back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Mai 2011, ora 06:45

De la: scepticul, la data 2011-05-14 17:13:31fara razboi fraticid! trebuie dusa lupta prin trezirea poporuli si constientizarea lui, ca si in versurile IMNULUI NOSTRU!

din ce sa-l trezeasca, puiule ? din somn , din betia marilor succese ? tu ai vazut ce festivism a fost ieri la Conventia aia a lor ? maaaama, ca pe vremuri si incheierea aia Triumfala pe acordurile lui Fredi Mercury, mi s-a parut un scuipat in ochii romanilor !

marijanstanciu

4 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 08:32

can l-am vazut ieri pe Boc la tv , m-am gandit ce comunist suna totul ...am si vazut o guvernare cu el ...daca vine asta si devine presedinte ? brrrrrrrrrr....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 09:45

De la: marijanstanciu, la data 2011-05-15 08:32:33can l-am vazut ieri pe Boc la tv , m-am gandit ce comunist suna totul ...am si vazut o guvernare cu el ...daca vine asta si devine presedinte ? brrrrrrrrrr....

Nu s-ar schimba nimic ,tot Base l-ar dirija pe " iepurasul" asta mic,deoarece el i-a pus bateriile si el are telecomanda.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2011, ora 10:03

De la: vaneamarin, la data 2011-05-15 09:45:37
De la: marijanstanciu, la data 2011-05-15 08:32:33can l-am vazut ieri pe Boc la tv , m-am gandit ce comunist suna totul ...am si vazut o guvernare cu el ...daca vine asta si devine presedinte ? brrrrrrrrrr....

Nu s-ar schimba nimic ,tot Base l-ar dirija pe " iepurasul" asta mic,deoarece el i-a pus bateriile si el are telecomanda.

VANIA,ESTI RAUTACIOS.............

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2011, ora 10:52

De la: Silver9AM, la data 2011-05-15 10:03:30
De la: vaneamarin, la data 2011-05-15 09:45:37

VANIA,ESTI RAUTACIOS.............

Hai sa fi seriosi.Nu cred ca exista cineva care sa creada ca Boc are viata proprie. Draga Silver,Boc este doar o manifestare a lui Basescu,asa cum sunt lumina sau caldura de la soare, mirosul care vine de la o floare ,etc. Daca nu va mai exista Basescu,o sa-l cauti uimit pretutindeni pe Boc,si nu-l vei mai gasi nicaieri ....

9am245478__lupu_marin

5 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Mai 2011, ora 01:09

SA SE FACA UN --REFERENDUM--SI DAM CU BASESCU JOS SI PUNEM CA PRESEDINTE PE; PAVEL CORUT SI PRIM MINISTRU PE DR.C.COJOCARU. E CEA M-AI SIMPLA SI URGENTA REZOLVARE SI FARA ALTE IMPLICATII. SA MERGETI ININTE CU ACEASTA INTREBARE,E CEA M-AI BUNA. ----SUCCES ROMANIA---

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 10:44

E ADEVARAT CE A SCRIS CU MOROCRATIA, AM VAZUT LA TV CE FETE PLAIDE AVEAU TOTI DE LA PDL, PARCA SE LUPTASE CU MORTEA , PUR SI SIMPLU MI SE FACE SCARBA SI GREATA DE EI IN CE SITUATIE NEA ADUS, FIUL MEU MERGE LA JOB PT 500 RON PE LUNA PT CA E BUGETAR , TIP DE 6 LUNI ALUAT 400 RON , ARE CREDITE PE 3 CARDURI LA BANI, NU II AJUNGE SA LE PLATEASCA , PT CA LA VREAMAE CAND AFCUT CARDURILE AVEA 1000 RON SLAR CU TOATE SPORURILE , PREMIU, BANI PT MASA, ACUM I-A TAIAT TOT, SA TRAISCA COPII LOOR , EI SI FAMILIILE LOR CU BANII ASTIA, A FOST LA BUCURESTI LA GREVA CEA MARE ULTIMA, AVENIT DIN ARDEAL SI CEI DIN ZONA NU AU MERS PT CA ERAU LASI, SI LENES, COMOZI.DACA O SA SE CASAT , SA AIBA UN COPIL SI O FAMILIEM CUM SA-SI INTREINA FAMILIA CU ASA SALAR , SA-SI CUMPERE O CASA, CUM SA TRAIASCA ASA ? O SA PLECE LA LONDRA SA MUNCESCA , SI EU O SA PLEC IN ITALIA, PT CA ICI NU SE POATE TRAI DECENT, O SA RTAMNA SA MUNCEASCA PAN LA URMA EI SI COPII LOR SI FAMILIIE LOR NU , SA FIM NOI SLUGILE LOR. RUSINEEEEEEE SA LE FIE LOR.CELOR FARA SUFLET , INIMA, CARACTER, CORUPTILOR,... AAS MAI AVEA MULTE CUVINTE LA ADERSA LOR DRA DEOCAMDAT SUNT O DOAMAN SI NU JUGNESC CHIAR CUM AR MERITA SI TREBUI POATE DATA VIITOARE DAC NU SCHIMBA SI INDREAPAT LUCRURILE , SAU MA PROVOACA .

9am187740

190 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2011, ora 16:30

SA PLANGA CU BASESCU, CA PETRE ROMAN NU A DAT MANA CU EL ACUM 10 ANI.DACA ALEGEM, UN BOLNAVI, PLANGEM DE DURERE, SI DE PROSTIA ALTUIA.E RUSINOS CA ROMAN, DUVAZ, SASU, GUSA, PAVELESCU SOTI SATFTOIU AU ADUS ACEST PLANGARET PE CAPUL NOSTRU.DACA PLANGEA CA VOM MURI DE FOAME, FRIG, LIPSA DE M EDICAMENTEM SPITALE, MAFIE IN JUSTITIE, ARMATA, PREOTIME, POLITIE, TOATE INSTITUTIILE STATULUI,MAI AVEA O SCUZA.DAR E CINIC, PLIN DE URA CAND E VORBA DE EL, SI FARA SUFLET CAND E VORBA DE MILIOANE DE SARACI. ASTA E BASESCU

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2011, ora 14:48

TE FELICIT 187740 , E F ADEVARAT CE AI SCRIS, TE PUP SI TE IUBESC CA SI OM CU CAPU PE UMERI , CARE GANDESTE F BINE REALIST, UN BARBAT ADEVARAT CARE STIE CE VREA CU ADEVARAT DE LA VIATA, SI UN BUN EXEMPLU DE LUAT DE MULTI BARBAATI CARE FARA PROTECTIE AR FACE PE EI DE FRICA :), FAR SECURITTAE , BODYGARZI.. SECURITATE , POLITIE , ARMATA, SI RESTU, FIRME DE PAZA, DGI. IAR MA BUFNESTE RASU CAND MA GANDESC CAT DE PENIBILI SUNT .DE FAPT EI SUNT FAR SCRUPULE, INIMA, SUFLET,CARACTER, EGOISTII, FARA NICI UN DUMNEZEU.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2011, ora 18:03

De la: 9am117598, la data 2011-05-17 14:48:37TE FELICIT 187740 , E F ADEVARAT CE AI SCRIS, TE PUP SI TE IUBESC CA SI OM CU CAPU PE UMERI , CARE GANDESTE F BINE REALIST, UN BARBAT ADEVARAT CARE STIE CE VREA CU ADEVARAT DE LA VIATA, SI UN BUN EXEMPLU DE LUAT DE MULTI BARBAATI CARE FARA PROTECTIE AR FACE PE EI DE FRICA :), FAR SECURITTAE , BODYGARZI.. SECURITATE , POLITIE , ARMATA, SI RESTU, FIRME DE PAZA, DGI. IAR MA BUFNESTE RASU CAND MA GANDESC CAT DE PENIBILI SUNT .DE FAPT EI SUNT FAR SCRUPULE, INIMA, SUFLET,CARACTER, EGOISTII, FARA NICI UN DUMNEZEU.

ma uimesti cu postarile tale de felicitari catre @740 si , ori esti sotia lui, ori esti chiar el, cu avatarul schimbat ?! cum e ?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2011, ora 18:09

De la: 9am187740, la data 2011-05-16 16:30:40SA PLANGA CU BASESCU, CA PETRE ROMAN NU A DAT MANA CU EL ACUM 10 ANI.DACA ALEGEM, UN BOLNAVI, PLANGEM DE DURERE, SI DE PROSTIA ALTUIA.E RUSINOS CA ROMAN, DUVAZ, SASU, GUSA, PAVELESCU SOTI SATFTOIU AU ADUS ACEST PLANGARET PE CAPUL NOSTRU.DACA PLANGEA CA VOM MURI DE FOAME, FRIG, LIPSA DE M EDICAMENTEM SPITALE, MAFIE IN JUSTITIE, ARMATA, PREOTIME, POLITIE, TOATE INSTITUTIILE STATULUI,MAI AVEA O SCUZA.DAR E CINIC, PLIN DE URA CAND E VORBA DE EL, SI FARA SUFLET CAND E VORBA DE MILIOANE DE SARACI. ASTA E BASESCU

Ti-e aurita gura prietene!!!!!!!!!
Da ..............., asta e basescu, un sadic plin de ura si de grosolanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UN CRIMINAL!!!!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2011, ora 18:12

Ar fi o batjocorire a tot ce are Romania mai bun!!!!!!!!!!!
Daca o lepadatura ca boc poate ajunge presedinte in Tara Romaneasca, ATUNCI NE MERITAM PROSTUL RENUME INTERNATIONAL!!!!!!!!!!!!!

sasfrancisc

37 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 17 Mai 2011, ora 22:04

Oameni buni cat ne mai trebuie sa intelegem ca POLITICA in tara noastra este ca frectia la piciorul de lemn iar politicienii sunt rezultatul acelei frectii. Trebuie sa recunosc faptul ca mi-a luat foarte mult sa-mi dau seama de acest adevar dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Trebuie sa va spun de asemenea ca ocupat fiind cu munca si nefacand politica am votat intotdeauna pentru schimbare, astfel ajungand sa-l votez si pe Basescu si pana nu de mult aveam remuscari si imi parea rau pentru ce am facut dar am stat de una zi si am realizat ca as fi avut aceleasi remuscari indiferent de cine ar fi iesit la conducere sau pe cine as fi votat eu si stiti de ce ? pentru ca toti POLITICIENII sunt facuti din acelasi aluat framantat de aceleasi maini criminale. Ne ametesc in campanie cu spiritul civic si responsabilitatea fata de tara ca sa ne scoata la vot dupa care uita de aceste valori. Pentru politicieni tot bine va fi indiferent daca sunt la putere sau in opozitie. Nu stiu prea multe din culisele lor dar bag de seama ca si-n opozitie fiind nu mor de inanitie. Poate ca sunt eu cam fixsist cu inutilitatea politicii si a prostitupoliticienilor de aceea m-am gandit si la o alternativa pentru ei: Ce ar fi sa se faca un Referendum in urma careia sa ne alegem cu ridicarea imunitatii tuturor politicienilor (poate a tuturor humanoizilor ce calca pe pamantul Romaniei) si in paralel sa se infiinteze un for/institutie sau nici nu stiu cum sa o denumesc insarcinata cu elaborarea si impunerea unei legislatii corecte poate chiar si cu sesizarea si cercetarea neregulilor faptuite de acesti "ZEI" care ne conduc destinele. Fara violenta! Traiasca ROMANIA APOLITICA!

socratestanculescu

32 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2011, ora 16:49

SA-I IMPUSTE ; "S-AU MAI VAZUT CAZURI,NU...??"

scepticul

84 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2011, ora 17:18

nu eswte frumos sa-i impuscam,dar sa actionam cu toti in asa fel incat sa se impuste singuri!

scepticul
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2011, ora 18:17

De la: scepticul, la data 2011-05-18 17:18:59 nu eswte frumos sa-i impuscam,dar sa actionam cu toti in asa fel incat sa se impuste singuri!

TE OFERI SA ARBITREZI ? SA STAI LA MIJLOC ?

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2011, ora 20:39

SA-I IMPUSCAM.. SA-I IMPUSCAM... :)

9am245169

4 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2011, ora 13:03

CE ??????? Sa fie mai uniti si simplu sa schimbe guvernul !!!!! NU !!!!!!

profiruta

10 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2011, ora 10:52

simplu REVOLUTIE,REVOLUTIE,REVOLUTIE,iesit in strada si beliti,asta ar reprezernta siu un avertisment si ptr cei ce vpor veni,iar cei pe carte pop roman acum?omorati cu pietre lichele ordinare ce sant.

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2011, ora 14:21

buna ! ma bucur ca , mai multe persoane gandesc ca mine.sa fie blestemati si sa raspunda pt ceea ce au facut pt toat viata, ei copii si familiile lor , care au facut si produs rau acesta mare ,.. dureros de scandalos.f urat din partea lor , sa le fie rusine marsavilor.nemernicilor si nenorocitilor.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2011, ora 14:24

De la: 9am117598, la data 2011-05-21 14:21:15buna ! ma bucur ca , mai multe persoane gandesc ca mine.sa fie blestemati si sa raspunda pt ceea ce au facut pt toat viata, ei copii si familiile lor , care au facut si produs rau acesta mare ,.. dureros de scandalos.f urat din partea lor , sa le fie rusine marsavilor.nemernicilor si nenorocitilor.

hai la lupta cea mare, cu furci si topoare....

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2011, ora 14:39

De la: XYW, la data 2011-05-21 14:24:26
De la: 9am117598, la data 2011-05-21 14:21:15buna ! ma bucur ca , mai multe persoane gandesc ca mine.sa fie blestemati si sa raspunda pt ceea ce au facut pt toat viata, ei copii si familiile lor , care au facut si produs rau acesta mare ,.. dureros de scandalos.f urat din partea lor , sa le fie rusine marsavilor.nemernicilor si nenorocitilor.

hai la lupta cea mare, cu furci si topoare....

Cine dracu' se poate duce mai Florine la lupta cu arme (chiar si "albe" ca furcile si topoarele )? Este interzis prin lege si nu e voie . .S-au dus nene vremurile alea, acum faci revolutie,rascoala ,greva ,miting ,etc., doar daca ai aprobare de la primarie sau prefectura . Suntem un popor destept si civilizat .

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2011, ora 15:27

Prieteni, va avertizez ca postacul basist Black Friday sa comporta ca un porc!!! Mi-a trimis un mesaj obscen, absolut mizerabil in privat!!!!!!!!!!!!!
Feriti-va de individ pentru ca repet, E UN PORC!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2011, ora 16:22

De la: 9am178165, la data 2011-05-21 15:27:57Prieteni, va avertizez ca postacul basist Black Friday sa comporta ca un porc!!! Mi-a trimis un mesaj obscen, absolut mizerabil in privat!!!!!!!!!!!!!

AI VAZUT UN PORC IESIND DIN DESTOP??? SI ERA SINGUR ? CE CULOARE AVEA ? CATE KG ? AVEA 4 SAU 3 PICIOARE ? TE'AI SPERIAT ? AI DAT CU DESTOPUL DE PAMANT ? DACA NU DA ACUM,SA SCOTI RAUL DIN EL,SI SPARGE SI UNITATEA CENTRALA IAR TASTATURA ZVARLEO IN TROACA PORCILOR SA SE INVETE MINTE,HAI ACUM !!!!!!!! LOCA -LOCA

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2011, ora 17:40

De la: 9am178165, la data 2011-05-21 15:27:57Prieteni, va avertizez ca postacul basist Black Friday sa comporta ca un porc!!! Mi-a trimis un mesaj obscen, absolut mizerabil in privat!!!!!!!!!!!!!

adela1zone5

66 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2011, ora 15:25

Aici nu e vorba de conducatori ci de NATIE! De ce sa fie conducatorii buni si sa vor sa faca bine daca natia vrea sa o duca rau? Pai ce altceva inseamna faptul ca desi au venit de la tara la oras unde au CUPTOR care poate sa faca mancare buna cu carne sanatoasa coapta normal- superior chiar, romanii prefera gratarele afara - oriunde, in curte sau in strada, cu carnea arsa rau la suprafara si necoapta inauntru, pe tinichea ruginita si in afumatura majora si se simt bine? Eu NU MANANC GRATAR! Si nu ma intereseaza cum traiau stramosii. Cine vrea sa traiasca la epoca stramosilor sa nu pretinda de la conducatori. De unde sa aiba sanatatea bani pentru cei care vor sa se imbolnaveasca singuri s-ii polueaza si pe altii? Dnul OPRESCU ramane in preferintele bucurestenilor care vor sa vada lucrurile invers - nu-si pune nimeni problema ca daca acest fenomen care se da doctor si prof. univ. si a fost director in atatea locuri - spitale...etc, daca vroia sa arate ca e in stare de ceva trebuia sa se faca Ministru al Sanatatii cu TUPEU HOTARAT si sa arate daca poate sa faca si sa salveze ceva. Ca la primarie se mai gasea cineva. Dar in sanatate e praf totul si nu se rezolva nimic - CULMEA e ca chiar azi era mare scandal la tv pe seama doctorilor si cabinetelor lor in conflict cu primaria si consilierii primariei. Pai daca OPRESCU e dr. de ce mai avea nevoie de consilieri pentru asa ceva si nici atat nu e in stare sa rezolve? N-as fi crezut chiar asa. Sunt doar cateva exemple.

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2011, ora 16:35

Crezi sau nu seamna leit cu individul din capul satului/
cine se aseamana se aduna/ mai actual de atit nici nu se poate/
ROMANE FII DESTEPT/

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2011, ora 19:10

BUNA! MAMA MEA AVEA O VORBA ,, SA-I BELESTI SI SA PUI SARE PE RANA LOR"' SA-I USTURE SI PE EI, SA-I DOARA CUM NE USTURA SI PE NOI LA BUZUNARE, SALARII TAIATE, PENSII MICI, TVA 24,FACTURI UMFLATE LA RENEL, EON -GAZ, APA SI IN TOT CE INSEMNA FACTURARE, MANCARE , IMBRACA,MINTE , ICALATMINTE , NICI UN AJUTOR SOCIAL DE LA STAT CELOR NEVOITI, SA-I TERMINAM-BELIM-CIURUIM ,, PE EI SI PE MAMA LOR''

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2011, ora 19:49

De la: 9am104796, la data 2011-05-22 16:35:09

Crezi sau nu seamna leit cu individul din capul satului/
cine se aseamana se aduna/ mai actual de atit nici nu se poate/
ROMANE FII DESTEPT/

Tarane, tu ii indemni pe toti sa fie destepti, numai tu vad ca ramai prost ca noaptea! Dupa ce ca esti prost, mai esti si penibil cu pozele astea de balci, deghizat in cowbou. Nu vrei s atile stilizez eu un pic?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 23 Mai 2011, ora 05:33

De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?

www.youtube.com/watch?v=fBrLxndRmOk&feature=related
si trage aer in piept

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI
Mergi la: