back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >> Sari la pagina:

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 20:21

In una din cuvintarile sale memorialebasescu a zis: romania a ajuns o tara de mina a doua . dar rolul domniei sale? dar calitatea sa?> nu cumva sint tot de mina a doua?
ROMANE FII DESTEPT/

sasfrancisc

37 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 12 Iunie 2011, ora 23:12

Citind postarile voastre ma incearca un sentiment de nesiguranta, poate ca gresesc sustinand ideea unei Romanii Apolitice dar trebuie sa va spun ca sunt apolitic total si de fiecare data am mers la vot pentru ca am crezut ca ajut la ridicarea tarii. Ultima data am votat basescu si sunt foarte dezamagit ba mai mult de atata cu cat ne apropiem mai mult de alegerile urmatoare sunt tot mai nervos pentru ca stiu ca voi merge la vot si nu am pe cine vota. Si stiti de ce nu? pentru ca in sfarsit am ajuns la concluzia ca intotdeauna este pusa Alba ca Zapada candidat iar in spatele ei asteapta balauri si vrajitoare sa subjuge piticii.
Nu am dat in mintea copiilor dar la ora asta atata am in cap: NU vreau sa mai aud de politicieni. Incercati urmatorul exercitiu: luati o poza cu un politician din Mass-media (intotdeauna zambesc, asa le spune cel de la relatii publice, ca sa dea bine) si puneti alaturi poza unei mame indurerate care nu mai stie cu ce sa cumpere o bucata de paine copilului. Ce credeti chiar au motive intemeiate acesti politicieni sa ne zambeasca in nas? Ce au facut bun ca sa ne zambeasca, ce au facut corect ca sa aiba macar curajul de a ne privii in ochi? nu au facut nimic bun si ne rad in fata pentru ca stiu ca nu le putem face nimic, si stiu ca ei vor fi in carti si la turul urmator (de o parte sau alta, ce mai conteaza).
Traiasca ROMANIA APOLITICA si fara IMUNITATI NESIMTITE!

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 13 Iunie 2011, ora 01:41

De la: 9am104796, la data 2011-06-12 20:21:21 In una din cuvintarile sale memorialebasescu a zis: romania a ajuns o tara de mina a doua . dar rolul domniei sale? dar calitatea sa?> nu cumva sint tot de mina a doua?
ROMANE FII DESTEPT/

June 13, 2011 - 1:36 am

Your comment is awaiting moderation.
Cine este Horia-Roman Patapievici?
La conducerea ICR se află fiul unei fantome a NKVD
Ne-a fost dat sa traim un sfarsit de saptamana marcat de o stire prea repede trecuta sub tacere, desi anunta un grav atentat impotriva constiintei istorice a romanilor. Dintre autorii asumati ai atentatului nu puteau lipsi Horia-Roman Patapievici si Teodor Baconschi. Primul in calitate de coordonator al unui proiect editorial denumit “Romania medievala”, finantat din bugetul de criza al Romaniei cu 7 milioane de euro, iar cel de al doilea ca parinte prefatator al volumului cu titlul mentionat, editat de Institutul Cultural Roman. Volumul este, putin spus, o blasfemie la adresa constiintei istorice a poporului roman.
Nu mai referim asupra imprecatiilor pe care cei doi inamici ai Romaniei le gireaza pentru a denigra in fata lumii identitatea nationala a romanilor si a da dreptate nerusinatelor revendicari teritoriale ale neorevizionistilor unguri , dar este nevoie sa stie cine este ipochimenul din fruntea conducerii executive a Institutului Cultural Roman, fiindca presedintele onorific ne este prea bine cunoscut. Se numeste Traian Basescu.
Despre Horia-Roman Patapievici s-a afirmat, mai mult sau mai puțin explicit, că ar avea niscaiva legături cu afacerile secrete ale unor servicii străine, ca activ și totodată nociv agent de influență.
O tradiție a trădării
Avem, din păcate, și o tradiție a trădării, prin care unii s-au definit dintotdeauna. Este și cazul familiei Patapievici, Dionis și Odarca Patapievici, un cuplu informativ creat de NKVD la începutul anilor ’40 în Cernăuți și infiltrat apoi în Secția Gestapo-ului din Viena, de unde, în 1947-1948, a avut loc marșrutizarea în România.
Dosarul cu declaratiile olografe ale lui Dionis Patapievici catre Partid este oferit la sectiunea Blogroll de Pacepa.ro – Nota Z.O. Ascultati si
Herta Muller, laureata premiului Nobel pentru literatura, intervievata de Victor Roncea despre securistii ICR si Patapievici
Nu am fi adus în atenție acest caz dacă nu am fi fost martorii unui eveniment notabil pentru lumea informațiilor secrete. Protestul, cu voie de la Serviciul Federal de Informații german (BND), al scriitoarei Herta Müller, față de protecția pe care președintele Institutului Cultural Român, Horia-Roman Patapievici, o acordă mai multor foști și actuali agenți secreți ai Securității și ai altor servicii secrete – de aici sau de aiurea.
Furia Hertei Müller
De ce apare Herta Müller în disputa agenților secreți protejați de Horia-Roman Patapievici? De ce o campanie amplă anti-Patapievici în media externă de mare tiraj și circulație, vizibil supervizată de anumite servicii secrete străine? Răspunsul cel mai la îndemână este acela că scriitoarea disidentă, protejată a BND, până și după plecarea din România, nu și-a mai putut reține indignarea față de nerecunoștința și lipsa de loialitate, adică trădarea la care “noul caporal” s-a pretat, în cea mai bună tradiție a familiei.
Traseul lui HRP
În anii 1993-1995, Horia Roman Patapievici a fost dirijat de noii săi protectori să întrețină legături, informative, printre rămășițele emigrației legionare din Franța și R.F. Germania, unde se afla ca bursier. Ca ultimi reprezentanți ai României autentice, membrii exilului românesc trebuiau studiați și anihilați, la fel ca, în țară, foștii deținuți politici, singurele foruri morale românești din țară, respectiv din afara țării. Locul lor trebuia ocupat de falși disidenți anticomuniști, ceea ce s-a și întâmplat. Ca atare, diverși trepadusi au fost direcționați către emigrația anticomunistă legionară. Patapievici junior, printre ei. Astfel a fost luat automat în studiu, documentare și cultivare de “instituțiile culturale” ale Oficiului Federal pentru Apărarea Constituției (n.n. – omologul Serviciului Român de Informații). Contactele și, mai ales, contactările pe care le-a avut în Germania l-au făcut să ajungă, la întoarcerea din țară, nici mai mult, nici mai putin decât director al “Centrului de Studii Germane” al Facultății de Filosofie de la Universitatea București.
Rolul “Căpitanului Soare”
Pe acest fond, s-a creat împrejurarea scandalului “căpitanului Soare”. Un superior de-al “căpitanului Soare”, care a supervizat operațiunea, nu a ezitat să-l dea în primire pe ofițerul SRI trimis pentru o banală cercetare și să se folosească de acest prilej pentru a-l lansa pe Patapievici pe orbita-i deja desenată. Scandalul mediatic brodat sub pretextul inabilității “capitanului Soare” avea să-l scoată pe Horia Roman Patapievici din anonimat, propulsându-l în atenția opiniei publice. Platforma și notorietatea pe care Virgil Măgureanu i-a creat-o, prin orchestrarea scandalului mediatic, sunt interpretate de cunoscătorii intimi ai resorturilor ascunse ale gestului lui “dom’ Profesor”, drept “o recompensă pentru marile merite ce nu pot fi specificate”, pe care Dionis Patapievici, tatăl lui Horia-Roman, le-a adus, în secret, NKVD, Gestapo-ului și altor servicii, iar oficial Comandamentului Militar din Austria al Armatei Roșii. Dar nu numai acestora.
“Fiul lupului”, cum l-au numit jurnaliștii O. Zară și Cătălin Antohe pe H.R. Patapievici, avea nevoie de crearea împrejurărilor care să-i permită preluarea și continuarea tradiției familiei, a serviciilor ce nu pot fi specificate, începute de bunicul și tatăl său, în favoarea “mamei Rusia”, a Măreției Sovietelor și împotriva ființei național-statale a României.
Hop și Virgil Măgureanu
Cu abilitatea-i caracteristică, Virgil Măgureanu l-a ajutat cu prisosință, exploatând un fapt profesional banal, o investigație comună a “căpitanului Soare”, pe care presa însetată de sângele serviciilor secrete a supradimensionat-o, creând un fals persecutat, chipurile pentru atitudinea sa “anti-Iliescu”. De notorietate era, deja, că și directorul SRI, Virgil Măgureanu, devenise un “anti-Iliescu”, căruia îi căuta înlocuitori. Ceea ce-i poate justifica gestul de “a scoate la ramp㔠încă un opozant cu oarecare lustru, adoptat de frăția “Humanitas”, chiar dacă acesta, pe fond, avea ce avea cu România, nu cu Iliescu în special.
Nu este lipsit de interes, în acest context, după cum menționa fostul său prim-adjunct, generalul Victor Marcu, în raportul adresat fostului președinte al României, Ion Iliescu, că V. Măgureanu i-a ascuns președintelui datele reale ale scandalului “Soare-Patapievici”, adevărul fiindu-i adus la cunoștință de generalul Marcu, la solicitarea lui Iliescu, de față fiind și consilierul prezidențial pentru securitate, care știe mult mai multe decât vrea să spună.
Ascensiunea ulterioară, de rang ministerial, a lui H.R.P. în Colegiul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității, examinată de specialiști în “intelligence”, apare ca o reușită infiltrare a unei cârtițe într-o instituție în care miza dosarelor Securității, referitoare la agenții și acțiunile serviciilor străine, a mobilizat ample resurse d
Reply

Raporteaza abuz de limbaj
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2011, ora 14:52

DOAMNEEEEEE! IN CE HAL SI CE SITUATIE NE-AU ADUS IN TARA NOASTRA................NESIMTITILORRR!! NERUSINATILOR, NENOROCITILOR, FII DE CATEA SI DE SARPE

haho1001

6 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Iunie 2011, ora 21:25

cred din ce in ce mai mult ca meritam ceea ce avem...nu reusim sa fim un popor solidar si nu reusin sa ne impunem nici un pic punctul de vedere in fata clasei politice. e evident ca singura nu se va reforma prea curand...are nevoie de "un impuls" doar ca nu reusim sa-l dam :(
nu aratam ca santem un popor ci parem o adunatura "colorata"... reusim doar sa ne lamentam ... si atat

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2011, ora 15:37

De la: haho1001, la data 2011-06-13 21:25:58cred din ce in ce mai mult ca meritam ceea ce avem...nu reusim sa fim un popor solidar si nu reusin sa ne impunem nici un pic punctul de vedere in fata clasei politice. e evident ca singura nu se va reforma prea curand...are nevoie de "un impuls" doar ca nu reusim sa-l dam :(
nu aratam ca santem un popor ci parem o adunatura "colorata"... reusim doar sa ne lamentam ... si atat

Beeiii,cine amesteca culorile???????????

9am187740

190 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2011, ora 14:20

CRED CA EGZISTA, DAR POPORUL ROMAN ESTE LAS.SI PE TINPUL LUI HITLER ERA UN OFITER DE RANG INALT CARE ERA SATUL DE DICTATURA LUI HITLER, SI CRED CA SS ERA LA NIVELUL SECURITATI DE ACUM A LUI BASESCU.PE TINPUL LUI CEUSESCU DL.PARVULESCU AVEA CURAJ IN PLEN SA CRITICE MODUL DE CONPORTAMENT A LUI CEUSESCU, DE SI ATUNCI NU ERA, SOMERI, NU SE DESFINTA SCOLI, SPITALE SI NU ERA GENOCID DE ACUM PE VREMEA LUI HITLER-BASESCU, SI CSEKE -MENGELE.ERAU SPITALE MEDICAMENTE ACCESIBILE, CAB MEDICAL IN COMUNE, IN INTREPRINDERI, SI SCOLI.MANCAREA PANA IN 1980 ERA DIN BELSUG SI IEFTIN.IN CORN ERA 0.25 BANI, CA SUI UN TELEFON, UN BILET DE AUTOBUZ.DATORIE ZERO, NU CA ACUM MILIAREDE DE EURO SI FARA REZULTAT.DRUMURILE ACUM SUNT CA PE VREMEA LUI CEUSESCIU, CFR, ERA BIJUTERIE, CA SI POSTA, MILITA.IN LOC DE PCR AVEM BISERICA, SI IN LOC DE TOVARAS SPUNE, DOMN, DOAMNA LA SOMERI ,SI BASESCU SE BUCURA DE MOR PENSIONARI.RUSINE, RUSINE, RUSINE CE INTELECTUALITATE, BISERICA, ACADEMIE JURNALISTI VANDUTTI AVEM.

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 16 Iunie 2011, ora 17:53

De la: haho1001, la data 2011-06-13 21:25:58cred din ce in ce mai mult ca meritam ceea ce avem...nu reusim sa fim un popor solidar si nu reusin sa ne impunem nici un pic punctul de vedere in fata clasei politice. e evident ca singura nu se va reforma prea curand...are nevoie de "un impuls" doar ca nu reusim sa-l dam :(

Pt. orice revolta tb un conducator, unu'/una care sa stea in frunte si sa mobilizeze randul 2/3 etc. de revoltati...Ce zici, te bagi.. sau astepti ca si multi alti "revoltati" cu numele doar, sa se "expuna" altu'/altii?
Daca nu te bagi in fata, stai jos si nu mai flutura aiurea nemultumiri despre ALTII, CARE N'AR FI SOLIDARI CU TINE!

"NIHIL SINE DEO!'

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Iunie 2011, ora 20:08

Ba, pardon! Nu suntem o adunatura colorata! Ca mai sunt unii, mai bronzati din nastere si cu ochii pe portofele, cum e JARDEL asta din Galati, asta este, trebuie sa-i toleram, dar nu generaliza!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 02:38

De la: sasfrancisc, la data 2011-06-10 15:24:00Silver draga dute si te vaccineaza! cine zice de chestii teritoriale sau alte fantasmagorii? nu ma bag eu la administrative, eu am ce am cu POLITICIENII care nu au nimica in cap, tu chiar crezi ca oricine este in stare sa conduca? cum naiba unii invata zeci de ani, profeseaza alti zeci de ani pentru a devenii cat de cat buni in bransa inainte de a fi numiti intr-o pozitie de conducere, pe cand astia POLITICIENII, intra intr-un partid si devin peste noapte experti la cel mai inalt nivel. Cat priveste actul de conducere, bine infaptuit, cu performanta si toate alea, este sustinut de adevaratii manageri care sunt concentrati pe munca lor si nu pe Politica sau pe inrobirea omului de catre politician. Oriunde vezi o afacere cinstita, profitabila vei gasii in spatele ei un manager apolitic, numai la noi acesti amarati sunt fortati sa adere la diverse partide ca altfel se muta toti vampirii la ei la sediu pana il baga pe sarmanul om in mormant.
Cat despre autoritati si institutii sunt ele politice sau apolitice? Ia sa vedem - teoretic, conform legilor care se incalca cu nemiluita, acestea trebuie sa fie apolitice pentru a fi echidistante in relatia cu cetatenii dar practic aceste institutii si autoritati au fost aservite politicienilor ajungandu-se in zi de astazi ca tot ce ar trebuii sa se faca in interesul cetateanului sa se faca in interesul Partidelor Politice. Va pot da exemple cu nemiluita numai de la mine din oras, si ca mine pot fi multi altii. Iar ceea ce vedem cu totii prin mass-media cu cei la putere si opozitia este o mare diversiune, este ca-n jocul copilariei noastre ""Hotii si gardistii'" numai ca in realitate acestia trag in noi, poporul docil si fraierit.
Pentru tine Silver, am un exemplu poate vei intelege corect ce inseamna APOLITIC - ai doi copii la care ti ca la ochii din cap, le cumperi tot ce-si doresc, pentru ca vrei sa-i vezi fericiti, nu-i trimiti la scoala pentru ca nu le place, toata ziua se joaca in casa de-a indienii, cu pustile cu alice cumparate cadou de tine si sparg cate ceva in casa in fiecare zi, ai ajuns falimentar reparand si inlocuind la nesfarsit stricaciunile. E timpul Silver sa te maturizezi, sa le iei pustile, sa-ti asezi fii la masa si sa le pui cate o carte in mana, poate se va alege ceva de ei!
Traiasca ROMANIA APOLITICA si fara IMUNITATI NESIMTITE pe pamantul Romaniei!

După cele de mai sus pari a fi Român și -ți dau dreptate,în unele privințe.

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 11:39

BUNA! CAND IL VAD PE BASE LA TV SI ACOLITII LUI DE LA PARTID , NU ZIC ALCOLISTII;), CE SUBIECTE SUSTIN CU TUPEU FRANERUSINARE, IMI FAC O GRAMADA DE NERVI , NU II MAI POT SUPORTA SA-I VAD PE TOATE POSTURILE CU NE FRAIERESC PE FAT SI SPUN NUMAI MINCIUNI, MI-E SCARBA PUR SI SIMPLU DE EI CAND II VAD INVITATI LA ANTENA3, REALITATTEA SI ALTE POSTURI UNDE SE DEZBAT SUBIECTE POLITICE, SA-I IA NAIBA DE HOTI

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 11:40

sasfrancisc

37 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 20:01

Hai noroc, oameni buni. Credeam ca le stiu pe toate, ce fraier pot fi, nimeni nu poate stii totul. Dupa ce m-am aruncat pe site cu Romania Apolitica am inceput sa caut pe net sa vad daca nu cumva sunt singurul zev-zec cu astfel de idei. Ei bine dragii mei, va rog sa dati o cautare pe google.ro dupa "Ion Coja - Site personal" si veti vedea ca sunt mic copil, altii cu adevarat romani au avut aceasta idee cu mult inainte dar nu s-a inghesuit nimeni sa-l sprijine; De ce oare? pentru ca au avut grija politicienii sa-l cenzureze si ascunda ochilor poporului nemultumit. O sa vedeti ce scrie acest roman de valoare acolo si o sa va dati seama ca este singura solutie pentru a iesii din necaz. Si veti vedea ca in conceptia acestui om se poate vindeca si clasa politica si putem promova adevaratele valori ale neamului romanesc. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne mobilizam (cum? - sustinand acest luptator) si sa alegem in fruntea tarii adevarati romani (cum? - pai cititi ce vrea Ion Coja sa ne spuna dar nu-l asculta nimeni).
Hai Romania APOLITICA!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 20:26

De la: 9am117598, la data 2011-06-17 11:39:25BUNA! CAND IL VAD PE BASE LA TV SI ACOLITII LUI DE LA PARTID , NU ZIC ALCOLISTII;), CE SUBIECTE SUSTIN CU TUPEU FRANERUSINARE, IMI FAC O GRAMADA DE NERVI , NU II MAI POT SUPORTA SA-I VAD PE TOATE POSTURILE CU NE FRAIERESC PE FAT SI SPUN NUMAI MINCIUNI, MI-E SCARBA PUR SI SIMPLU DE EI CAND II VAD INVITATI LA ANTENA3, REALITATTEA SI ALTE POSTURI UNDE SE DEZBAT SUBIECTE POLITICE, SA-I IA NAIBA DE HOTI

Te inteleg ca nu mai suporti! Ai incercat sa-ti tai venele in baie? O sa vezi ca o sa te simti mai bine dupa aceea si o sa scapi de chin.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 22:02

De la: Black_Friday, la data 2011-06-17 20:26:40
De la: 9am117598, la data 2011-06-17 11:39:25BUNA! CAND IL VAD PE BASE LA TV SI ACOLITII LUI DE LA PARTID , NU ZIC ALCOLISTII;), CE SUBIECTE SUSTIN CU TUPEU FRANERUSINARE, IMI FAC O GRAMADA DE NERVI , NU II MAI POT SUPORTA SA-I VAD PE TOATE POSTURILE CU NE FRAIERESC PE FAT SI SPUN NUMAI MINCIUNI, MI-E SCARBA PUR SI SIMPLU DE EI CAND II VAD INVITATI LA ANTENA3, REALITATTEA SI ALTE POSTURI UNDE SE DEZBAT SUBIECTE POLITICE, SA-I IA NAIBA DE HOTI

Te inteleg ca nu mai suporti! Ai incercat sa-ti tai venele in baie? O sa vezi ca o sa te simti mai bine dupa aceea si o sa scapi de chin.

si citor romani le propui acest "remediu ", ca deja se apeleaza la el ? aaaa, am inteles : faci propaganda ptr. usurarea bugetului prin iesirea din sistem , pe cai naturale, bineinteles !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 22:13

De la: gabigabi, la data 2011-06-17 22:02:45

si citor romani le propui acest "remediu ", ca deja se apeleaza la el ? aaaa, am inteles : faci propaganda ptr. usurarea bugetului prin iesirea din sistem , pe cai naturale, bineinteles !

Daca femeia nu mai suporta, ce vrei? Vrei sa o ia razna, sa auzi despre ea la stirile de la ora 5 ca si-a macelarit familia?
Si apoi, tu nu vezi ca-i antenista? Asta e hipnotizata de varanul ala balos de Felix, nu mai are scapare.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 22:13

Daca femeia nu mai suporta, ce vrei? Vrei sa o ia razna, sa auzi despre ea la stirile de la ora 5 ca si-a macelarit familia?
Si apoi, tu nu vezi ca-i antenista? Asta e hipnotizata de varanul ala balos de Felix, nu mai are scapare.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 22:19

pai, draghe....ar trebui sa-ncepem a vorbi ungureste ?....ea nu pe felix nu-l mai suporta, ci pe Pedelistii ce vin la A3 si maninca cu plolonicul " papa bun" portocaliu !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 22:19

ACUM TE IEI SI DE MEDIU ? CE MAI AI SI CU NATURA ??? NU'TI AJUNGE PENSIA ? DUTE IN GERMANIA,O SA TI'O PLATEASCA IN MARCI AIA,AM AUZIT CA PENTRU CATE DIN ROMANIA OFERA PANA LA 5 000 DE MARCI PE LUNA.......DA SA NU MAI SPUI LA NIMENI ! UITE MILOAGA,E DE MULT IN GERMANIA,DAR NU PT. PENSIE CI EA ......PRODUCE ALTFEL.......

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 22:23

De la: Silver9AM, la data 2011-06-17 22:19:36

ACUM TE IEI SI DE MEDIU ? CE MAI AI SI CU NATURA ??? NU'TI AJUNGE PENSIA ? DUTE IN GERMANIA,O SA TI'O PLATEASCA IN MARCI AIA,AM AUZIT CA PENTRU CATE DIN ROMANIA OFERA PANA LA 5 000 DE MARCI PE LUNA.......DA SA NU MAI SPUI LA NIMENI ! UITE MILOAGA,E DE MULT IN GERMANIA,DAR NU PT. PENSIE CI EA ......PRODUCE ALTFEL.......

te plictisesti, puisor si ai chef de glume nesarate ? oamenii se sinucid, chiar si taindu-si venele in baie !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 22:31

De la: gabigabi, la data 2011-06-17 22:23:20
De la: Silver9AM, la data 2011-06-17 22:19:36

te plictisesti, puisor si ai chef de glume nesarate ? oamenii se sinucid, chiar si taindu-si venele in baie !

Or fi Emo. Cum si le taie: pe lat sau pe lung?
Unde avem noi norocul sa si le taie si unul pe care il cunosc eu, din Galati! Ala sper sa si le taie pe alea de la gat, pentru efect garantat! Poate sa incerce cu coasa, secera, bomfaierul, flexul... o gramada de optiuni, numai el sa vrea!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 22:36

ti-am facut si eu o recomandare catre un nenea care repara nervii stricati, netezeste asperitatiledin comportament si imbunatateste comunicarea cu ceilalti si, ce-i cel mai important, atenueaza violenta indreptata contra semenilor !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2011, ora 22:53

De la: gabigabi, la data 2011-06-17 22:36:54 ti-am facut si eu o recomandare catre un nenea care repara nervii stricati, netezeste asperitatiledin comportament si imbunatateste comunicarea cu ceilalti si, ce-i cel mai important, atenueaza violenta indreptata contra semenilor !

SI LA TINE DE CE NU DA REZULTATE ???

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2011, ora 07:29

De la: Silver9AM, la data 2011-06-17 22:53:57
De la: gabigabi, la data 2011-06-17 22:36:54 ti-am facut si eu o recomandare catre un nenea care repara nervii stricati, netezeste asperitatiledin comportament si imbunatateste comunicarea cu ceilalti si, ce-i cel mai important, atenueaza violenta indreptata contra semenilor !

SI LA TINE DE CE NU DA REZULTATE ???

ti s-a parut c-as avea nevoie ? pai nu-i ziceati voi lui @178 ca e morbida cu dezmembratu' si alte alea ? si acus ,iete ce texte aveti voi ! pai astea nu-s semne de violenta necontrolata ?

dandragos69

201 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 20 Iunie 2011, ora 22:41

Să facă orice numai să nu rămână contemplativ!

cristianfrcs_cn

1 mesaj

Postat pe: 20 Iunie 2011, ora 22:43

Cu cineeeee????

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 10:47

De la: dandragos69, la data 2011-06-20 22:41:56Să facă orice numai să nu rămână contemplativ!

te salut ! aseara l-am vazut pe V. Ciorbea la "Nasu" si m-am oprit sa-l ascult, caci exact despre asta vorbea : despre IMPLICAREA ACTIVA a intregii societati ! avem nevoie ca de aer de oameni noi, idei noi si Constiinta Civica !

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 17:24

sa-mi bag picoru in capu lor de unguri cu basescu cu tot , el le tot cauta in coarne ,cand mergea in tinutu secuiesc des ca sa-l sustina, ungurii intotdeauna s-au aliat cu ce care au fost la putere , lipit ca scoci , am lucrta in BANCA NATIONAL SI BANCA COMERCIALA, AM AVUT COLEGI UNGURI CARE TOT TIMPU M-AU SAPAT , SUNT UN POPOR FOARTE RAU HUNII, TE LUCREAZA PE LA SPATE , PARASC PE LA SEF CA SI ACUM DE ALTFEL LING SEFII CA SI FOSTII MEI COLEGI, ACUM LUCREZ LA O FIRMA F CUNOSCUTA SI AM COLEGE MAI MULT DE JUUMATATE UNGUROAICE , VORBESC UNGURESTE DE FAAT CU NOI LA JOB NESIMTITEM POT SA ZICA CE VREAU DE NOI DAC NOI NU STIM UNGURESTE, SUNT ITR-O ZONA UNDE LOC UNGURI DAR SUNT MINORITARI DAR TOTUSI NU SE LASA , NU RENUNTA LA LIMBA LOR DELOC, SE FAC CA NU STI SA VB ROMANESTE.
ASTA IN LEGATURA CU CE SE DEZBATE ACUM IN GUVERN, PARLAMENT , CU TOATE PARTIDELE LA TV.
IAR PERSOANELE CE VB URATADESPRE MINE , LA ADRESA MEA , MA JUDECA, FRA SA MA CUNOSCA, NU AM INTERESEAZA DELOC CRITICILE SI SFATURILE UNOR ADOLESCENTI FAR MINTE , UNU DINTRE EI E SIDA :)SUNT INEXISTENTE, NU DAU NICI O ATENTIE LOR CA SA LE RASP[UND, SUNT INEXISTENTE PT MINE , LE IGNOR PT CA MA PROVOACA, , MA DAORE-N F RAU IN COT DE EI , ASA CA , GABI IA MASURI FA ACELASI LUCRU .

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 17:33

De la: 9am117598, la data 2011-06-21 17:24:58sa-mi bag picoru in capu lor de unguri cu basescu cu tot , el le tot cauta in coarne ,cand mergea in tinutu secuiesc des ca sa-l sustina, ungurii intotdeauna s-au aliat cu ce care au fost la putere , lipit ca scoci , am lucrta in BANCA NATIONAL SI BANCA COMERCIALA, AM AVUT COLEGI UNGURI CARE TOT TIMPU M-AU SAPAT , SUNT UN POPOR FOARTE RAU HUNII, TE LUCREAZA PE LA SPATE , PARASC PE LA SEF CA SI ACUM DE ALTFEL LING SEFII CA SI FOSTII MEI COLEGI, ACUM LUCREZ LA O FIRMA F CUNOSCUTA SI AM COLEGE MAI MULT DE JUUMATATE UNGUROAICE , VORBESC UNGURESTE DE FAAT CU NOI LA JOB NESIMTITEM POT SA ZICA CE VREAU DE NOI DAC NOI NU STIM UNGURESTE, SUNT ITR-O ZONA UNDE LOC UNGURI DAR SUNT MINORITARI DAR TOTUSI NU SE LASA , NU RENUNTA LA LIMBA LOR DELOC, SE FAC CA NU STI SA VB ROMANESTE.
ASTA IN LEGATURA CU CE SE DEZBATE ACUM IN GUVERN, PARLAMENT , CU TOATE PARTIDELE LA TV.
IAR PERSOANELE CE VB URATADESPRE MINE , LA ADRESA MEA , MA JUDECA, FRA SA MA CUNOSCA, NU AM INTERESEAZA DELOC CRITICILE SI SFATURILE UNOR ADOLESCENTI FAR MINTE , UNU DINTRE EI E SIDA :)SUNT INEXISTENTE, NU DAU NICI O ATENTIE LOR CA SA LE RASP[UND, SUNT INEXISTENTE PT MINE , LE IGNOR PT CA MA PROVOACA, , MA DAORE-N F RAU IN COT DE EI , ASA CA , GABI IA MASURI FA ACELASI LUCRU .

mie mi te-ai adresat ? cred ca da si atunci, iti multumesc ptr. grija si sfat !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2011, ora 19:12

De la: gabigabi, la data 2011-06-21 17:33:36
De la: 9am117598, la data 2011-06-21 17:24:58sa-mi bag picoru in capu lor de unguri cu basescu cu tot , el le tot cauta in coarne ,cand mergea in tinutu secuiesc des ca sa-l sustina, ungurii intotdeauna s-au aliat cu ce care au fost la putere , lipit ca scoci , am lucrta in BANCA NATIONAL SI BANCA COMERCIALA, AM AVUT COLEGI UNGURI CARE TOT TIMPU M-AU SAPAT , SUNT UN POPOR FOARTE RAU HUNII, TE LUCREAZA PE LA SPATE , PARASC PE LA SEF CA SI ACUM DE ALTFEL LING SEFII CA SI FOSTII MEI COLEGI, ACUM LUCREZ LA O FIRMA F CUNOSCUTA SI AM COLEGE MAI MULT DE JUUMATATE UNGUROAICE , VORBESC UNGURESTE DE FAAT CU NOI LA JOB NESIMTITEM POT SA ZICA CE VREAU DE NOI DAC NOI NU STIM UNGURESTE, SUNT ITR-O ZONA UNDE LOC UNGURI DAR SUNT MINORITARI DAR TOTUSI NU SE LASA , NU RENUNTA LA LIMBA LOR DELOC, SE FAC CA NU STI SA VB ROMANESTE.

mie mi te-ai adresat ? cred ca da si atunci, iti multumesc ptr. grija si sfat !

GABI,DA UNDE'I GASESTI MAI FEMEIE ? ADMITATORI NU GLUMA, AM SI EU O NEDUMERIRE........TOTI SUNT LUCRATI PE LA .......SPATE ???

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI
Mergi la: