back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:

misulika

7 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Mai 2011, ora 00:42

SA NU MAI FIM UN POPOR DE LASI SI DE CORUPTI .. ATUNCI TOTUL VA REVENI LA NORMAL .. DAR EXEMPLUL DE UNDE IL LUAM DRAGILOR ? CU CUMVA TOT DE LA CONDUCATORII NOSTRII. VA ROG LUATI EXEMPLUL LOR ..SPER SA FIE UNUL BUN !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2011, ora 07:51

De la: misulika, la data 2011-05-01 00:42:07 SA NU MAI FIM UN POPOR DE LASI SI DE CORUPTI .. ATUNCI TOTUL VA REVENI LA NORMAL .. DAR EXEMPLUL DE UNDE IL LUAM DRAGILOR ? CU CUMVA TOT DE LA CONDUCATORII NOSTRII. VA ROG LUATI EXEMPLUL LOR ..SPER SA FIE UNUL BUN !

ce te faci insa cind " normalul" nostru asta e : lasitate, coruptie si slugarnicie si-si alege conducatorii dupa chipul lui (al poporului, adica ) ?

Raporteaza abuz de limbaj
cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 1 Mai 2011, ora 09:58

...sã gândeascã ( în situaþia cã poate ) la propria competenþã !..

de omnia dubitandum
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2011, ora 13:57

Celor mai multi le plac laudele / nu vad partea adevarata a criticii/

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 1 Mai 2011, ora 23:29

De la: vasile_vali, la data 2011-04-21 15:40:01
De la: 9am117598, la data 2011-04-21 15:21:59buna! nu va mai certati aici si jigniti ca fraierii mai bine ati face ceva sa luati masuri .
PASTE FERICIT!

Tu sa inteleg ca ai fi jmekeru' care ia masuri?
Paste tu fericit!

"NIHIL SINE DEO!"

A RASPUNDE

De la: 9am117598, la data 2011-04-21 15:21:59
buna! nu va mai certati aici si jigniti ca fraierii mai bine ati face ceva sa luati masuri .
PASTE FERICIT!

Paste tu fericit!

"NIHIL SINE DEO!"

Nu bai gaina electrocutata, eu sunt cel care ia masuri! Iti iau tie masurile. Ce preferi? Salcam, brad, stejar sau un sac?

Paste tu fericit!

"NIHIL SINE DEO!"

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 1 Mai 2011, ora 23:30

De la: 9am117598, la data 2011-04-21 15:21:59buna! nu va mai certati aici si jigniti ca fraierii mai bine ati face ceva sa luati masuri .
PASTE FERICIT!

Paste tu fericit!

"NIHIL SINE DEO!"

A RASPUNDE

buna! nu va mai certati aici si jigniti ca fraierii mai bine ati face ceva sa luati masuri .
PASTE FERICIT!

Paste tu fericit!

"NIHIL SINE DEO!"

Nu bai gaina electrocutata, eu sunt cel care ia masuri! Iti iau tie masurile. Ce preferi? Salcam, brad, stejar sau un sac?

Paste tu fericit!

"NIHIL SINE DEO!"

vasile_vali

1658 mesaje
Oras: Galati
Postat pe: 21 Aprilie 2011, ora 15:40 CITEAZA RASPUNDE

PASTE FERICIT!

Paste tu fericit!

"NIHIL SINE DEO!"

Black_Friday

875 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 21 Aprilie 2011, ora 18:48 CITEAZA RASPUNDE

PASTE FERICIT!

Paste tu fericit!

"NIHIL SINE DEO!"

Fosta membra 9am.ro

1715 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2011, ora 01:24

Sa alegem altii si mai incompetenti !

Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
theme

22 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Mai 2011, ora 16:39

SOLUTIA PE CARE O VAD EU ESTE SA DESFIINTAM POLITICIENII SI SA FACEM UN GUVERN DE TEHNICIENI CARE SA FIE ANGAJATI NU ALESI PE PATRU ANI.
IN ACEST FEL ANGAJATUL POATE SA FIE DAT AFARA CAND NU I-SI FACE TREABA SI INCA CEVA:
FARA IMUNITATE DE NICI UN FEL!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2011, ora 16:47

De la: theme, la data 2011-05-02 16:39:39SOLUTIA PE CARE O VAD EU ESTE SA DESFIINTAM POLITICIENII SI SA FACEM UN GUVERN DE TEHNICIENI CARE SA FIE ANGAJATI NU ALESI PE PATRU ANI.
IN ACEST FEL ANGAJATUL POATE SA FIE DAT AFARA CAND NU I-SI FACE TREABA SI INCA CEVA:
FARA IMUNITATE DE NICI UN FEL!

Interesanta idee .Acum spune-mi si mie te rog,cine anume ii alege pe acesti tehnicieni ?Ce fel de masuri vor lua,de stanga,de dreapta sau haotice ca ale PDLului ? Si in fata cui raspund tehnicienii astia ,ne adunam lunar in Piata Universitatii sa stabilim daca ii mai lasam sau nu in functii ? Se voteaza activitatea lor prin "hua" sau "traiasca" ?Cine le analizeaza activitatea si pe ce criterii ?Daca nu sunt buni ce facem,ii inlocuim cu alti tehnicieni ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2011, ora 16:54

intrebarea mea e : cum faci sa scapi de politicieni, in mod concret ? dai o lovitura de palat ? mai pui de'o revolutie ? desfiintezi Parlamentul ?si Senatul ? nu mai faci alegeri de nici-un fel, la nici-un nivel ? nici macar primari pe la sat ? totul devine, din punct. de vedere adm.si politic , suspendat ? excelent ! hai s-o facem !

VILTOAREA

3 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 01:23

De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?

Sa le dea o bataie buns si o garsoniera la inchisoare

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2011, ora 08:51

De la: gabigabi, la data 2011-05-02 16:54:44 intrebarea mea e : cum faci sa scapi de politicieni, in mod concret ? dai o lovitura de palat ? mai pui de'o revolutie ? desfiintezi Parlamentul ?si Senatul ? nu mai faci alegeri de nici-un fel, la nici-un nivel ? nici macar primari pe la sat ? totul devine, din punct. de vedere adm.si politic , suspendat ? excelent ! hai s-o facem !

Armata-i desfiintata,polita-i trimisa-n somaj,CFR-ul a mai ramas numai ,,glasul rotilor de tren,flota-i disparuta-n Triunghiul Bermudelor,Aviata-i ,,A inceput de cativa ani sa cada,cate un Mig,acum a stat'',scutul TRAIAN ne-au tras americanii,agricultura-i in buruieni,Invatamantu-i analfabetizat..........................REVOLUTIE

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2011, ora 17:28

De la: Tramp, la data 2011-05-05 08:51:39
De la: gabigabi, la data 2011-05-02 16:54:44 intrebarea mea e : cum faci sa scapi de politicieni, in mod concret ? dai o lovitura de palat ? mai pui de'o revolutie ? desfiintezi Parlamentul ?si Senatul ? nu mai faci alegeri de nici-un fel, la nici-un nivel ? nici macar primari pe la sat ? totul devine, din punct. de vedere adm.si politic , suspendat ? excelent ! hai s-o facem !

Armata-i desfiintata,polita-i trimisa-n somaj,CFR-ul a mai ramas numai ,,glasul rotilor de tren,flota-i disparuta-n Triunghiul Bermudelor,Aviata-i ,,A inceput de cativa ani sa cada,cate un Mig,acum a stat'',scutul TRAIAN ne-au tras americanii,agricultura-i in buruieni,Invatamantu-i analfabetizat..........................REVOLUTIE

si de unde incepem, ca vesnicia s-a nascut la sat ! de acolo sau de la oras?

9am057825

1 mesaj
Postat pe: 5 Mai 2011, ora 17:50

SAL TRIMITA DE UNDE AVENIT. CORNELIA DIN PLOIESTI PH.

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2011, ora 19:10

SINGURA SOLUTIE .. INCA O REVOLUTIE.

sasfrancisc

37 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 11 Mai 2011, ora 00:15

Ma bucur sa vad ca mai cred si altii ca de la politicieni se impute treaba, parca numai ieri zicea Basescu, ca nu are incredere in politicieni, fara comentarii.
Nu de politicieni trebuie sa scapam ci de POLITICA, poate ca unii mai pot fi integrati in societate in adevarata Romanie plina de rani si tarata prin noroi pe spinarea si crestetul careia joaca sotron majoritatea incompetentilor ce ne conduc si se intituleaza politicieni. Revin cu intrebarea mea dintr-un post anterior si va rog sa va intrebati cate firme de succes (altele decat cele ale acolitilor politici care fac afaceri cu statul) sunt conduse de politicieni? cred ca nici una si atuncea ma intreb daca nu cumva putem gasii o solutie ca tara sa fie condusa in aceasi maniera, fara POLITICA. Renuntarea la politica nu inseamna anarhie ci intelegere si concordie in toate. Inchipuitiva faptul ca am putea declara tarisoara asta apolitica. Nu ar mai fi interese de partid concretizate in lupte surde unde victima colaterala dar din pacate si unica este fraierul de roman care plateste tot de la devalizari de banci pana la taxa pe aerul respirat.
Este de la sine inteles ca nu vor incapea toti la conducere iar unii fosti politicieni vor trebuii sa se intoarca la munca, iar aici vor aparea probleme pentru ca majoritatea lor nu au nici un Dumnezeu, ei stiu doar sa dea din gurita dar specializari ioc, asta e ! avem locuri vacante in agricultura, activitatea fizica ii va ajuta la combaterea stresului. Iar daca cei din conducere vor raspunde pentru ceea ce fac si nu vor mai fi imuni la greseli va garantez ca va fi greu sa gasim doritori pentru acele posturi.
Cum inlaturam politica? Nu stiu poate prin referendum!
Cine poate initia acest referndum? Pai noi ca nu vad nici un politician facand asa ceva.
Putem organiza asa ceva? Da putem, pentru ca ne-am saturat!
Cred in Romania Apolitica condusa de oameni dedicati si devotati si nu vreau sa mai aud de politica.

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 11 Mai 2011, ora 04:55

De la: sasfrancisc, la data 2011-05-11 00:15:34Ma bucur sa vad ca mai cred si altii ca de la politicieni se impute treaba, parca numai ieri zicea Basescu, ca nu are incredere in politicieni, fara comentarii.
Nu de politicieni trebuie sa scapam ci de POLITICA, poate ca unii mai pot fi integrati in societate in adevarata Romanie plina de rani si tarata prin noroi pe spinarea si crestetul careia joaca sotron majoritatea incompetentilor ce ne conduc si se intituleaza politicieni. Revin cu intrebarea mea dintr-un post anterior si va rog sa va intrebati cate firme de succes (altele decat cele ale acolitilor politici care fac afaceri cu statul) sunt conduse de politicieni? cred ca nici una si atuncea ma intreb daca nu cumva putem gasii o solutie ca tara sa fie condusa in aceasi maniera, fara POLITICA. Renuntarea la politica nu inseamna anarhie ci intelegere si concordie in toate. Inchipuitiva faptul ca am putea declara tarisoara asta apolitica. Nu ar mai fi interese de partid concretizate in lupte surde unde victima colaterala dar din pacate si unica este fraierul de roman care plateste tot de la devalizari de banci pana la taxa pe aerul respirat.
Este de la sine inteles ca nu vor incapea toti la conducere iar unii fosti politicieni vor trebuii sa se intoarca la munca, iar aici vor aparea probleme pentru ca majoritatea lor nu au nici un Dumnezeu, ei stiu doar sa dea din gurita dar specializari ioc, asta e ! avem locuri vacante in agricultura, activitatea fizica ii va ajuta la combaterea stresului. Iar daca cei din conducere vor raspunde pentru ceea ce fac si nu vor mai fi imuni la greseli va garantez ca va fi greu sa gasim doritori pentru acele posturi.
Cum inlaturam politica? Nu stiu poate prin referendum!
Cine poate initia acest referndum? Pai noi ca nu vad nici un politician facand asa ceva.
Putem organiza asa ceva? Da putem, pentru ca ne-am saturat!
Cred in Romania Apolitica condusa de oameni dedicati si devotati si nu vreau sa mai aud de politica.

Aha,aha,haha,aha ai vrea tu sa ma lasi somer,da cu ala micu ce fac ca trebuie sa suga ,sa mai creasca ,sa nu mai umble cu pantofi cu toc.Si mai este ceva,vam vindut la FMI ,asa ca acum eu sunt doar o mamie cu o gasca de hoti PDL ,sub comanda lui Jeffrey Frencs,iar voi nu mai sunteti cetateni liberi ,ci doar sclavii care sa munceasca sa plateasca cheltuielile mele cu distractiile Elenei Udrea

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2011, ora 16:22

FOARTE URAT DIN PARTEA TA CIURUITORULE FARA CARACTER. SCRUPULE..

ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 12 Mai 2011, ora 00:07

De la: 9am117598, la data 2011-05-11 16:22:01FOARTE URAT DIN PARTEA TA CIURUITORULE FARA CARACTER. SCRUPULE..

Sondaj CCSB: 74,8% dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita
Scris de Alina Olteanu in 06 Mai 2011 la 08:38, in Social. 59 vizualizari Intra in discutie 70%, antena3, CCSB, sondaj, tara se indreapta intr-o directie gresita crct.ro/nfs2
FacebookTwitterRecomandaSalveaza PDFTiparesteUn sondaj CCSB , prezentat de Antena3 joi, la un an de la anuntul presedintelui Traian Basescu, de la care a inceput scaderea dramatica a nivelului de trai, releva ca peste 70% dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita. 89,6% dintre ei nu cred ca Romania a iesit din criza, si 56,1% dintre ei cred ca acest lucru se va intampla abia peste mai mult de trei ani.

Sursa imagine: worldit.info.jpg La intrebarea "Care este directia in care se indreapta Romania?”, 18,1% dintre respondenti au apreciat ca ea este buna, 78,4% ca este gresita si 7,1% au afirmat ca nu stiu sau nu raspund.

Conform aceluiasi sondaj, 63,7% dintre romani cred ca nivelul de trai sa inrautatit in ultimul an, 28,4% considera ca a ramas la fel si 7,4% afirma ca s-a imbunatatit. ). 0,5% nu au stiut sau n-au dorit sa raspunda.

Romanii se tem cel mai mult, intr-o ordine a prioritatilor, de viitorul copiilor - 42,2%, inrautatirea starii de sanatate personala -33,2%, pierderea locului de munca -29,6%, cresterea preturilor -29,1%, scaderea pensiilor -26,6%, o catastrofa naturala (cutremur, inundatii) -26,4%, scaderea salariilor -24,6%, competenta limitata a celor care ne conduc -16,2%, un razboi in zona -13,6%, instabilitatea politica in tara -12,4%, un atac terorist pe teritoriul Romaniei -9,6%, imposibilitatea de a plati creditele -9,0%, cresterea infractionalitatii -8,4% si cursul valutar (scaderea leului fata de euro) -6,4%.

Cand vine vorba de marirea TVA si eficienta acestei masuri de a ajuta la scoaterea tarii din criza, doar 14,8% dintre respondeti considera ca masura a fost buna si ca a ajutat, in timp ce 82,6% considera ca nu a ajutat la nimic.

Intrebati "Cum faceti fata scumpirii alimentelor?”, 14,5% dintre romani au raspuns “usor”, 84,6% au raspuns “greu” si 0,8% nu au vrut sau nu au stiut sa raspunda.

Intrebati "Cum faceti fata scumpirii energiei?”, 87,8% dintre romani au raspuns “greu”, 11,8% au raspuns “usor” si 0,4% nu au vrut sau nu au stiut sa raspunda.

La intrebarea "Cum faceti fata scumpirii combustibililor?” , 15,2% dintre romani au raspuns “usor”, 77,5% au raspuns “greu” si 7,4% nu au vrut sau nu au stiut sa raspunda.

La intrebarea "Considerati ca Romania a iesit din criza?”, 89,6% dintre romani au raspuns “nu”, 8,5% - “da” si 1,9% - nu au vrut sau nu au stiut sa raspunda.

La intrebarea "Cand credeti ca va iesi Romania din criza?”, 1,4% dintre romani au raspuns ca in 2011, 11,6% - in 2012, 9,4% - in 2013, 56,1% - mai mult de trei ani, si 11% n-au vrut saun-au stiut sa raspunda.

Sondajul compandat de Antena 3 mai releva ca partidele politice care se bucura de incredere sunt, in ordine: PNL -37,5%, PSD -33,9%, USL -29,4%, PC -24,2%, ACD -23,5%, PP -20,5% si PDL -17,9%.

Personalitatile care se bucura de incredere sunt, in ordine: Mugur Isarescu -52,5%, Crin Antonescu -40,0%, Victor Ponta -33,2%, Dan Voiculescu -24,4% , Dan Diaconescu -23,2%, Traian Basescu -13,7% si Emil Boc -12,3%

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
DECEBAL

30 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2011, ora 12:50

PAI LA NOI ZICI CA DE MOCRATIE .O FI DAR UNILATERAL .

scepticul

84 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2011, ora 15:05

IL CITEZ PE UN PENSIONAR:NOI NU NE-AM VOTATSTAPANI,AM VOTATPE CEI CARE AR TREBUI SA SERVEASCA ACEST POPOR SI ACEASTA TARA,FIIND PLATITI DE CATRE ACEST POPOR!

scepticul
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 15:10

De la: misulika, la data 2011-05-01 00:42:07 SA NU MAI FIM UN POPOR DE LASI SI DE CORUPTI .. ATUNCI TOTUL VA REVENI LA NORMAL .. DAR EXEMPLUL DE UNDE IL LUAM DRAGILOR ? CU CUMVA TOT DE LA CONDUCATORII NOSTRII. VA ROG LUATI EXEMPLUL LOR ..SPER SA FIE UNUL BUN !

Vrei un model?? Buuuun, ti-l propun: te poate inspira persoana Majestatii Sale Regele Mihai I de Romania!!!!!!!!!!
Nu a avut o viata usoara desi prin nastere asa parea, si cu toate acestea este un monarh cu o tarie de caracter si cu o rigoare, de invidiat!!!!!!!!!

scepticul

84 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2011, ora 15:14

CUM SA SCAPAM DE ACEASTA CLASA POLITICA?CUM AM SCAPAT DE UN REGIM,{CARE AVEA SECURUTATEA,MILITIA SI ARMATA SUB CONTROL}?SI BINENTELES INVITANDU-I PE TOTI SA-SI AMINTEASCA DE ZIDUL DE LA TARGOVISTE!

scepticul
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2011, ora 20:25

cum au spart zidul BERLINULUI, ASA SI NOI PUTEM SA O FCAEM SA LUAM MASURI FATA DE CEI CARE NE-AU CURUIT. DECIN! IN CONCLUZIE ROMANILOR NU FITI LASI SI FALSI.FITI CURAJOSI.
PE CEAUSESCU CUM L-AU TERMINAT CU TOAT SECURITATEA LUI , PLUS MILITIA , SI ARMATA.

sasfrancisc

37 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 12 Mai 2011, ora 22:08

Si eu imi doresc sa am o asemenea putere incat sa pot starpii raul cu un dos de palma dar in ziua de azi nu se mai poate asa ceva, multi de abia asteapta un act de violenta drept motiv pentru "a ne sarii in ajutor" si sa nu-i mai vedem dusi pe veci de pe meleagurile noastre. Oameni buni totul se poate rezolva pasnic cu flori si dragoste. Trebuie doar sa iesim in strada cu totii si sa cerem ceea ce vrem. Ar fi totusi cateva probleme:
1. Trebuie sa iesim cu totii deodata si-n numar mare, chiar foarte mare;
2. Trebuie sa stim ce vrem (sigur vom gasii in fiecare comunitate oameni scoliti care au habar despre ce si cum );
3. In momentul in care am iesit trebuie sa stim in cine ne putem increde (in 1989 am schimbat lupul pe o haita de hiene, care a reusit pana acuma sa aduca in haita pestrita toate culorile politice din tara, nu e politician care sa nu muste din trupul nostru si care sa nu se harjoneasca intre ei pentru a mai prinde o halca din poporul asta atat de rabdator). A iesii in strada nu inseamna neaparat ca vrem revolutie, scandal sau galceava. Putem cu totii sa mergem la un picnic extins, in orasele comunele noastre, ne luam de mancare pentru o saptamana si la sfarsitul picnicului vom avea o noua constitutie sau mai stiu eu de ce e nevoie pentru a schimba in bine acest cosmar pe care-l traim cu durere;
4. Aceasta iesire trebuie meticulos organizata pentru ca e lesne de inteles ca politicienii ne vor fi potrivnici si la cate au in capsor pot sa se deghizeze pentru a sabota totul;
5. Cum putem organiza asa ceva? Recladind comunitatile de pretutindeni. In orase, comune localitati sau pe cartiere oamenii trebuie sa iasa, sa se intalneasca sa se cunoasca sa vorbeasca despre durerea pe care o traim si sa incerce sa se cunoasca pentru a identifica viitorii oameni de incredere. Recladirea marilor comunitati sociale este cea mai grea incercare pentru ca ele au fost intentionat desfiintate, dupa 1989, de aceste hiene tocmai pentru a nu mai da o alta sansa vocii poporului;
Sunt doar cateva idei pe care voi le puteti dezvolta corecta sau nega, important este ca sa intelegem odata pentru totdeauna ca trebuie sa vorbim deschis despre ceea ce vrem, si sa inteleaga tot norodul ca politicienii nu sunt zei ci oameni din randul nostru, oameni rai si mincinosi care ne-au intors spatele imediat ce au pasit pragul casei noastre unde noi am pus pe masa pana si sufletul. Asta se intampla de cand a aparut politica si pana-n zilele noastre si nu se va schimba in veci. POLITICA inghite cei mai multi bani din tara asta, de unde au partidele bani? de la fraierii de romani, sau credeti ca merg la cules capsuni sau dau cu sapa? NU! Ne fraieresc pe noi prostii ca sa-si mai faca un sediu sau sa mai tipareasca un calendar cu surasul nu stiu carui nemernic pe dos.
Am obosit si ma doare sufletul, auziti oameni buni, sufletul ma doare de fiecare data cand imi intra POLITICA in casa mea pe care am platit-o cu sange, in oala mea cu supa si dupa ce se urineaza peste tot ce imi este drag ma intreaba cu un suras de copil tamp nevinovat daca m-am suparat si daca sunt de acord cu ceea ce face. NU oameni buni nu mai sunt de acord cu POLITICA si nu vreau sa mai aud de nici un politician, sunt cu gramada, toti ne vor binele dar culmea sunt coplesiti de situatie. Avem o tara ca nimeni alta, inca este bogata dar nu vor sa ne lase sa lucram in tara nostra pentru ca vor sa ne starpeasca, vor sa ne indeparteze de ceea ce ne este drag.
Politicienilor recunoastetiva invinsi, asumati-va pentru ultima data responsabilitatea, adunati-va cu totii de toate culorile si parasiti scena.
Dumnezeu sa ne ajute sa vedem tara eliberata de POLITICA.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 09:08

De la: scepticul, la data 2011-05-12 15:14:22CUM SA SCAPAM DE ACEASTA CLASA POLITICA?CUM AM SCAPAT DE UN REGIM,{CARE AVEA SECURUTATEA,MILITIA SI ARMATA SUB CONTROL}?SI BINENTELES INVITANDU-I PE TOTI SA-SI AMINTEASCA DE ZIDUL DE LA TARGOVISTE!

Aducand politicieni din Germania?? Ghici cu cat ar trebui platiti ca sa relanseze economia noastra????

scepticul

84 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2011, ora 15:50

Cine a pomenit de politicieni din Germania?Nu observati ca toate asa zise "forte politice"care s-au succedat la conducerea tarii si mai ales acest regim BASESCIAN ne-au trsnsformat in nevertebrate,in fiinte fara orizont,fara sperante,supravietuind datorita instinctului de conservare!CUM SCAPAM DE UN ASEMENEA COSMAR? O MIE DE VORBE UN BAN NU FAC! GANDITI-VA LA FAPTE si dati-mi si mie de veste!

scepticul
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2011, ora 20:13

FELICITARI 178165 . SINCER MA AUZIT PE BOC LA MICROFON LAMINE IN ORAS , IMI VENEA PUS SI SIMPLU SA VOMIT, CAND IL VAD SI AUD PE CIURUITO LA TV MI SE FACE GERETA CRED CA O SA FAC ICTER NEGRUSAU HEPATITA... CAND IL; VAD CAT ZAMBESTE DE RELAXAT SI IRONIC, SARCASTIC., SUB, ORICE CRITICA , NU ARE NICI UN STRES, NICI I O GRIJA , PROBLEMA , , RASPUNDERE , DATORII SI CHELTUIELI DE PALTIT, FAMILIILE SI COPIILOR SUNT BINE MERSI , ARANJATI PT TOATA VIAAT , DAR AU UITAT CUM AU AJUNS COPII LUI CEAUSESCU, TIN SA LE REAMINTESC CA SI NOI AVEM FAMILIE SI COPII, PANA LA URAMA TOT O SA PLATESC RAU F MARE CRAE NI L-AU PRODUS .AM VAZUT MULTE IN VIAT MEA CU OCHII MEI, MULTI AU PLATIT PAN ALA URMA PT RAU CRAE L-AU FACUT-PRODUS .

je_chopper

11 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2011, ora 10:48

revolutie si linsare ..razboi civil daca e nevoie si se pare ca este!....mueeee base...chioru dictatoru!

scepticul

84 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2011, ora 17:13

fara razboi fraticid! trebuie dusa lupta prin trezirea poporuli si constientizarea lui, ca si in versurile IMNULUI NOSTRU!

scepticul
Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI
Mergi la: