back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Lacrimi...deznadejde...speranta

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Martie 2010, ora 10:27

Elena are o tumoare usor de pipait acum, dupa ce i s-au scos, ieri, 3 litri de lchid, mai jos de ficat, sau chiar la ficat, in partea dreapta a abdomenului si cateva mai mici un pic mai jos. Acolo am uns-o mai abundent cu unguentul lui nenea Iulica. Si mai simte usturimi in vagin dupa 7 zile de spalaturi vaginale.
Eu cred ca astea sunt semne bune, chiar daca lichidul ascetic n-a incetat sa se reproduca. Polarizarea cancerului in tumori compacte, mi se pare a fi un semn bun. Va putea fi operat daca se concentreaza intr-un loc anume si nu se elimina pe cai naturale. E doar o parere, o speranta ...
Acum ia, din toate cate le are, argintul coloidal (azi e a doua zi), essiacul, pentru ca astea nu interfereaza cu nimic altceva si leacul lui nenea Iulica, exact asa cum scrie el acolo.
Plecam sa mai cumparam niste legume bio de la Bucuresti.
Si ne da nasa noastra un cocos de curte.
Mai vorbim diseara.
Doamne Ajuta !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 16 Martie 2010, ora 11:04

Domnul cu voi Silviu...

Raporteaza abuz de limbaj
symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 10:43

ne-a uitat!....eu tot mai sper!!!! va veni soarele si pe strada voastra....va iubim si asteptam noi vesti...ginditi pozitiv!!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

194 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 10:48

Silviu, eu nu te cunosc, dar am citit povestea ta, povestea voastra de fapt.
Va doresc din tot sufletul, noroc si sanatate!

"Adevarata moralitate nu consta in a urma calea batatorita, ci in a descoperi adevarata cale pentru noi insine si a o urma fara teama."
Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 10:55

Va transmit si eu urari de bine si sanatate. Si flacara sperantei s-o tinem mereu aprinsa

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:04

acum ma incearca doua stari sufletesti :contra si pro!
contra -pt raspunsul ce l-am primit ,la solicitarea de ajutor pt. Silviu...
pro - pt ca cel putin se face ceva pt altii...

raspuns la solicitarea dumneavoastra
Fri, March 19, 2010 11:52:47 AM
From:
Cristina Geonea
Add to Contacts
To: mcherciu@yahoo.com
Buna ziua!

Va multumim ca v-ati adresat Fundatiei Dan Voiculescu pentru
Dezvoltarea Romaniei si va asiguram ca ne-am fi dorit foarte mult sa va
putem sprijini in sensul celor solicitate.Din pacate, nu avem aceasta
posibilitate, intrucat fondurile fundatiei converg catre indeplinirea
obiectivului sau principal:identificarea, incurajarea si sustinerea copiilor
si tinerilor cu potential creativ-inventiv.

Cu deosebit respect,
Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei

eu tot sper...

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 15:19

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 15:27

Multumesc.
Nu e cazul sa mai incercati pe la diverse fundatii.
Nu va mai irositi, in zadar, eforturile.
Elena se simte mult mai bine.
Sunt semne deosebit de incurajatoare si credem cu tarie ca, cu leacul pe care l-am gasit, cu ajutorul prietenilor de pe net ( nu sunt numai nebuni pe aici, si netul s-a dovedit pe langa o sursa de nervi autogenerati si un instrument foarte util pentru informatii si dobandirea de prieteni adevarati ... ) se va vindeca !
Am constatat ca multi doar citesc si nu devin pro-activi (asta e un termen mai modern, care inlocuieste vechiul "de actiune" "care se implica", cam de cand s-a inlocuit termenul de "personal" cu "HR" sau "resurse umane", in mod imbecil, de parca am putea fi clasificati precum combustibilul sau piesele de la magazie si numerotati ... ) decat atunci cand chiar trebuie sa faca ceva concret. Si fac ! Fara vorba multa.
Lor le multumesc in mod deosebit !
Si tuturor celor care s-au declarat gata sa ne ajute dar am refuzat ajutorul lor, nu pentru a-i necaji ci pentru ca nu mai am nevoie de ajutor acum. ... material.
Lucrurile merg bine si cred ca o mica parte din acest fapt vi se datoreaza si voua, celor care v-ati rugat pentru nevasta mea, alaturi de noi.
Va doresc sa nu fiu niciodata in situatia sa ma rog pentru voi, dacat ca acum, sa va mearga bine si sa va pastrati starea de sanatate !

Am sa va tin la curent odata la cateva zile, sau voi cere ajutorul daca imi va mai aparea vreo nevoie, pe acest forum pe care, desi nu l-am creat eu (si mi-e un pic ciuda pentru asta .... multumesc bucuresteanco, sti tu cine ... ) cred ca imi apartine.

Sunt incantat sa constat ca noi, ca popor, nu prea avem organizatii cine stie ce grzave care sa faca ceea ce spun, dar avem oameni care mai degraba actioneaza direct, nemijlocit, poate si din cauza neincrederii generale cultivata de mijloacele media care nu vorbesc decat despre rautati si calamitati.
Sunt incantat sa constat ca m-am inselat in multe privinte cu referire la semenii mei si ca s-au gasit oameni ca voi, care sa-mi arate prin fapte ca gresesc.
M-am retras de la discutiile de pe alte forumuri pentru ca, asa cum remarca un prieten nou, mai batraior nitel ca mine, sunt toxice. Serparie a zis el. Si, nu stiu de ce, mi-am dat seama ca are perfecta dreptate. De ce trebuie sa ne otravim sufletele incercand sa-i lamurim pe altii (de nelamurit, de altminteri) despre adevarul nostru, care ar fi mai "adevarat' decat al lor, nu stiu.
Un tip a scris odata o carte numita teoria multimilor.
In ea spunea ca oameni de toata isprava, luati individual, atunci cand fac parte dintr-o masa de oameni, devin de nerecunoscut si fac lucruri, de obicei reprobabile, pe care, daca n-ar fi fost laolata cu altii, nu le-ar fi facut niciodata ...
Cam asa este pe multe forumuri, indiferent de tema.
Parca am juca intr-o emisiune de stiri "moderata" de "ziaristii" dornici de rating.
Care de care mai atos, mai acid, mai dornic sa scoata rautatea din el...
Si eu nu fac exceptie ...
Dar, m-am dezmeticit, la indemnul unuia de pe net.
Stie el cine este. Nu vrea publicitate.
Asa ca,
Atat pentru azi !
Multumesc lui Dumnezeu, lucrurile merg bine.
Doamne Ajuta !
Tuturor !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 15:31

Ne bucura asemenea vesti, Silviu!
Mai vrem de astea.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 15:39

Doamne ajuta ! cu dragoste G

alessia

163 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 15:48

Silviule ,noroc si succes pentru Elena ,sa se faca bine ,nu o mai supara cu Basescu,nu merita !

ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca romnii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000. DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 18:50

De la: gabigabi, la data 2010-03-19 15:39:46 Doamne ajuta ! cu dragoste G

Am sa te vizitez cat de curand sa ma achit de datorie, iubita mea Cotoroanta.
De datoria morala n-am sa pot sa ma achit niciodata ....
Tu ai fost prima ... si ai locul tau, acolo, in inima mea....
Cu drag, ....

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 18:50

Cu drag, ....

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 19:01

De la: salvatorul, la data 2010-03-19 15:48:30Silviule ,noroc si succes pentru Elena ,sa se faca bine ,nu o mai supara cu Basescu,nu merita !

Prietene, in privinta lui Basescu Elena gandeste ca mine ...
Dar Basescu nu mai este atat de important.
Poate tu esti cu Geoana.
Sa fi sanatos !
Poate tu ai dreptate si noi nu, cine stie....
Dar noi avem alta treaba.
Si nici nu-ti doresc sa afli ce treaba avem.
Niciodata !
Intelegi, desigur ...

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2010, ora 11:46

De la: salvatorul, la data 2010-03-19 15:48:30Silviule ,noroc si succes pentru Elena ,sa se faca bine ,nu o mai supara cu Basescu,nu merita !

PINA ACUM DOAR CREDEAM CA VIZEZ , DAR ACUM SINT SIGURA CA UNII DINTRE FORUMISTI SINT BOLNAVI CU NERVII CAPULUI!!!
CUM SA INTRI CU PICIOARELE SI MINTEA TA MURDARA DE PRAFUL POLITICII,PE UN ASTFEL DE TOPIC???
CRED CA VA FI ULTIMUL!!!!
SILVIU BUNA DIMINEATA! TU STI CIT DE MULT TINEM NOI LA TINE SI LA ELENA ....
NE UMPLI SUFLETUL DE BUCURIE CIND PRIMIM VESTI DE LA TINE,MAI ALES CA ULTIMA....
FRUNTEA SUS VITEJII MEI SI MAI DA-NE CITE UN SEMN DE VIATA DIN CIND IN CIND...

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2010, ora 12:10

Silviu...a venit primavara....sper ca Elena sa se simta mai bine,scoate-o la soare ,la aer curat.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2010, ora 13:00

De la: mcherciu, la data 2010-03-21 11:46:48

PINA ACUM DOAR CREDEAM CA VIZEZ , DAR ACUM SINT SIGURA CA UNII DINTRE FORUMISTI SINT BOLNAVI CU NERVII CAPULUI!!!
CUM SA INTRI CU PICIOARELE SI MINTEA TA MURDARA DE PRAFUL POLITICII,PE UN ASTFEL DE TOPIC???
CRED CA VA FI ULTIMUL!!!!
SILVIU BUNA DIMINEATA! TU STI CIT DE MULT TINEM NOI LA TINE SI LA ELENA ....
NE UMPLI SUFLETUL DE BUCURIE CIND PRIMIM VESTI DE LA TINE,MAI ALES CA ULTIMA....
FRUNTEA SUS VITEJII MEI SI MAI DA-NE CITE UN SEMN DE VIATA DIN CIND IN CIND...

Nu mai fi si tu atat de sensibila ...
Omul n-a facut-o cu nici o rautate.
Ma stie, probabil, sustinator basescian si o fi crezut ca asta e preocuparea mea numarul 1, cine stie.
Hai sa nu exageram ...
Elena e relativ bine.
Acum ca a iesit soarele iese prin curte, se misca ... se simte binisor.
Mai e de lupta dar sa nu cadem in extreme....

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 13:02

Multa putere Silviu! Simt ca veti razbi, suntem alaturi de voi. Ma bucur mult pentru ca ai noi prieteni de nadejde...ma simt asa, un fel de nas

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2010, ora 13:04

De la: symy1, la data 2010-03-21 12:10:37Silviu...a venit primavara....sper ca Elena sa se simta mai bine,scoate-o la soare ,la aer curat.

Nu este nevoie, iese singura ...
Ii place sa se plimbe si poate s-o faca.
E slabita, dar iese la soare si aer, pentru plimbari usoare, fara ajutor.
Si asta este un lucru foarte bun.
Ne luptam sa stopam procesul.
Repararea va mai dura.
Lupta mare e stoparea procesului degenerativ...
Si credem ca vom reusi.
Luptam si ne rugam cu credinta ca vom reusi.
Asta credem ca tine de noi.
Restul tine de Dumnezeu.
Si credem ca si el ne va ajuta.

Doamne Ajuta !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2010, ora 13:18

De la: GigiOctan, la data 2010-03-21 13:02:43Multa putere Silviu! Simt ca veti razbi, suntem alaturi de voi. Ma bucur mult pentru ca ai noi prieteni de nadejde...ma simt asa, un fel de nas

Asa sa ne ajute Dumnezeu !
Sti ce e interesant in privinta nasilor ?
Sunt mai multi decat as fi crezut.
In urma cu vreo doi ani, cand am descoperit 9am si am inceput sa combat sub numele de Atotputernicul (nu ma intrebati de ce mi l-am ales ca nu stiu), mai toti cei din jururl meu imi spuneau ca sunt tampit si ca-mi pierd vremea cu toti nebunii de teapa mea pe forumurile astea, ca n-am ce face ... ca la ce ajuta ... chestii d-astea.
Si lucrurile au evoluat cum stiti multi dintre voi.
N-as putea zice ca am fost usa de biserica, sau ca am avut dreptate eu in timp ce ceilalti bateau campii. Nici pomeneala !
Dar, cu ocazia asta, am cunoscut o multime de oameni. De toate felurile.
Si dintre ei s-au ales.
Singuri.
Nasii.
Vreau sa spun, ca, pe langa portia de nervi pe care ti-o poate face cineva care nu e de acord cu ce spui tu, pentru care unii iti zic ca nici tu nu le ai pe toate acasa, se vad si lucruri bune.
Oamenii nu sunt tocmai asa cum credeai, nici aia "bunii" nici aia "raii" ...
Va mai amintiti episodul cu Mona Simona din America ? Cand am rugat-o sa imi cumpere un storcator de fructe pentru suc si a inceput sa indruge vrute si nevrute ... numai modalitatea sa ma ajute n-a gasit-o ... Ma asemuia cu unul care a rugat-o sa-i ia un jeep ....
Ei bine, cand m-am vaitat ca nu-mi ajung banii ca sa cumpar ceva, tot pentru Elena, o pensionara pe care o faceam in fel si chip pentru ca era de alta parere decat mine, pe alta tema, fara sa stea pe ganduri, fara sa isi mai aduca aminte despre toate magariile pe care i le-am spus, m-a sunat si m-a chemat sa-mi dea banii de care aveam nevoie ...
O alta, m-a chemat sa-mi dea niste nutrienti, din putinii ei bani.
O alta m-a sunat sa-mi dea bani si ajutor, dar am refuzat-o pentru ca nu ma ami aflam in nevoie.
Altul m-a gazduit in casa lui si m-a ajutat tot timpul cat am fost in orasul lui ...
Oare de ce nu reusim sa fim asa, mai buni, decat la necaz ?
Sau suntem, dar nu reusim sa vedem decat in conditii speciale ?
Gata, ma duc la Bondar, sta la soare, zambeste ...

Sarut' mana, nasilor !
Doamne Ajuta !

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2010, ora 13:27

De la: Silviu, la data 2010-03-21 13:18:33
De la: GigiOctan, la data 2010-03-21 13:02:43Multa putere Silviu! Simt ca veti razbi, suntem alaturi de voi. Ma bucur mult pentru ca ai noi prieteni de nadejde...ma simt asa, un fel de nas

In urma cu vreo doi ani, cand am descoperit 9am si am inceput sa combat sub numele de Atotputernicul (nu ma intrebati de ce mi l-am ales ca nu stiu), mai toti cei din jururl meu imi spuneau ca sunt tampit si ca-mi pierd vremea cu toti nebunii de teapa mea pe forumurile astea, ca n-am ce face ... ca la ce ajuta ... chestii d-astea.
N-as putea zice ca am fost usa de biserica, sau ca am avut dreptate eu in timp ce ceilalti bateau campii. Nici pomeneala !
Si dintre ei s-au ales.
Singuri.
Nasii.
Vreau sa spun, ca, pe langa portia de nervi pe care ti-o poate face cineva care nu e de acord cu ce spui tu, pentru care unii iti zic ca nici tu nu le ai pe toate acasa, se vad si lucruri bune.
Va mai amintiti episodul cu Mona Simona din America ? Cand am rugat-o sa imi cumpere un storcator de fructe pentru suc si a inceput sa indruge vrute si nevrute ... numai modalitatea sa ma ajute n-a gasit-o ... Ma asemuia cu unul care a rugat-o sa-i ia un jeep ....
Ei bine, cand m-am vaitat ca nu-mi ajung banii ca sa cumpar ceva, tot pentru Elena, o pensionara pe care o faceam in fel si chip pentru ca era de alta parere decat mine, pe alta tema, fara sa stea pe ganduri, fara sa isi mai aduca aminte despre toate magariile pe care i le-am spus, m-a sunat si m-a chemat sa-mi dea banii de care aveam nevoie ...
O alta m-a sunat sa-mi dea bani si ajutor, dar am refuzat-o pentru ca nu ma ami aflam in nevoie.
Altul m-a gazduit in casa lui si m-a ajutat tot timpul cat am fost in orasul lui ...

Sarut' mana, nasilor !
Doamne Ajuta !

sa traiti si sa infloriti
ca merii,ca perii in mijlocul veriii...

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2010, ora 13:38

De la: mcherciu, la data 2010-03-21 13:27:38
De la: Silviu, la data 2010-03-21 13:18:33

Si dintre ei s-au ales.
Singuri.
Nasii.

Sarut' mana, nasilor !
Doamne Ajuta !

sa traiti si sa infloriti
ca merii,ca perii in mijlocul veriii...
Amin...Amin...Amin

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2010, ora 16:05

De la: Silviu, la data 2010-03-19 18:50:13

Cu drag, ....

nici nu sti cit de mult te iubesc....va iubesc !

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 19:48

De la: Silviu, la data 2010-03-19 15:27:12Multumesc.
Nu e cazul sa mai incercati pe la diverse fundatii.
Nu va mai irositi, in zadar, eforturile.
Elena se simte mult mai bine.
Sunt semne deosebit de incurajatoare si credem cu tarie ca, cu leacul pe care l-am gasit, cu ajutorul prietenilor de pe net ( nu sunt numai nebuni pe aici, si netul s-a dovedit pe langa o sursa de nervi autogenerati si un instrument foarte util pentru informatii si dobandirea de prieteni adevarati ... ) se va vindeca !
Am constatat ca multi doar citesc si nu devin pro-activi (asta e un termen mai modern, care inlocuieste vechiul "de actiune" "care se implica", cam de cand s-a inlocuit termenul de "personal" cu "HR" sau "resurse umane", in mod imbecil, de parca am putea fi clasificati precum combustibilul sau piesele de la magazie si numerotati ... ) decat atunci cand chiar trebuie sa faca ceva concret. Si fac ! Fara vorba multa.
Lor le multumesc in mod deosebit !
Si tuturor celor care s-au declarat gata sa ne ajute dar am refuzat ajutorul lor, nu pentru a-i necaji ci pentru ca nu mai am nevoie de ajutor acum. ... material.
Lucrurile merg bine si cred ca o mica parte din acest fapt vi se datoreaza si voua, celor care v-ati rugat pentru nevasta mea, alaturi de noi.
Va doresc sa nu fiu niciodata in situatia sa ma rog pentru voi, dacat ca acum, sa va mearga bine si sa va pastrati starea de sanatate !

Am sa va tin la curent odata la cateva zile, sau voi cere ajutorul daca imi va mai aparea vreo nevoie, pe acest forum pe care, desi nu l-am creat eu (si mi-e un pic ciuda pentru asta .... multumesc bucuresteanco, sti tu cine ... ) cred ca imi apartine.

Sunt incantat sa constat ca noi, ca popor, nu prea avem organizatii cine stie ce grzave care sa faca ceea ce spun, dar avem oameni care mai degraba actioneaza direct, nemijlocit, poate si din cauza neincrederii generale cultivata de mijloacele media care nu vorbesc decat despre rautati si calamitati.
Sunt incantat sa constat ca m-am inselat in multe privinte cu referire la semenii mei si ca s-au gasit oameni ca voi, care sa-mi arate prin fapte ca gresesc.
M-am retras de la discutiile de pe alte forumuri pentru ca, asa cum remarca un prieten nou, mai batraior nitel ca mine, sunt toxice. Serparie a zis el. Si, nu stiu de ce, mi-am dat seama ca are perfecta dreptate. De ce trebuie sa ne otravim sufletele incercand sa-i lamurim pe altii (de nelamurit, de altminteri) despre adevarul nostru, care ar fi mai "adevarat' decat al lor, nu stiu.
Un tip a scris odata o carte numita teoria multimilor.
In ea spunea ca oameni de toata isprava, luati individual, atunci cand fac parte dintr-o masa de oameni, devin de nerecunoscut si fac lucruri, de obicei reprobabile, pe care, daca n-ar fi fost laolata cu altii, nu le-ar fi facut niciodata ...
Cam asa este pe multe forumuri, indiferent de tema.
Parca am juca intr-o emisiune de stiri "moderata" de "ziaristii" dornici de rating.
Care de care mai atos, mai acid, mai dornic sa scoata rautatea din el...
Si eu nu fac exceptie ...
Dar, m-am dezmeticit, la indemnul unuia de pe net.
Stie el cine este. Nu vrea publicitate.
Asa ca,
Atat pentru azi !
Multumesc lui Dumnezeu, lucrurile merg bine.
Doamne Ajuta !
Tuturor !

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 20:09

Din pacate nu s-a salvat ceea ce am scris; pacat.

Sanatete Elenei si celor ce o iubesc.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2010, ora 23:33

De la: april_ro, la data 2010-03-21 20:09:01Din pacate nu s-a salvat ceea ce am scris; pacat.

Sanatete Elenei si celor ce o iubesc.

iti multumim! la fel si tie..

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2010, ora 16:39

O sa mergem iar la spital sa scoatem lichidul ascetic.
Asta ne chinuie.
Mai vorbim ....

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2010, ora 21:41

De la: Silviu, la data 2010-03-22 16:39:57O sa mergem iar la spital sa scoatem lichidul ascetic.
Asta ne chinuie.
Mai vorbim ....

atita timp cit il elimina chiar si asa tot e bine..mai dureaza pina se regenereaza celulele imune ca sa lucreze in favoarea organismului...Elena a fost in stare avansata si de aceea trebuie rabdare...prin eliminare se usureaza calea de refacere...
rabdare si si cu d-zeu 'nainte.
va si sa ne mai ti la curent

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2010, ora 08:07

Asa cred si eu.
Ca eliminarea lichidului nu se poate face pe cai naturale, deocamdata, si trebuie timp.

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2010, ora 11:09

Asteptam vesti...

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului LACRIMI...DEZNADEJDE...SPERANTA
Mergi la: