back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

9am162063

2 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 16:38

E O INTRBARE RETORICA?

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 18:23

De la: sasfrancisc, la data 2011-04-03 17:52:59E simplu ce trebuie sa facem, dar avem oare curaj?
Am trait in anonimat si ne-am tarat in mocirla toti acesti 22 de ani de dupa Decembrie 1989 si am lasat noua (vechea) clasa politica sa se umfle peste masura, sa desfiinteze toate comunitatile si organizatiile puternice care ar putea scoate oamenii in strada, au intarit legislatia care pune pumnul in gura manifestantului si ne-au redus la o multime de mormoloci dezinformati si tranchilizati.
Nu au lasat pe nimeni „curat„ sa intre in politica si asa am votat an de an pentru mai bine dar am ales acelas cancer purtand alt nume sau culoare.
E clar ca in 2012 vom avea de ales intre un cancer portocaliu, un alt cancer rosu, altul verde si altele de ce culori or mai fi.
Ce trebuie sa facem? - sa intelegem odata pentru totdeauna ca se poate si fara politica , trebuie sa starpim cancerul asta numit POLITICA si sa-i facem pe acesti tradatori (sa ma ierte cei cu buna credinta - ca stiu ca mai sunt unii) sa le fie rusine sa mai rosteasca vreodata cuvantul POLITICA.
Cum o vom face? - sistematic si cu rabdare, ne vom recladii grupurile de prieteni, gastile de cartiere, comunitatile ocupationale sau vechile promotii de orice fel, vom incepe prin a iesii la plimbare si nu vom demonstra sau manifesta in nici un fel pentru a incalca legea. LA UN SEMN cand toata tara este in masura se iasa in strada vom cere abolirea politicii si nu numai ca o vom cere dar o vom impune ca dorinta noastra ferma si neconditionata.
Vom reedita actul Unirii de la 1 decembrie 1918. Toti ne credem mai buni si mai destepti decat parintii sau bunicii nostrii. Ia sa vedem de ce suntem noi in stare in era tehnologiei si cu cunostintele dobandite prin diverse scoli.
Jos cu politica. Traiasca ROMANIA APOLITICA.

Pentru 9am187740 - apreciez modul tau de gandire, uite ca numai aici suntem cel putin doi care merg aproximativ pe acelasi drum, eu sunt foarte increzator ca pe zi ce trece tot mai multi romani (cetateni vreau sa zic) vor gandii la fel si cand va exista cunoastere si vointa va venii si putinta. O sa se gaseasca in tara asta cativa destul de dedicati si neinfricati sa inceapa odata neinceputul.

Hoooo, unde te repezi asa, sogore? Sa dispara politica in Romania si sa conduca cine? honvezii tai? Sogore, vezi ca intri pe un teren minat, s'ar putea ca mina sa fie chiar sub fundul tau iredentist!
Apropos, ce mai face viktoras orban, tot cu revizionismul ca si tine? Spune'i in ce lb. vrei tu sa nu mai calce prin Romania, ca deja a enervat pe multi romani...!!!

"NIHIL SINE DEO!"

Raporteaza abuz de limbaj
sasfrancisc

37 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 5 Aprilie 2011, ora 21:34

No atunce fa tu cu politicienii astia si ia de la ce partid vrei ca ai de unde.
Asta chiar m-a durut, nu faptul ca ma crezi iredentist (eu stiu ce sunt nu trebuie sa-mi spuna nimeni) ci realitatea sumbra ca treaba e facuta bine si pana la capat, adica creierul ne e spalat si vedem dusmanul in cel de langa noi in loc sa ne uitam acolo unde acesta sta si ne soarbe linistit sangele.
Daca tu esti unul dintre vampirii cancerigeni as putea oare indraznii sa te rog sa te lepezi de politica? sau daca nu de politica sa te apuci odata sa faci treaba si pentru noi cei prosti, pentru ca de aia te platim NERUSINATULE.

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 10:20

De la: 9am207786, la data 2011-04-05 14:56:51
De la: 9am243736, la data 2011-04-04 15:19:22
las-o usor ca macane... n-are nici o treaba comentariul meu cu raspunsul tau, asta daca nu cumva ti-ai schimbat impresia in urma intalnirii...
cat priveste mediul concurential, valorile traditonale, etc., vad ca tu le cunosti doar din teorie si te sperie numai gandul ca s-ar putea aplica... inainte de a ma contrazice ar trebui sa-ti dea de gandit faptul ca "d-na banchera" nu se incadreaza nicicum in comentariile tale si nici macar in ale ei, din contra, daca e adevarat ce afirma, pot spune cu certitudine ca a ajuns acolo printr-o relatie...
si da, sustin in continuare ca sistemul bancar a avut de castigat prin plecarea ei, indiferent de ce greutati are, locul ei nu era acolo (dar poate ma contrazic diplomele )...

NU FAC POLEMICA CU TINE. AI PROFILUL OMULUI CARCOTAS, FARA CONSTINTA SI FARA DUMNEZEU.

VAD CA ESTI PREGATIT IN ORICE MOMENT SA COMENTEZI ORICE SI DESPRE ORICINE.

DESPRE CE INTALNIRE VORBESTI?

CAND VEI FI IN VIATA INTR-O POSTURA NENOROCITA, NU CRED CA TE JUDECI TU PE TINE CU ATATA DETASARE SI INCISIVITATE CUM O FACI AICI PE FORUM.

SA FI SANATOS SI SA ITI VEZI DE TREABA TA. DACA AI CEVA CONSTRUCTIV DE ADAUGAT PE FORUM ESTI BINEVENIT.

NUMAI DE CARCOTASI SI DE TRADATORI CARE DAU LA TEMELIE, NU ARE NEVOIE TARA ASTA. DIN CONTRA, SUNT DEJA MULT MULT PREA MULTI. BINE AR FI SA EMIGREZE CARCOTASII DIN ROMANIA SI SA NU SE MAI INTOARCA NICIODATA. NICI MACAR NEPOTII LOR.

de ce mi-ai raspuns ca eu nu m-am adresat tie, iar daca ai raspuns cum naiba se face ca nici nu stii ce ti-a scris in comentariu...
daca o ducem rau in romania tocmai din cauza asta o ducem rau, ca le permitem la toti sa-si exprime parerea fara a avea habar si ca ne trebuie prea mult timp sa-i convingem ca sunt pe dinafara...
daca amica ta (pot sa-i spun asa, nu?) a lucrat la bcr, daca a avut un coleg care a lucrat la sri, atunci ori ea este beneficiara unor pile si relatii si nu este de mirare ca nu ne plac serviciile bancare, tinand cont de modul ei de exprimare, ori "sri-istul" respectiv era in misiune de a aresta vreo prostituata... ca tot doreste ea sa te cunoasca in particular...
asa ca amice, eu nu vad cum aceasta tipa se poate incadra in criteriile si in ideile pe care le exprimi in postari si cum poti construi romania cu ea, asta daca nu legalizezi prostitutia, ca eu asta cred, ca tipa era la agatat...
ps urasc pe lumea asta prostia, minciuna si lacomia...gata nu-ti mai raspund, te las sa construiesti romania cu oamenii alesi de tine...
sa stii ca sunt destul de exigent
de unde stii ca era intr-o postura nenorocita, tu crezi tot ce citesti pe forum, nu treci prin filtrul ratiunii sau daca ai facut-o, explica-mi si mie, ca sa nu mai gresesc altadata...

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 14:51

doamne mor de ras dupa ce am ctit ce a scris la adresa mea un grande PORC .
duce-ti-l la spitalu nr 9 sau arestati-l , pe nenorocitu ., nemernicu.. nebunu are programare la doctor :)

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 15:09

De la: 9am117598, la data 2011-03-31 17:26:11buna! pt 207786, e foarte adevarat ce ai scris si ai perfecta dreptate, te apreciezi, nu stiu cine esti dar se pare ac estiinteligent, de persoane ac tine are neevoie poporu, nu de lasi care ar vinde-o si pe mama lor, aas am avut un fost coleg care lucrase la SRI , E IN STARE SA O VINDA SI PE MAMA LUI. MA INTREB PANA CAND NE MAI CRED PROSTII LOR SI NE RAD IN FATA SI PE LA SPATE CE ITNTELIGENTI SUNT EI CA NE-AU TRAS IN PIEPT. OARE UNDE E ,, SACALU"' SI ,, CORADO'' SA-I TERMINE ODATA SI BINE PE TOTI.

la nivelul tau de exprimare imi este greu sa cred ca ai lucrat vreodata, mai ales la bcr...
ps si broscuta pare mai inteligenta...

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 15:15

De la: 9am117598, la data 2011-04-04 11:17:12pt 207786 ai perfecta dreptate, incompetentii ne iau locu, asa mi-am pierdut si eu serviciu la BCR DIN CAUZA PILOASELOER SI INCOMPETENTELOR, NEAMURILOR, POLITICII LOR. iti urmaresc articolele si ma bucur f mult cand vad o minte inteligenta , e o placere sa citesc ce scrii , numai adevaru pur.te apreciez f mult . pt ceea ce esti ca om, nu te cunosc , as vrea sa te cunosc mai bine, am obs ca te-ai uitat la profilu meu :)

de ce nu zici si tariful, ca sa nu faca omu' drumu' degeaba, incompetento!
mai ai tupeu sa spui ca ti-ai pierdut serviciul din cauza piloaselor, prostia te-a tradat sau s-a saturat de pieptul tau vreunul, cherido!

CIPRIOTUL

90 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 6 Aprilie 2011, ora 16:48

De la: homeless, la data 2011-02-27 12:37:46E ultima oara cand o mai repar ( pagina )

Gata nea homelexule o reparasi de nu mai zise nimeni nimic de 30 de zile.

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 16:44

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 16:47

BUNA! PERSOANA CARE MA DENIGREAZA PE MINE E INEXSITENTA PT MINE :)PT MINE .E FIX ZERO .

9am207848

2 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2011, ora 19:32

Ar trebui sa-i schimbam pe toti ,s-au imbogatit pe spinarea poporului,.Dar nu se vor lasa astea schimbati fara varsare de sange.Au murit degeaba in 89 .Astea au pus mana pe putere.Iar poporul sufera enorm .Ar trebui dupa ce i vom schimba sa-i punem sa traiasca cu pensiile pe care le-au taiat si cu salariile de bajocora.

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 09:52

De la: 9am117598, la data 2011-04-07 16:47:04BUNA! PERSOANA CARE MA DENIGREAZA PE MINE E INEXSITENTA PT MINE :)PT MINE .E FIX ZERO .

nu vrei sa ne cunoastem mai bine? am vazut ca si tu te-ai uitat la pozele mele...

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 15:16

De la: alupigus, la data 2011-04-08 09:52:36
De la: 9am117598, la data 2011-04-07 16:47:04BUNA! PERSOANA CARE MA DENIGREAZA PE MINE E INEXSITENTA PT MINE :)PT MINE .E FIX ZERO .

nu vrei sa ne cunoastem mai bine? am vazut ca si tu te-ai uitat la pozele mele...

Nu ai vazut ca esti FIX..............PIX ,pentru ea!

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 15:26

De la: Tramp, la data 2011-04-08 15:16:34
De la: alupigus, la data 2011-04-08 09:52:36

Nu ai vazut ca esti FIX..............PIX ,pentru ea!

pai PIX cauta nene, nu ti-ai dat seama?!

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 16:12

vb prostii, eu nu m-am uitat la pozele lui... , nu are rost sa dau atentie la persoane nesemnificative pt mine..chiar nu are importanta pt mine sa dau atentie ..la cine vb aiurea ... fara el.

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 16:15

De la: 9am117598, la data 2011-04-08 16:12:57vb prostii, eu nu m-am uitat la pozele lui... , nu are rost sa dau atentie la persoane nesemnificative pt mine..chiar nu are importanta pt mine sa dau atentie ..la cine vb aiurea ... fara el.

ai uitat sa te juri...

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 16:40

De la: 9am243736, la data 2011-04-08 16:15:40
De la: 9am117598, la data 2011-04-08 16:12:57vb prostii, eu nu m-am uitat la pozele lui... , nu are rost sa dau atentie la persoane nesemnificative pt mine..chiar nu are importanta pt mine sa dau atentie ..la cine vb aiurea ... fara el.

ai uitat sa te juri...

ietete ,gata cu a lu' pigusul verzui ! ai si poze puse la avatar ? ia sa vad !

CIPRIOTUL

90 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 18:27

Popoarele civilizate fac ce trebuie,noi suntem popor din epoca fanariotilor si ne comportam,pardon suntem furati și conduși exact de acesti fanarioți

CIPRIOTUL

90 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2011, ora 18:35

De la: 9am207848, la data 2011-04-07 19:32:26Ar trebui sa-i schimbam pe toti ,s-au imbogatit pe spinarea poporului,.Dar nu se vor lasa astea schimbati fara varsare de sange.Au murit degeaba in 89 .Astea au pus mana pe putere.Iar poporul sufera enorm .Ar trebui dupa ce i vom schimba sa-i punem sa traiasca cu pensiile pe care le-au taiat si cu salariile de bajocora.

Ăștia și-au făcut provizii de ieuroi în bănci străine și dacă se întâmplă inc-o bulibășeală ca în 89 își iau tălpășița la conturi,aici mai stau doar să mai umfle conturile și să-și îndeplinească misia plătită.

geo_man91

12 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2011, ora 12:23

POPORUL CAND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI ASA CA NOI AR TREBUI SA BAGE CAPUL IN NISIP CA STRUTU . EU CRED CA NOI POPORUL ROMAN ASTA SI FACEM ACUM .

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Oras: Constanta

Postat pe: 9 Aprilie 2011, ora 12:26

da,exista solutie ... sa emigrezi ... sigur alceva nu poti sa faci,nu te poti lupta cu morile de vint !

9am133135

65 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2011, ora 12:31

Usor de spus, aproape imposibil de facut. Din pacate conducatorii nostri nu sunt cei ce ii vedem...nu Basescu, nu Poc. Conducatorii nostri sunt cei ce au infiintat cu marsavie _U_E. Suntem datori lui Dumnezeu cu o moarte si datori lor pentru tot restul vietii...si din pacate nu numai noi ci si urmasilor nostri. Ne-am cam prapadit mostenirea lui Decebal, am uitat vorbele lui Stefan cel Mare...e drept ca partial are inca dreptate...Romania nu e a noastra, nici a voastra ....dar(din pacate) nici a urmasilor urmasilor nostri. Si cand apare revolta(fie ea si jurtificata in cazul propus de tine)..._U_E sau cine e in spatele _U_E o sa fie calare pe noi si o sa ne termine rapid. Nu ne mai foloseste ca in 1918 curajul(care poate o parte il mai au) nici iubirea de semeni(care poate mai exista). Deci ce e de facut?

9am243862

62 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 9 Aprilie 2011, ora 12:38

...ar trebui sa ne rugam pentru ei...sa le dea Dumnezeu intelepciune si pricepere sa ne conduca...ceea ce voi nu faceti decat sa criticati ,sa acuzati ...si...nu cautati nici o solutie...

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Aprilie 2011, ora 21:07

De la: 9am243862, la data 2011-04-09 12:38:49...ar trebui sa ne rugam pentru ei...sa le dea Dumnezeu intelepciune si pricepere sa ne conduca...ceea ce voi nu faceti decat sa criticati ,sa acuzati ...si...nu cautati nici o solutie...

cind s-au batut cu coltii si ghearele ca sa recistige alegerile, Sustineau ca ei si Numai EI ,cu Basescu in frunte sunt capabili sa SALVEZE tara ! si acum vrei solutii de la mine, femeie ? dupa ce ne-au ciuruit si storcosit, eu, noi, amaritii si lovitii ,suntem vinovati ca n-avem solutii ? SA PLECE DACA N-AU SOLUTII si SA PLATEASCA ptr. tot ce i-au facut Ro , indatorind-o cum n-a fost ea niciodata indatorata !

9am095133

28 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 01:35

Un popor, o nație, nu poate exista dacă are conducători incompetenți! Este o contradicție în termeni. În caz contrar este o populație eterogenă care ocupă un stațiu geografic.

9am058964

3 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 13:18

sa dam jos ungurii din sanatate,invatamint,etc. si pe cei care i-au pus(basescu,boc)

theme

22 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 15:08

PROBLEMA ESTE CA POPORUL ASTA NU REACTINEAZA NICI CU CUTITUL LA OS!
CE CONTEAZA CEI DE LA ORAS CARE AU INITIAT REVOLUTIA SI SCHIMBARILE CAND CEI DE LA SATE NU I-SI MAI REVIN DIN ABURII BETIEI DE PESTE 500 DE ANI!
NU LA-TI DAT JOS PE TZIGHANUL ILIESCU CARE A ADUS PE SHESTAKE SI PE RUSI SI PE JIDANII RUSI IN TARA LA TALHARIT, APOI SI PE AMERICANI SI PE PRIETENII EUROPENI CA SA FIE TOTI MULTUMITI SI SA NU-L DEA JOS! TOTI POLITICIENII ROMANI VIN DIN PCR/PSD ASA CA FARA O LEGE A LUSTRATIEI VOM AVEA ACEIASI INCOMPETENTI TICALOSI SI HOTZI!
ASTIA TREBUIE NU NUMAI BAGATI LA ZDUP, DAR CONFISCATE AVERILE IAR BEIZADELELE TRIMISI LA MUNCA DE JOS. SI RECUPERATI BANII ASCUNSI IN STRAINATATE!

sasfrancisc

37 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 18:01

ROMANIA APOLITICA aceasta este solutia.

1. Asta nu inseamna ca nu va fi condusa tara, ci inseamna ca oamenii cei mai competenti vor fi trimisi de popor sa RASPUNDA pentru ceea ce o sa faca.
2. Fara POLITICA si politicieni nu cred ca vor mai exista persoane IMUNE la hotararile pe care le iau actualii politicieni imuni, si nu raspund veci. Locul actualilor si tuturor politicienilor poate fi luat de persoane competente, cu calificare in domeniu care vor fi angajate si vor raspunde inclusiv pentru performanta pe post nu numai pentru corectitudinea deciziilor.
3. Fara POLITICA putem construii o structura administrativa asa cum foarte bine zicea 9am207786 inainte (Statul centralizat DAC - cu SFATUL BATRANILOR la nivelul comunitatilor locale, respectiv STAFTUL TARII la nivel central) care sa ne puna pe calea responsabilitatii, respectului si altruismului ceea ce cred ca ne lipseste atat de mult in aceste vremuri.
4. Cea mai marea realizare a lepadarii de POLITICA va fi concordia din tarisoara noastra. Nefiind samanta de scandal, toata lumea va cauta sa faca mai bine si va respecta pe cel de langa el. Ce folos ca avem politicieni incapabili la putere si in opozitie ca acestia se lupta intre ei, ne sacrifica pe noi, infasca fiecare ce poate si rezultatul este ca sfasie trupul tarii iar acum ce a mai ramas, sa soarbe si ultima picatura de sange dupa care ne pot lua si sufletul ca vom fi fara vlaga sa oprim mana care ne biciuieste.
5. Politica nu este unica solutie in conducerea unei tari. Aveti cumva nevoie de un politician sa va conduca afacerile din propria casa? sau din firma pe care cu foarte mare greutate o tineti pe picioare din pricina trepadusilor trimisi de politicieni sa adune birul? Cautati un politician care a excelat in afaceri altele decat cu statul, de ce doar cu statul pentru ca acolo sunt banii NOSTRII din care plata catre firma politicianului se face tot cu acordul altui politician.
6. Cautati in jurul vostru si o sa intelegeti de ce toti incompetentii sunt cel mai repede racolati in politica indiferent de culoare, pentru ca sunt cel mai usor de dominat si influentat. Iar opusul acestora sunt cei care chiar cred ca pot face ceva in politica se trezesc tarati in santaje din cele mai de neinchipuit.

Am obosit si mai am de mers si la lucru, asa ca va doresc dessteptare adevarata si reflectati daca ROMANIA APOLITICA poate fi o solutie.

CIPRIOTUL

90 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 21:54

De la: 9am095133, la data 2011-04-10 01:35:58Un popor, o nație, nu poate exista dacă are conducători incompetenți! Este o contradicție în termeni. În caz contrar este o populație eterogenă care ocupă un stațiu geografic.

România nu are conducători ci doar niște găști,niște,șlehte,organizate pe meserii,pe funcții,care se ajută unii pe alții ,la jonglerii,de a fenta legile,de a deturna fondurile bugetare ,fiecare cum poate,cât mai mult sa-și taie felia,ei n-au treabă cu frăierimea pe care o reprezintă ,acolo unde a fost trimis de alegători.alte găști ii apără ,să nu ajungă la tzuhaus.
Dumnealor sunt doar niște argați care stau cu biciul pe noi ,să le dăm câți mai mulți mangoți să achite ratele încasate de ei de la FMI,BM,BE.

9am245478__lupu_marin

5 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Aprilie 2011, ora 22:46

sa le dea " foc "

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI
Mergi la: