back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cainii si prietenii nostri!!

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 11:43

De la: Tudor_T, la data 2010-12-02 09:12:21Javre sunt politicienii,javre sunt doctori care iti cer bani pe pat de moarte,javre sunt politaii care te bat fara motiv,javre sunt profesorii care iti cer bani sa iti treaca copilul,javre sunt cei de la serviciul de imatriculari,javre sunt cei de la serviciul orange-vodafone cand iti baga bani in plus , javre sunt mancatorii de rahat din mass media ce inveteaza si strica imaginea unui "erou",javre sunt analfabetii care "ucid" cu bani un geniu,javre sunt cei care ascund adevarul social-politic,javre sunt cei care ma considera pe mine javra pentru ce am spus...

Hai saluT!!!

Domnul Teremtus,toti sunt javre domnule .... in afara de caini .

Raporteaza abuz de limbaj
vlad_639

489 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 12:32

De la: vaneamarin, la data 2010-12-02 11:43:13
De la: Tudor_T, la data 2010-12-02 09:12:21Javre sunt politicienii,javre sunt doctori care iti cer bani pe pat de moarte,javre sunt politaii care te bat fara motiv,javre sunt profesorii care iti cer bani sa iti treaca copilul,javre sunt cei de la serviciul de imatriculari,javre sunt cei de la serviciul orange-vodafone cand iti baga bani in plus , javre sunt mancatorii de rahat din mass media ce inveteaza si strica imaginea unui "erou",javre sunt analfabetii care "ucid" cu bani un geniu,javre sunt cei care ascund adevarul social-politic,javre sunt cei care ma considera pe mine javra pentru ce am spus...

Hai saluT!!!

Bravo ,dle Vanea ! De acord 100%.O zi buna.Vlad

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 13:06

De la: vlad_639, la data 2010-12-02 12:32:27

Hai saluT!!!

O zi buna si dumneavoastra.Doar DEXul ce mai insista sa ne pacaleasca cu sensul cuvantului "javra", folosit si pentru anumiti caini, "slabi si prapaditi,care trezesc repulsie "...Noua in schimb, ne este limpede ca se foloseste doar pentru oameni . Cainilor slabi, le spunem in mod civilizat (ca sa nu le ranim sentimentele) ,"catelushi cu diazabilitati nutritionale".

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 13:23

De la: vaneamarin, la data 2010-12-02 13:06:41

Hai saluT!!!

O zi buna si dumneavoastra.Doar DEXul ce mai insista sa ne pacaleasca cu sensul cuvantului "javra", folosit si pentru anumiti caini, "slabi si prapaditi,care trezesc repulsie "...Noua in schimb, ne este limpede ca se foloseste doar pentru oameni . Cainilor slabi, le spunem in mod civilizat (ca sa nu le ranim sentimentele) ,"catelushi cu diazabilitati nutritionale".

Asta e chiar mortala !!cu bine.

ga_lin_a

207 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 2 Decembrie 2010, ora 15:11

De la: vlad_639, la data 2010-12-02 13:23:27
De la: vaneamarin, la data 2010-12-02 13:06:41

Hai saluT!!!

Asta e chiar mortala !!cu bine.

Va sustin pe amandoi si iau o pauza pentru

Prin gesturi de gelozie niciodata nu vom reinvia iubirea! Galina
dorina27

24 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 09:23

Hai saluT!!!

Buna dimineata ! Sa va spun o poveste.
Locuiesc intr-un orasel de provincie si stau la bloc.Aveam o catelusa pichinez o chema Dona. Socrii mei locuiau tot in oras dar la casa si aveau o gradina maricica, tot acolo aveam si noi un garaj cu beci dedesupt, noi mergeam mereu la ei vara sa-i ajutam , o luam si pe dona cu noi (nu era invatata cu zgarda ,o stresa, asa ca nu io poneam, in schimb ea mergea fix langa piciorul stapanului, astepta cuminte sa trecem pe trecerea de pietoni. La un moment dat, dona a venit din gradina si a inceput sa-mi dea cu labuta si sa scheaune si asta foarte insistent. Am lasat sapa din mana si am inceput sa o alint si sa o intreb ce s-a intamplat?, a inceput sa dea din codita si ma imbia sa merg dupa ea. Fiind in mintea ei, ma-m conformat, m-a dus pana in fundul gradinei unde in hat erau tufe de soc,burueni,urzici etc., s-a bagat acolo si a iesit cu un catelus in gura si la pus la picioarele mele, il lingea(curata de pamant), si scheuna(plangea). Miloasa fiind din fire, lam luat acasa. Puiutului abia i-se desprindeau ochisorii, s-a dus socrul meu la farmacia veterinara a luat o suzeta speciala pentru catelusi, lapte si la treaba, ma-m transformat in mama adoptiva. Lam tinut in casa, dona avea propriul patut in living(am o masuta facuta de comanda speciala pentru a parea a fi adapost special pentru catelusa, iar deasupra am agvariu).Ea statea numai cu puiutul. Pentru ca trebuia sa facem curatenie de vara in casa, sotul meu a venit cu ideia sa ducem catelusii la parintii mei la tara/cat noi vom face curatenie.Defapt el stia ca nu va mai aduce puiutul acasa, m-a pacalit. Tatalui meu tocmai i-se amputase si al doilea picior si avea o arie mica de miscare, casa si in curte in fata casei.La adoptat imediat si placerea lui era sai dea laptic din beberon,cand ii arata sticla, puiutul; se aseza pe spate in bratele lui tata si astepta cu labutele intinse sai dea sticla, nu era nevoie sa o tina tata.Priveliste curioasa si comica in acelasi timp.Amandoi catelusii au ramas la parintii mei definitiv. Puiutul pana la urma era din rasa ciobanesc de tatra, s-a facut mare cat un vitel, cu blana stufoasa si alba ca neaua.Mereu curata si ingrijita, tatal meu doar o peria. Sa dovedit a fi foarte cuminte, blajina si foarte inteligenta si asta pentru ca ii vorbe mereu(nu a fost nevoie de dresaj),O insotea pe mama mea peste tot, nici o data nu a marait pe cineva. La magazin astepta cuminte la usa, in gradina cand mama trebuia sa adune uneltele de lucru sa vina acasa sii ii spune intentionat sa vada daca intelege ,ex. sai ia baticul sau sacosa, sau cinestie ce alt lucru sau intentionat lasa ceva acolo si la jumatatea drumului ii spune sai aduca obiectul , ea se conforma , stia ca mama a uitat ceva. Orice lucru uitat sau lasat neglijent prin curte, ea aducea si-l pune in fata bucatariei. Nici odata nu lua ceva de pe masa, din potriva statea si pazea ca nu cumva sa se urce pisica, daca totusi pisica se urca pe masa, o lua de dupa cap si o tinea intre labe si se culca cu ea,astfel era sigura ca poate sa doarma linistita ca pisica este cu el. Asa pana la urma sau inprietenit toti trei.
La un moment dat, asa este viata, mama mea s-a imbolnavit foarte tare si a trebuit sa chem salvarea. Ea a fugit dupa salvare cam 5 km, ca la un moment dat a trebuit soferul(milos si iubitor de animale), sa opreasca, ca ne apropiam de oras si era periculos si riscant pentru el inclusiv spunea el;ii crapa inima in ea saraca*. la luat in salvare si am oprit la socrul meu si lam bagat in casa, va dati seama ce scalalait pe el, nu stia socrul meu cum sa-l impace. Mama a ramas la spital cu mine, iar sotul s-a dus a luat catelusa (o chema Albineea), si sau untors acasa la tara la tatal meu. Cat a stat mama in spital albineea , refuza sa manance, cu mare greu lua cate ceva din mana lui tata pentru ca insista, dar mereu isi facea culcus in bratele lui si il lingea pe maini si il prive f. trist. Atunci tatal meu a stiut ca mama noastra va muri. Asa a fost. Toti oamenii din sat stieau ca este un caine deosebit, il iubeau. A fost tot timpul suparata, a mers in urma cosciugului si aramas la cimitir pana seara tarziu, zilnic se duce la cimitir si urla infiorator de jalnic, dar si acasa era tatal meu infirm si indurerat, asa ca trebuia sa planga amandoi. Noi am fost aproape de durerea lor, nu stiam caum sai impacam, alinam, a fost jalnic. La un moment dat nu se mai ducea ziua la cimitir, ziua statea cu tata, noaptea la cimitir, asta a durat 1 an, am mers cu panacida la cimitir, a mers cu noi, ea a ramas acolo, nu s-a mai intors, cand neam dus dupa ea, statea intinsa pe mormant aproape lesinata. A luat-o sotul in brate a aduso acasa, dar...., nu a mai mancat, baut apa, si nici nu s-a mai sculat din culcus, a murit de suparare. Albineea, a ramas in istoria satului, a impresionat pe toata lumea. Cine are un pic de suflet stie ca si animalele iubesc pana la extrem. Zi de zi s-a dus la mormant si a plans, pana si-a dat si ea sufletul si asta timp de un an de zile.
Nustiu si nici nu am spus foarte multe amanunte, sunt o sumedenie de exemple de inteligenta si fapte de exceptie facute de albineea timp de 6 ani ,cat ea a trait. Ne-a bucurat, inveselit, iubit, si ea s-a bucurat de iubirea noastra si a satenilor(aveam magazin in curte), nu a certat-o nimeni niciodata, pentru ca era asa de inteligenta si bun simt, stiea ce este bine si ce nu. Oare noi oamenii stim sa iubim neconditionat asa ca albineea?

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 10:02

De la: vaneamarin, la data 2010-12-02 11:23:53
De la: alehin, la data 2010-11-30 22:45:49Mai ...Vanea ( caci altfel n-am cum sa-ti zic ..),
in lumea asta in care vietuim si unde totul este relativ si mai ales ... subiectiv nu stiu de unde pana unde tu sau altiii ( desi nu sunteti fan-subiect -topic )va dati cu parerea ca ..proasta-n targ ( iertata-mi fie grosolania ...dar.....nimeni nu va obliga sa postati comentarii acolo unde nu va este interesul .....! doar ca sa jigniti???
Eu daca ti-as spune ca n-as sta nici 5 minute de vorba cu femeia cu care tu ai ales sa-ti imparti toata viata ... ...ce-ai spune ???ca te doare-n basca ...sau ca ...parerea mea nu conteaza ..
N-are rost sa-ti spun ce puteai sa stii si singur ( daca aveai interes ..) ca noi la inceputuri.....acum mii de ani ...am comunicat NONVERBAL ...si sa stii ..in psihologie ...este la fel de imp. ca si comunicarea verbala ..
Ca tu sau altii nu aveti abilitatea asta ....( sau pe intelesul tau si-al altora ...CALITATE EMPATICA ) nu inseamna ca tu sau Baba Marghioala din capu' satului sunteti etalon ....
Din punctul meu de vedere ati putea sa fiti si 99 % ( as crede mai degraba ca ,, daca toata lumea gandeste la fel -inseamna ca nimeni nu gandeste ..,,) nu intelegi odata ca atunci cand nu crezi ceva nu inseamna ca ...nu este adevarat ...ci ca s-ar putea sa . ai .limitele tale ...de CUNOASTERE !!!

Baiatule ..ne nastem limitati nu putem cuprinde infinitul...nu putem intelege dincolo de cele cateva simturi ( fizice .....mai mult...) si cu toate astea vine badea Ion si Tzatza Marghioala sa dea la gioale si sa se dea in stamba sau sa-si puna poalele-n cap ...ca vezi Doamne ..ca pe ici pe dincolo ....
Baaaa !!! voi v-ati prostit sau sunteti prosti de-a binelea!!!
Vanea .....nu vreau s-aud ca n-ai inteles nimic ( nu m-am straduit ...) asta stiam ... !..altceva .. !?!

Alehin,tu pari cam suparata....Nu inteleg ce ai patit(in cazul in care ai patit ceva si nu esti asa mereu) , si ca sa fiu sincer, nici macar nu ma intereseaza. Oricum, sfatul meu sincer, dupa ce am citit cele scrise de tine,este sa te axezi pe comunicarea NONVERBALA,cealalta este limpede ca te depaseste...

( comunic NONVERBAL )

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 11:34

Draga Dorina ,

M-a impresionat povestea .Sunt multe povesti de genul asta sau diferite din care reiese devotamentul neconditionat al cainelui fata de om.
Si eu am trait o serie de experiente senzationale.Multe triste..

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 12:20

De la: dorina27, la data 2010-12-03 09:23:07 Oare noi oamenii stim sa iubim neconditionat asa ca albineea?

Evident doamna,evident...

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 12:25

De la: vaneamarin, la data 2010-12-03 12:20:51
De la: dorina27, la data 2010-12-03 09:23:07 Oare noi oamenii stim sa iubim neconditionat asa ca albineea?

Evident doamna,evident...

Confirm!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 13:29

Sa-i iau pe rand la purecat....Ba nu,mai bine la analizat ca pureci au prea multi .

LA TARA :

1)MILOGUL.
Un caine batran,foarte inteligent si rabdator,cam orb .Statea calm si astepta sa se termine de facut masa fara sa scoata un sunet,fara sa topaie in jurul gratarului ,fara sa "dea ochii peste cap".Avea un fel de demnitate a sa in ciuda numelui.Fiind un caine fara stapan(murise stapana lui ,o femeie singura )era cam tot timpul ingrozitor de flamand.Dupa ce terminam de pregatit masa ,incepea sa scheaune jalnic.Nu dadea din coada,nu latra ,pur si simplu implora ! Cand nu am avut mancare la noi (venisem pentru scurt timp) ne-am dus si am facut rost de la o vecina,asa de patrunzator scheuna .Nu manca niciodata primele bucati ci mergea sa le ascunda .Era exact un caine "trecut prin viata si prin necazuri",cam ca personajul lui Jack London din "Dragoste de viata" care ,salvat dupa niste zile ingrozitoare in Alaska ,ascundea pesmetii dati de marinar sub saltea pe ideea ca vrea sa fie asigurat .Marinarii ii spuneau ca au suficienti pesmeti,el cersea pe la fiecare si ii depozita sub saltea....Oricum,era un caine trist ,obosit ,incaierat de cainii mai tineri care il vedeau slab,pacalit si de pisici care,stiind cumva ca ala nu vede,se apropiau din directia opusa vantului si ii furau din mancare.A murit iarna trecuta .

2)DINICA .
Catelul unor vecini,frumos foc,mare circar si hotoman ,blanos si jucaus.Un perfect actor ,din cauza asta i-am si pus numele Dinica.Daca il certam cand devenea prea insitent ,isi acoperea ochii cu labele,baga coada intre picioare si din cand in cand scotea un ochi si se uita sa vada daca mai esti suparat.Daca ii spuneai "cutu-cutu" gata,revenea la starea lui obisnuita si sarea direct sa-ti ia mancarea din mana.Latra extrem de caraghios,ca un adolescent ,cand gros cand subtire .Noaptea nu face doi bani si ii este frica de intuneric .Doarme doar langa usa noastra sau a stapanului sau...

3)LESSIE.
Heh,denumirea cam pompoasa pentru un pechinez .Mai putin circara decat Dinica dar foarte iubitoare.Cum vede masina pare sa inebuneasca brusc de bucurie ,bucurie impartasita si de noi .Acum este pe spate,acum topaie si iti sare in brate .Noaptea ,probabil ca sa isi justifice masa ,latra fara intrerupere .Nu tace o clipa pana cand nu o cert eu ! O cert temeinic si ferm,este o belea noaptea si , asa cum nu pot dormi cu cineva care sforaie ,nu pot dormi nici cu un caine care latra fara incetare ,maraie si scoate niste sunete de parca se da o lupta cel putin ca al doilea razboi mondial.La Lessie tin cel mai mult,este un fel de caine oficial.

4)CAINELE MESCHIN DIN DEPARTARE.
Asa i-a pus denumirea gasca de prietene a fiicei mele,asa i-a ramas.Ala are o singura grija,sa manance.Are insa si niste principii clare de viata.Mancarea oferita nu este buna,doar cea furata are gust.Daca nu esti atent 1 minut,adio paine sau puiul pe care il faceai friptura.Se strecoara de te miri (este destul de mare) ,se taraste ca un soldat de comando profesionist,se baga in iarba si pandeste,Daca vede ca este "deconspirat" o ia la fuga (nu-i face nimeni nimic dar asa este el) si apare pe alta parte si din alta directie.Este si singurul caine care poate sa sara gardul .Se agata cu labele,sa trage si ...in final chiar il sare.Orocum,mereu este departe si niciodata nu il intereseaza cutu-cutu,joaca sau alte chestii.Are treaba,este la furat ...

LANGA BLOC:

1)ENERGICUTZ:
Cel mai inteligent caine pe care l-am cunoscut .Cand era mic a ramas "la oras" dupa ce insotea o caruta tiganeasca cu multi puradei .I-a vazut pe copii din fata blocului si a ramas definitiv cu ei ! Nu imi pot imagina un caine mai jucaus si mai sociabil decat blanosul asta de Energicutzl .Sarea ,dadea din coada ,insotea pe oricine il lasa sa faca asta ,se vedea ca iubeste oamenii si mai ales copii.Nu a latrat niciodata agresiv la cineva,indiferent ca era noapte sau zi,nu s-a alaturat gastilor de caini care incolteau oamenii prin parcarea blocului,parea un adevarat aristocrat .Parca se citea scarba pe figura lui cand ii vedea pe ceilalti latrand si sarind la oameni.Nu-i intelegea deloc. Oricum,era si singurul caine care niciodata nu si-a facut o gasca.Nu a avut un sef ,nici subalterni nu a avut.Un caine indragostit de libertate si care cred ca era mort daca traia intr-o curte si eventual si legat cu lantul. S-au nimerit insa foarte multi copii mici si adolescenti care l-au iubit, asa ca traieste in continuare fericit pe o raza de 10 blocuri ...Cand era mic,un tembel l-a luat in brate(era foarte sociabil dupa cum v-am spus) si ...a dat cu el de pamant .Un gest gratuit de sadic dement, care sa hahaia fericit de isprava lui.A fost singura data cand am injurat eu de la geam si singura data cand fiica mea m-a auzit injurand .

2)NERUTA .(femela ,nu mergea Nero)
Este pur si simplu un caine nebun.Cateva cucoane il hranesc de mila .Heh,le musca fara probleme si pe ele cand il apuca dracii .Exista insa si cativa oameni pe care nu ii musca niciodata, printre care si fiica mea.Nu stiu care este explicatia,nu l-a hranit aproape niciodata, insa probabil este din cauza ce se juca cu el destul de mult cand era mica si probabil ca ceva -ceva i-a ramas aluia in capatana .Oricum,cainele asta saracul a ramas cu stapanii de acum cativa ani buni, copii care se jucau cu el.Pe restul ii musca fara ezitare si fara discriminare.Ii dai de mancare? VAX,NU CONTEAZA! Ii spui cutzu cutzu,vax,nu conteaza !Ii spui marsh,nici asta nu conteaza .De muscat insa o face la modul cel mai parsiv posibil.Se strecoara prin spate fara sa zica "ham" si gata,te-a compostat .Noroc ca nu il ajuta dimensiunile ,altfel eram nevoit sa chem hingherii .Pana si parintii mei,in varsta de peste 80 de ani ,se pot apara de el daca nu sunt luati prin surprindere (si nu sunt, deoarece ii stiu obiceiurile,m-a muscat pe mine cand erau si ei in vizita si le-am servit de material didactic ).Din pacate insa, mereu se gaseste cate cineva nou care sa treaca prin zona .Oamenii au chemat hingherii dar potaia,smechera ,s-a carat din zona .Este un caine tacnit,comparabil cu un om care atunci cand se imbata ,face scandal.Teremtus poate sa imi confirme sau nu banuiala ,eu cred ca asta are ceva la stomac si cand il doare sare repede sa muste !Altfel nu pot intelege exact pe ce baza si cand musca,pare o chestie de vant,bioritm cainesc etc etc .

3)ARIPIOARA.
Spre deosebire de NERUTA,Aripioara are un algoritm clar dupa care musca.Nu ii musca niciodata pe cei care l-au hranit sau pe cei pe care ii cunoaste.Musca doar straini, in urmatoarele conditii indeplinite simultan :
- sa fie dupa 9 noaptea in raza lui de actiune
-sa latre un alt caine ca sa-l trezeasca si pe el.

Odata trezit latra (probabil nervos ca i-au stricat astia somnul) si musca.Nu musca decat de mana .de unde si denumirea de "Aripioara"...

Fosta membra 9am.ro

173 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 14:18

De la: vaneamarin, la data 2010-12-03 13:29:28Sa-i iau pe rand la purecat....Ba nu,mai bine la analizat ca pureci au prea multi .

LA TARA :

1)MILOGUL.
Un caine batran,foarte inteligent si rabdator,cam orb .Statea calm si astepta sa se termine de facut masa fara sa scoata un sunet,fara sa topaie in jurul gratarului ,fara sa "dea ochii peste cap".Avea un fel de demnitate a sa in ciuda numelui.Fiind un caine fara stapan(murise stapana lui ,o femeie singura )era cam tot timpul ingrozitor de flamand.Dupa ce terminam de pregatit masa ,incepea sa scheaune jalnic.Nu dadea din coada,nu latra ,pur si simplu implora ! Cand nu am avut mancare la noi (venisem pentru scurt timp) ne-am dus si am facut rost de la o vecina,asa de patrunzator scheuna .Nu manca niciodata primele bucati ci mergea sa le ascunda .Era exact un caine "trecut prin viata si prin necazuri",cam ca personajul lui Jack London din "Dragoste de viata" care ,salvat dupa niste zile ingrozitoare in Alaska ,ascundea pesmetii dati de marinar sub saltea pe ideea ca vrea sa fie asigurat .Marinarii ii spuneau ca au suficienti pesmeti,el cersea pe la fiecare si ii depozita sub saltea....Oricum,era un caine trist ,obosit ,incaierat de cainii mai tineri care il vedeau slab,pacalit si de pisici care,stiind cumva ca ala nu vede,se apropiau din directia opusa vantului si ii furau din mancare.A murit iarna trecuta .

2)DINICA .
Catelul unor vecini,frumos foc,mare circar si hotoman ,blanos si jucaus.Un perfect actor ,din cauza asta i-am si pus numele Dinica.Daca il certam cand devenea prea insitent ,isi acoperea ochii cu labele,baga coada intre picioare si din cand in cand scotea un ochi si se uita sa vada daca mai esti suparat.Daca ii spuneai "cutu-cutu" gata,revenea la starea lui obisnuita si sarea direct sa-ti ia mancarea din mana.Latra extrem de caraghios,ca un adolescent ,cand gros cand subtire .Noaptea nu face doi bani si ii este frica de intuneric .Doarme doar langa usa noastra sau a stapanului sau...

3)LESSIE.
Heh,denumirea cam pompoasa pentru un pechinez .Mai putin circara decat Dinica dar foarte iubitoare.Cum vede masina pare sa inebuneasca brusc de bucurie ,bucurie impartasita si de noi .Acum este pe spate,acum topaie si iti sare in brate .Noaptea ,probabil ca sa isi justifice masa ,latra fara intrerupere .Nu tace o clipa pana cand nu o cert eu ! O cert temeinic si ferm,este o belea noaptea si , asa cum nu pot dormi cu cineva care sforaie ,nu pot dormi nici cu un caine care latra fara incetare ,maraie si scoate niste sunete de parca se da o lupta cel putin ca al doilea razboi mondial.La Lessie tin cel mai mult,este un fel de caine oficial.

4)CAINELE MESCHIN DIN DEPARTARE.
Asa i-a pus denumirea gasca de prietene a fiicei mele,asa i-a ramas.Ala are o singura grija,sa manance.Are insa si niste principii clare de viata.Mancarea oferita nu este buna,doar cea furata are gust.Daca nu esti atent 1 minut,adio paine sau puiul pe care il faceai friptura.Se strecoara de te miri (este destul de mare) ,se taraste ca un soldat de comando profesionist,se baga in iarba si pandeste,Daca vede ca este "deconspirat" o ia la fuga (nu-i face nimeni nimic dar asa este el) si apare pe alta parte si din alta directie.Este si singurul caine care poate sa sara gardul .Se agata cu labele,sa trage si ...in final chiar il sare.Orocum,mereu este departe si niciodata nu il intereseaza cutu-cutu,joaca sau alte chestii.Are treaba,este la furat ...

LANGA BLOC:

1)ENERGICUTZ:
Cel mai inteligent caine pe care l-am cunoscut .Cand era mic a ramas "la oras" dupa ce insotea o caruta tiganeasca cu multi puradei .I-a vazut pe copii din fata blocului si a ramas definitiv cu ei ! Nu imi pot imagina un caine mai jucaus si mai sociabil decat blanosul asta de Energicutzl .Sarea ,dadea din coada ,insotea pe oricine il lasa sa faca asta ,se vedea ca iubeste oamenii si mai ales copii.Nu a latrat niciodata agresiv la cineva,indiferent ca era noapte sau zi,nu s-a alaturat gastilor de caini care incolteau oamenii prin parcarea blocului,parea un adevarat aristocrat .Parca se citea scarba pe figura lui cand ii vedea pe ceilalti latrand si sarind la oameni.Nu-i intelegea deloc. Oricum,era si singurul caine care niciodata nu si-a facut o gasca.Nu a avut un sef ,nici subalterni nu a avut.Un caine indragostit de libertate si care cred ca era mort daca traia intr-o curte si eventual si legat cu lantul. S-au nimerit insa foarte multi copii mici si adolescenti care l-au iubit, asa ca traieste in continuare fericit pe o raza de 10 blocuri ...Cand era mic,un tembel l-a luat in brate(era foarte sociabil dupa cum v-am spus) si ...a dat cu el de pamant .Un gest gratuit de sadic dement, care sa hahaia fericit de isprava lui.A fost singura data cand am injurat eu de la geam si singura data cand fiica mea m-a auzit injurand .

2)NERUTA .(femela ,nu mergea Nero)
Este pur si simplu un caine nebun.Cateva cucoane il hranesc de mila .Heh,le musca fara probleme si pe ele cand il apuca dracii .Exista insa si cativa oameni pe care nu ii musca niciodata, printre care si fiica mea.Nu stiu care este explicatia,nu l-a hranit aproape niciodata, insa probabil este din cauza ce se juca cu el destul de mult cand era mica si probabil ca ceva -ceva i-a ramas aluia in capatana .Oricum,cainele asta saracul a ramas cu stapanii de acum cativa ani buni, copii care se jucau cu el.Pe restul ii musca fara ezitare si fara discriminare.Ii dai de mancare? VAX,NU CONTEAZA! Ii spui cutzu cutzu,vax,nu conteaza !Ii spui marsh,nici asta nu conteaza .De muscat insa o face la modul cel mai parsiv posibil.Se strecoara prin spate fara sa zica "ham" si gata,te-a compostat .Noroc ca nu il ajuta dimensiunile ,altfel eram nevoit sa chem hingherii .Pana si parintii mei,in varsta de peste 80 de ani ,se pot apara de el daca nu sunt luati prin surprindere (si nu sunt, deoarece ii stiu obiceiurile,m-a muscat pe mine cand erau si ei in vizita si le-am servit de material didactic ).Din pacate insa, mereu se gaseste cate cineva nou care sa treaca prin zona .Oamenii au chemat hingherii dar potaia,smechera ,s-a carat din zona .Este un caine tacnit,comparabil cu un om care atunci cand se imbata ,face scandal.Teremtus poate sa imi confirme sau nu banuiala ,eu cred ca asta are ceva la stomac si cand il doare sare repede sa muste !Altfel nu pot intelege exact pe ce baza si cand musca,pare o chestie de vant,bioritm cainesc etc etc .

3)ARIPIOARA.
Spre deosebire de NERUTA,Aripioara are un algoritm clar dupa care musca.Nu ii musca niciodata pe cei care l-au hranit sau pe cei pe care ii cunoaste.Musca doar straini, in urmatoarele conditii indeplinite simultan :
- sa fie dupa 9 noaptea in raza lui de actiune
-sa latre un alt caine ca sa-l trezeasca si pe el.

Odata trezit latra (probabil nervos ca i-au stricat astia somnul) si musca.Nu musca decat de mana .de unde si denumirea de "Aripioara"...

Minunata ....puricare.....dar parca seamana si cu ....oamenii.... (aia care mai sint ....sau nu mai sint , oameni)

"Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu". - Albert Camu
vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 16:08

dle Vanea,
Descopar la dvs ceea ce am banuit de mult timp.Sunteti un om sensibil si cu mult suflet.Si,de altfel,un iubitor de caini.Altfel nu puteati sa fi povestit atat de frumos despre caini si despre caracterele
lor atat de diferite..
Sunt si cainii ca si oamenii:curajosi sau lasi,cinstiti sau hotomani,seriosi sau circari,generosi sau egoisti.
Fac parte din viata noastra si nu putem sa-i ignoram.
Imi face mare placere ca v-am citit din nou.Sanatate.Vlad

Fosta membra 9am.ro

173 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 17:35

Si pentru descretirea fruntilor....am gasit ceva fain, merita sa va uitati....
www.youtube.com/watch?v=PrMxzO1iYHY

"Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu". - Albert Camu
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 17:41

De la: emil_germania, la data 2010-12-03 17:35:45Si pentru descretirea fruntilor....am gasit ceva fain, merita sa va uitati....
www.youtube.com/watch?v=PrMxzO1iYHY[/quote]

VAI!!! si pan-la urm-o fost viol???

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

173 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 18:05

De la: Ingrid, la data 2010-12-03 17:41:21
De la: emil_germania, la data 2010-12-03 17:35:45Si pentru descretirea fruntilor....am gasit ceva fain, merita sa va uitati....

....nu cred, deoarece , gaina.....sa inpiedicat voit sa fie ajunsa.....
si pentru a savura mai departe spiritul glumei , mai am ceva :www.youtube.com/watch?v=JQqRaF-VSbM&feature=related

Fosta membra 9am.ro

173 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 18:05

De la: Ingrid, la data 2010-12-03 17:41:21

....nu cred, deoarece , gaina.....sa inpiedicat voit sa fie ajunsa.....
si pentru a savura mai departe spiritul glumei , mai am ceva :www.youtube.com/watch?v=JQqRaF-VSbM&feature=related

ga_lin_a

207 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 18:29

Draga Dorina,
M-a impresionat mult povestea catelusei Albineea incat pot sa-mi permit sa scriu si eu ceva despre un caine "Fetita". Cand am vrnit la tara inainte de a-mi ridica gospodaria stateam la mama alaturi. Imi cumparasem gaste si in fiecare dimineata veneam sa le dau graunte. Intr-o zi am gasit in curte un caine extraordinar de frumos si mare. Manca graunte. Atunci m-am reintors si i-am adus mancare. Mi-a lins mana si nu a mai plecat. Aveam materialele pentru casa si el le pazea ca si cum l-as fi avut dintotdeauna. Latra asa frumos de parca ar fi canta o soprana.I-am pus numele Fetita si abia dupa vreo doua saptamani am vazut ca era baiat. Intr-o zi m-a scos din curte si am mers dupa el. A ajuns la un mic iaz, a intrat in apa si a prins peste. A venit stapanul iazului si a recunoscut cainele. Fusese a unui om din Podu-Iloaiei (la 3,5km departare de satul meu), si mi-a zis ca stapanul lui a fost un mare pescar si ca a murit inecat in Jijia. Opt ani l-am tinut, intre timp am luat si adevarata Fetita de la mama. Cainele meu a disparut de acasa intr-o noapte. Am intrebat pe toti oamenii iar dupa trei zile mi-a spus o nepoata ca l-a calcat o masina. Nu a fost asa. Fratele ei l-a omorat pentru ca nu putea sa vina in curte nici la mine si nici la mama la furat. I-a dat o bata in cap apoi l-a tarit pena la sosea ca sa cred ca a fost calcat de-un vehicol. L-am gasit dupa mai multe zile aruncat peste un damb. I-am acoperit trupul cu toate florile din curte si l-am plans ca si acum cand scriu despre el. Nu povestesc intamplari, ca daca as incepe as scrie un roman.

Prin gesturi de gelozie niciodata nu vom reinvia iubirea! Galina
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 14:43

De la: alehin, la data 2010-11-30 22:45:49Mai ...Vanea ( caci altfel n-am cum sa-ti zic ..),
in lumea asta in care vietuim si unde totul este relativ si mai ales ... subiectiv nu stiu de unde pana unde tu sau altiii ( desi nu sunteti fan-subiect -topic )va dati cu parerea ca ..proasta-n targ ( iertata-mi fie grosolania ...dar.....nimeni nu va obliga sa postati comentarii acolo unde nu va este interesul .....! doar ca sa jigniti???
Eu daca ti-as spune ca n-as sta nici 5 minute de vorba cu femeia cu care tu ai ales sa-ti imparti toata viata ... ...ce-ai spune ???ca te doare-n basca ...sau ca ...parerea mea nu conteaza ..
N-are rost sa-ti spun ce puteai sa stii si singur ( daca aveai interes ..) ca noi la inceputuri.....acum mii de ani ...am comunicat NONVERBAL ...si sa stii ..in psihologie ...este la fel de imp. ca si comunicarea verbala ..
Ca tu sau altii nu aveti abilitatea asta ....( sau pe intelesul tau si-al altora ...CALITATE EMPATICA ) nu inseamna ca tu sau Baba Marghioala din capu' satului sunteti etalon ....
Din punctul meu de vedere ati putea sa fiti si 99 % ( as crede mai degraba ca ,, daca toata lumea gandeste la fel -inseamna ca nimeni nu gandeste ..,,) nu intelegi odata ca atunci cand nu crezi ceva nu inseamna ca ...nu este adevarat ...ci ca s-ar putea sa . ai .limitele tale ...de CUNOASTERE !!!

Baiatule ..ne nastem limitati nu putem cuprinde infinitul...nu putem intelege dincolo de cele cateva simturi ( fizice .....mai mult...) si cu toate astea vine badea Ion si Tzatza Marghioala sa dea la gioale si sa se dea in stamba sau sa-si puna poalele-n cap ...ca vezi Doamne ..ca pe ici pe dincolo ....
Vanea .....nu vreau s-aud ca n-ai inteles nimic ( nu m-am straduit ...) asta stiam ... !..altceva .. !?!

Alehin,tu pari cam suparata....Nu inteleg ce ai patit(in cazul in care ai patit ceva si nu esti asa mereu) , si ca sa fiu sincer, nici macar nu ma intereseaza. Oricum, sfatul meu sincer, dupa ce am citit cele scrise de tine,este sa te axezi pe comunicarea NONVERBALA,cealalta este limpede ca te depaseste...

Domnu Vanea alias Bred Pit ( sac!) sau ce naiba reprezinta avatarul dvs ( sa stii ca nici alegerea unui simplu avatar nu este chiar intamplatoare --mie imi spune ceva...despre acea persoana ..)

Se spune ca soarta unei glume depinde si de urechea( aici intelesul desigur nu e cel propriu ) celui care o asculta!!
........... atunci cand nu intelegi ceva ...un text ..o discutie ..o schema ...o formula ..este de un elementar rationament sa gandesti ca ori textul ,schema formula depasesc nivelul tau de cunostinte /intelegere ...ori acela care transmite acea informatie nu comunica suficiente date ca sa se faca inteles ....ori informatia este fara substanta si atunci spui ...,, niste fleacuri ,, .. .ai avea destule variante sa stii ...Incoerenta de care vorbeai tu sau Marghioala apare pt ca timpul si spatiul sunt de multe ori insuficiente( pe un forum), plus ca si rabdarea si interesul unora ca voi nu corespunde
. In situatia in care subiectul topicului nu este in zona ta de interes ...exista si un click -distanta ...Domnule Brusuilis (sac!)sau eu trebuia sa aflu ce doct si rational esti d-ta si ce pishaturi comunic eu .. .??

Apropo de comunicarea non verbala afla de la mine ca si avatarul tau ales, si felul cum ai ales sa te imbraci ,ce fel de masina ai ce partenera ai ,ce mobila /obiecte ai in casa ...toate alegerile astea vorbesc mai mult despre tine decat vrei tu sa spui /sau esti sau nu constient ...asa ca nu te mai da tu Seneca forumului caci pt mine tot un complexat / nemultumit de aspectul tau fizic .....ramai ..!
Sa stii ca si eu puteam s-o aleg pe Jessica Alba ..ca avatar dar uite ca n-am ales----- nu ca n-am vrut ..Am ales .asta pt ca asa am simtit ...ca -mi p-lace... /ma reprezinta ..

Sa stii ca am catadicsit sa-ti dau un raspuns pt ca meriti adica iti citesc cu placere postarile ..consider ca ai o inteligenta cu mult peste medie ...dar defectul tau cel mai mare este ca esti prea sigur pe tine.... ( stii bancul?!)
Cea mai importanta caracteristica a inteligentei este ADAPTAREA ( de-asta am si evoluat pana -n prezent ..) si dupa aia ACUMULAREA .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 15:12

De la: alehin, la data 2010-12-04 14:43:06

Domnu Vanea alias Bred Pit ( sac!) sau ce naiba reprezinta avatarul dvs ( sa stii ca nici alegerea unui simplu avatar nu este chiar intamplatoare --mie imi spune ceva...despre acea persoana ..)

Se spune ca soarta unei glume depinde si de urechea( aici intelesul desigur nu e cel propriu ) celui care o asculta!!
........... atunci cand nu intelegi ceva ...un text ..o discutie ..o schema ...o formula ..este de un elementar rationament sa gandesti ca ori textul ,schema formula depasesc nivelul tau de cunostinte /intelegere ...ori acela care transmite acea informatie nu comunica suficiente date ca sa se faca inteles ....ori informatia este fara substanta si atunci spui ...,, niste fleacuri ,, .. .ai avea destule variante sa stii ...Incoerenta de care vorbeai tu sau Marghioala apare pt ca timpul si spatiul sunt de multe ori insuficiente( pe un forum), plus ca si rabdarea si interesul unora ca voi nu corespunde
. In situatia in care subiectul topicului nu este in zona ta de interes ...exista si un click -distanta ...Domnule Brusuilis (sac!)sau eu trebuia sa aflu ce doct si rational esti d-ta si ce pishaturi comunic eu .. .??

Apropo de comunicarea non verbala afla de la mine ca si avatarul tau ales, si felul cum ai ales sa te imbraci ,ce fel de masina ai ce partenera ai ,ce mobila /obiecte ai in casa ...toate alegerile astea vorbesc mai mult despre tine decat vrei tu sa spui /sau esti sau nu constient ...asa ca nu te mai da tu Seneca forumului caci pt mine tot un complexat / nemultumit de aspectul tau fizic .....ramai ..!
Sa stii ca si eu puteam s-o aleg pe Jessica Alba ..ca avatar dar uite ca n-am ales----- nu ca n-am vrut ..Am ales .asta pt ca asa am simtit ...ca -mi p-lace... /ma reprezinta ..

Sa stii ca am catadicsit sa-ti dau un raspuns pt ca meriti adica iti citesc cu placere postarile ..consider ca ai o inteligenta cu mult peste medie ...dar defectul tau cel mai mare este ca esti prea sigur pe tine.... ( stii bancul?!)
Cea mai importanta caracteristica a inteligentei este ADAPTAREA ( de-asta am si evoluat pana -n prezent ..) si dupa aia ACUMULAREA .

Draga Alehin,iti repet sfatul,ramai pe comunicarea non verbala .Iti multumesc pentru vorbele frumoase si sunt intristat de cele urate .Incearca insa sa ai mesaje ceva mai clare cand vorbesti cu mine,daca chiar vrei sa vorbim ....Incearca sa fie mai scurte eventual, daca nu te poti concentra prea mult timp .Scuze daca am scapat partea NON VERBALA a postarii tale .Era interesanta ?...

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 15:28

Scuze Domnule Brusuilis alias Alpacino sau Denidevito .
iti repet si eu sfatul meu pe intelesul tau ...,, mai pune si tu mana pe-o carte mai sterge-o de praf ..fie el si virtual ...mai fa un cornet ...vezi fa ceva ...si cumpara-ti neaparat o OGLINDA ....doar asa de exercitiu ....nu de altceva ...
P.S :
Vin mai tarziu cu traducerile ..daca mai ai rabdare sau nu te faci ca n-ai citit raspunsul ori ca n-ai inteles ...Tu alearga cu limba scoasa pe toate topicurile si ai grija sa nu-ti scape unu'... neaghesmuit de superpotenta ta intelectuala ....

dorina27

24 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 16:59

De la: ga_lin_a, la data 2010-12-03 18:29:12Draga Dorina,
M-a impresionat mult povestea catelusei Albineea incat pot sa-mi permit sa scriu si eu ceva despre un caine "Fetita". Cand am vrnit la tara inainte de a-mi ridica gospodaria stateam la mama alaturi. Imi cumparasem gaste si in fiecare dimineata veneam sa le dau graunte. Intr-o zi am gasit in curte un caine extraordinar de frumos si mare. Manca graunte. Atunci m-am reintors si i-am adus mancare. Mi-a lins mana si nu a mai plecat. Aveam materialele pentru casa si el le pazea ca si cum l-as fi avut dintotdeauna. Latra asa frumos de parca ar fi canta o soprana.I-am pus numele Fetita si abia dupa vreo doua saptamani am vazut ca era baiat. Intr-o zi m-a scos din curte si am mers dupa el. A ajuns la un mic iaz, a intrat in apa si a prins peste. A venit stapanul iazului si a recunoscut cainele. Fusese a unui om din Podu-Iloaiei (la 3,5km departare de satul meu), si mi-a zis ca stapanul lui a fost un mare pescar si ca a murit inecat in Jijia. Opt ani l-am tinut, intre timp am luat si adevarata Fetita de la mama. Cainele meu a disparut de acasa intr-o noapte. Am intrebat pe toti oamenii iar dupa trei zile mi-a spus o nepoata ca l-a calcat o masina. Nu a fost asa. Fratele ei l-a omorat pentru ca nu putea sa vina in curte nici la mine si nici la mama la furat. I-a dat o bata in cap apoi l-a tarit pena la sosea ca sa cred ca a fost calcat de-un vehicol. L-am gasit dupa mai multe zile aruncat peste un damb. I-am acoperit trupul cu toate florile din curte si l-am plans ca si acum cand scriu despre el. Nu povestesc intamplari, ca daca as incepe as scrie un roman.

Va cred stimata d-na. Toti caini indiferent daca sunt sau nu de rasa au un comportamant altfel atunci cand se simt iubiti, pe acestia nici nu trbuie sa-i drese. Fac orice sa-si multumeasca stapanul, sufera sau se bucura pentru sau impreuna cu stapanul lor.

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 23:24

Multumesc tuturor celor care au semnat petitia pentru denumirea unei planete pitice descoperita in anul 2007 in indepartatele regiuni trans-neptuniene ale sistemului solar dupa zeul dac Gebeleizis, conform conventiilor Uniunii Astronomice Internationale (www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html). Joi, 2 decembrie, am expediat respectiva petitie prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire catre California Institute of Technology (Caltech), in Pasadena, California, in atentia profesorului Michael E. Brown, conducatorul echipei descoperitoare a planetei in cauza, precum si catre Secretariatul Uniunii Astronomice Internationale, la Paris. Asadar, asa cum a spus Caesar in momentul cheie al trecerii Rubiconului, alea jacta est, zarul a fost aruncat. Eventualele noi semnaturi la petitia in discutie le voi comunica separat.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
be_ky_23

1 mesaj
Oras: Curtea de Arges

Postat pe: 4 Decembrie 2010, ora 23:54

am si eu o catelusa de 5 ani,pe care am gasit-o pe strada cand avea o luna,750 de grame si capul spart.am luat-o acasa si vreau sa spun ca nu as mai putea sa stau fara ea

Fosta membra 9am.ro

2008 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 00:15

De la: be_ky_23, la data 2010-12-04 23:54:16am si eu o catelusa de 5 ani,pe care am gasit-o pe strada cand avea o luna,750 de grame si capul spart.am luat-o acasa si vreau sa spun ca nu as mai putea sa stau fara ea
Sa va traiascca,si sa va bucurati de ea!

?
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 11:25

De la: alehin, la data 2010-12-04 15:28:39Scuze Domnule Brusuilis alias Alpacino sau Denidevito .
iti repet si eu sfatul meu pe intelesul tau ...,, mai pune si tu mana pe-o carte mai sterge-o de praf ..fie el si virtual ...mai fa un cornet ...vezi fa ceva ...si cumpara-ti neaparat o OGLINDA ....doar asa de exercitiu ....nu de altceva ...
P.S :
Vin mai tarziu cu traducerile ..daca mai ai rabdare sau nu te faci ca n-ai citit raspunsul ori ca n-ai inteles ...Tu alearga cu limba scoasa pe toate topicurile si ai grija sa nu-ti scape unu'... neaghesmuit de superpotenta ta intelectuala ....

Domnilor "Brusuilis, Alpacino sau Denidevito" ,eu zic sa faceti eforturi si sa-i raspundeti doamnei Alehin la... insiruirea aia ciudata si agitata de cuvinte. Vrea si dansa putina atentie de la dumneavoastra domnilor,nu fiti lipsiti de inima ! Pur si simplu pare chinuita,trista ca vrea sa exprime ceva, dar nu ii functioneaza deloc comunicarea verbala ...Haideti,nu fiti lipsiti de inima domnilor si vorbiti si cu Alehin, ca este cuminte , nu musca, iar ceva-ceva cred ca intelege ea nonverbal, ca nu degeaba se enerveaza .

PS:Draga Alehin,iti atasez nonverbal un val de veselie generat de postarile tale, si un os mare de cauciuc cu care sa te joci cand te simti deprimata dupa eforturile de comunicare verbala cu oamenii . .Priveste cat de inteligent poti tu si sezi mumos,o sa-mi dau sema nonverbal ca imi multumesti .

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 17:04

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 19:17

Inchin in amintirea primului meu caine, un canis de talie mijlocie, care mi-a trait 15 ani, si pentru sanatatea catelei mele maidaneze, nascuta in fata blocului, Vaca, care are acum 13 ani.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 19:34

De la: Tudor_T, la data 2010-12-05 17:04:13www.youtube.com/watch?v=i9iq9gdeIE4&feature=fvst

Invisible Dogs

Daniela
Fosta membra 9am.ro

377 mesaje

Postat pe: 5 Decembrie 2010, ora 23:23

De la: DanubianKnight, la data 2010-12-05 19:17:02Inchin in amintirea primului meu caine, un canis de talie mijlocie, care mi-a trait 15 ani, si pentru sanatatea catelei mele maidaneze, nascuta in fata blocului, Vaca, care are acum 13 ani.

In memoria celui disparut si in sanatatea maidanezei dau si eu o

Nimic nu e imposibil p�n� nu devine imposibil! Galina
Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cainii si prietenii nostri!!
Mergi la: