back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Lacrimi...deznadejde...speranta

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Martie 2010, ora 13:20

Extras de pe blogul lui Mile Carpenisan

"Cand un om sufera si are toate motivele sa planga e bine sa ajungi cat mai aproape de el si sa il ajuti. Cu putin. Cu atat cu cat poti. Eu sunt BANATAN 100% dar nu mai am demult nimic cu moldovenii. Au ajuns sa imi placa acei oameni. Au credinta si frica de Dumnezeu. Am vazut asta din pacate dupa ani de prejudecati abia cand am ajuns acolo in 2005 la inundatii.
M-au cucerit atunci.
Acum i-a lovit din nou necazul. Am revazut fetele lor indurerate dar si puterea de a merge mai departe. Nici macar femeile nu urlau ca niste muieri
Am plecat din presa dar o consum in continuare ca pe un drog. Ce sa fac daca m-am infectat cu microbul presei in urma cu 15 ani sau mai bine zis de cand ma stiu (doar ca de prin 1993 m-am lamurit). Ma uit azi si eu ca jurnalistul (somer de bunavoie) la tv si vad ceva ce imi zgarie ochiul critic. Copilasii lui Sergiu care (dupa cum spunea el acum cativa ani) sunt profesionisti si nu se complac in mediocritate se pregatesc de nunta. Si-au pus in piept cocarde ca un soi de marturie a bunelor lor intentii. Se face din nou circ. Se vaneaza audienta lacrimogena cu necazul unor oameni distrusi. Toti cei care apar pe Realitatea LOR TV au cate o verdeata de tip bonzai pe haina. Sa se stie ca ei sunt profesionistii aia buni. Ultimii samariteni. Au si o explozie de bunavointa si permit tuturor posturilor sa preia show-ul prin care se strang bani pentru sinistrati (Poate sar de 2 puncte de rating cu ocazia asta). Oricum e dupa cum spuneam: din nou circ. Ei ne arata oameni necajiti si deformati de durere si in cateva ore strang bani pentru amarati si audienta cat pentru inca cateva bidoane de vopsea de gard portocalie. Gestul este intotdeauna laudabil dar am si eu o dilema matinala: Eu o sa donez din suflet pentru oamenii aia de dragul lor darSergiu tu din sutele de mii de euro cat vei rupe pentru niste necajiti?
PS raspunsul e vanare de Vant "

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Martie 2010, ora 23:07

Nu inteleg postul asta despre Mile...
Nu inteleg mesajul ... si ce cauta aici ... unde, pana acum, toti au postat measaje de sprijin si incurajare.

Mi se pare o tampenie crasa sa postezi despre cineva care tocmai a murit, pe forumul asta deschis pentru cineva care lupta cu moartea ...

Poate ca e un fel de incurajare absconsa ...
Cine stie ...

Vad ca trebuie sa ma retrag de tot de pe forumurile astea.

Si ma retrag si de pe asta.
Nu vreau sa-mi amaresc sufletul.
Vreau sa ma gandesc la lucruri frumoase si sa gandesc pozitiv.

Prietenii mei stiu cum sa dea de mine.

Broscuto, ai reusit !

Noapte buna.

Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2010, ora 23:10

Silviu, ignora!

Nu pleca de pe forum.

Arthemis

390 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2010, ora 23:12

Te rog si eu sa ramai!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2010, ora 15:54

N-am ce sa va mai povestesc ...
Si nici nu vreau sa devin un mar al discordiei, cam ca Basescu, ca sa zic asa...
Am o problema, asta este, ma lupt cu ea cum pot si nu vreau sa mai fiu influentat negativ de catre nimeni ...
Nici nu vreau tabere care sa ma apere de cineva.
Care sa condamne pe cineva, pentru mine sau Elena.
Fiecare e liber sa spuna ce vrea, dar eu nu mai vreau sa citesc tot felul de exemple morbide, sa particip la lupte zadarnice ... cu mine insumi.
Sugerate de cine stie cine ... altminteri, mai mult ca sigur, bine intentionat.

Totusi, cand o sa am o veste buna, o sa o strig aici, in gura mare, pentru bucuria sufletului acelora care n-au stat pe ganduri sa-mi sara in ajutor ...

Doamne Ajuta !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 16:16

De la: Silviu, la data 2010-03-24 15:54:38N-am ce sa va mai povestesc ...
Si nici nu vreau sa devin un mar al discordiei, cam ca Basescu, ca sa zic asa...
Am o problema, asta este, ma lupt cu ea cum pot si nu vreau sa mai fiu influentat negativ de catre nimeni ...
Nici nu vreau tabere care sa ma apere de cineva.
Care sa condamne pe cineva, pentru mine sau Elena.
Fiecare e liber sa spuna ce vrea, dar eu nu mai vreau sa citesc tot felul de exemple morbide, sa particip la lupte zadarnice ... cu mine insumi.
Sugerate de cine stie cine ... altminteri, mai mult ca sigur, bine intentionat.

Totusi, cand o sa am o veste buna, o sa o strig aici, in gura mare, pentru bucuria sufletului acelora care n-au stat pe ganduri sa-mi sara in ajutor ...

Doamne Ajuta !

Asteptam vestea buna!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2010, ora 17:33

Silviu tu sti cit contati voi pentru noi !!
si nu are rost sa te amarasti pt unii care nu-si cunosc locul..
.tu reprezinti forta noastra, noi iti dam tie putere si tu ne dai noua...te rog sa te gindesti la noi cei ce asteptam vesti de la tine cu sufletul la gura...
Doamne ajuta!!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2010, ora 19:30

Silviu, te rog sa ma ierti. Intentia mea a fost total contrara. Nu trebuie sa devii un mar al discordiei, nu e cazul. Am apreciat foarte mult pozitivismul tau din ultimul timp. Erai ca o raza de primavara iar eu am simtit o usurare vazand ca poti. Te rog sa primesti scuzele mele si cu acelasi pozitivism sa vezi partea buna a gestului meu. Partea rea nu am gandit-o daca ea exista. In mod sigur nu exista nici o legatura intre cele doua situatii ca atare. Ce pot sa spun mai mult...Cunosc fragilitatea starilor de spirit in anumite situatii si tocmai de aceea evit sa am un contact direct pentru a nu calca in strachini fara sa vreau. Te asigur insa ca zilnic va port un gand bun. Nu e zi in care sa nu-mi fuga gandul la voi desi ca orice om nu pot face abstractie de realitatea care ne incojoara si problemele cu care dam piept ca vrem sau nu vrem.
O simpla explicatie ar fi prima idee din pasajul repodus. Opreste-te la ea daca nu poti sa vezi in ansamblu. Nu vin cu explicatii mai stufoase. Va pup, pe tine si pe Elena.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2010, ora 19:39

Of, Silviu, asa mai merge...

Te asteptam cu vesti bune. Iti dai seama ca nu putem incepe cu totii sa te sunam, sa te bombardam cu mail-uri cand tu , poate in acel moment, nu poti vorbi cu nimeni, nu vrei sau nu ai timp...
Asa, noi stam cuminti aici si asteptam rabdatori vreo veste din partea ta, sa scrii cand poti, cand ai starea necesara... la 2 noaptea, la 6 dimineata...

Doamne ajuta!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2010, ora 21:52

De la: xzy, la data 2010-03-24 19:39:33Of, Silviu, asa mai merge...

Te asteptam cu vesti bune. Iti dai seama ca nu putem incepe cu totii sa te sunam, sa te bombardam cu mail-uri cand tu , poate in acel moment, nu poti vorbi cu nimeni, nu vrei sau nu ai timp...
Asa, noi stam cuminti aici si asteptam rabdatori vreo veste din partea ta, sa scrii cand poti, cand ai starea necesara... la 2 noaptea, la 6 dimineata...

Doamne ajuta!

bine ai venit iubita!
cred ca Silviu va intelege ce important este el pentru noi
,si ca broscuta a gresit si ea ca orice om..
.toti trebuie sa-l chemam pe Silviu inapoi in rindul nostru si nu numai pentru Elena ,ci si pentru ca ne este drag!!!
hai viteazule fruntea sus!!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2010, ora 22:00

Pai, eu tot sper ca intr-o zi se va intoarce si la 'politice'...

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 24 Martie 2010, ora 22:01

De la: mcherciu, la data 2010-03-24 21:52:57
De la: xzy, la data 2010-03-24 19:39:33Of, Silviu, asa mai merge...

Doamne ajuta!

bine ai venit iubita!
cred ca Silviu va intelege ce important este el pentru noi
,si ca broscuta a gresit si ea ca orice om..
.toti trebuie sa-l chemam pe Silviu inapoi in rindul nostru si nu numai pentru Elena ,ci si pentru ca ne este drag!!!
hai viteazule fruntea sus!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
lumida

733 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2010, ora 22:29

Chiar daca nu am scris demult pe forum, ma gandesc la voi si astept cu nerabdare vestile bune.
Multa sanatate Silviu tie si sotiei tale, multa putere..... nimic si nimeni sa nu va stea in calea spre reusita.

Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2010, ora 01:16

Bine, am inteles.
Dar n-am ca sa va spun.
Nu se mai intampla nimic deosebit.

O sa va spun cand apare ceva.

Despre revenirea la politice, ce sa va spun ?
Pe cine sa lamuresc despre ce ni s-ar fi intamplat daca iesea Geoana dupa episodul asta cu Voicu ?
Cui sa explic cum ca tocmai cei care vorbesc despre Basescu ca despre raul absolut, sunt chiar ei intruchiparea raului.
Sa ma cert la nesfarsit cu Vanea sau Dorinel, sau cu unul, o cifra, care dialogheaza imaginar cu Basescu, sa le explic ce au facut cei pe care ii sustin ei de dinainte de 90 ... ?
Vi se pare ca e cineva dispus, dintre cei care combat la politice sa spuna ceva de genul ..." da domn'le m-ai convins, nu stiam chestia asta, nu ma gandisem la asta, uitasem asta ..." ?

Dintre cei care au o ura viscerala impotriva lui Basescu, vi se pare ca s-a lasat cineva pagubas, sa a fost convins de altcineva ca se inseala ?
Dintre cei care sunt pro-Basescu s-a lasat cineva convins de ceilalti... ?

Ma refer la chestia cu Basescu pentru ca pe forumul asta am scris cel mai mult.

La ce ajuta chestiile astea asa-zis "dezbateri politice" ?
E ca la televizor.
E de ajuns sa vezi un personaj, politic, ziarist, moderator, analist .... ce-o fi el, ca poti sa dai linistit pe national geografic dupa ceva din viata animalelor sau pe un canal de sport ... pentru ca deja sti ce va spune respectivul personaj in emisiunea aia....
La fel e si pe forumurile astea, indiferent de tema.
Fiecare isi pledeaza ideile si nu se arata dispus sa renunte la ele nici mort...
Eu sunt un tip pe care-l mananca de felul lui.
Ca si pe multi dintre voi.
Nu pot sa stau linistit, trebuie sa-mi dau eu cu parerea ... sa fiu ... pro-activ....
Acum cu boala asta ... parca nu mai sunt atat de convins ca are sens lupta asta.
Politica, vreau sa spun.
Si v-am explicat de ce.
A convins cineva de adevarul lui, pe altcineva ?

Singura parte buna este ca pe forumuri, oamenii pot sa spuna ceea ce in viata reala nu spun.
Credeti ca, in viata reala, unul ca mine, asculta ce zice Vanea ... sau altii ca el.
Nici pe forum nu citesc toate polologhiile multora ...
Pe sarite ...
Credeti ca-n viata reala Vanea m-ar asculta pe mine vorbindu-i despre Basescu ?
Ma indoiesc.
Credeti ca, in viata reala, pe aceeasi tema, oricare ar fi ea, oamenii ar folosi aceleasi cuvinte ca pe forumuri ?
De ce nu-si dau oamenii numele reale, ci doar niste cifre ... ?
Dintre toti, pe cine sa iei in serios ?
Pe cei care-ti confirma propriile idei, mai intai, apoi pe adversarii care te impresioneaza intr-un fel, care sunt deosebiti, pe care-i percepi ca pe niste oameni buni dar care, dintr-un fel de naivitate, se inseala....
Mintea omului e fenomenala.
Sufletul e ceva de nedefinit.
Desi multi vorbesc despre el, nimeni nu stie ce este.

Doar in fata mortii, sufletul asta nedefinit devine activ ... vizibil ... palpabil ... perceptibil ... aproape material.

Minte au toti oamenii.
Si o folosesc.
Suflet numai unii.
Numai Dumnezeu stie cat de mult foloseste sufletul celor care il au si celor din jur ...
Si cate se pot face cu sufletul ...

Doamne Ajuta !

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 01:30

Am inteles si eu ca prin intristarea fetei, inima ni se face mai buna.
Doamne ajuta!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2010, ora 02:39

Silviu, pe la inceputul anului pe cand erati mobilizati in terapia Gerson, ti-am spus in privat despre un medicament pe care ati putea considera oportun sa-l incercati. Pe atunci mi-ai spus ca terapia interzice orice fel de ciuperci. De atunci am vazut ca ati facut si alte incercari. Poate reconsideri medicamentul denumit BIO BRAN 1000 MGN-3 fabricat in Japonia care are ca principala substanta activa arabinoxilan (tarata de orez) si schitake (o ciuperca japoneza).al carui motto este "Cancerul a mai pierdut un pas !"

www.chemomed.ro/articol_no_ph.php?id=35&idsec=1&tipLista=5

Cat despre aloe vera...unii sustin ca nu este foarte indicat in astfel de cazuri..dimpotriva.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2010, ora 08:51

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2010, ora 09:37

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-03-25 02:39:06Silviu, pe la inceputul anului pe cand erati mobilizati in terapia Gerson, ti-am spus in privat despre un medicament pe care ati putea considera oportun sa-l incercati. Pe atunci mi-ai spus ca terapia interzice orice fel de ciuperci. De atunci am vazut ca ati facut si alte incercari. Poate reconsideri medicamentul denumit BIO BRAN 1000 MGN-3 fabricat in Japonia care are ca principala substanta activa arabinoxilan (tarata de orez) si schitake (o ciuperca japoneza).al carui motto este "Cancerul a mai pierdut un pas !"

www.chemomed.ro/articol_no_ph.php?id=35&idsec=1&tipLista=5

Cat despre aloe vera...unii sustin ca nu este foarte indicat in astfel de cazuri..dimpotriva.

Asa este.
Gerson spunea ca orice este pe baza de ciuperci nu e bun.
Sunt pareri care afirma ca boala numita cancer are la baza, e declansata de ciuperci, de Candida, ... ei le zic "fungi" probabil un termen pentru ciuperci in general.

Asa este, ai intuit corect, noi am facut Gerson ca la carte si am ajuns intr-o situatie mai grava de cat era cand a fost inceput ...
Am crezut cu tarie in terapia asta care avea, pe vremea batranului Max Gerson (a murit in 1959) o rata de vindecare de 50-55% ceea ce este enorm pentru 5% cat este prin chimio sau radio terapie (metodele clasice).
Am crezut atunci ca va face parte dintre cei care vor depune marturie...
Dar, consiliati prost de un medic asistent Gerson, a carui principala vina a fost ca n-a citit cu atentie chestionarele completate precum si analizele de sange, nu am mai pus nimic la indoiala, n-am mai facut si alte investigatii pana la aparitia ascitei si a multiplelor metastaze la aproape toate organele interne din abdomen. Pentru aceasta "consiliere" am platit la plecarea din centrul de sanatate, cu reducere, 700 de euro. Bani aruncati.
Cand ai cancer, toata lumea vrea sa-ti vanda ceva, un leac miraculos ...
Pentru ca sa ti-l vanda, iti anesteziaza creierul cu povesti de succes.
Te convinge, vinzi tot ce ai si cumperi.
Pe noi, aventura Gerson, ne-a costat cam 15.000 de euro. 6.000 pentru 2 saptamani la Budapesta, 700 conslierea - abonament pe un an - , vreo 2000 de dolari comanda de nutrienti alimentari puri din Mexic si Londra, vreo 2000 de euro, toata logistica legata de aparate si ustensile si, din sept pana in ianuarie, la fiecare 3 saptamani, cate 500-600 euro pentru produsele bio necesare terapiei, cumparate din Ungaria sau Austria ...
Am facut datorii de vreo inca 6000 de euro pe care nu le-am platit...
Si rezultatul ?
Multiple metastaze ...
Asa am inteles ca din "marturiile" pe care la gasesti in orice carte, fie ea a lui Max Gerson, Maria Treban, Rudolf Breus si cate altele asemenea, precum si de pe site-urile diversilor tamaduitori si vindecatori ai cancerului, de la noi si din toata lumea asta larga, lipsesc "marturiile" celor care au ... murit.
Desi au facut exact ce li s-a spus...
Asa ca am hatarat sa urmam o cale, singura pe care am gasit-o, cu leacul de la Arad, pentru ca acolo am dat peste niste oameni care nu ne-au cerut bani.

Iata cum a fost : (redau din niste insemnari facute pentru mine si trimise unei prietene care mi-a fost de mare ajutor, si inca imi mai este alaturi)

Despre leacul, hai s-i zicem, Iulic, nu pot s-i spun dect c este secret. Moul nu spune nimanui din ce este fcut. i spune doar c o s te faci bine. Nu tiu ce s-a ntmplat n casa, cine i dac s-a uitat peste dosarul cu analizele Bondarului. Cand am ajuns la poarta casei, am sunat si a iesit o doamn brunet, la vreo 50 de ani, dac nu mai bine, i-am spus cine sunt i de unde vin, i-a amintit de mine, i-am dat punga de plastic n care se aflau recipientele despre care mi spusese s le am la mine (aveam chiar mai multe, creznd c sunt eu detept i o s-i nduplec s-mi dea mai mult) i tot dosarul medical cu cteva zeci de file, a luat punga cu ce era n ea, mi-a spus s atept n main i a intrat n cas.
M-am urcat n main cu sentimentul c necazurile mele sunt pe cale s-i gseasc rezolvarea, c-o s fie bine maic, cum zice mama.
Dup vreo zece minute, a ieit din nou femeia i m-a chemat.
Am intrat pe un hol. Pe o masu se aflau cele trei recipiente ale mele, pline pe jumtate, cu nite lichide albstrui. ntr-un borcna cam de 100 ml era unguentul verzui la culoare.
Femeia mi-a explicat cum s le aplice pe fiecare dintre ele. I-am cerut un prospect i mi-a dat o hrtiu mic pe care o tiam deja de la Vleni pentru c mi-o dduse cel de la care am aflat, mai bine zis Teo a aflat de luni de zile i ne-a tot btut la cap cu ea, dar noi nu l-am ascultat pentru c aveam n cap alte alea....
Am ntrebat-o despre ce poate s mnnce.
- Orice, mi-a rspuns femeia, orice. S mnnce normal.
Contrariat de aceast recomandare, dupa Gerson si citit attea cari despre hrana sntoas, am ntrebat:
- Chiar i carne de porc ?
- Dar carnea de porc ce are ?, mi-a raspuns femeia, fr s clipeasc ... uitndu-se n ochii mei. Orice-i place s mnnce !
- Da, dar ai vzut n RMN c are metastaze peste tot, lichid ascetic ...
- Au venit oameni pe targ la noi, care aproape c nici nu mai puteau s mnnce i s-au vindecat ... Se va face bine, o s vedei, sigur se va face bine ...
- tii, Elena ia acum un leac de la Iai, pe baz de spnz ...
- Nu cred c ar fi bine s-l mai ia pentru c spnzul este o toxin puternic i nu cred c e bine s se interpun cele dou ... faci cum dorii, dar eu cred c nu e bine cu amndou deodat ....
Am scos dou bancnote de 100 lei.
- V multumesc. Am neles c nu primii bani pentru leac i fiecare om d ct crede el de cuviin. i pentru c leacul acesta nu se face singur, v rog s primii acesti bani pentru efortul dumneavoastr de a culege plantele i a le prepara. Dac credei c nu sunt suficieni, v rog s m iertai, o s merg la un bancomat din apropiere i o s mai scot atia ct vei considera c sunt necesari pentru ca s fii multumit. La fel de mulumit cum sunt eu ....
- Vai de mine, nu se poate, sunt prea muli i aa, a zis femeia i mi-a napoiat una din cele dou bancnote. i pentru c, oricum, mi-ai dat i asa prea muli, am s v mai dau, n plus, nc un borcna cu unguent.

i a luat din plas nc un borcnas cu care a plecat n camera vecin.
Din camera vecin s-a auzit o voce dogit de om btrn i argos. Femeia a intrat, pentru o clip,
i-a spus ceva btrnului, despre care am presupus c este chiar vestitul Iulic Voinea, pe un ton cam rstit, n-am neles ce anume, n-am distins nici un cuvnt nici de-al ei nici de-al lui, s-a ntors cu borcnaul, mi l-a dat, l-am pus cu grij lng celelalte recipiente din sticl, dosarul medical, le-am lsat pe msu, am luat-o pe femeie n brae, am strns-o la piept i am srutat-o pe obrazul ei stng optindu-i din tot sufletul: multumesc....

S-a luminat la fa, m-a privit cu nite ochi blajini, cu chipul destins i mi-a spus:
- O s se fac bine ! O s vedei !
- Srut mna ! i-am mai zis, mi-am luat plasa cu leacurile i, innd plasa, din plastic, de fund cu frica sa nu iasa borcnaele prin ea i s se sparg, am ieit i m-am dus ctre main. Femeia m-a petrecut pn la poart i mi-a urat drum bun. M-am purtat cu leacurile precum cu un bun de mare pre.
Am aezat cu mare grija plasa n main, n uba mea de ceferist (pe care Elena nu poate s-o sufere dar de care eu sunt foarte ncntat), s nu se rstoarne, i am plecat.
Era ora 08:30.
Parc eram precum Pene i curcanul. Mai lung mi prea drumul acum la ntors acas ...
Dornic s ajung mai repede, nici n-am mai trecut pe la Eugen, omul care m-a ajutat ct a putut i care s-a purtat ireproabil de cnd l-am cunoscut i pn azi, i care era n drumul meu, m-am aternut la drum, cu mare atenie la viteza legal, pentru c aveam n fa zece ore de condus i trebuia s fac i pauz n timpul asta ca s ajung n siguran acas cu leacul, pentru c nu aveam timp de pierdut cu poliitii ...

ncrederea total pe care am avut-o n leacul asta a venit din urmtoarele gnduri:
- Pn acum, toti cei la care am fost, mai nainte de toate, ne-au pus s semnm o declaraie, angajament, cum vrei s-i spui, prin care erau absolvii de orice rspundere, legal, moral, cum o fi ea ...
- Toti celali ne-au vorbit despre tot felul de fali tmduitori de care ar trebui s ne ferim ...
- Toti ceilali au avut tarife clare ncepnd de la 100 pn la cteva mii de ... care nu erau negociabile ...
- Toi ceilali ne-au vorbit despre credin n primul rnd ...
- Toi ceilali preau c bifeaz o activitate, c-i fac o treab cu gndul la urmtorul client ...
Aici, n casa lui nenea Iulic, nimeni nu ne-a cerut vreun angajament, n-a vorbit despre bani, despre tarife ... eforturi depuse ... Mai mult, mi-au dat napoi jumtate din banii pe care i credeam insuficieni ...
Suflet !
Simplu.
Totul simplu i din inim.
Tot credin nseamn i asta ! n Dumnezeu i n capacitatea ta de a te vindeca.

Att pentru azi.

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 10:41

Silviu cred ca ai descoperit filonul de suflet si omenie care era pe aici pe undeva inabusit de mizeria cotidiana. Elena trebuie sa se faca bine, e a noastra si toti suntem alaturi de ea, nu se poate sa nu functioneze!
Multa sanatate si putere!

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2010, ora 10:43

Multumim Silviu!
Dumnezeu sa va ocroteasca!
Binecuvintati sa fie si acesti OAMENI ,pt,omenia de care dau dovada!!!

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 25 Martie 2010, ora 10:50

Silviu draga,sti cum zice Domnul ISUS...;Faca-ti-se dupa CREDINTA ta'''...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2010, ora 11:23

Vreau sa-i urez
La multi ani !
Cotoroantei mele de suflet, stie ea cine este, si pe aici, chiar daca i-am dat telefon si i-am facut urarea "live".
Si va rog s-o faceti si voi.
Doamna Ajuta !
si sa traiesti multi ani, cu voia lui Dumnezeu, atatia cati iti doresti ... fericiti sa fie

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2010, ora 12:33

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 19:15

De la: xzy, la data 2010-03-27 12:33:59

Vrea sa spina de Gabi ( cred ..) !asta n-ai inteles ?! nu???

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2010, ora 19:38

BUNA SEARA!
-Silviu, pentru ca miine sint floriile si pentru ca sint sigura, ca pe linga floarea ce o ocrotesti cu blindete,mai ai si alte flori in familie iti ofer

www.9am.ro/comunitate/mcherciu/video/show/10227/
,,LA MULTI ANI" -tuturor florilor tale!!!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 06:20

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 12:15

De la: Silviu, la data 2010-03-25 11:23:50Vreau sa-i urez
La multi ani !
Cotoroantei mele de suflet, stie ea cine este, si pe aici, chiar daca i-am dat telefon si i-am facut urarea "live".
Si va rog s-o faceti si voi.
Doamna Ajuta !
si sa traiesti multi ani, cu voia lui Dumnezeu, atatia cati iti doresti ... fericiti sa fie

LA MULI ANI GABIEI I DIN PARTEA BRAOVENILOR ...SAU BRAOVULUI , ora pentru care tiu c are o apreciere... APARTE!! :))

DUMNEZEU s v ajute pe toi !!!
LA MULI ANI ELENEI !!! LA MULI ANI TUTUROR !!!

Noi v susinem i ne rugm pentru Elena !!!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2010, ora 08:54

Gabita, Gabigabi, a fost prima de pe forum care m-a contactat direct si s-a oferit sa ma ajute cu niste bani ca sa-mi ating un scop, pentru Elena, atunci cand aveam nevoie.
M-a rugat sa n-o spun si sa nu-mi schimb stilul, sa nu renunt la a-i zice Cotoroanta pentru ca nu o deranjeaza de loc, ba chiar ii place ...
Ceea ce am si facut.
Pentru ca unii se mira (lucru absolut normal), am facut aceasta precizare.
Elena nu se simte grozav.
Iar trebuie scos lichidul ala.
Azi o sa facem asta.
Mai vorbim.
Doamne Ajuta !

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2010, ora 09:16

De la: Horus, la data 2010-03-27 19:15:26
De la: xzy, la data 2010-03-27 12:33:59

Vrea sa spina de Gabi ( cred ..) !asta n-ai inteles ?! nu???

Nu ma miram, asteptam vesti de la Silviu...

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 09:18

De la: Silviu, la data 2010-03-29 08:54:03Gabita, Gabigabi, a fost prima de pe forum care m-a contactat direct si s-a oferit sa ma ajute cu niste bani ca sa-mi ating un scop, pentru Elena, atunci cand aveam nevoie.
M-a rugat sa n-o spun si sa nu-mi schimb stilul, sa nu renunt la a-i zice Cotoroanta pentru ca nu o deranjeaza de loc, ba chiar ii place ...
Ceea ce am si facut.
Pentru ca unii se mira (lucru absolut normal), am facut aceasta precizare.
Elena nu se simte grozav.
Iar trebuie scos lichidul ala.
Azi o sa facem asta.
Mai vorbim.
Doamne Ajuta !

Silviu, citeste-mi mesajul!

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului LACRIMI...DEZNADEJDE...SPERANTA
Mergi la: