back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti

Pagini: << 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 >> Sari la pagina:

kabir

47 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 August 2013, ora 14:00

Ce ai fi vrut sa se bata ?
Lupul si cainele sunt din acelasi regn

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 August 2013, ora 14:14

De la: kabir, la data 2013-08-07 14:00:19Ce ai fi vrut sa se bata ?
Lupul si cainele sunt din acelasi regn

e drept ce spui si politicienii nostri provin din acelasi PCR si oamenii din "structuri" sunt cam aceeiasi sau au facut pui , caci"buba" pe care n-am reusit noi in dec. 89 s-o curatam, a dus la cangrenarea intregului organism al tarii si sucombam incet, dar sigur !

Raporteaza abuz de limbaj
Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 August 2013, ora 14:55

Impozitul pe foame - fonciirea 2013
De mult nu s-a mai auzit prin cãtunele noastre, în care noroiul încã trece drept pavaj, celebrul ºi uitat crezutul: ,,Moromete!!!! plãteºte fonciirea!!!". Dacã de solicitarea strigatã de perceptorul satului nu ne era dor ºi de prezenþa lui la fel de simpaticã precum a cioclului ne puteam lipsi ne vom vedea nevoiþi în curând sã-l confruntãm.
În timp ce încã mai bat pe jos þãrâna uliþelor asfaltate doar prin studii de fezabilitate, se screm la wc-ul din fundul c.u.rþii ºi beau c.u.rent apã din puþuri infecte, cãci c.u.rentã au numai din 4 în 4 ani din promisiuni ºi mai apoi exclusiv ºi garantat din organul sexual al primarului, þãranii acestei þãri se vor vedea din nou nevoiþi sã plãteascã o dare cretinã ºi fãrã rost la fel cum Ilie Moromete plãtea fonciirea, un bir pus pe spinarea celor care ºi aºa erau cu pielea întinsã pe ciolane precum toba.
ªi toate astea din pricina viziunii de guvernare a unui presupus guvern de stanga care mai degrabã are accente de conservatori sau de satrapi feudali. Din pãcate, ca acum 100 de ani ºi ca mai mereu rãspunsul þãranului va fi acelaºi, ,,n-am!!!" Ne-ar fi plãcut ca dupã atâta progres post revoluþionar sã vã sfidãm cu niºte mii de euro aruncate anual în capul preceptorului dar.....nu este cazul.
Acest ,,n-am'', rafinat de þãrani în sute ºi sute de ani de plãtit fonciire inutilã pentru ca sã-ºi facã unii averi, are o mie de sensuri. Înseamnã, am dar nu mã îndur sã-þi dau pentru cã mi-am rupt ºalele sã scot un sfanþ din pãmânt sau de multe ori înseamnã cã chiar nu are, sau are dar dacã îþi dã þie nu mai iese din iarnã.
ªi a fost ºi mai rãu. Acum 400 de ani întrebarea ºi rãspunsul veneau pe fodul celebrelor torturi gen darea la fum, papurã sub unghii, ungerea cu miere, la mangealâc ºi alte tertipuri de scos banii de la ,,miºeii de mojici" care erau prezumaþi a fi niºte hapsâni care ascundeau imense comori de ochii boierului ºi ai stãpânirii. Pentru orãºeanul îndoctrinat însemna în anii 50 celebrul: ,, e plini de bani chiaburii, e plini ºi de porci ºi de gãini dar e hoþi ºi þine ascuns chiaburii dracu, bandiþii!".
Orãºenii de acum cine ºtie ce comori prezumã cã ascund ãºtia de la þarã. Probabil cã celebrul ,,e" încã mai polueazã conºtiinþele multor orãºeni. ,,E beþivi, e proºti, e c.u.rvari, ascultã manele, e hoþi, e plini de bani dar nu vor sã plãteascã, ne vinde scump toate alea, dacã noi plãteºte ei de ce nu!". Nu ne supãrãm ºi nu cãdem în capcana luptei de clasã. Am vrea totuºi data viitoare când veniþi la þarã sã nu mai veniþi cu miloaga ºi portbagajele pe maºini! :)
Dar ºi cei mai educaþi în frunte cu Ponta cred, aºa din fuga merþanului prin câmp, cã þãranii noºtri sunt demni de un forfetar agricol. Asta în timp ce babalâci ºi þãrãnoi capitaliºti sadea sunt datori cu sute de milioane la stat ºi au de la ADS în arendã pe nimic mii de hectare din pãmântul public al statului. De exemplu Culiþã Tãrâþã are în arendã de la ADS toatã Insula Mare a Brãilei pe o redevenþã de nimic. Ei bine nici pe aia nu a fost în stare sã o plãteascã. E dator sute de milioane de dolari la stat ºi nu are nici cel mai mic stres. útia de ce nu plãtesc fonciirea domnule Ponta!?domnule social democrat Ponta!? onor guvern de social democraþi ºi liberali? Cã liberalii ºi conservatorii ºtiu bine sã tragã cu tunul în þãrãnime ºtim din istorie dar de la social democraþi ne aºteptam la mai multã justeþe ºi la o mai corectã împãrþire a poverii sociale. Tuturor acestor þãrãnoi fãcuþi domni pe banii acestui popor le spun: ,,n-am!". N-am domnilor deoarece de 20 de ani lucrãm numai în pierdere ºi ieºim în câºtig doar odatã la 5 ani ºi atunci fãrã sã ne calculãm oasele rupte. De ce trebuie sã plãtesc dacã nu scot profit? Noi nu suntem SRL domle. Nu putem merge cu o cerere la ANAF sã ne declarãm inactivi. Dacã ne declarãm inactivi murim ºi muriþi ºi voi de foame.
Dacã vouã, orãºenilor, simpatizanþilor politici care plãtiþi cotizaþie în partidele astea de kãkat de pe la noi ºi vã votaþi þãrãnoii preºedinþi ºi parlamentari, vi se pare normal ca un þãran, plouã sau nu plouã, se face sau nu se face, se vinde sau nu se vinde, câºtigã ceva sau iese în pierdere sã plãteascã o sumã, pe lângã impozit, doar pentru cã are pãmânt? Cu alte cuvinte putem accepta noi cã þãranii fac profit când este evident din sãrãcia lor milenarã cã nu fac neam de profit? Este normal sã punem impozit pe subzistenþã!!!!???? Dacã da, înseamnã cã am ajuns chiar niºte vite dobitoace rupte de realitate.
Dacã vi se pare cã este normal ºi se poate pune forfetar ca pe firme pe agriculturã atunci vã înºelaþi ºi o sã mâncaþi iphone pe pâine deoarece spre deosebire de a vinde blugi pe srl în mall agricultura presupune mult efort, multe investiþii ºi multe oase rupte. Trebuie sã ºtiþi cã la noi agricultura este în primul rând practicatã de þãrani pentru a supravieþui, agriculturã de subzistenþã se numeºte. Mai exact dacã un SRL face sau vrea sã facã profit þãranul face agriculturã pentru a avea ce mânca. Eºti cretin dacã pui impozit forfetar pe bucata de pâine din mâna omului ºi pe oala de fasole sau purcelul din coteþ. ªi pentru Dumnezeu, nu cãdeþi în capcana luptei de clasã ºi confundaþi þãranul de rând cu latifundiarii ca Tãrâþã, Niculae,Becali, Porumboiu!
Pentru cei care sticlesc din ochi cu mare satisfacþie cã în sfârºit ºi þãranii plãtesc impozit le spun îºi taie craca de sub picioare, vã condamnaþi la a mânca din import ºi a deveni sclavii sinteticelor din carrefour.
Guvernanþilor...! Nu sunt pari în pãdure pentru câtã dragoste am eu pentru voi în aceste clipe! Ca sã mã calmez vã povestesc o pildã.
Pe la 1900, þarul Nicolae al II-lea nu mai ºtia ce impozite sã puie pe þãranii din Rusia pentru a strânge bani ca sã þie luxul curþii. În primãvara ce a urmat iernii în care aproape un milion de mojici au murit de foame ºi de frig dupã ce au dat impozit tot ce aveau, gospodin Nicolae comanda la Faberge o duzinã din celebrele ouã tip bijuterie. Costul acestora: milioane de ruble ºi probabil milioane de vieþi. Omul chiar nu îºi dãdea seama ce face, era convins cã þãranii o duc bine ºi au de unde, cã îl iubesc ºi se sacrificã fericiþi pentru el. Autismul social suprem!
Aceasta este ºi atitudinea guvernanþilor noºtri care cred probabil cã poþi pune biruri la nesfârºit fãrã sã pãþeºti nimic. Nu e aºa domnilor!Într-o noapte de iulie a anului 1918 Nicolae a primit rãsplata autismului sãu social ºi indiferenþei sale faþã de þãranii rusiei, sub forma unor gloanþe în cap. Meritate!
Semnale de alarmã au fost dar cine sã le citeascã. Nicolae se încredea în ce se încred ºi cei de acum. ,,Sunt proºti, obiºnuiþi sã îndure, sunt niºte animale care ascultã de biciul nostru fãrã sã crâcneascã!" Fals!
Încã din 1873 un tablou al lui Ilia Repin prevestea cã într-un final ,,animalele" din jug se vor trezi.
În mijlocul tabloului cu mojici învinºi, zdrenþãroºi, piele ºi os, cu ochii în pãmânt, unul îndrãzneºte sã priveascã în sus cu o premonitorie furie revanºardã în ochi. Asta l-a omorât pe Nicolae II , nu comuniºtii lui Lenin.
,,Edecarii de pe Volga ''a fost avertismentul plastic al societãþii, au urmat ºi altele, rãscoale, greve, etc. În zadar, þarul ca ºi guvernul nostru de acum apãsau din ce în ce mai tare pe jug, pânã când acesta s-a rupt ºi mojicii au scãpat.
Mereu bãtuþi, mereu flãmânzi, mereu neluaþi în seamã, þãranii noºtri se apropie de extincþie ca specie socialã. Forþaþi de tot felul de taxe, tocmai pentru asta menite probabil, într-un final, de disperare ºi de foame, fãrã alternativã, vor vinde pãmântul lor celor cu bani de aici ºi de pretutindeni. Probabil doar din coincidenþã tocmai ce strãinii au cãpãtat dreptul de a cumpãra pãmânt în România. Probabil cã arendaºii noºtri ºi îmbogãþiþii de dupã 89 freacã mâinile de nerãbdare sã cumpere pe nimic pãmântul þãranilor sufocaþi de taxe ºi apoi sã-i angajeze pe 3 lei muncitori la ei.
Lãsaþi þãranii în pace þãrãnoilor! leprelor, potãilor de comuniºti ºi securiºti, ºobolanilor biºniþari, lãsaþi oamenii sã facã ce vor cu pãmântul lor. Oare nu se vrea a se face un CAP cu forþa prin cumpãrarea pe nimic a pãmântului de la þãranii nevoiþi a-l vinde? Ei bine, comuniºtii mãcar operau fãþiº! nu ca lichelele astea de acum.
De ce nu se face o schemã de stimulare? de ce nu se dau drumul la investiþii în irigaþii, de ce nu se luptã pentru subvenþii ca in Franþa? De ce veniþi mereu cu mâna întinsã la cei mai sãraci? De ce toleraþi evaziunea fiscalã de miliarde de euro din tutun, alcool, produse petroliere, mafie, droguri, etc.? V-aþi gãsit sã umpleþi bugetul cu firimiturile din traista tãranului! De ce nu tãiaþi furãciunile în loc sã tãiaþi talpa þãrii? Impozitaþi vilele de mii de metri, maºinile de sute de mii, confiscaþi averile de milioane din care nu se pot justifica nici cateva zeci de mii, stârpiþi sifonarea de bani prin paradisurile fiscale! Asta trebuie a se face, dar nu se face. ªi în tabloul lui Repin se vede alternativa fireascã la chin. În zare un vapor cu aburi pufãie pe Volga. Cu alte cuvinte eforturile edecarilor puteau fi uºor cruþate. Dar nu s-a vrut fiind probabil mai ieftin sã foloseºti amãrâþii ãia dezumanizaþi în loc sã faci ce trebuie Aºa ºi la noi. E mai comod sã iei de la amãrâþi decât sã faci ce trebuie ºi ce este posibil ºi anume sã iei de la infractori cu legea în mânã.

Cei care nu pricepeþi ce spun aici sau vi se pare exagerat, sunteþi pierduþi! Se umblã cu drujba pe lângã rãdãcinile acestei þãri, se dã pe nimic cea mai bunã resursã a noastrã, pãmântul! Dar ce e pãmântul ãsta fãrã cei care îl iubesc. Ori credeþi voi cã din kur din birou, cu mâna pe iphone, se face agriculturã? Când o sã vã treziþi cã vreþi sã o faceþi, nu o sã mai aveþi cu cine. Þãranii o sã fie morþi, de la fonciirea asta nouã.
Nu am cuvinte sã descriu disperarea la vederea extincþiei a ceea ce eu consider a fi ultima generaþie de þãrani. Iubitorii pãmântului intrã în pãmânt de prea multã dragoste de el ºi odatã cu moartea lor o sã disparã ºi ultima legãturã realã cu þara asta ºi trecutul ei, cu normalitatea, cu cinstea ºi truda onestã pentru cea mai amarã dar mai albã bucatã de pâine posibil a fi mâncatã de când Dumnezeu a creat pãmântul.
Disperarea mea pentru extincþia speciei din care mã trag ºi cu care mã identific pânã la moarte este cel mai bine exprimatã de monologul samuraiului Kikuchiyo, interpretat magistral de Toshiro Mifune, din filmul,, 7 Samurai'' al lui Akira Kurosava (www.youtube.com/watch?v=Nha8ICFYMzs). El spune cel mai bine ce vreau sã spun eu ºi mai ales ce simt eu. Ca ºi el, cu toate cã nu lucrez pãmântul ºi nu locuiesc la tara, sunt tot un fiu de þãran ºi înþeleg sã îmi fac datoria faþã de þãranii mei. Poate veþi înþelege, poate vor înþelege!!!

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

939 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 August 2013, ora 18:54

*Vorba multã sãrãcia omului'
Fiecare descoperã cate o budã rãu mirositoare, dar patria geme de bude. Pentru unii, celelalte
li se par acceptabile ca ºi a lor proprie. E ca ºi zicala: 'ba pe-a mãtii' Mie îmi put toate la fel, fie bãsiste, fie useliste, fie udemeriste, fie... ªi dacã nu mai e nimic de fãcut,
atunci ºtreangul, sau ghilotina.

Omul fericit este acela care stãpâneºte ºi munca, ºi dragostea.-Sigmund Freud Stai departe de oamenii care îþi micºoreazã ambiþia. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevãrat mari te fac sã te simþi cã ºi tu poþi deveni mare.-Mark Twain
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 7 August 2013, ora 19:03

Gabi! ai perfecta dreptate
,, cand pisica nu-i acasa joaca soarecele pe masa''
A iesit vulpea cea vicleana din vizuina
Azi era pe la Satu Mare-Arad
Daca Ponta e in concediu, a iesit la suprafata Basescu!
Sta in vizuina si pandeste momentu prielnic pt el si acolitii lui, complicii lui, inclusiv securitatea..

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 8 August 2013, ora 13:04

Protest de la MCP

MILITARI
CIVILI
POLITICIENI

Premierul Ponta, fãcut praf ºi pulbere într-o scrisoare deschisã

Scrisoare deschisã semnatã de fostul comandant al Garnizoanei Piatra Neamþ, colonelul (r) Ion Mierlici
Premierul Ponta, fãcut praf ºi pulbere într-o scrisoare deschisã-victor-ponta

Scrisoare deschisã pentru Victor Ponta

Cetãþene Victor Ponta,

Îþi scrie cetãþeanul Ion Mierlici, colonel în rezervã, fost comandant al U.M 01027 ºi al Garnizoanei Piatra Neamþ în perioada 1996 -2005, pe care decidentul politic l-a obligat sã treacã forþat în rezervã, alãturi de alte zeci de mii de cadre militare, prin desfiinþarea unitãþilor pe care le-am servit cu devotament, ca voi astãzi sã vã mândriþi cã sunteþi membri cu drepturi depline în NATO.

Ce ºtiþi voi mãi civilior ce înseamnã viaþa de militar si ce sacrificii presupune? Noi avem un jurãmânt sacru faþã de þarã ºi popor, pe când voi vã lãfãiþi în huzur ºi-i persiflaþi pe amãrâþii de români. În 23 de ani, toþi care v-aþi succedat la guvernare aþi devalizat economia naþionalã, aþi înstrãinat bogãþiile strategice, de care depindea viitorul nostru ºi al celor care ne vor urma ºi ne-aþi transformat în colonie ºi piaþã de desfacere a Bruxelles-ului. Toþi politicienii sunteþi niºte ipocriti. Minciuna este idealul vostru, ca sã prostiþi ºi îndobitociþi pe cei care vã aleg ºi sunt “sãraci cu duhul“.

Toþi aþi profitat în campania electoralã de analfabetismul, credulitatea, starea cruntã de sãrãcie în care trãiesc ºi implicit de mituirea lor de cãtre toate partidele, precum ºi de propaganda fãcutã în biserici în favoarea voastrã de prelaþii, troglodiþii, dracii reali în aceasta unicã lume, ca voi, ipochimenilor, sã fiþi votaþi de “prostime“, iar pe timpul mandatului sã elaboraþi legi care sã vã apere scopurile mârºave, atât ale voastre cât ºi ale celor apropiaþi vouã.

Cum puteþi voi, mãi mincinoºilor, sã priviþi în ochi pe cei pe care i-aþi amãgit în timpul campaniei electorale? Pe voi, cei din USL, v-am votat ºi mi-am pus toatã speranþa, alãturi de celelalte milioane de concetãþeni, cã o sã aduceþi o schimbare în bine pentru români ºi cã o sã le redaþi demnitatea terfelitã de nemernicii portocalii. M-ai înºelat ºi ne-ai înºelat.

Tu eºti omul lui Bãsescu ºi joci la “douã capete“. Ai reevaluat-o pe Koveºi, aºa cum l-ai reevaluat ºi pe cumatul tãu Oprea, doi indivizi pe care românii îi detestã. Ai promis împreunã cu Antonescu cã imediat ce veþi prelua Puterea o sã repuneþi în drepturi cadrele militare cãrora li s-a furat din pensia legal câºtigatã. Aflã mãi Ponta cã în timp ce tu te lãfãi în bogãþie, mie mi-au furat din pensie 834 de lei ºi am o pensie mai micã decât un subofiþer ºef de depozit, în condiþiile în care am o vechime întregitã în muncã de 38 de ani, am comandat toate structurile dintr-o unitate militarã ºi am fost comandant de unitate militarã ºi de garnizoanã timp de 9 (nouã) ani. Am instruit ºi educat împreunã cu subordonaþii mei zeci de mii de oameni ºi am manageriat valori de sute de milioane de euro în calitate de comandant.

Tu ce ai fãcut? Ce ai comandat ºi manageriat? Cum ai obþinut averea ºi ai devenit parlamentar? De unde ai avut bani pentru campanie?

Eu am muncit o viaþã ºi nu sunt bogat, pentru cã sunt cinstit, am onoare ºi demnitate, la care nu renunþ atâta timp cât sunt în deplinãtatea facultãþilor mintale. ªi mai aflã cã în fiecare lunã plãtesc 1500 lei rate la bãnci ºi îmi cumpãr medicamente strãine necompensate în valoare de cel puþin 500 lei lunar. Mai aflã, cetãþene Ponta, cã sunt insulinodependent, fac dializa de 3(trei) ori pe sãptãmânã, am probleme cardiace grave, poliartritã reumatoidã gravã, gutã în stadiu avansat, adenom de prostatã grav, dar nu cerºesc mila ta ºi a ticãloºilor de parlamentari.

EU O SÃ SUPRAVIEÞUIESC ÎN PUÞINUL TIMP CÂT ÎL MAI AM DE TRÃIT, PENTRU CÃ AM O FAMILIE MINUNATÃ, CARE ESTE TRUP ªI SUFLET ALÃTURI DE MINE.

Toþi sunteþi penibili ºi jucaþi aºa cum vã cântã marinarul. Aþi devenit slugile matelotului pervers ºi sclavii jigodiilor de la Bruxelles ºi ai bandiþilor de la FMI. Ai fãcut ceva pentru redresarea economiei ºi crearea de locuri de muncã pentru sãracii României? Dimpotrivã, ai trimis în ºomaj mii de oameni, condamnându-i la foamete. Eºti mai rãu decât … de Boc! În 2016 românii o sã vã dea lovitura de graþie celor de la PSD ºi o sã aveþi o soartã cumplitã, aidoma ticãlosilor bãsiºti. Sã vã fie ruºine, sunteþi mai rãu decât ticãloºii portocalii. ªtii ce eºti tu ? Un arivist însetat de putere. Calci peste toate principiile de bun simþ ºi-i trãdezi pe cei apropiaþi, pentru a-þi atinge scopurile meschine. Eu nu mai am mult de trãit, dar pânã când voi muri, vã urãsc pe toþi parlamentarii din adâncul sufletului meu, exceptând pe deputatul Ioan Munteanu, un OM de mare valoare ºi un MARE ROMÂN, concitadinul meu ºi pe senatorul Corneliu Dobriþoiu, militar desãvârºit ºi un PATRIOT ADEVÃRAT.

Din moment ce îl ai lângã tine pe trãdãtorul reevaluat Oprea, cumãtrul tãu, pentru mine ºi foºtii mei subordonaþi, eºti NIMENI. Sã-þi fie ruºine! Eºti penibil !

De când ai reevaluat-o pe Koveºi ºi te-ai compromis total, când apari pe ecran, schimb canalul, ca sã nu fac atac de cord.

Îþi scriu ºi adresa mea: ION MIERLICI, Strada Iulian Antonescu, Nr. 8 , Bloc T8, Scara A, Etaj1, Ap.4, Piatra Neamþ, Judeþul Neamþ, Telefon 0722558034.

Fãrã niciun respect, colonel (r) Ion Mierlici

Piatra Neamþ

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 8 August 2013, ora 17:05

A iesit lupul de mare din vizuina(lupul ce rau) Basescu!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 August 2013, ora 17:29

De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-08 13:04:31Protest de la MCP

MILITARI
CIVILI
POLITICIENI

Scrisoare deschisã semnatã de fostul comandant al Garnizoanei Piatra Neamþ, colonelul (r) Ion Mierlici

Cetãþene Victor Ponta,

Îþi scrie cetãþeanul Ion Mierlici, colonel în rezervã, fost comandant al U.M 01027 ºi al Garnizoanei Piatra Neamþ în perioada 1996 -2005, pe care decidentul politic l-a obligat sã treacã forþat în rezervã, alãturi de alte zeci de mii de cadre militare, prin desfiinþarea unitãþilor pe care le-am servit cu devotament, ca voi astãzi sã vã mândriþi cã sunteþi membri cu drepturi depline în NATO.

Ce ºtiþi voi mãi civilior ce înseamnã viaþa de militar si ce sacrificii presupune? Noi avem un jurãmânt sacru faþã de þarã ºi popor, pe când voi vã lãfãiþi în huzur ºi-i persiflaþi pe amãrâþii de români. În 23 de ani, toþi care v-aþi succedat la guvernare aþi devalizat economia naþionalã, aþi înstrãinat bogãþiile strategice, de care depindea viitorul nostru ºi al celor care ne vor urma ºi ne-aþi transformat în colonie ºi piaþã de desfacere a Bruxelles-ului. Toþi politicienii sunteþi niºte ipocriti. Minciuna este idealul vostru, ca sã prostiþi ºi îndobitociþi pe cei care vã aleg ºi sunt “sãraci cu duhul“.

Toþi aþi profitat în campania electoralã de analfabetismul, credulitatea, starea cruntã de sãrãcie în care trãiesc ºi implicit de mituirea lor de cãtre toate partidele, precum ºi de propaganda fãcutã în biserici în favoarea voastrã de prelaþii, troglodiþii, dracii reali în aceasta unicã lume, ca voi, ipochimenilor, sã fiþi votaþi de “prostime“, iar pe timpul mandatului sã elaboraþi legi care sã vã apere scopurile mârºave, atât ale voastre cât ºi ale celor apropiaþi vouã.

Cum puteþi voi, mãi mincinoºilor, sã priviþi în ochi pe cei pe care i-aþi amãgit în timpul campaniei electorale? Pe voi, cei din USL, v-am votat ºi mi-am pus toatã speranþa, alãturi de celelalte milioane de concetãþeni, cã o sã aduceþi o schimbare în bine pentru români ºi cã o sã le redaþi demnitatea terfelitã de nemernicii portocalii. M-ai înºelat ºi ne-ai înºelat.

Tu eºti omul lui Bãsescu ºi joci la “douã capete“. Ai reevaluat-o pe Koveºi, aºa cum l-ai reevaluat ºi pe cumatul tãu Oprea, doi indivizi pe care românii îi detestã. Ai promis împreunã cu Antonescu cã imediat ce veþi prelua Puterea o sã repuneþi în drepturi cadrele militare cãrora li s-a furat din pensia legal câºtigatã. Aflã mãi Ponta cã în timp ce tu te lãfãi în bogãþie, mie mi-au furat din pensie 834 de lei ºi am o pensie mai micã decât un subofiþer ºef de depozit, în condiþiile în care am o vechime întregitã în muncã de 38 de ani, am comandat toate structurile dintr-o unitate militarã ºi am fost comandant de unitate militarã ºi de garnizoanã timp de 9 (nouã) ani. Am instruit ºi educat împreunã cu subordonaþii mei zeci de mii de oameni ºi am manageriat valori de sute de milioane de euro în calitate de comandant.

Tu ce ai fãcut? Ce ai comandat ºi manageriat? Cum ai obþinut averea ºi ai devenit parlamentar? De unde ai avut bani pentru campanie?

Eu am muncit o viaþã ºi nu sunt bogat, pentru cã sunt cinstit, am onoare ºi demnitate, la care nu renunþ atâta timp cât sunt în deplinãtatea facultãþilor mintale. ªi mai aflã cã în fiecare lunã plãtesc 1500 lei rate la bãnci ºi îmi cumpãr medicamente strãine necompensate în valoare de cel puþin 500 lei lunar. Mai aflã, cetãþene Ponta, cã sunt insulinodependent, fac dializa de 3(trei) ori pe sãptãmânã, am probleme cardiace grave, poliartritã reumatoidã gravã, gutã în stadiu avansat, adenom de prostatã grav, dar nu cerºesc mila ta ºi a ticãloºilor de parlamentari.

EU O SÃ SUPRAVIEÞUIESC ÎN PUÞINUL TIMP CÂT ÎL MAI AM DE TRÃIT, PENTRU CÃ AM O FAMILIE MINUNATÃ, CARE ESTE TRUP ªI SUFLET ALÃTURI DE MINE.

Toþi sunteþi penibili ºi jucaþi aºa cum vã cântã marinarul. Aþi devenit slugile matelotului pervers ºi sclavii jigodiilor de la Bruxelles ºi ai bandiþilor de la FMI. Ai fãcut ceva pentru redresarea economiei ºi crearea de locuri de muncã pentru sãracii României? Dimpotrivã, ai trimis în ºomaj mii de oameni, condamnându-i la foamete. Eºti mai rãu decât … de Boc! În 2016 românii o sã vã dea lovitura de graþie celor de la PSD ºi o sã aveþi o soartã cumplitã, aidoma ticãlosilor bãsiºti. Sã vã fie ruºine, sunteþi mai rãu decât ticãloºii portocalii. ªtii ce eºti tu ? Un arivist însetat de putere. Calci peste toate principiile de bun simþ ºi-i trãdezi pe cei apropiaþi, pentru a-þi atinge scopurile meschine. Eu nu mai am mult de trãit, dar pânã când voi muri, vã urãsc pe toþi parlamentarii din adâncul sufletului meu, exceptând pe deputatul Ioan Munteanu, un OM de mare valoare ºi un MARE ROMÂN, concitadinul meu ºi pe senatorul Corneliu Dobriþoiu, militar desãvârºit ºi un PATRIOT ADEVÃRAT.

Din moment ce îl ai lângã tine pe trãdãtorul reevaluat Oprea, cumãtrul tãu, pentru mine ºi foºtii mei subordonaþi, eºti NIMENI. Sã-þi fie ruºine! Eºti penibil !

De când ai reevaluat-o pe Koveºi ºi te-ai compromis total, când apari pe ecran, schimb canalul, ca sã nu fac atac de cord.

Îþi scriu ºi adresa mea: ION MIERLICI, Strada Iulian Antonescu, Nr. 8 , Bloc T8, Scara A, Etaj1, Ap.4, Piatra Neamþ, Judeþul Neamþ, Telefon 0722558034.

Piatra Neamþ

dur dar adevarat !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 9 August 2013, ora 14:09

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 9 August 2013, ora 14:11

care sunt cele mai vizitate obiective turistice din bucuresti....???

casa poporului.....muzeul satului.....parcul cismigiu si....D.N.A.-ul....

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 10 August 2013, ora 23:38

Aviz bestiei horthyste Fekete_Pentek ( black_friday ), teniei reactionare Silver9am si vuvuzelei prezidentiale revenitu : ............................................... .................................................. .................................................. .................... In urma amenintarilor primite pe acest forum din partea bestiei fasciste isterice numite Black_Friday am achizitionat un pistol cu CO2 si am depus actele in vederea autorizarii pentru portul unui pistol cu bile de cauciuc . Avertizez pe aceasta cale talharul nazist care m-a amenintat sub diferite ID-uri, ca orice tentativa de a ma ataca, a oricarui animal sadic , va fi pedepsita prin gaurirea testei rase de skinhead nemernic ! ! ! Atentie zdrente horthyste si fascistoide care ati impanzit tara ! Nu vom mai tolera amenintarea oamenilor muncii de catre o sleahta de reactionari fascisti straini de interesele tarii ( Black_Friday , Silver9am, revenitu ) si uciderea intereselor nationale si ideilor de libertate si dreptate sociala prin interventii verbale golanesti , banditesti , pe acest forum si in afara lui ! ! ! ! ! ! ............................................... .................................................. .................................................. ................... JOS NAZISMUL BASIST ! ! ! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA , UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII ! ! !

Jules Verne....
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 11:51

CIVILI

Senatorul Marian. A doua scrisoare deschisã cãtre Victor Ponta

02 July 2013 11:29
Written by GAZETA DE SATU MARE

Senatorul Marian. A doua scrisoare deschisã cãtre Victor Ponta

GAZETA DE SATU MARE
bledeam@yahoo.com

Cetãþene prim-ministru,

Având în vedere cã sesiunea parlamentarã s-a încheiat sãptãmâna trecutã, vã transmit o scrisoare deschisã cu statut de interpelare, urmând sã o înregistrez în acest sens la Senat. Am decis ca, prin aceastã scrisoare-interpelare, sã vã adresez mai multe întrebãri legate de anumite aspecte nebuloase din trecutul ºi prezentul dumneavoastrã, pe care le voi dezvolta ulterior într-o amplã declaraþie politicã intitulatã „Victoraº, ai grijã de copii!”, pe care am anunþat-o de altfel. Chiar dacã aspectele mai grave ºi interesante din aceastã declaraþie au fost verificate ºi rãsverificate din mai multe surse, fiind de profesie jurist, inclusiv fost procuror ca ºi dumneavoastrã, am decis sã respect o regulã strãveche de drept „Audiatur alter pares” (Ascultã ºi cealaltã parte), pe care dumneavoastrã nu aþi respectat-o în cazul excluderii mele abuzive din PSD. Consider cã dupã nefastul episod Ceauºescu, românii au dreptul sã cunoascã pãrþile mai întunecate din biografia conducãtorilor lor.

Aºadar ºi prin urmare, vã solicit sã rãspundeþi la urmãtoarele întrebãri:

1. Dacã în fragedã tinereþe, respectiv în anii ’90, aþi avut un comportament sadic faþã de tatãl dumneavoastrã (menþionat ºi de mama dumneavoastrã într-o scrisoare publicatã în presã), care era imobilizat la pat din cauza unui cancer chinuitor? Dacã, în vara anului 1990, când aveaþi 18 ani, l-aþi bãtut bestial pe tatãl dumneavoastrã, rupându-i un picior, fapt care i-a agravat starea de sãnãtate ºi i-a grãbit decesul?
2. Dacã, dupã acest episod, aþi plecat intempestiv în Franþa, cu o geantã de voiaj, ºi dacã aþi locuit în Paris la doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui cãrturar Petre Pandrea ºi nepoata lui Lucreþiu Pãtrãºcanu, prietenã a mamei dumneavoastrã? Dacã aþi plecat de la aceasta neanunþat, cu douã geamantane, ºi dacã aþi dormit ulterior prin gãri ºi prin parcuri? Dacã aþi avut probleme cu poliþia francezã? Dacã aþi lucrat o lunã la un restaurant Mc’Donald’s ºi pentru ce motive aþi fost dat afarã?
3. Dacã aþi locuit ulterior la un anume Marin Bobeicã, ofiþer acoperit al SIE la Paris, cunoscut ca homosexual, ºi dacã aþi întreþinut relaþii nefireºti cu acesta?
4. Dacã, dupã ce aþi devenit procuror, le-aþi sprijinit pe mama dumneavoastrã ºi pe o mãtuºã a dumneavoastrã, sã acapareze în mod fraudulos vila de la Poiana Þapului (Buºteni), moºtenitã de doamna Nadia Marcu Pandrea de la familia Pãtrãºcanu?
5. Dacã este adevãrat cã, în timp ce eraþi procuror la Parchetul de pe lângã Înalta Curte de Casaþie ºi Justiþie, aþi soluþionat un singur dosar cu rechizitoriu ºi cã în acesta s-a pronunþat soluþie de achitare?
6. Dacã este adevãrat cã, în anul 1997, în timp ce eraþi procuror, aþi fost racolat în Serviciul de Informaþii Externe (SIE) de cãtre generalul Cornel Biriº ºi dacã aþi activat în unitatea deplin conspiratã denumitã “Umbre” sau H? Dacã aþi fost trimis la specializare antimafia în Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror ºef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie?
7. Dacã este adevãrat cã, în data de 7 mai 2012, înaintea depunerii jurãmântului de cãtre primul guvern Ponta, festivitate care a început cu o întârziere de circa 15 minute faþã de ora anunþatã , aþi fost invitat de preºedintele Traian Bãsescu într-un birou de la Palatul Cotroceni, unde a chemat un aghiotant cu un telefon mobil deschis, pe care vi l-a înmânat ºi la care aþi discutat cu ofiþerul de legãturã pe care l-aþi avut în timpul misiunii din Italia?
8. Dacã, în timp ce eraþi ºef al Corpului de control al primului ministru Adrian Nãstase, aþi încercat de mai multe ori sã-l determinaþi pe procurorul Cristian Panait, care v-a fost coleg ºi prieten, sã-l aresteze pe procurorul Alexandru Lele de la Parchetul Judeþean Bihor, “vinovat” pentru cã l-a arestat, pentru contrabandã cu produse petroliere, pe fiul prefectului judeþului Bihor, Adrian Tarãu, cunoscut sponsor local al PSD? Dacã aþi contribuit la sinuciderea procurorului Panait? Cum vã explicaþi cã mãtuºa la care acesta locuia a afirmat cã ultimele sale cuvinte, înainte de a se arunca în gol de pe clãdire, au fost “Câinele Ponta m-a ucis”?
9. Dacã aþi participat la orgii sexuale la Hotelul Ana din Târgu Jiu, proprietatea prietenului dumneavoastrã Cãlin Lemnaru, ºi la Hotelul Rin Gran Hotel din Bucureºti, proprietatea prietenului dumneavoastrã Robert Negoiþã?
10. Care sunt motivele divorþului de prima soþie? De ce actualul socru Ilie Sârbu n-a acceptat timp de doi ani cãsãtoria dvs cu fiica sa Daciana?
11. Dacã la Târgu Jiu aþi întreþinut relaþii sexuale extraconjugale, în mod repetat, într-un apartament dintr-un bloc situat lângã Hotelul Ana, proprietatea aceluiaºi amic Cãlin Lemnaru, cu o membrã PSD (cu iniþialele I.V.) pe care aþi promovat-o anul trecut viceprimar al municipiului Târgu Jiu? ªtiþi cã aþi fost monitorizat în legãturã cu aceastã relaþie de serviciul secret al Ministerului Administraþiei ºi Internelor (DGIPI)? Dacã nu ºtiþi, întrebaþi-l pe actualul ºef al Inspectoratului de Poliþie al Judeþului Gorj, Viorel Salvador Caragea, care era atunci ºeful SIPI Gorj?
12. Dacã în acelaºi apartament aþi întreþinut relaþii sexuale extraconjugale, în mod repetat, cu o prostituatã minorã de lux, ai cãrei pãrinþi au formulat plângere penalã împotriva dumneavoastrã pentru infracþiunea de relaþii sexuale cu minore? Dacã ºtiþi cã aþi fost monitorizat de SRI în legãturã cu relaþiile sexuale cu prostituata minorã? Dacã nu ºtiþi, întrebaþi-l pe colonelul Cãtãlin Peptan, ºeful Direcþiei Judeþene Gorj a SRI în perioada respectivã? Dacã i-aþi solicitat naºului dumneavoastrã George Maior, directorul SRI, sã blocheze acest dosar?
13. Dacã, în calitate de deputat de Gorj, aþi intermediat încheierea unui contract bãnos între Complexul Energetic Turceni ºi cabinetul de avocaturã al prietenului dumneavoastrã Dan ªova, la care eraþi asociat? Care a fost valoarea totalã a acestui contract?
14. Dacã, împreunã cu amicul Dan ªova, i-aþi solicitat ºi aþi primit de la actualul preºedinte al Organizaþiei judeþene PSD ºi al Consiliului Judeþean Timiº, Titu Bojin, pe-atunci directorul Direcþiei Regionale Banat Apele Române, suma de 50.000 de euro pentru a-l apãra pe fiul sãu vitreg într-un proces penal la Înalta Curte de Casaþie ºi Justiþie, promiþându-i cã veþi rezolva cu preºedintele completului de judecatã? Fiind chestionat ulterior, judecãtorul în cauzã a afirmat cã nu aþi fãcut niciun demers în acest sens.
15. De ce nu recunoaºteþi plagiatul la lucrarea de doctorat “Curtea Penalã Internaþionalã”? Întâmplãtor, profesorii de drept care v-au absolvit, Dumitru Diaconu de la Universitatea din Piteºti ºi Gheorghiþã Mateuþ de la Universitatea Babeº-Bolyai din Cluj-Napoca, mi-au fost colegi de facultate ºi-mi sunt prieteni, astfel cã ºtiu adevãrul. Aveþi demnitate, recunoaºteþi furtul ºi demisionaþi!
16. Dacã este adevãrat cã, cu o sãptãmânã înaintea referendumului pentru demiterea preºedintelui Traian Bãsescu din 29 iulie 2012, împreunã cu secretarul general Liviu Dragnea, le-aþi solicitat liderilor judeþeni ai PSD sã discute cu preºedinþii de secþii de votare sã raporteze la orele stabilite o prezenþã mai mare cu 25 de persoane decât cea realã, pentru a asigura astfel cvorumul de prezenþã la vot? Cum se traduce penal acest fapt? Dacã l-aþi menþionat în autodenunþul depus anul trecut la DNA, dupã începerea urmãririi penale împotriva lui Liviu Dragnea pentru instigare la fraudarea referendumului? Nu este prea târziu sã recunoaºteþi ºi sã demisionaþi!
17. Dacã ºi cu ce aþi fost ºi sunteþi ºantajat de preºedintele Traian Bãsescu? Care este motivaþia realã a pactului de coabitare încheiat cu acesta?
18. Cine v-a impus s-o numiþi pe Laura Codruþa Kovesi, fostul procuror general al României, în funcþia de procuror ºef al DNA? Cumva, un fost ambasador al SUA la Bucureºti, pe care Kovesi l-a ajutat scãpându-l de rãspundere penalã pe fiul sãu minor, autorul real al accidentãrii mortale a chitaristului Teo Peter de la Compact?
19. De ce v-aþi schimbat poziþia în problema exploatãrii gazelor de ºist din România de cãtre corporaþia americanã Chevron?
20. De ce v-aþi schimbat poziþia ºi v-aþi exprimat toleranþa faþã de cãsãtoriile între persoane de acelaºi sex?
21. De ce v-aþi schimbat poziþia în privinþa statului Kosovo, recomandând recunoaºterea independenþei acestuia de cãtre România?
22. Dacã aþi încheiat o înþelegere cu preºedintele UDMR, Kelemen Hunor, privind permisivitatea arborãrii steagului secuiesc ºi lãrgirea autonomiei maghiarilor din aºa-zisul Þinut Secuiesc?

În rest, nu-mi mai inspiraþi niciun respect ºi în niciun caz vreo fricã.

Satu Mare Senator
1.07.2013 Valer Marian

online.gazetadesatumare.ro/index … ctor-ponta

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 12:25

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, acuzata de luare de mita, a fost retinuta pentru 29 de zile

Judecatoarea Veronica Cirstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti, si fiul acesteia au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate vineri seara de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul sumelor totalizand peste un milion de euro pentru solutii favorabile in procese, scrie Mediafax.

Hotararea Curtii de Apel nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la instanta suprema.

Veronica Cirstoiu, acuzata de luare de mita si complicitate la trafic de influenta, a fost retinuta, vineri seara, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), dupa ce acestia i-au adus la cunostinta invinuirile.

Fiul judecatoarei, Florin Cergan, care este acuzat de complicitate la trafic de influenta, fusese retinut vineri dimineata, in acelasi dosar.

Cei doi au fost prezentanti Curtii de Apel Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva, care a fost admisa.

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a incuviintat vineri, la solicitarea DNA, retinerea si arestarea preventiva a judecatoarei.

Veronica Cirstoiu, judecator la Sectia I penala a Curtii de Apel Bucuresti, este cercetata pentru luare de mita si complicitate la trafic de influenta, iar fiul acesteia, Florin Cergan, pentru complicitate la trafic de influenta, a anuntat anterior, tot vineri, DNA, care a precizat ca a cerut CSM avizul pentru retinerea si arestarea preventiva a judecatoarei.

Potrivit procurorilor, persoane interesate in solutionarea favorabila a unor dosare penale aflate pe rolul instantelor de judecata, au remis prin intermediar, in mai multe transe, sume de bani in cuantum de peste un milion de euro, "in scopul obtinerii unor solutii favorabile in cauze penale".

"In acest context, la seara zilei de 8 august 2013, una din transele de bani, in cuantum de 50.000 de euro, a fost primita de Cergan Florin pentru a o remite mamei sale Cirstoiu Veronica. Aceasta, la randul sau, potrivit intelegerii cu persoanele implicate si interesate, urma sa transmita aceasta transa unuia dintre judecatorii investiti cu judecarea uneia dintre cauzele respective", potrivit rezolutiei de incepere a urmaririi penale.

Florin Cergan a fost prins in flagrant, joi seara, procurorii dispunand vineri retinerea lui pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

La instrumentarea acestui dosar, procurorii au colaborat cu lucratori din cadrul Serviciului Roman de Informatii si al Directiei Generale Anticoruptie.

Judecatoarea Veronica Cirstoiu a facut parte din completul care a anulat condamnarea la sapte ani de inchisoare cu executare primita de Dinel Staicu in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor (BIR).

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 11 August 2013, ora 21:41

-Mai sa fie...............................si cind te gindesti ca Doamna Hajnal este in proces cu ceva ziaristi/
-JUSTITIA ESTE INDEPENDENTA .dar legata la ochii .De cine ????????????????????????/

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 August 2013, ora 09:39

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2013-08-11 21:41:16 -Mai sa fie...............................si cind te gindesti ca Doamna Hajnal este in proces cu ceva ziaristi/
-JUSTITIA ESTE INDEPENDENTA .dar legata la ochii .De cine ????????????????????????/

ieri sau cind l-am vazut si auzit pe don Bas' intr-o inregistrare inca din ' 99 , deplingind Justitia care-si face de cap, Neanuntind , Ne cerind parerea sau Acordul guvernului sau parlamentului pe cine sa aresteze/ ancheteze, zicind ca e inadmisibil ! ei, gata , odata cu ajungerea lui la Putere s-a rezolvat si asta si Justitia e cuminte si-l intreaba pe cine si cind sa aresteze ....deci, e Independenta, nu ?

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 12 August 2013, ora 12:27

Buna la toti!
A-ti vazut cum Basescu l-a fcaut sa se intoarca pe Ponta di Miami cu o saptamana inainte de concediu?
Uitati-va pe Antena3
Doamne! oare nu mai scapam odata de el?

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 12 August 2013, ora 12:28

Facut , scz graba sunt foarte nervoasa, numai cand imi amintesc ca. l-am vazut azi al tv Anteana3

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 12:45

dosar de politician----MINEL PRINA----P.S.D.

youtu.be/ctSz1QpeRQI

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 12:47

dosar de politician----RADU ORZATA----PP-DD....

youtu.be/Fm5Yu7Lz_zc

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 12:51

DOSAR DE POLITICIAN-----DAN DIACONESCU in direct si in reluare.....

youtu.be/usIjXUYg8p8

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 12:54

mafia din politica---escrocheriile lui DAN DIACONESCU...

youtu.be/ty2MjxCjejE

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 12 August 2013, ora 13:57

De la: gabigabi2, la data 2013-08-08 17:29:39

MILITARI
CIVILI
POLITICIENI

Cetãþene Victor Ponta,

Piatra Neamþ

dur dar adevarat !

Nu zau ?
Cate razboaie a castigat pacaliciul asta colonel ?
Ce suntem noi, astia de i-am platiti solda si pensia ? Niste jeguri de civili ? Ai, lasa-ma ....
Vorbe goale, la fel ca cele ale politicienilor cu care da de pamant ...
Ai idee, Gabita, ce pensie are eroul asta national ?
Ia, sa te vad ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 August 2013, ora 14:59

De la: 9am_1454, la data 2013-08-12 13:57:34
De la: gabigabi2, la data 2013-08-08 17:29:39

MILITARI
CIVILI
POLITICIENI

Cetãþene Victor Ponta,

Piatra Neamþ

dur dar adevarat !

Nu zau ?
Ce suntem noi, astia de i-am platiti solda si pensia ? Niste jeguri de civili ? Ai, lasa-ma ....
Ia, sa te vad ...

"Gabita" ? deci, ne iubim ,desi nu-mi da prin gind cine esti ?
dar, asta e o discutie veche, inca de cind s-a umblat la pensiile militarilor si nascatoare de mari certuri ! ca atare, parca n-as relua-o !

Fosta membra 9am.ro

85 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 21:33

AFARA CU AGENTII BASISTO-FASCISTI BLACK_FRIDAY SI REVENITU ! RUSINE VUVUZELELOR TOCMITE, BESTII SECURISTE SCARBOASE SI CANTATOARE DE ODE PREZIDENTIALE ! NU MAI TOLERATI HAITA DE SOBOLANI COLABORATIONISTI SI SECURISTI RAIOSI PARACIOSI !
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Avertizez inca o data pe acesta cale ca sunt inarmata, chiar daca e vorba de un pistol cu bile de plastic si ca ucigasii platiti vor sfarsi, chiar mercenari de profesie de ar fi, cu pielea gaurita si pusa in bat ! ! ! !
Bestiile basist-horthyste nu mai cunosc frica nici rusine ! Animalele sadice ataca si terorizeaza zilnic acum, ziua in amiaza mare profitind de pasivitatea rusinoasa a concetatenilor nostri ! TALHARII BASISTI FUGARESC CETATENII PASNICI !
Atrag atentia ca nu voi ezita sa ma apar de aceste taratoare mizere cu parul, cutitul sau pistolul ! ! ! !
In fata atacurilor miselesti, banditesti de serpi mizeri portocalii, desi aceste agresiuni sunt comise intotdeauna in superioritatea numerica reusesc sa ma salvez !
Adaug si ca primesc in continuare amenintari cu bomba, prin telefon, din partea numitului terorist basist Black_Friday cel mai probabil, dar care ma sperie tot atat cat o vrabie in pom !
Am renuntat la a mai apela la organele de ordine, care in urma repetatelor mele sesizari din ultimele zile afiseaza indiferenta crasa sau probabil sunt la randul lor prizoniere ale sistemului repulsiv, oprimant, miselesc ai carui agenti de frunte sun Black_Friday si revenitu !
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
OPRITI RAGETELE BESTIILOR BASISTE BLACK_FRIDAY SI REVENITU !JOS NAZISMUL BASIST! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA, UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII !

2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY: BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí! De la: Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08 Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva. Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data... OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
JIROV91

234 mesaje

Postat pe: 13 August 2013, ora 00:41

De la: OSTASUL, la data 2011-01-13 18:58:55Exista solutie ?

www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/02/09/basescu-orban-nem...

PDL ul a fost rampa de lansare la presedentie,acum pacalesc cu MISCAREA POPULARA ca inca mai sunt prosti in Romania
9am117598

624 mesaje
Postat pe: 14 August 2013, ora 11:33

Da! Jirov! sunt destui prosti in Romania care l-ar mai vota.din cauza lor noi toti suportam consecintele, din cauza fraierilor, naivilor, care daca li se promite ceva ,,cred ca , tot ce zboara se mananca ,,Doamne ! mare e gradina Domnului''. da multi prosti mai sunt in ea ''

9am117598

624 mesaje
Postat pe: 14 August 2013, ora 14:08

El Cinque! mai era si unu Silver, probabil intra acum cu alt nume , posibil sa fie Revenitu.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 14 August 2013, ora 14:15

De la: gabigabi2, la data 2013-08-12 14:59:42

Nu zau ?
Ia, sa te vad ...

dar, asta e o discutie veche, inca de cind s-a umblat la pensiile militarilor si nascatoare de mari certuri ! ca atare, parca n-as relua-o !

Vai, asa-i trebuie daca nu ti-a spus ,,Cotoroanto"

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
9am186773

19 mesaje
Postat pe: 14 August 2013, ora 14:24

sa îi trateze cum afost tratat Nicolae Ceaușescu care a fost un sfant pe langa acesti hoti

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 August 2013, ora 15:24

De la: _Ingrid, la data 2013-08-14 14:15:15
De la: gabigabi2, la data 2013-08-12 14:59:42

Nu zau ?
Ia, sa te vad ...

Vai, asa-i trebuie daca nu ti-a spus ,,Cotoroanto"

hooopa aici m-ati avut amindoi , bravo !

Pagini: << 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI
Mergi la: