back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cainii si prietenii nostri!!

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 12:28

De la: adrian_x, la data 2011-01-22 20:25:04
Mihai,m-ai amuzat teribil...Uf!....Ce bine ca mai exista si oameni ca tine! Dar, "vecina" de care tot glumesc ,locuieste pe cealalta latura.Deci,sa reiau :Vecina,are fata casei inspre partea mea,dar,are si un sot de circa 1,90 m,asa c�....
Catelul meu,latra pe cealata latura.Acolo, era in acea vreme un gard din plasa de Buzau,iar casa vecinilor,era asezata cu spatele.
In mod clar, cutu-cutu al meu vedea ceva.O prezenta energetica,da! Dar?..Ce fel? .La un an dupa:...Era ora 2,30 dimineata.Fiind f. cald,am iasit cu catelul meu la o plimbare.Ajuns in strada,l-am vazut cum intoace capul,maraie,apoi se indreapta inspre coltul gardului[al meu]se opreste acolo,priveste in sus...ca si cand cineva ar fi stat cocotat pe gard,si incepe sa latre cu furie....La cine,oameni buni?
Si atunci, s-a intamplat un lucru ce nu se poate explica decat intr-un singur fel: Mi-am chemat catelul,
acesta a inceput sa vina inspre mine,cand a facut un salt,in acel fel ,asemanator, cand il lovesti cu piciorul in fund.S-a uitat inapoi cu teama....
Cu inima cat un puricel mic-mic, am intrebat in acea directie,cine este si ce doreste de la mine....In cateva secunde, catelul meu s-a destins....Era clar,"acolo"nu mai era nimeni!
Ei,tineti-va bine:Au mai trecut doi ani.Era vara,era cald,era circa 7 seara. Priveam la tv.,intins pe pat.Langa mine,cu fata la televizor[parca ar fi privit emisiunile tv.] era asezat prietenul meu.L-am simtit cum se foieste..A privit pe geam,a intors capul incet [ca si cand cineva nevazut ar fi venit langa mine] si s-a oprit, privind nelinistit un punct,langa pat,ca si cand acolo se oprise cineva.
S-a ridicat din locul unde sta,m-a ocolit,si s-a asezat in cealalta parte a patului...privind fix,exact in acelas loc.Tremura.....
Am privit si eu acolo.Nu vedeam nimic-nimic.Dar,am intrebat:Spun-mi te rog cine esti,de ce tot vii in vizita,de ce nu ne lasi in pace?..Eu cred-am continuat-ca:Ori esti spiritul cuiva decedat si ingropat prin vecini,ori esti spiritul unui Yoghin ce se plimba din curiozitate,ori faci parte dintr-o alta civilizatie mult evoluata fata de a noastra,si ne studiezi din curiozitae.As vrea sa te ajut daca pot,dar,as vrea sa ma ajuti si tu.Daca nu poti sa-mi spui cele 6 numere ce vor iesi la 6 din 49,macar ridica-mi si mie cu ceva nivelul de inteligenta,poti?...l-am intrebat. Desi tremuram,tot imi ardea de gluma.
In acea clipa,capul cainelui meu s-a intors incet,privind acea prezenta,cum se indrepta inspre geam,
trecand prin acesta.Abia atunci s-a destins...
Mai oamenilor,m-a privesc in oglinda la baie,si ma infurii de ce vad acolo.Totusi,am o minte des-
chisa....Cine oare ma viziteaza? Si ce vrea "el-ea" de la noi?....

Cu stima,AdrianX.
Salut, M_Elody.Nu te-am salutat la revenirea mea pe forum,gandindu-ma ca esti suparata pe mi-
ne.Nici nu stii, ce dor mi-a fost de tine!...

Nu stiu in ce consta amuzamentul. Sa auzi ciini urlind cu citeva luni, inainte de un eveniment. Pe care il intuiesti si tu ca om. Nu cred ca e de ris.
Ciinii sint printre cele mai sensibile animale. Poate doar sobolanii sa-i intreaca.
Eu nu-i consider prea inteligenti, dar animale pozitive.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 18:38

De la: nastasemihail, la data 2011-01-29 12:25:44Delfinii sint cele mai evoluate fiinte, ori in rind cu noi, ori imediat dupa noi. Nu ciinii, nu primatele.
Dupa unele date ar fi mai inteligenti ca noi, delfinii.

pai, cam tot asta am spus si eu....din pacate , n-am vazut delfini decit la tv !

Fosta membra 9am.ro

68 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 18:59

Stii,Mihai ?...

Sa nu exageram totusi.Cainii au un anumit fel de calitati....delfinii,altfel.Nu stiu cum este cu delfinii...dar,
cu cainele meu,este o alta poveste.
Si,daca ma gandesc bine,fiecare om are o alta poveste cu cainele lui.Ai citit caracterizarile facute de Vanea acelor caini ?...Realizezi ca acest om, a avut timp sa-i studieze?...Cati dintre noi nu trecem mai departe fara sa ne pese,atunci cand intalnim un caine ce abia isi tareste piciorul rupt?..Sau,un cersetor
jegos si neputincios?...ce ar aprecia un banut de la noi!

Cu stima pt. voi toti,Sandu Adrian X.

53 ani [inca] Batranel-Batranel, Uratel-Uratel, Prostutel �h����� !....
Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 20:13

De la: adrian_x, la data 2011-01-29 18:59:23Stii,Mihai ?...

Sa nu exageram totusi.Cainii au un anumit fel de calitati....delfinii,altfel.Nu stiu cum este cu delfinii...dar,
cu cainele meu,este o alta poveste.
Si,daca ma gandesc bine,fiecare om are o alta poveste cu cainele lui.Ai citit caracterizarile facute de Vanea acelor caini ?...Realizezi ca acest om, a avut timp sa-i studieze?...Cati dintre noi nu trecem mai departe fara sa ne pese,atunci cand intalnim un caine ce abia isi tareste piciorul rupt?..Sau,un cersetor
jegos si neputincios?...ce ar aprecia un banut de la noi!

Cu stima pt. voi toti,Sandu Adrian X.

In niciun caz ,daca un ciine ar ajunge sef,nu ar face pe hingherul cu semenii lui !

Fosta membra 9am.ro

377 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 08:10

De la: daniela_iasi, la data 2011-01-24 12:09:32Galina, m-am infiorat cand am citi.

N-am mai intrat de mult timp pe acest topic. Acum o fac de bucurie ca s-a aciuit la mine o catelusa schioapa care se intelege bine cu mama lui Bobi-Fetita. Toti cainii pe care i-am avut de cand am venit la tara au fost caini vagabonzi care au venit in curte si eu i-am adoptat si ei au fost cei mai buni prieteni ai mei. Dar, pana acum doi au fost ucisi miseleste de acest nepot. Nu cred ca e bolnav dar cred ca ma pedepseste omorandu-i pentru ca stie ca sufar mult dupa ei. Eu cand am venit la tara nu am fost acceptata de unele rude ale mele din cauze subiective.

Nimic nu e imposibil p�n� nu devine imposibil! Galina
DI

154 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 08:18

WHY DOGS ARE BETTER THAN YOU PEOPLE??: DOGS OBEY WHEN YOU SHOUT AT THEM!.......

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2014, ora 22:46

De la: vaneamarin, la data 2010-12-02 11:23:53
De la: alehin, la data 2010-11-30 22:45:49Mai ...Vanea ( caci altfel n-am cum sa-ti zic ..),
in lumea asta in care vietuim si unde totul este relativ si mai ales ... subiectiv nu stiu de unde pana unde tu sau altiii ( desi nu sunteti fan-subiect -topic )va dati cu parerea ca ..proasta-n targ ( iertata-mi fie grosolania ...dar.....nimeni nu va obliga sa postati comentarii acolo unde nu va este interesul .....! doar ca sa jigniti???
Eu daca ti-as spune ca n-as sta nici 5 minute de vorba cu femeia cu care tu ai ales sa-ti imparti toata viata ... ...ce-ai spune ???ca te doare-n basca ...sau ca ...parerea mea nu conteaza ..
N-are rost sa-ti spun ce puteai sa stii si singur ( daca aveai interes ..) ca noi la inceputuri.....acum mii de ani ...am comunicat NONVERBAL ...si sa stii ..in psihologie ...este la fel de imp. ca si comunicarea verbala ..
Ca tu sau altii nu aveti abilitatea asta ....( sau pe intelesul tau si-al altora ...CALITATE EMPATICA ) nu inseamna ca tu sau Baba Marghioala din capu' satului sunteti etalon ....
Din punctul meu de vedere ati putea sa fiti si 99 % ( as crede mai degraba ca ,, daca toata lumea gandeste la fel -inseamna ca nimeni nu gandeste ..,,) nu intelegi odata ca atunci cand nu crezi ceva nu inseamna ca ...nu este adevarat ...ci ca s-ar putea sa . ai .limitele tale ...de CUNOASTERE !!!

Baiatule ..ne nastem limitati nu putem cuprinde infinitul...nu putem intelege dincolo de cele cateva simturi ( fizice .....mai mult...) si cu toate astea vine badea Ion si Tzatza Marghioala sa dea la gioale si sa se dea in stamba sau sa-si puna poalele-n cap ...ca vezi Doamne ..ca pe ici pe dincolo ....
Baaaa !!! voi v-ati prostit sau sunteti prosti de-a binelea!!!
Vanea .....nu vreau s-aud ca n-ai inteles nimic ( nu m-am straduit ...) asta stiam ... !..altceva .. !?!

Alehin,tu pari cam suparata....Nu inteleg ce ai patit(in cazul in care ai patit ceva si nu esti asa mereu) , si ca sa fiu sincer, nici macar nu ma intereseaza. Oricum, sfatul meu sincer, dupa ce am citit cele scrise de tine,este sa te axezi pe comunicarea NONVERBALA,cealalta este limpede ca te depaseste...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2014, ora 17:17

De la: Black_Friday_, la data 2014-12-10 22:46:26
De la: vaneamarin, la data 2010-12-02 11:23:53
De la: alehin, la data 2010-11-30 22:45:49Mai ...Vanea ( caci altfel n-am cum sa-ti zic ..),
in lumea asta in care vietuim si unde totul este relativ si mai ales ... subiectiv nu stiu de unde pana unde tu sau altiii ( desi nu sunteti fan-subiect -topic )va dati cu parerea ca ..proasta-n targ ( iertata-mi fie grosolania ...dar.....nimeni nu va obliga sa postati comentarii acolo unde nu va este interesul .....! doar ca sa jigniti???
Eu daca ti-as spune ca n-as sta nici 5 minute de vorba cu femeia cu care tu ai ales sa-ti imparti toata viata ... ...ce-ai spune ???ca te doare-n basca ...sau ca ...parerea mea nu conteaza ..
N-are rost sa-ti spun ce puteai sa stii si singur ( daca aveai interes ..) ca noi la inceputuri.....acum mii de ani ...am comunicat NONVERBAL ...si sa stii ..in psihologie ...este la fel de imp. ca si comunicarea verbala ..
Ca tu sau altii nu aveti abilitatea asta ....( sau pe intelesul tau si-al altora ...CALITATE EMPATICA ) nu inseamna ca tu sau Baba Marghioala din capu' satului sunteti etalon ....
Din punctul meu de vedere ati putea sa fiti si 99 % ( as crede mai degraba ca ,, daca toata lumea gandeste la fel -inseamna ca nimeni nu gandeste ..,,) nu intelegi odata ca atunci cand nu crezi ceva nu inseamna ca ...nu este adevarat ...ci ca s-ar putea sa . ai .limitele tale ...de CUNOASTERE !!!

Baiatule ..ne nastem limitati nu putem cuprinde infinitul...nu putem intelege dincolo de cele cateva simturi ( fizice .....mai mult...) si cu toate astea vine badea Ion si Tzatza Marghioala sa dea la gioale si sa se dea in stamba sau sa-si puna poalele-n cap ...ca vezi Doamne ..ca pe ici pe dincolo ....
Baaaa !!! voi v-ati prostit sau sunteti prosti de-a binelea!!!
Vanea .....nu vreau s-aud ca n-ai inteles nimic ( nu m-am straduit ...) asta stiam ... !..altceva .. !?!

Alehin,tu pari cam suparata....Nu inteleg ce ai patit(in cazul in care ai patit ceva si nu esti asa mereu) , si ca sa fiu sincer, nici macar nu ma intereseaza. Oricum, sfatul meu sincer, dupa ce am citit cele scrise de tine,este sa te axezi pe comunicarea NONVERBALA,cealalta este limpede ca te depaseste...

ia te uita ce topic era pe aici si eu nu stiam de el ! him l-am ratat , pacat ! ....o sa ma uit ce-a scris @ Vanea de s-a suparat @ Alehin asa de tare incit , tot ce-a scris ea e in contradictie cu ce sustinea pe topicul cu Cine-i Dumnezeu ! foaaarte interesant !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2014, ora 20:16

Ursu meu cind vede ca nu ii dau repede mincarea, incepe sa imi arate ca el pazeste. Si latra ca disperatul la gard in alta parte de cum sint eu.
Consider asta un semn de inteligenta....maxima ptr un ciine.
Omu...pardon ciinele incearca sa-si justifice existenta.
Practic nu am vazut la alt ciine asta, de parca as fi vazut multi ciini la viata mea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2014, ora 20:53

De la: nastasemihail, la data 2014-12-11 20:16:26Ursu meu cind vede ca nu ii dau repede mincarea, incepe sa imi arate ca el pazeste. Si latra ca disperatul la gard in alta parte de cum sint eu.
Consider asta un semn de inteligenta....maxima ptr un ciine.
Omu...pardon ciinele incearca sa-si justifice existenta.
Practic nu am vazut la alt ciine asta, de parca as fi vazut multi ciini la viata mea.

Si fara sa ii spuna cineva "Mircea, fa-te ca lucrezi"...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2014, ora 08:21

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2014, ora 13:26

Dupa cum am scris la pozele lui Bobita, l-am gasit in spatele casei la intrarea in bucatarie. Fetita, mama lui mi l-a adus si nu a mai vrut sa-l recunoasca pentru ca e foarte bolnava. L-am crescut cu siringa pana a inceput sa 'linga' laptele din farfurioara. I-au dat dintii, adica niste colti cu care ma musca fulger si fuge. N-am stiut ce inseamna sa cresti un caine din primele zile de viata cand inca nu vede. Azi inca nu a implinit trei luni dar mi-a pus rabdarea la incercare. Din cauza ploilor, in timp, casa s-a deplasat inofensiv insa usile se deschid imediat ce le atingi. Bobita a invatat asta si mi-a facut camera de zi si salonul vraiste in afara de celelalte incaperi. Trage perdelele, cuverturile, s-a invatat sa se urce pe paturi, fotolii si chiar pe masa de lucru. E curios si nu are liniste: mereu in expeditii. Am profitat ca s-a incalzit si l-am dat afara pentru ca are unde sa mearga la odihna. Plange pe la usi si eu nu vreau sa-l mai aud. O sa se invete cu mama lui. Daca stiam ca nu se comporta precum pisicul pe care nu-l mai am, il duceam la mama lui si Dumnezeu cu mila. Stie cand face rau si se culca sub scaunul unde stau sau la picioare langa fotoliu. Mananca tot ce mananc si eu: portocale, ardei copti cu otet, bors, smantana... E foarte pofticios. Nu stiu sa-l educ incat sa nu ma urasca. Stie cineva?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2014, ora 15:09

De la: g_alin_a, la data 2014-12-13 13:26:20Dupa cum am scris la pozele lui Bobita, l-am gasit in spatele casei la intrarea in bucatarie. Fetita, mama lui mi l-a adus si nu a mai vrut sa-l recunoasca pentru ca e foarte bolnava. L-am crescut cu siringa pana a inceput sa 'linga' laptele din farfurioara. I-au dat dintii, adica niste colti cu care ma musca fulger si fuge. N-am stiut ce inseamna sa cresti un caine din primele zile de viata cand inca nu vede. Azi inca nu a implinit trei luni dar mi-a pus rabdarea la incercare. Din cauza ploilor, in timp, casa s-a deplasat inofensiv insa usile se deschid imediat ce le atingi. Bobita a invatat asta si mi-a facut camera de zi si salonul vraiste in afara de celelalte incaperi. Trage perdelele, cuverturile, s-a invatat sa se urce pe paturi, fotolii si chiar pe masa de lucru. E curios si nu are liniste: mereu in expeditii. Am profitat ca s-a incalzit si l-am dat afara pentru ca are unde sa mearga la odihna. Plange pe la usi si eu nu vreau sa-l mai aud. O sa se invete cu mama lui. Daca stiam ca nu se comporta precum pisicul pe care nu-l mai am, il duceam la mama lui si Dumnezeu cu mila. Stie cand face rau si se culca sub scaunul unde stau sau la picioare langa fotoliu. Mananca tot ce mananc si eu: portocale, ardei copti cu otet, bors, smantana... E foarte pofticios. Nu stiu sa-l educ incat sa nu ma urasca. Stie cineva?

nici eu nu stiu cum scrie la carte, dar iubeste-l, mingiie-l si da-l afara cu o palmuta la poponet si cu vorba blinda si fa-i " apartamentul " lui, undeva , pe aproape de tine ca sa te auda, ca-i pui mic inca si are nevoie de protectie si caldura !
pe vremea cind sor' mea il mai avea pe Bibicu si el era mic , tot asa facea : se baga peste tot , tragea de toate ....i-am pus o blanita de la o mesada veche pe un fotoliu si din clipa aia nici ca a mai facut traznai si-si iubea blanita aia de nu se poate ....da' ce se juca tragindu-si-o peste cap sau bagindu-se pe sub ea , de i se vedeau numa' ochisorii cu care ne urmarea sa vada daca noi suntem atenti la joaca lui ! si, circar fiind un pic....dar asta-i rostul ciinelui de companie : sa-si distreze stapina ... cind vedea ca-l admiram, atunci chiar sa dadea-n stamba, spre risul general !
nu stiu daca exista un rai al cateilor , dar sper ca acolo sa fi ajuns sufletelul lui, ca tare inteligent si dragastos a mai fost !

Fosta membra 9am.ro

103 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2014, ora 19:32

gasesti pe you tube lectii de dresaj caini chiar si in lb. romana
ar cam fi timpul /3luni/ optim sa incepi un dresaj cel putin minimal si cel mult de nivel mediu.
ti-am votat fiara si chiar ti-as sugera un nume NEXT, avand in vedere ca mama lui, presupun ca s-a cam stins.
sa-ti traiasaca, vaccineaza-l/parvoviroza, trivalent si polivalent, instaleaza-i cip-ul si obtinei carnetul e sanatate pentru a va bucura impreuna si unul pe celalalt.cat mai mult timp.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 07:23

'ai taci : postarea asta-i chiar umana si nu-mi vine sa cred !....deci : se poate !

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 15:13

De la: __H4AK0N__, la data 2014-12-13 19:32:27gasesti pe you tube lectii de dresaj caini chiar si in lb. romana
ar cam fi timpul /3luni/ optim sa incepi un dresaj cel putin minimal si cel mult de nivel mediu.
ti-am votat fiara si chiar ti-as sugera un nume NEXT, avand in vedere ca mama lui, presupun ca s-a cam stins.
sa-ti traiasaca, vaccineaza-l/parvoviroza, trivalent si polivalent, instaleaza-i cip-ul si obtinei carnetul e sanatate pentru a va bucura impreuna si unul pe celalalt.cat mai mult timp.[/quote
Iti multumesc pentru ca mi-ai raspuns la necazul meu. Nu e chiar necaz ci mai mult un fel de gimnastica si atletism prin toate incaperile. Ma si amuz dar ma si enervez. Am o carte despre cum sa ma port cu cainii dar voi intra si pe internet. Dupa ce l-am lasat in casa a venit (s-a aruncat!) in bratele mele si toata seara ne-am iubit iar noaptea s-a aruncat in patul meu unde a si ramas peste noapte. De fapt ce scriu eu aici e un fel de a impartasi si nazbatiile lui si comportamentul meu care pana acum a fost 'static'! L-am numit deja "Bobita" si raspunde la acest nume. Imi pare rau ca am primit sugestia tarziu. O zi minunata!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 15:23

De la: g_alin_a, la data 2014-12-14 15:13:32
De la: __H4AK0N__, la data 2014-12-13 19:32:27gasesti pe you tube lectii de dresaj caini chiar si in lb. romana
sa-ti traiasaca, vaccineaza-l/parvoviroza, trivalent si polivalent, instaleaza-i cip-ul si obtinei carnetul e sanatate pentru a va bucura impreuna si unul pe celalalt.cat mai mult timp.[/quote
Iti multumesc pentru ca mi-ai raspuns la necazul meu. Nu e chiar necaz ci mai mult un fel de gimnastica si atletism prin toate incaperile. Ma si amuz dar ma si enervez. Am o carte despre cum sa ma port cu cainii dar voi intra si pe internet. Dupa ce l-am lasat in casa a venit (s-a aruncat!) in bratele mele si toata seara ne-am iubit iar noaptea s-a aruncat in patul meu unde a si ramas peste noapte. De fapt ce scriu eu aici e un fel de a impartasi si nazbatiile lui si comportamentul meu care pana acum a fost 'static'! L-am numit deja "Bobita" si raspunde la acest nume. Imi pare rau ca am primit sugestia tarziu. O zi minunata!

cea mai buna lectie de dresura este, dupa cum am spus si-n postarea mea : iubirea !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 15:26

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Fosta membra 9am.ro

156 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 15:31

De la: gabigabi2, la data 2014-12-13 15:09:26
De la: g_alin_a, la data 2014-12-13 13:26:20Dupa cum am scris la pozele lui Bobita, l-am gasit in spatele casei la intrarea in bucatarie. Fetita, mama lui mi l-a adus si nu a mai vrut sa-l recunoasca pentru ca e foarte bolnava. L-am crescut cu siringa pana a inceput sa 'linga' laptele din farfurioara. I-au dat dintii, adica niste colti cu care ma musca fulger si fuge. N-am stiut ce inseamna sa cresti un caine din primele zile de viata cand inca nu vede. Azi inca nu a implinit trei luni dar mi-a pus rabdarea la incercare. Din cauza ploilor, in timp, casa s-a deplasat inofensiv insa usile se deschid imediat ce le atingi. Bobita a invatat asta si mi-a facut camera de zi si salonul vraiste in afara de celelalte incaperi. Trage perdelele, cuverturile, s-a invatat sa se urce pe paturi, fotolii si chiar pe masa de lucru. E curios si nu are liniste: mereu in expeditii. Am profitat ca s-a incalzit si l-am dat afara pentru ca are unde sa mearga la odihna. Plange pe la usi si eu nu vreau sa-l mai aud. O sa se invete cu mama lui. Daca stiam ca nu se comporta precum pisicul pe care nu-l mai am, il duceam la mama lui si Dumnezeu cu mila. Stie cand face rau si se culca sub scaunul unde stau sau la picioare langa fotoliu. Mananca tot ce mananc si eu: portocale, ardei copti cu otet, bors, smantana... E foarte pofticios. Nu stiu sa-l educ incat sa nu ma urasca. Stie cineva?

nici eu nu stiu cum scrie la carte, dar iubeste-l, mingiie-l si da-l afara cu o palmuta la poponet si cu vorba blinda si fa-i " apartamentul " lui, undeva , pe aproape de tine ca sa te auda, ca-i pui mic inca si are nevoie de protectie si caldura !
pe vremea cind sor' mea il mai avea pe Bibicu si el era mic , tot asa facea : se baga peste tot , tragea de toate ....i-am pus o blanita de la o mesada veche pe un fotoliu si din clipa aia nici ca a mai facut traznai si-si iubea blanita aia de nu se poate ....da' ce se juca tragindu-si-o peste cap sau bagindu-se pe sub ea , de i se vedeau numa' ochisorii cu care ne urmarea sa vada daca noi suntem atenti la joaca lui ! si, circar fiind un pic....dar asta-i rostul ciinelui de companie : sa-si distreze stapina ... cind vedea ca-l admiram, atunci chiar sa dadea-n stamba, spre risul general !
nu stiu daca exista un rai al cateilor , dar sper ca acolo sa fi ajuns sufletelul lui, ca tare inteligent si dragastos a mai fost !

Intru foarte greu pe forum. Nu ma pot loga desi nu mi-am schimbat parola; nu pot nici cu Facebook. Foarte rar se nimereste sa intru si atunci cinci minute ma lupt cu reclamele sa descopar pagina mea. Gabita, multumesc pentru sfaturi dar fara sa le fi aflat, le-am expermentat. Important e ca atunci cand mi-am dat seama ca nu voi mai avea caine pentru ca Fetita are 16 si e foarte bolnava (totusi mananca bine si e atenta la ce se intampla in jur!), m-am rugat la Dumnezeu multe, multe nopti, cand imi aduceam aminte de ea, sa-mi aduca un catel baiat! Asta s-a intamplat cu mult timp in urma. Daca nu ieseam din casa prin a doua iesire, nu-l gaseam. Important e ca il am si parca mi-a intinerit si mintea ca inventez tot felul de posibilitati de a-l iubi si a-l face sa nu ma asculte. Stie totusi cand il cert, eu stiu cand vrea sa fie alintat... Sa stii ca de mult timp nu am mai ras si nu am mai facut miscare pana la el. O zi minunata alturi de familie.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 15:33

De la: gabigabi2, la data 2014-12-14 07:23:37 'ai taci : postarea asta-i chiar umana si nu-mi vine sa cred !....deci : se poate !

Gabita!!!

Fosta membra 9am.ro

103 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 15:36

De la: gabigabi2, la data 2014-12-14 07:23:37 'ai taci : postarea asta-i chiar umana si nu-mi vine sa cred !....deci : se poate !

numai pentru cine merita , tu, nu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 15:57

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 15:58

De la: g_alin_a, la data 2014-12-14 15:33:16

Gabita!!!

ce draga-mi esti !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 16:08

Mama are un catel de vreun an. Dupa ce termina cu investigatiile medicale, vreau sa o aduc aici la noi. Deci va da catelusa, ca nu e a sa. Stiti ce vreau ulterior? Sa ii fac cadou io un pui de catel.

Pardon, bine v-am regasit! Si voi imi lipsira-ti , dragilor!

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 16:12

Sunt stressata, sa nu ma gadiliti la ego, va rog! Ca s-ar putea sa explodez!

Ei, si de s-o-ntampla , nu dureaza mult, no!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 16:18

deci s-a hotarit sa vina la tine ? e chiar foarte buna solutia si-mi pare cea mai usor de pus in practica !
dar, de ce nu si catelul , daca s-a atasat de el si va avea , astfel, o continuitate, o legatura cu ce-a fost mai inainte ? intreb doar !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 16:26

De la: gabigabi2, la data 2014-12-14 16:18:16deci s-a hotarit sa vina la tine ? e chiar foarte buna solutia si-mi pare cea mai usor de pus in practica !
dar, de ce nu si catelul , daca s-a atasat de el si va avea , astfel, o continuitate, o legatura cu ce-a fost mai inainte ? intreb doar !

Poi mai fusese la mine dupa decesul tatalui meu. a stat 6 luni. si inclusiv primul Craciun fara tati.

Catelul i l-a incredintat o nepoata de-a tatei ce mai meregpe la ea. Bunica baiatului de care va zisesem ca decedase in urma unui accident de munca in strainatate. Era vorba doar pt o perioada sa aiba grija de catelusa. Acum oricum tre' sa o dea inapoi, deoarece stranepoata orfana pe langa ca intreaba ''cand vine tati acasa?'', intreaba si de catelusa.

Of, multe avem intr-o familie, asa-i?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 16:29

Are rost sa va povestesc despre marturii false intr-un proces sau ramanem la caini ?

Mai, am zis cu sotul meu, ca ne punem sa scriem o carte . De veti vedea vreodata pepiata un roman cu muuuuulte pagini, veti stii ca sunt co-autor! Se va intitula: ''Rom�n in Franta !''

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 16:31

Mai e cineva in eter sau emit sola ?

Sa stiu, sa vorbesc in punga !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2014, ora 16:41

pentru multi a fi " Roman in Romania " e si mai si !
deci : apreciaza ce ai si bucura-te !

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cainii si prietenii nostri!!
Mergi la: