back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce apar credinciosii cand se vorbeste de ateism?

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 11:58

De la: Marin56, la data 2010-12-29 10:15:22Ce sunt aia? M-am desobisnuit de mult de ei...

Aia virtuali nu fac nici un rau.
Aia reali fac bine.

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2010, ora 19:55

Nea Vasile , cred ca ai primit mesajul meu ? , nu de alta dar nu as vrea sa crezi contrariul despre mine. Ai fost foarte receptiv la problemele mele fapt pentru care iti multumesc, ca de fapt , si la ceilalti.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 13:03

De la: Dorulet, la data 2010-12-28 13:22:27
De la: Marin56, la data 2010-12-28 13:15:51Ai dreptate! Ea trebuie sa gandeasca , sunt de acord cu tine, ca apoi se obisnuieste mereu asa. Dar masa o `ajuta` mai mult sau mai putin...tasu idem si tocmai eu sa o refuz? Nu se cade. O nepoata am si eu...iar ca sa ii explic ar insemna sa ma duc iar in clasa a I-a , cum mi-a mai si spus... Ca eu nu stiu sa rezolv... Si apoi eu pe mes , ia pe mes, numai asa ne intalnim acu.Si facem schimb de idei. Sta singura acasa...ce vrei mi-a cazut functia...adresa mea de mes, daca intereseaza pe nea Vasile e: grigoriu_marin2006...

Nea'Marine...nu s-a găsit încă nimeni să-i explice fetei că în felul ăsta, ea este singura care pierde???
Nu-ş ce să zic...mai bine i-ar găsi un prfesor care s-o mediteze...ăsta ar fi ajutor!!!
Părerea mea!

LA MULTI ANI Dorulet,sanatate si tot ce-ti doresti!

OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 14:17

De la: Marin56, la data 2010-12-29 19:55:43
Nea Vasile , cred ca ai primit mesajul meu ? , nu de alta dar nu as vrea sa crezi contrariul despre mine. Ai fost foarte receptiv la problemele mele fapt pentru care iti multumesc, ca de fapt , si la ceilalti.

primit , primit Nea Marine ....

sa fi sanatos si ager la minte ca acu , acu ajunge la liceu si deh , tre sa ti ritmu ...ce nu intelegi baga pe forum ca din 4 ochi pe lac pluteste s-or gasi unu , doi carasei cu burta aurie sa te ajute ...

nu e gresit ca nu sti , gresit e sa nu sti si sa crezi ca sti ...

un om care intreaba ceva prostesc e prost cateva minute , cel care nu intreaba niciodata e prost toata viata ( proverb chinezesc ) ....

numai bine.

ion00

367 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2010, ora 18:48

MULTI ANI TUTUROR
Si pentru-ca avem ceva timp:
www.viddler.com/explore/cst179/videos/20/

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2010, ora 04:23

De la: ion00, la data 2010-12-30 18:48:41 MULTI ANI TUTUROR
www.viddler.com/explore/cst179/videos/20/[/quote]

Domnu' Ion! Iar m-am plictisit teribil la banalitatile spuse de ala din link.

Ma rog, uneori mai am asa cate o curiozitate aiurea , sa las sa curga sonorul in timp ce eu ma uit pe alte chestii.
Da' nu ma pot abtine sa nu iti spun ca ala e cam nemernic. Ala adica Paul Negrut.
Deci, cineva il primeste in casa, ii da cheile si ii spune sa se simta ca acasa si el e nemultumit? Pe langa ca-i plictisitor, mai e si fudul. Se asteapta sa i se serveasca ca unui pasha?
Ma rog, lasand la o parte caracterul lui josnic (se plange in public ca cineva i-a pus casa la dispozitie , dar nu l-a scarmanat si intre coarne), nici macar nu e in stare sa fie consecvent cu sine insusi pe parcursul unui singur discurs.
Mai intai il denumeste pe Lot "neprihanit" si pe urma zice ca Lot i-a furat lu' Avraam pamantul fagaduit. Si il asemuie pe Lot cu un nepot nesimtit. Zi-i din partea mea sa se hotarasca : ori Lot e neprihanit , ori e nesimtit. (Bineinteles nu pomeneste absolut nimic despre faptul ca neprihanitul ala de Lot si-a oferit fiicele gloatei , spre a fi violate. Asa zice la scriptura musiu Ion, nu da vina pe mine).
Oricum ar fi multe de comentat in discursul asta ridicol al lui musiu Paul Negrut, precum aia cu omul care isi construieste niste hambare mai mari , ca a avut recolta buna. Cam ce ar fi vrut zeul cel "intelept"? Sa lase roadele sa putrezeasca in camp?
Sunt prea multe de comentat , si nu am chef sa urmaresc minut cu minut si sa ma iau de toate ridiculitatile debitate de ala. La urma urmei e cam o ora... Am suportat deja o data. N-am de gand sa repet chinul.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2010, ora 05:46

mai avem citeva ore bune si incheiem anul 2010 ! a fost bun ? cit de bun ? a fost rau? cit de rau ? ce ne asteapta, nu stim....nici guvernul nu prea stie, dar , asta-i ! sa ne bucuram de ce avemin clipa asta ! eu va multumesc ca existati si va doresc tot binele din Lume !
LA MULTI ANI !

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2010, ora 12:14

Da mai sunt inca 12 ore. ...La Multi Ani la toata lumea

OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2010, ora 15:41

panarama de "intelept"....

ce m-a uimit mereu e ca aduna atatia tantalai ca trebuie sa ii dai respectul cuvenit : nebunul la nebun trage ...ba da multi avem ....avem nevoie de sali de conferinte ...

ce zice iisus ? ca eu nu am venit intre voi sa va judec ? ma las-o dracu ....cum ramane cu " cine crede in mine o sa fie salvat ?" daca asta nu e judecata ma fac popa !

"Dumnezeu ne-a creat sa putem sta de vorba cu sufletul nostru " ....cred ca si strutzu cand vede pe dracu isi zice sufletului sau si siesi " am mierlit-o ...evantai ma face asta ...!"...confuzie suflet=constiinta .... si cainele are constiinta caci schiauna cand il certi si stie ca a facut ceva rau ...

"lant de rugaciune " ....pe cand o spirala ? ....mai baga o stire de la accidente ....mai o spirala ....

Ce invataturi profunde tragem noi din aventurile uni beduin laudat de urmasi prin povesti asa de faine ....

interesant e ca mereu spune " imaginati-va " ...da este ceva cert religia are mereu nevoie de imaginatie , iti trebuie multa imaginatie sa scri povestile alea din biblie , dar cu mult mai multa imaginatie iti trebuie sa le interpretezi ca fiind reale ....din cauza asta iubesc politicienii religiile ...este fara dinti ...cum ar fi ca baliga negrutz asta ar fi vorbit asa de mijto de Bechtel ...aaaa?

"si intoarceti la Evanghelia dupa Luca .... si zice Iisus atunci " cum putem sa lasam drumurile astea asa ? magarul meu a ramas fara copite , am intarziat la crucificare si toata lumea rade de noi "....precum iisus zic si eu cum putem sa lasam bechtelu lu mumasa sa ne ia bani pentru nimic ? ..etc

in aceiasi fraza domnu spune si avram si mertzan !!! ...asta da pastoreala ....baga mare ...

si daca va intrebati de ce zbiara uneori ...pentru ca vede ca prin sala babele picotesc ...toaca tataie ....

a ragusit ...pe sfarsit ...saracu ...pacat ....zici ca e alienat ....

