mai pui intrebarea, de ce in Romania, stat cu rezerve de petrol si facilitati de rafinare care acopera in roportie e peste 99% consumul de carburanti in piata interna, pretul carburantlor este mai mare decat in state importatoare 100% de petrol gaze naturale si carburanti ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 12:43
Interesanta problema contorizarii extractiei petrolului romanesc si a controlului acestuia.
Nea Nastase, ca si tizul matale din politica ... esti un mare dobitoc. Gabi, despre tine, ramane cum am stabilit .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 14:17
De la: 9am_1454, la data 2015-04-06 12:43:21Interesanta problema contorizarii extractiei petrolului romanesc si a controlului acestuia. da' nu ma mir deloc de stagnarea ta intr - o idee fixa care-ti place ; nu c-ar fi adevarata sau intemeiata, dar tu Vrei sa crezi ca-i asa , caci de'ai recunoaste ca-i altfel, ar trebui sa-ti pui intrebari in legatura chiar cu tine si asta nu-ti mai place! dar daca spui o chestie despre tizul lui Adrian si "scrisoarea " mea catre el te conduce cam inspre aceeasi directie , cum se face ca ramine tot cum ai Stabilit TU ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 15:04
De la: gabigabi2, la data 2015-04-06 14:17:45De la: 9am_1454, la data 2015-04-06 12:43:21Interesanta problema contorizarii extractiei petrolului romanesc si a controlului acestuia. Pentru ce eu sunt calea, adevarul si viata, d-aia ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 15:47
am inteles, sa traiti ! e Just !
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 17:12
De la: 9am_1454, la data 2015-04-06 12:43:21Interesanta problema contorizarii extractiei petrolului romanesc si a controlului acestuia. de asemenea, exceptand redeventa/ exploatare, care este cota parte din productia extractiva, crude oil, a firmei X si care este cp-ul statului roman !? de asemenea, firma X expoateaza zacamant pe o infrastructura extractiva si transport de-a gata, oferita moca, ale caror costuri de investitii sunt amortizate, firma X nu investeste in prospectiuni, in cercetare si invatamantul de specialitate, nu dezvolta productii de utilaj pertolier si nici nu modernizeaza industria de profil, existenta sau nu, in Romania ,nu achita salarii identice extern-intern in cadrul companiei etc. de asemenea, firma X, Y, sau Z comit evaziuni fiscale si spalari de valuta forte de sute de milioane de Euro, profitul este diminuat prin diferite suveici off shore etc. mai poti sa te-ntrebi de ce pretul carburantilor din Romania este mai mare decat in statele membre ale UE ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 84 mesaje Membru din: 8/04/2015 |
Postat pe: 9 Aprilie 2015, ora 15:24
Petrolul continua sa se ieftineasca, carburantii din Romania se scumpesc.
Fascinanta si paradoxala ROMANIE ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Mai 2015, ora 19:05
Miercuri am vazut in Germania ca pretul la Diesel era 1,57 Euro, dupa ce in februarie fusese 1,09 Euro.
Sa-ti fie rusine Ponta! Ai facut praf si Germania... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 260 mesaje Membru din: 20/04/2015 |
Postat pe: 2 Mai 2015, ora 20:12
Ai vazut pe dracu, ba' chiorete !
intoarce-te si mai citeste preturile la carburanti inca o data, ai grija sa nu le confunzi cu cele de la castraveti.
|
Postat pe: 2 Mai 2015, ora 20:55
De la: _Haak0n_, la data 2015-05-02 20:12:18Ai vazut pe dracu, ba' chiorete ! Ai si tu dreptate, kakanele. La tine la satra e mai ieftin carburantul pentru limuzina cu tractiune balegoasa. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Mai 2015, ora 12:34
Sa mori tu ursarule? Idiotule, pretul nu este fix in Germania si poate a difere de la land la land sau de la o statie la alta. Cauta fluctuatiile pretului carburantilor si abia dupa aia sa iti dai cu parerea...spurcaciune!
|
Postat pe: 3 Mai 2015, ora 14:48
auzi, hakoane ? si Daca ai dreptate in ceea ce spui , Felul in care o spui , trezeste atita repulsie, incit ANIHILEAZA spusa ta !
