back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Unde se termina universul???

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 20 August 2010, ora 16:39

De la: nastasemihail, la data 2010-08-20 14:29:29
De la: Tramp, la data 2010-08-20 12:43:33
De la: nastasemihail, la data 2010-08-20 12:32:01
De la: Tramp, la data 2010-08-20 12:25:12
De la: nastasemihail, la data 2010-08-20 01:38:12
De la: adakaleh, la data 2010-08-20 00:56:53
De la: nastasemihail, la data 2010-08-20 00:54:34
De la: pantiliegaby, la data 2010-08-19 17:09:39inchizitia s-a opus progresului....dar nu l-a oprit....

Eu ma refer la cea actuala, a comunitatii stiintifice si oamenilor normali. De unde stii de 93miliarde de ani. Eu stiam de 20-40 miliarde.Dar doar vorbe. Cum s-a masurat? Sint totusi 93. Sau e o vorba?

..are pile la Akasha .. Si eu tot de maxim 20 stiam.

Dar tu de unde stii. E real sau ce se vede?. Sint 2 chestii diferite.
Si cum de unde de ce....

Tine-o tot asa cu postarea asta si sigur ajungi la marginea spatiului!Si mai sun babele duminica cand se aduna prin biserica ,ca spatul nu are limita si timpul este infinit!Eu am facut calculele si si mi-a dat 1,5miliarde de stele !nu sunt sigur de ce mi-a dat cu virgula!Si tot cele din biserica mai spun ca ceva de alfa si omega!Cred ca se refereau la autoturismul alfaromeo si la uleiul de peste cu omega 3!Se spune ca s-au ieftinit!distantele de la noi la iei si invers tot asa cu virgula le-a dat si lor!O fi niscavai fenomene la limita cunoasterii!

Si tu de unde stii de marginea spatiului?
Sau tu esti marginea?

Nuuuu caci mie nu-mi place la marginea.........patuli!
Sa nu pic jos ...............la perete este mai bine,caci adevarul ieste ....dincolo de perete si nu s-a inventat telescopul care vede prin pereti !ca si viteza luminii calculata la intunericul din spatiu,cred ca adevarul ieste dincolo de .........gaurile negre!si berea se raceste in frigider,teorii supozitii

Adevarul e ca bautura deformeaza realitatea.

Asta spui din propia-ti experienta ?
Te-ai oferit voluntar ?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 20 August 2010, ora 16:40

De la: Will, la data 2010-08-20 14:56:27cita TELEGENTA, la tine! Lauda de sine...pute!

Mai are ceva neuroni si de vanzare!

Raporteaza abuz de limbaj
9am209294

2 mesaje
Postat pe: 20 August 2010, ora 18:06

Cum? o intrebare asa de simpla si nu stii raspunsul?
Raspunsul este : la granita cu Romania! Cum ai trecut granita hop! ai si gasit abisul , haosul sau corect e haiosul? Oricum ai ajuns sa gasesti raspunsul!

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 August 2010, ora 20:23

Intrebarea e ,oarecum, retorica ...Daca intrebam unde se termina ,acceptam ca universul este finit..Daca este finit , ce se afla dincolo de el ???Ne invartim in cerc..

9amradiatie

19 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 21 August 2010, ora 11:58

Singura solutie ce raspunde la intrebare este :universul holografic, cordonatele spatiale, dimensiunile de spatiu sunt siruri de proiectii hologafice.Atunci nu se mai pune problema ca e infinit sau unde se termina ca nu este infinit dar nu se termina.(Rezulta din teoria universul holografic, confirmata si de teoria lui David Bohm premiat Nobel)

pantiliegaby

3 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 21 August 2010, ora 15:01

Ok....sa lamurim.Acum cativa ani au instalat 2 noi aparate pe Habble.Unul vede lumina infrarosie si altul lumina ultravioletaAcum vreo 2 ani au intors telescopul Habble spre un cm patrat de intumeric despre care nu se stia nimic.Un dat rezolutie si zoom maxim.Au avut o surpriza de proportii.Au descoperit galaxii (printre alte zeci de mii) care se afla la 12 miliarde de ani lumina .Singura problema e ca erau deja formate.Posibil sa se fii stins intre timp...daca luminii de la aceste galaxi i-a luat 12 miliarde de ani sa ajunga pana la noi.S-a determinat ca varsta si marimea metagalaxiei sunt cu mult mai mari decat se stia pana acum ...

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 August 2010, ora 15:09

De la: Tramp, la data 2010-08-20 16:39:34
De la: nastasemihail, la data 2010-08-20 14:29:29
De la: Tramp, la data 2010-08-20 12:43:33
De la: nastasemihail, la data 2010-08-20 12:32:01
De la: Tramp, la data 2010-08-20 12:25:12
De la: nastasemihail, la data 2010-08-20 01:38:12
De la: adakaleh, la data 2010-08-20 00:56:53
De la: nastasemihail, la data 2010-08-20 00:54:34
De la: pantiliegaby, la data 2010-08-19 17:09:39inchizitia s-a opus progresului....dar nu l-a oprit....

Eu ma refer la cea actuala, a comunitatii stiintifice si oamenilor normali. De unde stii de 93miliarde de ani. Eu stiam de 20-40 miliarde.Dar doar vorbe. Cum s-a masurat? Sint totusi 93. Sau e o vorba?

..are pile la Akasha .. Si eu tot de maxim 20 stiam.

Dar tu de unde stii. E real sau ce se vede?. Sint 2 chestii diferite.
Si cum de unde de ce....

Tine-o tot asa cu postarea asta si sigur ajungi la marginea spatiului!Si mai sun babele duminica cand se aduna prin biserica ,ca spatul nu are limita si timpul este infinit!Eu am facut calculele si si mi-a dat 1,5miliarde de stele !nu sunt sigur de ce mi-a dat cu virgula!Si tot cele din biserica mai spun ca ceva de alfa si omega!Cred ca se refereau la autoturismul alfaromeo si la uleiul de peste cu omega 3!Se spune ca s-au ieftinit!distantele de la noi la iei si invers tot asa cu virgula le-a dat si lor!O fi niscavai fenomene la limita cunoasterii!

Si tu de unde stii de marginea spatiului?
Sau tu esti marginea?

Nuuuu caci mie nu-mi place la marginea.........patuli!
Sa nu pic jos ...............la perete este mai bine,caci adevarul ieste ....dincolo de perete si nu s-a inventat telescopul care vede prin pereti !ca si viteza luminii calculata la intunericul din spatiu,cred ca adevarul ieste dincolo de .........gaurile negre!si berea se raceste in frigider,teorii supozitii

Adevarul e ca bautura deformeaza realitatea.

Asta spui din propia-ti experienta ?
Te-ai oferit voluntar ?

Aha, aha, te-am atins.....
Las-o mai usor. Un sfat prietenesc. Eu beau extrem de putin, mai ales vara, si e f bine.
A, si nu cunosc ce e aia betitul, cum spunea un ardelean. Nu m-am imbatat niciodata.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 15:14

De la: pantiliegaby, la data 2010-08-21 15:01:45Ok....sa lamurim.Acum cativa ani au instalat 2 noi aparate pe Habble.Unul vede lumina infrarosie si altul lumina ultravioletaAcum vreo 2 ani au intors telescopul Habble spre un cm patrat de intumeric despre care nu se stia nimic.Un dat rezolutie si zoom maxim.Au avut o surpriza de proportii.Au descoperit galaxii (printre alte zeci de mii) care se afla la 12 miliarde de ani lumina .Singura problema e ca erau deja formate.Posibil sa se fii stins intre timp...daca luminii de la aceste galaxi i-a luat 12 miliarde de ani sa ajunga pana la noi.S-a determinat ca varsta si marimea metagalaxiei sunt cu mult mai mari decat se stia pana acum ...

Acum citeva luni s-a spus. A durat mai multe zile pina au aparut galaxiile.
Dar de la asta pina la 93 miliarde de ani lumina.marimea. Nu spun ca nu ar fii. dar cum s-a ajuns la cifra asta.
De exemplu eu stiu din scrieri vechi, ca un univers, fiinteaza 3600 miliarde de ani. Dupa care se produce haosu. Normal ca sint cunostinte din alte sfere. Si care atesta ca exista dimensiuni diferite de cel material.
Universul material e dominat de acele dimensiuni.
Akasha, un univers informational, cele 11-12 dimensiuni.
In afara structurilor gen megaunivers, care tot material este.
Am luat-o la plimbare.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 August 2010, ora 15:18

Hubble

9amradiatie

19 mesaje

Postat pe: 22 August 2010, ora 10:48

Probabil ca vom mai trai asemenea surprize caci nivelul tehnic actual inca nu reuseste sa observe toate proiectiile holografice in curbura spstiu-timp 4 dimensional.Drept sa va spun pentru mine nu constitue surprize neasteptate doar descoperiri proaspete. Si pentru ce asa de multe graba, caci existe 2 limite stabilite de savanti pe baza masuratoriilor in laboratoare de energii f.inalta ceea ce priveste timpul trecut dela Big-Bang.14si 20 miliarde de ani.Mai puteti astepta mult pana cand in intuneric alte telescoape vor descoperii alte sute de mii de galaxii.Asta este ce apartine tot domeniul Creatorului.VeziI Ioan1,1-2,.

9am001136

18 mesaje
Postat pe: 22 August 2010, ora 19:40

UNIVERSUL SE TERMINA ACOLO UNDE ICEPE

9amradiatie

19 mesaje

Postat pe: 22 August 2010, ora 20:04

Da asta spune si definitia curbura spstiu-timp si daca vreti si definitia continuu spatiu -timp.Dar este o observatie importanta.Universul astazi se afla in expansiune, dilatare ca urmare efectului Big-Bang.Mai inainte sau discutat variantele posibile din informatiile cunoscute in momentul de fata.Eu banuiesc ca de ce s-a dat raspunsul punctat cu un adevar ca sa incheiem sau sa intrerupem pentru un timp acest topic.Este posibil si acest lucru.Cum ar fi posibil continuare intr-un contex mai complex ceea ce ar trata (ca posibilitati) si universurile paralele universurile intersectabile?Acest capitol s-ar referii la observatiile NEMATERIALE adica dupa teoria mea in domeniul dimensiunilor>12, de unde nu mai apari proiectii holografice in curbura spatiu-timp de 4 dimensiuni.Nu stiu daca se sesizeaza ca de ce insist asa de mult asupra acestui lucru.Fiindca in conexiune cu aceasta tema ajungem si la mult discutat fenomen de materializare-dematerializare. Si in acest contex de posibilitatea de a calatorii facand distante de mii de ani lumina intr-un timp mult mai scurt.Si asa ajungem si la vizitatorii nostrii extraterestre.Este adevarat ca acest topic se poate transforma evenimentului:cineva arunca o piatra in mare si altii s-o cauta si s-o scoate.Cine are noroc poate realiza si acest lucru.Si situatia se complica si mai mult caci ajungem sa discutam si definitia NOROC.=INTAMPLATOR=ALEATOR, hai sa ne oprim aici, nu inainte de a incheia cu GRAVITATIA contra LEVITATIE. Dati drumul SUCCES!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 August 2010, ora 23:24

78 MILIARDE DE ANI LUMINA. DUPA ULTIMELE DATE VIZUALE.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 11:04

De la: nastasemihail, la data 2010-08-23 23:24:4278 MILIARDE DE ANI LUMINA. DUPA ULTIMELE DATE VIZUALE.

S-a calculat pe intuneric,daca da trebuea sa-i dea cu zecimale!

Bursuc

2153 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 13:55

Este ca si cum am intreba
-Unde se termina orizontul?
sau:
-Cu ce viteza se deplaseaza intunericul?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 13:59

In vid se calculeaza cu o formula de intuneric si pe pamant cu o formula pentru oxigen!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2016, ora 03:30

De la: pantiliegaby, la data 2010-08-19 16:51:14Pana acum vreo 30 de ani se credea ca universul cunoscut(metagalaxia) se poate vedea pana la 12 miliarde de ani.Mai nou ,cu noile telescoape spatiale ,se poate vedea pana la 93 de miliarde de ani lumina.Nu se stie exact...doar se emit teorii.Asteptam cu interes urmatoarea generatie de telescoape spatiale....si o sa aflam atunci pana unde au reusit sa mai arunce omu o privire in univers.

Hubble a fotografiat pina la 93 miliarde de ani lumina.
Dar asta nu inseamna ca aceea e marginea.
Nu s-a mai scos o voba despre aceasta fotografie.

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 10 Noiembrie 2016, ora 12:11

asa, si ?
care-i dilema ta, nastase?
iarasi defilezi tantos cu cioara vopsita in varf de bat pretinzand ca leviteaza si confunzi distanta observabila cu varsta universului ca un prescolar ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2016, ora 15:13

De la: nastasemihail, la data 2016-11-10 03:30:24
De la: pantiliegaby, la data 2010-08-19 16:51:14Pana acum vreo 30 de ani se credea ca universul cunoscut(metagalaxia) se poate vedea pana la 12 miliarde de ani.Mai nou ,cu noile telescoape spatiale ,se poate vedea pana la 93 de miliarde de ani lumina.Nu se stie exact...doar se emit teorii.Asteptam cu interes urmatoarea generatie de telescoape spatiale....si o sa aflam atunci pana unde au reusit sa mai arunce omu o privire in univers.

himmm....." Marginea " ne-o stabilim noi insine , iar Universul se termina unde vrem noi !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2016, ora 15:59

De la: casatopnord, la data 2010-08-03 13:59:53UNDE SE TERMINA UNIVERSUL?????? STIE CINEVA,,

Si daca NU se termina?

Ceea ce are inceput nu este obligatoriu sa aiba si sfarsit!

Avand in vedere ca ale noastre capacitati ( si aici ma refer la capacitatile intregii rase umane) nu ne permit , in prezent, a stabili unde incepe Universul, este improbabil sa ii putem defini o stare exacta a unui eventual sfarsit!

De aceea afirmam (si mie mi se pare foarte corect!!!) ca : Universul este infinit. Da, raportandu-l la factorul TIMP si la factorul SPATIU.

Pascal ne lasa gandurile sale scrise, pe care imi permit a le traduce liber si in traducere personala: Universul este un cerc cu centrul pretutindeni si cu circumferinta (pe) nicaieri!

Schiller scrise: Universul este un GÂND al lui Dumnezeu.

Ioan Gyuri Pascu spusese simplu si original, profund adevarat : Universul este eternul cantec al lui Dumnezeu.

Eu zic asa: Universul este un TOT existent nemarginit in continua miscare, a carei materializare are loc continuu, indiferent de perceptiile noastre.

Imi sustin cuvantul si am drept de autor, sa fixam clar clauzele contractuale! Asta vrea sa spuna ca, indiferent cine va copia vreodata cuvintele scrise de mine aici si nu va mentiona sursa lor, va fi pedepsit conform legii. Este valabil pentru tot ce am scris eu pe acest forum, stimatilor!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2016, ora 19:04

De la: _HaK00N_, la data 2016-11-10 12:11:39asa, si ?
care-i dilema ta, nastase?
iarasi defilezi tantos cu cioara vopsita in varf de bat pretinzand ca leviteaza si confunzi distanta observabila cu varsta universului ca un prescolar ?

Nu mai vroiam sa intru in discutie cu un SEMIDOCT NESIMTIT CA TINE..
Daca ai avea minime cunostinte de fizica ai stii ca distantele in univers se masoara in ani lumina. Nu in virste de ....
Dupa ce ca nu ai pus mina pe carte in viata ta, mai faci si pe desteptul.

Preiei idei de la altii nu le intelegi aproape deloc, dar ai nesimtirea sa contrazici pe cineva care prezinta ce spune clar altcineva. Doar de dragul contrazicerii si sa-ti arati lipsa totala de cunostinte in orice domeniu.
CONFUZIILE TU LE FACI SI ARUNCI PE ALTII IMBECILITATILE PE CARE LE-AI INTELES TU IN ZECIMILE TALE DE INVATATURI.

Nici nu ma mai obosesc sa explic unui idiot congenital ca tine, care nu stie decit sa discute in contradictoriu peste tot, pretinzind ca e mare destept.

HABAR NU AI DE NIMIC.
DU-TE DRACU SI INVATA CE TREBUIA SA INVETI ACUM 30 DE ANI.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2016, ora 19:05

CE SE SPUNE IN ACEA INFORMARE E CIT SE POATE DE CLAR.

SI NU SE SPUNE MAI PE NICAIERI DE ACEA MARIME OBSERVATA, NICIDECUM CA AR FI MARGINEA UNIVERSULUI.
MARGINEA NU O STIE NIMENI CIT E.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2016, ora 19:11

De la: gabigabi2, la data 2016-11-13 15:13:07
De la: nastasemihail, la data 2016-11-10 03:30:24

himmm....." Marginea " ne-o stabilim noi insine , iar Universul se termina unde vrem noi !

Nu-i adevarat. E mai comod sa ne imaginam ca noi sintem buricul universului.
E fizic universul, deci are o margine fizica.
Unde e si cit e de mare, si sub ce forma e marginea aia, nimeni nu poate spune.

EU AM UN ARTICOL CU O CERCETARE A UNOR GERMANI, IESITA DIN CALCULE NORMAL DAR BAZATE PE CE SE STIA ACUM 12 ANI, SI IN CARE SE SPECULEAZA CUM AR ARATA UNIVERSUL.
NU IMI PIERD CE STIU CU IMBECILI DE PROFESIE.
VOI S[UNE IN ALT CONTEXT.

NU SE SFIRSESTE UNDE INCEPE. NU SINT OAMENII BURICUL UNIVERSULUI.
FIINTELE DIN UNIVERS SINT F MULTE CA SI CIVILIZATII.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2016, ora 19:14

STITI DE CE PROCEDEAZA INDIVIDUL ALA ASA. PREIA IDEI DE LA ALTII SI FACE NU STIU CE BLOGURI SAU SITEURI CU ALTII SAU II INDEAMNA PE ALTII CE NU AU HABAR NICI EI DE CE SPUN.
MA REFER CONCRET DE SOLARE.
NICI NU STIAM CA EL SI INCA 2 PERSOANE AU FACUT UN FEL DE BLOG, F STINGACI, IN TIMP CE EI MA CONTRAZICEAU CU TOT CE SPUNEAUM DESPRE SOLARE. EU SPUNEAM INCLUSIV CA SOLARELE SINT DE VIITOR.
ASTA E ACEST PARVENIT DE FORUM.
E SINGURUL FORUM UNDE UN INDIVID CA ASTA E LASAT SA INJURE OAMENII, SA CONTRAZICA ORICE FARA SA AIBA HABAR DE NIMIC.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2016, ora 19:25

De la: Musetel, la data 2016-11-14 15:59:22
De la: casatopnord, la data 2010-08-03 13:59:53UNDE SE TERMINA UNIVERSUL?????? STIE CINEVA,,

Si daca NU se termina?

Ceea ce are inceput nu este obligatoriu sa aiba si sfarsit!

Avand in vedere ca ale noastre capacitati ( si aici ma refer la capacitatile intregii rase umane) nu ne permit , in prezent, a stabili unde incepe Universul, este improbabil sa ii putem defini o stare exacta a unui eventual sfarsit!

De aceea afirmam (si mie mi se pare foarte corect!!!) ca : Universul este infinit. Da, raportandu-l la factorul TIMP si la factorul SPATIU.

Pascal ne lasa gandurile sale scrise, pe care imi permit a le traduce liber si in traducere personala: Universul este un cerc cu centrul pretutindeni si cu circumferinta (pe) nicaieri!

Schiller scrise: Universul este un GÂND al lui Dumnezeu.

Ioan Gyuri Pascu spusese simplu si original, profund adevarat : Universul este eternul cantec al lui Dumnezeu.

Eu zic asa: Universul este un TOT existent nemarginit in continua miscare, a carei materializare are loc continuu, indiferent de perceptiile noastre.

Imi sustin cuvantul si am drept de autor, sa fixam clar clauzele contractuale! Asta vrea sa spuna ca, indiferent cine va copia vreodata cuvintele scrise de mine aici si nu va mentiona sursa lor, va fi pedepsit conform legii. Este valabil pentru tot ce am scris eu pe acest forum, stimatilor!

Si tu ai luat-o razna cu chestiile astea.
In partea cealalta o dai cu rugaciunile si aici ameninti ca ai drept de autor pe cuvintele tale.
Vezi ca topicul nu-ti apartine si nici mie, iar ce stiu eu e complet diferit de ce spui tu.

Asa ca esti in eroare cum ca e nemarginit acest univers. Nu e nemarginit. E finit. Ca si sistemele solare, ca si galaxiile.
Daca esti cu religia ai fi stiut ca ce e in ceruri e si pe pamint. Si invers.
Nu mai ameninta cu legea ca te faci de ris.
Religiile parca te fac mai tolerant, sau nu? Te fac sa traiesti numai cu legi si amenintari la dresa altora.
Uite eu vreau sa-ti fur ideile cum mi-au fost furate si mie.
Cum ma opresti? Cu amenintari?
Si daca nu ma oprest. Ti le iau cu forta. Cum ameninti si tu ...cu forta.
Pe ce se bazeaza aplicarea legilor? pe forta si arme.
Asa ca nu mai ameninta daca nu esti pregatita sa le aplici. sau le aplica altii?
Te credeam o persoana blinda toleranta.

M-AM INSELAT ASUPRA TA.

Tot asa cum ai incercat sa clonezi topice de ale mele?
Da, asa e, oamenii ce fac un anumit lucru, fapt, sint intoleranti cu altii.

NU AI DREPT DE AUTOR ASUPRA IDEILOR CU PRIVIRE LA UNIVERS, FIINDCA ELE SINT DEJA EMISE. CHIAR DE MINE PE AICI, DAR NU SINT IDEILE MELE, SINT IN SPATIUL PUBLIC.
NICI NU STIU DACA MAI SINT SURSELE.
ORICUM UNIVERSUL NU STIE DE LEGILE UMANE.

AI AUZIT DE O CIFRA DE 10 LA PUTEREA DE SUTE?
NICI NU ITI TRECE PRIN GIND LA CE MA REFER. DAR STII SA PREIEI IDEILE ALTORA SI SA SPUI CA SINT ALE TALE.
EU MACAR AM AVUT BUNUL SIMT SA SPUN CA AICI SINT EMISE NISTE DATE. SINT SI SURSELE PRIMARE.
DAR TEORIA CU PRIVIRE LA UNIVERS ESTE EXTREM DE BULVERSANTA CA EFECTE IN CUNOASTERE.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2016, ora 19:29

AI AVUT DREPTATE SA SPUI SA NU VIN CU SCANDAL, DAR NU EU AM INCEPUT CI COCONUL DE CARE ITI PLACE MAI ALES CIND TE INJURA.

UITE EU ITI PREIAU IDEEA TA SI PLEC CU EA LA PLIMBARE. CE-MI FACI?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2016, ora 19:33

AS SPUNE PAREREA MEA CU PRIVIRE LA MARGINE SI PE UNDE S-AR SITUA CA DISTANTA, DAR IMI E CA MI-O PREIA MUSETEL, SI PE URMA SPUNE CA E A EI, SI TREBUIE SA O DAU PE MINA RELIGIEI, PARDON LEGII. SI ....MAI BINE LIPSA.

_HaKooN_

3 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2016, ora 20:21

Nastase, jale mare mai baietica, ti-a sucombat pana si ultimul neuron semifunctional care iti levita prin intunericimea din tartacuta ba’, urechistule hanarnist.

Ba' Nastase, Universal tau a inceput in aia ma-tii si se termina exact in varful propriului tau nas ba’, NULITATE. isterizata.

_HaKooN_

3 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2016, ora 20:32

ba' nascascatule, mataluta sa imi demonstrezi ca stii procedurile (is mai multe bre, nulitate consacrata) si ecuatiile prin care se poate aproxima VARSTA UNIVERSULUI si te declar o somitate , iar ca bonus, te trec pe lista scurta la premiul nobel pentru fizica in 2017.

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2016, ora 22:21

De la: nastasemihail, la data 2010-08-21 15:14:08

Acum citeva luni s-a spus. A durat mai multe zile pina au aparut galaxiile.
Dar de la asta pina la 93 miliarde de ani lumina.marimea.
Nu spun ca nu ar fii. dar cum s-a ajuns la cifra asta.
De exemplu eu stiu din scrieri vechi, ca un univers, fiinteaza 3600 miliarde de ani. Dupa care se produce haosu. Normal ca sint cunostinte din alte sfere. Si care atesta ca exista dimensiuni diferite de cel material.
Universul material e dominat de acele dimensiuni.
Akasha, un univers informational, cele 11-12 dimensiuni.
In afara structurilor gen megaunivers, care tot material este.
Am luat-o la plimbare.

zau ma!?

fiinteaza de 3600 miliarde ani?

de care ani, terestri sau akashici?

nastaseee, tu insisti cu elucubratiile mai abitir decat se lupta porcul cu dovleacul.

ba' baiatule,ai grija pe unde levitezi si din ce fel de akashe mai citesti ca nu te vad bine si nici nu pot oferi vreo profetie benefica pentru o somitate de teapa ta in viitorul proxim existential in care ai sa baltesti ca un parazit nascut obosit mental.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului UNDE SE TERMINA UNIVERSUL???
Mergi la: