back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre evrei

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 29 Aprilie 2010, ora 15:01

Ei , acum multi au nume romanizate , dar cativa se stiu ; petre roman , iliescu , brucan sunt cateva exemple , insa acestia sunt bieti pioni care nu cracnesc la ordinele primite de la centrala .
Eu sunt de parere ca cei care conduc lumea si implicit si pe noi sunt cei de care zice documentarul asta :
ht tp://stagevu.com/video/gbtxpfwrpygo
ht tp://stagevu.com/video/ncdfxmzycpnl
Mai gasesti informatii importante pe blogul saccsiv :
ht tp://saccsiv.wordpress.com/2010/03/21/evenimentul-zilei-legendel...

Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 17:09

De la: tutenes, la data 2010-04-29 15:01:42Ei , acum multi au nume romanizate , dar cativa se stiu ; petre roman , iliescu , brucan sunt cateva exemple , insa acestia sunt bieti pioni care nu cracnesc la ordinele primite de la centrala .
Eu sunt de parere ca cei care conduc lumea si implicit si pe noi sunt cei de care zice documentarul asta :
ht tp://stagevu.com/video/gbtxpfwrpygo
ht tp://stagevu.com/video/ncdfxmzycpnl
Mai gasesti informatii importante pe blogul saccsiv :
ht tp://saccsiv.wordpress.com/2010/03/21/evenimentul-zilei-legendel...]
si criza tot iei au declansato

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 22:12

Normal , ei detin monopol pe bani , si cand vor sa o puna de-o criza , scot de pe piata sume imense de bani .

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 00:11

De la: tutenes, la data 2010-04-30 22:12:06Normal , ei detin monopol pe bani , si cand vor sa o puna de-o criza , scot de pe piata sume imense de bani .

interesant,tot ce ati postat pana acuma...

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 18:42

De la: Ebony, la data 2010-05-01 00:11:58
De la: tutenes, la data 2010-04-30 22:12:06Normal , ei detin monopol pe bani , si cand vor sa o puna de-o criza , scot de pe piata sume imense de bani .

interesant,tot ce ati postat pana acuma...

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 18:50

Nicolae Steinhardt , un evreu care a renuntat la a fi evreu si s-a crestinat , un evreu care a simtit romaneste :
"1961
La Jilava, pe secþia întâi, în celula numãrul nouã, vreme îndelungatã
cu un macedonean, Anatolie Hagi-Beca. El, macedonean ºi legionar; eu,
evreu botezat ºi naþionalist român: ne împrietenim numaidecât. (Mã
însoþeºte ºi faima mea de ovrei care a refuzat sã fie martor al acuzãrii în
procesul intelectualilor mistico-legionari.) Ajungem curând la concluzii
care ne bucurã pe amândoi. Lucrul de care ne dãm seama, ºi el ºi eu,
este cã ne aflãm deopotrivã îndrãgostiþi de ceea ce gãsim cu cale sã
numim „fenomenul românesc", altfel spus de poporul român, de peisajul,
de cerul, obiceiurile, interioarele, câmpurile, munþii, ceapa, þuica,
ospitalitatea, echilibrul din spaþiul nostru. Socotim cã suntem deosebit de
îndrituiþi sã iubim în deplinã cunoaºtere, deoarece suntem, fiecare în felul
sãu, pe jumãtate în cuprinsul românismului ºi pe jumãtate în afara lui,
într-o situaþie cum mai prielnicã nu poate fi pentru a prinde, a pricepe ºi a
suferi."

"În aºteptarea ordaliei noastre, caraliul þigan îºi
omoarã timpul punându-ne întrebãri cu tâlc: câþi ani ai? la cât eºti
condamnat? pentru ce? ce-ai fost? puneai ºi tu femeile la ºantan sã se
urce goale pe masa ºi sã le stropeºti cu sifon? (Chestia asta cu femeile
goale stropite cu sifon pe mesele ºantanelor e obsesia tuturor, reprezintã
pentru ei suprema vãdire a bogãþiei ºi desfrâului, idealul ne plus ultra,
visul, Himalaya; e ducesa lor de Mortemart. Mai departe nu se poate
merge, un fel de limitã a vitezei luminii pentru teoria relativitãþii.)
Pe mine mã întreabã dacã-s român. Sunt, îi rãspund. Ce, mã, nu eºti
jidan? Sângele meu e evreiesc, îi dau eu replica, dar de gândit ºi de simþit
gândesc ºi simt româneºte.
κi dã seama cã n-a nimerit-o ºi tace. Apoi se repede la altul: da' tu,
bãtrânule, câte moºii ai avut?'
ht tp://www.scribd.com/doc/22277246/jurnalul-fericirii

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 11:13

“Statul Israel promite libertate religioasã pentru toate religile. Cu toate acestea, în unele oraºe din Israel, israeliþii care cred cã Isus e Mesia sunt persecutaþi. Unul dintre aceste oraºe este Arad.” Astfel ºi-a început Chris Mitchell, angajat al CNN News Ierusalim, discursul în legãturã cu evenimentele din Arad, Israel. A continuat, „Arad este situat în centrul deºertului Negev, la douã ore cu maºina de Ierusalim. Pentru majoritatea de 25,000 de rezidenþi este un loc liniºtit. Dar pentru alþii, este un loc al protestelor zilnice ºi un loc de hãrþuialã zilnicã. „O sectã ultra-ortodoxã numitã Gur, îi hãrþuieºte pe majoritatea evreilor mesianici din oraº”. L-a citat Mitchell pe Yakim Figueros, pastor mesianic din Arad, care declara: „Ne întâlnim la o casã de adunare. Acolo este o intrare foarte strâmtã, ma refer la poartã. ªi astfel aceastã sectã a pus pe doi dintre oamenii ei la uºa clãdirii, stând de o parte ºi de alta ºi blestemându-i pe toþi care intrã: „Sã-i rãmânã copiii orfani ºi soþia vãduvã” ºi aºa mai departe. Mitchell a continuat spunând: „Centrul oraºului, unde mulþi pensionari evrei imigranþi se adunã, este un alt centru de hãrþuialã.”
ht tp://www.pasi.ro/stiri-si-evenimente/evreii-mesianici-persecutat...

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 17:46

Maiorul Valeriu Carp, monumente obraznice ºi îndoielnica propagandã evreiascã a kominterniºtilor ºi a fiilor lor

June 16th, 2009 in Camiliada | lasã un rãspuns

Într-o þarã ce are la conducere niºte cãcãcioºi slugarnici ce se vând mai rapid ca fetele de la ieºire spre Fãlticeni, unde intelectualitatea a fost permanent laºã ºi a avut ca lege supremã doar banul ºi linsul papucului mai marilor vremii, unde populaþia este îndobitocitã ºi are creierul spãlat cu manele, telenovele, petreceri câmpeneºti cu mici ºi bere, iar indivizii ce o compun au drept modele toþi cretinii mãslinii cu ceafa groasã ce au dat tunuri ºi toate ºtoarfele ce îºi dau chiloþii jos la TV, e foarte normal sã nu se ºtie nimic altceva decât ce li se spune pe canalele oficiale ºi agreate de stãpânii “Licuriciului” ºi sã nu se ia atitudine când e cazul. Drept urmare, în România, e normal sã fie salutatã ºi aplaudatã dezvelirea unui astfel de monument sau sã se asiste pasiv la edificarea mai multor plãci comemorative ºi monumente închinate lui Albert Wass. Se observã aceeaºi dublã mãsurã scârboasã cu care opereazã industria holocash-ului ºi la care niºte borâturi de teapa unui Adrian Nãstase s-au întrecut sã fie mult mai slugarnici ºi mai scrupuloºi decât ar fi cazul, cãlcând în cel mai abject mod peste demnitatea ºi eroii întregului popor român ºi consecinþele se vãd: statui ale mareºalului Antonescu acoperite cu tablã sau pânzã ori chiar sparte cu barosul pe timpul nopþii. Din categoria eroilor uitaþi ºi ponegriþi de propaganda evreilor kominterniºti cu câteva zeci de ani în urmã ºi de odraslele lor nãpârlite în moderniºti ºi democraþi, face parte ºi maiorul Valeriu Carp. Despre ce a fãcut Valeriu Carp ºi pentru ce trebuie sã îi mulþumim aflaþi în rândurile urmãtoare scrise de istoricul Mircea Dogaru.

Dacã nu ar fi fost maiorul Valeriu Carp, toate scursurile din fruntea statului ºi judeþului ar fi mers la Putna cu paºaport ºi eu, ca ºi mulþi alþii nãscuþi la Suceava, am fi fost actualmente mândri cetãþeni ucrainieni nãscuþi în URSS. În urma acþiunilor maiorului Valeriu Carp, în satele de pe alineamentul descris în articolul lui Mircea Dogaru s-au format echipe de partizani care au acþionat în timpul ºi dupã încheierea celui de-Al Doilea Rãzboi Mondial formând primul nucleu al rezistenþei anticomuniste din Carpaþi.

Propaganda holocash-ului uitã sã spunã marile mãgãrii pe care le-au fãcut evreii în vara anului 1940 de au ajuns sã scoatã din pepeni un popor paºnic cum e cel român. Apropo, când vine vorba de porcãrii fãcute de evrei, evreii zic cã erau de vinã comuniºtii atei, dar când vine vorba de pedepsirea comuniºtilor atei colaboraºioniºti ºi spioni pentru armata sovieticã, atunci victimele devin evrei nevinovaþi. Ce au fãcut evreii ºi cum au scos din minþi românii gãsiþi în Sãptãmâna Roºie a lui Paul Goma. Revenind la propaganda ºi impunerea planetarã a suferinþei “poporului ales” drept motiv de doliu global, pe pãmânturile noastre opereazã niºe foºti nomenclaturiºti comuniºti, cei mai mulþi urmaºi ai evreilor kominterniºti veniþi pe tancurile sovietice, care ºi dupã cãderea comunismului ºi dupã ce s-au transformat în mari luptãtori pentru democraþie, nu pot sã-i uite pe cei care le-au încurcat socotelile pãrinþilor lor, astfel cã ori de câte ori au ocazia, blameazã România ºi eroii ei, de cele mai multe ori pe banii poporului român. Un astfel de personaj nedrept care spurcã românii de câte ori apucã ºi îi acuzã de toate porcãriile posibile este Radu Ioanid. Acesta, în binecunoscuta tradiþie evreiascã, vorbeºte despre uciderea câtorva evrei comuniºti care deja sãrbãtoreau venirea ruºilor ºi implicit a comunismului, dar nu vorbeºte despre porcãriile ºi provocãrile josnice la care aceºtia s-au dedat.

Din fericire pentru mine, despre urmãtorul eveniment pe care îl relateazã Ioanid, mi s-a povestit cu lux de amãnunte toatã întâmplarea. Sã vedem ce zice Ioanid: “In aceeasi zi, in Suceava, un grup de 18 soldati, sub comanda unui locotenent, au intrat in casa evreului Suhar Lax din Costina. Dupa ce l-au torturat, l-au legat de coada unui cal si a fost astfel tarat aproape 3 kilometri, pana in capatul satului, unde cadavrul lui sfartecat de gloante a fost gasit in padure”. Ce nu spune Ioanid e cã nefericitul ãla din Costâna, împreunã cu altul, s-au apucãt sã tragã în armatã, pentru cã ei se considerau deja trãitori în raiul sovietic ºi priveau armata românã ca pe un factor perturbator. E normal ca soldaþii sã rãspundã unei astfel de provocãri. Unul dintre atacatori a fugit, însã cel care a fost ucis nu a reuºit sã scape din cauzã cã era gras. Abia acum dupã ce am citit întâmplarea asta, dupã ce am mai studiat una alta ºi am trecut ºi pe la Auschwitz, am ajuns sã îmi dau seama cum o mare tagmã de ºmecheri au creat o industrie de fãcut bani din suferinþele coreligionarilor lor ºi din naivitatea ºi prostia restului goilor. Abia acum am înþeles cât este minciunã ºi tupeu ºi cât este adevãr în toatã propaganda Holocaustului. Prea multã mârºãvie, prea multe cifre umflate, prea mult câºtig pe seama unor nenorociþi. Prea mult dublu standard, prea multã imposturã ºi prea multã obrãznicie. În aceste condiþii, vorbele unui evreu care a spus cã rãul suprem pe care îl poþi face unui evreu este sã îl iubeºti, pentru cã în situaþia asta nu va putea urla “jale, urgie, pogrom!” sunt atotcuprinzãtoare. Pentru hamburgãrii cu creierul spãlat am o dezvãluire: chiar dacã asta e impresia voastrã, vã înºtiinþez cã nu doar evreii au suferit ºi suferã pe Terra. Dacã aþi citit cu atenþie ce a scris Dogaru, atunci sunt sigur cã veþi fi interesaþi ºi de luptãtorii anticomuniºti din munþii Bucovinei ºi de masacrele de la Lunca ºi Fântâna Albã.

Concluzie: Maiorul Valeriu Carp împreunã cu alþi eroi în uniformã militarã ºi principalele figuri ale luptãtorilor anticomuniºti din munþii Bucovinei, meritã un monument sau un întreg memorial pe crestele Obcinei Mari cu vedere spre nordul rãmas dincolo de sârma ghimpatã, pentru cã lor le datorãm traiul în România.
ht tp://suceveanul.blogoras.com/?p=1238

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2010, ora 23:35

De la: tutenes, la data 2010-05-03 17:46:10Maiorul Valeriu Carp, monumente obraznice ºi îndoielnica propagandã evreiascã a kominterniºtilor ºi a fiilor lor

Într-o þarã ce are la conducere niºte cãcãcioºi slugarnici ce se vând mai rapid ca fetele de la ieºire spre Fãlticeni, unde intelectualitatea a fost permanent laºã ºi a avut ca lege supremã doar banul ºi linsul papucului mai marilor vremii, unde populaþia este îndobitocitã ºi are creierul spãlat cu manele, telenovele, petreceri câmpeneºti cu mici ºi bere, iar indivizii ce o compun au drept modele toþi cretinii mãslinii cu ceafa groasã ce au dat tunuri ºi toate ºtoarfele ce îºi dau chiloþii jos la TV, e foarte normal sã nu se ºtie nimic altceva decât ce li se spune pe canalele oficiale ºi agreate de stãpânii “Licuriciului” ºi sã nu se ia atitudine când e cazul. Drept urmare, în România, e normal sã fie salutatã ºi aplaudatã dezvelirea unui astfel de monument sau sã se asiste pasiv la edificarea mai multor plãci comemorative ºi monumente închinate lui Albert Wass. Se observã aceeaºi dublã mãsurã scârboasã cu care opereazã industria holocash-ului ºi la care niºte borâturi de teapa unui Adrian Nãstase s-au întrecut sã fie mult mai slugarnici ºi mai scrupuloºi decât ar fi cazul, cãlcând în cel mai abject mod peste demnitatea ºi eroii întregului popor român ºi consecinþele se vãd: statui ale mareºalului Antonescu acoperite cu tablã sau pânzã ori chiar sparte cu barosul pe timpul nopþii. Din categoria eroilor uitaþi ºi ponegriþi de propaganda evreilor kominterniºti cu câteva zeci de ani în urmã ºi de odraslele lor nãpârlite în moderniºti ºi democraþi, face parte ºi maiorul Valeriu Carp. Despre ce a fãcut Valeriu Carp ºi pentru ce trebuie sã îi mulþumim aflaþi în rândurile urmãtoare scrise de istoricul Mircea Dogaru.

Dacã nu ar fi fost maiorul Valeriu Carp, toate scursurile din fruntea statului ºi judeþului ar fi mers la Putna cu paºaport ºi eu, ca ºi mulþi alþii nãscuþi la Suceava, am fi fost actualmente mândri cetãþeni ucrainieni nãscuþi în URSS. În urma acþiunilor maiorului Valeriu Carp, în satele de pe alineamentul descris în articolul lui Mircea Dogaru s-au format echipe de partizani care au acþionat în timpul ºi dupã încheierea celui de-Al Doilea Rãzboi Mondial formând primul nucleu al rezistenþei anticomuniste din Carpaþi.

Propaganda holocash-ului uitã sã spunã marile mãgãrii pe care le-au fãcut evreii în vara anului 1940 de au ajuns sã scoatã din pepeni un popor paºnic cum e cel român. Apropo, când vine vorba de porcãrii fãcute de evrei, evreii zic cã erau de vinã comuniºtii atei, dar când vine vorba de pedepsirea comuniºtilor atei colaboraºioniºti ºi spioni pentru armata sovieticã, atunci victimele devin evrei nevinovaþi. Ce au fãcut evreii ºi cum au scos din minþi românii gãsiþi în Sãptãmâna Roºie a lui Paul Goma. Revenind la propaganda ºi impunerea planetarã a suferinþei “poporului ales” drept motiv de doliu global, pe pãmânturile noastre opereazã niºe foºti nomenclaturiºti comuniºti, cei mai mulþi urmaºi ai evreilor kominterniºti veniþi pe tancurile sovietice, care ºi dupã cãderea comunismului ºi dupã ce s-au transformat în mari luptãtori pentru democraþie, nu pot sã-i uite pe cei care le-au încurcat socotelile pãrinþilor lor, astfel cã ori de câte ori au ocazia, blameazã România ºi eroii ei, de cele mai multe ori pe banii poporului român. Un astfel de personaj nedrept care spurcã românii de câte ori apucã ºi îi acuzã de toate porcãriile posibile este Radu Ioanid. Acesta, în binecunoscuta tradiþie evreiascã, vorbeºte despre uciderea câtorva evrei comuniºti care deja sãrbãtoreau venirea ruºilor ºi implicit a comunismului, dar nu vorbeºte despre porcãriile ºi provocãrile josnice la care aceºtia s-au dedat.

Din fericire pentru mine, despre urmãtorul eveniment pe care îl relateazã Ioanid, mi s-a povestit cu lux de amãnunte toatã întâmplarea. Sã vedem ce zice Ioanid: “In aceeasi zi, in Suceava, un grup de 18 soldati, sub comanda unui locotenent, au intrat in casa evreului Suhar Lax din Costina. Dupa ce l-au torturat, l-au legat de coada unui cal si a fost astfel tarat aproape 3 kilometri, pana in capatul satului, unde cadavrul lui sfartecat de gloante a fost gasit in padure”. Ce nu spune Ioanid e cã nefericitul ãla din Costâna, împreunã cu altul, s-au apucãt sã tragã în armatã, pentru cã ei se considerau deja trãitori în raiul sovietic ºi priveau armata românã ca pe un factor perturbator. E normal ca soldaþii sã rãspundã unei astfel de provocãri. Unul dintre atacatori a fugit, însã cel care a fost ucis nu a reuºit sã scape din cauzã cã era gras. Abia acum dupã ce am citit întâmplarea asta, dupã ce am mai studiat una alta ºi am trecut ºi pe la Auschwitz, am ajuns sã îmi dau seama cum o mare tagmã de ºmecheri au creat o industrie de fãcut bani din suferinþele coreligionarilor lor ºi din naivitatea ºi prostia restului goilor. Abia acum am înþeles cât este minciunã ºi tupeu ºi cât este adevãr în toatã propaganda Holocaustului. Prea multã mârºãvie, prea multe cifre umflate, prea mult câºtig pe seama unor nenorociþi. Prea mult dublu standard, prea multã imposturã ºi prea multã obrãznicie. În aceste condiþii, vorbele unui evreu care a spus cã rãul suprem pe care îl poþi face unui evreu este sã îl iubeºti, pentru cã în situaþia asta nu va putea urla “jale, urgie, pogrom!” sunt atotcuprinzãtoare. Pentru hamburgãrii cu creierul spãlat am o dezvãluire: chiar dacã asta e impresia voastrã, vã înºtiinþez cã nu doar evreii au suferit ºi suferã pe Terra. Dacã aþi citit cu atenþie ce a scris Dogaru, atunci sunt sigur cã veþi fi interesaþi ºi de luptãtorii anticomuniºti din munþii Bucovinei ºi de masacrele de la Lunca ºi Fântâna Albã.

Concluzie: Maiorul Valeriu Carp împreunã cu alþi eroi în uniformã militarã ºi principalele figuri ale luptãtorilor anticomuniºti din munþii Bucovinei, meritã un monument sau un întreg memorial pe crestele Obcinei Mari cu vedere spre nordul rãmas dincolo de sârma ghimpatã, pentru cã lor le datorãm traiul în România.
ht tp://suceveanul.blogoras.com/?p=1238[/quote]

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 13:52

De la: Ebony, la data 2010-05-03 23:35:53
De la: tutenes, la data 2010-05-03 17:46:10Maiorul Valeriu Carp, monumente obraznice ºi îndoielnica propagandã evreiascã a kominterniºtilor ºi a fiilor lor

ht tp://suceveanul.blogoras.com/?p=1238[/quote]

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 13:53

Crimele comunistilor evrei comise impotriva romanilor in 1940

Crimele si ororile comise de comunistii evrei impotriva românilor este un subiect care descrie atrocitãþile si trãdãrile fãcute de comunistii evrei impotriva românilor in perioada evacuãrii din Basarabia si Bucovina in special in vara lui 1940. Aceste fapte sunt parte a Holocaustului Rosu.

Subiectul pune in context istoric problema revizionismului istoric iudaic. Acesta nu inceteazã sã rescrie istoria românilor in funcþie de interesele strãine românilor. Inventând antisemitisme false, apoi pictând pe români in culorile mincinoase ale unui oprobiu dezlãnþuit contra unui neam intreg revizionismul istoric iudaic neagã Holocaustul rosu prin care zeci de milioane de crestini dintre care peste douã milioane de români au pierit sub bolsevici, condusi de cadre iudaice.

Scriitori de rea credinþã au putut descrie, pentru a ilustra minciuna cã România ar fi "ucis, ucis, ucis", jandarmi români operând in teritoriile ocupate de teroarea horthystã! Când minciuna lui Elie Wiesel este dezvãluitã de Eugen Ionescu in direct la televiziunea francezã, acuzatorul incepe sã oscileze si se dã singur in vileag declarând sforãitor cã "oricum ascultãtorii nu se preocupã de istorie". Ei bine, istoria preocupã intens pe români, care, desi iartã crestineste, au suferit prea mult pentru ca sã uite vreodatã :[1] Trebuie precizat cã NV Transilvaniei a fost sub ocupaþie maghiarã ca urmare a Dictatului de la Viena, din 30 august 1940 si pânã la 25 octombrie 1944, ziua când Transilvania este eliberatã in intregime[2].

Cuprins

1 Context istoric
2 Desfãsurarea evenimentelor
3 Faptele
4 Note
5 Bibliografie

Context istoric
Incã din vremea lui Mihail Kogãlniceanu, numãrul tot mai mare de refugiaþi evrei care se agitau pentru denigrarea României prin Alianþa izraelitã au obligat instituþiile democratice ale þãrii sã ia act de efectele dezastruoase ale trãdãrii neamului românesc de cãtre acesti refugiaþi. Pentru economia româneascã, dinamica iesirilor de capital sub controlul noilor refugiaþi (atingând intr-o singurã generaþie numãrul de câteva sute de mii) se fãcea tot mai simþitã. Situaþia era fãrã iesire mai ales din cauza intervenþiei conjugat anti-românesti a puterilor strãine, manipulate de Alianþa izraelitã. In fine, prin arendarea pãmânturilor moldovenesti in mod concentrat sub controlul acestor refugiaþi, care au folosit sãlbãticie contra þãranilor români, s-a ajuns la marea rãscoalã din 1907, in urma cãreia mii de români si-au pierdut viaþa.

Winston Churchill a explicat intr-un articol faimos din anii 1920 cã evreimea organizatã s-a divizat in timpul primului rãzboi mondial intre bolsevism (ale cãrui ravagii acum la aproape optzeci de ani de la evenimente se pot mãsura in zeci de milioane de victime si un atac fãrã precedent impotriva crestinismului) si sionism, care este o miscare ideologicã fascistã, rasistã si de purificare etnicã[3].

Ambele grupuri de ideologi, agenþi si teroristi au trãdat statul român, care le oferise protecþie si adãpost timp de multe generaþii.

Bolsevicii, luptând direct si fãrã oprire contra românilor, prin sabotarea Unirii, prin uneltiri si prozelitism, au ameninþat fiinþa naþionalã româneascã, statul naþional român, biserica naþionalã, si civilizaþia crestinã. pentru a inþelege acest fapt este suficient a constata dezastrul programat al crestinilor in Rusia bolsevizatã, unde milioane de crestini au fost martiri, apoi toate bisericile au fost desacrate sau distruse, in timp ce nici o sinagogã nu a fost atinsã.

Sionistii urmãreau ruperea unei pãrþi din teritoriul naþional român si vinderea lui prin alipirea de imperiul bolsevic. Prima incercare istoricã a evreilor de a se regrupa a fost in Basarabia româneascã, pe care cetãþenii români evrei basarabeni, trãdând interesele þãrii, au fãcut totul pentru a o aduce sub bolsevici, chiar sub numele de Republica Socialistã Sovieticã Evreiascã[4][5][6].

Desfãsurarea evenimentelor

Potrivit istoricului Dinu C. Giurescu, trupele sovietice intrã in Basarabia si Bucovina, "incã din noaptea de 27 spre 28 iunie", la ora 3 a.m., strãpungând teritoriul românesc prin cinci puncte. In acelasi timp, grupuri specializate organizeazã acþiuni antiromânesti in vederea creãrii panicii, dezorganizãrii si confuziei generale. Astfel de acþiuni au loc in orasele: Chisinãu, Cernãuþi, Soroca,Tighina, Reni. Starea de spirit a populaþiei basarabene, incã de la inceputul evacuãrii armatei, administraþiei si civililor români, este consemnatã de sursele sovietice astfel: "...rusii indiferenþi; evreii aclamã intrarea Sovietelor in Basarabia. Românii de la sate surprinsi de evenimente, nu inteleg ce se petrece". Documentele strânse aratã cã "actele de agresiune si batjocorire" intreprinse impotriva armatei române care se replia incepând cu data de 28 iunie 1940, au fost iniþiate si desfãsurate de armata sovieticã in colaborare cu bandele formate mai ales din minoritari, "intre care si o suma de evrei"[7].

Faptele

In timpul celui de-al doilea rãzboi mondial doar maresalul român Ion Antonescu, ministrul de externe Mihai Antonescu, si Miscarea Legionarã i-au susþinut pe sionisti, preferând sã-i vadã pe cetãþenii români evrei mai degrabã plecaþi din România in Palestina decât rãmasi, ca sã fie trãdãtori, activi in chip de agenþi comunisti ai puterilor strãine cu care România era in rãzboi. România este astfel singura þarã care nu a deportat pe evrei[8], [9], [10] un numãr considerabil dintre acestia regãsindu-se in Palestina.

Desi au fost numãraþi printre victime de mai multe ori de holocaustologii ce folosesc incã mijloacele de propagandã comunistã, chiar aflându-se, prin aceasta, in plin negaþionism al holocaustului rosu (al cãror teoreticieni si practicieni erau ca fosti profesori de marxism) evreii români dupã invazia sovieticã erau mai numerosi decât inainte de rãzboi! [11]. Un autor sionist deosebit de discreditat de poziþia sa manifest anti-româneascã este Matatias Carp. Cele trei volume sub semnãtura sa sunt singura sursã de date privind populaþia evreiascã, secret de stat. Lucrarea sa este publicatã imediat dupã invazia sovieticã, in acest context, pentru a fi citatã in extenso azi, la peste 60 de ani de la evenimente... Mai mult, istoricul Dinu C. Giurescu remarcã faptul cã cele trei volume scoase in 1947 la Bucuresti, de cãtre Matatias Carp, sunt "fãrã trimiteri la fondurile de arhivã"[12].

Alexandru Safran, fost rabin sef, intr-o declaraþie din 1946 recunoaste faptul cã anexarea Basarabiei si Bucovinei de Nord de cãtre sovietici "a fost intâmpinatã cu bucurie de unii evrei din aripa stângã si comunisti".

In timpul evacuãrii din Basarabia si Bucovina de Nord a armatei române si a populaþiei refugiate române, provocatã de ultimatumul din 26 iunie 1940 prin care Uniunea Sovietica a cerut României cedarea acestor provincii amintite, populaþia evreiascã de aici a iniþiat si desfãsurat o serie de manifestãri si asasinate antiromânesti:
-uciderea si batjocorirea ofiþerilor si militarilor români;
-jefuirea si maltratarea refugiaþilor români;
-asasinarea oficialilor români din diferite instituþii publice si devastarea acestora;
-distrugerea si denigrarea insemnelor oficiale românesti[13].

Aceste fapte grave antiromânesti nu au fost intâmplãtoare, ci ele au fost programate si organizate cu mult timp inainte, existând in Basarabia 118 organizaþii teroriste si un Plan de bolsevizare a României in care comunistii evrei erau implicaþi foarte mult[14].

Incepând cu data de 28 iunie 1940, evreii de pe tot cuprinsul Basarabiei si Bucovinei de Nord si-au manifestat bucuria cã au devenit cetãþeni sovietici, unii dintre ei s-au inarmat si fluturau niste liste negre dorind sã-i pedepseascã pe cei notaþi acolo. Aceste liste negre vor fi folosite mai târziu pentru denunþarea românilor care erau consideraþi "trãdãtori de þarã" faþã de Rusia, intre ei si mulþi membri ai Sfatului Tãrii. Alte liste destinate execuþiilor au fost redactate chiar de intele ctualii evrei comunisti ca: avocat Carol Steinberg, avocat Etea Diner, dr. Dorevici. Mai mult, avocatul evreu Steinberg, a condus un grup de evrei ce loveau cu pietre armata românã aflatã in retragere[15].

La Cernãuþi, imediat ce a fost anunþat ordinul de evacuare, evreii au iniþiat si desfãsurat acþiuni antiromânesti: aurupt si scuipat steagurile tricolore românesti, iar pe monumentul Unirii au pus steagul rosu sovietic. Dupã ce au vandalizat insemnele oficiale românesti, evreii au distrus crucea de pe catedralã si "au inlocuit-o cu steagul rosu si portretul lui Stalin". Au mai fost consemnate devastãri si impuscãturi. Tot la Cernãuþi, evreii si puscãriasii eliberaþii, i-au atacat pe românii care se refugiau, jefuindu-i si maltratându-i. Preotul bisericii catolice si câþiva gardieni au fost impuscaþi de evrei. In timp ce preoþii si teologii români erau maltrataþi iar militarii umiliþi de evrei, alþi evrei de pe margine stãteau si fotografiau aceste scene.

Ziarul "Universul" relateazã faptul cã populaþia ucraineanã din Cernãuþi a manifestat un comportament corect faþã de populaþia româneascã ce se refugia, in timp ce populaþia evreiascã a avut o atitudine atât de neomeneascã incât i-a revoltat si pe comandanþii armatei de ocupaþie rusesti.

La Chisinãu, evreii plasaþi in intersecþii au atacat refugiaþii români si i-au jefuit, ba mai mult, au aruncat atât asupra lor cât si asupra militarilor români aflaþi in retragere, cu pietre, cu oale cu apã clocotitã, si conþinutul oalelor de noapte. Sub protecþia unor soldaþi rusi, evreii au batjocorit militarii din armata românã, ofiþerilor fiindu-le smulse tresele, iar unor ostasi lis-au tãiat nasturii de la pantaloni, dupã care intr-o primã fazã li s-a dat drumul in hohote de râs, pentru ca mai apoi, sã fie luaþi de soldaþii rusi.

In momentul aterizãrii la Chisinãu a unui grup de 20-30 de avioane rusesti, "imediat evreii au arbora drapele rosii" si au inceput sã manifeste pe stradã. Lor li s-au alãturat si comunistii proaspãt eliberaþi din inchisoarea localã. Impreunã, "manifestanþii evrei si comunistii" au strigat lozinci antiromânesti si defãimãtoare la adresa armatei române: "Jos Armata Românã!", si impotriva regelui, "Jos Carol!", precum si de susþinere a ocupantului sovietic "Trãiascã Stalin si Armata Rosie!". De asemenea, ei au blocat strãzile, nepermiþând refugiaþilor români accesul spre garã. Incercând sã facã ordine pentru ca populaþia sã poatã ajunge la garã si sã se refugieze, comisarii Pascu Nicolae, Mateescu Constantin, Severin si Stol, au fost prinsi de evrei si executaþi prin impuscare in pinã stradã. Alte incidente s-au inregistrat pe strada Alexandru cel Bun, unde funcþionarii români refugiaþi care doreau sã ajungã la garã au fost opriþi de "o masã compactã de evreis i rusi" care postându-se pe trotuare ameninþau si aruncau cu pietre.

La Soroca, primãria si poliþia au fost ocupate de evreii comunisti aflaþi sub comanda avocatului evreu Michel Flexer (Flexor). La poliþie, acesta a þinut un discurs prin care a defãimat autoritãþile si administraþia româneascã, apoi i-a asasinat pe comisarul Murafa si pe ajutorul acestuia Eustaþiu Gabriel in faþa statuii Generalului Poetas.

A fost jefuit tezaurul administraþiei financiare, din camionul in care era transportat iar Dirigintele Oficiului Postal, Vartolomei, avocatul Gheorghe Stãnescu si locotenentul Pavelescu, insoþit de mai mulþi subofiþeri au fost prinsi de evrei si li s-au rupt galoanele. Administratorul Ion Gheorghe si cãpitanul Georgescu au fost impuscaþi. Pavelescu si Vartolomei au scãpat dând 50-60 de mii de lei unor evrei. Subofiþerul Ene a fost impuscat pe la spate in timp ce incerca sã fug, iar avocatul Stãnescu a fost coborât din masinã si imp uscat de avocatul evreu Pizaresky Alexandru.
Maiorul Virtic Gheorghe comandantul jandarmilor din Soroca si cãpitanul Ramadan, dorind sã plece cu o masinã au fost prinsi de evrei, au fost dezarmaþi si li s-au rupt galoanele. Preoþii care voiau sã se refugieze din oras au fost opriþi de evrei si intorsi din drum.

La Vijniþa, cei care au provocat dezordini au fost evreii comunisti cãrora li s-au alãturat si ucrainenii. Astfel, seful sanatoriului din localitate, dr. evreu Winer a rupt drapelul românesc, pãstrând numai fâsia rosie pe care si-a legat-o peste piept strigând cã "a sosit ceasul evreilor". Tot el a interzis personalului românesc sã pãrãseascã sanatoriul. In momentul intrãrii armatei sovietice in oras, aceasta a fost asteptatã de populaþia evreiascã in frunte cu evreul Satran. Perceptorul si preotul au fost atacaþi si jefuiþi de un grup de evrei condus de avocatul Raufberger.
Fapte grave s-au mai inregistrat la Românesti in judeþul Lãpusna, unde elevii evrei i-au agresat pe profesori, la Reni unde s-au inregistrat incidente intre evrei cu banderole rosii pe mâini si autoritãþi, la Tighina unde jandarmii români au fost dezarmaþi de evrei, si li s-au luat si uniformele, si la Cetatea Albã unde evreii au dat foc la primãrie. La Lipcani, peste Prut de Rãdãuþi, evreii strigau "Trãiascã Rusia Sovieticã si Stalin!"

In data de 29 iunie 1940 regele Carol al II-lea isi noteazã in jurnalul personal "cã mai ales evreii" sunt cei "care-i atacã si-i insultã pe ai nostri" si cã acestia i-au batjocorit pe ofiþerii români.

Presa strãinã relateazã si ea despre cele intâmplate in Basarabia si Bucovina de Nord: Corriere della Serra scrie cã in ziua de 29 iunie aproximativ 3000 de evrei care au trecut pe la Reni in Basarabia au atacat atât refugiaþii civili, cât si armata românã pe care i-au bãtut cu pietre, i-au impiedicat sã-si continuie drumul, i-au jefuit, le-au luat armamentul si le-a distrus mijloacele de transport. Mai mult chiar, cãutau sã-i instige si pe localnicii români impotriva acestora. Si Gazzeta dell Popolo confirmã situaþiile grave create de evrei consemnând cã la Galaþi, comunistii evrei locali impreunã cu cei veniþi din alte pãrþi, au provocat dezordine, atacând forþele de poliþie si garnizoana, rezultând 15 morþi. Tot Gazzeta dell Popolo vorbeste si despre Cernãuþi arãtând cã dupã evacuarea militarilor români, evreii in numãr de câteva zeci de mii, dupã ce au comis numeroase delicte, au eliberat deþinuþii din inchisori, i-au inarmat si "au inceput cu furie sã masacreze pe românii aflaþi pe strãzi, au jefuit bãncile, casele particulare, au incendiat bisericile si palatele". Corriere della Sera relateazã si el despre cele intâmplate la Galaþi vorbind despre faptul cã evreii veneau din toate pãrþile la Galaþi pentru a trece in Basarabia si dupã ce i-au dezarmat pe soldaþii din gardã, au atacat orasul, trãgând nebuneste, devastândvitrinele si agresând cetãþenii români.

Notele fãcute de armata românã constatã la data de 30 iulie 1940 cã evreii din Basarabia nu s-au refugiat si cã au rãmas, instigând la acþiuni antiromânesti si fãcând manifestaþii comuniste. Refugiaþii din Basarabia au declarat cã cei care le-au fãcut greutãþi pe parcursul evacuãrii au fost comunistii locali, in majoritate evrei si cã acestia i-au torturat, i-au lovit cu pietre, le-au jefuit bagajele, i-au impiedicat sã se deplaseze, le-au luat animalele si le-au devastat vehiculele folosite pentru deplasare.

La Chisinãu, incã inainte de apariþia trupelor rusesti, evreii din baroul local si-au legat la mâini banderole rosii si i-au supus pe funcþionarii români la tot felul de violenþe. In toate gãrile de la chisinãu si pânã la Ungheni, bandele de evrei inarmaþi cu pistoale si bâte loveau populaþia românã pentru a o impiedica sã urce in trenuri. Si in Bucovina, la Cernãuþi, inainte de intrarea soldaþilor sovietici, evreii au fãcut manifestaþii antiromânesti, au devastat biserici si au asasinat personalitãþi românesti si ofiþeri. Se mai raporteazã cã un grup de evrei comunisti cu vârste de 15-16 ani au sãvârsit crime si acte de barbarie, ucigând soldaþi, ofiþeri si jandarmi români cu propriile baionete, dupã ce iniþial ii dezarmaserã. Tot la Cernãuþi, grupuri de muncitori au devastat clãdiri si cãmine studenþesti, au eliberat deþinuþii din inchisori si au maltratat armata si populaþia românã care se refugia.

La Stampa din ziua de 1 iulie 1940 prezintã articolul "Ororile si devastãrile comise de evrei in Basarabia si Bucovina" in care vorbeste de manifestãrile de bucurie ale evreilor faþã de armata de ocupaþie sovieticã si consemneazã faptul cã la Cernãuþi s-a constituit un guvern provizoriu din evrei comunisti. Acelasi gen de iniþiative a avut loc si la Reni, Ismail, si in alte locuri.

O notã a armatei din 1 iulie 1940 confirmã faptul cã incã inainte ca armata sovieticã sã-si facã apariþia, populaþia evreiascã din Cernãuþi a devastat bisericile si i-a asasinat pe mulþi dintre sefii autoritãþilor locale. Se raporteazã si cã Brigada de Cavalerie aflatã sub comanda domnului Postelnicu a trecut cu greu Prutul, având lipsã ofiþeri si soldaþi precum si echipament din cauza greutãþilor, sicanelor si umilinþelor la care au fost supusi de cãtre armata sovieticã in colaborare cu bandele de civili formate din "bolsevici si jidani".

O sintezã a zilei din 2 iulie 1940, aratã cã evreii au organizat in difetite orase comitete revoluþionare in vederea preluãrii puterii. La Cernãuþi, evreul Salo Brul a devenit comisar al poporului, primar si viceprimar sunt tot doi evrei, Glaubach si respectiv Hitzig, iar prefect este evreul Meer. Sovietul comunal din Chisinãu, este condus de un evreu originar din Husi, si anume, avocatul Steinberg. Comitetul local infiinþat la Chilia Nouã il are ca sef pe un evreu medic din oras, dr. Rabinovici. La Soroca este indicat ca fiind "conducãtorul acþiunii teroriste" un evreu gardian public in serviciul poliþiei locale, pe nume Leizer Ghinsberg. Alþi doi evrei fosti ziaristi la Adevãrul si Dimineaþa au luat posturi importante in Basarabia. Ei sunt Terziman si Cândea.
Sunt consemnate atentate si asasinãri impotriva oficialitãþilor si impotriva românilor civili, din partea evreilor comunisti. Bandele evreo-comuniste din Chisinãu futurând steaguri rosii, acþionau in gãri pentru a-i determina pe cãlãtori sã coboare din trenuri. Refugiaþii români care nu puteau sã se apere au fost jefuiþi de acestia, si doar cei care au avut arme au putut sã le respingã atacurile. Tot la Chisinãu, intervenþia unui detasament de jandarmi i-a salvat pe studenþii teologi de a nu fi linsaþi de o bandã de evrei comunisti, asta dupã ce jandarmii au fost nevoiþi sã facã uz de armã. Insã doi inspectori financiari, Preotescu si Pãdureanu, nu au mai putut fi salvaþi, fiind impuscaþi. De asemenea, teroristii evrei i-au mai ucis pe perceptorul si notarul din Ceadâr-Lunga, judeþul Tighina, pe preotul Bujacovski din Tighina, pe fostul senator colonelul Adamovici, pe seful poliþiei din Abaclia, tot din judeþul Tighina. La Cazaclia si Ceadâr-Lunga au mai fost omorâþi notari, preoþi si poliþisti. Evreii din Reni, ce purtau banderole rosii, i-au impuscat pe doi marinari români, ceea ce a determinat o ripostã a autoritãþilor si au fost lichidaþi, in urma confruntãrilor, circa 15-20 de evrei comunisti.

Fapte atroce s-au petrecut la Cetatea Albã, unde preoþii au fost schingiuiþi de bande comuniste de evrei. Preoþilor le-au fost arse bãrbile cu þigãri aprinse, iar bisericile au fost devastate. La Cernãuþi, bandele de evrei au atacat cu pietre douã autocare cu soldaþi români, iar atacul lor a fost respins numai prin folosirea armelor.
La Brãila, fraþii Birnbaum ameninþau cã "multora dintre români le-a sunat ceasul" si cã ei ii au pe câþiva in vedere pentru ca sã se rãfuiascã cu ei. In alt caz, o persoanã pe nume Iancu, zis si Jean, ameninþa si el cã in scurt timp pe Palatul Regal va flutura drapelul rosu sovietic.
O telegramã din data de 3 iulie 1940, venitã de la graniþã, informeazã cã populaþia evreiascã manifestã o atitudine ostilã tot mai pronunþatã in zona Prutului si cã acest fapt face ca localitãþile locuite de evrei sã fie focare comuniste periculoase.

Ziarul maghiar Pesti Ujsag din 3 iulie 1940, scos la Budapesta, face referire la "presa italianã care condamnã uneltirile evreilor din România" arãtând cã ziarele italiene consemneazã cã "Evreii au provocat incidente sângeroase prin atitudinea lor provocatoare ".

Alte informaþii transmise de armatã relateazã cã la Cernãuþi au fost vandalizate mai multe biserici, printre cea mai importantã Sf. Nicolae. La Bolgrad, evreii comunisti care manifestau pe strãzi, purtau steaua evreiascã in 6 colþuri si o banderolã rosie. Un grup de evrei a atacat cu focuri de armã depozitul de muniþii din Rãdãuþi, insã atacul a fost respins de cãtre gardã, iar atacatorii s-au retras lãsând doi morþi in urmã. Acþiunea de asasinare a românilor din orasul Cetatea Albã a fost condusã de evreul Abram Carolic. Intre victime, au fost protopopul judeþului Crisan Folescu, preotul Petru Siniþã, seful gãrii si ajutorul acestuia. Tot la Cetatea Albã, evreii comunisti au oprit un tren si au incercat sã dezarmeze un divizion de artilerie, si numai intervenþia sovieticilor a im piedicat acest lucru. Si la Volintiri, grupurile de evrei comunisti i-au terorizat pe români, fiind ucise mai multe persoane printre care grefierul Stirbu Iosif. La Bãlþi, bandele de evrei au creat panicã printre românii care se refugiau, fiind trase focuri de armã asupra lor. Tot in acest timp, au fost rupte crucile bisericilor si arborate in locul lor, steagurile rosii sovietice. La Chisinãu, ziarele Sovietskaia Bessarabia si Bessarabskaia Pravda scoase de ocupaþia sovieticã, sunt conduse de redactori evrei. La Ismail, morarii si brutarii evrei au instigat bandele de teroristi evrei impotriva manutanþei locale rãspândind zvonul cã armata a rechiziþionat fãina. Au fost asasinaþi lt. Alexandrescu si plt. mj. Jianu. Manipulaþi de instigãrile evreo-comuniste, la acþiune au participat si soldaþi aparþinând manutanþei. La Reni, un grup de comunisti evrei impiedicã populaþia ce dorea sã se imbarce pe vaporul Carpaþi pentru a se refugia in þarã, lovindu-i cu bãtele. Vaporul a reusit totusi sã plece doar dupã ce s-au tãiat parâmele de ancorare.

In comuna Ashita, evreii au impuscat in picioare doi soldaþi români care rãmãseserã in urmã. La Chilia Nouã, bande de evrei comunisti au devastat bisericile, au arborat steaguri sovietice pe instituþii si au impiedicat populaþia româneascã sã se refugieze.
Un soldat originar din Piatra Neamþ, care era rãnit a fost ingropat de viu, la ordinul si sub indrumarea comisarilor sovietici evrei, care au ignorat rugãminþile acestuia de a nu fi ingropat pentru cã avea acasã 4 copii.
Un alt soldat român care era bolnav, si care era transportat cu o cãruþã a fost impuscat pentru cã agresorii voiau cãruþ ;a. Cererile ofiþerilor români de a le lãsa acea cãruþã pentru a putea transporta soldatul bolnav, nu au fost luate in seamã, si unul dintre agresori a tras câteva gloanþe sfãrâmându-i þeasta.

Note
1↑ Elie Wiesel, contra intereselor României, Teofil Ivanciuc, p.18
2↑ Cronologie privitoare la membrii familiei regale. Cronologia se bazeaza pe cartile "Istoria Romanilor de la origini pana in prezent" de Vlad Georgescu, ed. Humanitas, Bucuresti 1992 si "Monarhia in Romania 1866-1947" de Ioan Scurtu, ed. Danubius, Bucuresti 1991, si pe presa romana de dupa 1989
3↑ Zionism versus Bolshevism: A Struggle for the Soul of the Jewish People, nr. din 8 februarie 1920, al ziarului "Illustrated Sunday Herald"
4↑ Numeroase surse din arhivele locale
5↑ Secretul sabiei de foc, Radu Mihai Crisan, p. 56
6↑ Sãptãmâna Rosie (Ediþia august 2006), Paul Goma, p. 154
7↑ Evreii din România (1939-1944), Dinu C. Giurescu
8↑ A Study of History, 12 volume, Oxford University Press
9↑ Surse evreiesti
10↑ Rabinul Clujului Moshe Carmilly
11↑ Ioanid, Carp
12↑ Evreii din România (1939-1944), Dinu C. Giurescu
13↑ Cercetarea are la bazã: rapoarte oficiale ale armatei române, articole din presa vremii, jurnale personale ale oficialilor si civililor, mãrturii, toate prezentate in eseul "Sãptãmâna Rosie" de Paul Goma
14↑ Sãptãmâna Rosie (Ediþia august 2006), Paul Goma, p. 94-96
15↑ Sãptãmâna Rosie (Ediþia august 2006), Paul Goma, p. 164, 177, 219
ht tp://casa-regala.blogspot.com/2007/12/crimele-comunistilor-evrei...

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 20:40

Citate ale unor evrei sionisti :
Menechem Begin , fost prim ministru Israel :

„Rasa noastra este Master Race. Noi suntem zei divini pe aceasta planeta. Noi suntem atat de diferiti de rasele inferioare, precum sunt ele de insecte. De fapt, comparativ rasa noastra, alte rase sunt bestii si animale. Alte rase pot fi considerate a fii extremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pamantesc va fi stapanit de liderii nostri cu un sceptru de otel. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca sclavi.„

Dr. Nahum Goldman , (1894-1982) , presedinte al World Zionist Organization , avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva :

„Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre„

Dr. Mandelstein la Zionist International Congress 1897:

„ Evreii isi vor folosi toata influenta si puterea pentru a preveni progresul si prosperitatea tuturor celorlalte natiuni si sunt decisi sa adere catre destinul lor istoric , acela de a cuceri puterea mondiala „

J. Robert Oppenheimer ( 1904 – 1967 ), director al Manhattan Project, supranumit “tatal bombei atomice“ a depus eforturi deosebinte pentru realizarea ei la Los Alamos National Laboratory. In 1933 invata sanscrita si citeste Bhagavad Gita scrisa in limba de origine. Invatatura aceasta orientala avea sa-i devina filosofia vietii. Referitor la Trinity test (denumirea primei testari a unei explozii nucleare realizate pe teritoriul SUA pentru studierea grozaviei ce va fi la scurt timp lansata asupra civililor japonezi) Oppenheimer cita din Bhagavad Gita :
“Dacã lumina a o mie de sori ar exploda odatã pe cer, ar fi ca frumuseþea celui puternic . Acum am devenit Moartea, distrugãtorul lumilor„

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 4 Mai 2010, ora 21:01

Deºi erau împrãºtiaþi ºi rãspândiþi printre alte popoare, evreii au reuºit sã-ºi dezvolte în continuare cultura proprie. Filosofii, teologii, poeþii, scriitorii ºi alþi creatori evrei din diaspora s-au folosit de limba ebraicã, de limbile popoarelor majoritoare lângã care au trãit ºi uneori (în muzicã, literaturã, publicisticã) ºi de limbile evreieºti locale (idiº, ladino etc.), cu diferenþe de la o epocã la alta. Filosofi evrei ca Saadia Gaon, Moise Maimonide, Joseph Albo, Isaac Abravanel, Nachman Krochmal, Baruch Spinoza, Moses Mendelssohn, Martin Buber, Emmanuel Levinas ºi alþii au fost influenþi în cultura ºi societatea evreiascã ºi în general.

În Evul Mediu, poeþi evrei, ca Solomon ibn Gabirol, Yehuda Halevi, Immanuel Romano, Yehuda Alharizi, Moºe ibn Ezra, Avraham ibn Ezra au scris poezii în limba ebraicã, în care îºi exprimau ºi dorul de Ierusalim ºi meleagurile patriei îndepãrtate. În continuare au apãrut poeþi ebraici ca Moºe Haim Luzzatto, Naphtali Herz Weisel, Meir Halevi Letteris, Jehuda Leib Gordon ºi alþii. La sfârºitul secolului al XIX-lea ºi începutul secolului XX, când s-a revenit la folosirea zilnicã a limbii ebraice, în special printre sioniºtii emigraþi în Palestina sau care se pregãteau sã emigreze, a crescut numãrul poeþilor, prozatorilor ºi filosofilor care scriau în limba ebraicã.

În limba idiº, a evreilor din Europa ºi din America de Nord, s-au exprimat sute de poeþi, dramaturgi ºi scriitori evrei — de la Mendele Mocher Sforim, Abraham Goldfaden, Sholem Aleichem (sau ªalom Alehem), Isaac Leib Peretz, Sholem Asch pânã la Itzik Manger, Isaac Bashevis Singer ºi Israel Joshua Singer. Unii dintre aceºti autori au scris în ambele limbi, idiº ºi ebraicã.

În limba ladino au fost create multe cântece religioase, de dragoste, proverbe ºi zicãtori, rugãciuni ºi basme, s-au publicat ºi unele cãrþi cu caracter enciclopedic sau de literaturã romanþatã.

În þãri cu obºti evreieºti numeroase s-a dezvoltat de asemeni ziaristica evreiascã, în special în limbile idiº, ebraicã ºi ladino, dar ºi în limbile locale. În Bucureºti au apãrut circa 170 de periodice evreieºti, în diferite limbi[22].
[modificã] „Rãzboiul limbilor”

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 08:54

EEEEEvrei de pe toate planetele unitiva

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 09:40

De la: Ebony, la data 2010-05-04 21:01:08Deºi erau împrãºtiaþi ºi rãspândiþi printre alte popoare, evreii au reuºit sã-ºi dezvolte în continuare cultura proprie. Filosofii, teologii, poeþii, scriitorii ºi alþi creatori evrei din diaspora s-au folosit de limba ebraicã, de limbile popoarelor majoritoare lângã care au trãit ºi uneori (în muzicã, literaturã, publicisticã) ºi de limbile evreieºti locale (idiº, ladino etc.), cu diferenþe de la o epocã la alta. Filosofi evrei ca Saadia Gaon, Moise Maimonide, Joseph Albo, Isaac Abravanel, Nachman Krochmal, Baruch Spinoza, Moses Mendelssohn, Martin Buber, Emmanuel Levinas ºi alþii au fost influenþi în cultura ºi societatea evreiascã ºi în general.

În Evul Mediu, poeþi evrei, ca Solomon ibn Gabirol, Yehuda Halevi, Immanuel Romano, Yehuda Alharizi, Moºe ibn Ezra, Avraham ibn Ezra au scris poezii în limba ebraicã, în care îºi exprimau ºi dorul de Ierusalim ºi meleagurile patriei îndepãrtate. În continuare au apãrut poeþi ebraici ca Moºe Haim Luzzatto, Naphtali Herz Weisel, Meir Halevi Letteris, Jehuda Leib Gordon ºi alþii. La sfârºitul secolului al XIX-lea ºi începutul secolului XX, când s-a revenit la folosirea zilnicã a limbii ebraice, în special printre sioniºtii emigraþi în Palestina sau care se pregãteau sã emigreze, a crescut numãrul poeþilor, prozatorilor ºi filosofilor care scriau în limba ebraicã.

În limba idiº, a evreilor din Europa ºi din America de Nord, s-au exprimat sute de poeþi, dramaturgi ºi scriitori evrei — de la Mendele Mocher Sforim, Abraham Goldfaden, Sholem Aleichem (sau ªalom Alehem), Isaac Leib Peretz, Sholem Asch pânã la Itzik Manger, Isaac Bashevis Singer ºi Israel Joshua Singer. Unii dintre aceºti autori au scris în ambele limbi, idiº ºi ebraicã.

În limba ladino au fost create multe cântece religioase, de dragoste, proverbe ºi zicãtori, rugãciuni ºi basme, s-au publicat ºi unele cãrþi cu caracter enciclopedic sau de literaturã romanþatã.

În þãri cu obºti evreieºti numeroase s-a dezvoltat de asemeni ziaristica evreiascã, în special în limbile idiº, ebraicã ºi ladino, dar ºi în limbile locale. În Bucureºti au apãrut circa 170 de periodice evreieºti, în diferite limbi[22].
[modificã] „Rãzboiul limbilor”

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 17:03

Evreii din prezent se împart în douã categorii: sefarzi ºi aºkenazi. Sefarzii descind din evreii care trãiserã în antichitate în Spania pânã când au fost expulzaþi de acolo ºi s-au instalat în þãrile mediteraneene ºi mai puþin în Occident. Ei vorbeau un dialect hispano-ebraic, numit “ladino” ºi ºi-au pãstrat propriile tradiþii ºi mituri. Numãrul lor este estimat la circa 500000. În acelaºi timp, evreii aºkenazi – de origine khazarã – numãrã circa 11 milioane. (Ca un amãnunt picant, sã pomenim faptul cã Aºkenaz se numea un frate al lui Togarma pe care, dupã cum spunea Iosif al khazarilor, aceºtia îl revendicau drept strãmoºul lor.) Termenul de “antisemitism” este aºadar fãrã noimã, consituind o concepþie falsã împãrtãºitã atât de evrei, cât ºi de cei care i-au persecutat.

Povestea imperiului khazar, prezentatã mai sus, începe sã aparã ca “cea mai cruntã farsã pe care a pus-o la cale istoria” (Arthur Koestler).

Referinþã: “Al treisprezecelea trib: khazarii”, Arthur Koestler, editura Antet.

ht tp://ro.altermedia.info/istorie-alternativa/khazarii-al-treispre...

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Mai 2010, ora 19:16

De la: tutenes, la data 2010-05-05 17:03:49Evreii din prezent se împart în douã categorii: sefarzi ºi aºkenazi. Sefarzii descind din evreii care trãiserã în antichitate în Spania pânã când au fost expulzaþi de acolo ºi s-au instalat în þãrile mediteraneene ºi mai puþin în Occident. Ei vorbeau un dialect hispano-ebraic, numit “ladino” ºi ºi-au pãstrat propriile tradiþii ºi mituri. Numãrul lor este estimat la circa 500000. În acelaºi timp, evreii aºkenazi – de origine khazarã – numãrã circa 11 milioane. (Ca un amãnunt picant, sã pomenim faptul cã Aºkenaz se numea un frate al lui Togarma pe care, dupã cum spunea Iosif al khazarilor, aceºtia îl revendicau drept strãmoºul lor.) Termenul de “antisemitism” este aºadar fãrã noimã, consituind o concepþie falsã împãrtãºitã atât de evrei, cât ºi de cei care i-au persecutat.

Povestea imperiului khazar, prezentatã mai sus, începe sã aparã ca “cea mai cruntã farsã pe care a pus-o la cale istoria” (Arthur Koestler).

Referinþã: “Al treisprezecelea trib: khazarii”, Arthur Koestler, editura Antet.

ht tp://ro.altermedia.info/istorie-alternativa/khazarii-al-treispre...]
Concret la ce te referi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2010, ora 21:10

Ideea e ca evreii sunt o religie , nu un neam . Toti care trec la mozaism "devin" evrei -khazarii sunt exemplul concret .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2010, ora 02:48

Ideea asta e prima data cind o aud.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2010, ora 10:17

De la: nastasemihail, la data 2010-05-06 02:48:38Ideea asta e prima data cind o aud.

Pai toata viata avem de auzit lucrurinoi , nu ?
Citeste tot articolul , am dat linkul . De asemenea poti sa cauti pe goagal khazari sau hazari .
Alte informatii despre hazari - khazari , aici :
Hazarii ºi religia iudaicã

Din textul corespondeþei purtatã de Hasdai ibn ªaprut cu hanul hazar Iosif reiese cã trecerea la iudaism a hazarilor s-a petrecut în jurul anului 740, fiind iniþiatã de hanul Bulan. Potrivit cronicarului Mas'udi, convertirea la iudaism a hazarilor s-a petrecut însã în timpul califului Harun al-Raºid (786-809), la cumpãna secolelor VIII-IX. Referindu-se la acest eveniment, Dimasqi afirmã: „Ei (hazarii) sunt formaþi din douã clase: din rãzboinici, care sunt musulmani, ºi din evrei, care sunt supuºi. Înainte, asemenea turcilor, ei nu aveau o religie, dar, potrivit lui Ibn al Adir, dupã ce conducãtorii de la Constantinopole au alungat, în timpul lui Harun al-Raºid, evreii din imperiul lor, aceºtia s-au stabilit în þara hazarilor, unde au gãsit oameni înþelegãtori. Ei le-au oferit religia lor hazarilor, pe care aceºtia au gãsit-o mai convingãtoare decât aceea pe care ei o practicau ºi au preluat-o”. Vechea cutumã hazarã a execuþiei publice a liderului care suferea o înfrângere (ºi care deci nu se mai bucura de favorurile zeilor) a jucat probabil un rol major la optarea pãturii conducãtoare pentru convertirea la religia mozaicã.

Stabilirea cu exactitate a numãrului hazarilor convertiþi la iudaism nu este posibilã. Sigur este doar faptul cã alãturi de han ºi de aristocraþia tribalã, un procentaj însemnat al populaþiei hazare a adoptat iudaismul. Au existat însã ºi hazari creºtini. Potrivit cronicarului Ibn al-Gauzi, oºtile hazare care au invadat Armenia în 799-800 erau de peste 100.000 luptãtori. Avînd în vedere cã raportul dintre civili ºi rãzboinici era, în general, în acea perioadã de circa 4:1, este plauzibil ca populaþia hazarã sã fi fost la începutul secolului al IX-lea de cel puþin patru pânã la cinci milioane de locuitori. O influenþã majorã în stabilizarea iudaismului în rândul hazarilor au exercitat-o evreii din Crimeea, ale cãror comunitãþi au luat fiinþã în peninsulã dupã revolta lui Bar-Kohba din anii 132-135 d.Hr.
ht tp://ro.wikipedia.org/wiki/Hazar

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2010, ora 23:59

De la: tutenes, la data 2010-05-05 21:10:15Ideea e ca evreii sunt o religie , nu un neam . Toti care trec la mozaism "devin" evrei -khazarii sunt exemplul concret .

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 09:45

Eminescu despre evreii refugiati in Romania :
“Ce sunt acesti oameni ? "Tarani ? Nu sunt. Proprietari, nu ; învatati , nici cit negrul sub
unghie; fabricanti, numai de palavre; meseriasi nu, breasla cinstita n-au, ce sunt dar?
Uzurpatori, demagogi, capete desarte, lenesi care traiesc din sudoarea poporului fara a o
compensa prin nimic, ciocoi boierosi si fudui, mult mai înfumurati decât coboritorii din
neamurile cele mai vechi ale tarii”.

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 15:22

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 19:24

De la: Andrei_Popescu10, la data 2010-05-07 15:22:45ro.wikipedia.org/wiki/Istoria_evreilor_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia[/quote]
Pai cum sa nu , asa e , cum scrie aici .
Tot e bine ca evreii care au scris articolul au scazut numarul "vicatimelor" holocaustului de la 400000 la 150000 . Maine poimanie il vor scadea la 50000 , apoi probabil la realista cifra de cam 2000 .
Unde sunt gropile comune care adapostesc sute de mii de evrei masacrati de romani ?
E vreo dovada adusa care sa probeze numarul acesta umflat , al carui scop e stoarcerea unor despagubiri Romaniei ?
Niciuna . Romania a iesit nepatata din procesul de la Nurenberg .
Eu am avut rude care au fost pe frontul de rasarit .
Bunicul meu mi-apovestit cum in Iasi , evreii aruncau cu apa fiarta pe trupele Armatei Romane .
Un alt unchi a prins retragerea din Basarabia , in urma ultimatului bolsevicilor, fiind comandant de companie .
Ordinul era ca armata sa nu faca in nici un caz uz de arma pentru a nu da loc provocarilor .
Bande de bolsevici huligani evrei , eu incoltit compania acestuia , in iuresul retragerii imposibile pe care o dictasera bolsevicii .
I-au dezarmat si i-ar fi linsat , norocul lor a fost ca a intervenit o unitate a armatei rosii care i-a pus la respect pe animalele alea de evrei .
Unchiul meu a ramas cu sechele toata viata .
Se cuvine precizat ca stalin le promisese evreilor basarabia .
Evreii sunt singurii care si-au vandut mortii , multi din ei fictivi .
Scopul lor principal in viata e profitul , cu absolut orice pret .
Cum ar fi daca Romania ar fi cerut despagubiri Ungariei pentru victimele de la Ip , Traznea si Moisei ?
Cum ar fi daca ar fi cerut despagubiri Rusiei pentru masacrele de la Fantana Alba si Lunca ?
La prima vedere articolul e bine documentat si structurat , contine adevaruri in ceea ce priveste istoria evreilor in Romania , insa contine si extrem de multe exagerari si minciuni grosolane .
Antonescu a deportat vrei in Transnistria , dar pe aceia care erau comunisti si erau un pericol pentru stat ,pe evreii bolsevici i-a deportat .
Masacrul de la abator din Bucuresti e alta inventie evreiasca .
Ce e ciudat e ca pe timpul lui ceasca , evreii nu au suflat in front , nici macar un evreu din Romania nu a suflat vreo vorbulita despre asa-zisul holocaust din Romania ." Marele" luptator pentru pace ellie wiesel , un mincinos nerusinat , nu a suflat o vorbulita pe timpurile acelea .
Nici din Israel nu a venit vreun semnal in sensul acesta .
S-au gasit in vremurile tulburi dupa " revolutie " , cu largul sprijin al lui uncle sam , si al tuturor scursurilor de 'holocaustologi" sa minta cu nerusinare , sa mai gaseasca o sursa de profit , doar Germania si alte tari le supsesera suficient ...
Nu inteleg cum de rudele asa-ziselor victime ale holocaustului din Romania , nu spun concret numele celor pierduti in acele evenimente , cu biografia aferenta ...
Pentru ca atunci s-ar putea face niste calcule probabil ...
Candva se vor dovedi si acestea minciuni sfruntate , la fel ca basmele evreiesti privind sapunul facut din grasimea victimelor din lagarele de concentrare ...

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 19:28

Ca sã nu existe nici o îndoialã ºi nici o posibilitate de sustragere a evreilor comuniºti, ca fãptuitori ai holocaustului împotriva românilor, iatã-i, în 1940, pe fiecare dupã mumele sãu. Tabelul nr.1 cu membri Partidului Comunist din România, basarabeni ºi bucovineni, recomandaþi de CC al PCR pentru a li se acorda calitatea de membri ai Partidului Comunist al bolºevicilor din toatã Rusia: 1. Bruhis (Kofman) Srul Pinhusovici 2. Faierºtein Raia 3.Kofman Iakov 4. Djureak Dmitri Mihailovici (Vladimirovici) 5. Morgherºtern Izrail Markovici 6.Zighelbaun Srul 7. Burlacenko Serghei Danilvici 8 . Luca Leaslo 9. Korotkov Iuri Aleksandrovici 1o. Scvorþov Mihail Iakovlevici: Leibovici Srul Abramovici 11.Oighenºtein Lev Nikolaevici 12.Goldforb Abram Isaakovici 13. Petrov Piotr Ivanovici (Guzun) 14. Roitman Fanea Isaakovna 15. Tarandaº Malea 16. Korotkova Natalia Isaakovna 17. Satovskaia Roza 18. Rabinovici Fanea Iakovlevna 19. Revici Iakov Moiseevici 20. Visecauþan Polea Efimovna 21. Budeºtskaia Ester 22. Cioklo Mordko 23. Kolpakci Iakov Aronovici 24. ªteinberg Froim 25. Boguslavskaia Polea Iakovlevna 26. Romanenko Nikolai Nikolaevici 27. Pastir Zasea Leibov 28. Gudis Lev Smulevici 29.Rabinovici ªoil Oiezero vici 30. Orlih Mark Semionovici 31. Boguslavski Iakov Tovici 32. Zighelbaum Abram 33. Voloh Abram 34. Limon Srul Greºovici 35. Grinman Isaak Iosifovici 36. Bujor Iosif Aronovici 37. Weisman Sara Iosifovna (Seindel).Tabelul nr. 2 cu membri Partidului Comunist din România, basarabeni ºi bucovineni, a cãror apartenenþã de partid este necesar sã fie înregistratã la locul actual de muncã. Judeþul Chiºinãu: 1. ªafran Raisa Semionovna 2. Leib Nahman (Noiman Leibovici) 3. Diner Eti Iakovlevna 4. Protodiakonov Vsevolod Mihailovici 5. Malerp Maria Kisilevna 6. Voinberg Niuka Markovici 7. ªor Lev Ilici 8. Zaru Ivan Ilici 9. Oirik Avram Moiseevici 10. Derevicii Ippolit Gheorghevici 11. ªandrovskaia Ita Beniaminovna 12. Goldfarb Zeilik Borisovici 13. Kuperman Isaak Moiseevici 14. ªvarþman 15. Konstantinov Konstantin Stepanovici 16. Glikman Gitlea 17. Sinitivker Fritz 18. Grinberg Ida Izrailevna 19. ªehter Roza Borisovna 20. Zislis Vonver Lvovici 21. Izu Fruhtman 22. Lupan Andrei Pavlovici 23. Bravar Liuba S. 24. ªvetskaia 25. Makler Ciaka Isakovna 26. Avramescu Ida 27. Hresonskaia Etea Iosifovna 28. Rubinºtein Aleksander 29.Geboveþer Riva Simonovna 30. Gofman Mordko Iakovlevici 31. Silvestrov Ivan
4
Antonovici 32. Kemelmaher Bliuma Naumovna 33. Goldºtein Iosif Pinkusovici 34. Gherenburg Roza 35. Ihilovici Maier 36. Sikorski Gheorghi 37. Iancu Janetta 38. Tukerman Mark Borisovici 39 Tudoraki Lena Aronovna. Judeþul Soroca: 40. Cemortanu Matvei Grigorevici 41. ªoimu Ivan Samuilovici 42. Kolokolnikov Evgheni 43. Pavlov Mihail 44. Guþul Constantin 45. Leahovski Mihail 46. Guþu Pavel 47. Gruzin Aleksandr 48. Zaidman Leib 49. Zelþer Rahil Ihilovna 50. Golovatii Ivan 51. Gherºman Srul Beirelovici 52. Dolear Malea Ihilovna 53. Akkerman Leib Iankelevici 54. Harmi Eva Iankelevna 55. ªoimu Samuil 56. Livºitz Haim 57. Klimov Ivan Ivanovici 58. Mer Leib 59. Doktorovici Anna (Enea) 60. Abramovici Abram 61. Cehover (Tarasov) Oba Rahimilovici. Judeþul Bãlþi: 62.Reidenboim Rahil Isaakovna 63. Masisi Moisei Iosifovici 64. Erji Leibil Nahmanovici 65. Voitman Berko Iakovlevici 66. Reidel Rahil 67. Palaria Riva Davidovna 68. Rab Eva Isaakovna 69. Rab Ivan 70. Oighenºtein Niunea Iakovlevna 71. Goldman Bela Abramovna 72. Goldman (Baciu) Ida Mironovna 73. Iampolski Buka 74. Oighenºtein Mihail 75. Kotlear Lev. Judeþul Bender: 76. ªimkov Ivan Fiodorovici 77. Sisimov Mendel 78. Revenealî Serghei 79. Reddenboim Smil 80. Dikler Ester 81. Dvoiritz Aron Matveevici. Judeþul Orhei: 82. Ciornaia Nataºa (Burlacenko). 83.Krasnopolski Monea Iakovlevici 84. Malcik Riva Favelevna 85. Averbuh Jena Livovna 86. Vainºtoc Nuhin Rubinovici 87. Munder Lev Abramovici 88. Kojuºneanu Abram Iakovlevici. Judeþul Hotin: 89. Kuºnir Semion Ilici 90. Kovalciuk Vasili Mihailovici 91. Botoºanski Avram Iþkovici. Judeþul Ismail: 92. Gherºkovici Silea 93. Gherºcovici Jenea (dupã soþ Georgescu) 94.ªabin Anrei. Judeþul Cernãuþi: 95. Finkel Evghenia (Vais Anna) 96. Kurþman Mozes 97. Vittner Eva 98. Vittner Norbert Leonovici 99. Kraizler Naftalii Uºerovici 100. ªlomiuc Reia Aronovna 101. Gheigher Artur Irevici 102. Gadiak Anton Iakovlevici 103. Rainer Racella Natalovna 104. Magkovski Vasilii Onufrievici 105. Srefiuk Evghen-Lev . Tabelul nr. 3 cu membri Partidului Comunist din România care trebuie sã fie lãsaþi cu dreptul de membri ai partidelor comuniste frãþeºti ºi sã fie obþinute informaþii suplimentare despre activitatea lor în Partidul Comunist din România. Oraºul Chiºinãu: 1. Spektor Ester Peisovna 2. Berºtein Simha Pinkusovici 3. Gherºtein Haim Srulevici 4.Mirza Evghenia Borisovna 5. Feldman Riva Isakovna 6. ªteiberg Etea 7. Goldberg Iosif Davidovici 8. Bubis Isaak Markovici 9.Bubis Isaak Markovici 10. ªmulevici Liza Aronovna 11. Beloterkovici V.S. 12.Torban Iosif Iakovlevici 13. Grekov Stepan Danilovici 14. Kaºelnik Ivan Ivanovici 15. Lazar Izabela Iosiifovna 16.Vinberg Isaak Leizerovici 17. Barenboim Ioºe Iankelevici 18. Bukur Ghenea
5
Miniminovna 19. Ohºtat Ghenea 20. Blekher Lev Meerovici 21. Reider Moisei Lvovici 22. ªprinþen Fanea Lipovna 23. Rubinºtein Berta Vladimirovna 24. Lifºitz Efimovici 25. Ghilman Froim Moiseevici 26. Bleher Iakov Moiseevici 27. Solomovici Fanea 28. Vasilenko Vladiimir Sergheevici 29. Nisenblat Vitea Naumovna 30. Abraham Sonea Grigorevna 31. Kaufman Fanea Isidorovna. Oraºul ºi judeþul Soroca: 32. Oleinik Maxim Stepanovici 33.Timofei Grigorii Mihailovici 34. Meliºen Ivan Nicolaevici 35. Navroþkaia Anna Panteleevna 36. Navroþki Mihail Iosifovici 37. Miºiºin Alexander Antonovici 38. Navroþki Andrei Iosifovici 39. Navroþki Piotr Filippovici 40.Meºiºen Vladimir Mihailovici 41. Meºiºen Nikolai Grigorevici 42. Kordebanovski Frantz Iosifovici 43.Boiko Ivan Makarovici 44. Mocindcea Vasilii Markovici 45. Reºednik Dionisii Ignat 46. Boredeniuk Mihail Vasilevici 47. Bihovski Vasilii Abramovici 48. Takii Diordii Fiodorovici 49. Tokmeak Ivan Vasilevici 50. ªaragov Semen Fiodorovici 51.Weisberg Isaak 52. Oleinik Petr Feodoseevici 53. Kolesnik Afanasii Ivanovici 54. Ghebedniuk Timofei Fiodorovici 55. Morgun Pantelei Fedotovici 56.Tismineþki Buzea 57.ªarogradski David ªeºomov 58. Goldenberg Abram 59. Buhman Lazar Abramovici 60. Ciumak Mihail 61. Roitman Iakov 62. Stolear Hana Srulevna 63. Cerkbz Vsevolod Arkadievici 64. Goldºtern ªiºmon 65. Dumbravã Anatolii 66. Bilkis Ilia Isaakovici 67. ªteinbuk Smil 68.Faierºtein Iancu Aronovici 69. Goreºnik Iþik Meerovici 70. ªulman Froiim 71. Magazinik Riva Leibovna 72. Magazinik Gherº Leibovici 73. Milman Moiºe 74. Makogon Sonea 75. Kotler Hanakii Iankelevici 76. Kotlear Mendeii Iankelevici 77. Kotlear ªmerl Iþkovici 78.Palii Vasilii 79. Balan Isake 80. Ghilas Haralambie 81. Stariº Silvestr 82. Gogu Profirii 83. Kofteneak Vladimir 84. Deaur Dimitri 85.Harkovei Afanasii 86. Lefter Dionisii 87. Tihoþki Valentin 88.Kolker Boruh 89.Kravþov Ivan 90. Naumov Alexei 91. Gherºenzon Sulea Moiseevici 92. Trahtman Idel 93. Pastuºenko Grigorii 94. Derkauþan Aizik 95. ªehtman Þalik 96. Gluhovski Petr 97.Karpiº Ivan 98. Lisov Ivan Antonovici 99. Soltuz Nikolai 100. Gologorski David 101. Kriger Ianik 102. Davidovici Lubov 103. Pînzaru Ivan 104. Pînzaru Pavel Vasilevici 105. Kazak Demian Stepanovici 106. Tivnik 107. Tomak Gheorghii Pavlovici 108. Iasinski Vasilii Ivanovici 109. Kalmaþui ªtefan 110. Kozman Timku 111.Haralamb Buhor 112. Ciporneak Vanea 113.Ciporneak Haralamb 114.Zelþer Zolea 115. Postolake Vasilii 116. Bezbeda 117. Maceak Ivan 118.Eriomenko Grigorii Fiodorovici 119.ªveþ Dmitrii Mihailovici 120. Poliþiuk ªiºma 121. Strahov Kalinik 122. Samanaki Alexandr Ivanovici 123. Ciobanu Marcu 124. Guþu Dimitrii 125. Kvatkovski 126. ªtrahman Sunea 127. Bruma Semion 128.Halkin Sima
6
129. Buris Sima 130. Nedelea Ambrozis 131. ªmunis Iþik 132. Revuleþ Grigorii 133. Spivak ªlik 134. Þentis Pavel 135. Drobnika Fedor 136.Savka Efim Dmitrevici 137. Kaplan Mioka 138. Hoiut Iosif 139. Sosna Haim 140. Kaplan Avoris 141. Þîmbaliuk Kuzma 142. Ciumak Semion. Judeþul Orhei: 143. Sakara Evghenia Vasilevna 144. Brizma Cearma Aronovna 145. ªnir Ghenea Livovna 146. Lener Frima Iakovlevna 147. Lefter Roza Avseevna 148. Lerner Opºip Kipelovici 149. ªaparina Pelagheia Isakovna 150. Zamislovskaia Peloaghelia Moiseevna 151. ªapoºnik Izrail Rubinovici 152. Lerner Venea Markovna 153. Rakul Constantin Gheorghievici 154. Tartovski Solomon Moiseevici 155. Ghelman Riva Haskova 156. Rezingof Sara Haimovna 157. Dizingof Naum Haimovici 158. Malis Motel Abramovici 159. Cebotari Peisih Haimovici 160. Grivokopatel Haim Iosifovici 161. Vaiser Haia Iosifovna 162. Moitlis Moisei ªumovici 163. Ciobotaru Sara Iosifovna 164. Iaruga Isaak Abramovici 165. Goldman Polina Pavlovna 166. Goldman Isaak Pavlovici 167. Fiºman Rahil Davidovna 168. Fiºman Estera Davidovna 169. Gerº Dafa Davidovna 170. Daici Ghitlea ªlemovna 171. Brezman Ecaterina Aronovna 172. Popusku Mira Mendelevna 173. Berekovici Adela Isaakovna 174. Jesan Vasilii Ivanovici 175. Zisler Iankel Þalikovici 176. ªmukler Leib Borisovici 177. Kogan Beleamia Moiseevici 178. Tarlev Hana Ioaakovna 179. Ghinzburg Lipa Tudicovici 180. Averbuh Basea Livovna. Judeþul Bender:181. Erþberg Amika 182. Burlak Fiodor 183. Slipakov Nikolai 184. Tabanov Elifer 185. Gabdzea Feodosii 186. Bazarov Dmitrii 187. Taran Iakov 188. Kovtunenko Ivan 189. Bicikov Victor 190. Bicikov Boris 191. Zavada Victor 192. Grinberg Hava 193. Kofman Zelma 194. Kofman Fanea 195. Mozeº Evghenii 196. Sisman Frida 197. Goldºtein Iakov ªmulevici 198. Haikim Idel Gherºkovici 199. Zelter Zaiveid Leibovici 200.Roºko Rahman Davidovici 201. Kîsa Hristofor Ivanovici 202. Kelmenciuk Zinovii Ivanovici 203. Borisova Zinaida Ivanovna 204.ªlapakov Nikolai Abramovici 205. Pronoza Evghenii Ilici 206. Brodskaia Dora Zaharovna 207. Koroli Boris Iakovlevici 208. Brodskaia Janna Zaharovna 209. Leah Ivan Zaharovici 210. Dmitrieva ªeifa Iosifovna 211. Prokopet Moisei Iosifovici. Judeþul Bãlþi: 212. Kolker Moisei Mihailovici 213. Birinboim Zolea Nutoviei 214. Barenboi Abram 215. Lerner Lona Idelovna 216. Rabenko Alexandr Israilevici 217.Rapaport Beeno Boris 218. Kuºnir Semion Aronovici 219. Goldiº Abram Isaakovici 220. Garber Sioma Ovºi Iankelevici 221. Weisman Toivi ªaevici 222. Rozenblat Moiºe Lipov 223.Roll Valter Livovici 224. Kuºnir Haia Eftimovna 225. Brinboim Monea Nutuvici 226. Kaþ Oscar Gerº-Berovici 227. Kevilevin Ihil Moºkovici 228. Kiseleva
7
ªeiva Zisileva 229. Bujor Tatiana Iakovlevna 230. Ghelman-Vaitraub Fanea Pinkrovna 231. Roizman Nlemi Borisovna 232. Harak Polea Zelmovna 233. Grinberg Miºa 234. Ghelman Ivþe Iþkovici 235. ªerman Moiºe Beilovici 236. Fux Naftul Abramovici 237. Rîlskii Grigorii Afanas 238.Haot Niusin Gherºovicii 239. Jukovskii Boris Iosifovici 240. Þuprik Aizea Davidovici 241. Rudima Anton Gheorghevici 242. Kleiman Moise Isaakovici 243. Pogorelovskii Mihail Samuilovici 244. Babineþki Ivan Pavlov 245. Zernovoi Ivan Ivanovici 246. Reaboi Andrei Anufrievici 247. Stratiiciuk Iakov Stepan 248. Gomeniuc Ivan Eliseevici 249. Grinberg Haia Solomonovna 250. Grinberg Fira Izrailevna 251. Leabis Tatiana Isidorovna 252.Vikinskii Fiodor Ivanovici 253.Gavriliuk Petr Petrovici 254. Golik Ivan Andronovici 255. Glinberg Moise Grigorevici. Tabelul nr. 4 cu membri Partidului Comunist din România, basarabeni ºi bucovineni, sosiþi în URSS, în calitate de emigranþi politici (foºti voluntari ai Armatei Republicane în Spania º.a.), pe care CC al PCR îi recomandã pentru a fi transferaþi în Partidul Comunist al bolºevicilor din toatã Rusia: 1. Tismeneþki Leon Moiseevici 2. Telmer Elias 3. Kleiman Moisei Solomonovici 4. Vihrev Abram Naumovici.
Din partea de rãsãrit a României, armata românã se retrãsese fãrã luptã, deci nu existau nici un fel de consecinþe dureroase pricinuite românilor sau evreilor de aici, datoritã încleºtãrilor armate. ªi cu toate acestea, în 1940, împotriva armatei române în retragere, evrei înarmaþi au umilit ºi au lichidat, prin împuºcare, ofiþeri ºi soldaþi români. Armata românã primise ordin sã nu rãspundã la provocãri. Este evident cã aceºti evrei se coalizaserã, cu arma în mânã, cu armata de invazie a URSS, împotriva propriei þãri, România, încadrându-se astfel în programul ºi activitatea comuniºtilor evrei de pânã acum, împotriva statului român. Singurul român care a fost în fruntea Partidului Comunist, pânã dupã al doilea rãzboi mondial, a fost îndepãrtat din funcþie în 1924, pentru cã începuse sã regrete ºi sã nu mai accepte aceste programe de desfiinþare a României.
Asupra familiilor de români care se refugiau din calea ocupantului rus, evreii s-au dedat la jafuri ºi omoruri.
Din Basarabia, Þinutul Herþa ºi nordul Bucovinei, trenurile morþii pornesc spre Siberia, începând cu anul 1940 ºi din 1944, pânã în anii de dupã 1950. Morþi pe drum, în vagoane de vite, din lipsã de aer ºi apã. Moartea secerã în lagãrele de exterminare. Adevãrate stafii, schelete umane. Sute de mii de civili români. Putinii supravieþuitori au avut parte numai de persecuþii, pânã la moarte. Toate acestea în rãsãritul României cãzut sub ocupaþia bolºevicã. Dar în România (între graniþele României de
8
azi), ce s-a întâmplat între 1944 – 1964 ? In 1948 comuniºtii preluaserã întreaga putere politicã în România. Are loc lichidarea totalã a clasei conducãtoare din România, a tuturor elitelor ºi a multor altor români, din poporul de rând. In întreaga Românie, din 1921 pânã în timpul celui de al doilea rãzboi mondial, erau aproximativ 1000 (o mie) de comuniºti, în mare majoritate alogeni, conducerea aparþinând evreilor. Din 1948 pânã în 1964, în România au fost întemniþaþi peste douã milioane de români ºi peste douã sute de mii au fost lichidaþi în puºcãrii ºi lagãre. Singura forþã politicã decizionlã, în România, o formau comuniºtii.

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 19:29

Ca sã nu existe nici o îndoialã ºi nici o posibilitate de sustragere a evreilor comuniºti, ca fãptuitori ai holocaustului împotriva românilor, iatã-i, în 1940, pe fiecare dupã mumele sãu. Tabelul nr.1 cu membri Partidului Comunist din România, basarabeni ºi bucovineni, recomandaþi de CC al PCR pentru a li se acorda calitatea de membri ai Partidului Comunist al bolºevicilor din toatã Rusia: 1. Bruhis (Kofman) Srul Pinhusovici 2. Faierºtein Raia 3.Kofman Iakov 4. Djureak Dmitri Mihailovici (Vladimirovici) 5. Morgherºtern Izrail Markovici 6.Zighelbaun Srul 7. Burlacenko Serghei Danilvici 8 . Luca Leaslo 9. Korotkov Iuri Aleksandrovici 1o. Scvorþov Mihail Iakovlevici: Leibovici Srul Abramovici 11.Oighenºtein Lev Nikolaevici 12.Goldforb Abram Isaakovici 13. Petrov Piotr Ivanovici (Guzun) 14. Roitman Fanea Isaakovna 15. Tarandaº Malea 16. Korotkova Natalia Isaakovna 17. Satovskaia Roza 18. Rabinovici Fanea Iakovlevna 19. Revici Iakov Moiseevici 20. Visecauþan Polea Efimovna 21. Budeºtskaia Ester 22. Cioklo Mordko 23. Kolpakci Iakov Aronovici 24. ªteinberg Froim 25. Boguslavskaia Polea Iakovlevna 26. Romanenko Nikolai Nikolaevici 27. Pastir Zasea Leibov 28. Gudis Lev Smulevici 29.Rabinovici ªoil Oiezero vici 30. Orlih Mark Semionovici 31. Boguslavski Iakov Tovici 32. Zighelbaum Abram 33. Voloh Abram 34. Limon Srul Greºovici 35. Grinman Isaak Iosifovici 36. Bujor Iosif Aronovici 37. Weisman Sara Iosifovna (Seindel).Tabelul nr. 2 cu membri Partidului Comunist din România, basarabeni ºi bucovineni, a cãror apartenenþã de partid este necesar sã fie înregistratã la locul actual de muncã. Judeþul Chiºinãu: 1. ªafran Raisa Semionovna 2. Leib Nahman (Noiman Leibovici) 3. Diner Eti Iakovlevna 4. Protodiakonov Vsevolod Mihailovici 5. Malerp Maria Kisilevna 6. Voinberg Niuka Markovici 7. ªor Lev Ilici 8. Zaru Ivan Ilici 9. Oirik Avram Moiseevici 10. Derevicii Ippolit Gheorghevici 11. ªandrovskaia Ita Beniaminovna 12. Goldfarb Zeilik Borisovici 13. Kuperman Isaak Moiseevici 14. ªvarþman 15. Konstantinov Konstantin Stepanovici 16. Glikman Gitlea 17. Sinitivker Fritz 18. Grinberg Ida Izrailevna 19. ªehter Roza Borisovna 20. Zislis Vonver Lvovici 21. Izu Fruhtman 22. Lupan Andrei Pavlovici 23. Bravar Liuba S. 24. ªvetskaia 25. Makler Ciaka Isakovna 26. Avramescu Ida 27. Hresonskaia Etea Iosifovna 28. Rubinºtein Aleksander 29.Geboveþer Riva Simonovna 30. Gofman Mordko Iakovlevici 31. Silvestrov Ivan
4
Antonovici 32. Kemelmaher Bliuma Naumovna 33. Goldºtein Iosif Pinkusovici 34. Gherenburg Roza 35. Ihilovici Maier 36. Sikorski Gheorghi 37. Iancu Janetta 38. Tukerman Mark Borisovici 39 Tudoraki Lena Aronovna. Judeþul Soroca: 40. Cemortanu Matvei Grigorevici 41. ªoimu Ivan Samuilovici 42. Kolokolnikov Evgheni 43. Pavlov Mihail 44. Guþul Constantin 45. Leahovski Mihail 46. Guþu Pavel 47. Gruzin Aleksandr 48. Zaidman Leib 49. Zelþer Rahil Ihilovna 50. Golovatii Ivan 51. Gherºman Srul Beirelovici 52. Dolear Malea Ihilovna 53. Akkerman Leib Iankelevici 54. Harmi Eva Iankelevna 55. ªoimu Samuil 56. Livºitz Haim 57. Klimov Ivan Ivanovici 58. Mer Leib 59. Doktorovici Anna (Enea) 60. Abramovici Abram 61. Cehover (Tarasov) Oba Rahimilovici. Judeþul Bãlþi: 62.Reidenboim Rahil Isaakovna 63. Masisi Moisei Iosifovici 64. Erji Leibil Nahmanovici 65. Voitman Berko Iakovlevici 66. Reidel Rahil 67. Palaria Riva Davidovna 68. Rab Eva Isaakovna 69. Rab Ivan 70. Oighenºtein Niunea Iakovlevna 71. Goldman Bela Abramovna 72. Goldman (Baciu) Ida Mironovna 73. Iampolski Buka 74. Oighenºtein Mihail 75. Kotlear Lev. Judeþul Bender: 76. ªimkov Ivan Fiodorovici 77. Sisimov Mendel 78. Revenealî Serghei 79. Reddenboim Smil 80. Dikler Ester 81. Dvoiritz Aron Matveevici. Judeþul Orhei: 82. Ciornaia Nataºa (Burlacenko). 83.Krasnopolski Monea Iakovlevici 84. Malcik Riva Favelevna 85. Averbuh Jena Livovna 86. Vainºtoc Nuhin Rubinovici 87. Munder Lev Abramovici 88. Kojuºneanu Abram Iakovlevici. Judeþul Hotin: 89. Kuºnir Semion Ilici 90. Kovalciuk Vasili Mihailovici 91. Botoºanski Avram Iþkovici. Judeþul Ismail: 92. Gherºkovici Silea 93. Gherºcovici Jenea (dupã soþ Georgescu) 94.ªabin Anrei. Judeþul Cernãuþi: 95. Finkel Evghenia (Vais Anna) 96. Kurþman Mozes 97. Vittner Eva 98. Vittner Norbert Leonovici 99. Kraizler Naftalii Uºerovici 100. ªlomiuc Reia Aronovna 101. Gheigher Artur Irevici 102. Gadiak Anton Iakovlevici 103. Rainer Racella Natalovna 104. Magkovski Vasilii Onufrievici 105. Srefiuk Evghen-Lev . Tabelul nr. 3 cu membri Partidului Comunist din România care trebuie sã fie lãsaþi cu dreptul de membri ai partidelor comuniste frãþeºti ºi sã fie obþinute informaþii suplimentare despre activitatea lor în Partidul Comunist din România. Oraºul Chiºinãu: 1. Spektor Ester Peisovna 2. Berºtein Simha Pinkusovici 3. Gherºtein Haim Srulevici 4.Mirza Evghenia Borisovna 5. Feldman Riva Isakovna 6. ªteiberg Etea 7. Goldberg Iosif Davidovici 8. Bubis Isaak Markovici 9.Bubis Isaak Markovici 10. ªmulevici Liza Aronovna 11. Beloterkovici V.S. 12.Torban Iosif Iakovlevici 13. Grekov Stepan Danilovici 14. Kaºelnik Ivan Ivanovici 15. Lazar Izabela Iosiifovna 16.Vinberg Isaak Leizerovici 17. Barenboim Ioºe Iankelevici 18. Bukur Ghenea
5
Miniminovna 19. Ohºtat Ghenea 20. Blekher Lev Meerovici 21. Reider Moisei Lvovici 22. ªprinþen Fanea Lipovna 23. Rubinºtein Berta Vladimirovna 24. Lifºitz Efimovici 25. Ghilman Froim Moiseevici 26. Bleher Iakov Moiseevici 27. Solomovici Fanea 28. Vasilenko Vladiimir Sergheevici 29. Nisenblat Vitea Naumovna 30. Abraham Sonea Grigorevna 31. Kaufman Fanea Isidorovna. Oraºul ºi judeþul Soroca: 32. Oleinik Maxim Stepanovici 33.Timofei Grigorii Mihailovici 34. Meliºen Ivan Nicolaevici 35. Navroþkaia Anna Panteleevna 36. Navroþki Mihail Iosifovici 37. Miºiºin Alexander Antonovici 38. Navroþki Andrei Iosifovici 39. Navroþki Piotr Filippovici 40.Meºiºen Vladimir Mihailovici 41. Meºiºen Nikolai Grigorevici 42. Kordebanovski Frantz Iosifovici 43.Boiko Ivan Makarovici 44. Mocindcea Vasilii Markovici 45. Reºednik Dionisii Ignat 46. Boredeniuk Mihail Vasilevici 47. Bihovski Vasilii Abramovici 48. Takii Diordii Fiodorovici 49. Tokmeak Ivan Vasilevici 50. ªaragov Semen Fiodorovici 51.Weisberg Isaak 52. Oleinik Petr Feodoseevici 53. Kolesnik Afanasii Ivanovici 54. Ghebedniuk Timofei Fiodorovici 55. Morgun Pantelei Fedotovici 56.Tismineþki Buzea 57.ªarogradski David ªeºomov 58. Goldenberg Abram 59. Buhman Lazar Abramovici 60. Ciumak Mihail 61. Roitman Iakov 62. Stolear Hana Srulevna 63. Cerkbz Vsevolod Arkadievici 64. Goldºtern ªiºmon 65. Dumbravã Anatolii 66. Bilkis Ilia Isaakovici 67. ªteinbuk Smil 68.Faierºtein Iancu Aronovici 69. Goreºnik Iþik Meerovici 70. ªulman Froiim 71. Magazinik Riva Leibovna 72. Magazinik Gherº Leibovici 73. Milman Moiºe 74. Makogon Sonea 75. Kotler Hanakii Iankelevici 76. Kotlear Mendeii Iankelevici 77. Kotlear ªmerl Iþkovici 78.Palii Vasilii 79. Balan Isake 80. Ghilas Haralambie 81. Stariº Silvestr 82. Gogu Profirii 83. Kofteneak Vladimir 84. Deaur Dimitri 85.Harkovei Afanasii 86. Lefter Dionisii 87. Tihoþki Valentin 88.Kolker Boruh 89.Kravþov Ivan 90. Naumov Alexei 91. Gherºenzon Sulea Moiseevici 92. Trahtman Idel 93. Pastuºenko Grigorii 94. Derkauþan Aizik 95. ªehtman Þalik 96. Gluhovski Petr 97.Karpiº Ivan 98. Lisov Ivan Antonovici 99. Soltuz Nikolai 100. Gologorski David 101. Kriger Ianik 102. Davidovici Lubov 103. Pînzaru Ivan 104. Pînzaru Pavel Vasilevici 105. Kazak Demian Stepanovici 106. Tivnik 107. Tomak Gheorghii Pavlovici 108. Iasinski Vasilii Ivanovici 109. Kalmaþui ªtefan 110. Kozman Timku 111.Haralamb Buhor 112. Ciporneak Vanea 113.Ciporneak Haralamb 114.Zelþer Zolea 115. Postolake Vasilii 116. Bezbeda 117. Maceak Ivan 118.Eriomenko Grigorii Fiodorovici 119.ªveþ Dmitrii Mihailovici 120. Poliþiuk ªiºma 121. Strahov Kalinik 122. Samanaki Alexandr Ivanovici 123. Ciobanu Marcu 124. Guþu Dimitrii 125. Kvatkovski 126. ªtrahman Sunea 127. Bruma Semion 128.Halkin Sima
6
129. Buris Sima 130. Nedelea Ambrozis 131. ªmunis Iþik 132. Revuleþ Grigorii 133. Spivak ªlik 134. Þentis Pavel 135. Drobnika Fedor 136.Savka Efim Dmitrevici 137. Kaplan Mioka 138. Hoiut Iosif 139. Sosna Haim 140. Kaplan Avoris 141. Þîmbaliuk Kuzma 142. Ciumak Semion. Judeþul Orhei: 143. Sakara Evghenia Vasilevna 144. Brizma Cearma Aronovna 145. ªnir Ghenea Livovna 146. Lener Frima Iakovlevna 147. Lefter Roza Avseevna 148. Lerner Opºip Kipelovici 149. ªaparina Pelagheia Isakovna 150. Zamislovskaia Peloaghelia Moiseevna 151. ªapoºnik Izrail Rubinovici 152. Lerner Venea Markovna 153. Rakul Constantin Gheorghievici 154. Tartovski Solomon Moiseevici 155. Ghelman Riva Haskova 156. Rezingof Sara Haimovna 157. Dizingof Naum Haimovici 158. Malis Motel Abramovici 159. Cebotari Peisih Haimovici 160. Grivokopatel Haim Iosifovici 161. Vaiser Haia Iosifovna 162. Moitlis Moisei ªumovici 163. Ciobotaru Sara Iosifovna 164. Iaruga Isaak Abramovici 165. Goldman Polina Pavlovna 166. Goldman Isaak Pavlovici 167. Fiºman Rahil Davidovna 168. Fiºman Estera Davidovna 169. Gerº Dafa Davidovna 170. Daici Ghitlea ªlemovna 171. Brezman Ecaterina Aronovna 172. Popusku Mira Mendelevna 173. Berekovici Adela Isaakovna 174. Jesan Vasilii Ivanovici 175. Zisler Iankel Þalikovici 176. ªmukler Leib Borisovici 177. Kogan Beleamia Moiseevici 178. Tarlev Hana Ioaakovna 179. Ghinzburg Lipa Tudicovici 180. Averbuh Basea Livovna. Judeþul Bender:181. Erþberg Amika 182. Burlak Fiodor 183. Slipakov Nikolai 184. Tabanov Elifer 185. Gabdzea Feodosii 186. Bazarov Dmitrii 187. Taran Iakov 188. Kovtunenko Ivan 189. Bicikov Victor 190. Bicikov Boris 191. Zavada Victor 192. Grinberg Hava 193. Kofman Zelma 194. Kofman Fanea 195. Mozeº Evghenii 196. Sisman Frida 197. Goldºtein Iakov ªmulevici 198. Haikim Idel Gherºkovici 199. Zelter Zaiveid Leibovici 200.Roºko Rahman Davidovici 201. Kîsa Hristofor Ivanovici 202. Kelmenciuk Zinovii Ivanovici 203. Borisova Zinaida Ivanovna 204.ªlapakov Nikolai Abramovici 205. Pronoza Evghenii Ilici 206. Brodskaia Dora Zaharovna 207. Koroli Boris Iakovlevici 208. Brodskaia Janna Zaharovna 209. Leah Ivan Zaharovici 210. Dmitrieva ªeifa Iosifovna 211. Prokopet Moisei Iosifovici. Judeþul Bãlþi: 212. Kolker Moisei Mihailovici 213. Birinboim Zolea Nutoviei 214. Barenboi Abram 215. Lerner Lona Idelovna 216. Rabenko Alexandr Israilevici 217.Rapaport Beeno Boris 218. Kuºnir Semion Aronovici 219. Goldiº Abram Isaakovici 220. Garber Sioma Ovºi Iankelevici 221. Weisman Toivi ªaevici 222. Rozenblat Moiºe Lipov 223.Roll Valter Livovici 224. Kuºnir Haia Eftimovna 225. Brinboim Monea Nutuvici 226. Kaþ Oscar Gerº-Berovici 227. Kevilevin Ihil Moºkovici 228. Kiseleva
7
ªeiva Zisileva 229. Bujor Tatiana Iakovlevna 230. Ghelman-Vaitraub Fanea Pinkrovna 231. Roizman Nlemi Borisovna 232. Harak Polea Zelmovna 233. Grinberg Miºa 234. Ghelman Ivþe Iþkovici 235. ªerman Moiºe Beilovici 236. Fux Naftul Abramovici 237. Rîlskii Grigorii Afanas 238.Haot Niusin Gherºovicii 239. Jukovskii Boris Iosifovici 240. Þuprik Aizea Davidovici 241. Rudima Anton Gheorghevici 242. Kleiman Moise Isaakovici 243. Pogorelovskii Mihail Samuilovici 244. Babineþki Ivan Pavlov 245. Zernovoi Ivan Ivanovici 246. Reaboi Andrei Anufrievici 247. Stratiiciuk Iakov Stepan 248. Gomeniuc Ivan Eliseevici 249. Grinberg Haia Solomonovna 250. Grinberg Fira Izrailevna 251. Leabis Tatiana Isidorovna 252.Vikinskii Fiodor Ivanovici 253.Gavriliuk Petr Petrovici 254. Golik Ivan Andronovici 255. Glinberg Moise Grigorevici. Tabelul nr. 4 cu membri Partidului Comunist din România, basarabeni ºi bucovineni, sosiþi în URSS, în calitate de emigranþi politici (foºti voluntari ai Armatei Republicane în Spania º.a.), pe care CC al PCR îi recomandã pentru a fi transferaþi în Partidul Comunist al bolºevicilor din toatã Rusia: 1. Tismeneþki Leon Moiseevici 2. Telmer Elias 3. Kleiman Moisei Solomonovici 4. Vihrev Abram Naumovici.
Din partea de rãsãrit a României, armata românã se retrãsese fãrã luptã, deci nu existau nici un fel de consecinþe dureroase pricinuite românilor sau evreilor de aici, datoritã încleºtãrilor armate. ªi cu toate acestea, în 1940, împotriva armatei române în retragere, evrei înarmaþi au umilit ºi au lichidat, prin împuºcare, ofiþeri ºi soldaþi români. Armata românã primise ordin sã nu rãspundã la provocãri. Este evident cã aceºti evrei se coalizaserã, cu arma în mânã, cu armata de invazie a URSS, împotriva propriei þãri, România, încadrându-se astfel în programul ºi activitatea comuniºtilor evrei de pânã acum, împotriva statului român. Singurul român care a fost în fruntea Partidului Comunist, pânã dupã al doilea rãzboi mondial, a fost îndepãrtat din funcþie în 1924, pentru cã începuse sã regrete ºi sã nu mai accepte aceste programe de desfiinþare a României.
Asupra familiilor de români care se refugiau din calea ocupantului rus, evreii s-au dedat la jafuri ºi omoruri.
Din Basarabia, Þinutul Herþa ºi nordul Bucovinei, trenurile morþii pornesc spre Siberia, începând cu anul 1940 ºi din 1944, pânã în anii de dupã 1950. Morþi pe drum, în vagoane de vite, din lipsã de aer ºi apã. Moartea secerã în lagãrele de exterminare. Adevãrate stafii, schelete umane. Sute de mii de civili români. Putinii supravieþuitori au avut parte numai de persecuþii, pânã la moarte. Toate acestea în rãsãritul României cãzut sub ocupaþia bolºevicã. Dar în România (între graniþele României de
8
azi), ce s-a întâmplat între 1944 – 1964 ? In 1948 comuniºtii preluaserã întreaga putere politicã în România. Are loc lichidarea totalã a clasei conducãtoare din România, a tuturor elitelor ºi a multor altor români, din poporul de rând. In întreaga Românie, din 1921 pânã în timpul celui de al doilea rãzboi mondial, erau aproximativ 1000 (o mie) de comuniºti, în mare majoritate alogeni, conducerea aparþinând evreilor. Din 1948 pânã în 1964, în România au fost întemniþaþi peste douã milioane de români ºi peste douã sute de mii au fost lichidaþi în puºcãrii ºi lagãre. Singura forþã politicã decizionlã, în România, o formau comuniºtii.

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 19:31

Revoluþia bolºevicã din Rusia au fãcut-o evreii. In Consiliul Comisarilor erau 17 evrei, din 22 membri (77%), la Comisariatul Rãzboiului 33 evrei, din 43 membri (77%), la Afaceri Strãine 13 evrei, din 16 membri (81%), la Justiþie 20 evrei, din 21 membri (95%), la Instrucþie Publicã 6 evrei, din 6 membri (100%), la Muncã 7 evrei, din 8 membri (87%), la Ministerul Provinciilor 21 evrei, din 23 membri (91%), la Presã 4 evrei, din 4 membri (100%), în misiunile Crucii Roºii, de fapt misiunea propagandei în þãrile strãine 8 evrei, din 8 membri (100%). In total 129 evrei, din 151 de conducãtori ai Rusiei bolºevice.
Pe 12 aprilie 1919, M.Cohan scria în ziarul Le Comuniste, din Harkov: „Putem fãrã ezitare sã afirmãm cã Marea Revoluþie Rusã a fost înfãptuitã de mâinile evreieºti... Noi am fost ºi numai noi cei ce am condus Proletariatul Rus spre aurora internaþionalã ºi chiar astãzi Cauza bolºevismului stã în mâinile noastre tari... Simbolul iudaismului, steaua cu cinci raze, este acum adoptatã de bolºevism... ºi în acest semn va fi exterminatã burghezimea”.
Politica exterminãrii totale a clasei conducãtoare a început în Rusia, cu Revoluþia din 1917, iar în România a avut loc între 1940-1964 (cu întrerupere între 1941-1944).
In 1918 poporul român ºi-a reîntregit þara, constituindu-ºi statul naþional unitar român. Dar acum, împotriva acestui ideal sfânt, împlinit, al tuturor românilor, de a trãi într-o singurã þarã, s-a manifestat terorismul în România, prin evreul Max Goldºtein, care a pus o bombã în Parlamentul României, atentat soldat cu morþi ºi rãniþi.
„În 1915 (în timpul neutralitãþii noastre), agentul CÃTÃRÃU, basarabean, organizeazã faimosul atentat cu bombe împotriva Episcopiei ungare de la Hajdudoros (catolicã), cu scopul de a provoca un conflict cu Austro-Ungaria, forþând România sã iasã din neutralitate. Ana Rabinsohn organizeazã, împreunã cu GOLDSTEIN, atentatul de la Senat (1920), ucigând pe Dimitrie
1
GRECEANU, preºedintele Senatului ºi pe un episcop ardelean. GOLDSTEIN e prins ºi condamnat la ocnã, iar Ana scapã ºi se refugiazã în Elveþia […] Dupã reluarea relaþiilor diplomatice cu Sovietele (1934), Ana PAUKER revine în România, unde întreprinde o intensã agitaþie bolºevicã. Este judecatã ºi condamnatã la zece ani închisoare, de unde este eliberatã în urma intervenþiei ministrului Germaniei la Bucureºti, FABRICIUS ( alianþa germano-rusã, dupã pactul din 23 august 1939), ºi, de ochii lumii, schimbatã cu Moº Ion Codreanu, pe care îl luaserã ruºii, la ocuparea Basarabiei. Ana PAUKER este lipsitã de culturã, n-are nici talent oratoric nici aparenþã fizicã atrãgãtoare; este însã un agent de execuþie extraordinar, ca o maºinã infernalã. Este vanitoasã, de o ambiþie fãrã limite, luxoasã, de o cruzime animalicã, istericã ºi imitã pe Caterina a II-a chiar în aventurile amoroase[…] Putea demonstra, prin politica sa, faptul cã era înainte de toate, patriotã sovieticã ºi cã URSS-ul ºi expansiunea acesteia erau mai importante decât teoriile comuniste ºi mai ales decât aspiraþiile românilor, pe care îi ura în mod deschis, fapt pe care nu cãuta sã-l ascundã […] Sentimentul care a dominat intrigile sale politice a fost ura, acea urã care servea atât de bine scopurilor sovietice de expansiune prin forþã, care îi plãcea atât de mult în calitate de ”dictator delegat”. (Gh. Buzatu, România cu ºi fãrã Antonescu, Iaºi, Editura Moldova, 1991, p. 291-292, 296).
Dupã cum se poate constata evreii practicau terorismul ºi înainte ºi dupã Revoluþia bolºevicã din 1917. Atât femeile, cât ºi bãrbaþii. Nu e de mirare cã au aplicat cel mai criminal terorism de stat din istoria omenirii.
Atentatul terorist din Parlamentului României era îndreptat împotriva aspiraþiilor sfinte ale românilor, de o a trãi într-o singurã þarã, atentat prin care se urmãrea destabilizarea ºi destrãmarea abia înfiinþatului stat naþional unitar român. Aceeaºi atitudine distructivã faþã de integritatea României este manifestat de bolºevici evrei ºi nu numai bolºevici ºi în 1940 când acþioneazã alãturi de invadatorii sovietici, în conformitate cu Pactul Ribbentrop-Molotov. In acelaºi spirit acþioneazã ºi în timpul elaborãrii Tratatului de Pace de la Paris, din 1947, acceptându-l ºi determinând semnarea acestuia, deºi ºtiau prea bine cã textul referitor la România conþine un mare neadevãr. In acest tratat URSS a impus formularea falsã, profound inexactã ºi anume cã 2
frontiera dintre URSS ºi România s-a stabilit conform “acordului” din 1940. Un acord a existat doar intre Hitler si Stalin -Tratatul Ribbentrop-Molotov, nu între România ºi URSS. Ca parte a Tratatului Ribbentrop-Molotova URSS lanseazã împotriva Romaniei un ultimatum, in urma caruia stabileºte o noua graniþã intre URSS si Romania, in interiorul Romaniei, graniþã care menþine sub crucificare pîna azi poporul român. În acelaºi spirit antiromânesc se formalizeazã pentru anexarea Insulei ªerpilor ºi a altor insule de cãtre imperialii sovietici. Evreii erau stãpânii URSS ºi ai României.
Sã ne reamintim câteva date despre Ana Pauker. A avut o funcþie importantã în Komintern, care, de fapt era a treia internaþionalã bolºevicã, evreiascã. La fel în Comitetul Central al Partidului Comunist Sovietic [URSS]. Era colonel al Armatei Roºii. Agenta nr.1 în România.
La cele de pânã acum adãugãm cã zero loialiatea Anei Pauker et Co. faþã de România, unde a fost instalatã ca primã dictatoare prin ºenilele tancurilor URSS se constatã ºi atunci când a dãruit Insula ªerpilor ºi alte insule cãtre URSS.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2010, ora 22:36

Un banc ca toate bancurile :

Cum fac evreii afaceri de succes
Morris ii spune fiului sau: "Vreau sa te casatoresti cu o fata pe care o aleg eu."
Fiul raspunde:"Imi pare rau, dar imi voi alege singur mireasa.
"Morris:"Bine, cum vrei, dar ma gandisem la fiica lui Bill Gates.
"Fiul: "Ok atunci, raspunsul meu este da.
"Morris se duce apoi la Bill Gates si-i spune:
"Am gasit un sot pentru fiica ta. "
Bill Gates:" Fiica mea este prea tanara pentru a se casatori. "
Morris: "Pacat. Tanarul este vicepresedinte la World Bank ."
Bill Gates: "Ok atunci, raspunsul meu este da. "
In final, Morris se duce la presedintele World bank si-i spune:
"Cunosc un tanar pe care-l recomand ca vicepresedinte al bancii."
Presedintele: "Dar sunt deja mai multi vicepresedinti decat este necesar. "
Morris: "Da, dar acest tanar este ginerele lui Bill Gates. "
Presedintele: "Ok atunci, raspunsul meu este da."

Astfel au evreii succes in afaceri.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 7 Mai 2010, ora 23:07

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-05-07 22:36:07Un banc ca toate bancurile :

Morris ii spune fiului sau: "Vreau sa te casatoresti cu o fata pe care o aleg eu."

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 11:03

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-05-07 22:36:07Un banc ca toate bancurile :

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Despre evrei
Mergi la: