Info
x
Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti
|
9am117598 624 mesaje Membru din: 14/08/2009 |
Postat pe: 20 August 2013, ora 16:02
FI Orion999! crezi ca, Basescu o sa faca vreodata inchisoare?Iti spun eu ,,Niciodata''
Corb la corb nu-si scoate ochii, degeaba scrii tu ca trebuie sa faca 12 ani inchisoare. Am trait si vazut multe in viata cu ochii mei..dar pana la urma platesc si ei cumva... daca nu ei, copii lor sau nepotii, merge si blestemu pe mai multe generartii. Azi mi-am amintit ca, cei de la BCR iar au profitat de mine Dupa ce m-au lasat fara job, m-au chemat sa imi fac card , sa impart reclame pt carduri cu promisiunea ca ma vor angaja din nou, asta s-a intamplat acum 4-5 ani.. am platit cardu 50 ron. apoi azi mi-am amintit ca imi ia comision desi nu am folosit cardu de la BCR deloc. mi-au promis ca o sa gaseasca cumva o modalitate sa ma plateasca pt distribuirea reclamelor nici in ziua de azi nu m-au platit pt ca le-am facut reclama . si ira s-au folosit de mine ca si altadata, cand am muncit la BCR 8 ani , am invatat pe toate proastele sa lucreze in banca, cand le-au angajat nu aveau habar ce inseamna banca, toate erau neamuri, pile si relatii care au si ramas dupa restructurari toate . fara mine earau morti la infiintarea bancii eu am mers din BNR cu experienta, daca lipseam o zi erau terminati, am mers la job cu fiu meu mic lucram cu el in brate si el era pansat la ochi, nu mi-am luat concediu medical sa nu lipsesc de al job.. oricum nu se descurcau fara mine deloc. Asa ca uite , cu minciuni si promisiuni , iar s-au folosit de mine , nu suport sa ma simt folosita. |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 August 2013, ora 17:58
De la: 9am117598, la data 2013-08-20 16:02:45FI Orion999! crezi ca, Basescu o sa faca vreodata inchisoare?Iti spun eu ,,Niciodata'' Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 11:48
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 13:23
NU ESTE NECESAR CA TOTI SA FITI DE ACORD CU CELE DE MAI JOS. Nu înþeleg de ce þipã Ponta si Bãsescu la mine. De ce mã ameninþã cã intrã România în colaps. În ceea ce mã priveºte, þara mi se pare în colaps dintodeauna. De când m-am nãscut. Comuniºtii, nu ºtiu cum se fãcea, dar nu se ajungeau fãrã sã ne ia la contract porcul din coteþ. Erau stãpâni pe livada noastrã, pe cazanul cu þuicã, pe orãtãniile din bãtãturã. Pe capitaliºti i-am primit cu bucurie generoasã, aproape nefireascã.Trezirea din reverie m-a dus în primul colaps. În dificultate a fost þara ºi la mica privatizare, ºi la marea privatizare, ºi dupã ce am scãpat de primul FMI, ºi când duduia economia, ºi când cãutam luminiþa de la capãtul tunelului, pe care vãd cã n-am mai gãsit-o. Va fi, probabil, lumânarea de la cãpãtâiul pãrinþilor ºi bunilor noºtri. ªi-acum aud cã România se duce fix în faliment. Iar guvernantii mã solicitã sã fiu solidar nu ºtiu cu cine, sã dau 25% din leafa mea, 15% din pensia mea. Mã uit la Bãsescu, la Ponta si la cei ce se perinda zilnic la televizor ºi nu seamãnã a oameni aflati în crizã. Nici Guvernul sau Parlamentul nu sunt în crizã. Nici miile de hectare de vile nu-s crizate. Dar, defectul meu, am avut ochi de vãzut ºi urechi de auzit. - Da. Aparatul de stat este uriaº. Dar nu populaþia l-a fãcut uriaº. Voi, clasa politicã, l-aþi transformat în monstru. - Dacã existã un monstru care cãpuºeazã mediul privat, acela nu este profesorul, doctorul, inginerul, funcþionarul public; monstrul care a încãlecat þara asta sunteþi voi, clasa politicã. ªi pentru cã sunteþi la putere peste tot, voi, PDL,PSD,PNL si gascutele mai mici, PC, UDMR, Partida romilor, partidele minuscule cu tenta de reprezentant minoritati, sunteþi grasul care l-a încãlecat pe slab! Aþi devastat România cum nici popoarele migratoare n-ar fi reuºit. ªi-apoi aþi cãlãrit þara, aþi luat-o sub asuprire. Nici nu mai poate respira, de câtã clientelã i-aþi vârât pe gât. - Aþi spart instituþiile statului nu pentru cã aºa era necesar, ci pentru cã vã trebuiau posturi de conducere pentru clientela de partid. - Aþi creat instituþii noi nu pentru cã nu funcþiona statul fãrã ele, ci pentru cã aþi avut un mofturos cãruia, fiindcã i s-a nãzãrit sã fie mare director, mare preºedinte, i-aþi fabricat o instituþie. ªi nu v-a ajuns: an de an, legislaturã de legislaturã, aþi mai creat alte structuri; aþi adus directori noi, ceilalþi au rãmas în sistem. Capuse lacome,corupte si fara control, ce fac ca legea si bunul simt sa nu se intalneasca nicicand. - Nu populaþia ocroteºte fãrãdelegea în þara asta, ci voi, cu cercurile voastre de interese cu tot. - Nu populaþia a votat pensii de 370.000.000 lei vechi. ªi venituri de 100.000 de euro pe an, de la stat. Voi, clasa politicã, aþi fãcut-o: în guvernele formate din partidele voastre, în parlamentul format din partidele voastre, iar legile le-a promulgat... instituþia preºedintelui României. - Nu mama - mare din pãmânt a distrus industria, a vândut petrolul ºi rafinãriile, a tãiat pãdurile ºi a mânãrit pãmânturile. Ministere conduse de voi, clasa politicã, au fãcut-o. Prefecturile voastre, consiliile judeþene ale voastre, primãriile voastre. - Nu populaþia a prãpãdit banii statului - sute ºi mii de miliarde de lei, munþi de bani - pe licitaþii trucate, pe lucrãri proaste, inutile, pe ºosele cu gropi, pe autostrãzi care înghit bani cu ghiotura, ci primarii voºtri, ai clasei politice; consilierii voºtri, ai clasei politice; miniºtrii voºtri, ai clasei politice. - Nu populaþia a organizat doi ani întregi de dãnþuieli, de parcã venea sfârºitul lumii. Voi, clasa politicã, aþi fãcut-o. Pe banii cui?!! Pe ãºtia pe care-i tãiaþi de la pensionari! - V-aþi construit un aparat uriaº de represiune: ministere, agenþii, concerne, trusturi...conduse de voi ºi clientela voastrã politicã. Prin ei, controlaþi tot, terorizaþi instituþiile mai ceva decât poliþia politicã a lui Ceauºescu. - Nu populaþia se aflã în AGA ºi CA din companiile ºi bãncile de stat, plãtite, am vãzut, regeºte, ci voi, clasa politicã. - Nu populaþia a stricat þara asta la fiecare patru ani, ci voi, clasa politicã. Cum aþi venit, aþi distrus tot ceea ce a fãcut guvernul de dinainte ºi aþi luat-o iar de la zero. ªi-apoi, aþi rostogolit vinovãþii între voi, partidele politice, de parcã aþi fi jucat ping-pong cu România. Daþi-vã afarã întâi pe voi ºi clanurile voastre ºi-apoi sã v-atingeþi de noi si pãrinþii noºtri! ªi veniþi, acum, sã mã trageþi de urechi pe mine. Sã ne trageþi de urechi pe noi, cã se duce România de râpã. Vreþi s-o scoateþi din crizã pe spinarea ºomerilor, a pensionarilor ºi a bugetarilor de execuþie, cei care vã þin în spate aleºii ºi numiþii, în funcþiile de conducere. Cu ce curaj? Cu ce moralitate? Cata nesimtire ..... Pânã sã vã atingeþi de pensionarul ãla slãbãnog, de profesorul care v-a pus creionul în mânã,de medical care se zbate sa salveze viata romanului, dar si a voastra.... restructuraþi-vã întâi pe voi! Daþi-vã afarã ºi în ºomaj pe voi, pe oamenii voºtri, ai clasei politice, ºi dupã aceea scuipaþi pe noi. Dupã aceea umblaþi la salariile ºi pensiile necãjite. Dupã aceea sã-l certaþi pe bãtrân cã mai are îndrãzneala sã trãiascã, sã ducã România-n faliment, cu venitul lui... gras, de 500 sau 600 de lei. 1.Dacã nu sunteþi capabili sã comasaþi sau sã desfiinþaþi instituþiile de pomanã create de voi, clasa politicã, mãcar reduceþi numãrul de directori. Aveþi o droaie de ºefi. Aþi umplut þara de ºefi. Pe ei daþi-i afarã întâi ºi dupã aceea ajungeþi la pensionar. Sau la doctor. 2. Trei sferturi dintre directorii voºtri pe care i-aþi instalat, moþ, în instituþiile bugetare, au afaceri acasã. Fac afaceri cu banul public. Daþi-i pe aceºtia afarã! Nu ei sã mãnânce cu douã guri, ºi de la firma lor grasã, ºi de la buget, iar altul sã crape de foame! 3. Luaþi-vã clientela politicã din toate AGA ºi CA-urile companiilor de stat, de pe lângã primãrii, consilii judeþene ºi ministere. Aveþi deja directori acolo, existã specialiºti. 4. Daþi-vã afarã consilierii de la birourile demnitarului. De ce aþi crede cã ei sunt mai puþin paraziþi pe buget decât profesorul? 5. Daþi-vã afarã consilierii de pe lângã miniºtri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefecþi, preºedinþi de consilii judeþene, cãþel, purcel, directori generali, din companiile de stat, din parcurile industriale. 6. Încetaþi sã mai cãpuºaþi ministerele (primãriile, consiliile judeþene) cu clientela pe care o serviþi cu miliarde de euro. 7. Voi, clasa politicã, aþi creat ºi întreþineþi evaziunea fiscalã ºi munca la negru, mita, spaguiala si incorectitudinea. Oamenii voºtri, ai partidelor, protejeazã si indruma intretinerea situatiei confuze. Îi apãrã (cu implicarea organelor statului), sã nu-i descopere pe cei ce incalca legea. Spaguiala nu are frontiere partinice, se ia si se inparte frateste, aceasta reprezinta liantul incalcarilor legilor ... Pe toti acestia ii apãrã de lege, prin incalcarea legilor... in detrimentul omului sincer, neprotejat si aflat in afara acestui cerc, de protejati. 8.Dupã ce veþi face toate astea, abia atunci sã aveþi îndrãzneala sã vã legaþi de bãtrânii acestei þãri,de oamenii cinstiti si pana acum rabdatori. Asta este România, dle Bãsescu. Asta e Romania domnule Ponta! O ºtiþi, o cunoaºteþi, dar nu îndrãzniþi sã vã apropiaþi de clanuri. Dar vã este la îndemânã sã-i jupuiþi de vii pe bãtrâni. Sunt inofensivi. Ascultãtori. Mult prea blajini. Tãcuþi. Loviþi-i cu nãdejde! Nu þipã. Poate o sã ne trezim ºi o sã le dãm ce meritã acestei adunaturi mafiote de golani. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 13:31
comentati afirmatia lui petre roman din ianuarie 1990 la primul consiliu al cfsn: '' tovarasi(inca se folosea) este momentul sa ne imbogatim noi
si familiile noastre"
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 August 2013, ora 13:31
De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-21 13:23:55 Are perfecta dreptate domnul Lt. col. (r) ing. Gheorghe NEDELCU. Exact asta+i politica noastra, hotul striga ,,hotii", imbuibatul cere saracilor sa se sacrifice pentru tara.
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 13:36
De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-21 13:31:30 comentati afirmatia lui petre roman din ianuarie 1990 la primul consiliu al cfsn: '' tovarasi(inca se folosea) este momentul sa ne imbogatim noi alta afirmatie a tova.rusului petre roman....,,industria romaniei este un morman de fiare vechi''....inca de atunci societatea civila incepea sa se divida....,,fetele de la apaca''....,,imgb face ordine''....,,oamenii de bine''....,,oamenii de nadejde din adancuri care-au venit sa apere democratia si sa planteze panselute''...
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 13:39
De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-21 13:31:30 comentati afirmatia lui petre roman din ianuarie 1990 la primul consiliu al cfsn: '' tovarasi(inca se folosea) este momentul sa ne imbogatim noi Intrebarea este la cine s-a referit cu acel ,,noi" Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 13:41
comentati afirmatia tovarusului traian basescu din 2004...,,adriene....ce blestem o fi si asta pe romani....sa aleaga intre doi comunisti...''
nu doi fosti comunisti....doi comunisti....afirmatie exacta tinand cont ca ,,lupu-si schimba parul, dar naravu'...ba...''
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 13:44
De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-21 13:41:40comentati afirmatia tovarusului traian basescu din 2004...,,adriene....ce blestem o fi si asta pe romani....sa aleaga intre doi comunisti...'' ,,hã hã hã hã hã hã, ce-mi plac glumele mele!'' Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 13:45
De la: _Ingrid, la data 2013-08-21 13:39:26De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-21 13:31:30 comentati afirmatia lui petre roman din ianuarie 1990 la primul consiliu al cfsn: '' tovarasi(inca se folosea) este momentul sa ne imbogatim noi in nici un caz la,, noi''....la mine sau la tine....banuiesc ca facea referire la cei exemplificati de lenin...,,intotdeauna...copiii copiilor vostri...vor fii condusi de copiii copiilor nostri...''
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 13:48
macar sa fie bine...adica sa nu fie rau...
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 13:53
De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-21 13:45:32De la: _Ingrid, la data 2013-08-21 13:39:26De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-21 13:31:30 comentati afirmatia lui petre roman din ianuarie 1990 la primul consiliu al cfsn: '' tovarasi(inca se folosea) este momentul sa ne imbogatim noi Asta-i..totdeauna intelegem ceea ce ne dorim, nu ceea ce ni se spune.Poporul a crezut ca-i vorba de noi, tu, eu, astia dintre care s-a ales baiatul asta darz, cu pulovar! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 14:00
De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-21 13:48:10macar sa fie bine...adica sa nu fie rau... Intotdeauna e loc de mai rau...si-atunci ne gandim la momentul cand ne era rau si zicem ca era bine. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 14:22
i-auzi de ce-i doare capu' pe ,,alesii neamului''....
stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-deputat-propune-organizarea... " Sa vedeti prezenta la vot de 120 % cind vor defila la tribuna in costume de baie!!! S-a terminat cu somnul in bancile parlamentului !!!
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 14:30
De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-21 14:22:16i-auzi de ce-i doare capu' pe ,,alesii neamului''.... Poate devine o practica stimulativa: - Pe ordinea de zi avem Legea taierii definitive a pensiei cu participarea in costum de baie a doamnei Udrea - Uraaaa, uraaa, uraaa.. - daca prezenta va fi satisfacatoare, doamna Udrea va aparea si in tanga. www.worldofstock.com/slides/PEM2385.jpg
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 15:04
Cã politicienii români una spun ºi alta fac, convinºi de stupiditatea ºi credulitatea întregului electorat, e un fapt de domeniul evidenþei. Dupã ce s-a ridicat tensiunea poporului cu imagini din Vila Dante, unde s-ar fi detectat amprente bãsiste ºi mirosuri chanelo-udriste, a urmat abureala cu scoaterea la vânzare a imobilelor RAAPPS. Acum aflãm cã în jur de 40 de demnitari au primit locuinþe de serviciu aparþinând pãguboasei Regii, deoarece nu puteau sã-i lase pe cei aciuaþi de mult pe acolo fãrã vecini noi. Normal (vorbim de normalitatea româneascã, v-aþi prins) cã printre cei recent mutaþi nu gãsim, ca de obicei, persoane aflate în nevoia urgentã a unei locuinþe, ba având destui dintre ei un surplus de spaþiu de-a dreptul indecent. Probabil cã justificarea e simplã, sunând cam de genul: da’ casa din Mihãileanu?! De parcã dl Iliescu ºi mulþi alþi foºti ºi actuali potentaþi de popor ar fi pus mâna pe mistrie ºi portofelul personal când ºi-au procurat locuinþele. Din promisiunile electorale ale celei mai cinstite puteri rãmân, încet ºi implacabil, doar prafuri în ochii celor vrãjiþi cu antena ºi duºi de nas cu programul SF de guvernare. Milioanele de locuri de muncã, creºterile salariale ºi de pensii, marile proiecte de dezvoltare ºi miile de kilometri de autostrãzi s-au scufundat ºi ele în piscina vilei Dante, sã moarã puþin. Populaþia e în continuare împãrþitã în tabere opuse ºi ruginoase, pe ideea pro ºi anti bãsismului visceral; uitând cã apa curgând din robinetele aurite ale demnitarilor e, pânã la urmã, o simplã gargarã. Nimeni nu poate face minuni economice în România, exceptându-le pe cele în folos personal. Dar, aºa cum zicea nenea Iancu, cea mai mare plãcere a românului e sã stea în cârciumã ºi sã critice guvernul. Care, iatã, le va scumpi ºi bãutura, sã se înveþe minte sã se mai îmbete cu apa chioarã livratã lor de politicieni, ºi aia la preþ majorat. Deºi nu cred în mintea românului de pe urmã, plãcându-i lui sã fie mereu minþit frumos ºi pãgubos. Aºa cã, dragilor, pregãtiþi-vã sã mai scoateþi ceva bani din buzunarele voastre tot mai goale, sã plãtiþi chiriile subvenþionate ºi noilor voºtri colocatari. Sã aibã toate condiþiile necesare pentru a vã calcula cât mai judicios mãririle nepromise, ale preþurilor, ºi sã ducã pe alte ºi încã neatinse culmi costul gigacaloriei voastre de lux.
|
|
Corina_Petre_1 428 mesaje Membru din: 28/01/2013 |
Postat pe: 21 August 2013, ora 15:13
Fl_orion, am o rugaminte maaare la tine. Pune si sursa scrierilor. Sau doar sursa. Pentru cei pe care nu ii intereseaza politichia este suparatoarea insiruirea asta lunga de texte lungi. Pentru restul ar fi interesant sa stie de unde ai preluat textele. Si tine cont, te rog, si de faptul ca pe site-urile originale existe si o prezentare mai buna (fonturi, culori, dimensiui, spatieri etc) care face citirea mai usoara si mai placuta.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 15:19
De la: Corina_Petre_1, la data 2013-08-21 15:13:10Fl_orion, am o rugaminte maaare la tine. Pune si sursa scrierilor. Sau doar sursa. Pentru cei pe care nu ii intereseaza politichia este suparatoarea insiruirea asta lunga de texte lungi. Pentru restul ar fi interesant sa stie de unde ai preluat textele. Si tine cont, te rog, si de faptul ca pe site-urile originale existe si o prezentare mai buna (fonturi, culori, dimensiui, spatieri etc) care face citirea mai usoara si mai placuta. pai atunci n-ar fii mai usor ca fiecare sa-si caute fonfleurile care-i plac si sa-si spatieze dimensiunile cum doreste in functie de culoarea preferata...io zic ca da.....
|
|
Corina_Petre_1 428 mesaje Membru din: 28/01/2013 |
Postat pe: 21 August 2013, ora 15:27
De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-21 15:19:44De la: Corina_Petre_1, la data 2013-08-21 15:13:10Fl_orion, am o rugaminte maaare la tine. Pune si sursa scrierilor. Sau doar sursa. Pentru cei pe care nu ii intereseaza politichia este suparatoarea insiruirea asta lunga de texte lungi. Pentru restul ar fi interesant sa stie de unde ai preluat textele. Si tine cont, te rog, si de faptul ca pe site-urile originale existe si o prezentare mai buna (fonturi, culori, dimensiui, spatieri etc) care face citirea mai usoara si mai placuta. :)) Asta ar insemna ca tu sa nu mai postezi deloc fonfleuri de genul asta! Ceea ce nu prea pare posibil. Si nici nu este necesar. Te pasioneaza subiectul. Cu siguranta si pe altii. Care poate nu au timp sau rabdare sa caute. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 18:18
De la: Corina_Petre_1, la data 2013-08-21 15:13:10Fl_orion, am o rugaminte maaare la tine. Pune si sursa scrierilor. Sau doar sursa. Pentru cei pe care nu ii intereseaza politichia este suparatoarea insiruirea asta lunga de texte lungi. Pentru restul ar fi interesant sa stie de unde ai preluat textele. Si tine cont, te rog, si de faptul ca pe site-urile originale existe si o prezentare mai buna (fonturi, culori, dimensiui, spatieri etc) care face citirea mai usoara si mai placuta. www.realitatea.net/google-vrea-sa-introduca-taxa-pe-privit_12517...
|
|
Postat pe: 21 August 2013, ora 18:33
Victor Ponta, avocatul familiei Udrea-Cocoº
Victor Ponta a lucrat pentru Dorin Cocoș. În calitate de avocat, actualul prim-ministru al României a prestat servicii juridice pentru familia Elenei Udrea, începând din perioada în care aceasta era șefa Cancelariei Prezidențiale. Acum douã luni, Udrea și Cocoș au divorțat, dupã o cãsnicie de aproape zece ani (decembrie 2003 – iunie 2013). Șase companii deținute de Dorin Cocoș, de Victor Cocoș (tatãl lui Dorin) și de Anca Dinu (sora lui Dorin) au beneficiat de serviciile avocãțești ale lui Victor Ponta în anii 2005-2006. Actele adiționale ale celor șase firme au fost modificate fie "de avocatul Victor Ponta", fie la "Cabinetul Avocatului Victor Viorel Ponta", potrivit hotnews.ro. Mențiunile apar în documente oficiale depuse la Registrul Comerțului. Din acestea, reiese fie cã soțul de atunci al Elenei Udrea a trecut pragul cabinetului de avocaturã al lui Victor Ponta, fie cã Victor Ponta a venit personal la sediul firmelor lui Dorin Cocoș, pentru încheierea acestor servicii private. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
averea1916 206 mesaje Membru din: 14/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 August 2013, ora 02:58
De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ? da sa-i spinzure in Piata Universitatii! www.gandul.info/politica/ponta-ii-reproseaza-lui-basescu-relatia... Raporteaza abuz de limbaj
INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
|
|
averea1916 206 mesaje Membru din: 14/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 August 2013, ora 03:00
De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-21 18:33:41Victor Ponta, avocatul familiei Udrea-Cocoº o cloaca de hoti patronata de Basescu Raporteaza abuz de limbaj
INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
|
|
Postat pe: 22 August 2013, ora 12:26
De la: nastasemihail, la data 2011-01-20 22:59:17Un conducator incompetent nu are cum sa conduca, fiindca el nu conduce, nefiind competent sa cinduca, si conduce doar pe hirtie. Gata cu...condusul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 August 2013, ora 12:28
dar voi credeti ca vrea sa-si dea demisia?
cum sa plece de la atata bine. nici fortat nu pleaca , nu ii e rusine sa fie las... eu sincer m-as simti sa-mi spuna foarte multe persoane ca , locu tau nu e acolo, ca nu te mai vreau si nu mai au nevoie de tine., dra cum interesele primeaza intotdeauna.. mare rusine lor! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 22 August 2013, ora 13:56
ei, na si tu acus' ! da' nu stii vorba romaneasca : Obraznicul maninca praznicul ?
cum sa-si dea demisia ?pffff, " flecustetele" astea-s ptr. oamenii de onoare si d'aia nici nu-i prea vezi amestecati nici prin politica si nici prin afaceri.....acolo se cere obrazul foaaaarte gros ca cind esti scuipat in fata sa susti ca ploua !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 August 2013, ora 14:16
esti buna Gabi! , buna gluma:)
stii ca ,, obrazul subtire cu cheltuiala se tine '' Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 August 2013, ora 14:16
De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-21 11:48:44youtu.be/T4vWukIObPQ[/quote] Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 August 2013, ora 14:22
Eu am incercat sa fim unit si sa-i unesc macar aici pe site, pe cei din Bucuresti sa iasa in strada pt ca eu de aici nu pot veni la BUc, afost fiu eu la BUc si Oradea la mitingu care a fost si USL
la Buc nu au rezolvat nimic cand au fost taiate salariile si noi suntem bugetari.parintii mi sunt pensionari. si lor au fost taiate pensiile.. o gramada de nervi si nemultumiri.. stres maxim. Acum urca preturile la gaz, electric, apa, alimente...si salariile sunt de rahat in Invatamant unde lucrez eu parte-time, nu mi-a aprobat inca norma intreaga , astept in septembrie cu interes.si fiu meu la Primarie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

]