"cum arata omul care schimba viata altora ?" ... da pe Realitatea ca e un interviu cu Boc ...canta sorcova in poala lui basescu ....

ascultati daca vreti sa vedeti cum timp de 20 minute palalila asta de negrut pune in scena primirea lui iisus in casa lui zacheu sau zaheu, macheu , balacheu ....cata retorica pentru un simplu fapt :trebuie sa dormim si noi undeva nu ?....

trist...trist ...trist...."corul din africa care mima maimutzele "....

cum sa inteleg logica faptului ca dumnezeu ii da bogatului si apoi ii ia ca sa il dea de exemplu ...si cum sa ascul unu care urla si vorbeste cu "imaginati-va " in loc de " ganditi-va ".... da ce mai conteaza gandirea cand mintea zburda la cele ceresti ...

.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2011, ora 01:09

La multi ani.....

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2011, ora 05:37

La multi ani !

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2011, ora 10:12

LA MULTI ANI !

OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2011, ora 11:56

Hai LA Multi Ani romani care pe unde sunteti ...

La mine se invarte camera de zici ca vrea sa decoleze ....

cui pe cui se face sarma ! ....ma duc sa vad ce nu am putut sa razbesc aseara ....

dregere placuta si voua ....

ion00

367 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2011, ora 14:33

De la: Yorick, la data 2010-12-31 04:23:20

Domnu' Ion! Iar m-am plictisit teribil la banalitatile spuse de ala din link.

Ma rog, uneori mai am asa cate o curiozitate aiurea , sa las sa curga sonorul in timp ce eu ma uit pe alte chestii.
Da' nu ma pot abtine sa nu iti spun ca ala e cam nemernic. Ala adica Paul Negrut.
Deci, cineva il primeste in casa, ii da cheile si ii spune sa se simta ca acasa si el e nemultumit? Pe langa ca-i plictisitor, mai e si fudul. Se asteapta sa i se serveasca ca unui pasha?
Ma rog, lasand la o parte caracterul lui josnic (se plange in public ca cineva i-a pus casa la dispozitie , dar nu l-a scarmanat si intre coarne), nici macar nu e in stare sa fie consecvent cu sine insusi pe parcursul unui singur discurs.
Mai intai il denumeste pe Lot "neprihanit" si pe urma zice ca Lot i-a furat lu' Avraam pamantul fagaduit. Si il asemuie pe Lot cu un nepot nesimtit. Zi-i din partea mea sa se hotarasca : ori Lot e neprihanit , ori e nesimtit. (Bineinteles nu pomeneste absolut nimic despre faptul ca neprihanitul ala de Lot si-a oferit fiicele gloatei , spre a fi violate. Asa zice la scriptura musiu Ion, nu da vina pe mine).
Oricum ar fi multe de comentat in discursul asta ridicol al lui musiu Paul Negrut, precum aia cu omul care isi construieste niste hambare mai mari , ca a avut recolta buna. Cam ce ar fi vrut zeul cel "intelept"? Sa lase roadele sa putrezeasca in camp?
Sunt prea multe de comentat , si nu am chef sa urmaresc minut cu minut si sa ma iau de toate ridiculitatile debitate de ala. La urma urmei e cam o ora... Am suportat deja o data. N-am de gand sa repet chinul.

Nici eu,nici dvs, nici Paul Negrut nu suntem perfecti. Cu totii avem slabiciuni,gresim, pacatuim. La fel si in vechime oamei ca Moise,Avram,Lot sau altii. Dumnezeu ne spune ca sa privim ca pilda de urmat pe Isus,El fiind tinta desavarsirii si nu altcineva.
Am incercat prin acel link sa indrept atentia noastra spre: Ce fac oamenii cu sufletul lor.
www.youtube.com/watch?v=iPeVIuRjUi4

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 12:00

Procurorii din Timisoara au decis neinceperea urmaririi penale impotriva lui Dumnezeu. S-a incheiat astfel una dintre anchetele al caror deznodamint il asteptam cu nerabdare. Un puscarias timisorean, condamnat la 20 de ani inchisoare pentru omor, il daduse in judecata pe Dumnezeu, pentru incalcarea contractului de la botez, in speta pentru ca nu l-a protejat de rele, asa cum promite slujba de increstinare. Concret, piritul Dumnezeu a fost acuzat de comiterea infractiunilor prevazute de art. 215 (inselaciune – n.r.), 221 (tainuire – n.r.), 246 (abuz in serviciu contra intereselor persoanelor – n.r.), 256 (primire de foloase necuvenite – n.r.) si 257 (trafic de influenta – n.r.).
Parchetul de pe linga Judecatoria Timisoara nu a avut de ales – caci legea e clara, accesul la Justitie e sfint, orice plingere trebuie luata in considerare – asa ca a dat curs acestei plingeri si a inceput cercetarea.

A conchis, in urma analizarii faptelor si dovezilor, ca Dumnezeu nu este o persoana reala si nu are domiciliu. Spre cinstea lor, procurorii s-au intrebuintat serios in identificarea autorului faptelor reclamate: cererea a fost depusa in octombrie 2005.

Daca nu este o persoana reala de ce nu s-au seisizat din oficiu pentru inselaciunea la care luam parte cu totii.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 12:17

1.Mitul babilonian al zeului Bel-marduk
Aici apare tema invierii din morti, Marduk era prins ca urmare a unor intrigi, era despuiat si ucis iar apoi aruncat intr-o pestera. Pestera era strajuita de soldati, el era jelit de femei. Impreuna cu el erau judecati doi raufacatori unul era ucis altul era eliberat. Comemorarea "patimilor" lui Marduk aveau loc pe 1-11 martie. In final zeitatea invia si iesea din mormant spre bucuria multimii.
2. Mitologia persana
Ahura-Mazda va trimite in lume pe eroul Cheresaspa, pentru a restabili ordinea. Misiunea acestuia odata indeplinita, fecioara Eredhat-Fedhri, va naste pe Saoshiant, "Mantuitorul". Cand va implini 30 de ani, Saoshiant va lichida definitiv conflcitul cu fortele raului, invingandu-le. Apoi va prezida Invierea Mortilor, va separa pe cei buni de cei rai, primii fiind primiti de indata in cer, in Gorodemano (Lacasul Cantecului),
3. Mitologia egipteana
Mitului invierii este si mitul lui Osiris, Isis si Horus, initial zei ai vegetatiei la egipteni. Si aici eroul mantuitor este ucis dar invie in final, si aici el este nedreptatit, si aici el dupa inviere devine “stapanul lumii celor morti, a lumii spiritelor”.
4.Mitul metroacismului,
Cultul frigian al “Mari Mame Cibela”. Aici apare un mantuitor, Attis (“tzapul” in frigiana, cum lui Isus i se spunea “mielul”), care si el moare si invie. Adoratorii metroaci sustineau ca biserica crestina a copiat riturile lor cele mai sfinte, patimile, moartea si invierea lui Attis, ca au plasat dupa exemplul lor la echinoctiul de primavara "saptamana patimilor", comemorarea sacrificiului crucii (la metroacii apare pinul) prin care "mielul dumnezeiesc" rascumpara neamul omenesc. Intalnim apoi, deopotriva, botezuri, abstinentze pregatitoare, zile de doliu pentru moartea mantuitorului, lumanari care se aprind si se sting, figuratii expresive ale invierii, nopti de veghe, “miruri” si comuniuni, imnuri de bucurie care succed prohodirea zeului.
5. Mithraismul
Dupa parerea mea cel mai asemanator crestinismului.
Ambele religii au comun botezul prin scufundare, aghiasma, descoperirea icoanelor din altar in sunetul clopotelului, nasterea zeului mantuitor la 25 decembrie, dogma nemuririi sufletului, invierea si judecata viitoare, existenta raiului in sferele superioare ale cerului si a iadului cu demoni in adancurile pamantului, o morala imperativa, precum si faptul ca credinciosii ambelor culte se numeau intre ei “frati” si se priveau ca atare. Ca si Cristos, Mithra era socotit mijlocitor intre credincios si divinitatea nevazuta; precum Mithra era socotit “zeu al luminii”, Hristos e numit “lumina lumii”.

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 14:50

Caut naivi ,de preferat fara discernamant........credinta in ortodoxie e un avantaj ! Ofer locuri de munca bine platite ....Plata se face in psalmi in functie de lipsa de discernamant iar ca bonus vi se permite sa veniti cu bani de acasa ( zeciuiala ) pentru a va pastra locurile de munca . Veti fi liberi de sarbatorile legale si se vor da invoiri pentru a se vizita sfintele moaste .

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 14:54

De la: CR0N0S, la data 2011-01-07 14:50:44
Caut naivi ,de preferat fara discernamant........credinta in ortodoxie e un avantaj ! Ofer locuri de munca bine platite ....Plata se face in psalmi in functie de lipsa de discernamant iar ca bonus vi se permite sa veniti cu bani de acasa ( zeciuiala ) pentru a va pastra locurile de munca . Veti fi liberi de sarbatorile legale si se vor da invoiri pentru a se vizita sfintele moaste .

nu trebuie sa cauti, ai familia aproape...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 15:35

De la: 9am243736, la data 2011-01-07 14:54:25
De la: CR0N0S, la data 2011-01-07 14:50:44

nu trebuie sa cauti, ai familia aproape...

Asa procedezi tu ?

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 06:54

In urma interventiei mele referitore la tema cu `Gaurile Negre` si dupa vizionarea acelui minifilm, am constatat ca de fapt , ca asa cum spuneamsi atunci, acea rotatie a acelei aglomerarai de stele si altor elemente , se comporta ca un `anafor` al cosmosului. Initial am comparat-o cu `Anafoarele de pe Dunare`. Asa mi-a venit ideea. Asa ca steleel acelea care se gasesc la marginea `palniei` au o miscare de rotatie mai mica. Cu cat ele se apropie de centrul `conului vartejului` , roatia lor se intensifica. Ajungand in final ca ele sa traverseze fie , o `gaura de vierme` cum se mai zice, si toate acestea sa fie transmise in alta dimensiune, sau , si cred ca asta e cea mai probabila , stelele cu cat se apropie de varful `conului` distanta dintre ele se micsoreaza vadit, ajungand in final sa se ciocneasca intre ele, dand nastere la niste stele mai mari, asa zisele `stele canibali` sau devoratore de planete si alte stele. Si cum in univers sunt multe aceste vartejuri la distante neegale unele de altele (adica `gauri negre`) asa se explica cum universul este in continua miscare deci se poate spune ca este `viu`. Cand toate aceste `gauri negre` vor naste suficiente `planete canibali` , dataorita sporirii numarului lor , vor ajunge si acestea sa se `manance ` intre ele, dand nastere in final la o supernova o explozie uriasa care va imprastia iar in spatiu materie si alte alea. Si ciclul o sa se reia, pana la infinit. Este asemanator fenomenului de fierbere a mamaligii sau a piureului, cand apar acele goluri din care ies aburi. Sau cum ar fi vulcanii noroiosi. Universul se poate compara cu un imens `svaiter` unde gaurile din el nu sunt alceva decat `gaurile negre`. Bine ca la dimensiunile cosmosului aceste distante sunt foarte mari, si ca pana i-o veni randul si sistemului nostru solar impreuna cu pamantul sa intre in asa zisa `gaura neagra` , mai e mult. Nu trebuie sa ne facem acum si noi griji. Ci pentru urmatoarele milioane si miliarde de generatii care ar mai fi de acum in colo, si de care, noi nu vom mai avea stiinta vreodata. Sau poate , Da!... Cine stie?...Universul este inca imprevizibil, si inca ascunde multe enigme. Oricum un lucru e clar ca planetele se misca impreuna cu tot sistemul solar ,este demonstrat cu ajutorul `efectului Doppler, unde face ca spectrul luminii sa se deplaseze de la verde la rosu. Dar asta se aplica la 2 stele vecine care intra concomitent in doua gauri diferite. Pentru ca ele se departeza una fata de alta, in raport cu distanta standard dinainte. Si invers cand se apropie. Ramane totusi o problema si un mister, cine face sa ia nastere aceste `vartejuri` si de ce? Sunt convins ca va veni intr-o zi si ziua cand vom fi in stare sa raspundem si la aceasta intrebare sau la alte intrtebari., cum ar fi de pilda de ce este asa de frig in univers.Temperatura mediului, dintre stele si planete este asa de joasa, culminand cu `zero absolut` - adica – 273 gr K

necunoscut

1072 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 12:25

Si aici se facu liniste...ati plecat cu totii...?

ion00

367 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 14:53

Din pacate unii dintre noi,suntem impotrivitori Lui Isus,Lui Dumnezeu astazi. Dar care va fi comportamentul atuci cand vom fi batrani,bolnavi sau muribunzi chiar? (de asemanea situatii,stari nu este scutit nimeni) . Posibil ca unii dintre noi sa facem unele "compromisuri",adica sa zicem ca si eu cred pana la urma in ceva: in Divinitate,in Destin,intr-o putere supranaturala.....Cred ca nu ar fi deajuns si nu ar ajuta la iertarea pacatelor noastre,la mostenirea raiului de catre noi.
Cu ani in urma cineva povestea o intamplare legata de aceste lucruri:

Un pasaport in regula
de Wilhelm Busch;
Sursa: Isus - destinul nostru
Ma aflam odata pe aeroportul din Berlin. Inainte de a ajunge la avion a trebuit sa fim supusi inca o data controlului pasapoartelor. In fata mea era un domn masiv care a intins grabit pasaportul catre functionar. Dar acesta a spus: „O clipa! Pasaportul dvs este expirat!” Domnul acela masiv a raspuns: „Ei, nu fiti asa de chitibusar! Esentialul e ca am un pasaport!” – „Deloc, a spus functionarul pe un ton ferm. Esentialul e sa aveti un pasaport in regula!”
La fel e si cu credinta. Conteaza ca am o credinta ca, cred orice… Nu! Ceea ce conteaza nu e sa ai o credinta oarecare ci sa ai adevarata credinta, cea care te face sa traiesti cand in jurul tau e intuneric, care te ajuta in ispita, care te sprijineste in clipa mortii.
Nu exista decat o credinta adevarata, este credinta in Domnul Christos. Exista o singura usa care duce la Tatal si aceasta este Iisus Christos.

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 19:22

De la: ion00, la data 2011-02-04 14:53:22 Din pacate unii dintre noi,suntem impotrivitori Lui Isus,Lui Dumnezeu astazi. Dar care va fi comportamentul atuci cand vom fi batrani,bolnavi sau muribunzi chiar? (de asemanea situatii,stari nu este scutit nimeni) . Posibil ca unii dintre noi sa facem unele "compromisuri",adica sa zicem ca si eu cred pana la urma in ceva: in Divinitate,in Destin,intr-o putere supranaturala.....Cred ca nu ar fi deajuns si nu ar ajuta la iertarea pacatelor noastre,la mostenirea raiului de catre noi.
Cu ani in urma cineva povestea o intamplare legata de aceste lucruri:

Un pasaport in regula
de Wilhelm Busch;
Sursa: Isus - destinul nostru
Ma aflam odata pe aeroportul din Berlin. Inainte de a ajunge la avion a trebuit sa fim supusi inca o data controlului pasapoartelor. In fata mea era un domn masiv care a intins grabit pasaportul catre functionar. Dar acesta a spus: „O clipa! Pasaportul dvs este expirat!” Domnul acela masiv a raspuns: „Ei, nu fiti asa de chitibusar! Esentialul e ca am un pasaport!” – „Deloc, a spus functionarul pe un ton ferm. Esentialul e sa aveti un pasaport in regula!”
La fel e si cu credinta. Conteaza ca am o credinta ca, cred orice… Nu! Ceea ce conteaza nu e sa ai o credinta oarecare ci sa ai adevarata credinta, cea care te face sa traiesti cand in jurul tau e intuneric, care te ajuta in ispita, care te sprijineste in clipa mortii.
Nu exista decat o credinta adevarata, este credinta in Domnul Christos. Exista o singura usa care duce la Tatal si aceasta este Iisus Christos.

Domnu' Ion, iti propun un exercitiu.

Rescrie mesajul anterior , dar inlocuieste numele "isus" sau "christos" cu "Alah". Ce zici, nu-i asa ca un musulman ar putea sa rosteasca exact acelasi lucru?
Si totusi , daca un musulman va rosti aceleasi cuvinte , tu le vei ignora. De ce oare?
Nu vei simti nici cel mai mic fior la gandul ca Alah nu te va primi in "rai".
Si la nivel subconstient de fapt stii de ce ai respinge o asemenea retorica din partea unui musulman. Nu ar avea nici cea mai mica importanta faptul ca musulmanul respectiv ar fi absolut convins de "adevarul" lui.

Ei bine, cand vei intelege de ce respingi ipoteza lui Alah, atunci vei intelege si de ce majoritatea oamenilor de pe Terra resping ipoteza ta.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2011, ora 23:56

De la: PIGY, la data 2011-02-04 12:25:31Si aici se facu liniste...ati plecat cu totii...?

Si-a bagat ....coada.....

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 22:32

Pt Ion 00 :

Pasaport in regula??/ ma lasi??? ma , voi ganditi putin cand preluati cate ceva si transmiteti mai departe ?? exista filtru personal??ce sa zic?? atat de mult a iubito D-zeu , caci saraca desi isi dedicase viata semenilor , a luat0o la numai 27 de ani!? Daca ai fi fost tatal , sotul acelei fete tot asa ai fi simtit ??? adica nimic??Ce pasaport dom'le !! Prostie multa in capul oamenilor !!
Dumnezeu nu poate fi la nivel de hazard! nici musulmanii , budistii , hindusii ,catolicii ,sau mai stiu eu cine nu-s condamnati doar pt ca sau nascut intr-un loc si preiau din inertie educatia religioasa de la parintii lor !Eu zic ca fiecare trebuie sa se faca mic-mic si sa nu faca parada de . fanteziile lor caci in ochii altora credinta adevarata se simte nu se explica nu se despica in 4 ! Eu cred ca nici la 90 de ani n-o sa fiu sigura de nimic pt ca vad si acum , cu cat aflu mai multe cu atat imi dau seama cat de putin stiu!!
Ingamfare ! Suficienta 1!Limitare ! cam asta vad eu in tot ce posteaza ,, credinciosii!!

originala ...nu-mi plac copiile .
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 00:06

Asta e....dumnezeu si-a facut-o cu labele lui (am inteles ca nu are maini....asa ca e posibil sa aiba labe)...l-a creat pe iar acesta l-a inlaturat de la putere . Acesta este motivul pentru care nu mai apare , in linia intai...e undeva prin spatele frontului....isi linge ranile....asta avand in vedere ca nu agreeaza stiinta si ca atare nu apeleaza la medici. Problema mare este ca i s-au intrerupt si caile de comunicare....nu mai poate lua legatura cu noi de aproape 2000 de ani. Crestinii nu ar trebui sa fie disperati....nici evreii ...ca e si dumnezeul lor..... E posibil ca in viitor sa se invarta roata si dumnezeu sa castige iar alegerile..... Se estimeaza ca acest lucru se va intampla peste 18 miliarde de ani.....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 07:26

De la: _KARPOV, la data 2011-02-07 00:06:09

Asta e....dumnezeu si-a facut-o cu labele lui (am inteles ca nu are maini....asa ca e posibil sa aiba labe)...l-a creat pe iar acesta l-a inlaturat de la putere . Acesta este motivul pentru care nu mai apare , in linia intai...e undeva prin spatele frontului....isi linge ranile....asta avand in vedere ca nu agreeaza stiinta si ca atare nu apeleaza la medici. Problema mare este ca i s-au intrerupt si caile de comunicare....nu mai poate lua legatura cu noi de aproape 2000 de ani. Crestinii nu ar trebui sa fie disperati....nici evreii ...ca e si dumnezeul lor..... E posibil ca in viitor sa se invarta roata si dumnezeu sa castige iar alegerile..... Se estimeaza ca acest lucru se va intampla peste 18 miliarde de ani.....

te-nseli, pui mic, te-nseli ! Acela Nu l-a inlocuit de la putere caci, Dumnezeu i-a creeat un spatiu special ( Terra) , ptr. el unde sa-si exercite intregul talent de a da impresia ca minciuna, ura, invidia, linguseala, dorinta de innavutire, de faima si de glorie , sunt TOT ce-si poate dori un om ca sa se cheme ca s-a Realizat ! ....eu ti-am mai spus odata ca dorinta de a Cunoaste si asa zisa Cadere, n-a fost altceva decit "plecarea de acasa" a copiilor - adica Adam si Eva - si a urmasilor lor ,la Scoala ! PAMINTUL nu este altceva decit o Scoala - un Campus Universitar - al carui DECAN, Coordonator si Sef Absolut este .....dar , si el , da socoteala " ministrului Invatamintului " care nu se amesteca in treburile interne ale campusului decit foarte- foarte rar si in cazuri extreme !

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:25

De la: Ic3, la data 2010-09-09 19:02:32Test

O intrebare simpla si la obiect.

Cei neavizati sunt rugati sa se abtina.

Sa faca impresie cu prostia lor

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 23:51

hmm...
E a doua oara cand dispare un mesaj deja postat...

Interesant e ca a disparut si al lui Ion, cel la care dadusem raspuns.

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 10:16

De la: ana__totir, la data 2011-02-06 22:32:57Pt Ion 00 :

Pasaport in regula??/ ma lasi??? ma , voi ganditi putin cand preluati cate ceva si transmiteti mai departe ?? exista filtru personal??ce sa zic?? atat de mult a iubito D-zeu , caci saraca desi isi dedicase viata semenilor , a luat0o la numai 27 de ani!? Daca ai fi fost tatal , sotul acelei fete tot asa ai fi simtit ??? adica nimic??Ce pasaport dom'le !! Prostie multa in capul oamenilor !!
Dumnezeu nu poate fi la nivel de hazard! nici musulmanii , budistii , hindusii ,catolicii ,sau mai stiu eu cine nu-s condamnati doar pt ca sau nascut intr-un loc si preiau din inertie educatia religioasa de la parintii lor !Eu zic ca fiecare trebuie sa se faca mic-mic si sa nu faca parada de . fanteziile lor caci in ochii altora credinta adevarata se simte nu se explica nu se despica in 4 ! Eu cred ca nici la 90 de ani n-o sa fiu sigura de nimic pt ca vad si acum , cu cat aflu mai multe cu atat imi dau seama cat de putin stiu!!
Ingamfare ! Suficienta 1!Limitare ! cam asta vad eu in tot ce posteaza ,, credinciosii!!

corect e: ,, s-au nascut,, ---bine ca n-a apucat sa ma corecteze vreun scrupulos mult-prea-credincios!!

originala ...nu-mi plac copiile .
Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce apar credinciosii cand se vorbeste de ateism?
Mergi la: