Info
x
Cainii si prietenii nostri!!
|
Fosta membra 9am.ro 1761 mesaje Membru din: 22/11/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 13:32
De la: emil_germania, la data 2010-11-28 10:37:00De la: t_teremtus, la data 2010-11-28 01:48:28domnu' Emil, atat am ras la video Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 13:33
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 13:36
De la: vlad_639, la data 2010-11-28 13:12:09Dle Vanea,va inteleg. Bine mai iubitorule si de caini si de oameni ,atotiubitorule de tot ce misca ....Imi pare rau de potaia aia care a murit in chinuri groaznice din cauza oaselor de pui.Aia pe care o hranesc eu traieste si da din coada .Vezi ca poate a murit de infarct potaia ta sau a avut SIDA caineasca .Ai "educatiune sentimentala" de felul tau si "lacramezi" cam usor .PS:"Mosul" tau cand taia gaina oare ce facea cu oasele ,le ingropa ?!Cainii cu ce ii hranea ,cu lapte de vaca ,mici si Chappy ? PPS:"in spiritul dragostei fata de oameni si animale", este o afirmatie pe care nu vreau sa o comentez,imi ridica tensiunea si simt nevoia sa injur! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 13:40
Domnu Nea Marin si domnu' Vlad, nu are rost sa va certati ! sunteti niste utilizatori de un forum in spatele unui laptop/pc. Am crezut ca o sa fac un topic care sa nu aiba sa aduca ura si nervi. Fiecare isi are un punct de vedere Bun sau rau sau perfect sau gresit. Astept sa scrieti comedie si sa nu impungeti spatele. Numa bine
si sper sa mai scrieti pe acest topic
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 13:52
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 13:53
merita video-ul atentie
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 14:23
De la: t_teremtus, la data 2010-11-28 13:40:58Domnu Nea Marin si domnu' Vlad, nu are rost sa va certati ! sunteti niste utilizatori de un forum in spatele unui laptop/pc. Am crezut ca o sa fac un topic care sa nu aiba sa aduca ura si nervi. Fiecare isi are un punct de vedere Bun sau rau sau perfect sau gresit. Astept sa scrieti comedie si sa nu impungeti spatele. Numa bine Teremtus,eu daca as avea un caine ,l-as aduce la tine la dresaj si iti spun foarte sincer acest lucru .Se vede ca iubesti cainii si in plus m-ar bucura sa te cunosc(din pura curiozitate ,nu din ale motive) . Nu am insa caine si nici nu intentionez sa am pana nu imi fac casa(cu o curte mare ... ) .Nu este vorba de cearta intre mine si domnul Vlad ,doar spunem ce gandim fiecare .Suntem adulti ,cand o sa cresti si tu mare o sa vezi altfel lucrurile.PS:Vezi nea' Teremtius ca si tu tot un utilizator in spatele un PC esti ....Topicul tau nu aduce ura sau nervi,discutiile de pe el insa pot aduce .Este si firesc,suntem oameni si gandim fiecare cum este educat,cum il duce capul,cum are dispozitia ,"bioritmul" etc.Contrazicerile insa,iti mentin tie un topic sus desi subiectul in sine nu cred ca este de maxim interes. Raporteaza abuz de limbaj |
|
vlad_639 489 mesaje Membru din: 14/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 14:53
De la: vaneamarin, la data 2010-11-28 14:23:52De la: t_teremtus, la data 2010-11-28 13:40:58Domnu Nea Marin si domnu' Vlad, nu are rost sa va certati ! sunteti niste utilizatori de un forum in spatele unui laptop/pc. Am crezut ca o sa fac un topic care sa nu aiba sa aduca ura si nervi. Fiecare isi are un punct de vedere Bun sau rau sau perfect sau gresit. Astept sa scrieti comedie si sa nu impungeti spatele. Numa bine Cum zicea Nae Ipingescu:" Aprob pozitiv!' Oricum,sunteti cam artagos in dupa amiaza asta,fiti mai relaxat!.Pe mine nu ati reusit sa ma faceti sa va dispretuiesc sau sa va uras nici cand m-ati jignit.Dupa cum ati retinut :sunt un iubitor de oameni si de animale.Cu bine si dvs si initiatorului temei ,dl Teremtus .Tema mie mi se pare interesanta. Vlad Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2010, ora 19:24
Ultima strigare:
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania. Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 05:58
'Neata iubitori de caini, catei si catelusi!!
...iubitorii de javre sa-si vada de treaba! - www.youtube.com/watch?v=pxICFcS_1x0 Don' Teremtus, jos palaria! fesul...peruca
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 06:28
De la: Ingrid, la data 2010-11-29 05:58:35'Neata iubitori de caini, catei si catelusi!! BASCA Ingrid, Basca
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 07:57
De la: vaneamarin, la data 2010-11-28 14:23:52De la: t_teremtus, la data 2010-11-28 13:40:58Domnu Nea Marin si domnu' Vlad, nu are rost sa va certati ! sunteti niste utilizatori de un forum in spatele unui laptop/pc. Am crezut ca o sa fac un topic care sa nu aiba sa aduca ura si nervi. Fiecare isi are un punct de vedere Bun sau rau sau perfect sau gresit. Astept sa scrieti comedie si sa nu impungeti spatele. Numa bine de ce nu! As fi incantat. Pacat ca nu sunteti din baia mare si legat de varsta mea,stiu ca sunt tanar si mai am de stat la tzatzuca dar m-am tras un pic pe genunchi pana acuma sa construiesc si eu ceva printre hiene. Tehnica o am deja, am trecut la practica
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 07:58
Domnule Vlad, multumesc
|
emily76 125 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 09:45
Draga Vlad sunt de acord cu tine.
Eu am 2 caini .Unul are 21 ani si celalalt 2 ani. Daca stai si analizezi comportamentul cainilor iti dai seama ca ei simt cand esti suparat sau te doare ceva. Cainii mei cand sunt suparata nici nu au chef de oiaca si ofteaza. Iubesc animalele ! Cainii maidanezi au devenit atat de rai tot datorita oamenilor care ii bat si ii gonesc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 10:17
De la: cioponea_gabriela, la data 2010-11-29 09:45:28Draga Vlad sunt de acord cu tine. Draga GAbriela, Din pacate unii uita (poate ca nici n-au aflat) ca unul dintre cei ce l-au ajutat enorm pe om sa devina stapanul lumii este cainele. Acum,datorita unor conditii independente de el,cainele devine o problema ptr ca si-a pierdut sau s-a nascut fara stapan.De aici intreaga disputa si tragedie a exterminarii cainilor vagabonzi/comunitari. Cum rasplatim aportul cainelui la civilizatia umana?cum rasplatim devotamentul fara margini a acestuia fata de om??Iata o problema greu de rezolvat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 10:56
De la: vlad_639, la data 2010-11-29 10:17:52 Nu vom putea niciodata sa le multumim suficient prietenilor nostri devotati ,necuvantatori si dintosi ,pentru contributia lor la civilizatia umana ! Templele, piramidele, podurile, orasele, avioanele, vapoarele etc(ca imi dau si lacrimile cand le enumar -parca vad un film cu civilizatia noastra ) s-au construit si din cauza cainilor deoarece oamenii,avand securitatea asigurata,au putut sa se gandeasca linistiti la dezvoltarea civilizatiei lor. Pisicile,gainile sau vacile au frecat menta(scuzati expresia ) si nu au facut nimic in acest sens ! Tot cainele saracu'...Pe vremuri musca mamutii care se apropiau de pesteri ,acum mai nou musca dusmanii care le daranjeaza stapanii sau care isi fac drum intr-un mod suspect pe langa masinile lor favorite.Nu-i putem acuza de nimic pe prietenii omului deoarece,dupa cum bine obeserva o doamna mai sus,nu sunt rai din vocatie ci deoarece i-a inrait lumea asta nebuna in care traim.Intr-o lume normala le-ar cadea dintii si le-ar disparea instincul de a musca aiurea !PS:Ma intreb daca si in dezvoltarea eventualelelor civilizatiil extraterestre,cainii au avut un aport la fel de mare ca in cazul omenirii ....
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 11:19
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 12:37
Haios Pufi ala al tau Teremtus .Chiar ca imi vine sa ma joc cu el si sa-l mangai pe botic ...
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 12:56
De la: vaneamarin, la data 2010-11-29 10:56:36De la: vlad_639, la data 2010-11-29 10:17:52 Bravo Domnule Vanea ,ati inteles ,in sfarsit ,despre ce este vorba! Imi place mistocareala dvs,nu ma supara deloc si stiu ca nu o faceti din rautate.In sfarsit ,o tema la care nu ne mirosim sub coada si nu ne maraim canini precum bietele animale despre care se face vorbire in prezenta .Sanatate.Vlad Raporteaza abuz de limbaj |
|
ga_lin_a 207 mesaje Membru din: 8/11/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 29 Noiembrie 2010, ora 19:14
Am citit tot ce s-a scris pana acum dar cu regret nu mai pot interveni cu nici unul din sfaturi. Bobi al meu are 5 ani, e Peste dupa zodiacul cainesc si numai la doua luni de la nastere l-am legat si izolat untr-un tarc mare pentru ca imi ucidea puii. Nu-i manca ci se juca cu ei precum fac pisicile cu soarecii. Pe Fetita care are 11 ani am luat-o de la mama cand s-a imbolnavit si apoi s-a stins. Are trupul ca o caprioara, alearga si ma descopera cand vin acasa cam de la trei sute de metri. Nu am legat-o niciodata si pentru ca nu sta sa fie prinsa, nu i-am facut niciodata tratamentul anual si nici nu am castrat-o, motiv care ma sufoca de trei ori in doi ani. Vreau sa mai spun ca mancarea lor permanenta consta in doua mamaligi mari dar nu facute cu apa ci cu mancare din care mananc si eu: pilaf, bors, peste, lapte, sarmale, branza... orice numai sa nu fie simpla ca nu se uita nici unul la ea. Acum am aflat ca nu trebuie date oase de nici un fel la caini dar eu nu am tinut seama si orice oscior mai ales de la pulpe si piept de gaina sau oase mai acatarea li le servesc in mod egal. Sunt foarte prietenosi cu mine, nu pot iesi afara sa fac ceva pana nu pierd un sfert de ora cu mangaierile. Se bucura si ma urmaresc peste tot. Uneori scot niste sunete ciudate parca vor sa-mi transmita ceva si mi-e mila mai ales de Fetita care vrea sa-mi vorbeasca. Se uita drept in ochii mei si se plange si eu nu inteleg nimic.
Prin gesturi de gelozie niciodata nu vom reinvia iubirea! Galina
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 20:41
De la: vaneamarin, la data 2010-11-28 11:37:21De la: vlad_639, la data 2010-11-28 10:47:29Buna ziua ,dle Vanea. Vanea...comentariu de nota 10!!! A�a este �i corect....dac� n-am ce face cu banii, mai bine cresc un copil dec�t pisici, c�ini sau papagali. A�a ar trebuii s� g�ndesc� orice om normal �i s�n�tos la cap!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 22:05
Deja incepe sa ma tinteasca tare asta. Nu era vorba de copii aici. Cum poti sa pui la balanta un copil sau un caine Dorulet, hai nu trece peste pragul absurditatii. Binenteles ca acest topic este pur si strict -sfaturi pentru cei care au un caine- nu si nicidecum, cum sa aleg mai bine un caine lasand un copil cu burta lipita de spate" Nici nu este bine sa ai un caine daca ai un copil mic in casa mai ales daca nu a trecut de varsta de 3 ani. Stii ce imi place la voi ca loviti "nevinovat" cainele si nu puteti sa intelegi de ce imi place mai mult compania unui caine. Pentru ca sunt scarbit de rasa omul, o urasc, este ceea mai otravitoare specie de pe planeta asta.(dar nu pot trai fara semenii mei) Ceea mai mare boala mi-o da omul si nu cainele. Am 23 de ani si am fost sorbit de bunatatea mea de prieteni,cunostinte si de dame. Ati uitat ca pe langa binele vostru este si un rau in voi si omul este ogoist. Am plans si am suferit din cauza familiei sau a prietenilor cat 2 razboaie pe spinarea mea. Ce vrei sa spun ca stiu ca sunt tinerel si nu am trecut de pragul maried si childern si poate urechea mea nu stie numa de gura mea dar ce am dorit eu cu acest topic sunt doar sfaturi si nu ridic cainele in slavi, dar nici un caine nu mi-a calcat pe bec pana acuma. Mai gandeste un pic ce vreau sa spun si nu te supara pe mine.
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 22:13
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 22:16
Nu �n�eleg de ce te sim�i ofensat! Eu doar am apreciat obiectivitatea lui Vanea, felicit�ndu-l E�ti sc�rbit de oameni? �i consideri cei mai al parazi�i de pe Terra...da, este corect! Omul este cel mai distrug�tor "parazit" al planetei...dar ce vrei s� spui c� tu e�ti mai cu mo�??? �i tu e�ti unul din cei mul�i, cca. 6 miliarde sau c�ti ne-om fi �nmul�it de la ultimul "recens�m�nt" B�iete, vorba poetului: "...Lumea este-a�a cum este/ �i ca d�nsa suntem noi!"
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 22:24
De la: Dorulet, la data 2010-11-30 22:16:31 In fiecare seara cand ajung sa ma astern in pat ma bucur ca nu am facut un rau si ma simt mai bine cand vine vorba de persoana mea, tu nu te simti mai bine cand faci bine intr-o zi?. Asta este raspunsul meu la intrebarea ta Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 22:29
...e�ti naiv...e�ti foarte naiv, dar nu mai stau s�-�i explic, de ce...mi-e somn...
|
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 22:33
De la: Dorulet, la data 2010-11-30 22:29:30...e�ti naiv...e�ti foarte naiv, dar nu mai stau s�-�i explic, de ce...mi-e somn... bine ca sunt "lipsit de judecata matura" las loc celor autostiutori Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 22:35
sunt la fel ca si tine sau altul de aceea am spus ca nu pot sa ma lipsesc de semeni. Iar ai fost absurda
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 22:45
Mai ...Vanea ( caci altfel n-am cum sa-ti zic ..),
in lumea asta in care vietuim si unde totul este relativ si mai ales ... subiectiv nu stiu de unde pana unde tu sau altiii ( desi nu sunteti fan-subiect -topic )va dati cu parerea ca ..proasta-n targ ( iertata-mi fie grosolania ...dar.....nimeni nu va obliga sa postati comentarii acolo unde nu va este interesul .....! doar ca sa jigniti??? Eu daca ti-as spune ca n-as sta nici 5 minute de vorba cu femeia cu care tu ai ales sa-ti imparti toata viata ... ...ce-ai spune ???ca te doare-n basca ...sau ca ...parerea mea nu conteaza ..N-are rost sa-ti spun ce puteai sa stii si singur ( daca aveai interes ..) ca noi la inceputuri.....acum mii de ani ...am comunicat NONVERBAL ...si sa stii ..in psihologie ...este la fel de imp. ca si comunicarea verbala .. Ca tu sau altii nu aveti abilitatea asta ....( sau pe intelesul tau si-al altora ...CALITATE EMPATICA ) nu inseamna ca tu sau Baba Marghioala din capu' satului sunteti etalon .... Din punctul meu de vedere ati putea sa fiti si 99 % ( as crede mai degraba ca ,, daca toata lumea gandeste la fel -inseamna ca nimeni nu gandeste ..,,) nu intelegi odata ca atunci cand nu crezi ceva nu inseamna ca ...nu este adevarat ...ci ca s-ar putea sa . ai .limitele tale ...de CUNOASTERE !!! Baiatule ..ne nastem limitati nu putem cuprinde infinitul...nu putem intelege dincolo de cele cateva simturi ( fizice .....mai mult...) si cu toate astea vine badea Ion si Tzatza Marghioala sa dea la gioale si sa se dea in stamba sau sa-si puna poalele-n cap ...ca vezi Doamne ..ca pe ici pe dincolo .... Baaaa !!! voi v-ati prostit sau sunteti prosti de-a binelea!!! Vanea .....nu vreau s-aud ca n-ai inteles nimic ( nu m-am straduit ...) asta stiam ... !..altceva .. !?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 22:54
Daniela
|
|
|
|

si eram toti egali. Suntem egali dar nu toata lumea considera asta si din pacat pentru asta toata lumea sufera involuntar sau voluntar
....Imi pare rau de potaia aia care a murit in chinuri groaznice din cauza oaselor de pui.Aia pe care o hranesc eu traieste si da din coada .Vezi ca poate a murit de infarct potaia ta sau a avut SIDA caineasca
.Ai "educatiune sentimentala" de felul tau si "lacramezi" cam usor .
si sper sa mai scrieti pe acest topic
) .Nu este vorba de cearta intre mine si domnul Vlad ,doar spunem ce gandim fiecare .Suntem adulti ,cand o sa cresti si tu mare o sa vezi altfel lucrurile.
Eu doar am apreciat obiectivitatea lui Vanea, felicit�ndu-l
parazi�i de pe Terra...da, este corect! Omul este cel mai distrug�tor "parazit" al planetei...dar ce vrei s� spui c� tu e�ti mai cu mo�???
�i tu e�ti unul din cei mul�i, cca. 6 miliarde sau c�ti
ne-om fi �nmul�it de la ultimul "recens�m�nt"
asta stiam ...