Info
x
Lacrimi...deznadejde...speranta
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 13:39
Multumim mult...internautul din Arad...Dumnezeu sa te binecuvanteze,si sa-ti rasplateasca generozitatea,a ta si a familiei tale Daca ai nevoie de prieteni ...suntem aici.!!!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 13:41
De la: Copil_Pribeag, la data 2010-03-08 12:40:43Prietene din Arad, m-am chinuit zadarnic sa trimit un mesaj catre dumneavoatra in privat. Mi se comunica "Mesajul nu a fost trimis catre..." Nu stiu de ce. Asa mi s-a intamplat si sambata si ieri cand am incercat sa scriu altor prieteni. Asa ca voi scrie aici putin din ceea ce scriesem in mesajul celalalt: multumim de informatie
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 152 mesaje Membru din: 21/09/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 19:03
La aceasta ora Silviu trebuie sa fi ajuns acasa, cu leacul la Elena. Era foarte placut impresionat si profund miscat de corectitudinea si onestitatea familiei Voinea de la Arad si de ospitalitatea prietenului nostru forumist si spunea ca pentru prima data simte ca in acest leac ar trebui sa aiba mai multa incredere.
Sunt convinsa ca imediat ce va gasi o clipa de ragaz ne va istorisi el insusi cum au mers lucrurile si cu ce impresie s-a intors acasa. A mai spus ca nea Iulica Voinea nu a murit, ca a fost vorba doar de o falsa alarma (din fericire). Multumim lui Dumnezeu si sa ii dea viata lunga, lunga si cu multa sanatate! Raporteaza abuz de limbaj
*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perch il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !*
*Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.*
*Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia*
*Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent.
Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat.
Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere."
(Serban Milcoveanu)**
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 19:20
Buna seara, Silviu! Aduna aceste floricele si daruieste-le sotiei tale.Spun-ei ca nu am uitat-o si ca sintem mindri de ea ,ca are asa un sot devotat si ca ii uram din tot sufletul ,,LA MULTI ANI".
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 20:18
Am ajuns cu bine in urma cu o ora.
Am vorbit cu Elena. S-a hotarat sa urmeze calea asta. Batranul n-a murit. As mi-a spus doamna care mi-a dat leacul si o imensa doza de speranta. Am plecat de acolo de parca pluteam. Pe batran nu l-am vazut dar i-am auzit vocea din camera vecina. Mai multe nu stiu. Nu am destule cuvinte de multumire pentru noul meu prienten din Arad. Si n-o sa-i dau aici numele si nici n-o sa-l laud, cum ar merita cu prisosinta, pentru ca, la fel ca si altii sintre voi cu care am intrat in contact direct, m-a rugat sa nu vorbesc despre el. Tot ce pot sa mai spun este ca are o familie ca in cartile de povesti, o casa plina cu nepoti si la ei te simti ca in cartile de povesti ... Si asa am spus prea multe... si nu vreau sa-l supar. N-o sa va insir aici pe toti care m-ati sunat si mi-ati oferit sprijinul. Fiecare dintre voi stie asta. Nu pot decat sa va multumesc din toata inima ... Cat sunt eu de povestitor, mi-e greu sa aleg cele mai potrivite cuvinte pentru a-mi exprima multumirea. Si va mai multumesc si pentru ca mi-ati demonstrat ca nu suntem un popor de prosti si rai de gen Tutea (dezamagit saracul ...) ci dimpotriva. Multe din parerile mele au suferit modificari in bine datorita voua. N-am nevoie de bani acum. Va rog sa nu va mai oferiti sa-mi trimiteti bani. Ma descurc cu ce am. Acum ma descurc. Daca va fi cazul, si sper din toata inima sa nu mai fie, am sa apelez fara rusine, dar acum nu e nevoie. Le multumesc acelora care, desi castiga mult mai putin decat mine, se ofera sa ma ajute financiar. Dar nu e cazul. Am convingerea ca am gasit calea si sunt fericit. Rugaciunile voastre si ale noastre vor face ca leacul acesta sa aiba efectul dorit. Si nici nu trebuie sa va mai rog pentru asta. Va multumesc inca odata. Va tin la curent. Ma duc la Elena. Noapte buna si Doamne' Ajuta ! Cu mult drag, Silviu Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 20:29
Slava Domnului!
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 21:51
De la: GigiOctan, la data 2010-03-08 20:29:49Slava Domnului! Si sa mai zicem ca nu sint miracole,iata unul dintre ele=schimbare de mentalitate...parca nu sintem chiar asa de prosti...bravo Silviu Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 07:31
De la: Thelma, la data 2010-03-08 08:52:35sono contento che non so il unico che conosce la questa bella lingua,grazie per i tuoi pensieriDe la: florinpreda999, la data 2010-03-08 03:40:11De la: florinpreda999, la data 2010-03-08 03:39:22Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perch il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !Perch volano i calabroni
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 10:53
Si deve capire di qua... che voliamo "VOLARE" ????
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 194 mesaje Membru din: 28/09/2009 |
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 11:06
Questo e il piu bello, piu grande, piu vecchio e impossibile sogno dell'umanita... volare con Ie proprie ali.
oggi e diventato possibile grazie alla tecnologia ma, non e lo stesso... Raporteaza abuz de limbaj
"Adevarata moralitate nu consta in a urma calea batatorita, ci in a descoperi adevarata cale pentru noi insine si a o urma fara teama."
|
|
lumida 733 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 11:13
De la: Silviu, la data 2010-03-08 20:18:58Am ajuns cu bine in urma cu o ora. Doamne ajuta in continuare si multa sanatate sotiei. Raporteaza abuz de limbaj
Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
|
|
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 11:51
Slava Domnului ca ai ajuns cu bine.... Dumnezeu sa va binecuvanteze.,sa va dea biruinta in aceasta incercare.
|
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 07:04
Gata, am facut terciul de ovaz, Elena doarme, ... lemnul Domnului e pregatit de aseara la macerat, mai am sa-l strecor, lui cumnata-miu (fratele Elenei) i s-a stricat masina (s-a blocat o roata din cauza franei de mana) si o sa se duca cu a mea pentru ca sunt in concediu, zis de odihna, de fapt de ingrijire bolnav, ... am un moment de scapt din lant si hai sa mai citesc si eu ce mai zice lumea.
Si ... il vad pe Florin (din Timisoara ? o fi altul ?) cum scrie el in italiana ... si pe vreo doi care-i dau replici amabile. Si nu pot, carcotas cum sunt, sa nu ma intreb, de ce in italiana ? S-o fi rablagit biata nostra limba in asa hal ca a devenit de neutilizat ? O trebui sa nu inteleg eu ce spun oamenii astia ? O fi vreo moda acum, precum era pe vremuri cand se vorbea frantuzeste pana la furculision ... Copilul pribeag traieste in Italia de vreo 10 ani si vorbeste romaneste, da' numai romaneste, de zici ca nu e adevarat. Cum sa zic eu, foarte romaneste. Si fara perfectul simplu cu care s-a nascut ... N-a scos o vorba italieneasca. Sa fie vorba de microbul Raducioiu ? Sa fie vorba de o eruditie excedentara ? Sa nu mai acopere limba romana ideile necesar a fi exprimate ? Te pomenesti ca, lipsind de pe forumuri, luat de treburile presante, s-o fi intamplat ceva epocal, ceva ce-mi scapa ... Ma lamureste cineva ? Ia spune, Copil Pribeag, ce-au scris oamenii astia mai sus in limba macaronara ? Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 07:15
De la: Silviu, la data 2010-03-10 07:04:12Gata, am facut terciul de ovaz, Elena doarme, ... lemnul Domnului e pregatit de aseara la macerat, mai am sa-l strecor, lui cumnata-miu (fratele Elenei) i s-a stricat masina (s-a blocat o roata din cauza franei de mana) si o sa se duca cu a mea pentru ca sunt in concediu, zis de odihna, de fapt de ingrijire bolnav, ... am un moment de scapt din lant si hai sa mai citesc si eu ce mai zice lumea.NU te speria bre ca nimeni nu-ti doreste raul si nici nu-si permite sa scrie de rau de talica,io sunt primu' care-i mananc ficatii lu' ala de-ar indrazni asa ceva,ne mai prostim si noi,ce numa' raducioiu sa fie singuru' care uita sa vorbeste romaneste,trebe sa aiba urmasi si apropo azi sunt din oradea,multa sanatate si multa bafta sa aveti sa scapati de toate necazurile ce va-ncearca
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 07:23
De la: Silviu, la data 2010-03-10 07:04:12Gata, am facut terciul de ovaz, Elena doarme, ... lemnul Domnului e pregatit de aseara la macerat, mai am sa-l strecor, lui cumnata-miu (fratele Elenei) i s-a stricat masina (s-a blocat o roata din cauza franei de mana) si o sa se duca cu a mea pentru ca sunt in concediu, zis de odihna, de fapt de ingrijire bolnav, ... am un moment de scapt din lant si hai sa mai citesc si eu ce mai zice lumea. Salut Silviu! Ai bagat Aradul in viteza, te-au indragit oamenii aia de parca te-ar cunoaste de cand lumea. Au zis ca oricand esti binevenit si au declansat si niste actiuni crestine pentru Elena. Va doresc multa sanatate, atat ei cat si tie, sa nu ajungi sa capotezi cu tot chinul acesta. Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 07:27
De la: Silviu, la data 2010-03-10 07:04:12Gata, am facut terciul de ovaz, Elena doarme, ... lemnul Domnului e pregatit de aseara la macerat, mai am sa-l strecor, lui cumnata-miu (fratele Elenei) i s-a stricat masina (s-a blocat o roata din cauza franei de mana) si o sa se duca cu a mea pentru ca sunt in concediu, zis de odihna, de fapt de ingrijire bolnav, ... am un moment de scapt din lant si hai sa mai citesc si eu ce mai zice lumea. bine ai venit Silviu, cu ce sa te servesc?
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 08:03
De la: GigiOctan, la data 2010-03-10 07:23:26De la: Silviu, la data 2010-03-10 07:04:12Gata, am facut terciul de ovaz, Elena doarme, ... lemnul Domnului e pregatit de aseara la macerat, mai am sa-l strecor, lui cumnata-miu (fratele Elenei) i s-a stricat masina (s-a blocat o roata din cauza franei de mana) si o sa se duca cu a mea pentru ca sunt in concediu, zis de odihna, de fapt de ingrijire bolnav, ... am un moment de scapt din lant si hai sa mai citesc si eu ce mai zice lumea. Asa este, Gigi, nenea de la Arad si toti ai lui, sunt de vina. La ei trebuie cautata sursa binelui, eu nu sunt decat un biet beneficiar. Pe omul ala nu l-am cunoscut pana duminica. Nici de pe net. Nu prea scrie. E mai mult observator. Pastreaza-l aproape, e de toata isprava. La el in casa, in preajma lui, ai o stare de irealitate, ti se pare ca asa ceva nu exista. Te simti in largul tau, n-ai nici un stres ... parca esti intr-o poveste frumoasa ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 08:05
De la: florinpreda999, la data 2010-03-10 07:15:38De la: Silviu, la data 2010-03-10 07:04:12Gata, am facut terciul de ovaz, Elena doarme, ... lemnul Domnului e pregatit de aseara la macerat, mai am sa-l strecor, lui cumnata-miu (fratele Elenei) i s-a stricat masina (s-a blocat o roata din cauza franei de mana) si o sa se duca cu a mea pentru ca sunt in concediu, zis de odihna, de fapt de ingrijire bolnav, ... am un moment de scapt din lant si hai sa mai citesc si eu ce mai zice lumea.NU te speria bre ca nimeni nu-ti doreste raul si nici nu-si permite sa scrie de rau de talica,io sunt primu' care-i mananc ficatii lu' ala de-ar indrazni asa ceva,ne mai prostim si noi,ce numa' raducioiu sa fie singuru' care uita sa vorbeste romaneste,trebe sa aiba urmasi si apropo azi sunt din oradea,multa sanatate si multa bafta sa aveti sa scapati de toate necazurile ce va-ncearca Hai c-asa mai vi de acasa ... Era ceva de bagat in seama in povestea aia italieneasca sau un copy-paste, simplu ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 08:11
De la: mcherciu, la data 2010-03-10 07:27:24De la: Silviu, la data 2010-03-10 07:04:12Gata, am facut terciul de ovaz, Elena doarme, ... lemnul Domnului e pregatit de aseara la macerat, mai am sa-l strecor, lui cumnata-miu (fratele Elenei) i s-a stricat masina (s-a blocat o roata din cauza franei de mana) si o sa se duca cu a mea pentru ca sunt in concediu, zis de odihna, de fapt de ingrijire bolnav, ... am un moment de scapt din lant si hai sa mai citesc si eu ce mai zice lumea. Cu nimic, Acum sunt in toane mai bune si mi-e sa nu spun vreo prostie, cum mai fac de obicei. N-am crezut niciodata ca o sa ajung sa am ... topicul meu. Si nici ca atatia se vor oferi sa ma ajute intr-un fel sau altul. Si nici ca oameni necunoscuti, vor intreprinde ceva cat se poate de concret, ca sa ma sprijine. Si nu pot sa ma gandesc la faptul ca, din moment ce atatia oameni sar in ajutorul meu, TREBUIE s-o faca si bunul Dumnezeu, nu numai pentru ca-l rugam noi, Elena si cu mine, copii si fratii nostri, ci si copii altor oameni si atatia oameni care stiu ce inseamna dragostea de semeni si de Dumnezeu ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 09:31
Silviu , n discusrsul n italian de mai sus e vorba de cel mai vehi gnd , cea mai veche dorin a omului - ZBORUL-... dar zbor fizic , nu cel cu aparate ...
Ce face Elena ?? Sunt sigur c Elena cum te vede deja se simte bine !!! Silviu eti un om n faa cruia eu voi scoate permanenet plria !!! S trii o mie de ani amndoi !!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 11:38
De la: Silviu, la data 2010-03-10 08:11:25De la: mcherciu, la data 2010-03-10 07:27:24De la: Silviu, la data 2010-03-10 07:04:12Gata, am facut terciul de ovaz, Elena doarme, ... lemnul Domnului e pregatit de aseara la macerat, mai am sa-l strecor, lui cumnata-miu (fratele Elenei) i s-a stricat masina (s-a blocat o roata din cauza franei de mana) si o sa se duca cu a mea pentru ca sunt in concediu, zis de odihna, de fapt de ingrijire bolnav, ... am un moment de scapt din lant si hai sa mai citesc si eu ce mai zice lumea. Suntem alaturi de voi....sa ai CREDINTA...Silviu...restul face Dumnezeu.!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 77 mesaje Membru din: 19/02/2009 |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 19:36
buna seara!
Silviu, ceva vesti??? ........Imi dai voie, te rog, sa te citez???? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 20:30
Lacrimi nu avem, deznadejde nu mai avem ... speranta e in crestere.
Dimineata e bine, la pranz asa si asa iar seara ... dificil. Dar lucrurile par sa fie cumva ... stationare. Ceea ce e datator de speranta. Va tin la curent, dar nu cred ca se vor intampla lucruri senzationale ... Eu zic ca e de bine. Marea realizare va fi sa oprim procesul degenerativ. Si Dumnezeu e cel care trebuie sa faca asta. Tot el o sa repare si restul.... Dar o sa dureze ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1572 mesaje Membru din: 20/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 20:46
bun seara!
mai puteți posta odat numrul de cont? aș dori specificat și numele bncii... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 152 mesaje Membru din: 21/09/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 21:55
De la: ioanna_dark, la data 2010-03-10 20:46:08bun seara! Ioana, iti multumim ca te-ai alaturat noua, pe acest topic! Iti multumim si pentru intentia ta de a ajuta financiar aceasta familie atat de incercata. Asta spune cat de frumoasa esti tu ca OM. Dar, daca vei merge mai sus la mesajele de zilele trecute ale lui Silviu, vei intelege ca acum, momentan, ei nu mai au nevoie de ajutoare banesti. Nu vor respinge insa niciun suflet pios care ni se va alatura si care se va ruga pentru Elena, pentru ei, alaturi de noi. Asadar, FII BINE VENITA INTRE NOI, ALATURI DE NOI! Considera oferta ta ca cum ar fi fost acceptata! Raporteaza abuz de limbaj
*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perch il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !*
*Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.*
*Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia*
*Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent.
Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat.
Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere."
(Serban Milcoveanu)**
|
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 22:08
De la: Copil_Pribeag, la data 2010-03-10 21:55:28De la: ioanna_dark, la data 2010-03-10 20:46:08bun seara!
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 00:26
De la: ioanna_dark, la data 2010-03-10 20:46:08bun seara! Nu e cazul. Am mai spus ca acum ma descurc. Multumesc, Ioana. Cand o sa am nevoie si de bani, o sa va cer fara rusine. Dar mi-este rusine sa primesc bani fara sa am nevoie de ei, reala, imediata, de la oricine, mai ales de la oameni mai saraci decat mine. Sunt plin de datorii, la banca si la prieteni, dar nu ma strange nimeni cu usa, nu imi produc un stres aparte, suplimentar. Am cersit si am primit bani de la oameni mai bogati decat mine. Nu este adevarat ca cei bogati sunt calici. Si nu am vreo functie care sa-i faca sa-mi sara in ajutor din interes, nu lucrez in sectorul public. Si nici n-a trebuit sa vorbesc prea mult. Unii ne-au dat bani fara sa-i stim personal, ne-au trimis prin cunostinte apropiate noua si au cerut sa nu ni se spuna despre ei. Banii aceia s-au dus pe produsele bio pe care le-am cumparat de pe la Viena. Atunci a fost greul dpdv financiar. Adeseori ne cautam remediul prin strainataturi. Si tare ne plac vorbele lor. Si promisiunile. nici nu simtim cand ni se golesc buzunarele, doar atunci cand ajungem la rezultate ne mai dezmeticim. Si in politica facem cam la fel. Tot asteptam cate ceva de la coana Europa. Ai nostri nu mai sunt, brusc, buni de nimic si credem ca altii ne vor rezolva problemele. Noi ne-am intors la leacurile alor nostri. Si credem ca vor reusi. Asa a fost sa fie. Asa v-am descoperit pe voi, oameni simpli, fara fite, fara pretentii ... niste oameni acolo, despre care, in mintea mea contaminata de veninul cotidian indus de televiziuni in general si preluat de mai toti din jur, credeam ca nu exista. Si acum cred ca, de fapt exista mult mai multi oameni buni ... Depinde de noi sa vedem bunatatea la cei din jur. Si e bine s-o vedem asa simplu, nu numai in ocazii din astea speciale, ci zi de zi ... pentru ca viata e mai simpla decat o complicam cu inchipuirile si desertaciunile noastre. Multumesc. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 00:47
De la: camioneros70, la data 2010-03-10 09:31:33Silviu , n discusrsul n italian de mai sus e vorba de cel mai vehi gnd , cea mai veche dorin a omului - ZBORUL-... dar zbor fizic , nu cel cu aparate ... subscriu
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 00:51
De la: Silviu, la data 2010-03-10 20:30:29Lacrimi nu avem, deznadejde nu mai avem ... speranta e in crestere. Silviu dumnezeu i-ti da dar nu i-ti baga si-ntrasta,asa ca mergeti inainte cu fruntea sus si ginditi pozitiv
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 01:26
Tocmai mi-a explicat "italianca" mea de suflet ce se spune in povestea pastata de Florin in limba italiana.
Interesanta povestea cu bondarul. Multa lume crede ca anumite lucruri n-ar trebui sa se intample, dar ele, lucrurile, pentru ca n-au aflat asta, se intampla. Dupa fetele medicilor, dupa mimica si chiar dupa vorbele lor spuse mai cu grija, Elena n-ar mai avea nici o sansa. Una (o doctora) a spus ca sistemul ei imunitar e in colaps, ca nu mai are rost s-o chinui cu terapia Gerson, o oncoloaga i-a spus ca se se gandeasca bine daca mai vrea chimioterapie in situatia in care este ... medicul care i-a scos din lichidul ascetic, om de treaba, a dat din cap a neputinta si compasiune. Dupa parerea lor, acest bondar numit Elena, n-ar mai trebui sa zboare... Dar, am gasit oameni care n-au aflat asta. Au citi RMN-ul si ne-au spus ca bondarul va zbura. Iar noi credem ca va zbura. Bondarul vrea sa zboare ! Si, chiar daca nu-i va fi deloc usor sa-si repare aripile, asa mici cum sunt, le va repara, cu ajutorul lui Dumnezeu, al oamenilor si va zbura din nou. Noapte buna, oameni buni ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Multumim mult...internautul din Arad...Dumnezeu sa te binecuvanteze,si sa-ti rasplateasca generozitatea,a ta si a familiei tale
Daca ai nevoie de prieteni ...suntem aici.!!!
Buna seara, Silviu!