Info
x
Unde se termina universul???
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 31 Decembrie 2016, ora 14:58
1. Am vrut sa verific daca ti-ai invatat lectia!
2. Am vrut sa demonstrez ca stii sa accepti realitatea! Stii sa accepti ca te poti insela! 3. Demo:(daca ceri prea multe, ti-oi raspune, da' rabdare sa ai cu mine si.... poti sa .... sau lasa, ma dscurc io! ) In prealabi, domnia ta stiai sa faci glume. Comportamentul prealabil al domniei tale te-a prezentat pe acest forum ca ceea ce esti. Cand.... domnia ta stiai sa faci glume? Raspunde ( locutiunea adverbiala: in prealabil) Care comportament? Al domniei tale. (raspunde adjectivul) La multi ani sanatosi si calmi! Salute! Port caciula, deci imi permiti un onor? ....evident,o calda si sincera strangere de mana! La re!!!!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Fosta membra 9am.ro 223 mesaje Membru din: 14/11/2016 |
Postat pe: 31 Decembrie 2016, ora 15:00
De la: Musetel, la data 2016-12-31 14:58:231. Am vrut sa verific daca ti-ai invatat lectie! incearca sa raspunzi la obiect, citez: poti sa-mi ,, demonstrezi"" (exemplifici) care sunt sinonimele termenului: -PREALABIL ? cat si: -prealocabil? -preapelabil? -preparator? |
|
Postat pe: 31 Decembrie 2016, ora 16:16
De la: Musetel, la data 2016-12-31 14:58:231. Am vrut sa verific daca ti-ai invatat lectia! Pot! Nu vreau sa iti mai scriu. Poti tu respecta a mea alegere? Ramai cu bine! Poti! Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 31 Decembrie 2016, ora 16:57
De la: Musetel, la data 2016-12-31 16:16:10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2017, ora 14:35
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 19/05/2013 Oras: Iasi |
Postat pe: 1 Ianuarie 2017, ora 18:38
De la: _HaK0oN_, la data 2016-12-29 19:03:40Stiam ca atunci cand ti se face o observatie in loc sa te informezi "arunci cu mucii in propria fasole"!De la: g_alin_a, la data 2016-12-29 18:13:17 luntre (pl. -re) substantiv feminin substantiv feminin (F103) Surse flexiune: DOR nearticulat articulat nominativ-acuzativ singular luntre luntrea plural luntre luntrele genitiv-dativ singular luntre luntrei plural luntre luntrelor vocativ singular — plural — Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2017, ora 14:12
De la: g_alin_a, la data 2017-01-01 18:38:22De la: _HaK0oN_, la data 2016-12-29 19:03:40Stiam ca atunci cand ti se face o observatie in loc sa te informezi "arunci cu mucii in propria fasole"!De la: g_alin_a, la data 2016-12-29 18:13:17 Dnei. NEDELCU aka GALINAGALACTICA, citez: (,, alegeþi-vã un singur cont pe care sã postaþi. cum procedaþi dvs. nu e ok. mai clar: postaþi texte de pe 2 conturi deodatã, ba chiar aceleaºi texte când pe un cont, când pe celãlalt, la diferenþã de 2-3 zile. aºteptãm rãspuns care cont rãmâne valabil. mulþumim (voi lãsa acelaºi mesaj ºi pe celãlalt cont) “) o luntre – douã luntri. Luntrii, cu doi i, doar la G-D. Sau, in perfectul simplu al verbului a luntri : eu luntrii… Luntre, substantiv feminin care își schimbã forma de genitiv-dativ – luntrii și de plural – luntri FÃNUª NEAGU ,,În marginea Dunãrii se legãnau ancorate douãsprezece luntri întinsese o scândurã ca un podeþ pe marginea a douã luntri ºi se lungise cu faþa la soare aruncarã pe apã douãzeci ºi trei de luntri”. Mihai Eminescu, povesteºte cãlãtoria sa spre Blaj ,,Zi de varã pân-în searã am tot mers fãrã sã stau de fel. Soarele era la apus, aerul începea a se rãcori, holdele pãreau cã dorm din freamãtul lor lung, de-a lungul drumului de þarã oamenii se-ntorceau de la lucrul câmpului, cu coasele de-a spinare, fetele cu oale ºi doniþe în amândouã mâinile, boii trãgeau încet în jug ºi carul scârþâia…Ascuns în maluri, dormea Murãºul, pe el trosnea de cãruþe podul de luntri, pe care-l trecui ºi eu. De departe se vedeau munþii mei natali, uriaºi bãtrâni cu frunþile de piatrã spãrgând nourii ºi luminând þepeni, suri ºi slabi asupra lor ” Neagu Djuvara ,, De la Basarab întemeietorul pânã la Mircea cel Bãtrân, conducãtorii noºtri au fost dintr-o bucatã. Dupã aceea, de la fiul sãu ilegitim Radu Prasnaglava (prasnaglava înseamnã prostul satului, nume dat probabil de boierii care ar fi vrut sã continue lupta cu turcii), liderii noºtri au stat cu fundul în douã luntri. ” Ion Ghica „Golescu-Negru umblã șovãind, cu curul în douã luntri”. Lucian Blaga „Acest teolog nomad cu..., nu în douã luntri, ci în douã mitropolii (Blaj și Sibiu) e nu numai incult, ci și stupid” GEORGE STANCA „Când Carol al II-lea a comis Restaurația, Pamfil nu a sãrit la tãmâiat. Au sãrit Crainic, Nae Ionescu, care s-au declarat ”carliști”. Finalul. În timp ce Pamfil era chemat la sfat de însuși Carol II, carliștii erau la pușcãrie... Pamfil a fost cel mai isteț. Sau cu fundu-n mai multe luntrii. ” George PRUTEANU Dilema, nr.263, 19 febr.. 1998 ,, Art.3 Prevederile art. 2 se aplicã deopotrivã cetãþenilor aflaþi fie la Putere, fie în Opoziþie, fie - în cazuri speciale - cu fondul sedentar în ambele luntri. Art.10 Prezenta Ordonanþã intrã acum în vigoare, dar textele anterioare ale maijossemnatului (din Convorbiri literare, SLAST ºi Dilema) nu se abrogã. ” DEX. RO Intrare: luntre (pl. -re) luntre (pl. -re) substantiv feminin substantiv feminin (F103) Surse flexiune: DOR nearticulat articulat nominativ-acuzativ singular luntre luntrea plural luntre luntrele genitiv-dativ singular luntre luntrei plural luntre luntrelor vocativ singular — plural — Intrare: luntre (pl. -ri) luntre (pl. -ri) substantiv feminin (F108) nearticulat articulat nominativ-acuzativ singular luntre luntrea plural luntri luntrile genitiv-dativ singular luntri luntrii plural luntri luntrilor vocativ singular — plural — Academia Romana Institutul de Lingvistica ,, Iorgu Iordan – Al. Rosetti” DICTIONARUL ORTOGRAFIC, ORTOEPIC SI MORFOLOGIC AL LIMBII ROMANE. Pag. 456 , citez: ! Luntre s.f. g-d art. Luntrii pl. Luntri. I'm sorry, autoserveste-te: fasolea+ muciii etc. @galinagalactica
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2017, ora 16:23
No 'she dara! La noi sa spuneashe: Ka cand sa kkvaca-n lapte, traba stracurat!
Îi o vorba popolara, serios ! Bun ashe, daca razboinicii miei aistia doi, or ajunsu' la un consens, puteam a le spune ca io puteam a-i feri de atata scris, ca le zisai io mai sus, pardon, poate pa cealalta pajina, una mai in fata asteia, ca luntre/luntri.... cum vreti voi a le spune celor doua bucati de luntre, e corect, in limba româna. Da', de cele mai multi oari, tra sa lasam pruncii sa se joace cat vor iii, ca de la dam mura in gura tati raspunsurili, apiiiii cum or invataru' iiii, ha? Sînguri tra sa invete, no! Sunt intreaga, nu va nelinistit, nu am virusi, ador graiu' mieu d'acasa! Românesc! Cu toate ca mai fac si io erori in exprimare, ceea ce imi atrage uneori besteleala voastra binemeritata! Procesez, asimilez si arhivez! Parol de om simplu si supus erorii! Ha, ha! Nu pot a tace' cata voi, no! Da' nicii voi nu tra' sa taceti! Sau, de iiiiiti tace', Dominic va roade cablul tacerii, sa stiti, contez pe el, pe Dominic! Eu' luntrii .... asa il citii io! Asa , ca nu il aud pe Hakonu scriindu-si gandurile, doar i le cetesc! Este ca pot ceti cu ce accent vroi I-O? Eul luntrii, tu-ul luntrii, ce e scris si pent-a noaste luntre, bucurosi le-om face saluntreasca impreuna? Ha? Ceziceti sanu va mai sfaditi! Strecuram mucii din fasole, ashe cum zâce graiu' mieu nordic? Nu e bai ca graiu' mieu face referire la lapte , vaca si excremente bovine, sau al vostu' graiu' face referire la fasole batuta ori ba si eliminari nazale, ideea este dedusa: sita le strecoara pe toate, este? Hai, dati-va mana si purcedeti cu mine pe drumul pacii! Hei, pe bune ca am sinonime pantu' preparator si pantu'... care mai era tema, mai? Eeee, da: prealocabil. Is in cumpana cu al triilea, da' gasesc io o portita sa scap, iara', cu codita necalcata, pardon, cu shapca nesifonata, pardon, (ce am!!!!!?) cu petalele-mi curate si uneori transparent de limpezi! Sa aveti o zi faina! Nu uitati sa zambiti cu mine, ori fara mine, important e sa zambiti, da? Uniiii e usa ceee ..... ah, o gasii,cred ca luntrii destul pe parcela voaste! Pa, pa, numa' bine va las in urma-mi! Onor!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2017, ora 16:31
...evident ca iesii pre' iute, cum mnii foaita! Pffff, uitai referatu' prescurtat, mai sa fie! Nu-i bai, iata-l:
prealabil sinonim cu precedent, premergator, pregatitor.... prealocabil sinonim cu predestinat, prevazut preparator sinonim cu MEDITATOR.... Olé? Si pace! Amu' chiar parasesc ambarcatiunea! O alta parte a universului ma solicita! Aveti grija de voi, cu totii! Sa ne reintersectam existentele mereu cu bine! La re?!
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2017, ora 16:38
Nu ti-ai respectat tacerea si ai confirmat ceea ce stiu
ca: nu stii!
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2017, ora 17:02
a zis ca paraseste ambarcatiunea, dar nu era definitiva parasirea ei , da' daca tu Vrei sa Intelegi in felul tau specific de a nu intelege si de aici sa ti sa traga niste apostrofari, caci nu ratezi sa dovedesti ca esti tot pe linga, asta e !....ghinionul nost'
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2017, ora 17:33
immm, bravos, iacata ce text elaborat gindi regele flatulenta, care stie el ce stie cum e cucurul calului !
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2017, ora 17:52
De la: _HaK0oN_, la data 2017-01-04 16:38:09Nu ti-ai respectat tacerea si ai confirmat ceea ce stiu Amuteste-ma prin surprindere cu ceea ce stii mataluta! Am si eu o intrebare! Daca ai pus doua puncte dupa ''ca'', te-ai intrebat daca e corect sau ti se fâlfâie de tu te exprimi corect , hm? Bine ca pretinzi de la interlocutori sa fie perfecti! Ca sa ai de la cine invata? Asta era! BINGOOOOOOOOOOOOOOOO! ...s-a strigat linie!
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2017, ora 17:58
Nu va retin! Spor la sfada! Va descurcati si fara mine!
Universul care ar fi putut incepe printr-un eventual dialog , poate fi considerat sfarsit ! Si asta numai datorita samantei voastre perpetuee de scandal! Asa m-am saturat de voi si de sfada voastra continua, ca imi vine sa ma duc departe de voi ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2017, ora 17:58
De la: Musetel, la data 2017-01-05 17:52:16 incalta antiderapantele si incearca sa nu depasesti ,linia',transparento sturlubatica. vaiul si amarul te va potopi ![]()
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2017, ora 18:04
De la: _HaK0oN_, la data 2017-01-05 17:58:14De la: Musetel, la data 2017-01-05 17:52:16 Io, altruista cum ma stii, iti las tot potopul la discretie! Fa ce stii tu cu el! Vaiete-te, amareste-te, arunca si intercepteaza, nu ma mai intere'! Martz tehnic!
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2017, ora 18:09
Stii sa patinezi, urâtenie? Ce jucam? Hochei? Ai o crosa si pentru mine? ca tu mereu ai crose in tolba!
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2017, ora 18:10
Puc?
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2017, ora 18:12
Cati aparatori ai?... ca sa stiu cate unghiuri am de ricosat cu un singur... puc!
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2017, ora 18:18
De la: _HaK0oN_, la data 2017-01-04 16:38:09Nu ti-ai respectat tacerea si ai confirmat ceea ce stiu gresit De la: Musetel, la data 2017-01-02 16:31:29... corigenta! iti patineaza neuronul . |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2017, ora 18:20
Din tribune se auzi un banc:
Bula la scoala ia o nota proasta. Invatatoarea ii spune: -Bula pe maine sa-ti semneze maica-ta nota. A doua zi ,Bula merge la scoala cu nota nesemnata. -Bula de ce nu ti-o semnat maica-ta nota?(intreaba profesoara) -O calcat-o excavatorul. -Atunci sa-ti semneze taica-to nota. A treia zi, Bula merge la scoala cu nota nesemnata din nou. Invatatoarea ii spune: -Bula de ce nu ti-o semnat taica-to nota? -L-a calcat excavatorul. -Ma Bul,a da tu ce faceai in timpu' asta? -Ma plimbam cu excavatorul. Gheata era atat de impartiala, incat permitea propagarea ultimelor cuvinte in tot universul golit voluntar de Hakon cel voinic si crosele de aur! Excavatorul.... ....cavatorul.... .... vatorul.... ....torul.... ....rul.... ............................. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2017, ora 18:27
PREPARATOR este sinonim cu MEDIDATOR!
Nu ar fi prima data ca imi contrazic profesorii si tot io castig! Hai, cearta-te tu cu tine! Patinuarul e gol! Uratenie, ai grija de scafarlia ta! Dex on line, uratenie : ,,MEDITATÓR, -OÁRE, meditatori, -oare, s. m. și f. Persoanã care mediteazã (4) un elev; preparator (4). – Medita + suf. -tor. '' Trage tu cortina! Nu mai e nimeni sa te aplaude! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2017, ora 18:32
De la: Musetel, la data 2017-01-05 18:27:19PREPARATOR este sinonim cu MEDIDATOR! ![]() ![]() ![]() Persoană care ajută eleviÄ la repetiÈ›iune, care le repetă explicaÈ›iunea profesoruluÄ. (MaÄ bine zis preparator È™i greÈ™it meditator). S. n., pl. oare. RepetitoriÅ. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2017, ora 10:44
Un bascket pe gheata... mer'e?
www.youtube.com/watch?v=3YZ-gACSdTg Neata buna, Univers nelimitat! Ce avem nevoie ....? manusi...avem! loabda...avem! gheata ... este berechet! Cosuri? Sunt destule , important e sa aiba circumferinta superioara circumferintei mingii! Brrrrrr! Nush la voi cum o fi, da' la noi ingheata pietrele, totul e alb si inert, rigid, dur, imobil, ai zice ca totul e pregatit de o imagine perfecta ce urmeaza a fi inregistrata in vreun android ! cool! E o imagine de basm, o pot suprapune cu Once upon a time.... Muzica este? Sa vedem... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2017, ora 12:38
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2017, ora 14:19
Toate sunt la moda acum, si tot exagerat....
www.youtube.com/watch?v=D0g3XpPGvk0 Aici DJ Musetel ! Bine va regasesc in plina forma, cu zambetul la purtator! Zambim alaturi si va multumesc! DJ Hakon, receptie ! Iti las pupitru la indemana, am incredere ca gasesti niste platine mandre ! Please don't stop the music!
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2017, ora 15:11
De la: Musetel, la data 2017-01-05 17:58:06Nu va retin! Spor la sfada! Va descurcati si fara mine! moi, copilasule ....ptr. mine asta esti si te rog sa nu te superi ca-ti spun asa, tu fiind un copilas de virsta fiului meu, de ce esti atit de Contradictorie ? ceea ce spui in postarea asta e atit de categoric si aproape definitiv ca cine te citeste zice : GATA, domne, s-a terminat , a plecat trintind usa ! dar, in clipa in care Hakon te inteapa , incepi a te lua cu el la sfada , de parca asta si asteptai ! stii cam cum vine asta ? las-o pe gabi si cearta-te cu mine ca mor de plictiseala ?
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2017, ora 15:45
De la: Musetel, la data 2017-01-06 14:19:31 a,b,c... www.youtube.com/embed/ypEaGQb6dJk www.youtube.com/embed/ARJ8cAGm6JE www.youtube.com/embed/7_7E9YETMHs
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2017, ora 16:46
De la: gabigabi2, la data 2017-01-06 15:11:18De la: Musetel, la data 2017-01-05 17:58:06Nu va retin! Spor la sfada! Va descurcati si fara mine! Poi, tu, Gabita, d-apoi cred ca toata lumea care va citeste si va vede sfada trasa pe toate topicele, ii vine sa dea tare cu usa topicului si sa se duca departe , macar pana va linistiti! Io nu support sa ma cert! De cate ori nu mi-am sters contu' decat sa ma lansez in certuri inutile care ranesc si nasc cuvinte care poate nu ne caracterizeaza. Cine vrea, ma intelege! Nu ma supar ca ma numesti copilas, coptil samd! Ma simt onorata ca ma apelezi asa! Of Doamne, si cate usi nu se inchid pentru a fi redeschise iar si iar pana se solutioneaza potitiv orice problema!
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2017, ora 16:54
Nush voi, da' io nu intru aici ca ma plictisesc. Faceti parte din viata mea. Ceea ce denota un secret: Cat va mai scriu, inseamna ca mai contati pentru mine!
Am crescut, o parte din mine, aici, cu voi! Ca am capatat suturi, critici, ironii uneori deplasate, chiar injurii, unii dintre voi incercand a ma elimina de atatea ori inventand minciuni despre mine ( nu mai revin asupra detaliilor, nu mai vreau sa scormonesc cenusa, sunt toate iertate DIN PARTEA MEA!) . Este firesc sa tin legatura cu voi, asa cum o fac din 2012. Si, recunosc ca fiecare cearta cu oricare dintre voi, daca nu m-a ucis, cu certitudine m-a calit! Sunt vie! Si va multumesc ca sunteti , asa cum sunteti! Am invatat a accepta oamenii asa cum sunt. De pot aduce ceva bun in viata oricui, nu ezit sa o fac! Dar nu support certurile si e in natura mea de a le aplana, a le stopa! Cu riscul ca incasez din ambele parti ceea ce nu mi se cuvine uneori! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

immm, bravos, iacata ce text elaborat gindi regele flatulenta, care stie el ce stie cum e cucurul calului !
las-o pe gabi si cearta-te cu mine ca mor de plictiseala ?