back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti

Pagini: << 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 >> Sari la pagina:

kabir

47 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 August 2013, ora 14:00

Ce ai fi vrut sa se bata ?
Lupul si cainele sunt din acelasi regn

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 August 2013, ora 14:14

De la: kabir, la data 2013-08-07 14:00:19Ce ai fi vrut sa se bata ?
Lupul si cainele sunt din acelasi regn

e drept ce spui si politicienii nostri provin din acelasi PCR si oamenii din "structuri" sunt cam aceeiasi sau au facut pui , caci"buba" pe care n-am reusit noi in dec. 89 s-o curatam, a dus la cangrenarea intregului organism al tarii si sucombam incet, dar sigur !

Raporteaza abuz de limbaj
Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 August 2013, ora 14:55

Impozitul pe foame - fonciirea 2013
De mult nu s-a mai auzit prin c�tunele noastre, �n care noroiul �nc� trece drept pavaj, celebrul �i uitat crezutul: ,,Moromete!!!! pl�te�te fonciirea!!!". Dac� de solicitarea strigat� de perceptorul satului nu ne era dor �i de prezen�a lui la fel de simpatic� precum a cioclului ne puteam lipsi ne vom vedea nevoi�i �n cur�nd s�-l confrunt�m.
�n timp ce �nc� mai bat pe jos ��r�na uli�elor asfaltate doar prin studii de fezabilitate, se screm la wc-ul din fundul c.u.r�ii �i beau c.u.rent ap� din pu�uri infecte, c�ci c.u.rent� au numai din 4 �n 4 ani din promisiuni �i mai apoi exclusiv �i garantat din organul sexual al primarului, ��ranii acestei ��ri se vor vedea din nou nevoi�i s� pl�teasc� o dare cretin� �i f�r� rost la fel cum Ilie Moromete pl�tea fonciirea, un bir pus pe spinarea celor care �i a�a erau cu pielea �ntins� pe ciolane precum toba.
�i toate astea din pricina viziunii de guvernare a unui presupus guvern de stanga care mai degrab� are accente de conservatori sau de satrapi feudali. Din p�cate, ca acum 100 de ani �i ca mai mereu r�spunsul ��ranului va fi acela�i, ,,n-am!!!" Ne-ar fi pl�cut ca dup� at�ta progres post revolu�ionar s� v� sfid�m cu ni�te mii de euro aruncate anual �n capul preceptorului dar.....nu este cazul.
Acest ,,n-am'', rafinat de ��rani �n sute �i sute de ani de pl�tit fonciire inutil� pentru ca s�-�i fac� unii averi, are o mie de sensuri. �nseamn�, am dar nu m� �ndur s�-�i dau pentru c� mi-am rupt �alele s� scot un sfan� din p�m�nt sau de multe ori �nseamn� c� chiar nu are, sau are dar dac� ��i d� �ie nu mai iese din iarn�.
�i a fost �i mai r�u. Acum 400 de ani �ntrebarea �i r�spunsul veneau pe fodul celebrelor torturi gen darea la fum, papur� sub unghii, ungerea cu miere, la mangeal�c �i alte tertipuri de scos banii de la ,,mi�eii de mojici" care erau prezuma�i a fi ni�te haps�ni care ascundeau imense comori de ochii boierului �i ai st�p�nirii. Pentru or�eanul �ndoctrinat �nsemna �n anii 50 celebrul: ,, e plini de bani chiaburii, e plini �i de porci �i de g�ini dar e ho�i �i �ine ascuns chiaburii dracu, bandi�ii!".
Or�enii de acum cine �tie ce comori prezum� c� ascund �tia de la �ar�. Probabil c� celebrul ,,e" �nc� mai polueaz� con�tiin�ele multor or�eni. ,,E be�ivi, e pro�ti, e c.u.rvari, ascult� manele, e ho�i, e plini de bani dar nu vor s� pl�teasc�, ne vinde scump toate alea, dac� noi pl�te�te ei de ce nu!". Nu ne sup�r�m �i nu c�dem �n capcana luptei de clas�. Am vrea totu�i data viitoare c�nd veni�i la �ar� s� nu mai veni�i cu miloaga �i portbagajele pe ma�ini! :)
Dar �i cei mai educa�i �n frunte cu Ponta cred, a�a din fuga mer�anului prin c�mp, c� ��ranii no�tri sunt demni de un forfetar agricol. Asta �n timp ce babal�ci �i ��r�noi capitali�ti sadea sunt datori cu sute de milioane la stat �i au de la ADS �n arend� pe nimic mii de hectare din p�m�ntul public al statului. De exemplu Culi�� T�r��� are �n arend� de la ADS toat� Insula Mare a Br�ilei pe o redeven�� de nimic. Ei bine nici pe aia nu a fost �n stare s� o pl�teasc�. E dator sute de milioane de dolari la stat �i nu are nici cel mai mic stres. útia de ce nu pl�tesc fonciirea domnule Ponta!?domnule social democrat Ponta!? onor guvern de social democra�i �i liberali? C� liberalii �i conservatorii �tiu bine s� trag� cu tunul �n ��r�nime �tim din istorie dar de la social democra�i ne a�teptam la mai mult� juste�e �i la o mai corect� �mp�r�ire a poverii sociale. Tuturor acestor ��r�noi f�cu�i domni pe banii acestui popor le spun: ,,n-am!". N-am domnilor deoarece de 20 de ani lucr�m numai �n pierdere �i ie�im �n c�tig doar odat� la 5 ani �i atunci f�r� s� ne calcul�m oasele rupte. De ce trebuie s� pl�tesc dac� nu scot profit? Noi nu suntem SRL domle. Nu putem merge cu o cerere la ANAF s� ne declar�m inactivi. Dac� ne declar�m inactivi murim �i muri�i �i voi de foame.
Dac� vou�, or�enilor, simpatizan�ilor politici care pl�ti�i cotiza�ie �n partidele astea de k�kat de pe la noi �i v� vota�i ��r�noii pre�edin�i �i parlamentari, vi se pare normal ca un ��ran, plou� sau nu plou�, se face sau nu se face, se vinde sau nu se vinde, c�tig� ceva sau iese �n pierdere s� pl�teasc� o sum�, pe l�ng� impozit, doar pentru c� are p�m�nt? Cu alte cuvinte putem accepta noi c� ��ranii fac profit c�nd este evident din s�r�cia lor milenar� c� nu fac neam de profit? Este normal s� punem impozit pe subzisten��!!!!???? Dac� da, �nseamn� c� am ajuns chiar ni�te vite dobitoace rupte de realitate.
Dac� vi se pare c� este normal �i se poate pune forfetar ca pe firme pe agricultur� atunci v� �n�ela�i �i o s� m�nca�i iphone pe p�ine deoarece spre deosebire de a vinde blugi pe srl �n mall agricultura presupune mult efort, multe investi�ii �i multe oase rupte. Trebuie s� �ti�i c� la noi agricultura este �n primul r�nd practicat� de ��rani pentru a supravie�ui, agricultur� de subzisten�� se nume�te. Mai exact dac� un SRL face sau vrea s� fac� profit ��ranul face agricultur� pentru a avea ce m�nca. E�ti cretin dac� pui impozit forfetar pe bucata de p�ine din m�na omului �i pe oala de fasole sau purcelul din cote�. �i pentru Dumnezeu, nu c�de�i �n capcana luptei de clas� �i confunda�i ��ranul de r�nd cu latifundiarii ca T�r���, Niculae,Becali, Porumboiu!
Pentru cei care sticlesc din ochi cu mare satisfac�ie c� �n sf�r�it �i ��ranii pl�tesc impozit le spun �i taie craca de sub picioare, v� condamna�i la a m�nca din import �i a deveni sclavii sinteticelor din carrefour.
Guvernan�ilor...! Nu sunt pari �n p�dure pentru c�t� dragoste am eu pentru voi �n aceste clipe! Ca s� m� calmez v� povestesc o pild�.
Pe la 1900, �arul Nicolae al II-lea nu mai �tia ce impozite s� puie pe ��ranii din Rusia pentru a str�nge bani ca s� �ie luxul cur�ii. �n prim�vara ce a urmat iernii �n care aproape un milion de mojici au murit de foame �i de frig dup� ce au dat impozit tot ce aveau, gospodin Nicolae comanda la Faberge o duzin� din celebrele ou� tip bijuterie. Costul acestora: milioane de ruble �i probabil milioane de vie�i. Omul chiar nu �i d�dea seama ce face, era convins c� ��ranii o duc bine �i au de unde, c� �l iubesc �i se sacrific� ferici�i pentru el. Autismul social suprem!
Aceasta este �i atitudinea guvernan�ilor no�tri care cred probabil c� po�i pune biruri la nesf�r�it f�r� s� p��e�ti nimic. Nu e a�a domnilor!�ntr-o noapte de iulie a anului 1918 Nicolae a primit r�splata autismului s�u social �i indiferen�ei sale fa�� de ��ranii rusiei, sub forma unor gloan�e �n cap. Meritate!
Semnale de alarm� au fost dar cine s� le citeasc�. Nicolae se �ncredea �n ce se �ncred �i cei de acum. ,,Sunt pro�ti, obi�nui�i s� �ndure, sunt ni�te animale care ascult� de biciul nostru f�r� s� cr�cneasc�!" Fals!
�nc� din 1873 un tablou al lui Ilia Repin prevestea c� �ntr-un final ,,animalele" din jug se vor trezi.
�n mijlocul tabloului cu mojici �nvin�i, zdren��ro�i, piele �i os, cu ochii �n p�m�nt, unul �ndr�zne�te s� priveasc� �n sus cu o premonitorie furie revan�ard� �n ochi. Asta l-a omor�t pe Nicolae II , nu comuni�tii lui Lenin.
,,Edecarii de pe Volga ''a fost avertismentul plastic al societ��ii, au urmat �i altele, r�scoale, greve, etc. �n zadar, �arul ca �i guvernul nostru de acum ap�sau din ce �n ce mai tare pe jug, p�n� c�nd acesta s-a rupt �i mojicii au sc�pat.
Mereu b�tu�i, mereu fl�m�nzi, mereu nelua�i �n seam�, ��ranii no�tri se apropie de extinc�ie ca specie social�. For�a�i de tot felul de taxe, tocmai pentru asta menite probabil, �ntr-un final, de disperare �i de foame, f�r� alternativ�, vor vinde p�m�ntul lor celor cu bani de aici �i de pretutindeni. Probabil doar din coinciden�� tocmai ce str�inii au c�p�tat dreptul de a cump�ra p�m�nt �n Rom�nia. Probabil c� arenda�ii no�tri �i �mbog��i�ii de dup� 89 freac� m�inile de ner�bdare s� cumpere pe nimic p�m�ntul ��ranilor sufoca�i de taxe �i apoi s�-i angajeze pe 3 lei muncitori la ei.
L�sa�i ��ranii �n pace ��r�noilor! leprelor, pot�ilor de comuni�ti �i securi�ti, �obolanilor bi�ni�ari, l�sa�i oamenii s� fac� ce vor cu p�m�ntul lor. Oare nu se vrea a se face un CAP cu for�a prin cump�rarea pe nimic a p�m�ntului de la ��ranii nevoi�i a-l vinde? Ei bine, comuni�tii m�car operau f��i�! nu ca lichelele astea de acum.
De ce nu se face o schem� de stimulare? de ce nu se dau drumul la investi�ii �n iriga�ii, de ce nu se lupt� pentru subven�ii ca in Fran�a? De ce veni�i mereu cu m�na �ntins� la cei mai s�raci? De ce tolera�i evaziunea fiscal� de miliarde de euro din tutun, alcool, produse petroliere, mafie, droguri, etc.? V-a�i g�sit s� umple�i bugetul cu firimiturile din traista t�ranului! De ce nu t�ia�i fur�ciunile �n loc s� t�ia�i talpa ��rii? Impozita�i vilele de mii de metri, ma�inile de sute de mii, confisca�i averile de milioane din care nu se pot justifica nici cateva zeci de mii, st�rpi�i sifonarea de bani prin paradisurile fiscale! Asta trebuie a se face, dar nu se face. �i �n tabloul lui Repin se vede alternativa fireasc� la chin. �n zare un vapor cu aburi puf�ie pe Volga. Cu alte cuvinte eforturile edecarilor puteau fi u�or cru�ate. Dar nu s-a vrut fiind probabil mai ieftin s� folose�ti am�r��ii �ia dezumaniza�i �n loc s� faci ce trebuie A�a �i la noi. E mai comod s� iei de la am�r��i dec�t s� faci ce trebuie �i ce este posibil �i anume s� iei de la infractori cu legea �n m�n�.

Cei care nu pricepe�i ce spun aici sau vi se pare exagerat, sunte�i pierdu�i! Se umbl� cu drujba pe l�ng� r�d�cinile acestei ��ri, se d� pe nimic cea mai bun� resurs� a noastr�, p�m�ntul! Dar ce e p�m�ntul �sta f�r� cei care �l iubesc. Ori crede�i voi c� din kur din birou, cu m�na pe iphone, se face agricultur�? C�nd o s� v� trezi�i c� vre�i s� o face�i, nu o s� mai ave�i cu cine. ��ranii o s� fie mor�i, de la fonciirea asta nou�.
Nu am cuvinte s� descriu disperarea la vederea extinc�iei a ceea ce eu consider a fi ultima genera�ie de ��rani. Iubitorii p�m�ntului intr� �n p�m�nt de prea mult� dragoste de el �i odat� cu moartea lor o s� dispar� �i ultima leg�tur� real� cu �ara asta �i trecutul ei, cu normalitatea, cu cinstea �i truda onest� pentru cea mai amar� dar mai alb� bucat� de p�ine posibil a fi m�ncat� de c�nd Dumnezeu a creat p�m�ntul.
Disperarea mea pentru extinc�ia speciei din care m� trag �i cu care m� identific p�n� la moarte este cel mai bine exprimat� de monologul samuraiului Kikuchiyo, interpretat magistral de Toshiro Mifune, din filmul,, 7 Samurai'' al lui Akira Kurosava (www.youtube.com/watch?v=Nha8ICFYMzs). El spune cel mai bine ce vreau s� spun eu �i mai ales ce simt eu. Ca �i el, cu toate c� nu lucrez p�m�ntul �i nu locuiesc la tara, sunt tot un fiu de ��ran �i �n�eleg s� �mi fac datoria fa�� de ��ranii mei. Poate ve�i �n�elege, poate vor �n�elege!!!

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

939 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 August 2013, ora 18:54

*Vorba mult� s�r�cia omului'
Fiecare descoper� cate o bud� r�u mirositoare, dar patria geme de bude. Pentru unii, celelalte
li se par acceptabile ca �i a lor proprie. E ca �i zicala: 'ba pe-a m�tii' Mie �mi put toate la fel, fie b�siste, fie useliste, fie udemeriste, fie... �i dac� nu mai e nimic de f�cut,
atunci �treangul, sau ghilotina.

Omul fericit este acela care st�p�ne�te �i munca, �i dragostea.-Sigmund Freud Stai departe de oamenii care ��i mic�oreaz� ambi�ia. Oamenii mici �ntotdeauna fac asta. Cei cu adev�rat mari te fac s� te sim�i c� �i tu po�i deveni mare.-Mark Twain
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 7 August 2013, ora 19:03

Gabi! ai perfecta dreptate
,, cand pisica nu-i acasa joaca soarecele pe masa''
A iesit vulpea cea vicleana din vizuina
Azi era pe la Satu Mare-Arad
Daca Ponta e in concediu, a iesit la suprafata Basescu!
Sta in vizuina si pandeste momentu prielnic pt el si acolitii lui, complicii lui, inclusiv securitatea..

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 8 August 2013, ora 13:04

Protest de la MCP

MILITARI
CIVILI
POLITICIENI

Premierul Ponta, f�cut praf �i pulbere �ntr-o scrisoare deschis�

Scrisoare deschis� semnat� de fostul comandant al Garnizoanei Piatra Neam�, colonelul (r) Ion Mierlici
Premierul Ponta, f�cut praf �i pulbere �ntr-o scrisoare deschis�-victor-ponta

Scrisoare deschis� pentru Victor Ponta

Cet��ene Victor Ponta,

��i scrie cet��eanul Ion Mierlici, colonel �n rezerv�, fost comandant al U.M 01027 �i al Garnizoanei Piatra Neam� �n perioada 1996 -2005, pe care decidentul politic l-a obligat s� treac� for�at �n rezerv�, al�turi de alte zeci de mii de cadre militare, prin desfiin�area unit��ilor pe care le-am servit cu devotament, ca voi ast�zi s� v� m�ndri�i c� sunte�i membri cu drepturi depline �n NATO.

Ce �ti�i voi m�i civilior ce �nseamn� via�a de militar si ce sacrificii presupune? Noi avem un jur�m�nt sacru fa�� de �ar� �i popor, pe c�nd voi v� l�f�i�i �n huzur �i-i persifla�i pe am�r��ii de rom�ni. �n 23 de ani, to�i care v-a�i succedat la guvernare a�i devalizat economia na�ional�, a�i �nstr�inat bog��iile strategice, de care depindea viitorul nostru �i al celor care ne vor urma �i ne-a�i transformat �n colonie �i pia�� de desfacere a Bruxelles-ului. To�i politicienii sunte�i ni�te ipocriti. Minciuna este idealul vostru, ca s� prosti�i �i �ndobitoci�i pe cei care v� aleg �i sunt �s�raci cu duhul�.

To�i a�i profitat �n campania electoral� de analfabetismul, credulitatea, starea crunt� de s�r�cie �n care tr�iesc �i implicit de mituirea lor de c�tre toate partidele, precum �i de propaganda f�cut� �n biserici �n favoarea voastr� de prela�ii, troglodi�ii, dracii reali �n aceasta unic� lume, ca voi, ipochimenilor, s� fi�i vota�i de �prostime�, iar pe timpul mandatului s� elabora�i legi care s� v� apere scopurile m�r�ave, at�t ale voastre c�t �i ale celor apropia�i vou�.

Cum pute�i voi, m�i mincino�ilor, s� privi�i �n ochi pe cei pe care i-a�i am�git �n timpul campaniei electorale? Pe voi, cei din USL, v-am votat �i mi-am pus toat� speran�a, al�turi de celelalte milioane de concet��eni, c� o s� aduce�i o schimbare �n bine pentru rom�ni �i c� o s� le reda�i demnitatea terfelit� de nemernicii portocalii. M-ai �n�elat �i ne-ai �n�elat.

Tu e�ti omul lui B�sescu �i joci la �dou� capete�. Ai reevaluat-o pe Kove�i, a�a cum l-ai reevaluat �i pe cumatul t�u Oprea, doi indivizi pe care rom�nii �i detest�. Ai promis �mpreun� cu Antonescu c� imediat ce ve�i prelua Puterea o s� repune�i �n drepturi cadrele militare c�rora li s-a furat din pensia legal c�tigat�. Afl� m�i Ponta c� �n timp ce tu te l�f�i �n bog��ie, mie mi-au furat din pensie 834 de lei �i am o pensie mai mic� dec�t un subofi�er �ef de depozit, �n condi�iile �n care am o vechime �ntregit� �n munc� de 38 de ani, am comandat toate structurile dintr-o unitate militar� �i am fost comandant de unitate militar� �i de garnizoan� timp de 9 (nou�) ani. Am instruit �i educat �mpreun� cu subordona�ii mei zeci de mii de oameni �i am manageriat valori de sute de milioane de euro �n calitate de comandant.

Tu ce ai f�cut? Ce ai comandat �i manageriat? Cum ai ob�inut averea �i ai devenit parlamentar? De unde ai avut bani pentru campanie?

Eu am muncit o via�� �i nu sunt bogat, pentru c� sunt cinstit, am onoare �i demnitate, la care nu renun� at�ta timp c�t sunt �n deplin�tatea facult��ilor mintale. �i mai afl� c� �n fiecare lun� pl�tesc 1500 lei rate la b�nci �i �mi cump�r medicamente str�ine necompensate �n valoare de cel pu�in 500 lei lunar. Mai afl�, cet��ene Ponta, c� sunt insulinodependent, fac dializa de 3(trei) ori pe s�pt�m�n�, am probleme cardiace grave, poliartrit� reumatoid� grav�, gut� �n stadiu avansat, adenom de prostat� grav, dar nu cer�esc mila ta �i a tic�lo�ilor de parlamentari.

EU O S� SUPRAVIE�UIESC �N PU�INUL TIMP C�T �L MAI AM DE TR�IT, PENTRU C� AM O FAMILIE MINUNAT�, CARE ESTE TRUP �I SUFLET AL�TURI DE MINE.

To�i sunte�i penibili �i juca�i a�a cum v� c�nt� marinarul. A�i devenit slugile matelotului pervers �i sclavii jigodiilor de la Bruxelles �i ai bandi�ilor de la FMI. Ai f�cut ceva pentru redresarea economiei �i crearea de locuri de munc� pentru s�racii Rom�niei? Dimpotriv�, ai trimis �n �omaj mii de oameni, condamn�ndu-i la foamete. E�ti mai r�u dec�t � de Boc! �n 2016 rom�nii o s� v� dea lovitura de gra�ie celor de la PSD �i o s� ave�i o soart� cumplit�, aidoma tic�losilor b�si�ti. S� v� fie ru�ine, sunte�i mai r�u dec�t tic�lo�ii portocalii. �tii ce e�ti tu ? Un arivist �nsetat de putere. Calci peste toate principiile de bun sim� �i-i tr�dezi pe cei apropia�i, pentru a-�i atinge scopurile meschine. Eu nu mai am mult de tr�it, dar p�n� c�nd voi muri, v� ur�sc pe to�i parlamentarii din ad�ncul sufletului meu, except�nd pe deputatul Ioan Munteanu, un OM de mare valoare �i un MARE ROM�N, concitadinul meu �i pe senatorul Corneliu Dobri�oiu, militar des�v�r�it �i un PATRIOT ADEV�RAT.

Din moment ce �l ai l�ng� tine pe tr�d�torul reevaluat Oprea, cum�trul t�u, pentru mine �i fo�tii mei subordona�i, e�ti NIMENI. S�-�i fie ru�ine! E�ti penibil !

De c�nd ai reevaluat-o pe Kove�i �i te-ai compromis total, c�nd apari pe ecran, schimb canalul, ca s� nu fac atac de cord.

��i scriu �i adresa mea: ION MIERLICI, Strada Iulian Antonescu, Nr. 8 , Bloc T8, Scara A, Etaj1, Ap.4, Piatra Neam�, Jude�ul Neam�, Telefon 0722558034.

F�r� niciun respect, colonel (r) Ion Mierlici

Piatra Neam�

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 8 August 2013, ora 17:05

A iesit lupul de mare din vizuina(lupul ce rau) Basescu!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 August 2013, ora 17:29

De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-08 13:04:31Protest de la MCP

MILITARI
CIVILI
POLITICIENI

Scrisoare deschis� semnat� de fostul comandant al Garnizoanei Piatra Neam�, colonelul (r) Ion Mierlici

Cet��ene Victor Ponta,

��i scrie cet��eanul Ion Mierlici, colonel �n rezerv�, fost comandant al U.M 01027 �i al Garnizoanei Piatra Neam� �n perioada 1996 -2005, pe care decidentul politic l-a obligat s� treac� for�at �n rezerv�, al�turi de alte zeci de mii de cadre militare, prin desfiin�area unit��ilor pe care le-am servit cu devotament, ca voi ast�zi s� v� m�ndri�i c� sunte�i membri cu drepturi depline �n NATO.

Ce �ti�i voi m�i civilior ce �nseamn� via�a de militar si ce sacrificii presupune? Noi avem un jur�m�nt sacru fa�� de �ar� �i popor, pe c�nd voi v� l�f�i�i �n huzur �i-i persifla�i pe am�r��ii de rom�ni. �n 23 de ani, to�i care v-a�i succedat la guvernare a�i devalizat economia na�ional�, a�i �nstr�inat bog��iile strategice, de care depindea viitorul nostru �i al celor care ne vor urma �i ne-a�i transformat �n colonie �i pia�� de desfacere a Bruxelles-ului. To�i politicienii sunte�i ni�te ipocriti. Minciuna este idealul vostru, ca s� prosti�i �i �ndobitoci�i pe cei care v� aleg �i sunt �s�raci cu duhul�.

To�i a�i profitat �n campania electoral� de analfabetismul, credulitatea, starea crunt� de s�r�cie �n care tr�iesc �i implicit de mituirea lor de c�tre toate partidele, precum �i de propaganda f�cut� �n biserici �n favoarea voastr� de prela�ii, troglodi�ii, dracii reali �n aceasta unic� lume, ca voi, ipochimenilor, s� fi�i vota�i de �prostime�, iar pe timpul mandatului s� elabora�i legi care s� v� apere scopurile m�r�ave, at�t ale voastre c�t �i ale celor apropia�i vou�.

Cum pute�i voi, m�i mincino�ilor, s� privi�i �n ochi pe cei pe care i-a�i am�git �n timpul campaniei electorale? Pe voi, cei din USL, v-am votat �i mi-am pus toat� speran�a, al�turi de celelalte milioane de concet��eni, c� o s� aduce�i o schimbare �n bine pentru rom�ni �i c� o s� le reda�i demnitatea terfelit� de nemernicii portocalii. M-ai �n�elat �i ne-ai �n�elat.

Tu e�ti omul lui B�sescu �i joci la �dou� capete�. Ai reevaluat-o pe Kove�i, a�a cum l-ai reevaluat �i pe cumatul t�u Oprea, doi indivizi pe care rom�nii �i detest�. Ai promis �mpreun� cu Antonescu c� imediat ce ve�i prelua Puterea o s� repune�i �n drepturi cadrele militare c�rora li s-a furat din pensia legal c�tigat�. Afl� m�i Ponta c� �n timp ce tu te l�f�i �n bog��ie, mie mi-au furat din pensie 834 de lei �i am o pensie mai mic� dec�t un subofi�er �ef de depozit, �n condi�iile �n care am o vechime �ntregit� �n munc� de 38 de ani, am comandat toate structurile dintr-o unitate militar� �i am fost comandant de unitate militar� �i de garnizoan� timp de 9 (nou�) ani. Am instruit �i educat �mpreun� cu subordona�ii mei zeci de mii de oameni �i am manageriat valori de sute de milioane de euro �n calitate de comandant.

Tu ce ai f�cut? Ce ai comandat �i manageriat? Cum ai ob�inut averea �i ai devenit parlamentar? De unde ai avut bani pentru campanie?

Eu am muncit o via�� �i nu sunt bogat, pentru c� sunt cinstit, am onoare �i demnitate, la care nu renun� at�ta timp c�t sunt �n deplin�tatea facult��ilor mintale. �i mai afl� c� �n fiecare lun� pl�tesc 1500 lei rate la b�nci �i �mi cump�r medicamente str�ine necompensate �n valoare de cel pu�in 500 lei lunar. Mai afl�, cet��ene Ponta, c� sunt insulinodependent, fac dializa de 3(trei) ori pe s�pt�m�n�, am probleme cardiace grave, poliartrit� reumatoid� grav�, gut� �n stadiu avansat, adenom de prostat� grav, dar nu cer�esc mila ta �i a tic�lo�ilor de parlamentari.

EU O S� SUPRAVIE�UIESC �N PU�INUL TIMP C�T �L MAI AM DE TR�IT, PENTRU C� AM O FAMILIE MINUNAT�, CARE ESTE TRUP �I SUFLET AL�TURI DE MINE.

To�i sunte�i penibili �i juca�i a�a cum v� c�nt� marinarul. A�i devenit slugile matelotului pervers �i sclavii jigodiilor de la Bruxelles �i ai bandi�ilor de la FMI. Ai f�cut ceva pentru redresarea economiei �i crearea de locuri de munc� pentru s�racii Rom�niei? Dimpotriv�, ai trimis �n �omaj mii de oameni, condamn�ndu-i la foamete. E�ti mai r�u dec�t � de Boc! �n 2016 rom�nii o s� v� dea lovitura de gra�ie celor de la PSD �i o s� ave�i o soart� cumplit�, aidoma tic�losilor b�si�ti. S� v� fie ru�ine, sunte�i mai r�u dec�t tic�lo�ii portocalii. �tii ce e�ti tu ? Un arivist �nsetat de putere. Calci peste toate principiile de bun sim� �i-i tr�dezi pe cei apropia�i, pentru a-�i atinge scopurile meschine. Eu nu mai am mult de tr�it, dar p�n� c�nd voi muri, v� ur�sc pe to�i parlamentarii din ad�ncul sufletului meu, except�nd pe deputatul Ioan Munteanu, un OM de mare valoare �i un MARE ROM�N, concitadinul meu �i pe senatorul Corneliu Dobri�oiu, militar des�v�r�it �i un PATRIOT ADEV�RAT.

Din moment ce �l ai l�ng� tine pe tr�d�torul reevaluat Oprea, cum�trul t�u, pentru mine �i fo�tii mei subordona�i, e�ti NIMENI. S�-�i fie ru�ine! E�ti penibil !

De c�nd ai reevaluat-o pe Kove�i �i te-ai compromis total, c�nd apari pe ecran, schimb canalul, ca s� nu fac atac de cord.

��i scriu �i adresa mea: ION MIERLICI, Strada Iulian Antonescu, Nr. 8 , Bloc T8, Scara A, Etaj1, Ap.4, Piatra Neam�, Jude�ul Neam�, Telefon 0722558034.

Piatra Neam�

dur dar adevarat !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 9 August 2013, ora 14:09

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 9 August 2013, ora 14:11

care sunt cele mai vizitate obiective turistice din bucuresti....???

casa poporului.....muzeul satului.....parcul cismigiu si....D.N.A.-ul....

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 10 August 2013, ora 23:38

Aviz bestiei horthyste Fekete_Pentek ( black_friday ), teniei reactionare Silver9am si vuvuzelei prezidentiale revenitu : ............................................... .................................................. .................................................. .................... In urma amenintarilor primite pe acest forum din partea bestiei fasciste isterice numite Black_Friday am achizitionat un pistol cu CO2 si am depus actele in vederea autorizarii pentru portul unui pistol cu bile de cauciuc . Avertizez pe aceasta cale talharul nazist care m-a amenintat sub diferite ID-uri, ca orice tentativa de a ma ataca, a oricarui animal sadic , va fi pedepsita prin gaurirea testei rase de skinhead nemernic ! ! ! Atentie zdrente horthyste si fascistoide care ati impanzit tara ! Nu vom mai tolera amenintarea oamenilor muncii de catre o sleahta de reactionari fascisti straini de interesele tarii ( Black_Friday , Silver9am, revenitu ) si uciderea intereselor nationale si ideilor de libertate si dreptate sociala prin interventii verbale golanesti , banditesti , pe acest forum si in afara lui ! ! ! ! ! ! ............................................... .................................................. .................................................. ................... JOS NAZISMUL BASIST ! ! ! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA , UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII ! ! !

Jules Verne....
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 11:51

CIVILI

Senatorul Marian. A doua scrisoare deschis� c�tre Victor Ponta

02 July 2013 11:29
Written by GAZETA DE SATU MARE

Senatorul Marian. A doua scrisoare deschis� c�tre Victor Ponta

GAZETA DE SATU MARE
[email protected]

Cet��ene prim-ministru,

Av�nd �n vedere c� sesiunea parlamentar� s-a �ncheiat s�pt�m�na trecut�, v� transmit o scrisoare deschis� cu statut de interpelare, urm�nd s� o �nregistrez �n acest sens la Senat. Am decis ca, prin aceast� scrisoare-interpelare, s� v� adresez mai multe �ntreb�ri legate de anumite aspecte nebuloase din trecutul �i prezentul dumneavoastr�, pe care le voi dezvolta ulterior �ntr-o ampl� declara�ie politic� intitulat� �Victora�, ai grij� de copii!�, pe care am anun�at-o de altfel. Chiar dac� aspectele mai grave �i interesante din aceast� declara�ie au fost verificate �i r�sverificate din mai multe surse, fiind de profesie jurist, inclusiv fost procuror ca �i dumneavoastr�, am decis s� respect o regul� str�veche de drept �Audiatur alter pares� (Ascult� �i cealalt� parte), pe care dumneavoastr� nu a�i respectat-o �n cazul excluderii mele abuzive din PSD. Consider c� dup� nefastul episod Ceau�escu, rom�nii au dreptul s� cunoasc� p�r�ile mai �ntunecate din biografia conduc�torilor lor.

A�adar �i prin urmare, v� solicit s� r�spunde�i la urm�toarele �ntreb�ri:

1. Dac� �n fraged� tinere�e, respectiv �n anii �90, a�i avut un comportament sadic fa�� de tat�l dumneavoastr� (men�ionat �i de mama dumneavoastr� �ntr-o scrisoare publicat� �n pres�), care era imobilizat la pat din cauza unui cancer chinuitor? Dac�, �n vara anului 1990, c�nd avea�i 18 ani, l-a�i b�tut bestial pe tat�l dumneavoastr�, rup�ndu-i un picior, fapt care i-a agravat starea de s�n�tate �i i-a gr�bit decesul?
2. Dac�, dup� acest episod, a�i plecat intempestiv �n Fran�a, cu o geant� de voiaj, �i dac� a�i locuit �n Paris la doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui c�rturar Petre Pandrea �i nepoata lui Lucre�iu P�tr�canu, prieten� a mamei dumneavoastr�? Dac� a�i plecat de la aceasta neanun�at, cu dou� geamantane, �i dac� a�i dormit ulterior prin g�ri �i prin parcuri? Dac� a�i avut probleme cu poli�ia francez�? Dac� a�i lucrat o lun� la un restaurant Mc�Donald�s �i pentru ce motive a�i fost dat afar�?
3. Dac� a�i locuit ulterior la un anume Marin Bobeic�, ofi�er acoperit al SIE la Paris, cunoscut ca homosexual, �i dac� a�i �ntre�inut rela�ii nefire�ti cu acesta?
4. Dac�, dup� ce a�i devenit procuror, le-a�i sprijinit pe mama dumneavoastr� �i pe o m�tu�� a dumneavoastr�, s� acapareze �n mod fraudulos vila de la Poiana �apului (Bu�teni), mo�tenit� de doamna Nadia Marcu Pandrea de la familia P�tr�canu?
5. Dac� este adev�rat c�, �n timp ce era�i procuror la Parchetul de pe l�ng� �nalta Curte de Casa�ie �i Justi�ie, a�i solu�ionat un singur dosar cu rechizitoriu �i c� �n acesta s-a pronun�at solu�ie de achitare?
6. Dac� este adev�rat c�, �n anul 1997, �n timp ce era�i procuror, a�i fost racolat �n Serviciul de Informa�ii Externe (SIE) de c�tre generalul Cornel Biri� �i dac� a�i activat �n unitatea deplin conspirat� denumit� �Umbre� sau H? Dac� a�i fost trimis la specializare antimafia �n Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror �ef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie?
7. Dac� este adev�rat c�, �n data de 7 mai 2012, �naintea depunerii jur�m�ntului de c�tre primul guvern Ponta, festivitate care a �nceput cu o �nt�rziere de circa 15 minute fa�� de ora anun�at� , a�i fost invitat de pre�edintele Traian B�sescu �ntr-un birou de la Palatul Cotroceni, unde a chemat un aghiotant cu un telefon mobil deschis, pe care vi l-a �nm�nat �i la care a�i discutat cu ofi�erul de leg�tur� pe care l-a�i avut �n timpul misiunii din Italia?
8. Dac�, �n timp ce era�i �ef al Corpului de control al primului ministru Adrian N�stase, a�i �ncercat de mai multe ori s�-l determina�i pe procurorul Cristian Panait, care v-a fost coleg �i prieten, s�-l aresteze pe procurorul Alexandru Lele de la Parchetul Jude�ean Bihor, �vinovat� pentru c� l-a arestat, pentru contraband� cu produse petroliere, pe fiul prefectului jude�ului Bihor, Adrian Tar�u, cunoscut sponsor local al PSD? Dac� a�i contribuit la sinuciderea procurorului Panait? Cum v� explica�i c� m�tu�a la care acesta locuia a afirmat c� ultimele sale cuvinte, �nainte de a se arunca �n gol de pe cl�dire, au fost �C�inele Ponta m-a ucis�?
9. Dac� a�i participat la orgii sexuale la Hotelul Ana din T�rgu Jiu, proprietatea prietenului dumneavoastr� C�lin Lemnaru, �i la Hotelul Rin Gran Hotel din Bucure�ti, proprietatea prietenului dumneavoastr� Robert Negoi��?
10. Care sunt motivele divor�ului de prima so�ie? De ce actualul socru Ilie S�rbu n-a acceptat timp de doi ani c�s�toria dvs cu fiica sa Daciana?
11. Dac� la T�rgu Jiu a�i �ntre�inut rela�ii sexuale extraconjugale, �n mod repetat, �ntr-un apartament dintr-un bloc situat l�ng� Hotelul Ana, proprietatea aceluia�i amic C�lin Lemnaru, cu o membr� PSD (cu ini�ialele I.V.) pe care a�i promovat-o anul trecut viceprimar al municipiului T�rgu Jiu? �ti�i c� a�i fost monitorizat �n leg�tur� cu aceast� rela�ie de serviciul secret al Ministerului Administra�iei �i Internelor (DGIPI)? Dac� nu �ti�i, �ntreba�i-l pe actualul �ef al Inspectoratului de Poli�ie al Jude�ului Gorj, Viorel Salvador Caragea, care era atunci �eful SIPI Gorj?
12. Dac� �n acela�i apartament a�i �ntre�inut rela�ii sexuale extraconjugale, �n mod repetat, cu o prostituat� minor� de lux, ai c�rei p�rin�i au formulat pl�ngere penal� �mpotriva dumneavoastr� pentru infrac�iunea de rela�ii sexuale cu minore? Dac� �ti�i c� a�i fost monitorizat de SRI �n leg�tur� cu rela�iile sexuale cu prostituata minor�? Dac� nu �ti�i, �ntreba�i-l pe colonelul C�t�lin Peptan, �eful Direc�iei Jude�ene Gorj a SRI �n perioada respectiv�? Dac� i-a�i solicitat na�ului dumneavoastr� George Maior, directorul SRI, s� blocheze acest dosar?
13. Dac�, �n calitate de deputat de Gorj, a�i intermediat �ncheierea unui contract b�nos �ntre Complexul Energetic Turceni �i cabinetul de avocatur� al prietenului dumneavoastr� Dan �ova, la care era�i asociat? Care a fost valoarea total� a acestui contract?
14. Dac�, �mpreun� cu amicul Dan �ova, i-a�i solicitat �i a�i primit de la actualul pre�edinte al Organiza�iei jude�ene PSD �i al Consiliului Jude�ean Timi�, Titu Bojin, pe-atunci directorul Direc�iei Regionale Banat Apele Rom�ne, suma de 50.000 de euro pentru a-l ap�ra pe fiul s�u vitreg �ntr-un proces penal la �nalta Curte de Casa�ie �i Justi�ie, promi��ndu-i c� ve�i rezolva cu pre�edintele completului de judecat�? Fiind chestionat ulterior, judec�torul �n cauz� a afirmat c� nu a�i f�cut niciun demers �n acest sens.
15. De ce nu recunoa�te�i plagiatul la lucrarea de doctorat �Curtea Penal� Interna�ional�? �nt�mpl�tor, profesorii de drept care v-au absolvit, Dumitru Diaconu de la Universitatea din Pite�ti �i Gheorghi�� Mateu� de la Universitatea Babe�-Bolyai din Cluj-Napoca, mi-au fost colegi de facultate �i-mi sunt prieteni, astfel c� �tiu adev�rul. Ave�i demnitate, recunoa�te�i furtul �i demisiona�i!
16. Dac� este adev�rat c�, cu o s�pt�m�n� �naintea referendumului pentru demiterea pre�edintelui Traian B�sescu din 29 iulie 2012, �mpreun� cu secretarul general Liviu Dragnea, le-a�i solicitat liderilor jude�eni ai PSD s� discute cu pre�edin�ii de sec�ii de votare s� raporteze la orele stabilite o prezen�� mai mare cu 25 de persoane dec�t cea real�, pentru a asigura astfel cvorumul de prezen�� la vot? Cum se traduce penal acest fapt? Dac� l-a�i men�ionat �n autodenun�ul depus anul trecut la DNA, dup� �nceperea urm�ririi penale �mpotriva lui Liviu Dragnea pentru instigare la fraudarea referendumului? Nu este prea t�rziu s� recunoa�te�i �i s� demisiona�i!
17. Dac� �i cu ce a�i fost �i sunte�i �antajat de pre�edintele Traian B�sescu? Care este motiva�ia real� a pactului de coabitare �ncheiat cu acesta?
18. Cine v-a impus s-o numi�i pe Laura Codru�a Kovesi, fostul procuror general al Rom�niei, �n func�ia de procuror �ef al DNA? Cumva, un fost ambasador al SUA la Bucure�ti, pe care Kovesi l-a ajutat sc�p�ndu-l de r�spundere penal� pe fiul s�u minor, autorul real al accident�rii mortale a chitaristului Teo Peter de la Compact?
19. De ce v-a�i schimbat pozi�ia �n problema exploat�rii gazelor de �ist din Rom�nia de c�tre corpora�ia american� Chevron?
20. De ce v-a�i schimbat pozi�ia �i v-a�i exprimat toleran�a fa�� de c�s�toriile �ntre persoane de acela�i sex?
21. De ce v-a�i schimbat pozi�ia �n privin�a statului Kosovo, recomand�nd recunoa�terea independen�ei acestuia de c�tre Rom�nia?
22. Dac� a�i �ncheiat o �n�elegere cu pre�edintele UDMR, Kelemen Hunor, privind permisivitatea arbor�rii steagului secuiesc �i l�rgirea autonomiei maghiarilor din a�a-zisul �inut Secuiesc?

�n rest, nu-mi mai inspira�i niciun respect �i �n niciun caz vreo fric�.

Satu Mare Senator
1.07.2013 Valer Marian

online.gazetadesatumare.ro/index � ctor-ponta

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 12:25

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, acuzata de luare de mita, a fost retinuta pentru 29 de zile

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti, si fiul acesteia au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate vineri seara de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul sumelor totalizand peste un milion de euro pentru solutii favorabile in procese, scrie Mediafax.

Hotararea Curtii de Apel nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la instanta suprema.

Veronica Cirstoiu, acuzata de luare de mita si complicitate la trafic de influenta, a fost retinuta, vineri seara, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), dupa ce acestia i-au adus la cunostinta invinuirile.

Fiul judecatoarei, Florin Cergan, care este acuzat de complicitate la trafic de influenta, fusese retinut vineri dimineata, in acelasi dosar.

Cei doi au fost prezentanti Curtii de Apel Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva, care a fost admisa.

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a incuviintat vineri, la solicitarea DNA, retinerea si arestarea preventiva a judecatoarei.

Veronica Cirstoiu, judecator la Sectia I penala a Curtii de Apel Bucuresti, este cercetata pentru luare de mita si complicitate la trafic de influenta, iar fiul acesteia, Florin Cergan, pentru complicitate la trafic de influenta, a anuntat anterior, tot vineri, DNA, care a precizat ca a cerut CSM avizul pentru retinerea si arestarea preventiva a judecatoarei.

Potrivit procurorilor, persoane interesate in solutionarea favorabila a unor dosare penale aflate pe rolul instantelor de judecata, au remis prin intermediar, in mai multe transe, sume de bani in cuantum de peste un milion de euro, "in scopul obtinerii unor solutii favorabile in cauze penale".

"In acest context, la seara zilei de 8 august 2013, una din transele de bani, in cuantum de 50.000 de euro, a fost primita de Cergan Florin pentru a o remite mamei sale Cirstoiu Veronica. Aceasta, la randul sau, potrivit intelegerii cu persoanele implicate si interesate, urma sa transmita aceasta transa unuia dintre judecatorii investiti cu judecarea uneia dintre cauzele respective", potrivit rezolutiei de incepere a urmaririi penale.

Florin Cergan a fost prins in flagrant, joi seara, procurorii dispunand vineri retinerea lui pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

La instrumentarea acestui dosar, procurorii au colaborat cu lucratori din cadrul Serviciului Roman de Informatii si al Directiei Generale Anticoruptie.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu a facut parte din completul care a anulat condamnarea la sapte ani de inchisoare cu executare primita de Dinel Staicu in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor (BIR).

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 11 August 2013, ora 21:41

-Mai sa fie...............................si cind te gindesti ca Doamna Hajnal este in proces cu ceva ziaristi/
-JUSTITIA ESTE INDEPENDENTA .dar legata la ochii .De cine ????????????????????????/

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 August 2013, ora 09:39

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2013-08-11 21:41:16 -Mai sa fie...............................si cind te gindesti ca Doamna Hajnal este in proces cu ceva ziaristi/
-JUSTITIA ESTE INDEPENDENTA .dar legata la ochii .De cine ????????????????????????/

ieri sau cind l-am vazut si auzit pe don Bas' intr-o inregistrare inca din ' 99 , deplingind Justitia care-si face de cap, Neanuntind , Ne cerind parerea sau Acordul guvernului sau parlamentului pe cine sa aresteze/ ancheteze, zicind ca e inadmisibil ! ei, gata , odata cu ajungerea lui la Putere s-a rezolvat si asta si Justitia e cuminte si-l intreaba pe cine si cind sa aresteze ....deci, e Independenta, nu ?

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 12 August 2013, ora 12:27

Buna la toti!
A-ti vazut cum Basescu l-a fcaut sa se intoarca pe Ponta di Miami cu o saptamana inainte de concediu?
Uitati-va pe Antena3
Doamne! oare nu mai scapam odata de el?

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 12 August 2013, ora 12:28

Facut , scz graba sunt foarte nervoasa, numai cand imi amintesc ca. l-am vazut azi al tv Anteana3

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 12:45

dosar de politician----MINEL PRINA----P.S.D.

youtu.be/ctSz1QpeRQI

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 12:47

dosar de politician----RADU ORZATA----PP-DD....

youtu.be/Fm5Yu7Lz_zc

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 12:51

DOSAR DE POLITICIAN-----DAN DIACONESCU in direct si in reluare.....

youtu.be/usIjXUYg8p8

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 12:54

mafia din politica---escrocheriile lui DAN DIACONESCU...

youtu.be/ty2MjxCjejE

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 12 August 2013, ora 13:57

De la: gabigabi2, la data 2013-08-08 17:29:39

MILITARI
CIVILI
POLITICIENI

Cet��ene Victor Ponta,

Piatra Neam�

dur dar adevarat !

Nu zau ?
Cate razboaie a castigat pacaliciul asta colonel ?
Ce suntem noi, astia de i-am platiti solda si pensia ? Niste jeguri de civili ? Ai, lasa-ma ....
Vorbe goale, la fel ca cele ale politicienilor cu care da de pamant ...
Ai idee, Gabita, ce pensie are eroul asta national ?
Ia, sa te vad ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 August 2013, ora 14:59

De la: 9am_1454, la data 2013-08-12 13:57:34
De la: gabigabi2, la data 2013-08-08 17:29:39

MILITARI
CIVILI
POLITICIENI

Cet��ene Victor Ponta,

Piatra Neam�

dur dar adevarat !

Nu zau ?
Ce suntem noi, astia de i-am platiti solda si pensia ? Niste jeguri de civili ? Ai, lasa-ma ....
Ia, sa te vad ...

"Gabita" ? deci, ne iubim ,desi nu-mi da prin gind cine esti ?
dar, asta e o discutie veche, inca de cind s-a umblat la pensiile militarilor si nascatoare de mari certuri ! ca atare, parca n-as relua-o !

Fosta membra 9am.ro

85 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 21:33

AFARA CU AGENTII BASISTO-FASCISTI BLACK_FRIDAY SI REVENITU ! RUSINE VUVUZELELOR TOCMITE, BESTII SECURISTE SCARBOASE SI CANTATOARE DE ODE PREZIDENTIALE ! NU MAI TOLERATI HAITA DE SOBOLANI COLABORATIONISTI SI SECURISTI RAIOSI PARACIOSI !
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Avertizez inca o data pe acesta cale ca sunt inarmata, chiar daca e vorba de un pistol cu bile de plastic si ca ucigasii platiti vor sfarsi, chiar mercenari de profesie de ar fi, cu pielea gaurita si pusa in bat ! ! ! !
Bestiile basist-horthyste nu mai cunosc frica nici rusine ! Animalele sadice ataca si terorizeaza zilnic acum, ziua in amiaza mare profitind de pasivitatea rusinoasa a concetatenilor nostri ! TALHARII BASISTI FUGARESC CETATENII PASNICI !
Atrag atentia ca nu voi ezita sa ma apar de aceste taratoare mizere cu parul, cutitul sau pistolul ! ! ! !
In fata atacurilor miselesti, banditesti de serpi mizeri portocalii, desi aceste agresiuni sunt comise intotdeauna in superioritatea numerica reusesc sa ma salvez !
Adaug si ca primesc in continuare amenintari cu bomba, prin telefon, din partea numitului terorist basist Black_Friday cel mai probabil, dar care ma sperie tot atat cat o vrabie in pom !
Am renuntat la a mai apela la organele de ordine, care in urma repetatelor mele sesizari din ultimele zile afiseaza indiferenta crasa sau probabil sunt la randul lor prizoniere ale sistemului repulsiv, oprimant, miselesc ai carui agenti de frunte sun Black_Friday si revenitu !
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
OPRITI RAGETELE BESTIILOR BASISTE BLACK_FRIDAY SI REVENITU !JOS NAZISMUL BASIST! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA, UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII !

2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY: BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aqu�! De la: Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08 Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva. Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data... OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
JIROV91

234 mesaje

Postat pe: 13 August 2013, ora 00:41

De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?

www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/02/09/basescu-orban-nem...

PDL ul a fost rampa de lansare la presedentie,acum pacalesc cu MISCAREA POPULARA ca inca mai sunt prosti in Romania
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 14 August 2013, ora 11:33

Da! Jirov! sunt destui prosti in Romania care l-ar mai vota.din cauza lor noi toti suportam consecintele, din cauza fraierilor, naivilor, care daca li se promite ceva ,,cred ca , tot ce zboara se mananca ,,Doamne ! mare e gradina Domnului''. da multi prosti mai sunt in ea ''

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 14 August 2013, ora 14:08

El Cinque! mai era si unu Silver, probabil intra acum cu alt nume , posibil sa fie Revenitu.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 14 August 2013, ora 14:15

De la: gabigabi2, la data 2013-08-12 14:59:42

Nu zau ?
Ia, sa te vad ...

dar, asta e o discutie veche, inca de cind s-a umblat la pensiile militarilor si nascatoare de mari certuri ! ca atare, parca n-as relua-o !

Vai, asa-i trebuie daca nu ti-a spus ,,Cotoroanto"

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
9am186773

19 mesaje
Postat pe: 14 August 2013, ora 14:24

sa �i trateze cum afost tratat Nicolae Ceaușescu care a fost un sfant pe langa acesti hoti

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 August 2013, ora 15:24

De la: _Ingrid, la data 2013-08-14 14:15:15
De la: gabigabi2, la data 2013-08-12 14:59:42

Nu zau ?
Ia, sa te vad ...

Vai, asa-i trebuie daca nu ti-a spus ,,Cotoroanto"

hooopa aici m-ati avut amindoi , bravo !

Pagini: << 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI
Mergi la: