Info
x
Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti
|
David_Grigorita_1 12 mesaje Membru din: 4/03/2011 Oras: Onesti |
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 14:53
Sa-i schibe chiar fara acordul lor,adica IN FORTA si sa raspunda pt situatia grava in care se afla tara,acolo unde le este locul,adica dupa GRATII.Astfel vom scapa natiunea de MINCINOSI,HOTI,IPOCRITI si PORTOCALII care reprezinta pt noi grupa de ANTICRISTI...David G.
Gina David.
|
|
9am117598 624 mesaje Membru din: 14/08/2009 |
Postat pe: 27 Iunie 2011, ora 15:01
BRAVO DAVID! FELICITARI ! PE EI SI PE MAMA LOR :)DE ESCROCI
Raporteaza abuz de limbaj |
|
JohnDoe 26 mesaje Membru din: 21/09/2010 |
Postat pe: 28 Iunie 2011, ora 10:41
Cand are conducatori incompetenti, poporul - o parte a lui - trebuie sa se arate si mai incapabil decat liderii. Aici ma refer la adulatorii acelor carmuitori. Ceilalti, cealalta parte ar trebui sa incerce sa se organizeze si sa dea glas unei autentice societati civile. Lipsa de reactie, lancezeala, indolenta nu ajuta decat la adancirea haosului creat si intretinut de nepriceputii care in plus mai sunt si tradatori.
|
pescarul12345 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Iunie 2011, ora 11:22
AMIN
|
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 10:51
doamne!! cand vad in ce situatie grea si rea ne-au adus , nu mai sper decat sa-i bat d-zeu cu sf.petru de zi si pavel , poateii trazneste cumva in capu lor cum gandesc si ne condic , isi bat joc de noi pur si simplu dar si bucurestenii sunt de vina pt ca sunt lasi nu au participat al ultimu mmiting egoistii , delasatii , o duc bine in buc faat de provincie au salarii mai mare , regret ca m-am nascut in romanai cu aas oameni rai si lasi .
|
socratestanculescu 32 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 21:56
SA-I IMPUSTE !!!
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 07:21
De la: 9am084726, la data 2011-06-27 06:31:26CINE EVALUEAZA COMPETENTA?SI CINE EVALUEAZA COMPETENTA EVALUATORULUI? cum cine ? ministrul invatamintului, ca e NEUTRU !
|
adrbtgms04 23 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 07:30
hai ca suna fain!!!!hah! a ceva ce am crezut candva ca a fost REVOLUTIE. du -te pe youtube si cauta 'Ceausescu -1983 cuvantare despre arta" apoi google 'ZEIGEIST the movie" -cate parti poti iar apoi da-mi un bazzzzzzzzzz in nici o tara din lume politicienii nu sunt alesi de popor....; pe ce lume traiesti frate?
|
|
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 07:39
De la: adrbtgms04, la data 2011-06-30 07:30:03 cam asa-i , dar ne amagim si noi ca nu-i asa ! altfel, ce s-ar intimpla, te-ai gindit ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
hfrbu 93 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 13:28
Aveti dreptate, cred ca ar trebui infiintata o formatiune politica care sa fie in opozitie cu Parlamentul, daca partidele parlamentare sunt necorespunzatoare!
Sper ca a sosit timpul sa infiintam "PARTIDUL SOCIETATII CIVILE" Ce parere aveti, oare este posibil asa ceva in Romania de azi ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
mariah_kan 64 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Iunie 2011, ora 19:05
Schimbarea este unica solutie, si la vot sa mergem cu mare responsabilitate. Infiintarea unui alt partid ar fi o nevoie acuta, doar asa se va schimba in bine situatie romaniei.
|
|
JohnDoe 26 mesaje Membru din: 21/09/2010 |
Postat pe: 2 Iulie 2011, ora 11:05
De la: mariah_kan, la data 2011-06-30 19:05:59Schimbarea este unica solutie, si la vot sa mergem cu mare responsabilitate. Infiintarea unui alt partid ar fi o nevoie acuta, doar asa se va schimba in bine situatie romaniei. Nu pot sa cred ca vorbiti serios! Un alt partid? Unul nou? Care sa fie in...opozitie cu cine? Cu Parlamentul? Adica inca o formatiune politica in afara Legislativului? Care sa faca ce, pe dinafara? Apoi, ce garantii ati/am avea ca acest partid nu va fi deschis la...colaborari cu PDL, PSD, PNL atata vreme cat...totul este in INTERES NATIONAL? Nu va suparati pe mine, chiar nu vreau sa fiu nici caustic si nici sa va lezez orgoliul insa...dati dovada de infantilism! Partidul Societatii Civile? Societatea civila a CRAPAT fratilor, toti cei care odata erau glasuri ale acesteia acum dorm sau isi vad de interesele lor. Chiar - cum ar suna Gabriel Liiceanu presedinte al PSC, Andreea Pora vice, Sabina Fati secretar general ?! |
|
Postat pe: 2 Iulie 2011, ora 16:24
De la: JohnDoe, la data 2011-07-02 11:05:57De la: mariah_kan, la data 2011-06-30 19:05:59Schimbarea este unica solutie, si la vot sa mergem cu mare responsabilitate. Infiintarea unui alt partid ar fi o nevoie acuta, doar asa se va schimba in bine situatie romaniei. va fi un partid, Alb ca Zapada !