si doar ti-am mai spus asta dar, cognitiv cum esti ca nimeni altul : nu auzi, nu vezi, nu Intelegi ! sa-ti fie de bine si culege , inca o data, ceea ce semeni : dispretul celorlalti ! asta e ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Mai 2015, ora 15:26
De la: gabigabi2, la data 2015-05-03 14:48:22auzi, hakoane ? si Daca ai dreptate in ceea ce spui , Felul in care o spui , trezeste atita repulsie, incit ANIHILEAZA spusa ta ! Daca are dreptate ar trebui sa i-o dai indiferent cum vorbeste. Dar se vede treaba ca-ti place mai mult sa auzi miciuni spuse frumos, ambalate elegant, decat devaruti presarate cu injuraturi grosolane. Cum ar trebui sanctionata minciuna ? Cu mangaieri, cu dezmierdari ? Si pe urma, ar fi trebuit sa te obisnuiesti, astia doi se injura de mama focului de indata cum isi ofera ocazia unl altuia. Mai pe sus, nenea Nastase zicea ca unde intru eu pe un for toti se reped la mine si se strica dulcegariile si banalitatile pe care la posteaza el de ani si ani de zile ... Probabil ca ti-ai dat seama ca nenea Nastase e un biet dobitoc, unul care in loc sa citeasca si sa se amuze intra sa se paruiasca cu niste golani ca noi cand el nu e facut pentru asa ceva. Nu e ca tine. Da, tu ce treaba ai cu carburantii astia si cu pretul lor ? De cand n-ai mai cumparat un litru de banzina ? Ori, unde e balamucul mai in floare trebuie sa fi si tu, moț ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Mai 2015, ora 15:41
De la: 9am_1454, la data 2015-05-03 15:26:14De la: gabigabi2, la data 2015-05-03 14:48:22auzi, hakoane ? si Daca ai dreptate in ceea ce spui , Felul in care o spui , trezeste atita repulsie, incit ANIHILEAZA spusa ta ! mai , Silviule, da' chiar nu te prinzi deloc ? l-am aparat pe @ Black, tot asa cum te-am aparat, pe un alt topic, pe tine ! ce'o fi asa de greu de inteles ?!
|
Postat pe: 3 Mai 2015, ora 15:56
P.S
dar ma intriga faptul ca nu observi ca-i mai si spun, comentindu-i cite o postare ca, da," sunt de acord cu ce ai zis"... dar, te-ntreb si te rog sa fi sincer : de cite ori mi-ai dat tu mie dreptate, desi aveam si nu vorbeam in halul in care vorbeste amicu' nost' ? ...dar, ramine valabila ideea ca tonul face muzica si cuvintele folosite de un om il descrie / indica cine e! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Mai 2015, ora 14:23
De la: gabigabi2, la data 2015-05-03 15:56:05P.S A fost o gluma, pur si simplu ... mare branza ... Ma amuza formularea tonul face muzica si cuvintele folosite de un om il descrie / indica cine e! ... Cuvintele folosite de un om il descrie ? Sau il descriu ? Stai linistita, nu e un capat de tara, nici de judet, oricare dintre noi mai face un dezacord acolo ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Mai 2015, ora 14:37
intr-adevar , nu-i nici o brinza c-am gresit si eu o data, dar mersic de observatie : am sa fiu mai atenta ! am vrut sa formulez altfel fraza....apoi m-am razgindit si , din graba de a nu mi-o lua-o altu' nainte , i-am dat drumul fara sa ma mai uit la ea !
scuze ! P.S daca spuneam ca il Pot descrie/ indica pe un om cine e, era bine, nu ?
|
Postat pe: 5 Mai 2015, ora 14:05
De la: gabigabi2, la data 2015-05-04 14:37:19intr-adevar , nu-i nici o brinza c-am gresit si eu o data, dar mersic de observatie : am sa fiu mai atenta ! am vrut sa formulez altfel fraza....apoi m-am razgindit si , din graba de a nu mi-o lua-o altu' nainte , i-am dat drumul fara sa ma mai uit la ea ! Am inteles, am inteles ... nu ti se intampla numai tie ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Mai 2015, ora 14:38
De la: 9am_1454, la data 2015-05-05 14:05:07De la: gabigabi2, la data 2015-05-04 14:37:19intr-adevar , nu-i nici o brinza c-am gresit si eu o data, dar mersic de observatie : am sa fiu mai atenta ! am vrut sa formulez altfel fraza....apoi m-am razgindit si , din graba de a nu mi-o lua-o altu' nainte , i-am dat drumul fara sa ma mai uit la ea ! nu, da' m-am mirat ca mi s-a-ntimplat ,caci si eu ca si nu spui cine, persoana importanta sunt perfecta !
|
|
|

ia uite ce m-ai enervat cu fitele astea !
am inteles, sa traiti ! e Just !
si doar ti-am mai spus asta dar, cognitiv cum esti ca nimeni altul : nu auzi, nu vezi, nu Intelegi !
sunt perfecta !