Info
x
Cainii si prietenii nostri!!
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 17:29
De la: gabigabi2, la data 2014-12-14 16:41:25pentru multi a fi " Roman in Romania " e si mai si ! Io apreciez si multumesc zilnic pt tot ! Ai mei sunt ai mei !E evident si firesc ! Si pt ei merg pana in panzele albe mai ales ca stiu ca noi avem constiinta curata si suntem onesti ! Vroiam sa va spun ca exista oameni ai legii corupti si in Franta ! Patru nume am sa va dau io personal ! Avocati si consilieri prud'homme. Oameni ce fusesera cumparati de fostul angajator al sotului meu ! Mai am niste nume de fosti colegi care au depus marturii false ! Am pierdut o lupta, nu si razboiul ! Vroiam sa va mai spun ca exista presedinte de curte , de tribunal, care a indraznit sa imi sfideze comprehensiuena in limba franceza , sfatuindu-ma sa imi schimb avocatu' ! Evident ca sunt animozitati intre ei si astfel credea ca fiind rom�nca nu le cunosc legile ! Unele mai bine ca ei ! Io castigasem procesu' ala, chiar daca acel presedinte il inchisese inainte de pledoarie ! Actionand in judecata fostul meu angajator (si castigand!), angajatorul sotului meu l-a licentiat in mod abuziv ! Celegatura exiata ? Patronii sunt amici ! O mana sa sespele pe alta !
Raporteaza abuz de limbaj
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 17:32
Mno, dar viata merge mai departe, va spusei, asa-i ca da ?
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
|
|
Fosta membra 9am.ro 2008 mesaje Membru din: 31/10/2010 Oras: Alexandria |
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 21:02
Niciodata un animal nu o sa te tradeze!Eu am pierdut un suletel si stiu ce inseamna durerea,neputinta si dorul imens ce/ll lasa in inima ta.Pot trece ani,amintirile sunt vii...e foarte greu,atunci cand orice ai face nu stii daca este mort,in suferinta sau viu...al meu a fost furat,rapit,nu stiu nimic de el ,cu toate cautarile...doar il visez!
?
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 15 Decembrie 2014, ora 08:01
buna dimineata ! avem animalute si le iubim si ele ne iubesc pe noi, ceea ce ne face bine tuturor !
@Blackule, ma tot tin sa te-ntreb ce mai face " emotiva" , ca ziceai la un moment dat ca-i bolnavioara ?! paiii, cam asta -i ! sa aveti spor in toate si, cu Dumnezeu inainte !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 19/05/2013 Oras: Iasi |
Postat pe: 15 Decembrie 2014, ora 10:53
De la: gabigabi2, la data 2014-12-14 15:58:12De la: g_alin_a, la data 2014-12-14 15:33:16De la: gabigabi2, la data 2014-12-14 07:23:37 Buna dimineata Gabita! Si tu imi esti nu numai draga dar si o amintire pe care o port in suflet si mereu ma intreb: ne vom mai revedea vreodata? In realitate, pentru cei care nu stiu, esti mult mai calda, cu suflet mare cat un soare.
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 15 Decembrie 2014, ora 17:46
De la: g_alin_a, la data 2014-12-15 10:53:31De la: gabigabi2, la data 2014-12-14 15:58:12De la: g_alin_a, la data 2014-12-14 15:33:16De la: gabigabi2, la data 2014-12-14 07:23:37 as vrea sa pot fi calda si aici, dar mi-e ca-i prajesc pe participantii forumului ! si dat fiindca tandretea, prietenia, mila si sinceritatea, sunt considerate de multi ca fiind slabiciuni, ma dau fioroasa, caci am si aceasta componenta-n firea mea !si, DA, oricind ai treaba-n Bucuresti, da-mi de stire si ne intilnim !

'ai taci : postarea asta-i chiar umana si nu-mi vine sa cred !....deci : se poate !
prajesc pe participantii forumului ! si dat fiindca tandretea, prietenia, mila si sinceritatea, sunt considerate de multi ca fiind slabiciuni, ma dau fioroasa, caci am si aceasta componenta-n firea mea !