|
|
dandragos69 201 mesaje Membru din: 14/08/2008 Oras: Pitesti |
Postat pe: 3 Iulie 2011, ora 00:09
De la: gabigabi, la data 2011-07-02 16:24:54De la: JohnDoe, la data 2011-07-02 11:05:57De la: mariah_kan, la data 2011-06-30 19:05:59Schimbarea este unica solutie, si la vot sa mergem cu mare responsabilitate. Infiintarea unui alt partid ar fi o nevoie acuta, doar asa se va schimba in bine situatie romaniei. Nu, sunt destule partide "pe margine", care abia asteapta sa intre sau sa reintre in Parlament. PRM-ul e unul dintre ele si parca vad ca acum, de cand cu agitatia nationalista de doi bani, va prinde niste...locuri. Ca sa ce? Ca sa mai faca SI ei nitica demagogie ! Solutia - daca ar exista VOINTA POLITICA REALA - e ca fiecare partid sa-si faca CONSTIINCIOS si TEMEINIC ordine in ograda si sa se lepede de...satana! Da, visez cu ochii deschisi, vorbesc ca sa ma aflu-n treaba dar asta ar fi de facut, nu sa infiintam alte si alte partide asa...de amorul artei! |
|
Postat pe: 3 Iulie 2011, ora 12:03
FRATILOR ! NOI STAM SI SCRIEM AICI NE AGITAM SI EI SE IMBOGATESC DIN ZI PANA IN NOAPTE, AU SOMNU LINISTIT , NU CA NOI CARE NE STRESAM CUM SI CU CE SA NE PALTIM FACTURILE LA CHELTUIELI , MANCARE, CARE O SA DEVINA UN LUX, LA TVA SI PRETURILE CARE CRESC LA TOATE , EI SUNT BINE MERSI , COPII LOR SI FAMILIILE LOR O DUC NUMAI IN LUX , MASINI DE ULTIMA GENERATIE, HANDE DE FIRAM , DE LUX, GENTI, PANTOFI, CEASURI SI PE NOI NE SARCESC PE ZI CE TRECE TOT MAI MULT, ERA CU MULT MAI BINE PE VREMEA LUI CEAUSESCU, TOATA LUMEA AVEA SERVICI, STATU II DADEA O CASA LA TINERII CASAT SI LA CEI NECASAT O GARSONIERA, DORMAE LUMEA CU CAPU LINISTIT PE OERNA, PT CA A DOUA ZI NU ISI PIERDEA SERVICIU, PLUS CA OAMENI ERAU CU MULT MAI RESPECTUOSI SI LINISTITI, NU STRESATI CUM SUNT ACUM DE ISI PUN CAPAT ZILELOR DIN CAUZA DATORIILOR LA BANCI , A SARACIEI , SI A PLATILOR FACURILOR SI MNACARII , SUNT OAMENI CARE NU AU CE SA MANANCE INTR-O ZI, STATU SI PUTUROSII AIA CARE SUNT PUSI ACOLO LA CONDUCEREA TARII , ERGIOSTII, SARLATANII, NESIMTITII, NENOROCITII SI ESCROCII DRACLUI, PT CA NUMAI AI LUI SUNT PUSI SA FACA NU MUMAI RAU SI PE RAU, NU FAPTE SI LUCRURI BUNA, SA NE IMBUNATASESCA VIATA, RUSNINEEEEE LOR ! NUMAI NECURTATU II IMPINGE SA FACA RAU.ASA SA LE AJUTE DUMNEZEU! CUM AU JURTA CU MANA PE BIBLIE CAND AU DEPUS JURAMANTU PT TARA, LOR COPIILOR LOR SI FAMILIILOR LOR, CARE NUMAI SE IMBUIBA DE TOATE SI TARA MOARE DE FOAME , ASA CA HAI ROMANI UNITI-VA ! SA FACEM CEVA PT NOI ,COPII NOSTRI , NEPOTI SI FAMILIILE NOASTE SA NU II LASAM SA NE INGRAOPE DE VII EI PE NOI SA SE INTORCA ROATA SA FIE EI INGROPATI DE VII, CEI CE NE-AU SAPAT GROPA SA PICE IN EA SA VADA CAT E DE ADANCA. ASA SA FIE ! AMIN .
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 3 Iulie 2011, ora 12:50
De la: dandragos69, la data 2011-07-03 00:09:50De la: gabigabi, la data 2011-07-02 16:24:54De la: JohnDoe, la data 2011-07-02 11:05:57De la: mariah_kan, la data 2011-06-30 19:05:59Schimbarea este unica solutie, si la vot sa mergem cu mare responsabilitate. Infiintarea unui alt partid ar fi o nevoie acuta, doar asa se va schimba in bine situatie romaniei. Corect spus 100%! Si as mai adauga ceva: sa ne facem fiecare dintre noi MEA CULPA pentru cela traite/faptuite pana acum si sa incercam SIMULTAN sa fim de maine ALTFEL, cam ca nemtii [daca tot vrem sa traim ca ei ]: un cuvant dat=o fapta!!! Dar...aici eu ma iluzionez, sa fim noi in stare de asa ceva...? "NIHIL SINE DEO!" |
|
ovidiu_bxl 4 mesaje Membru din: 28/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Iulie 2011, ora 15:44
Buna ziua.. stiti.. poate sunt o persoana neinsemnata pentru aceasta tara..insa adevarul este ca sunt suparat .. foarte suparat pe ceea ce se intapmpla in acest moment in tara noastra.. sunt suparat pe conducerea ce o are aceasta tara.. pe chestiile ce le fac... acesti vanzatori de tara.... e ceva strigator la cer.. .. saracii stramosii nostri au murit pentru acest pamant.. si-au dat viata pentru el.. si eu mi-as da viata pentru acesta tara.. as face asta pentru ca sunt un patriot.. imi iubesc tara.. si iubesc acest popor.. prin toate locurile.. sau tarile in tcare am fost .. am spus cu mandrie ca sunt roman.. si o sa o spun in continuare.. pentru ca avem una din cele mai frumoase tari din lume... avem bogatii.. pentru care multi altii ne invidiaza.. avem o istorie triunfatoare.. cu care ne mandrim.. suntem un popor de luptatori..si nu suport sa vad cum niste idioti ne vand tara bucata cu bucata.. vand toate bogatiile tarii.. daca s-ar putea.. ne-ar vinde si pe noi cu totul..
de aceea sunt de parere ca daca dorim cu adevarat ca tara noastra sa iasa din acest colaps..trebuie sa luam atitudine..toti banii ce se aduna la fondurile de stat.. se aduna de la noi.. fara noi nu ar exista nimik acolo.. intradevar nu avem o conducere buna ! ! ! dar stiu ca din cei aproape 20 milioane de romani.. exista persoane care sunt potrivite pentru a ne conduce.. eu nu spun ca eu as fi bun pentru a fi la conducere.. insa as putea spune care din toti ce isi doresc sa ajunga acolo sunt buni si care nu.. eu stiu foarte multe metode.. prin care economia tarii si-ar putea reveni.. chiar daca ne-ar trebui cativa ani pentru a ne pune cu adevarat pe picioare.. insa stiu ca ar merita.. cat despre cei de la guvernare.. ar trebui infiintata.. o organizatie nonguvernamentala.. in colaborare cu FBiI sau cu serviciile secrete... si sa se organizeze foarte multe flagranturi.. filmari pe ascuns.. si multe alte chestii asemanatoare.. doar astfel vom reusi sa reducem coruptia..DACA INCA MAI TE CREZI ROMAN CU ADEVARAT... IESI LA LUMINA... SPUNE-TI PAREREA.. IMPLICA-TE..FII ALATURI DE MINE..SINCER.. VREAU SA VAD DACA SUNT SINGURUL CAREIA II PASA CU ADEVARAT DE ACESTA TARA... NUMITA "ROMANA" ! ! ! DESTEAPTA-TE ROMANE...! !
Raporteaza abuz de limbaj
ovidiu_bxl
|
|
dulceatamirela 112 mesaje Membru din: 23/02/2009 |
Postat pe: 3 Iulie 2011, ora 17:35
....sa-i schimbe ca pe chiloti daca se va putea!!!
|
Postat pe: 3 Iulie 2011, ora 17:38
De la: dulceatamirela, la data 2011-07-03 17:35:23 pai astia s-au facut scoarta deja si tot nu putem sa-i schimbam....mi-e ca trebuie cumparata o foarfeca de tabla !
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Iulie 2011, ora 17:50
De la: ovidiu_iacob20, la data 2011-07-03 15:44:51Buna ziua.. stiti.. poate sunt o persoana neinsemnata pentru aceasta tara..insa adevarul este ca sunt suparat .. foarte suparat pe ceea ce se intapmpla in acest moment in tara noastra.. sunt suparat pe conducerea ce o are aceasta tara.. pe chestiile ce le fac... acesti vanzatori de tara.... e ceva strigator la cer.. .. saracii stramosii nostri au murit pentru acest pamant.. si-au dat viata pentru el.. si eu mi-as da viata pentru acesta tara.. as face asta pentru ca sunt un patriot.. imi iubesc tara.. si iubesc acest popor.. prin toate locurile.. sau tarile in tcare am fost .. am spus cu mandrie ca sunt roman.. si o sa o spun in continuare.. pentru ca avem una din cele mai frumoase tari din lume... avem bogatii.. pentru care multi altii ne invidiaza.. avem o istorie triunfatoare.. cu care ne mandrim.. suntem un popor de luptatori..si nu suport sa vad cum niste idioti ne vand tara bucata cu bucata.. vand toate bogatiile tarii.. daca s-ar putea.. ne-ar vinde si pe noi cu totul.. In primul rand esti foarte confuz si nu esti la curent cu realitatea actuala ! ! Cine a vandut bogatiile si tara pe bucatele ? Am scapat de rusi ,acum vrem sa fim "ocupati" de americani ? Asta ar fi o idee....Iti scapa idee de baza,zici ca ai fost pe afara,cum se muncea acolo ? cum se munceste'n Romania ? Dupa ce ai sa'ti raspunzi la bruma asta de intrebari,pune'ti intrebarea cu ce oameni inlocuiesti TOT APARATUL ADMINISTRATIV SI LEGISLATIV AL ROMANIEI.......Mediteaza !!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
dulceatamirela 112 mesaje Membru din: 23/02/2009 |
Postat pe: 3 Iulie 2011, ora 18:20
....cu oameni ca mine!...ma ofer voluntar, deocamdata. Apoi voi proceda precum TEPES, in Romania nu se respecta legile, sunt bune pot fi si mai bune DAR nu sunt respectate....nu dorim democratie cu adevarat!!!
|
Postat pe: 3 Iulie 2011, ora 18:51
De la: dulceatamirela, la data 2011-07-03 18:20:39 A mai fost unu care promitea executii pe stadioane,legile ai dreptate nu mai corespund cerintelor anului 2011,mai ales ca legile noastre trebuie sa corespunda legilor din UE. Ai urmarit cazurile mai mediatizate din presa ,alea de coruptie dovedita atat la nivelul institutiilor cat si particulare ? Majoritatea au fost musamalizate de o sleatca de judecatori,gen pivniceru,deci cum vrei sa pui tatra pe picioare cand insasi justitia functioneaza doar pe pile si spaga,si nu numai justitia,vezi invatamantul (uitate la rezultatele de la bac )politie,si in special in medicina.......E greu e foarte greu,fara niste legi clare si ferme nu o sa reuseasca nimeni,trebuie neaparat reformata Romania ! Parerea mea ! Raporteaza abuz de limbaj
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2011, ora 09:03
De la: Silver9AM, la data 2011-07-03 18:51:36De la: dulceatamirela, la data 2011-07-03 18:20:39 Incepind cu Cine, silvare ? ca pestele se-mpute de la CAP ! P.S. si tot acel CAP a promis nenumarate TZEPE in pta. universitatii, in care el ,noul Tepes avea sa-i traga pe corupti ! intre timp a uitat si si-a promovat lichelele si a pus laba pe toate institutiile Statului , RO incetind a mai fi un STAT de DREPT ci unul discretionar ! nu crezi ca-i asa si n-am dovezi ? ba am si cele 3,5 mil. de euro datorie , pe care madama le-a PLATIT intr-un salariu de bugetar la stat, intr-un singur an , stau marturie ! |
|
ALO12 1 mesaj Membru din: 24/04/2009 |
Postat pe: 4 Iulie 2011, ora 09:27
IAR UN PARTID SAU FORMATIUNE POLITICA????? OARE NOI ROMANI NU STIM SA NE CONDUCEM SINGURI? FARA PARTID?
|
Postat pe: 4 Iulie 2011, ora 14:59
buna ziua. sunt de acord cu Ovidiu si Mirela, ma ofer voluntar pt a conduce intr-o directie buna aceasta tara, pe raspunderea mea,. eu imi asum raspunderea dar altii fug de ea la galop :)
dc italienii eu avut curaju? ati vazut in filme ce mafie si coruptie era la ei, dar carabinierii au ajuns sa facanumai lucruri bune si sunt foarte respectati , le este frica oamenilor de carabinieri cand ii vad, dar pt asta sunt platiti bine pt ca au viata pusa in pericol , am zis catre un amic italian care se numea Comisaru, dc in italai e as bine si la noi asa rau, aspus ca , la ei sunt legile f bine puse la punct sirespectate , dar la noi nu sunt bune si nu sunt respectate ..daca ne unim toto romanii onesti si avem curaju sareusim dar ar trebui sa se implice si SRI, jandarmii, politia si 2 si un sfert dca mia exista , armata care afost laturi de noi pana la urma si al revolutie, toti, impreuna vom reusi sa scapm de sarlatani cu un CORADO SI SACALU . Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am037484 11 mesaje Membru din: 25/04/2009 |
Postat pe: 4 Iulie 2011, ora 18:44
Oare cine a formulat aceasta intrebare, a fost prin tara. Stie ca la ora actuala sunt peste doua milioane de tigani plus nu stiu cat altii care nu vor sa munceasca. Las pune pe acest filozof la conducere sa vedem ce va face.
|
Postat pe: 4 Iulie 2011, ora 18:55
De la: 9am117598, la data 2011-07-04 14:59:31buna ziua. sunt de acord cu Ovidiu si Mirela, ma ofer voluntar pt a conduce intr-o directie buna aceasta tara, pe raspunderea mea,. eu imi asum raspunderea dar altii fug de ea la galop :) Ce ar fi sa mai cauti un film si sa te relaxezi.....esti cam incordata
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 4 Iulie 2011, ora 21:03
Tatucu de peste balta ne trage de urechi / cica sintem corupti si incompetenti/
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 5 Iulie 2011, ora 12:42
PENTRU A SCHIMBA CEVA CE NU MERGE BINE ,TREBUE SA FACEM CEVA,ORI PENTRU ASTA ITI TREBUE CURAJ,VOINTA SI HOTARARE!VRETI SA FACETI CEVA ?ESTE SIMPLU!IESITI IN STRADA ,CEI CATEVA MILIOANE CARE NU ATI VOTAT CU BASESCU SI SE REZOLVA IN 24 DE ORE!
SUCCES! SUCCES! SUCCES! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2011, ora 10:38
ai dreptate Tramp, sunt de caord cu tine , singura solutie inca o revolutie!
|
|
|

hai ca suna fain!!!!hah! a ceva ce am crezut candva ca a fost REVOLUTIE. du -te pe youtube si cauta 'Ceausescu -1983 cuvantare despre arta" apoi google 'ZEIGEIST the movie" -cate parti poti iar apoi da-mi un bazzzzzzzzzz
de aceea sunt de parere ca daca dorim cu adevarat ca tara noastra sa iasa din acest colaps..trebuie sa luam atitudine..toti banii ce se aduna la fondurile de stat.. se aduna de la noi.. fara noi nu ar exista nimik acolo.. intradevar nu avem o conducere buna ! ! ! dar stiu ca din cei aproape 20 milioane de romani.. exista persoane care sunt potrivite pentru a ne conduce.. eu nu spun ca eu as fi bun pentru a fi la conducere.. insa as putea spune care din toti ce isi doresc sa ajunga acolo sunt buni si care nu.. eu stiu foarte multe metode.. prin care economia tarii si-ar putea reveni.. chiar daca ne-ar trebui cativa ani pentru a ne pune cu adevarat pe picioare.. insa stiu ca ar merita.. cat despre cei de la guvernare.. ar trebui infiintata.. o organizatie nonguvernamentala.. in colaborare cu FBiI sau cu serviciile secrete... si sa se organizeze foarte multe flagranturi.. filmari pe ascuns.. si multe alte chestii asemanatoare.. doar astfel vom reusi sa reducem coruptia..DACA INCA MAI TE CREZI ROMAN CU ADEVARAT... IESI LA LUMINA... SPUNE-TI PAREREA.. IMPLICA-TE..FII ALATURI DE MINE..SINCER.. VREAU SA VAD DACA SUNT SINGURUL CAREIA II PASA CU ADEVARAT DE ACESTA TARA... NUMITA "ROMANA" ! ! ! DESTEAPTA-TE ROMANE...! !