back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cainii si prietenii nostri!!

Pagini: << 11 12 13 14 15 Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 17:29

De la: gabigabi2, la data 2014-12-14 16:41:25pentru multi a fi " Roman in Romania " e si mai si !
deci : apreciaza ce ai si bucura-te !

Io apreciez si multumesc zilnic pt tot !

Ai mei sunt ai mei !E evident si firesc ! Si pt ei merg pana in panzele albe mai ales ca stiu ca noi avem constiinta curata si suntem onesti !

Vroiam sa va spun ca exista oameni ai legii corupti si in Franta ! Patru nume am sa va dau io personal ! Avocati si consilieri prud'homme. Oameni ce fusesera cumparati de fostul angajator al sotului meu ! Mai am niste nume de fosti colegi care au depus marturii false ! Am pierdut o lupta, nu si razboiul !

Vroiam sa va mai spun ca exista presedinte de curte , de tribunal, care a indraznit sa imi sfideze comprehensiuena in limba franceza , sfatuindu-ma sa imi schimb avocatu' ! Evident ca sunt animozitati intre ei si astfel credea ca fiind rom�nca nu le cunosc legile ! Unele mai bine ca ei ! Io castigasem procesu' ala, chiar daca acel presedinte il inchisese inainte de pledoarie !

Actionand in judecata fostul meu angajator (si castigand!), angajatorul sotului meu l-a licentiat in mod abuziv ! Celegatura exiata ? Patronii sunt amici ! O mana sa sespele pe alta !

Raporteaza abuz de limbaj
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 17:32

Mno, dar viata merge mai departe, va spusei, asa-i ca da ?

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Fosta membra 9am.ro

2008 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 21:02

Niciodata un animal nu o sa te tradeze!Eu am pierdut un suletel si stiu ce inseamna durerea,neputinta si dorul imens ce/ll lasa in inima ta.Pot trece ani,amintirile sunt vii...e foarte greu,atunci cand orice ai face nu stii daca este mort,in suferinta sau viu...al meu a fost furat,rapit,nu stiu nimic de el ,cu toate cautarile...doar il visez!

?
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2014, ora 08:01

buna dimineata ! avem animalute si le iubim si ele ne iubesc pe noi, ceea ce ne face bine tuturor !
@Blackule, ma tot tin sa te-ntreb ce mai face " emotiva" , ca ziceai la un moment dat ca-i bolnavioara ?!
paiii, cam asta -i ! sa aveti spor in toate si, cu Dumnezeu inainte !

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 15 Decembrie 2014, ora 10:53

De la: gabigabi2, la data 2014-12-14 15:58:12
De la: g_alin_a, la data 2014-12-14 15:33:16
De la: gabigabi2, la data 2014-12-14 07:23:37 'ai taci : postarea asta-i chiar umana si nu-mi vine sa cred !....deci : se poate !

Gabita!!!

ce draga-mi esti !

Buna dimineata Gabita! Si tu imi esti nu numai draga dar si o amintire pe care o port in suflet si mereu ma intreb: ne vom mai revedea vreodata? In realitate, pentru cei care nu stiu, esti mult mai calda, cu suflet mare cat un soare.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2014, ora 17:46

De la: g_alin_a, la data 2014-12-15 10:53:31
De la: gabigabi2, la data 2014-12-14 15:58:12
De la: g_alin_a, la data 2014-12-14 15:33:16
De la: gabigabi2, la data 2014-12-14 07:23:37 'ai taci : postarea asta-i chiar umana si nu-mi vine sa cred !....deci : se poate !

Gabita!!!

ce draga-mi esti !

Buna dimineata Gabita! Si tu imi esti nu numai draga dar si o amintire pe care o port in suflet si mereu ma intreb: ne vom mai revedea vreodata? In realitate, pentru cei care nu stiu, esti mult mai calda, cu suflet mare cat un soare.

as vrea sa pot fi calda si aici, dar mi-e ca-i prajesc pe participantii forumului ! si dat fiindca tandretea, prietenia, mila si sinceritatea, sunt considerate de multi ca fiind slabiciuni, ma dau fioroasa, caci am si aceasta componenta-n firea mea !
si, DA, oricind ai treaba-n Bucuresti, da-mi de stire si ne intilnim !

Pagini: << 11 12 13 14 15 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cainii si prietenii nostri!!
Mergi la: