Info
x
Cainii si prietenii nostri!!
|
Fosta membra 9am.ro 22 mesaje Membru din: 19/10/2010 Oras: Cluj |
Postat pe: 6 Decembrie 2010, ora 17:01
PT.ALEHIN, FRUMOASA TEMA, CIINI SI PRIETENII NOSTRI,DAR PACAT CA NU MULTI SINT ACEIA CARE POT INTELEGE UN CIINE,VORBA VECHE SI INTELEAPTA ,, CINE NU IUBESTE ANIMALELE SIGUR E OM RAU",FOARTE FRUMOS AI SCRIS DESPRE ALBUS, IMPRESIONANT ,SE VEDE CA ESTI UN OM BUN. MULT NOROC.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Decembrie 2010, ora 09:37
De la: 9am243050_YAYAKA, la data 2010-12-06 17:01:18PT.ALEHIN, FRUMOASA TEMA, CIINI SI PRIETENII NOSTRI,DAR PACAT CA NU MULTI SINT ACEIA CARE POT INTELEGE UN CIINE,VORBA VECHE SI INTELEAPTA ,, CINE NU IUBESTE ANIMALELE SIGUR E OM RAU",FOARTE FRUMOS AI SCRIS DESPRE ALBUS, IMPRESIONANT ,SE VEDE CA ESTI UN OM BUN. MULT NOROC.[/quote Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Decembrie 2010, ora 09:45
Pt Vanea :
Bine .. Arnoalde ...am inteles ( am citit printre randuri ...mai mult.. mde ca sa fac?! chestie de nonverbal ...) ca: esti sigur pe tine ..asta fara dubiu .Imi demonstrezi cu fiecare postare ....i ca tu mai mult decat altii esti nu...... prizonierul sortii ci ...al propriei tale minti!!! Hai pa ! P.S chestia cu osul ..nu tine la mine . . vad ca tu desi ai--- n-ai treaba molfai ( din plictiseala ..poate ..) de zor orice os gasesti in drumurile tale pe cararile topicelor ...Raporteaza abuz de limbaj |
|
rupavili 66 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 7 Decembrie 2010, ora 16:50
www.youtube.com/watch?v=RiJ0YqLFCio&feature=related AICI PUTETI SA-L VEDETI PE JUSTITIARUL DIN HUNEDOARA. AM FOST TORTURAT FIZIC SI PSIHIC DE ORGANELE DE POLITIE SI JUSTITIE DIN HUNEDOARA.FRICA VA FACE SA TRAITI IN MINCIUNA
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Decembrie 2010, ora 21:15
Dom'le nu mai e niciun hingher pe-aici??
Vanea ? lucrezi in ture?
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Decembrie 2010, ora 21:21
De la: CR0N0S, la data 2010-12-07 21:15:52Dom'le nu mai e niciun hingher pe-aici?? Vanea a plecat intr-o vacanta ...mai lunga..da' ce-ti trebuie hingher, te supara ceva cotarle? aici sunt numai caini dresati si iubiti!
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2010, ora 21:38
De la: Ingrid, la data 2010-12-07 21:21:20De la: CR0N0S, la data 2010-12-07 21:15:52Dom'le nu mai e niciun hingher pe-aici?? Aoleuuuu sper ca nu-i la zuhaus ? adica la mititica ...sau la Sorbona ??? o fi plecat la cursuri de perfectionare!? Din partea mea ...sa-si prelungeasca vacanta ..cat mai mult...
|
Postat pe: 7 Decembrie 2010, ora 21:44
De la: CR0N0S, la data 2010-12-07 21:38:39Cred...daca dai si de bautDe la: Ingrid, la data 2010-12-07 21:21:20De la: CR0N0S, la data 2010-12-07 21:15:52Dom'le nu mai e niciun hingher pe-aici?? ...vezi ca am gasit o cafenea...sa nu ziceti ca e prea din pripa...dupa revelion, aveti program incarcat?
|
|
|
|
|
Postat pe: 7 Decembrie 2010, ora 23:31
De la: Ingrid, la data 2010-12-07 21:44:03De la: CR0N0S, la data 2010-12-07 21:38:39Cred...daca dai si de bautDe la: Ingrid, la data 2010-12-07 21:21:20De la: CR0N0S, la data 2010-12-07 21:15:52Dom'le nu mai e niciun hingher pe-aici?? Oki !
|
Postat pe: 7 Decembrie 2010, ora 23:53
De la: alehin, la data 2010-12-07 09:45:34Pt Vanea : Vreau si eu sa ma cert cu tine !
|
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 06:13
Hmmmmm.....
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 10:43
De la: CR0N0S, la data 2010-12-07 23:53:13De la: alehin, la data 2010-12-07 09:45:34Pt Vanea : O.K! Si-acum sa vedem ( pipaim/smtim /mirosim>>) cum facem?! Latri tu primul sau eu ??Vezi sa ai grija sa fim ceva mai retrasi ...sa nu vina toata haita si sa alertam ..cartieru'
|
9am110291 13 mesaje Membru din: 19/09/2009 |
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 15:16
Buna ziua tuturor,
Sunt o mare iubitoare de caini, am avut caini de cand m-am nascut si pana in prezent de la maidanezi,caniche, dalmatian s.a. Momentan am 2 femele mama si fiica rasa ciobanesc german si am mari probleme cu "aia mica"; bella,mama ei are 3 ani iar Regina are 1,5 ani; Bella a nascut 2 pui prin cezariana,am tras-o mult cu ea dar am reusit sa o salvam , a facut 2 pui,un baiat si o fata,pe baiat l-am dat unei rude cu mare tristete in suflet pentru ca nu ma induram de el,am simtit de parca am dat un copil dar m-am gandit ca asa este normal sa procedez pentru ca in caz contrar mai tarziu s-ar fi imperecheat cu amandoua si ar fi urmat o gramada de copilasi. Dar vreau sa vorbesc despre Regina,aia mica , care este ca marime cat maica-sa dar cu care nu ma inteleg deloc,in sensul ca este extrem dar extrem de agitata si ma musca,nu tare dar oricum ma invineteste! Sunt convinsa ca o face din dragoste si pentru ca vrea sa se joace dar ma da cu capul de garduri,de cusca de tot ce se poate; nu stiu cum sa o educ si ce sa ii mai fac; nu mi s-a mai intamplat cu nici un caine asa ceva! Pe de alta parte nu stiu daca pe altcineva ar musca sau ne-ar apara in caz de nevoie pentru ca intr-o zi au intrat in curte niste persoane straine si ele in loc sa le latre ,au iesit pe poarta pe langa persoanele respective si duse au fost; s-au intors cand au vrut ele! Ce ma sfatuiti sa fac daca aveti cumva experienta cu caini lupi? Va multumesc! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2010, ora 21:49
De la: CR0N0S, la data 2010-12-07 23:53:13De la: alehin, la data 2010-12-07 09:45:34Pt Vanea : Pai astept .... sa ..latri ...sa-ti aperi teritoriul ..!!.vezi ca au patruns in l;ipsa ta tot felu' de vaneamarini si marghioale si -si cam fac de cap ..au pus-o probabil de-o cotzaiala filozofico -lingvistico rational fixista !
|
Fosta membra 9am.ro 1761 mesaje Membru din: 22/11/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 08:39
De la: 9am110291, la data 2010-12-08 15:16:43Buna ziua tuturor, Interesant. As sfatui niste ore de dresaj la care sa luati si dumneavoastra parte. Ma tem ca nu stiti sa va impuneti in fata cainelui. Si varsta spune multe pentru ca inca este un "copil" dar deja trebuia sa fie un pic matura. Daca nu este acuma buget pentru ore spuneti si atunci am alta solutie. Oricum cainele se simte mai superior in casa si are probabil si o libertate si sa nu uitam ca convetuieste alaturi de mama ei. Dupa experienta mea asta ii da un pic de "putere" fata de stapan. Conteaza foarte mult. Primul pas si unde reusiti sa ii dati de inteles la un caine ca dumneavoastra decideti pentru el este atunci cand faceti dresajul la lesa. Este cel mai important pas. Nu incurcati plimbarea in lesa cu o joaca sau sa ii dati voie sa mearga "hai hui". Un caine trebuie sa mearga in drept cu piciorul dumneavoastra si pe partea stanga. La fiecare avant in fata trebuie smucit cainele inapoi in "formatie" adica la picior . Se face acest lucru chiar si de 100 de ori daca este necesar pana reusiti sa il dominati cu adevarat. Acesta este primul pas Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 08:41
Si acuma sa fac o gluma
3 fete in casa nu este bine
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 08:49
Sa nu uitam, ca sa avem un caine fericit pentru ca si cainii pot fi deprimati. Orice caine trebuie rasplatit de fiecare data cand face bine!!! De fiecare data!!! Cand merge la pas, cand sta cuminte, cand se joaca placut, cand asculta de comanda, cand socializeaza cu alti caini si nu ii musca. Daca intra cineva in casa si il latra nu v-as sfatui sa il pedepsiti pentru ca el/ea isi apara teritoriul.
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 08:54
La un dresaj este nevoie de comunicare si nu de violenta. Cainele trebuie sa iti inteleaga tonul si nu palma. Daca este foarte neastamparat in casa si face o prostie. Se ia lesa se leaga cainele undeva si se pedepsete prin a ii spune repetat "nu ii voie ce ai facut" si "NU". Aceste cuvinte trebuie sa ii se tipareasca si nu se poate numa prin a se repeta des
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 08:55
De la: Tudor_T, la data 2010-12-09 08:54:23La un dresaj este nevoie de comunicare si nu de violenta. Cainele trebuie sa iti inteleaga tonul si nu palma. Daca este foarte neastamparat in casa si face o prostie. Se ia lesa se leaga cainele undeva si se pedepsete prin a ii spune repetat "nu ii voie ce ai facut" si "NU". Aceste cuvinte trebuie sa ii se tipareasca si nu se poate numa prin a se repeta des Binenteles nu tine cainele 5 ore legat in aceasi "pozitie" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 13:23
Va multumesc pentru raspuns. Asa este nu stiu sa ma impun,cel putin asa cred din moment ce nu pot sa scot nimic bun de la ea. De cand era de cateva luni,cand in mod normal incepi sa ii pui lesa,nu a stat niciodata ca un caine normal,ci se zbatea de ziceai ca o omoara cineva. De asemenea nu a stat niciodata legata,desi eu sunt impotriva lantului si nu tin cainii legati,am vrut sa incerc si acesta posibilitate tocmai pentru a se invata putin cu zgarda si oarecum tinuta din scurt,dar pentru ca latra incontinuu nu am putut niciodata sa o tin prea mult legata pentru ca innebunea vecinii.De asemenea se sugruma cu lantul de atata zbatere si chiar s-a incolacit pe un copac(mar) pe care l-a si rupt,el fiind un copac tanar.Eu obisnuiesc sa ma joc cu ele in fiecare zi dar ea nu sta nici la mangaiat decat putin dupa care sare pe mine si ma musca de unde apuca; si mama ei a fost destul de nastrusnica dar nu chiar asa si i-a trecut mai repede,oricum; de asemenea si ele doua se bat cateodata destul de rau; in fine,o sa ma opresc aici pentru ca as putea continua la nesfarsit si nu cred ca este cazul,pentru ca imi dau si eu seama ca cel mai bun lucru ar fi dresajul dar daca o urc in masina imi distruge interiorul,ca sa nu mai zic ca nici nu ma lasa sa conduc; cand le facem vaccinul aducem medicul acasa; ca sa aduc dresor acasa nu cred ca imi permit,financiar; asa ca nu imi ramane decat sa sper ca o sa ii vina mintea la cap in cele din urma! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 13:29
Catelusa fetei mele, o invatasem sa nu faca f multe. Nici sa latre in casa. Sau sa linga. Un singur NU f ferm si stia ca aia nu trebuia sa faca.
Asa de mult asculta ca isi tuguia buzele si parca incerca sa vorbesca. Din moment ce ii era interzis latratul in casa. Si linsul. Si urcatul cu picioarele murdare pe oameni. Si asculta. Ca sa se razbune, lua ziarele si ce era de hirtie, de pe mese. Era razbunarea ei ptr interziceri. Praf le facea. Au scapat si bani.....daca de ciit nu o invatasem....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 13:36
De la: 9am110291, la data 2010-12-09 13:23:00 Invat-o legata doar cind ii e frica de alti ciini sau oameni. Si va asculta. In rest sa stie de tine. Fara lesa. Cind ii pui lesa ii vorbesti linistit. Sa nu se sperie. Sa nu faca asociere intre lesa si ceva rau, o tensiune din vocea ta. Si o mingii. Sa nici nu-si dea seama ce faci. Cu timpul se obisnuieste. Cind e cu lesa nu trebuie bruscata, nu trebuie sa aiba dureri si sperieturi. Altfel asociaza lesa cu durerea si sperieturile, si la revedere. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 173 mesaje Membru din: 3/11/2010 Oras: Bistrita |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 15:08
Apropo , dresaj :
www.youtube.com/watch?v=tbGccMQZquQ&feature=player_embedded Raporteaza abuz de limbaj
"Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu". - Albert Camu
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 18:26
De la: 9am110291, la data 2010-12-09 13:23:00 Doamna 9am110291' Este normal ca cele doua sa se bata. Gluma pe care am facut-o este cat se poate de adevarat. Doua femele in casa nu este bine.Nu va stiu numele(ma scuzati) dar sa stiti in primul rand cainele dumneavostra are o stare de fericire permanent asta este un semn bun(va comportati bine cu ei) dar ma tem ca ii rasfati atunci cand nu trebuie. Atunci cand cainele sare pe dmnv. si va musca, cum ar fi mana, sa nu trageti mana dintr-o data si trebuie lasat un pic mana la muscat(suna cam dur) si in acel moment se atentioneaza cainele cu "NU II VOIE" dar pe un ton dur si direct. Poate ati auzit la altii dar puteti incerca cu un ziar sa loviti soldul cand strigati "nu ii voie". Ziarul nu doare deloc ba mai mult o va speria sunetul de fosnet sau "lovitura" care o primeste(aceasta metoda se foloseste des la pui). Ceea ce tine de latrat va trebui sa o obijnuesti cu tinut legat asa ca incearca putin cate putin in fiecare zi sa o ti legat si atunci cand se trage si latra sa o pedepsesti. Incearca in primele zi sa fi prezenta langa ea cand o ti legata. Pana la urma trebuie sa isi dea seama ca este nevoie si de lesa si ca trebuie sa se cuminteasca. Si nu lega cainele de unde se poate sugruma. Nu uita cainele trebuie compensat atunci cand face bine asa ca poti folosi niste carne de pui fiarta(bucati) Am o intrebare?(mai multe) . Stie sezut?,Stie asteapta? Stie culcat? E bine sa stii ca Ciobanescul German este un caine excelent,foarte destept si se adapteaza repede la situatie(recomand oricui un C.G.) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 08:35
De la: emil_germania, la data 2010-12-09 15:08:16Apropo , dresaj : Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 15:14
De la: Tudor_T, la data 2010-12-10 08:35:39De la: emil_germania, la data 2010-12-09 15:08:16Apropo , dresaj : Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 15:28
C e dragut,vad ca m-ai luat in serios cu " fetele mele " canine; ce sa stie de sezut,culcat sau altele; nu stie de nimic decat de papa buna si de jucat; apropos de recompense,pentru ele toata ziua este plina de recompense pentru ca ele mananca mai bine ca mine,vreau sa spun ca le dau mancare f.buna si boabe si oase de vita cu carne pentru ros( pentru dinti) si tot felul de chestii din alea speciale pentru caini,mai nou am descoperit niste gherutze de gaina cred,deshidratate pe care le-au apreciat f. mult; in ceea ce priveste faptul ca nu trebuie sa trag mana repede.stiu asta si o las pana ma baloseste intr-un hal fara de hal si intai musca incet dupa care din ce in ce mai tare; da, este adevarat sunt 2 fete fericite si vesele si da, sunt rasfatate; este greseala mea recunosc si acum nu mai stiu cum sa o intorc ca nu se mai poate; cand ma vad pe mine in curte sunt in stare sa rupa gardul de la curtea lor si bineinteles ca le dau drumul prin toata curtea in fiecare zi iar seara le bag din nou in curtea lor pentru ca altfel risc sa imi demoleze masina; deja mi-au smuls stergatoarele de la parbriz si de atunci nu le mai las singure toata noaptea prin toata curtea; dar este adevarat ceea ce ai spus,este f.placut sa ai caini de aceasta rasa,nu stiu cat de multa aparare ne ofera in caz de ceva,sper sa nu fie cazul dar sunt f.iubitoare cu stapanii,asta este adevarat sau poate femelele sunt mai iubitoare,nu stiu! multumesc si o zi buna! gabi mocanu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Decembrie 2010, ora 13:40
ce mai ,, interactiuni,, pe-aici! Tudor ..mai spune ceva interesant despre Labradori .. Raporteaza abuz de limbaj |
|
booty_mona 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 20:42
Interesant subiect Tudor_T, chiar ma bucur ca l-ai deschis pentru ca as avea si eu cateva probleme de comportament cu cateii mei, cateoadata chiar devin foarte greu de stapanit.
Am 2 caini de talie medie-mare, o catea de 5 ani si puiul ei de 1 an jumatate. Cateaua am adoptat-o de pe strada cand era pui, cred ca avea 3 luni cand am luat-o si imi parea ca are si ceva de rasa in ea(metis de boxer). A fost o munca continua de acomodare si relationare cu ea din cauza faptului ca era foarte fricoasa (ma gandesc ca a fost batuta). Acum e mare si a trecut de mult peste problemele cu frica, in schimb noaptea cand o scot la plimbare daca e libera sau chiar daca e legata sare la trecatori, mai ales ca e foarte intuneric(se intampla totusi si ziua, are persoane pe care nu le suporta de fel: cei ce nu iubesc/au frica de animale, unii batrani, politisti, tigani etc.). Chiar daca o cert nu se dezobisnuieste de comportamentul acesta pe care puiul ei il imita. Imi place sa le dau libertate sa isi consume energia, dar dupa cum ziceam sunt niste caini mari (ea are 25 kg si puiul ei e metis de dog argentinian, are undeva la 45-50 kg) si fiindca ii scot la plimbare in locuri unde sunt trecatori comportamentul acesta trebuie corectat. Un sfat mi-ar prinde bine.
|
Postat pe: 14 Decembrie 2010, ora 20:57
|
|
|
|

Arnoalde ...am inteles ( am citit printre randuri ...mai mult..
mde ca sa fac?! chestie de nonverbal ...) ca: esti sigur pe tine ..asta fara dubiu
. vad ca tu desi ai--- n-ai treaba molfai ( din plictiseala ..poate ..) de zor orice os gasesti in drumurile tale pe cararile topicelor ...