back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cainii si prietenii nostri!!

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 30 Noiembrie 2010, ora 23:10

De la: daniela_iasi, la data 2010-11-30 22:54:59
De la: Tudor_T, la data 2010-11-28 13:52:18www.youtube.com/watch?v=89kKUeT2sxk

multumesc, multumesc

Raporteaza abuz de limbaj
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 02:11

De la: vaneamarin, la data 2010-11-23 10:56:46
De la: t_teremtus, la data 2010-11-23 07:40:34
Va rog intrebati !!!

Care sunt speciile cele mai gustoase de caini de la noi din tara ? Ma intreaba un prieten chinez si nu stiu raspunsul . .

,iar te tii de poante...?

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 02:11

De la: emil_germania, la data 2010-11-24 12:29:38Daca iti latra cainele la usa din spate si nevasta tipa la usa din fata, cui dai drumul prima data ?
-Cainelui, normal, ca el o sa taca dupa ce intra.

Fosta membra 9am.ro

173 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 02:25

De la: Ebony, la data 2010-12-01 02:11:53
De la: emil_germania, la data 2010-11-24 12:29:38Daca iti latra cainele la usa din spate si nevasta tipa la usa din fata, cui dai drumul prima data ?

Am o fetita(Lady) , de 17 ani (vezi foto) , care chiar daca ii arat doar un ...os....ea ma iubeste.....prieteni , cu doua picioare ......nu !!!!........nimeni nu o sa ma convinga ca oameni pot iubiii mai puternic , ca si ciini.......................................

"Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu". - Albert Camu
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 06:34

De la: emil_germania, la data 2010-12-01 02:25:08

Am o fetita(Lady) , de 17 ani (vezi foto) , care chiar daca ii arat doar un ...os....ea ma iubeste.....prieteni , cu doua picioare ......nu !!!!........nimeni nu o sa ma convinga ca oameni pot iubiii mai puternic , ca si ciini.......................................

Asa-i, pe oameni nu te poti baza .

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 10:21

De la: Dorulet, la data 2010-11-30 20:41:14
De la: vaneamarin, la data 2010-11-28 11:37:21
De la: vlad_639, la data 2010-11-28 10:47:29Buna ziua ,dle Vanea.
Eu am avut ,pana acum vreo 2-3 ani 8 caini.Marea majoritate maidanezi salvati de mine din mainile hingherilor.Intre timp,pe cale naturala(varsta,in special),"septelul " s-a redus la 4 caini.
Nu vreau sa comentez parerea dvs si a altora despre caini .Fiecare este liber sa iubeasca sau sa adopte o atitudine ostila fata de caini.Aici intra in discutie si un factor emotional si educatia primita in familie,disponibilitatea de a iubi,in primul rand ,dar si aceea de a iubi animalele etc.
Eu consider ca cel ce a spus despre caini ca sunt cel mai bun prieten al omului are mare dreptate.Pe langa functia sociala pe care a avut-o ptr om in zorii civilizatiei sale,nu cred ca exista cineva pe lumea asta care sa te iubeasca mai dezinteresat,mai determinat sa mearga pana la sacrificiu asa cum este cainele.Nu-l intereseaza daca esti bogat sau sarac,frumos sau urat.Esti al lui ,din micro haita lui ,din familia lui.
Pe de alta parte,cred ca si la ei exista o noblete sau ,din contra, o marlanie ,naturale,cu care se nasc.Ca la oameni.Unii se nasc nobili in virtutea certificatului de nastere,dar sunt marlani desavarsiti,altii se nasc in familii sarace si amarate ,dar au o noblete ,un caracter minunat care ii evidentiaza mai devreme sau mai tarziu in societate. Credeti-ma,stiu despre ce vorbesc.Am avut posibilitatea de a analiza comportamentul cainilor inca de cand eram un copil.De cand ma stiu ,am avut incasa si chiar in pat ,la piciorele mele,un catel.
Am o singura observatie la ceea ce ati spus dvs(apreciez ca sunteti dintre cei ce dau ceva de mancare la animalele amarate ,vagaboande sau de pripas,ceea ce insemna ca sunteti un om cu suflet bun),si anume: nu dati oase de pui la caine.Sunt extrem de periculoase.Pot perfora stomacul animalului .
Cu stima.Vlad

Dom'le,sunt pulpe de pui "oasele" alea date de mine si le halesc astia de ani de zile fara sa aiba nici pe dracu .Ce va imaginati ca mananca potaile astea de la tara in afara de oasele si resturile care raman din mancarea stapainilor ? Daca tot fac un gratar cu pulpe de pui ,normal ca le dau cainilor oasele cu ceva resturi de carne pe ele...De dat mancare insa ,nu resturi,prefer sa dau la oamenii amarati, si sunt destui in situatia asta care ,desi nu dau din coada,au lacrimi in ochi daca le dai o mancare buna.Adapost din pacate nu le dau. Sunt atatia oameni amarati domnule Vlad,atatia oameni chinuiti ,umiliti ,mai rau decat cainii vagabonzi domnule Vlad. Nu ma impresionez prea tare la caini, dramele semenilor mei ma intereseaza mai mult .

In ce priveste cainii in general ,nici nu am nimic cu ei ,nici nu ii iubesc in mod special dar evident nici nu ii urasc.Gaina sau vaca imi par mult mai interesante si utile si mai ales nici nu musca. De inteligent este foarte inteligent si porcul spre exemplu si se poate atasa teribil de mult de stapan.In concluzie nu am absolut nimic impotriva cainilor dar nici nu ma extaziez in fata sentimentelor lor nobile fata de stapan si a inteligentei lor fantastice .Sunt animale domestice ca oricare altele ,poate putin deficitare in privinta utilitatii lor de a pazi casa,utilitate care nu prea mai este de actualitate.

Vanea...comentariu de nota 10!!!
A�a este �i corect....dac� n-am ce face cu banii, mai bine cresc un copil dec�t pisici, c�ini sau papagali. A�a ar trebuii s� g�ndesc� orice om normal �i s�n�tos la cap!

Dna Dorulet ,Inteleg ca in conformitate cu filosofia dvs de viata eu nu sunt nici normal si nici sanatos la cap.
Atunci cand afirmatii de acest gen vin de la oameni atotstiitori si sensibili ca dvs ele ma onoreaza.
Fac, totusi, un ultim efort de a va spune ca nu trebuie sa fii bogat ca sa-ti permiti sa ai pe langa casa un caine sau macar sa-i dai o coaja de paine unui amarat de caine cu burta lipita de sira spinariii.Aproape intotdeauna ,intr-o gospodarie ramane cate un rest de mancare pe care puteti sa-l oferiti bietului animal,daca aveti suflet si mila.
Oricum ,va repet ceea ce i-am spus si dlui Vanea al carui rationament vad ca v-a cucerit dandu-i nota 10 si anume,cei ce nu iubesc animale si nu au un minim de generozitate sa le accepte macar in preajma,nu sunt in stare sa iubeasca nici oameni.Sanatate.

ga_lin_a

207 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 11:38

De la D.l Vlad:
Dna Dorulet ,Inteleg ca in conformitate cu filosofia dvs de viata eu nu sunt nici normal si nici sanatos la cap.
Atunci cand afirmatii de acest gen vin de la oameni atotstiitori si sensibili ca dvs ele ma onoreaza.
Fac, totusi, un ultim efort de a va spune ca nu trebuie sa fii bogat ca sa-ti permiti sa ai pe langa casa un caine sau macar sa-i dai o coaja de paine unui amarat de caine cu burta lipita de sira spinariii.Aproape intotdeauna ,intr-o gospodarie ramane cate un rest de mancare pe care puteti sa-l oferiti bietului animal,daca aveti suflet si mila.
Oricum ,va repet ceea ce i-am spus si dlui Vanea al carui rationament vad ca v-a cucerit dandu-i nota 10 si anume,cei ce nu iubesc animale si nu au un minim de generozitate sa le accepte macar in preajma,nu sunt in stare sa iubeasca nici oameni.Sanatate.

Domnule Vlad, virtual va cunosc poate mult mai mult decat alti useri si va inteleg sensibilitatea fata de animale si in special fata de caini. Nu stiu de ce pe o tema data ajungem sa calificam pe cei care au ceva de spus in fel si chip. Cat priveste materialul D.lui Vanea si eu eram tentata sa-i dau nota 10 dar nu pentru felul cum isi expune parerile (poate sincere?) ci pentru umorul cu care le expune si care pe mine m-a dispus atat de rau uneori ca rad singura fara sa am ce sa-i raspund! Acum, cand am inceput sa ne cunoastem cat de cat, ar fi o paguba in a nu descoperi supletea sufletului fiecaruia si mai ales simtamintele indiferent ca le are pentru oameni sau pentru animale. Ce e si mai pacat e faptul ca necunoscand personalitatea fiecaruia venim cu invective! Imi pare rau ca tineti seama de ele. Cu aceeasi prietenie, Galina

Prin gesturi de gelozie niciodata nu vom reinvia iubirea! Galina
vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 12:52

De la: ga_lin_a, la data 2010-12-01 11:38:52De la D.l Vlad:

Domnule Vlad, virtual va cunosc poate mult mai mult decat alti useri si va inteleg sensibilitatea fata de animale si in special fata de caini. Nu stiu de ce pe o tema data ajungem sa calificam pe cei care au ceva de spus in fel si chip. Cat priveste materialul D.lui Vanea si eu eram tentata sa-i dau nota 10 dar nu pentru felul cum isi expune parerile (poate sincere?) ci pentru umorul cu care le expune si care pe mine m-a dispus atat de rau uneori ca rad singura fara sa am ce sa-i raspund! Acum, cand am inceput sa ne cunoastem cat de cat, ar fi o paguba in a nu descoperi supletea sufletului fiecaruia si i ales simtamintele indiferent ca le are pentru oameni sau pentru animale. Ce e sai mai pacat e faptul ca necunoscand personalitatea fiecaruia venim cu invective! Imi pare rau ca tineti seama de ele. Cu aceeasi prietenie, Galina

Draga Doamna Galina,
Nu vad unde este greseala mea.Eu nu accept sa fiu jignit ptr anumite sensibilitati pe care eu nu le impun nimanui.Sunt sensibilitati care fac parte din structura personalitatii mele si pot accepta ,fara rezerve, sa inteleg sensibilitatile altora,chiar daca nu concorda cu ale mele .Dar nici sa fiu criticat si tratat drept "nesanatos "la cap nu accept.
De asemenea ,puteti sa-i dati dlui Vanea care va amuza nota zece.Nu sunt cuprins de o invidie copilareasca tarzie.Si pe mine ma amuza dl Vanea.De aceea,imi face placere sa-l mai incit si sa-i mai stimulez panseurile.Domnia sa nu m-a jignit,doar pe un ton gluimet, mi-a spus un punct de vedere cu putin mai diferit de al meu si pe care il inteleg.In rest, noi ne respectam asa cum sta bine unor oameni maturi si inteligenti.
In schimb, dna Dorulet ,care este libera sa creada orice doreste in legatura cu tema in discutie, nu a avut o pozitie corecta si a ales sa ma jigneasca.De altfel ,raspunsul meu dat Dnei Dorulet a fost cat se poate de civilizat si o invitatie de a ne respecta, nu de a ne jigni.
Am ales sa nu mai particip pe teme politice ptr ca acolo se ajunsese la un paroxism al injuraturilor,jignirilor,atacurilor sub centura si a lipsei de civilizatie.Credeti ca si pe teme nevinovate de genul celei de fata trebuie sa ne trosnim si sa ne dam la gioale unii altora??
Chiar nu putem sa avem macar o atitudine contemplativa si interventii civilizate?
Eu asa vad lucrurile.
Va imbratisez cu drag si va urez si dvs ,dar si tuturor celor de pe forum "La Multi Ani !" cu ocazia zilei de 1 Decembrie ,ziua Romaniei. Vlad

dRAGA dOA

ga_lin_a

207 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 13:08

Va imbratisez cu drag si va urez si dvs ,dar si tuturor celor de pe forum "La Multi Ani !" cu ocazia zilei de 1 Decembrie ,ziua Romaniei. Vlad.
Si eu va urez o zi minunata langa familie dar nu asa cum e cea reala! (PS: astept ori ce fel de materiale care credeti ca ne-ar interesa! ) Cu acelasi respect, Galina

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 13:59

De la: vlad_639, la data 2010-12-01 10:21:41
De la: Dorulet, la data 2010-11-30 20:41:14
De la: vaneamarin, la data 2010-11-28 11:37:21
De la: vlad_639, la data 2010-11-28 10:47:29Buna ziua ,dle Vanea.
Eu am avut ,pana acum vreo 2-3 ani 8 caini.Marea majoritate maidanezi salvati de mine din mainile hingherilor.Intre timp,pe cale naturala(varsta,in special),"septelul " s-a redus la 4 caini.
Nu vreau sa comentez parerea dvs si a altora despre caini .Fiecare este liber sa iubeasca sau sa adopte o atitudine ostila fata de caini.Aici intra in discutie si un factor emotional si educatia primita in familie,disponibilitatea de a iubi,in primul rand ,dar si aceea de a iubi animalele etc.
Eu consider ca cel ce a spus despre caini ca sunt cel mai bun prieten al omului are mare dreptate.Pe langa functia sociala pe care a avut-o ptr om in zorii civilizatiei sale,nu cred ca exista cineva pe lumea asta care sa te iubeasca mai dezinteresat,mai determinat sa mearga pana la sacrificiu asa cum este cainele.Nu-l intereseaza daca esti bogat sau sarac,frumos sau urat.Esti al lui ,din micro haita lui ,din familia lui.
Pe de alta parte,cred ca si la ei exista o noblete sau ,din contra, o marlanie ,naturale,cu care se nasc.Ca la oameni.Unii se nasc nobili in virtutea certificatului de nastere,dar sunt marlani desavarsiti,altii se nasc in familii sarace si amarate ,dar au o noblete ,un caracter minunat care ii evidentiaza mai devreme sau mai tarziu in societate. Credeti-ma,stiu despre ce vorbesc.Am avut posibilitatea de a analiza comportamentul cainilor inca de cand eram un copil.De cand ma stiu ,am avut incasa si chiar in pat ,la piciorele mele,un catel.
Am o singura observatie la ceea ce ati spus dvs(apreciez ca sunteti dintre cei ce dau ceva de mancare la animalele amarate ,vagaboande sau de pripas,ceea ce insemna ca sunteti un om cu suflet bun),si anume: nu dati oase de pui la caine.Sunt extrem de periculoase.Pot perfora stomacul animalului .
Cu stima.Vlad

Dom'le,sunt pulpe de pui "oasele" alea date de mine si le halesc astia de ani de zile fara sa aiba nici pe dracu .Ce va imaginati ca mananca potaile astea de la tara in afara de oasele si resturile care raman din mancarea stapainilor ? Daca tot fac un gratar cu pulpe de pui ,normal ca le dau cainilor oasele cu ceva resturi de carne pe ele...De dat mancare insa ,nu resturi,prefer sa dau la oamenii amarati, si sunt destui in situatia asta care ,desi nu dau din coada,au lacrimi in ochi daca le dai o mancare buna.Adapost din pacate nu le dau. Sunt atatia oameni amarati domnule Vlad,atatia oameni chinuiti ,umiliti ,mai rau decat cainii vagabonzi domnule Vlad. Nu ma impresionez prea tare la caini, dramele semenilor mei ma intereseaza mai mult .

In ce priveste cainii in general ,nici nu am nimic cu ei ,nici nu ii iubesc in mod special dar evident nici nu ii urasc.Gaina sau vaca imi par mult mai interesante si utile si mai ales nici nu musca. De inteligent este foarte inteligent si porcul spre exemplu si se poate atasa teribil de mult de stapan.In concluzie nu am absolut nimic impotriva cainilor dar nici nu ma extaziez in fata sentimentelor lor nobile fata de stapan si a inteligentei lor fantastice .Sunt animale domestice ca oricare altele ,poate putin deficitare in privinta utilitatii lor de a pazi casa,utilitate care nu prea mai este de actualitate.

Vanea...comentariu de nota 10!!!
A�a este �i corect....dac� n-am ce face cu banii, mai bine cresc un copil dec�t pisici, c�ini sau papagali. A�a ar trebuii s� g�ndesc� orice om normal �i s�n�tos la cap!

Topicul acesta are doar 7 pagini.... Nu te-ai obosit s�-l cite�ti tot...dar vi �i-�i dai cu p�rerea (evident de tot rahatul)...cum c� eu am ceva �mpotriva animalelor �i nu-mi iubesc semenii ...
Evident c� nu-i iubesc pe to�i...am prieteni, am du�mani, familie, cun�tin�e...de toate....ca pe pomul de cr�ciun
M� sensibilizeaz� doar durerea �i volens nolens empatizez cu cei suferinzi.....dar �tiu s� fac deosebirea dintre un om �i un animal oarecare. Oric�t de r�u �i merge unui animal, nu pun durerea acestuia �n balan�� cu durerea unui copil.
Este c�t se poate de normal s� m� doar� mai tare faptul c� la fiecare 3 secunde, pe glob moare un copil de foame....asta a�a. �n caz c� nu �tia�i!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 14:05

De la: alehin, la data 2010-11-30 22:45:49Mai ...Vanea ( caci altfel n-am cum sa-ti zic ..),
in lumea asta in care vietuim si unde totul este relativ si mai ales ... subiectiv nu stiu de unde pana unde tu sau altiii ( desi nu sunteti fan-subiect -topic )va dati cu parerea ca ..proasta-n targ ( iertata-mi fie grosolania ...dar.....nimeni nu va obliga sa postati comentarii acolo unde nu va este interesul .....! doar ca sa jigniti???
Eu daca ti-as spune ca n-as sta nici 5 minute de vorba cu femeia cu care tu ai ales sa-ti imparti toata viata ... ...ce-ai spune ???ca te doare-n basca ...sau ca ...parerea mea nu conteaza ..
N-are rost sa-ti spun ce puteai sa stii si singur ( daca aveai interes ..) ca noi la inceputuri.....acum mii de ani ...am comunicat NONVERBAL ...si sa stii ..in psihologie ...este la fel de imp. ca si comunicarea verbala ..
Ca tu sau altii nu aveti abilitatea asta ....( sau pe intelesul tau si-al altora ...CALITATE EMPATICA ) nu inseamna ca tu sau Baba Marghioala din capu' satului sunteti etalon ....
Din punctul meu de vedere ati putea sa fiti si 99 % ( as crede mai degraba ca ,, daca toata lumea gandeste la fel -inseamna ca nimeni nu gandeste ..,,) nu intelegi odata ca atunci cand nu crezi ceva nu inseamna ca ...nu este adevarat ...ci ca s-ar putea sa . ai .limitele tale ...de CUNOASTERE !!!

Baiatule ..ne nastem limitati nu putem cuprinde infinitul...nu putem intelege dincolo de cele cateva simturi ( fizice .....mai mult...) si cu toate astea vine badea Ion si Tzatza Marghioala sa dea la gioale si sa se dea in stamba sau sa-si puna poalele-n cap ...ca vezi Doamne ..ca pe ici pe dincolo ....
Baaaa !!! voi v-ati prostit sau sunteti prosti de-a binelea!!!
Vanea .....nu vreau s-aud ca n-ai inteles nimic ( nu m-am straduit ...) asta stiam ... !..altceva .. !?!

Erai beat� c�nd ai scris comentariul �sta sau a�a e�ti tu de obicei...incoerent�?

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 14:25

De la: Dorulet, la data 2010-12-01 14:05:35
De la: alehin, la data 2010-11-30 22:45:49Mai ...Vanea ( caci altfel n-am cum sa-ti zic ..),
in lumea asta in care vietuim si unde totul este relativ si mai ales ... subiectiv nu stiu de unde pana unde tu sau altiii ( desi nu sunteti fan-subiect -topic )va dati cu parerea ca ..proasta-n targ ( iertata-mi fie grosolania ...dar.....nimeni nu va obliga sa postati comentarii acolo unde nu va este interesul .....! doar ca sa jigniti???
Eu daca ti-as spune ca n-as sta nici 5 minute de vorba cu femeia cu care tu ai ales sa-ti imparti toata viata ... ...ce-ai spune ???ca te doare-n basca ...sau ca ...parerea mea nu conteaza ..
N-are rost sa-ti spun ce puteai sa stii si singur ( daca aveai interes ..) ca noi la inceputuri.....acum mii de ani ...am comunicat NONVERBAL ...si sa stii ..in psihologie ...este la fel de imp. ca si comunicarea verbala ..
Ca tu sau altii nu aveti abilitatea asta ....( sau pe intelesul tau si-al altora ...CALITATE EMPATICA ) nu inseamna ca tu sau Baba Marghioala din capu' satului sunteti etalon ....
Din punctul meu de vedere ati putea sa fiti si 99 % ( as crede mai degraba ca ,, daca toata lumea gandeste la fel -inseamna ca nimeni nu gandeste ..,,) nu intelegi odata ca atunci cand nu crezi ceva nu inseamna ca ...nu este adevarat ...ci ca s-ar putea sa . ai .limitele tale ...de CUNOASTERE !!!

Baiatule ..ne nastem limitati nu putem cuprinde infinitul...nu putem intelege dincolo de cele cateva simturi ( fizice .....mai mult...) si cu toate astea vine badea Ion si Tzatza Marghioala sa dea la gioale si sa se dea in stamba sau sa-si puna poalele-n cap ...ca vezi Doamne ..ca pe ici pe dincolo ....
Vanea .....nu vreau s-aud ca n-ai inteles nimic ( nu m-am straduit ...) asta stiam ... !..altceva .. !?!

Erai beat� c�nd ai scris comentariul �sta sau a�a e�ti tu de obicei...incoerent�?

A fost la mine si am postat fiecare cate un rand ! Nu e obligatoriu sa inteleaga toata lumea ! E greu sa citesti printre randuri ! Si mai greu e sa citesti si sa intelegi cand posteaza doua persoane un mesaj , trebuie sa ai ceva minte ! Nu e obligatoriu sa ai , mintea e ceva aleatoriu ! Asa ca nu trebuie sa fii disperata ,cu varsta apare ( mintea ) ...

originala ...nu-mi plac copiile .
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 14:30

Aha...a�i chefuit �mpreun�...no problem!
Inteligen�a nu-mi lipse�te...doar c� tot ce-a scris a fost total pe l�ng� subiectul topicului. C�nd te adresezi cuiva, nu citezi pe altcineva doar dac� e�ti total lipsit de inspira�ie!

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 15:02

De la: Dorulet, la data 2010-12-01 14:30:47
Aha...a�i chefuit �mpreun�...no problem!
Inteligen�a nu-mi lipse�te...doar c� tot ce-a scris a fost total pe l�ng� subiectul topicului. C�nd te adresezi cuiva, nu citezi pe altcineva doar dac� e�ti total lipsit de inspira�ie!

In afara de Vanea ...caruia initial m-am adresat in textul ala ,, incoerent ,, si scris la ,, betie ,, mai apar doua,, personaje,,Marghioala si ,,Proasta -satului,, .... nu stiu cu care te-ai identificat tu ( caci ,, chelu-si pune mana-n cap nu???,,)... Eu dovada ca-s betiva mai greu ...pe forum..... insa tu vad ca esti cu poalele-n cap si cu toata fofoloanca la vedere ...
Oricum cat esti de ,,inteligenta ,, am abesrvat : in afara de cateva emoticoane cu aplaudaci la adresa catorva useri cu ADEVARAT INTELIGENTI ...nu te-ai remarcat cu nimic !!! dar cu NIMIC intelegi????

Poate ai observat ca de-a lungul anilor nu m-a interesat persoana ta inteligenta ...nebetiva ( sau abstinenta ...nu stiu cum sa-ti zic ..)dar iti amintesc un aforism pt mintea ta aia ODIHNITA SI NEBETIVA ,, Cine nu are niciun defect este el insusi un mare defect ,,

Ai doua variante :- ori raspunzi cu spume si bulbuci pe toata tastatura si imi demonstrezi ce stiu deja ( eu zic sa nu te obosesti prea mult ..tot nu te apreciez de niciun fel!!!!)

- ori taci ...si ma gandesc ca poate mai ai si tu cate un defect pe ici pe colo prin partile esentiale ...dar totusi meriti sa fii daca nu respectata sau tolerata macar ......ignorata de mine !!

Pentru,, Marghioala din capu' satului ,, si Proasta satului ,, cu dedicatie :

Semneaza
O Betiva si o Incoerenta ( numele de familie ...ti-l spun mai tarziu ...stai pe-aproape ... )

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 15:12

Mda, dup� cum m� a�teptam...�ntr-adev�r e�ti mai proast� dec�t prevede legea...�i pup�toare de cururi de javre, pe deasupra...hai... c�-mi faci grea�� mahalagiaico!
Oricum p�rerea ta nu conteaz� pentru mine...pentru al�ii, nici at�t!

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 15:20

Doooaaana Marghioala ...hac ! pardon ....,, Proasta satului ..

Ma adresez dvs ...hac! pardon ma scuzati va rog ! asaaaa unde ramasesem ?? nu mai stiu ce vroiam sa zic . ce ti-e si cu bautura asta domne' ....
Asaaaa ..stimata si onorata ( ) ,, doamna Marghioal cu nume de scena ,,Proasta satului ,, aflati despre mine ca ...hac!! pardon! ...ca eu ... din betie ma trezesc dar dumneeeeaaavoooasssstra ...din PROSTIE ...nu stiu ...zau daca stiu ..poate-mi ,, esplicati ,, dvs ca aveti mintea mai odihnita si neaburita de alcool!

Semneaza
Aceeasi Betiva incoerenta( aplauzele sunt pt ,, domniile vostre ...Marghioala si Proasta satului )

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 15:29

Asaaaa Doooamna ,, Proasta satului ,, ma bucur ca dvs va incadrati cu prostia in limitele legii ( deci sunteti .. purtatoare LEGALA de prostie????? cum??? Aaaaaaa!! dvs ati legalizat Prostia ?!! adica vreti sa spuneti ca daca eu sunt ,, asa cum apreciati dvs ,, ,, proasta mai mult decat prevede legea,, ..trebe' sa va platesc drepturi de autor ????
Doooamnaaa hac!! pardon ...daca tot va ocupati de ce este si cine este sau nu purtator de prostie io zic ( ...si io asa ca doar nu dau cu paru' ) sa va inregistrati la OSIM ....domeniul de activitate ..... poate luati si niste bani si nu mai latrati gratis pe forumuri ....!!!

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 15:35

Alooooo ddooooamna ...hac! am uitat sa mai adaug ....ceva din partea ,, unei pupatoare de cururi de javre ,, ( parca asa ati spus doamna academician ...ratata , specialista-n prafu' dupa toba ...sau soba ...sau ciorba ...pardon ..hac ...!!!...aoleooo nu mai stiu ce vroiam sa zic .... lasa ca-mi amintesc eu cand ma trezesc....

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 16:12

De la: Dorulet, la data 2010-12-01 15:12:06Mda, dup� cum m� a�teptam...�ntr-adev�r e�ti mai proast� dec�t prevede legea...�i pup�toare de cururi de javre, pe deasupra...hai... c�-mi faci grea�� mahalagiaico!
Oricum p�rerea ta nu conteaz� pentru mine...pentru al�ii, nici at�t!

Eu cred ca esti complexata de inteligenta ta. Bate draga un cui in lemn si vegehaza asupra problemei ca de aprins paie pe topicul asta esti destul de apta. Am avut o rugaminte,suna si pentru urechiusa ta domnita.

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 16:20

Poveste cu un caine de vanatoare

Un om pasionat de v�n�toare �i-a cump�rat un c�ine foarte de�tept. Era at�t de inteligent �nc�t era singurul c�ine din lume care putea s� mearg� pe ap�. Nici lui nu i-a venit s� cread� c�nd a reu�it s�-l dreseze s� fac� asta.
Se g�ndea mereu ce �ncanta�i vor fi prietenii lui c�nd vor vedea c�inele acesta fantastic. A�a c� �ntr-o zi �i-a invitat un prieten s� mearg� la v�n�toare de ra�e. Dupa ce au stat la p�nda, au tras �n ni�te ra�e �i omul a ordonat c�inelui s� alerge �i s� agite ra�ele de pe lac ca s� le poat� �mpu�ca.
C�inele a s�rit imediat, a alergat pe suprafa�a apei cu talentul unui balerin, toat� ziua s-a mi�cat �ncoace �i �ncolo f�r� s� se scufunde. St�p�nul era at�t de �nc�ntat de c�inele lui, �nc�t se uita mereu la prietenul cu care venise a�tept�nd un comentariu, dar acesta nu scotea o vorba. Pe drumul spre cas� n-a mai avut r�bdare �i l-a intrebat dac� a observat ceva ciudat la c�inele lui. R�spunsul prietenului a fost: �Da, nu �tie s� �noate!�

Morala: miracolele nu exist� pentru oamenii ai c�ror ochi nu vor s� vad�.

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 16:20

De la: ga_lin_a, la data 2010-12-01 13:08:15Va imbratisez cu drag si va urez si dvs ,dar si tuturor celor de pe forum "La Multi Ani !" cu ocazia zilei de 1 Decembrie ,ziua Romaniei. Vlad.
Si eu va urez o zi minunata langa familie dar nu asa cum e cea reala! (PS: astept ori ce fel de materiale care credeti ca ne-ar interesa! ) Cu acelasi respect, Galina

Si eu iti urez la multi ani Galina

ga_lin_a

207 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 17:43

De la: Tudor_T, la data 2010-12-01 16:20:57
De la: ga_lin_a, la data 2010-12-01 13:08:15Va imbratisez cu drag si va urez si dvs ,dar si tuturor celor de pe forum "La Multi Ani !" cu ocazia zilei de 1 Decembrie ,ziua Romaniei. Vlad.

Si eu iti urez la multi ani Galina

Draga 'Tudor_T' si eu iti urez o seara minunata, La multi ani! si sa ne iubim Patria si cainii!

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 19:30

De la: M_Elody, la data 2010-12-01 16:20:16Poveste cu un caine de vanatoare

Un om pasionat de v�n�toare �i-a cump�rat un c�ine foarte de�tept. Era at�t de inteligent �nc�t era singurul c�ine din lume care putea s� mearg� pe ap�. Nici lui nu i-a venit s� cread� c�nd a reu�it s�-l dreseze s� fac� asta.
Se g�ndea mereu ce �ncanta�i vor fi prietenii lui c�nd vor vedea c�inele acesta fantastic. A�a c� �ntr-o zi �i-a invitat un prieten s� mearg� la v�n�toare de ra�e. Dupa ce au stat la p�nda, au tras �n ni�te ra�e �i omul a ordonat c�inelui s� alerge �i s� agite ra�ele de pe lac ca s� le poat� �mpu�ca.
C�inele a s�rit imediat, a alergat pe suprafa�a apei cu talentul unui balerin, toat� ziua s-a mi�cat �ncoace �i �ncolo f�r� s� se scufunde. St�p�nul era at�t de �nc�ntat de c�inele lui, �nc�t se uita mereu la prietenul cu care venise a�tept�nd un comentariu, dar acesta nu scotea o vorba. Pe drumul spre cas� n-a mai avut r�bdare �i l-a intrebat dac� a observat ceva ciudat la c�inele lui. R�spunsul prietenului a fost: �Da, nu �tie s� �noate!�

Draga Elody ,

Superb!Mi-a placut mult pilda dvs.

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 21:49

iote-te d'aia I.H.D.N. nu este iubit de toti,aia care se mai pricep la viata si miracole isi pun intrebarea de ce nu stia sa-noate si era nevoie sa mearga pe apa , de ce .....de ce....si de ce...

Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 00:32

Bei ! Daca va mai certati pe aici ....pun javrele pe voi sau va dau cu capu' de toate topicurile ....de nu va vedeti....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 01:00

De la: camelia75, la data 2010-12-01 21:49:28

iote-te d'aia I.H.D.N. nu este iubit de toti,aia care se mai pricep la viata si miracole isi pun intrebarea de ce nu stia sa-noate si era nevoie sa mearga pe apa , de ce .....de ce....si de ce...

Eu cred ca nu stia sa intre in apa ....nu-l ducea capu'.....

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 09:12

Javre sunt politicienii,javre sunt doctori care iti cer bani pe pat de moarte,javre sunt politaii care te bat fara motiv,javre sunt profesorii care iti cer bani sa iti treaca copilul,javre sunt cei de la serviciul de imatriculari,javre sunt cei de la serviciul orange-vodafone cand iti baga bani in plus , javre sunt mancatorii de rahat din mass media ce inveteaza si strica imaginea unui "erou",javre sunt analfabetii care "ucid" cu bani un geniu,javre sunt cei care ascund adevarul social-politic,javre sunt cei care ma considera pe mine javra pentru ce am spus...

Hai saluT!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 11:23

Alehin,tu pari cam suparata....Nu inteleg ce ai patit(in cazul in care ai patit ceva si nu esti asa mereu) , si ca sa fiu sincer, nici macar nu ma intereseaza. Oricum, sfatul meu sincer, dupa ce am citit cele scrise de tine,este sa te axezi pe comunicarea NONVERBALA,cealalta este limpede ca te depaseste...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 11:37

De la: Ingrid, la data 2010-12-01 06:34:22

Normal, sint la verticala.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 11:41

De la: nastasemihail, la data 2010-12-02 11:37:36
De la: Ingrid, la data 2010-12-01 06:34:22

Normal, sint la verticala.....

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cainii si prietenii nostri!!
Mergi la: