Info
x
Unde se termina universul???
|
Fosta membra 9am.ro 223 mesaje Membru din: 14/11/2016 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2016, ora 11:58
De la: nastasemihail, la data 2016-11-14 19:14:40STITI DE CE PROCEDEAZA INDIVIDUL ALA ASA. PREIA IDEI DE LA ALTII SI FACE NU STIU CE BLOGURI SAU SITEURI CU ALTII SAU II INDEAMNA PE ALTII CE NU AU HABAR NICI EI DE CE SPUN. Nascascatule OBOSIT cu ,,MINTEA IN AFARA CAPULUI " , nu te mai lupta cu fizica, ( debitand elucubratiile care iti fermenteaza in acel bostan nulodoct) ca porcul cu dovleacul deoarece, ai demonstrate déjà cu varf si indesat, esti un notoriu urechist habarnist patentat si consacrat. Testeaza-ti ideile, ipotezele si teoriile elucubrante pe forumurile: ezotristilor, paranormalilor, reikistilor horoscopistilor, akashistilor, telekinezistilor, astrologilor, telepatilor, ayurvedicilor, scientologilor, homeopatilor etc. eu iti cunosc limitele si ineptiile pe care le-ai deversat pe acest forum in ultimii 3-4 ani. Hai, basti ca puti a pseudostiinta ca latrina de kkt. |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2016, ora 12:21
De la: nastasemihail, la data 2016-11-14 19:25:56De la: Musetel, la data 2016-11-14 15:59:22De la: casatopnord, la data 2010-08-03 13:59:53UNDE SE TERMINA UNIVERSUL?????? STIE CINEVA,, Domnule Nastase, daca dumneata spui ca ceea ce spun io mai sus e contrar diferit de ce cunosti dumneata, vrei sa postezi in alta parte parerile mele, nu ai decat! Precizezi sursa citata, scrii si gata! Unde vezi mataluta amenintare? Din contra, vad ca TU treci la amenintarisi nu le vad sensul! Te respect prea mult ca sa iti mai permit sa ma jignesti! Deci, te rog, crezi ce vrei! Ma retrag eu daca deranjez. Nu am niciun interes, Mihail draga, sa continui vreo cearta cu dumneata! PACE TIE! Cu drag, ai grija de tine! Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2016, ora 13:51
De la: _HaK0oN_, la data 2016-11-15 13:29:21lasa-l in grija mea. Gand la gand, Hak'! Ma gandeam la tine si iti multumesc ca ma sustii! Sunt mereu aproape acestui forum! Iar combinatiile de n luat de cate k ale indiferent carui utilizator , nu ma vor inlatura! Raman aici atat cat Dumnezeu vrea, sa fie clar pentru toti! Multumesc de comprehensiune! Hak', tu mereu ai iubit ideile inovatoare si asta am vazut in ceea ce transmiti! Ai parte de tot respectul si de consideratia mea! Parol! Deci, nu ma retrag de pe forum. Ma retrag din certuri. Iar cuvintele gandite de mine si expuse pe forum , asa cum io le gandesc si le scriu, va autorizez a le transmite oriunde simtiti ca trebuie sa o faceti, cerandu-va un singur lucru: specificati ca autor Musetel si sursa unde au fost publicate a doua oara, respectiv Forumul 9AM. Domnul nostru Isus Cristos ne inspira sa fim buni, nu prosti! Va multumesc! Cu respect!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2016, ora 13:56
Ok, acestea fiind spuse, imi continui drumul! Mereu inainte, niciodata inapoi, e cert!
Ce povestim despre UNIVERS, fratilor? UNI + VERS = UNIVERS. Unicul vers, unul vers ..... al cui, dragilor?
|
|
9am_17655 329 mesaje Membru din: 28/09/2016 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2016, ora 17:02
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2016, ora 18:57
De la: nastasemihail, la data 2016-11-14 19:11:19De la: gabigabi2, la data 2016-11-13 15:13:07De la: nastasemihail, la data 2016-11-10 03:30:24De la: pantiliegaby, la data 2010-08-19 16:51:14Pana acum vreo 30 de ani se credea ca universul cunoscut(metagalaxia) se poate vedea pana la 12 miliarde de ani.Mai nou ,cu noile telescoape spatiale ,se poate vedea pana la 93 de miliarde de ani lumina.Nu se stie exact...doar se emit teorii.Asteptam cu interes urmatoarea generatie de telescoape spatiale....si o sa aflam atunci pana unde au reusit sa mai arunce omu o privire in univers. am vrut sa spun Altceva, Mihaile si daca te uiti la amicul @ H si la multi alti oameni, ai sa vezi ca " Marginea" e la nivelul nasului lor , iar Universul Cunoasterii lor se termina la capatul cartierului in care locuiesc !in rest , eu il cred INFINIT si -l gindesc Sferic ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2016, ora 13:57
De la: Musetel, la data 2016-11-15 13:51:43De la: _HaK0oN_, la data 2016-11-15 13:29:21lasa-l in grija mea. transparento, m-ai convins ca, n-ai inteles si nici nu vei intelege vreodata. transparento, retine: atunci cand psihologul sau med.psihiatru,nu mai pot remedia psihicul cuiva, il trimit la popi sa-l ingroape, amen! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2016, ora 15:39
De la: _HaK0oN_, la data 2016-11-16 13:57:06De la: Musetel, la data 2016-11-15 13:51:43De la: _HaK0oN_, la data 2016-11-15 13:29:21lasa-l in grija mea. Incerci sa te autoconvingi, Hak'! Io nu tind a incerca a te convinge de ceva! Amice drag, inteleg mai mult decat dau de inteles ca as sti. Dupa al doilea razboi mondial, un doctor român, al carui nume poate il sti tu mai bine decat mine, a afirmat ca niciun medicament nu a vindecat vreodata vreo boala. Psihiatrii si psihologii sunt oameni care practica medicina, da. Si ei se bazeaza si pe medicamentatie, pe langa experienta lor, pe langa vocea lor launtrica ce ii ghideaza in tratarea pacientilor. Dar ce se intampla? Medicamentele ajuta la mentinerea sub control sau nu a unor boli. Nu le vindeca. Vindecarea consta in vointa pacientului de a se vindeca, Hak'! Deci, lasam medicii sa isi faca treaba lor cum stiu ei mai bine, ii sustinem sa puna mai mult suflet in tratarea pacientilor, ii sfatuim sa nu mai astepte/pretinda recompense suplimentare pe langa salariile si onorariile lor samd! Lasam de asemenea preotii sa calauzeasca sufletele date lor pe acest pamant si ii sfatuim sa nu faca totul doar pentru bani, pentru ca Domnul nostru Isus Cristos i-a inspirat altfel! Lasam sa curga viata, Hak' si luptam sa curgem si noi mai departe vii si drepti! Ce zici? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2016, ora 15:52
Uni vers...
Frantuzeste gandind, uni + vers ma duce cu gandul astfel : Versul unic care exista si se transforma in perpetuum mobile, indiferent de capacitatile noastre de perceptie. Un vers simplu si atat de complex. Un vers neted, omogen, complet, supus perfectiunii sau nu. Spre uniune. Vers, tot frantuzeste gandind, se traduce prin ''catre'', ''spre''. Spre/catre unuiune, o fuziune a componentelor intregului. Nu uitati de ce ne aflam aici, va rog! Suntem componente ale aceluiasi intreg, suntem in interdependenta continua. Universul meu este parte componenta a intregului univers al carui parti componente sunt toate universurile voastre, ale fiecaruia in parte. O caruta a carei roata se desprinde, nu devieaza caruta toata de la traiectorie? Numai bine si mereu binele sa domine! Alegeti mereu a face binele, indiferent in situatia in care va aflati! La fel vfeau sa imi reamintiti si voi atunci cand as mai putea omite si eu, ca doar oameni suntem! Singurul om perfect este Fiul lui Dumnezeu!
|
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2016, ora 16:11
Musetico , naturopatia lui Rachitan (cel care a facut respectiva afirmatie si care , printer altele , i-a promis public acum 2 ani fotbalistului Nesu ca in 6 luni il va pune pe picioare ) nu poate vindeca bolile fara medicatie .
Asa ca Rachitan este un mare ipocrit . Si tu la fel , pentru ca atunci cand ai probleme medicale , contiunui sa te duci la medic , desi le recomanzi altora sa se duca la biserica . Rusinica ! |
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2016, ora 16:31
De la: Musetel, la data 2016-11-16 15:52:24Uni vers... Cuvintele au fost inventate de oameni . De aceea semnificatia sau etimologia unui cuvant nu poate explica vreodata unde se termina universul . Ar rezulta ca aia care au inventat cuvantul "UNIVERS" stiau la vremea respectiva unde se termina . Si n-ar mai avea rost o asemenea intrebare in zilele noastre . Desigur , putem filosofa cat vrem.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Noiembrie 2016, ora 17:34
De la: 9am_17655, la data 2016-11-16 16:11:51Musetico , naturopatia lui Rachitan (cel care a facut respectiva afirmatie si care , printer altele , i-a promis public acum 2 ani fotbalistului Nesu ca in 6 luni il va pune pe picioare ) nu poate vindeca bolile fara medicatie . Iti iert iesirea datorata lipsei de comprehensiune a celor citite. Nu am de ce sa ma rusinez, indiferent ce ai interpretat tu la repezeala si din insuficienta concentratie utilizata in momentul citirii a ceea ce am scris io! Ipocrit/a poti fi si tu, dar nu vreau sa intru in amanunte ca nu am niciun interes! Trecem peste aceasta iesire necontrolata a ta! Problemele medicale nu ar exista daca nu ar exista probleme de functionare ale diferitelor componente ale corpului uman, animal samd. Una e sa bagi medicamente in nestire intr-un pacient riscand sa ii developezi prezenta efectelor adverse. Alta este sa alternezi orice medicamentatie cu ceea ce natura ne ofera. Doar daca nu cumva faci parte dintre acele persoane care isi asigura vacantele trimestriale prin scrierea retetelor repetat, mecanic, stimulati fiind financiar de un anumit distribuitor de medicamente, zic si io... Deci eu respect orice om corect, sa ne intelegem. Si scenariile voastre de n luat de cate k nu isi au rostul, repet!
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2016, ora 11:45
transparento, etimologia termenului este putin mai dificila pentru una ca tine care n-a trecut in viata ei printr-o UNIVERSITATE.
latina-UNIVERSUM, asadar, totalitatea lucrurilor existente, substantivat, toate impreuna sau intr-unul singur, adica : de la unus, unul singur, unicul, singurul... cu totul altceva exprima si se intelege din etimologia termenului cosmos, dar pe acesta ar trebui sa descoperi etimologia termenului prin grecia antica Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2016, ora 12:12
vezi si:
latina- universalis-UNIVERSAL DACA TOT INCERCI SA GANDESTI IN FRANCEZA, vezi si : universelite... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2016, ora 18:32
De la: 9am_17655, la data 2016-11-16 16:11:51Musetico , naturopatia lui Rachitan (cel care a facut respectiva afirmatie si care , printer altele , i-a promis public acum 2 ani fotbalistului Nesu ca in 6 luni il va pune pe picioare ) nu poate vindeca bolile fara medicatie . neee....madam, fii corecta sau citeste mai atent ce se scrie, caci NIMENI - si nici musetelu' -nu indeamna refuzul medicului .....ba, dimpotriva , ea pledeaza doar cu o postare mai sus la Buna INSPIRATIE pe care un medic ar putea / ar trebui s-o aibe atunci cind prescrie medicatia ! de altfel, draga mea, discutia despre faptul ca si Stiinta Medicinei TOT de la Dumnezeu vine, s-a consumat acu' vreo 2 ani....
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2016, ora 19:40
De la: gabigabi2, la data 2016-11-17 18:32:17De la: 9am_17655, la data 2016-11-16 16:11:51Musetico , naturopatia lui Rachitan (cel care a facut respectiva afirmatie si care , printer altele , i-a promis public acum 2 ani fotbalistului Nesu ca in 6 luni il va pune pe picioare ) nu poate vindeca bolile fara medicatie . Dragelor , evitati sa faceti afirmatii de genul "medicamentele nu vindeca vreo boala " si "numai credinta vindeca bolile " , ati putea sa-i aveti pd constiinta pe unii mai saraci cu duhul si creduli care vor bea agheasma popii cu gandul ca-si elimina pietrele de la rinichi . Pfff...stiinta medicala vine de la Dzeu ? Cel bun si milostiv nu vrea sa vindece cancerul desi are panaceul in buzunarul mic ? Pffff.....
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2016, ora 20:21
A propos , eu nu sunt medic , Musetico .Dar daca as fi ,parca m-ar tenta sa-ti scriu in prima faza pe reteta ceai de musetel si multa multa credinta , .Sa-ti dea Dzeu multa sanatate !
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2016, ora 13:40
De la: 9am_17655, la data 2016-11-17 19:40:47De la: gabigabi2, la data 2016-11-17 18:32:17De la: 9am_17655, la data 2016-11-16 16:11:51Musetico , naturopatia lui Rachitan (cel care a facut respectiva afirmatie si care , printer altele , i-a promis public acum 2 ani fotbalistului Nesu ca in 6 luni il va pune pe picioare ) nu poate vindeca bolile fara medicatie . madam, nu pricepi tu prea multe , dar stai bine la capitolul ironii , specific celor care habar n-au de cite o chestie si ca sa nu para prosti, se dau de'a dura pe panta bascaliei ! dat fiindca bolile noastre-s pacatele noastre , rostul suferintei ar fi vindecarea prin catharsis ; iar scoaterea hocus- pocus a " panaceului " din buzunarul cel mic , nu Slujeste scopului de a Intelege unde-i greseala comisa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2016, ora 16:03
De la: gabigabi2, la data 2016-11-18 13:40:09De la: 9am_17655, la data 2016-11-17 19:40:47De la: gabigabi2, la data 2016-11-17 18:32:17De la: 9am_17655, la data 2016-11-16 16:11:51Musetico , naturopatia lui Rachitan (cel care a facut respectiva afirmatie si care , printer altele , i-a promis public acum 2 ani fotbalistului Nesu ca in 6 luni il va pune pe picioare ) nu poate vindeca bolile fara medicatie . Poate fi cineva intreg la minte altfel decat ironic , citind fantasmagoriile de genul "vindecarea cancerului prin catharsis "? , valeeu , "catharsis " Cucoana , de cancer SE MOARE , sau tu nu ai aflat asta inca !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2016, ora 16:25
Ce sens ar mai avea conceptul de "liber arbitru " (inventat tot de religiosi, culmea ) dc. omul e condamnat de la nastere la ispasirea pacatelor facute de altii ?
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 08:39
Catharsis!?
Buahahaha! Inca nu s-a descopeit purgativul care sa reuseasca a-i purja prostia si nesimtirea din acea tigva fudula! Bai nene, am si avertiat-o ca, foloseste termeni a caror definitie nu o cunoaste si chiar daca ar citit definitia termenului respectiv, n-ar intelege-o. Nu o duce tigva, bai nene, e stulta si poaca! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 10:29
Bine va regasesc!
Vin cu pacea inaintea mea, in mine si dupa mine. Sper sa vedeti si voi asta. Ne nastem curati, puri, precum ingerii. Nu ducem pe umeri pacatele predecesorilor nostri. fiecare isi duce bunele si relele in propriul sau ADN, acolo unde este imprimata intreaga noastra existenta pamanteana. Liberul arbitru este mereu aplicat, indiferent de presiunile ce se fac asupra noastra. Suntem ceea ce alegem sa fim! Va sunt prieten, nu va sunt dusman. si stiti de ce? Pentru ca, inca de la prima mea vizita aici, reusind a patrunde dincolo de aparentele cuvinte ce le scriseserati pe aici, am reusit sa regasesc frumusetea si puritatea pruncului nou-nascut, in fiecare dintre voi! ,,Paradoxal!'', , va aud mirarea, v-o citesc! Toti putem a alege sa ne ascundem dupa cuvinte injurioase pentru a camufla si a elibera simultan o durere! Nimeni nu alege in locul meu , nici in locul vostru, al nimanui! Ni se ofera calea cunoasterii tocmai pentru a ni se oferi oportunitatea sa alegem : BINELE ori RAUL in orice circumstanta. Ca vom pasi spre stanga, dupa aceasta discutie, ori ca vom pasi spre dreapta, vreau sa stiti ca fiecare pas ce il veti face va fi propria voastra alegere. Nu aveti nevoie de mine nici macar sa alegeti sa va certati in continuare, nici macar sa alegeti sa va injurati, nici macar sa alegeti sa ma urati si sa ma contracarati la orice as scrie, dragilor, dragelor. Nu pentru ca am obosit sa va mai impac cu riscul de a va inlatura de mine, ci pentru ca eu am gasit scanteia vietii si a dragostei in fiecare! Aceasta scanteie va rog sa nu permiteti a o uita pe viitor! Ah, inainte sa plec, vreau sa cititi cu atentie contractul ce leaga orice utilizator al acestui forum cu forumul 9 am, insistand pe partea cu drepturile de autor. Scrieti ce aveti de scris. Scrieti unde aveti de scris. Si continuati a fi CORECTI. Drepti si corecti, e tot ce va mai cer! Ramaneti cu bine! Lumea e mare, Soarele e sus pe Cer, Viata merge mai departe! Va multumesc, cu consideratie, Musetel!
|
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 14:28
De la: 9am_17655, la data 2016-11-18 16:25:28Ce sens ar mai avea conceptul de "liber arbitru " (inventat tot de religiosi, culmea ) dc. omul e condamnat de la nastere la ispasirea pacatelor facute de altii ? religiosii au inventat termenul de "liber arbitru" ? n-am stiut , dar eu - una - Nu cred in el si nu o singura data am spus cam cum si cit credit dau eu acestui concept ....in rest, suntem " programati ", madam si avem inscris in ADN .ul nostru , TOT !.....inclusiv credinta ! P.S nu stiu ce-i cancerul, madam ? tocmai ce-i facui , azi, surora-mii pomenirea de 3 luni !
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 14:40
aaaa, iete ca uitai sa zic : moi cognoscibililor, mereti moi si dati cautare si videti ce-nseamna catharsis si abe p'orma va mirati de ce l-am folosit in contextul respectiv , corect de altfel 100%!
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 14:44
De la: Musetel, la data 2016-11-19 10:29:35Bine va regasesc! musetelule, Nu ne nastem puri si curati precum ingerii, ca d'aia trebuie sa trecem prin apa BOTEZULUI ! dar, preluam pe NIHIL SINE DEO si mergem inainte ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 15:41
Poi, bre hahalero fudula batuta-n cap cu leuca, daca tu esti convinsa ca ai folosit ,, correct 100%
‘’ termenul respectiv, rezulta ca: a- esti ferm convinsa si intelegi perfect conceptual religios care deriva din teoria religioasa a catharsisului si faptul ca, toata credinta ta este fundamentata de o religie,indifferent care ar fi aceasta religie, care induce frica si sentimentul de vinovatie perpetua. b- Zeul in care crezi prin interpusi, reusesc a manipula psihic orice persoana naiva,ignoranta sau proasta facuta muci, pentru a o perverti mintal si transforma intr-o enoriasca su creierul spalat care se simte tot timpul vinovata fara a fi vinovata sau se considera vinovata pana si de ceea ce nu ar putea fi vinovata vreodata. vai, saraca naiva, ignoranta, stulta, fudula si nesimtita, cum ii place ei sa se balaceasca in prostia absoluta cu care se identifica pana la contopirea definitiva..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 16:08
cognitivule
habarnist , mai bine ca mine decit ca tine ! TU esti VINOVAT de foarte multe si toate cu Intentie , dar esti mindru de tine.....eu ma straduiesc sa-mi traiesc cinstit si curata viata , cu speranta INCHEIERII Ciclului karmic ! na, ca ti-am zis-o ! P.S "Frica " nu mai exista de la un anume nivel de Intelegere .... asta ca sa stii ..... dar ea, impreuna cu Vinovatia pot deveni si chiar devin o motivatie si un indemn spre curatire .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 16:22
ai trait si traiest degeaba, esti o stulta absoluta a speciei umane.
o jalnica prezenta, un rebut al naturii intr-0 accelerata descompunere si o eterna nulitate consacrata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 16:40
cred ca esti constient, totusi , ca si reciproca e valabila si, oricine se uita la ce si cum scrii tu , la cit de deranjat / deraiat si dizarmonic esti pe toate palierele, poate concluziona ca cel care a trait degeaba si n-a inteles nimic din marea taina a vietii, esti chiar tu, omule chinuit de demoni !
|
Postat pe: 19 Noiembrie 2016, ora 16:47
valabila pe draku,
ai inteles tocmai tu, o analfabeta functional. incearca sa-ti popularizezi goangele, elucubratiile si ineptiile printre cei de teapa ta sau mai prosti decat tine si, vei avea succes garantat si aprecierile pe care le astepti. hai, viteza si n-am cuvinte, esti sub orice critica. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

am vrut sa spun Altceva, Mihaile si daca te uiti la amicul @ H si la multi alti oameni, ai sa vezi ca " Marginea" e la nivelul nasului lor , iar Universul Cunoasterii lor se termina la capatul cartierului in care locuiesc !
de altfel, draga mea, discutia despre faptul ca si Stiinta Medicinei TOT de la Dumnezeu vine, s-a consumat acu' vreo 2 ani....
tocmai ce-i facui , azi, surora-mii pomenirea de 3 luni !